Sunday, May 6, 2007

ΑΝΤΙΓΡΑΦΕΣ


Το είδα στο blog της ladychill πρίν λίγες μέρες και έχω κολλήσει άσχημα...
Ένα πράγμα με ενοχλεί όσο τίποτα άλλο σε αυτή τη ζωή, ή μάλλον 2, το θράσσος και η γυφτιά...
Το παρακάτω έτυχε σε ένα φίλο της lady που έχει γράψει ένα υπέροχο post, για να μή γίνω όμως κι εγώ γύφτισσα και το αντιγράψω...όσοι πιστοί...πηγαίντε μία βόλτα.


"Μαμά πελάτισσα στο σούπερ μάρκετ που κουβαλάω προϊόντα, απευθυνόμενη στον εξάχρονo γιο της:«Να διαβάζεις, να μην γίνεις σαν κι αυτόν…»"


http://ladychill7.blogspot.com/


Εσείς αλήθεια, ποιά τιμωρία πιστεύετε πως αξίζει στην υπέροχη αυτή "κυρία" ?????

43 comments:

maria λεμονατη! said...

patsiourακι το ειδα το ποστακι και ειναι οντως πολυ αληθινο και γιαυτο δυνατο. πραγματικα θελω πολυ να σκεφτω καλα καλα μια απαντηση γιαυτη την κυρια η οποια θα χρησιμεψει και για χιλιες δυο αλλες κυριες γιατι τετοιες νοοτροπιες κυριαρχουν. θα επανελθω με υλικο.

patsiouri said...

Περιμένω με σαδιστική ανυπομονησία!

Μαράκι said...

Ναι κυρία μου έχετε δίκιο αυτός ο κακομοίρης έχει αξιοπρέπεια και δεν ντρέπεται για τη δουλειά του όπως κι εσεις φαντάζομαι οταν καθαρίζετε σκάλες, γι αυτό φροντίστε να στείλετε το παιδάκι σας με το ζόρι να βγάλει πανεπιστήμιο πείστε το οτι άνθρωπος χωρίς κωλόχαρτο δεν είναι άνθρωπος και παραδώστε άλλον ένα μαλάκα στην κοινωνία μας....έχουμε έλλειψη...

Στο παιδάκι....ναι παιδί μου να διαβάζεις για να μην πάθεις μαλακίαση σαν τη μάνα σου...

patsiouri said...

Α λα ΤΟΥ ΤΟ μΑΡΆΚΙ!

Εγώ σκέφτηκα ΑΚΡΙΒΩΣ τί χρειάζονται κάτι τέτοιες λοβοτομημένες υπανθρωπίσκες, θα σας το γράψω ΑΡΓΌΤΕΡΑ ΝΑ ΓΕΛΆΣΟΥΜΕ!!

snikolas said...

Είμαι της γνώμης, πως ότι και να έκανες δεν θα το καταλάβαινε. Είναι τόσο αποτυχημένη…

patsiouri said...

Ε λοιπόν θα σας το πώ, μόνο έτσι μασάνε αυτές οι κλώσσες, ΕΦΑΨΙΑ, ο χειρότερός τους εφιάλτης, συνεννοείσαι με 2-3 φιλαράκια σου να την παρακολουθούν και όταν περπατάει μόνη της ή παίρνει συγκοινωνία της την πέφτουν και της τρίβονται ανελέητα, άν μπορούν και να τελειώσουν στα ρούχα της ακόμη καλύτερα!

Για όλες μας είναι δράμα, σε όποιες έχει συμβεί, αλλά ειδικά ΑΥΤΕΣ φρι-κά-ρουν!!! Αγόρια όταν τις εντοπίσετε...

elafini said...

τι να πει και η κυρία...έτσι έμαθε έτσι λέει..για λύπηση η ίδια..ο φίλος όμως φοβερός..

Anasazi said...

Σε μια ιδανική κοινωνία, την κυρία θα τη συλλαμβάνανε και θα την ξαναβάζανε υποχρεωτικά στο θρανίο της Πρώτης Δημοτικού. Να το ξαναπάρει από τα βασικά: Α-Β-Γ-Δ, 1+1 = 2.

Anonymous said...

Μια άλλη παρόμοια περίπτωση …σε ένα ξενοδοχείο μπαίνει η καμαριέρα στο δωμάτιο για να καθαρίσει …βλέπει εκεί το παιδάκι και ζητάει συγνώμη για την ενόχληση , νόμιζε ότι έλειπαν από το δωμάτιο …φωνάζει η μητέρα από μέσα : ποιος είναι παιδί μου , εκείνο απαντάει : είναι η κυρία που ήρθα να καθαρίσει το δωμάτιο και ερχόμενη η μητέρα λέει στο παιδάκι : αυτή παιδί μου δεν είναι κυρία είναι η καθαρίστρια…!

Τι να πεις σε τέτοιους ανθρώπους? Ότι και να πεις χαμένο θα πάει , πάντως σ΄αυτή την περίπτωση το παιδάκι ήταν σωστότερο της μάνας του αλλά φοβάμαι ότι θα το χαλάσει.

ανεστης said...

Εμένα μου άρεσε η πρόταση του "εφαψίου". Μου κάνει αρκετά διεστραμένη. Και αφού τελειώσουμε στα ρούχα της να της αφήσουμε και την business card μας.

".... Νευροχειρούργος"!

lazinio said...

ti leei o proustis..

leila said...

ειναι αυτο που λέω με την έκφραση ΦΑΤΕ ΡΟΥΧΑ ΜΟΥ, που έλεγε και ο καραγκιόζης.. καποιοι κρίνουν τους συνανθρωπους τους απο τα ρούχα τους και απο την εμφάνισή τους !!
Μού εχει τυχει και ειναι πολύ εκνευριστικο..
Σίγουρα αυτό το κουτσομπολιό-style πρέπει να εκλείψει.. αλλά υπάρχουν οικογένειες που μεγαλώνουν τα παιδιά τους με αυτό τον τρόπο: του κουτσομπολιού και του φαίνεσθαι.. Γιατί για το "ποιόν" δεν ξέρουν πολλά.. κοινώς.. η αμορφωσιά οδηγεί σε αυτούς τους επικίνδυνους ατραπούς.. επικίνδυνους και για όλους γιατί αυτό το σύστημα που συντηρείται, ευδοκιμεί γιατί όλοι θέλουν πάντα και παντού να κολλάνε ταμπέλες..
Μια απάντηση που κολλάει στον τοίχο είναι η πρέπουσα.. γιατι αν δεν απαντήσεις.. μπορεί να θεωρηθείς και χαζός (για να το πω κομψα!!)

maria λεμονατη! said...

το μαρακι εγραψε σου λεω
φοβερη
μπραβο, μπραβο μαρακι

και το κολπο με τους εφαψιες καλο θα σοκαριστει αλλα φοβαμαι μηπως ξεσπασει παλι σε καποιο δολιο που θα τυχει να βρεθει στο διαβα της

ο δείμος του πολίτη said...

Να πήγαινε δίπλα της ο τύπος και να τραβούσε μια... ηχηρή για να την αποστομώσει.

patsiouri said...

Θα απαντήσω σε όλους αύριο παιδιά, τρέχω σάν το Βέγγο....

Εγώ την είχα την ιδέα με την εφαψίαα, όχι ο φίλος!

elafini said...

και για χαλάρωση σου φέρνω πρόσκληση

http://elafini.blogspot.com/2007/05/blog-post_07.html

Siddhartha said...

Διάβασα τα σχόλια, και απλά ένα 'αχ' μου βγήκε για το σχόλιο του anasazi. Ωραία που θα ήτανε! 'Οσο για τη κυρία, τη τιμωρία της τη κουβαλάει μαζί της κάθε μέρα και νύχτα και δεν είναι τίποτε άλλο από τον μεσαίωνα στον οποίο ζεί. Άξια της μοίρας της είναι,και αυτή θα είναι και η τιμωρία της.

patsiouri said...

-Ελαφίνι μου δέν υπ΄παρχει ΄τσι έμαθε, τηλεόραση θα έχει στο σπίτι της, ακόμα και στο χειρότερο σήριαλ πολιτισμένα μιλούν...

-Anasazi πολύ δημοκρατικό σε βρίσκω,εγώ με καταγωγή από Λακωνία υποστηρίζω πως άπαξ και πέσεις στον Καιάδα που σου αξίζει δέν υπάρχει δεύτερη ευκαιρία...

-Τρελλοφαντασμένη μου πραγματικά δέν αντέχω να ακούω τέτοια σκηνικά, η κάθε αυτοικανοποιημένη κατωτερότητα που δέν το ξέρει κιόλας πως είναι τελευταία των τελευταίων να προσβάλλει ανθρώπους ου διαθέτουν το στοιχειώδες "ελάττωμα", να το καταλαβαίνουν...

-Ανέστη εύκολα..και να της ψιθύριζε και βρωμιές στο αυτί με την πενταβρώμικη ανάσα του να της χαιδεύει το σβέρκο...

patsiouri said...

-Λαζινιο, εσύ ειδικά θα ήθελα να μάθω τί θα της έλεγες...

-Leila καλωσήρθες, πρέπει όμως να εκλείψει το είδος αυτό, κι άν δέ μπορεί -που δέ μπορεί- να εκλείψει εντελώς, να το πολεμήσουμε όσο μπορούμε..ιδίως στην πράξη!

-Και το Μαράκι κεντάει και στο blog της, πού να δείς τί έχει γράψει! Ας ξεσπάσει όπου θέλει η μαλάκω, πιό υγιές να τις πετάει τις φλόμπες της με αφορμή παρά χωρίς!

patsiouri said...

-Το προηγούμενο πήγαινε για τη Μαρία!

-Δείμε καλό, να ήταν και μεγάλης εντάσεως και διαρκείας!

-Ελαφίνι μου θα έρθω, αλλά άν είναι αυτό που ψυλλιάζομαι και είναι τόσο μεγάλο, θα το αργήσω λίγο, θα βγεί αστείο πάντως γιατί έχω τρελλά κέφια!

-Siddhartha κι εσένα σάν το φίλο σου ελαστικό σε βρίσκω! Τιμωρία είναι όντως να έχεις το Μεσαίωνα μέσα σου αλλά μόνο όταν ΕΧΕΙΣ ΕΠΙΓΝΩΣΗ! Αυτή η ΄ψόφια δέν έχει, είναι ευτυχέστατη, εις βάρος των άλλων πάντα, άρα πρέπει να τιμωρηθεί σωματικά, αφού μόνο η σάρξ καταλαβαίνει από βία!

R2-D2 said...

Εγώ ο φουκαράς άργησα να σχολιάσω και όλες τις καλές ιδέες τις προλάβανε. Θα υπογράψω λοιπόν κι εγώ την Εφαψία, γιατί μου φάνηκε η πιο πορνοδιεστραμμένη. Γι' αυτό και μου άρεσε...

Μαράκι said...

Patsiouri με μουτζώσανε αυτή είναι η καινούρια μου διεύθυνση....kosmogirismeni2.blogspot.com ευτυχώς σου είχα στείλει το κείμενο και ξαναπόσταρα το αριστούργημα των νεύρων μου...είναι υγιές να ξεκινάς καινούριο μπλογκ με τέτοιο ποστ?

~~kindergarden teacher ~~ said...

Α να χαθειιιιιιιιιιιι η βλαμενη ...
κιεγω δουλευα σε σουπερ μαρκετ και γεμιζα ραφια και... γκαρσονα δουλεψα πριν διοριστω και ενα σωρο αλλες δουλειές και καμαρωνα που έβγαζα το χαρτζιλικι μου μονη μου ...ολα ειναι θεμα παιδειας απο το σπιτι ...

λόγια του αέρα said...

Άφησα ήδη σχόλιο στο blog της Ladychill, όπου πήγα μέσω του δικού σου blog, κι επειδή είμαι τεμπέλα, θα το αντιγράψω:
"Η τύπισσα είναι ηλίθια μάνα, κι από μόνη της πάλι ηλίθια είναι δηλαδή, απλώς υπάρχει μια ελπίδα να βγει έξυπνο το παιδί, να μη μασήσει τις ανοησίες της και να της απαντήσει μια και καλή, ξεγυρισμένα, ένα ηλιόλουστο πρωί που θα πίνει καφέ με τις εξίσου ηλίθιες φίλες της μιλώντας για το πιο βερνίκι νυχιών θα φορεθεί εκείνη την άνοιξη."
Γουστάρω να της βγει ανοιχτόμυαλο το παιδί , να το φυσάει και να μην κρυώνει η πατσαβούρα

elafini said...

αυτό που ψυλλιάζεσαι ούτε κι εγώ κατάφερα να το τελειώσω...αν θες κάνε κι αυτό όμως..επιλογή κομματιών το άλλο..φιλιά

tzotza said...

νομιζω πως μονο αν βρισκοτανε ο γιος της στην ιδια θεση οπως το παλικαρι στο σουπερμαρκετ και ακουγε η ιδια τον ιδιο διαλογο απο αλλους για τον ιδιο της το γιο, ισως μονο τοτε να καταλαβαινε ποσο αισχρη και αδικη ητανε..ΙΣΩΣ..οχι σηγουρα..παρα πολυ ωραιο post and unfortunately very representative of our times...

patsiouri said...

-r2d2 πάντα υπάρχει μία σκρόφα δίπλα σου έτοιμη για εφαψίες τρελλές, η μοναδική είναι αυτή?? Τσέκαρε και όρμα λοιπόν!

-Μοντεχριστάκο ένα δίκιο το'χεις, σιγά μη σπαταλήσεις φαιά ουσία να βρείς τί θα πείς στη μαλάκω να την κάνεις ρόμπα, εκείνη την ώρα η παναγίες ή μπουνίδι, όντως...( την εφαψία τη σκέφτηκα για κάποιες τέτοιες πιό κοντινές μου που δυστυχώς κάπου κάπου τις συναναστρέφομαι...), όλα καλά εσύ???

-Μαράκι μου είναι υγιέστατο να ξεκινάς μπλόγκ με τέτοια ποστάρα!

Πώς τα μπέρδεψες έτσι??? Χά, είπε ο γαίδαρος, φιλάκια...

-Sevaki το είδες το σχόλιο???
Ναί ρε σύ, κι όμως, θυμάμαι κι εγώ σά φοιτήτρια που δούλευα σε ένα μαγαζί με (υπέροχα, χε χε) ρούχα, η μαμά μου είχε πάθει κατάθλιψη μία μέρα που πέρασε απ'έξω και με είδε να σφουγγαρίζω, λές και στο σπίτι δέν το κάνω...Όχι πως θα έκανε ποτέ σε άνθρωπο τέτοιο σχόλιο, αλλά το θεώρησε υποτιμητικό για το κοριτσάκι της...τί καβγά είχαμε ρίξει δέ μπορώ να σου περιγράψω, αχ αυτά τα στερεότυπα...

patsiouri said...

-Λόγια του αέρα φοβερό σχόλιο, καλωσήρθες, όντως, μεθαύριο που το πιό πιθανό πράγμα στη ζωή είναι το εξάχρονο αυτό παιδάκι να εξελιχτεί σε έναν άνεργο πτυχιούχο που θα αναγκαστεί να δουλέψει οπουδήποτε, ίσως και να βάλει μυαλό η τελειωμένη...

-elafini μου θα τσιμπήσω ούτως η άλλως την κουρτίνα Προύστ γιατί με έχει καλέσει και ο lazinio, δέν πρόλαβα να περάσω χτές, σε λίγο θα σου έρθω!

-Tzotza ναί, το έγραψα και πιό πάνω στα λόγια του αέρα, όπως και άν ξαφνικά χρεωκοπήσει ο άντρας της, καεί το σίτι της, πέσει καμία ανίατη αρρώστια στην οικογένεια, βγεί ο γιός της γκέι και η κόρη της λεσβία, οτιδήποτε τελοσπάντων θα την σοκάρει και θα την ταρακουνήσει τη μετριότητα!
Καλώς βρεθηκαμε!

tzotza said...

sorry!!!απο τα νευρα που ειχα μετα που το διαβασα δεν το προσεξα που το εγραψες!!!αυτο και το γεγονος πως ειμαι λιγουλακι αφηρημενη!!!goes hand in hand with the age and the kids!!!! :)
καλως βρεθηκαμε to be sure!!!!

elafini said...

πρόσκληση για τραγουδάκια΄είναι βρε Αεκτζού..εδώ
http://elafini.blogspot.com/2007/05/blog-post_07.html

φιλιά

Shades said...

Δεν πιστεύω στη μόρφωση.. πιστεύω στη κοινωνική μόρφωση!!! Όσα και βιβλία να διαβάσει κανείς αν δεν έχει παιδεία από το σπίτι του αυτή είναι η εξέλιξή του..

patsiouri said...

Εγινε ελαφίνι μου, θα το διαβάσω και θα ανταποκριθώ!

-Shades περαστικούλια και από 'δώ, έχεις απόλυτο δίκιο, και η κοινωνική μόρφωση δέν αποδεικνύεται με κανένα κωλόχαρτο από Πανεπιστήμια επίσης, για να μήν πώ το αντίθετο, καρατσεκαρισμένο!

annamaria said...

Η οποια απαντηση σε μια τετοια γυναικα θα ηταν περιττη.

Θα επρεπε ο κυριος να σκυψει στο παιδακι και να πει
"Oχι, δε θα γινεις σαν και μενα!!
Εγω εχω καλη μαμα....."

Anonymous said...

to brabeio eysiniditis manas kai aneuresis ton pio petyximenon paradeigmaton pros apofygin? ax, etsi ginetai kai meta megalonume me komplex kai otan de ginomaste giatroi h dikhgoroi, leme pw pw tora pios duleuei stin apo8ini h garson.

Μαράκι said...

PATS πέρνα αν ευκαιρείς απο το μπλογκ μου

patsiouri said...

-Μόντε κι εγώ τις επόμενες 15 μέρες θα χαθώ λιγάκι από τα blogs, σίγουρο αυτό! Δέ χανόμαστε όμως, τα μεγάλα πνεύματα (ξανα)συναντιούνται!

-Αννα Μαρία νομίζω πως είσαι μακράν το καλύτερο σχόλιο...μπράβο στο παιδί σου που του έτυχε να το μεγαλώνεις εσύ...

-Keimgreek έτσι είναι, δυστυχώς..Ο Σωκράτης και ο Πλάτωνας στην τότε πολιτεία μιλούσαν για αρετή και υπεροχή του ξυλουργού, του μαραγκού, του οποιουδήποτε πολίτη και επαγγέλματος...Εμείς πώς τα κάναμε έτσι??
Και άν πρέπει ντέ και καλά να ύπάρχει διάκριση μεταξύ των επαγγελμάτων γιατί δέ σνομπάρουμε τοον ιδιοκτήτη φαρμακευτικής που πλασάρει αλέυρι και νερό, ή τους κολογιατρούς με τα φακελάκια???

Ά, ξέχασα, γιατί τα κονομάνε...

-Μαράκι έρχομαι!

CrazyCow said...

Δεν σχολιάζω το ποστ γιατί θα παραφερθώ κ δε θέλω... ήθελα να πω ένα γεια γιατί χάθηκα (δεν έχεις κ shoutbox).. ελπίζω όλα καλά, φιλιά!

Anonymous said...

psht...voitheia, to kana!
exeis poli kaki epiroi panw mou!!!!! twra voitha...

annamaria said...

Παραμονες της εορτης της μητερας ειναι ο,τι καλυτερο θα μπορουσε να πει καποιος σε μια μαμα που παντα προσπαθει και θα προσπαθει!!
Σε ευχαριστω τοσο μα τοσο πολυ!!

K-Top said...

Λοιπόν... τα πράγματα είναι απλά... Της φοράς κουκούλα στο κεφάλι, την βάζεις σε ένα αεροπλάνο και την στέλνεις στους ινδιάνους Τσιάπας στο Μεξικό. Μέχρι να βρει τρόπο να γυρίσει μάλλον θα έχει στρώσει χαρακτήρα...

Αν όχι ακολουθείς την ίδια μέθοδο και τη στέλνεις σε οίκο ανοχής στην Τσετσενία. Η διαδικασία επαναλαμβάνεται όσες φορές χρειαστεί.

Το μέτρο της κρεμάλας θεωρείται ακραίο και πρέπει να χρησιμοποιείται με μέτρο.

anima rana said...

Της αξίζει μια κλωτσιά στην ΚΩΛΑΡΑ της και να μας δείξει τί πτυχία έχει η κυρία. Στοίχημα ότι δεν έχει τελειώσει ούτε το σχολείο. Οι καλλιεργημένοι άνθρωποι ποτέ δεν φέρονται έτσι.

υ.γ. Σ ευχαριστώ παααααρα πολύ για τα καλά σου λόγια και τις ευχές. Γύρισα και είμαι πάλι μαζί σας! ΓΙΟΥΠΙΙΙΙ!

Σπιτόγατος said...

Επειδή όλα εδώ πληρώνονται, η "κυρία" θα τιμωρηθεί όταν έρθει η ώρα της:
Το παιδάκι της δε θα διαβάζει ποτέ και θα γίνει υπάλληλος σε σούπερ μάρκετ! Όχι ότι είναι κακό, αλλά ήθελα τότε να δω τα μούτρα της...
χεχε!

AVRA said...

που χαθηκες παιδι μου ? εχεις πασουλα!