Thursday, April 5, 2007

ANTI-ΥΛΗ...



Τις 2 τελευταίες βδομάδες αντιμετωπίζω ένα τρομερό πρόβλημα..κενά μνήμης…
Στην αρχή είπα θα είναι ο πυρετός, μετά η αδυναμία που ακολουθεί τον πυρετό…τίποτα ακόμη, καμία βελτίωση..ελπίζω μόνο να θυμηθώ πως το απόγευμα αναχωρώ κι εγώ επιτέλους και πρέπει να σας αποχαιρετήσω!

Πολλές επισκέψεις αυτές τις μέρες..εγώ σε καινούρια νοικοκυριά…άλλοι στο δικό μας. Και πολλές, μα πολλές, βαρετές και ανούσιες κουβέντες…
Ότι αφορά στην επίπλωση και διακόσμηση ενός σπιτιού είναι το χειρότερό μου..Προτιμώ να δουλεύω σαν το σκυλί 20 ώρες την ημέρα παρά να με στείλεις για έρευνα αγοράς ειδών σπιτιού…
Βαριέμαι…
Το πιο πιθανό είναι να αγοράσω την πρώτη μπούρδα που θα βρω μπροστά μου για να κάνω τη δουλειά μου και να μη μπορέσω ποτέ να απαντήσω στις εξής ερωτήσεις: -Πού??
Πόσο??
Πώς??
Το είχε και σε άλλα χρώματα/σχέδια/μεγέθη???
Τι σκέφτεστε να βάλετε στον τοίχο απέναντι???
Ά, να πάτε οπωσδήποτε στο…χιλιόμετρο εθνικής είναι πάντα, να δείτε το ΕΙΔΙΚΟ τραπεζάκι από το ΕΙΔΙΚΟ υλικό που θα πηγαίνει απίστευτα με το ΕΙΔΙΚΟ σας χαλάκι…και να το συνδυάσετε με κουρτινούλα από το…στο ΕΙΔΙΚΟ χιλιόμετρο…λίγο μακριά αλλά αξίζει….με 3 μονοήμερες δηλαδή ίσως είσαι τυχερός και μόνο να τα δείς!

Νομίζω πως θα προτιμούσα να γίνω μπάτσος παρά διακοσμήτρια εσωτερικών χώρων…όσο γούστο έχω στο να διαλέγω μπλουζάκια για μένα και τις φίλες μου τόσο πιο υπέροχη βρίσκω την ιδέα να νοικιάσει κάποιος ένα δυαράκι, να πετάξει μέσα 4 καρέκλες, ένα τραπέζι, τηλεόραση, κρεβάτι, χαλάκι και ψυγείο..και όλα τα’άλλα να έρθουν τυχαία και στην ώρα τους, παρά να ζήσει αυτό το Γολγοθά…και καλά να τον ζήσει, αλλά όχι και να τον αναλύει 24 ώρες το 24ωρο…

Ίσως γι αυτό έχω κενά μνήμης…έχω παρευρεθεί και αναγκαστεί να συμμετέχω σε 5 τουλάχιστον πολύωρες συζητήσεις για το «πώς φτιάξαμε το σπίτι» thing!
Και ξεχνάω ποιος είχε πετάξει την παρακάτω αληθινότατη ατάκα:

Δε θέλω να θυμάμαι
-ούτε από πού πήρα αυτά τα πιάτα
-ούτε πόσο έκαναν αυτές οι καρεκλες
-ούτε αν είναι χειροποιητα τα χαλάκια…

Θέλω όμως να θυμάμαι για πάντα
-ΠΟΙΟΙ έφαγαν σε αυτά τα πιάτα…
-ΠΟΙΟΙ κάθησαν σε αυτές τις καρέκλες..
-ΜΕ ΠΟΙΟΥΣ κυλιστήκαμε κάτω από τα γέλια σε αυτά τα χαλάκια…

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ ΠΑΙΔΙΑ ΣΕ ΟΛΟΥΣ…

ΘΑ ΤΑ ΞΑΝΑΠΟΥΜΕ ΣΥΝΤΟΜΑ

ΚΑΙ ΘΑ ΣΑΣ ΣΚΕΦΤΟΜΑΙ ΑΠΟ ΕΚΕΙ….

15 comments:

Σπιτόγατος said...

Καλό Πάσχα και ελπίζω τουλάχιστον εμάς να μη μας ξεχάσεις...
;)

~~kindergarden teacher ~~ said...

όταν γυρισεις θελω να μου στειλεις μειλ σου στειλα μηνυμα μεσω του βατραχακιου..γιατι τομειλι ,μου δεν τοχω να φαινεται .. το πηρες ;΄αν οχι τα ξαναλεμε φιλακια

MTdoggie said...

καλο Πασχα και καλα να περασεις!! οσο για τα κενα μνημης σε νιωθω απολυτα,το παθαινω καθημερινα!!μην αγχωνεσαι ολο και καποιος θα βρεθει να σου θυμισει τι εχεις να κανεις. εγω αυτη τη δουλεια την εχω αναθεσει στην κολλητη μου.ειναι καλη λυση trust me!

ο δείμος του πολίτη said...

Εγώ πάντως το ολοκλήρωσα μετά από ένα χρόνο. Στην αρχή θύμιζε φοιτητική κατοικία, τόση λιτότητα μιλάμε. Μόνο τα απαραίτητα. Με τον καιρό και χωρίς βία έγιναν όλα.

Καλό Πάσχα, καλά να περάσεις.

An-Lu said...

Καλά κάνεις και ξεχνάς...η εσωτερική διακόσμηση, είναι πρόβλημα των ΑΛΛΩν...για ΄σενα, θα έρθει μόνη της, με βα΄ση τις ανάγκες σου και ΜΟΝΟ!
Καλό σου ταξίδι!

Κατουρημένη ποδιά said...

όταν έρχονται σπίτι μου, κρύβω τα πάντα. Καμιά φορά και εμένα..

καλή ξεκούραση..

snikolas said...

Καλό Πάσχα. Καλά να περάσεις και καλή ξεκούραση. Η φωτογραφία είναι το μέρος που θα είσαι; Που είναι αυτό; Ωραίο πρέπει να είναι.

Shades said...

Εύχομε καλό Πάσχα με ύγεια και χαρούμενες στιγμές.

annamaria said...

Ευχες για Καλη Ανασταση, Καλο Πασχα και ευτυχια στη ζωη σου παντα!
Δωσε και ενα γλυκο φιλι απο μενα στο ονειρακι σου!!

Άρης said...

ΚΑΛΌ ΠΑΣΧΑ και σε εσένα !!!

AVRA said...

ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ! ΧΡΙΣΤΟΣ ΑΝΕΣΤΗ!
ελπιζω να περνας super οπου και να εισαι!

CrazyCow said...

Χρόνια πολλά... Ελπίζω να περνάς καλά! Φιλιά! :)

Anonymous said...

Χρόνια Πολλά Χριστός Ανέστη patsiouri μου!!!

Αααα σαν φοιτήτρια δεν πολυασχολήθηκα με τη διακόσμιση (ασχετο βέβαια οταν μετά απο 4 χρόνια είχαν μαζευτεί τόσα πολλά μάντζαλα για πέταμα)όταν αλλάξαμε σπίτι οικογενειακώς έβγαλα τη διακοσμήτρια που έκρυβα μέσα μου (καθότι άνεργη εκείνο το διάστημα) γιατί άλλος πλήρωνε....βέβαια τώρα που σκέφτομαι να μετακομίσω (θα μου πάρει κανα 6μηνο να το αποφασίσω) θα πάω στο ΙΚΕΑ και θα τα πάρω όλα απο κει!!

patsiouri said...

Θα απαντήσω μόνο στο Νικόλα, το μέρος βρίσκεται στην κορυφή του Πάρνωνα, χάνεσαι με όλους τους τρόπους...

Σήμερα άρχισαν να αραιώνουν τα γυναικόπαιδα οπότε μπήκα στον πειρασμό να σας συναντήσω και έρχομαι στα blogakia σας!!

Σε όλους τους άλλους εύχομαι ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ πλέον!!!Ευχαριστώ για τις ευχές!!!

Anonymous said...

diakosmisi... epiplosi... mpliax!
i adelfi mu ftiaxnei spiti tora kai mu ti dinei sta neura. posus mines 8a kratisei auti i katastasi? oli tin ora rotaei kai pos na kanei auto kai pos to allo. den adexw allo na tin akuw apo to proi mexri to bradyyyy. eutixos de 8a einai gia poly akoma edo!!! ( oi giortes blaptun sobara tin psyxiki mu ygeia)
aahhhgrrrrrr....
ax ama 8ymi8w na grapsw kai olokliro post gia to 8ema e :P

rixe me s' ena ypogeio m' ena krebati na meinw kai 8a eimai mia xara. ante kai ena 8ermosimfona gia mpanio, pc kai adsl :P