Wednesday, November 28, 2007

Ούπς! Πού είναι τα ταμπού μου??

Α .
1993....Πρώτες διακοπές χωρίς χονείς! Εγώ και η κολλητή μου μπαστακωθήκαμε στον αδερφό της και την παρέα του να μας πάρουν μαζί. Δε μπορούσαν να κάνουν αλλιώς, τον ίδιο χειμώνα τους είχαμε προσφέρει τους κουμπαράδες μας για ένα σοβαρό τους πρόβλημα...και να'μαστε! Εμείς και τρία ζευγάρια γύρω στα 30 τότε να αλλωνίζουμε τις Κυκλάδες!

Εκείνοι διακόπευαν "ζευγαρίστικα", χαλαρά ποτάκια, βόλτες, νωρίς για ύπνο...Εμείς φυσικά είχαμε λυσάξει! Ακόμη προσπαθούμε να θυμηθούμε αν είχαμε κοιμηθεί έστω και μια ώρα την καλύτερη ως τότε βδομάδα της ζωής μας!

Την ατάκα εκείνης της γκόμενας όμως τη μνημονεύουμε κάθε φορά με ΦΡΙΚΗ!

Ένα από τα τελευταία βράδια στο νησί..

Κλασσικά εικονογραφημένα-είμαστε για ποτάκι με τα παιδιά και περιμένουμε ανυπόμονα να πάνε να ξεραθούν επιτέλους για να σύρουμε τα κομάτια μας στα καινούρια μας στέκια...

Μια από τις κοπέλες της παρέας μας κοιτάει και αναστενάζει...

"Αχ, τυχερά εσείς, τί ανάγκη έχετε, θα πάτε μετά στο ωραίο σας κρεβατάκι για ύπνο..αλλίμονο από 'μας, Παναγία μου, ποιός κάνει σέξ πάλι? Που την έχει την όρεξη, στο τσεπάκι του ήθελα να'ξερα νυχτιάτικα?"

"Αχ", μουγκρίζει με πόνο και αυτή που καθόταν δίπλα της κοιτάζοντάς την με καταννόηση...

( Ακόμη φτυνόμαστε με την Α. που δέ μας προξένησε παιδικό τράυμα η μαλάκω και δέ σιχαθήκαμε κάτι πριν καν το δοκιμάσουμε...)


Β .
Η Σ. είναι πολλά χρόνια φίλη μου.
Δεν έχει κάνει σέξ ποτέ.
Είμαστε συνομήλικες.
Ούτε σχέση έχει κάνει ποτέ.
Δεν είναι ούτε άσχημη, ούτε σπαστικιά ούτε βρωμιάρα.
Απλά δεν έτυχε.
Την υπερασπίζω πάντα γιατί μου σπάνε τα νεύρα οι ανακρίσεις που υφίσταται από φίλους και γνωστούς. Όταν έρχεται σε δύσκολη θέση επεμβαίνω λέγοντας πως αυτός που δέν τα λέει γαμιέται πιό καλά απ'όλους. Δεν ξέρω αν την πειράζει που είναι παρθένα, οι γαμωερωτήσεις όμως αυτές την πειράζουν σίγουρα.

"Αν πλησίαζα τα 30 χωρίς να τον έχω φάει θα ήμουνα με ζουρλομανδύα", ωρρύεται η Α. στις κατ'ιδίαν συζητήσεις μας επί του θέματος.

"Θα πλήρωνα κάποιον να μου κάτσει να δώ πως είναι! ΔΕ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην τη νοιάζει!!"

"Μπορεί να είναι σαν το τσιγάρο", φιλοσοφώ εγώ..ή τα ναρκωτικά...αν δεν έχεις δοκιμάσει δέν ξέρεις τί χάνεις, άν στα κόψουν όμως απότομα θα φρικάρεις...


Γ .
Παρασκευή βράδυ:

Η καθιερωμένη επίσκεψή μου στο γυναικολόγο.

Δίπλα μου δύο κυρίες γύρω στα 45, είναι μαζί, φίλες προφανώς. Κάνω πως ξεφυλλίζω ένα περιοδικό αλλά εννοείται πως στήνω αυτί ...( όχι μόνο στο γιατρό, στο τρένο, στο μετρό, στο λεωφορείο, στα πάρτυ..παντού, συγγνώμη μαμά!)

"Αυτό το Π.Α.Π...θα πεθάνω στον πόνο πάλι", κλαψουρίζει η μία.

"Θα μου πείς δέκα χρόνια είναι αυτά, αμα δέ μπαίνει τίποτα πού να μην πεταχτείς στο ταβάνι όταν μπεί αυτό!"


Χλωμιάζω και γρήγορα γρήγορα ορκίζομαι από μέσα μου πως τελικά δε γαμιέται, θα γίνω καλό κορίτσι ΚΑΙ θα παντρευτώ το συντομώτερο...

Μετά την κοιτάζω κλεφτά. Είναι πολύ όμορφη και.. όου σήτ, φοράει βέρα...

Άκυρο!


Κι επειδή είμαι τρομερά περίεργη θα ήθελα πολύ να μάθω:

Τα θεωρείτε κι εσείς τραγικά όλα αυτά ή απλά εγώ είμαι μια απαίσια σεξομανής????

91 comments:

tzotza said...

τωρα τι να πω εγω που υποτιθεται πως ειμαι πια παλι ελευθερη και ωραια μετα απο 15 χρονια και οπως και ναναι, ε υπαρχει μια σχετικη 'αναστατωση'' μεσα μου αλλα ειμαι surrounded (sorry για τα αγγλικα αλλα δεν εχω λεξικο σαυτο το pc!!! το δικο μου τα επεξε!!!)απο πιο sexless women, παντρεμενς και οχι που δεν με καταλαβαινουνε καθολου????!!!!!
ειναι pathetic κατασταση αγαπητη μου..

να γινω και εγω φιλη σου???? :)))))

φιλια!!!
:)

m_stelios said...

Προφανώς η γκόμενα που πέταξε την ατάκα πηδιόταν από υποχρέωση. Το σεξ είναι υπερτιμημένο αλλά καλό είναι όταν γίνεται να είναι γαμάτο. Ας το παραδεχτούμε. Όσο και να ταιριάζουν δύο άτομα αν στο κρεβάτι δεν τραβάει η ομάδα δεν έχουν πολύ μέλλον. Φυσικά και δεν είναι απόλυτο αυτό που λέω αλλά αν όταν πέφτεις στο κρεβάτι με τον άνθρωπο σου και αυτό που γίνεται δεν σε κάνει να χαθείς κάπου αλλού.... χαλασμένη δουλειά!
Δέκα χρόνια δεν; Εύχομαι να μην τύχει σε κανέναν εδώ πέρα.
Εν κατακλείδι όχι δεν είσαι σεξομανής, ναι είναι λίγο τραγικά (από την σκοπιά κάποιου που χρήζει άπταιστης υγείας βεβαίως βεβαίως) και να σου υπενθυμίσω ότι υπάρχουν ΚΑΙ χειρότερα.

nyctolouloudo said...

(απαίσια, απαίσια κυρία μου!)
γειά σου γρε πατσιουράκι με τα ωραία σου!

κατά τα άλλα, το σεξ πρέπει να γίνεται όταν το αισθάνεσαι και όχι από συνήθεια ή για μία ξεπέτα...

Skouliki said...

καλημεραααααααααααααααααα

εδω μια ακομα σεξομανης ......

χαιρετα

Anonymous said...

Α. στα 15 μου θα τις θεωρούσα τρελλές που κάνουν sex από υποχρέωση ή καταπίεση, γιατί μικρές νομίζουμε ότι το sex δεν είναι sex αλλά έρωτας και όλα γίνονται τρυφερά και ρομαντικά και μάλλον έχουν πρόβλημα που το θεωρούν υποχρεωτικό! στα 27 μου και με μια σχέση 7 χρόνων πάλι τις θεωρώ ηλίθιες γιατί το sex είναι πιο "οργασμικό" από τον έρωτα αλλά πιο λίγο..... ο έρωτας σε γεμίζει περισσότερο

Β. θεωρούσα τον εαυτό μου εξωγήινο που στα 19 μου και ενώ όλες οι φίλες απο το σχολείο είχαν κάνει sex εγώ ακόμα δεν το έχω δοκιμάσει!!! η αλήθεια είναι ότι στα 30 νομίζω ότι μάλλον κάτι δεν κάνει καλά η φίλη σου αλλά περί ορέξεως........ μπορεί η κοπέλα γενικότερα να θέλει να περιμένει, αλλά ούτε καν ένα γκόμενο??? αυτό νομίζω είναι λίγο κάπως...

Γ. μήπως ο άντρας της ήταν ναυτικός??? άκου 10 χρόνια χωρίς!!! καλά λέει ο καλός μου "οι ζωντανοί με τους ζωντανούς και οι παντρεμένοι με τους παντρεμένους!!!"

το πόρισμα βγήκε: ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ SEXΟΜΑΝΗΣ, οι άλλοι γύρω σου είναι asexual ή μάλλον sexless!!!!!!!

καλή σου μέρα pats!!!!!!!!!!!!
φιλάκια....

AVRA said...

καθολου σεξομανης! φυσιολογικοτατη!

εχω ακουσει και εγω τραγικες καταστασεις....απλα υπαρχουν καποιες στιγμες μεσα σε ενα γαμο που χαλαρωνει λιγο το θεμα, πχ οταν εχεις παιδι 3 μηνων και κοιμασαι δεν κοιμασαι 3 ωρες ολο το 24ωρο , εκει το μοναδικο πραγμα που δεν σκεφτεσαι και δεν σου λειπει ειναι το σεξ!!!!!

κατα τ'αλλα αν απουσιαζει απο τη ζωη ενος ζευγαριου ..αστα δραμα!

Anonymous said...

καλημέρα σου πατσιουρακι!
οχι παιδι μου σεξομανης δεν εισαι , ελεος , αλλα μαλλον αυτο τονκαιρο το σεξ ειναι δυσευρετο, δεν μπορω να σκεφτω κατι αλλο!!
καλημερες!

Paranoia said...

Oι δικές μου απόψεις είναι φιλελεύθερες και μάλλον σοκάρουν , οπότε, καμιά διαφορά στην επιθυμία ακόμα και της στιγμιαίας χωρίς ταμπού και προκαταλήψεις.


Τόσες διαφορετικές περιπτώσεις
σε μια ιστορία, που έχουν κάτι κοινό τελικά

φιλιά

neropistolero said...

Αν και λίγο περίεργο αυτό με τη φίλη σου τη Σ., νομίζω ότι είναι σε καλύτερη μοίρα από την κοπέλα του Α., η οποία μπόρεσε και μετέτρεψε σε αγγαρεία το σεξ.
Κάστε μισό λεπτό, για το Γ., δηλαδή η άλλη ούτε καν άλλο ΠΑΠ δεν είχε κάνει 10 χρόνια?
Καλημέρα!

Το μεγαλο μας τσιρκο said...

...ε μη τρελαθούμε κιόλας τώρα ε?...μη πούμε και σεξομανή όποιον βράζει το αίμα του?....γιατί καλές οι δουλειές, καλά τα φράγκα, καλή η πνευματική ποιότητα ενός ανθρώπου αλλά αν δεν ξεκαυλώνει κανείς καλά δεν λειτουργεί καλά και ως άνθρωπος!!!!!!!!

Τάδε Έφη,
Παλιοτσίρκος ο ασσύμετρος!!!!
;-)))

Кроткая said...

καλά, και να είσαι σεξομανής, πού είναι το κακό!

δεν είσαι και πυρομανής δα!!

όχι πουλάκι μου, μια χαρά νορμάλ είσαι!

Кроткая said...

πάντως για την φίλη σου που δεν, να σου πω, ούτε κι εγώ το βρίσκω πολύ νορμάλ, μήπως έχει ένα θεματάκι;

μήπως είναι θρήσκα ας πούμε; αλλά αν ήταν θρήσκα θα είχε παντρευτε'ι πια!

μήπως είναι ομοφυλόφιλη και δεν το λέει? ξέρω γω, λέω τώρα...

patsiouri said...

-Tzotza: Μια χαρά σε βρίσκω! Όσο για τις τύπισσες που περιγράφεις υπάρχουν σε όλες τις παρέες και ηλικίες! Θα σου πρότεινα να βγαίνεις συχνότερα και να φλερτάρεις όσο θές, αλλά είδα στο μπλογκάκι σου πως εχεις κι εσύ πρόβλημα με το καθοίκι το χρόνο...

-Στέλιος: Εννοείται πως sex rules μία σχέση...δε μπορώ να φανταστώ πως είναι μια σχέση με κακό σεξ (ευτυχώς!)
Τώρα όποιος το κάνει απο υποχρέωση...καλύτερα τα 10 χρόνια της κυρίας, το δηλώνω ρητά!

-Νυχτολούλουδο: Ακριβώς! Ούτε συνήθεια ούτε ξεπέτα (δεν είναι κακές οι ξεπέτες αλλά όταν τις κάνεις επειδή εκείνη τη στιγμή το γουστάρεις, όχι για να πείς ότι το'κανες..)

-Σκουλήκι: Συντροφικοί χαιρετισμοί και μακριά από 'μας!

-Spaigeck:
Α: Και το ωμό σεξ και ο έρωτας, έχουν το καθένα τις χαρες του, αφού μπορούμε να τα έχουμε και τα δύο γιατί να διαλέξουμε??

Β: Εγώ χειρότερο θεωρώ το να μην έχει κάνει σεξ, παρά σχέση που όσο και να το κάνεις είναι πιο δύσκολο στις μέρες μας. Δε νομίζω πως κάνει κάτι λάθος, απλά δεν το'χει! Και δεν τη νοιάζει ιδιαίτερα απ'όσο ξέρω...

Γ: Ε, πες στον καλό σου πως δε ζουν όλοι οι παντρεμμένοι σ'αυτό το θρίλερ! Ξέρω και παντρεμμένους που το κάνουν πολύ-πολύ συχνά. Τώρα αν κλείσεις 25 χρόνια παντρεμμένος όπως η κυρία ενδεχομένως...

patsiouri said...

-Αύρα: Εννοείται πως και στο γάμο και στη σχέση περνάς φάσεις που -όχι δε θες- αλλά δεν την παλεύεις να κάνεις έρωτα με μεγάλη συχνότητα. Νομίζω πως σας έχω ξαναναφέρει για μια περίοδο που έκανα δύο δουλειές, έφευγα από το σπίτι 6:30 και γυρνούσα γύρω στις 11 το βράδυ αλοιφή! Όχι σέξ, ούτε στο ντούς δέ μπορούσα να συρθώ. Εκείνο τον καιρό το έκανα τις Κυριακές και άν...

-Lifewispers; Χμ...δυσεύρετο...δε νομίζω και τόσο, όταν τρέχεις και δε φτάνεις βέβαια στην καθημερινότητά σου και δίπλα σου κολλητά να είναι το πιο πιθανό είναι να μην το αντιληφθείς...
Χρόνε καθοίκι...(επαναλαμβάνω!)

-Παράνοια: Συμφωνώ απόλυτα με τις απόψεις σου, όλα επιτρέπονται αρκεί να μήν αυτοκτονήσει κανείς για χάρη σου!

-Νεροπιστολέρο: Καλώστο! Μα εννοείται, καλύτερα αγάμητος παρά κακογαμημένος η ανοργασμικός!
Δεν το συζητώ κάν!
Και τη φίλη μου αυτό που την ενοχλεί είναι οι ερωτήσεις των άλλων, όχι αυτό που βιώνει!
Όσο για το ΠΑΠ, μια φορά το χρόνο είναι, μέχρι του χρόνου πάλι μετροπόντικα θέλει!

-Τσίρκο: Κι αν δεν ξεκαυλώνει εκεί θα ξεκαυλώσει αλλού και μια προσευχή να μήν είναι ο φανταστικός εργοδότης μας!!

patsiouri said...

-Κροτ!!: Όχι, ούτε θεούσα είναι ούτε ομοφυλόφυλη, σίγουρα. Είναι ένα μεγάλο παιδί, χαίρεται με βλακείες και αμφιβάλλω αν έχει καυλώσει ποτέ της. Πχ. ενώ όλες γουστάρουμε υπαρκτά πρόσωπα, το μπάρμαν ας πούμε, εκείνη θα συνεχίσει να μιλάει με λαχτάρα για το Συσσοβίτη!
Επίσης, νομίζω πως είναι ρατσιστική αυτή η απαίτηση των γύρω μας να είμαστε όλοι σεξουαλικά ενεργότατοι και να μας ζαλίζουν τ'αρχίδια! Μπορεί αύριο να μου τη βαρέσει εμένα βρε αδερφέ και να δηλώσω 5 χρόνια αποχή! Ε δέ θα δώσω και λογαριασμό!Και σίγουρα γύρω μας κυκλοφορούν άτομα asexual, κοινώς το ζητούμενο δεν τα απασχολεί καθόλου!
Ανάμεσα στους κριτές που πρέπει να δούν αυτό τον κόσμο αλλιώς, φυσικά τοποθετώ και τον εαυτό μου, μιας και τους παρουσίασα ως περιπτώσεις στο πόστ μου...για μένα είναι φοβερό, ο άλλος όμως μπορεί νανιώθει πληρέστερος από μένα στη ζωή του..

Lina said...

αυτή που βαριόταν να κάνει σεξ προφανώς βαριόταν να κάνει και μια σοβαρή συζήτηση με τον δικό της. Αυτά καλό είναι να κουβεντιάζονται σε ε΄να ζευγάρι.

αυτό με την έλλειψη σεξ μεσα στο γάμο, ευτυχω'΄ς δεν ισχύει για όλους (και μακρυά από μας εύχομαι, στο μέλλον).

τώρα, για την παρθενία σε μεγαλη ηλικία.... Είναι πε΄ριεργο το θέμα. Κάποιοι το νιώθουν πολύ έντονο σαν ανάγκη να κάνουν σεξ, άλλους δεν τους πειράζει. Εγώ πιστέυω θα έτρωγα τα λυσακά μου αν δεν το χα κάνει -όχι γιατί θα με ρωτούσαν, αλλά γιατί θα το ήθελα, καταλαβαίνεις τι εννοώ;
Δεν το ακτηγορώ σε κάποιον, αλλά πιστέυω ότι ίσως να φανερώνει κα΄ποια ανσφάλεια (όχι ότι όλοι όσοι κάνουν σεξ είναι άνθρωποι τέλειοι), άσε που ίσως πρoκαλέι και κάπια προβληματάκια μετά.
Αν έβγαινα με κάποιον που μου αρέσει πολύ, ακι μου λεγε ότι είναι παρθένος , δεν θα θελα να τον περιμένω πότα θα είναι ετοιμος, ούτε θα θελα να μάθει μαζί μου. Γνώμη μου αυτή, τίποτα δεν είναι απόλυτο.

purple said...

sex sex sex sex!!!
No comment
xxxxxxxx
xxxxxx
xxxx
xx
x

Zaphod said...

Ενδιαφέρον:

Ως υδραυλικός, ειδικός εις τα σεξολογικά, παντογνωσιολόγος και ξερόλας έχω να πω τα εξής:

Α. Κλασική περίπτωση βλάβης/βαρεμάρας. Ενθυμούμαι κολλητό στα ένδοξα φοιτητικά έτη που περιμένει τη γκόμενα και σκέπτεται:
"Άντε ρε τι θα γίνει θα έρθει; Ωχ ήρθε!....χμ πάλι θα γαμήσουμε.....δεν πας εσύ;"

Β. Πρόβλημα. Η ασθένεια λέγεται ιδεολογική παρθενία και είναι προβληματική, κολλητική και πιθανόν ανίατη. Ο ένας της ξινίζει, ο άλλος της βρωμάει ο έτσι είναι αλλιώς και ο άλλος δεν είναι έτσι. Ακομα και αν της την πέσει ο πρίγκηπας με το λευκό άλογο δεν θα κάνει σεφτέ. Το άλογο θα έχει ψείρες, ο πρίγκηπας θα είναι σνομπ και ντυμένος πασέ...γάμα τα. Ποιάν είπες παράξενη; Γιατί;
Συμβουλή:
α) Καλή η μαλακία αλλά με το γαμήσι γνωρίζεις και καναν άνθρωπο!
β) Αυτά τα πράγματα θέλουσι προσοχή διότι οδηγούν στην παράνοια


Γ. Ο γάμος είναι ντεκαβλέ


love&kisses
zaphod

Y.Γ. Περάστε από το μαγαζί, σας έχω αποστολή :-)

Zaphod said...

A ξέχασα...όπως έχω γράψει παλαιότερα (επηρεασμένος από Αρκά) οι παρθένες γκόμενες είναι πιο επικίνδυνες από τις παρθένες ζούγκλες!!!

love&kisses

Κώστας said...

Αν η 45αρα στην Γ περίπτωση, όταν ήταν γύρω στα 30 είχε τα μυαλά της Α περίπτωσης, καλά να πάθει που κοντεύει να ξαναγίνει παρθένα σαν την Β περίπτωση!

Σας μπέρδεψα?

annamaria said...

Patsiouraki μου,
μεγάλο το θέμα που άνοιξες….
Κατ αρχήν να ξεκαθαρίσουμε πως αν είναι κάποιος σεξομανής δεν σημαίνει πως είναι και κακό έτσι δεν είναι??
Πάμε τώρα στην ατάκα της κοπέλα που σας έκανε να απορήσετε!
Για πες μου σε παρακαλώ ,
Πιστεύεις πως όλοι οι άντρες ξέρουν να ……
(βαλε όποια λέξη θέλεις εδώ , εγώ θα χρησιμοποιήσω κάτι πιο ελαφρύ ....όπως το … )
κάνουν έρωτα ????
Αν ο σύντροφος της ήταν κανένας από αυτούς ?
Αν το sex μαζί του ήταν αγγαρεία ??
Που σίγουρα ήταν!!
Μη μου πεις σε παρακαλώ πολύ πως έπρεπε να φύγει από τη σχέση.
Για μερικούς ανθρώπους και δη γυναίκες δεν είναι "αυτό" το πρωτεύον.
Υπερισχύει το καλό παιδί,
θα γίνει καλός πατέρας
και όλα αυτά που σε φυλακίζουν χωρίς να το έχεις καταλάβει!!
Τώρα όσο για τη φίλη σου….
Ξέρεις κάτι καλό μου patsioraki??
Μην ανησυχείς που ακόμα δεν το έχει κάνει .
Να ανησυχείς αν αγκιστρωθεί στον πρώτο που θα της το δώσει.

Anonymous said...

Επ, μην ακούω σαχλαμάρες.Δεν είσαι σεξομανής. Υγιής είσαι! :)
Μαζί σου ;)

Takiz said...

Μία χαρά σεξομανής είσαι
xaxaxaxaxaxa
Καλή σου ημέρα !!!

ο δείμος του πολίτη said...

Και να είσαι, πού είαι το πρόβλημα; Γιατι είναι κακό; Επειδή κάποιοι δηλαδή ακόμα μένουν στο περιθώριο της απόλαυσης του κορμιού τους, επειδή κάποιοι βλέπουν μόνο την αμαρτία στο σεξ, εσύ είσαι σεξομανής; Και τι έγινε; Σου αρέσει; Καλά κάνεις.

Кроткая said...

με παρεξήγησες.
εμένα μου έχει συμβεί αυτή η αποχή ήδη (όχι 5 χρόνια, αλλά μπόλικος καιρός), ήξερα όμως ήδη περί τίνος πρόκειται.

και αυτό που λες ότι φτιάχνεται με μη προσεγγίσιμους στόχους, χμμμ..
μαλακίες, μήπως απλώς είναι ανασφαλής και επιλέγει ανέφικτους αντικειμενικά στόχους;
ξέρεις, πάιζει περίεργα παιχνίδια η ψυχολογία μερικές φορές. λέω εγώ τώρα...

Ellie said...

θα σσυμφωνήσω με τους προλαλήσαντες!!! Δεν νομίζω να είσαι εσύ σεξομανής απλά οι άλλοι έχουν ένα θέμα!! Δεν το θεωρώ υπερβολικό να περιμένεις, μέχρι να έρθει κάτι που θεωρείς εσύ καλό (εντάξει τα 30 είναι λίγο υπερβολική ηλικία αλλά περί ορέξεως...)!! Όσο για τα δέκα χρόνια.... φτου φτου μακριά από μας!!

PD said...

Pats dear....
τώρα που επιτέλους ξαλάφρωσα από δουλειά, μπορώ κι εγώ να συνδράμω με τις - ομολογουμένως όχι αμελητέες - γνώσεις μου επί των θεμάτων που θέτεις κι αυτή την σκληρή βδομάδα των παθών.
Ξεκινώντας απ' το τέλος, μπορεί να έχεις, ή να παραδέχεσαι πως έχεις περισσότερες σεξουαλικές ορμές από τις περισσότερες "ευρωβλάχες" συμπατριώτισσες μας, αλλά αυτό απέχει παρασάγγας από την πραγματικότητα του σεξομανούς. Αν η ημέρα σου περιλαμβανει 2-3 ερωτικες πράξεις και 1-2 αυνανισμους, το συζητάμε....
Τώρα για τα υπόλοιπα...
Χίλιες φορές αγάμητος παρά κακογαμημενος....
αλλά (τεράστιο αλλά)
σε έναν κόσμο που το σεξ κυριαρχεί ως εικόνα/μήνυμα/απωθημενο/ορισμός ενος σκασμού πραγμάτων, η εξ' ορισμού αποχή (παρθενεία και αποχή ταυτόχρονα δηλαδή) δείχνει σίγουρα προβληματικότητα. Τώρα βέβαια, απο πίτα που δεν τρως, τι σε νοιάζει κι αν καεί θα μου πεις... Αν αυτή λέει (ή και νιώθει ακόμα) ήρεμη κι ευτυχισμένη, τι μας μέλλει εμάς. Υπάρχουν φυσικά κι οι ξενέρωτοι άνθρωποι (τόσα εκατομμύρια βρετανών υπάρχουν ως παράδειγμα), εεε στατιστικά θα μας έπεφτε κι εμας κανας τέτοιος.
Επίσης.... μην ξανακούσω/ξαναδιαβάσω κτλ ότι το σεξ είναι υπερτιμημένο!!! Ο καθένας δικαιούται σαφώς την άποψη, την αλήθεια και την μαλακία του, αλλά μην τρελαθούμε κιόλας. Βρίσκοντας καλό σεξ, βρίσκεις και μια από τις πιο μεστές ουσίες της ζωής... (ως νιάτο τουλάστιχον, γιατί ως γεράκος, εεε πιθανότατα το ρίχνεις στις σουπίτσες. Αν και βέβαια εγώ με βλέπω να γίνομαι στρουμφάκι από τα βιάγκρα στο μελλον).
Κι επειδή κάθε σπίτι ένας τρελός και στο δικό μας όλοι, έχω να πω, αντί να το συζητάμε και να το γράφουμε τόσο πολύ, δεν το ρίχνουμε στις επικύψεις και στις ανατάσεις να ξελαμπικάρουμε και λίγο, γιατί τους περισσότερους τσιτωμένους τους βλέπω κάθε πρωί γύρω μου...
Για τα αγοράκια, έχω να προτείνω ένα πρωινό τσιμπουκάκι (pardon my french dear), σου κάνει το υπόλοιπο της ημέρας ζεν. Ειδικά αν ξυπνήσεις έτσι... Βασιλιάς ήλιος είσαι όλη μέρα μετά.
Όσο για τα κοριτσάκια, έχω καταλάβει (κι αν δεν καταλαβαίνω καλά παρακαλώ ενημερώστε με), πως τα quickies τα πρωινά πολύ τα ευχαριστιέστε και τα εκτιμάτε. Κι επίσης σας γεμίζουν κι ενέργεια...
Οπότε, όπως έλεγε κι ένας μαλάκας παλιό μου αφεντικό, "γαμήστε γιατί χανόμαστε". Έτσι κι αλλιώς, όποιος το πολυκάνει, δεν το πολυσυζητάει κιόλας, n'est pas?

patsiouri said...

-Λίνα: Για τον παρθένο θα συμφωνήσω απόλυτα, ρατσίστρια ξερατσίστρια εγώ δέν την πάλευα...

Για το γάμο και τη σχέση επίσης....μακριά από μας!

Τώρα για την πρώτη κοπέλα, τη βρίσκω απλώς απαράδεκτη! Αν δέν υπάρχει χημεία όσο και να το συζητήσεις...καλύτερα κοπάνα την πρίν να είναι αργα!

-Purple: Χα! Φαίνεται ποιός καλοπερνάει εδώ μέσα!

-zaphod:
Πω πω, ναί, κι εγώ έχω ακούσει τόσες περιπτώσεις βαρεμάρας! Μόνο που σα φοιτητής επειδή ξύνεσαι το κάνεις όλη μέρα οπότε παίζει και να βαρεθείς λιγάκι, στα 30 σου σαν εργαζόμενος που γαμιέσαι όλο το χρόνο (στη δουλειά) δέ γίνεται να μή μπορείς να απολαύσεις μια βδομάδα στη θαλασσίτσα με το μωρό σου!

-Β: Πρόβλημα...όντως, μπά, δέν είναι τόσο παράξενη, απλώς αυτοί που γουστάρει στάνταρ δέ θα την κοιτάξουν ποτέ!

-Γ: Δέ θέλω να μάθω!

Ο δικός μου κολλητός πάλι φοβάται πως αν πάει ποτέμε παρθένα θα βγεί ο Σπάιντερμαν να τον φάει!

-Κώστας: Γαμάτο!!!!!
Λές να είναι κύκλος??? Ν'αρχίζεις από την περίπτωση Β και να καταλήγεις πάλι εκεί????????

patsiouri said...

-Aννα Μαράκι μου: Αχ, θα το πώ, έπρεπε να φύγει από τη σχέση...γιατί όσο καλός πατέρας και να γίνει ο καλός της μάλλον θα χωρίσουν τελικά...(όπως και έγινε, τα'μαθε η φίλη μου!)

Όσο για τη φίλη μου, είσαι μάγισσα! Αυτός είναι ο μεγαλύτερος φόβος μου για το μέλλον της...πως άπαξ και γίνει και μετά εκείνος φύγει όπως γίνεται καθημερινά σε χιλιάδες γνωριμίες μόνο που αυτή δέν το έχει βιώσει...θα έχουμε μεγάλο πρόβλημα...

-Moonchild: Καλέ πλάκα έκανα! Σιγά μην έχω και παραισθήσεις επειδή μου αρέσει το σέξ, παπάς είμαι???...( Α πα πα πα πα, μου ξέφυγε!!!)

-Takiz: Καλό μεσημέρι!!!

-Δειμος: Δεν είμαι, πλάκα έκανα, αλλά θα μπορούσα!!! Ναί, σιγά, ποιός τις έχασε τις τύψεις για να τις βρούμε εμείς????

-Κροτ: Καθόλου δέ σε παρεξήγησα! Τον εαυτό μου κατέκρινα που μερικές φορές πέφτω στην παγίδα της στερεοτυποκαβλίασης και σχολιάζω κάθε τι "διαφορετικό"...
Προσπαθώ ν'απαλλαγώ αλλά μάταια!
Τη φίλη μου αν δεν την ξέρεις είναι λίγο δύσκολο να την ψυχολογήσεις, δέν περιγράφεται..αν σκεφτώ καμιά ευστοχη περιγραφή θα στείλω mail στάνταρ!

patsiouri said...

-Ellie: Ναί, τα 30 είναι υπερβολική ηλικία, από την άλλη, όπως λένε οι φίλοι μαςοι Κινέζοι, "Αργά βαδίζεις, ζωή κερδίζεις..."Πού ξέρεις???

Για το "μακριά από 'μας" όμως ξέρουμε! Και είμαστε απόλυτες!

-Pdάκι: Όπως εξήγησα και πιό πάνω φυσικά αστειευόμουν-εννοείται πως δέ με θεωρώ σεξομανή...
Και περισσότερο το πήγα προς την πολύ εύστοχη παρατήρησή σου "Καλύτερα αγάμητος παρά κακογαμημένος" γιατί προτιμώ χίλιες φορές την περίπτωση Β παρά την Α..
Επίσης πιστεύω πως γύρω μας κυκλοφορούν άπειροι παρθένοι και παρθένες ή άτομα που απέχουν χρονίως, εκούσια ή μή...
Και όποιος το συζητάει, όπως πολύ σωστά ανέφερες, πολύ πιθανόν να μήν το κάνει τελικά, ή τουλάχιστον να μήν καλοπερνάει τόσο όσο θέλει να πιστεύουμε!
Γενικώς κυκλοφορεί πολύ αsexual κόσμος χωρίς επαναλαμβάνω αυτό να είναι κακό!
Τα πρωινά quickies είναι η απόλυτη ευτυχία μικρέ μου ζέν, αναμφίβολα! ( Όταν έχεις λίγο χρόνο και όχι όταν το ξυπνητήρι χτυπάει 7 και πρέπει να είσαι στο δρόμο 7 και 2, έτσι??)
Προφανώς αφού το κάνεις πρωί πρωί θα στο κάνουν κιόλας! Εύγε!
Θα περάσω ένα πρωί από τα γραφεία σας να δώ ποιός από τα δυό σας έχει το πιό ηλίθιο χαμόγελο!!!
Ο νικητής κερδίζει ένα βιβλίο του Λιακό, χά!

An-Lu said...

Οι περιτπώσεις Α και Γ είναι όντως τραγικότατες...για τη Β δεν σχολιάζω, διότι είναι θέμα προσωπικών ταχυτήτων και προτεραιοτήτων...

MTdoggie said...

δε ξερω ρε πατσιουρι οσο πιο πολυ απεχω απο το σπορ τοσο πιο πολυ καιγονται εγκεφαλικα κυτταρα απο την σκεψη και μονο του σεξ,απορω που υπαρχουν ατομα που το θεωρουν υποχρεωση,βαριουνται ή απλα ειναι ενα θεμα που δεν τους απασχολει.ειναι δυνατον να μην σκεφτεσαι το σεξ???μια χαρα σωστη εισαι εσυ!!

Άρης said...

Παν μέτρων Άριστον έλεγαν, κάπως έτσι είναι, με ίσως ορισμένες περιοδικές παρεκκλίσεις θα έλεγα … και καλλίτερα λίγα και καλά παρά πολλά και μέτρια … Τώρα καθόλου με 30 είναι λίγο κάπως … και θα με ενδιέφερε το γιατί .. αλλά όπως γουστάρει ο καθένας….

KitsosMitsos said...

Ούτε περίεργα, ούτε πολύ διαφορετικά είναι αυτά.
Είχα(για λίγο βέβαια) κοπέλα που αντιμετώπιζε το σεξ ως το αναγκαίο κακό σε μία σχέση. Όχι μόνο με μένα, γενικότερα.
Και τα υπόλοιπα, συμβαίνουν.
Ο κόσμος είναι και δεν είναι αγγελικά πλασμένος.
Γι αυτό κάνε ό,τι τραβάει η περδικούλα σου!

Σπιτόγατος said...

Καλέ, κόβεται το σεξ;;;

Anonymous said...

Κονκλούζιον:
Η Α είναι για μπουνιές, δεν το συζητώ, διότι εμπεριέχει το στοιχείο τής υποκρισίας. (τι θα πεί καλό παιδί, καλός γαμπρός και καλά καλάθια, άμα δε κουμπώνει το σύστημα, δε γίνεται "χωριό"...Στον κάδο
Την Β θα την αντιμετωπίσουμε με συμπάθεια και διακριτικότητα. Σε ένα πλανήτη που εστιάζει μετά μανίας απο την εκσπερμάτωση τού καγκουρώ μέχρι τα προκαταρκτικά της κάμπιας, δεν θέλει πολύ για να πάρει κάποιος (ευκολότερα κάποια) αρνητική στάση.Το δυσάρεστο εν προκειμένω βρίσκεται στο ότι με την πάροδο τού χρόνου η φίλη μας θα ανακαλύπτει όλο και περισσότερες ατέλειες στο άλλο φύλο μέχρι την τελική αποκάλυψη που φοβούμαι ότι θα την στείλει εσώκληστη στην Ιερά Μονή της αρεσκείας της...asymmetric balls!!!
Η περίπτωσις Γάμα είναι αυτό που λέει η λέξη. Όμως και εδώ είμαι επιφυλακτικός.Άν και θα μπορούσα να την θεωρήσω μετεξέλιξη τής Α παθολογικής κατάστασης, θεωρώ την κυρία μάλλον υπερβολική και παριστάνουσα την Μαρία Τερέζα στη φίλη της πού έτυχε να πληροφορηθεί για τις υπερωρίες του δασκάλου του τέννις.
Ακόμη θα επιθυμούσα να σχολιάσω την περίπτωση Δ ως αφορώσα στην ασθενή Πατς, χαρακτηριστικό case study νυμφοσεξομανιακής συμπεριφοράς με συνεχή δημοσίευση αναλόγων θεμάτων στο διαδίκτυο, κλασσική περίπτωση τραυματικής εμπειρίας απο περιγραφή συμπλεγματικών καταστάσεων τρίτων που έλαβαν χώρα κατα το παρελθόν συνηθέστατα σε νήσους του ελληνικού αρχιπελάγους

Marina said...

Δεν τα βρίσκω τόσο τραγικά όλα αυτά ούτε όμως και εσύ είσαι σεξομανής. Είσαι απλά μικρή χωρίς γνώση της ζωής.
Τι εννοώ
Υπάρχουν κάποιοι άντρες που είναι άτσαλοι και οι γυναίκες δεν φχαριστιούνται αλλά μένουν μαζί τους για 100 λόγους. Αντίστοιχα υπάρχουν κρύες γυναίκες που δεν ευχαριστιούνται το σέξ αλλά μένουν στις σχέσεις για άλλους 100 λόγους. Εξ ού και αυτά που άκουσες στο νησί!.
Οταν ήμουνα φοιτήτρια ήξερα μία κοπέλλα πολύ όμορφη που όμως ποτέ δεν είχε κάνει σέξ, δεν ενδιαφερόταν ούτε για άντρες, ούτε για γυναίκες, δεν ήθελε με τίποτα. Κατ' άλλα ήταν πολύ ενδιαφέρουσα, μιά χαρά στα μυαλά της, απλά δεν την ενδιέφερε. Περίεργο μου φαινόταν τότε, γιατί ήταν όμορφη, αλλά στην τελική μαθαίνεις να σέβεσαι τις επιθυμίες των άλλων. Προφανώς δεν είχε βρεί τον Μίστερ Κλίκ!
Τώρα για το αν το ΠΑΠ τέστ πονάει, ναί πονάει αν ο γυναικολόγος χρησιμοποιεί λάθος όργανο. Υπάρχουν πολλών ειδών άλλα για στενούς κόλπους και άλλα για φαρδύτερους. Τα 10 χρόνια άνευ, μη δίνεις σημασία..συμβαίνει ευρύτατα ιδιαίτερα αν υπάρχει θέμα υγείας, απο το να χάσεις τον ανθρωπό σου, να σου μείνει ξερός απο έμφραγμα..λέμε τώρα..αραιώνεις.

Μαράκι said...

Ισως ειναι ρομαντική η κοπέλα και το έχει δει αλλιώς.Και στην τελική πριν το δοκιμασεις δεν ξέρεις τι χάνεις...μετά ειναι το πρόβλημα.
Εχω απορία όμως σε αυτή την ηλικία τόσα χρόνια ορμές δεν έχει?
Να πειραματιστεί με τον εαυτό της?
Να το αποζητήσει ο οργανισμός της?
Πάντως μέχρι τα 18 μου απορούσα γιατι το κάνουν τόσο μεγάλο θέμα το σεξ μετά αρχισα να το κάνω μεγάλο κι εγώ ...το θέμα είναι να περνάς καλά στο κρεββάτι, τότε το θές και το αποζητάς, διαφορετικά σου φαίνεται αγγαρεία...

patsiouri said...

-Αν Λού: Κάπως έτσι τα βλέπω κι εγώ...κι όπως έγραψα πιό πάνω κάνω ασκήσεις αυτοκριτικής και προσπαθώ να μήν πέφτω στη λούμπα και μου φαίνεται παράξενο οτιδήποτε κάνει η ΄Σ. και η Κάθε Σ.!

-Mtdoggie: Καλέ αυτό έλειπε να μην ασχολούμαστε εμείς με το σέξ στην ηλικία μας! ΦΥΣΙΚΑ και το σκέφτεσαι, αυτό όμως δέ σημαίνει πως θα υποστείς τα πάντα για να το κάνεις!

-Εντροπία: Εννοείται, τί να λέει η ποσότητα μπροστά στην ποιότητα!
Μόνο το Χοντρό Όνειρο ίσως θα μπορούσε να απαντήσει...

-Kitsosmitsos: Η περδικούλα μου τραβάει τους προβληματισμούς, αυτό είναι το θέμα!!

patsiouri said...

-Σπιτόγατος! Α χα χα! Μόνο μή χτυπήσει κανα τηλέφωνο την επίμαχη ώρα και στο κόψουν στο παρα πέντε!

-Μισέλληνας:
Η Α είναι για μπουνιές γενικώς σαν περσόνα, σάν αλλοτριωμένος άνθρωπος και σαν αντικατοπτρισμός της κάθε Κατίνας που έχει χάσει το νόημα από την ώρα της σύλληψής της...

Η Β. είναι μία από τις περιπτώσεις που θα καταντήσει ίσως όχι αδελφή Καμίλλη αλλά στάνταρ φορτωμένη σα γαιδούρι με χιλιάδες κόμπλεξ που θα της τα υπενθυμίζει συνεχώς η πουτάνα η κοινωνία και ίσως κι εγώ μαζί της...

Περίπτωση Γάμα...χμ...μου έρχεται στο μυαλό η μαμά μου..σε περίπτωση που δεν κάνει σέξ (Χριστέ μου, θα ξεράσω...) δέ μπορώ μα τις χίλιες τεκίλες να τη φανταστώ με δάσκαλο του τέννις!

Περίπτωση Δ, ΕΓΩ...
΄" Στα βράχια της Αλόννησου, βρήκα το παντελόνι σου..." Ναί, για μένα το'χει γράψει ο ΘΕΟΣ!

Μαρίνα: Καλά, δέν είμαι και Καπνικαρέα αλλά ούτε και τόσο μικρή! Τις κρύες γυναίκες δέν τις κατάλαβα ποτέ, αλλά αν πάσει περιπτώσει δικαίωμά τους να είναι κρύες αλλά ας μή γκρινιάζουν! Γενικώς αδυνατώ να καταλάβω για ποιούς λόγους μένει κάποιος σε μια σχέση που δέν τον ικανοποιεί, το μόνο που σέβομαι κι αυτό όχι απόλυτα είναι η ύπαρξη παιδιών...
Τη φίλη σου την καταννοώ. Ακόμη κι αν δέ βρήκε ποτέ τον Μίστερ Κλίκ, όπως την περιέγραψες σίγουρα θα είναι ένας αν μή τί άλλο ισορροπημένος άνθρωπος....το αυτό εύχομαι και για τη δική μου φίλη!
Τα 10 χρόνια ίσως να τα καταννοούσα άν ήταν εξηντάρα και πάνω, εκείνη ήταν το πολύ 45, που πάει να πεί πως είχε να...απ'τα 35! Πότε πιά το έπαθε το έμφραγμα ο καλός της? Και όχι, δέν ήταν χήρα...οι περιπτώσεις όμως που αναφέρεις χρήζουν απόλυτου σεβασμού..εννοείται.

-Μαράκι: Αν υποψιαστώ πως μπορεί κάποτε να δώ το σέξ σαν αγγαρεία...θα ανεβάσω πόστ και θα σας το πώ!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Ηλίθιες γυναίκες γμτ, κομπλεξικές και ανέραστες...ντε και καλά, μέσω των δικών τους εμπειριών, να θέλουν να επηρεάσουν αρνητικά τις νέες κοπέλες, για το ωραιότερο δώρο που έχει προσφέρει η φύση στον άνθρωπο.

Πατσιουράκι μου,
Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

sokalia said...

Λοιπόν, έχουμε και λέμε:
Περίπτωση Α: τι να πω... αν είναι να κάνει έτσι, δεν τον χώριζε καλύτερα; Ναι, ξέρω, υπάρχουν γυναίκες που δεν τους αρέσει το σεξ με το σύντροφό τους και μένουν στη σχέση για άλλους λόγους, αλλά το να κάνει λες και τη βάλανε να σπάσει χαλίκια στο νταμάρι παραπάει!! Είναι εντελώς ασυγχώρητη, και πάω στοίχημα πως αν ο δικός της μπούχτιζε με τη συμεριφορά της και την έστελνε, θα παραπονιόταν σε όλους ότι αυτή είναι θύμα και αυτός είναι ένα άκαρδο τομάρι...yeah right. A propos, με τον πρώτο μου φίλο δεν είχα καθόλου, μα καθόλου χημεία. Καλός, χρυσός σε όλα του, αλλά στο σεξ...δεν. Προσπαθούσε ο καημένος πολύ να με κάνει να το 'φχαριστηθώ, αλλα βασικά, το σεξ γινόταν για να γίνεται. Ποτέ όμως, μα ποτέ δεν το αντιμετώπισα σαν αγγαρεία, ούτε γκρίνιαζα όταν είχε όρεξη: το αντίθετο, χαιρόμουν, μιας και πίστευα ότι μπορεί εμένα να μου ήταν ψιλο-αδιάφορο, αλλά αυτός δεν είναι λόγος να μην το προσπαθήσω και να μην του δώσω χαρά και ευχαρίστηση (αφού δεν έφταιγε αυτός ο καημένος)

Περίπτωση Β: Είναι καθαρά προσωπικό της θέμα, αν και, όπως έχει ειπωθεί πιο πάνω, υπάρχουν 2 κίνδυνοι: α.να έχει εντελώς εξωπραγματικά κριτήρια για τους άνδρες και να της αρέσουν μόνο άντρες που είναι εντελώς απλησίαστοι, και β.αν αποφασίσει να κάνει σεξ με κάποιον, μετά να προσκολληθεί επανω του. Αν δεν ισχύσει τίποτα απ΄τα 2, τότε έχει καλώς. Πάντως, δεν θα'πρεπε να αισθάνεται άσχημα επειδή είναι ακόμα παρθένα, αν εκείνη τα'χει καλά με τον εαυτό της, τότε κανενός δεν του πέφτει λόγος.
By the way, κάποια ανέφερε ότι δεν θα ήθελε ποτέ να κάνει κάτι με παρθένο. Δεκτές οι επιφυλάξεις, αλλά δεν είναι απαραίτητο ότι θα είναι χαλια κλπ. Είμαι η 1η κοπέλα του φίλου μου (είναι κάποια χρόνια μικρότερος, γκουχ γκουχ) και όμως δεν έχω ξαναδεί τόσο ευρηματικό, τολμηρό και παθιασμένο άντρα στο σεξ (Ασε που απ΄τις πρώτες μας φορές κιόλας, κατάφερα να δω το φως το αληθινό η γυναίκα - εκεί που ο πεπειραμένος πρώην μου προσπαθουσε επί ματαίως για 14 μήνες...) Είναι θέμα χημείας πιστεύω, και όχι τόσο εμπειρίας.

Περίπτωση Γ: Γ(άμμα) τα, με μεγάλα γράμματα...Δεν μπορώ να καταλάβω πως είναι δυνατόν ξαφνικά να κοπεί το σεξ μαχαίρι...φτου φτου φτου, μακριά από μας!!! Δεν είμαι παντρεμένη, αλλά πραγματικά δεν μπορώ να με φανταστώ να καταλήγω έτσι...φταίει ίσως που είμαι κι εγώ μια συμπάσχουσα σεξομανής Πατσιούρι μου..! Μια χαρά είναι να'σαι έτσι τελικά, τουλάχιστον απολαμβάνεις δεόντως μια απ΄τις μεγάλες χαρές της ζωής!!
Άντε, και καλά ξυπνητούρια στις υπόλοιπες!!!

Zaphod said...

@patsiouri
"απλώς αυτοί που γουστάρει στάνταρ δέ θα την κοιτάξουν ποτέ"
Έτσι είναι αν έτσι νομίζετε....φαντάζομαι θα επιλέγει με επιμέλεια να γουστάρει όποιον ΑΠΟΚΛΕΙΕΤΑΙ να τις κάτσει.

:-Ρ
love&kisses

snikolas said...

Όλο κάτι τρελές ερωτήσεις μας κάνεις. Είναι δυνατόν να σου πούμε πως είσαι σεξομανής; Κρίνοντας από τις δικές μου ορέξεις, το λογικό για μένα είναι να θέλεις να κάνεις sex. To λογικό για κάποιον άλλον όμως, μπορεί να είναι να μην πρέπει να θέλεις να κάνεις sex. Δεν ξέρω τι από τα 2 είναι σωστό! Το θέμα είναι πως είμαστε ελεύθεροι να κάνουμε αυτό που μας αρέσει και αυτό είναι που έχει σημασία.

Marina said...
This comment has been removed by the author.
Marina said...

Το ξαναγράφω διορθωμένο
@patsiouri, για μερικούς ανθρώπους ο έρωτας παίζει σημαντικό ρόλο στις σχέσεις, για άλλους το χρήμα. Και δεν μιλάω για εκείνες που κυττάνε μόνο το πορτοφόλι, τι θα φάμε, τι θα πιούμε και αν αρπάξει τπτ και ο κ@@@ δεν χάθηκε ο κόσμος, όχι αυτές, μιλάω για τις καθημερινές όπου το πορτοφόλι του συζύγου πληρώνει δίδακτρα, ευμάρεια, βόλτες σε Ελβετίες, καλή ζωή για όλους..
Εχω δεί πολλές περιπτώσεις "μια χαρά γυναικών" που κρύωσαν στη πορεία μέσα απο τις σχέσεις αλλά μείναν στο γάμο τους όχι μόνο για τα παιδιά. Το χρήμα είναι ένας σημαντικός παράγοντας ο κυριώτερος όμως στην εποχή μας είναι ο φόβος της μοναξιάς. Λίγες αντέχουν σε μεγαλύτερες ηλικίες να χωρίσουν και να παίρνουν σβάρνα τα μπάρ για ξεπέτες. Ασε που οι τελευταίες δεν τις ικανοποιούν..θελουν κάτι παραπάνω, τη θαλπωρή που ποτέ δεν είχαν, ενα χάδι, ένα αγκάλιασμα. Ετσι μένουν..και κρυώνουν. Το σέξ διώκεται, στριμώχνεται στις αράχνες του μυαλού τους..κάνουν απλά άλλα πράγματα. Είναι το φαινόμενο της εποχής μας αυτό που άκουσες. Δυστυχώς.

Androgeos said...

Α. Κλασσική περίπτωση ξανθιάς χαζογκόμενας, ανεξαρτήτως του πραγματικού χρώματος μαλλιών. Έχει φάει τόσο πολύ *@&^% που είναι ικανή κατά τη διάρκεια του σεξ να κάνει ζάππιγκ ή να ξεφυλλίζει το Cosmo.

Β. Ανασφάλεια, ανασφάλεια, ανασφάλεια! Ξεκίνησε ψάχνοντας το λευκό πρίγκηπα και όσο στην πορεία δεν τον έβρισκε, συνειδητοποίησε ότι ούτε αυτή δεν είναι η Σταχτοπούτα, οπότε προτίμησε να ζει με τη φαντασίωση. Καλή τύχη στον κακομοίρη που θα πέσει στον έρωτά της. Έχει να τραβήξει πολλά.

Γ. Ακριβώς το αντίθετο από το "Β". Παντελής έλλειψη φαντασίας μετέτρεψε τη γυναίκα από αντικείμενο του πόθου σε Desperate Housewife. Το φακιόλι μπορεί να το βάζει για να κάνει το σπίτι λαμπίκο, αλλά δεν μπορεί να ανάψει το σύζυγο. Χρειάζονται και άλλα αξεσουάρ...

Androgeos said...

Όσο για μένα, είχα την τύχη να κάνω και καλό σεξ, και κακό και μέτριο.

Ευτυχώς, γιατί έτσι ξέρω να εκτιμώ το καλό!

patsiouri said...

-Γλαρένια: Έτσι ακριβώς, κομπλεξικές και ανέραστες!
Στην πρώτη κατηγορία αναφέρομαι...

-Σοφία: Πρώτον, δέ μπορώ να μπώ στο μπλόγκ σου!
Δεύτερον, συγχαρητήρια για την αντιμετώπιση του πρώην σου.
Όσο για τους παρθένους εγώ το είπα, ξέρεις, ο καθένας από μας βαράει τα κολλήματά του και ξενερώνει με κάτι εντελώς κουλά πράγματα, πχ εγώ με τη λέξη "κλανω".
Όταν την ακούω μου έρχεται να ξεράσω και δέν παίζει να είμαι με άντρα που χρησιμοποεί αυτή τη λέξη!
Ετσι και με τον παρθένο, άν το ήξερα δέ θα πήγαινα μαζί του, μπορεί όμως να μου το είχε κρύψει και να ερχόταν το καλύτερο σέξ ever, δέ διαφωνώ!
Όσο για το τελευταίο, ποτέ δεν είναι αργά για κανέναν να ξαναρχίσει...

-zaphod: Ναί, υποσυνείδητα ίσως και να είναι έτσι τα πράγματα...

-Νικόλα έλα ντέ! Μεγάλη αρετή η ελευθερία, θυμίσου τους παππούδες μας στους αχυρώνες και μετά..μπρρρρρ...στο χασάπη για την παρθενορραφή...απορώ με τί κουράγιο το κάνανε αυτές οι χριστιανές πριν το γάμο ξέροντας πως μετά θα συμβεί αυτό!

patsiouri said...

-Μαρίνα: Είναι τόσο θλιβερά όλα αυτά ρε γαμώτο...ειδικά η οικονομική εξάρτηση πρέπει να είναι το χειρότερο συναίσθημα γιατί τότε ο άλλος σου επιβάλλεται με χίλους τρόπους...
Όσο για τη μοναξιά...κι εγώ τη φοβάμαι τρομερά, από την ανάποδη, επειδή δέ θέλω να κάνω οικογένεια νομίζω πως θα παντρευτούν όλοι και θα μείνω μόνη μου, σνίφ!
Να όμως! Οι άνθρωποι αυτοί δέν έχουν φίλους ή κοινωνικές σχέσεις?
Γιατί μερικές φορές ένας παγωμένος σύντροφος μπορεί να σε κάνει να νιώσεις πιό μόνος κι από μόνος σου...
Οι γονείς μου έχουν πολλούς χωρισμένους φίλους. Οι μισοί έχουν κλειστεί μέσα, έχει σταματήσει η ζωή τους, μιζεριάζουν και παραπονιούνται ως νιωθουν μόνοι.
Οι άλλοι μισοί κοιτάζουν να προσφέρουν κάτι στον εαυτό τους, βγαίνουν, κοινωνικοποιούνται, έχουν βρεί κάποιοι καινούριες σχέσεις, πηγαίνουν θέατρο, εκδρομές...
Αρα νιώθουν λιγότερο μόνοι...
Οπότε μερικά πράγματα είναι, πιστεύω, και θέμα αυτοεκτίμησης...

Ανδρόγεως:
Α: ...η να σκέφτεται πως να βάψει το ταβάνι, σαν το ανέκδοτο!

Β: Μωρέ ας εμφανιστεί ο κακομοίρης και θα τον φυγαδεύσουμε εμείς μετά!

Γ: Συμφωνώ αλλά...χμ..το ίδιο δεν ισχύει και για το σύζυγο???

Όσο για τα τρία είδη σέξ, εννοείται πως πρέπει να τα έχεις δοκιμάσει πολλάκις, για να φιξαριστούν τα στάνταρτς!

ΣΠΙΘΑΣ said...

Προτίμησα να διαβάσω τα σχόλια για να θυμηθώ ...τι μου θυμίζει το θέμα, τι;
το σεξ πότε το χρησιμοποιούμε;

ΣΠΙΘΑΣ said...

Ανένδοτο.
Βγάζει ο γάτος βόλτα το μικρό γατί του, για να του μάθει να κάνει σεξ.
ΝΙΑΑΡΡ! ο γάτος καλεί..γάτα.
νιαρρ! το γατάκι..
ΝΙΑΡΡ!! δυνατά..μπάς και φανεί η γάτα.
νιαρ! το γατάκι...
.......
Πάει έτσι κανά μισάωρο ΝΙΑΡΡ, νιαρ..
Κουράστηκε το γατάκι και λέει στο μπαμπά-γάτο....
Εγώ μπαμπά...γμσα πολύ σήμερα., νύσταξα πάω για ύπνο και θα ξανγμσω αύριο πάλι.

Βαγγέλης Μπέκας said...

Όχι πια sex, μόνο γάμο…

Sigmataf said...

Καλό μήνα..................

cindaki said...

Ε όχι και σεξομανής πατσιουράκι μου!!! Φυσιολογικότατη μου φαίνεσαι! Live your life and let the others wandering...

Φιλιά!

maria λεμονατη! said...

ειδα σεξ, αφησα το αραλικι και μπηκα.
χαλαλι για ενα τετοιο θεμα να κουνησω λιγακι τα δαχτυλακια μου.

λοιπον εχουμε και λεμε:

η περιπτωση α κανει σεξ και δεν θελει.

η περιπτωση β δεν κανει σεξ και δεν θελει.

η περιπτωση γ δεν κανει σεξ και θελει.

η περιπτωση πατσιουρακι κανει σεξ και θελει.

ουαου, μου φαινεται η καλυτερη. ψηφιζω πατσιουρακι λοιπον!

tzonakos said...

Ντίαρ Πάτς,
οσο καιρό σε ξέρω απο τα γραπτά σου και τα σχόλιά σου μου φαίνεσαι μια χαρά, και με ματιά ζωής τέτοια που δείχνει οτι ακούς, βλέπεις, μαθαίνεις.
Μια φίλη μου ειχε πει οτι δεν ήθελε να πεθάνει στα 60 της αγάμητη, και μετα απο διάφορες φάσεις της ζωής της το διασκέδαζε δεόντως.
Για μενα το σεξ ειναι αυτονόητο, και η αγαμία λάθος.
Επίσης οσοι δεν παραδέχονται οτι το κάνουν ή οτι το θέλουν, είναι ψεύτες και άρρωστοι.
Αρα καλύτερα λιγο σεξομανής παρά αμάμητος !

Πολύ καλησπέρα σας.

kwstask said...

Καλησπερουδια κι απο μενα!Εγω θα μιλησω για το Β) Πατσιουρακι και εγω μονος ειμαι(Κονττευω ενα χρονο χωρις σχεση...)Δε μου γνωριζεις την φιλη σου μπας και γινει τιποτα και κανω κι εγω καμια σχεσουλα και δει κι αυτη χαρα στα σκελια της????Χι,χι,χι! Πατσιουρακι εχω παραπονο:Δεν ειμαι στη λιστα"χωρις εσας δε γινεται! Μπουεεε!Βαλε με βρε!

patsiouri said...

-Σπίθας: Αμαν...τόσο χάλια??? Να σου γνωρίσω τη φίλη μου???

Vita Mi: Όχι πια άλλη τρομοκρατία!

-Sigmataf: ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ!!!!!

-Sofi K: Το αυτό εύχομαι και δι' υμάς κυρία μου!

-Μαρία Λεμονάτη: Χα χα χα, μια χαρά το έθεσες!

patsiouri said...

-Τζονάκος: Ε, μήν είσαι τόσο απόλυτος! Είπαμε, καλύτερα αγάμητος παρά κακογαμημένος!
Με τη φίλη σου πάντως συμφωνώ απολύτως, με τίποτα δέ θα ήθελα να πεθάνω αγάμητη, προτιμώ το να πεθάνω σχέτο!

-Κωστας Κ.: Ξέρεις πόσους θέλω να προσθέσω στα λίνκς και δέν έχω προλάβει η το ξεχνάω??? Πρέπει να είστε πάνω από 30! Αλλά επειδή μου παραπονέθηκες κι επειδή πριν διαβάσω το comment πήγα να κάνω πάσα τη φίλη μου στο Σπίθα, προστίθεσαι ευθύς αμέσως!

Βιργινία said...

Οσο και αν δε σε νοιάζει, να φτάσεις στα 30 και να μην ξέρεις ούτε καν πως είναι,είναι κάπως "παράξενο".

http://caspergirl.wordpress.com/

Dory said...

patsiouri, από όσο ξέρω εγώ η επιθυμία για πολύ και καλό σεξ (εννοείται χωρίς τίποτα διαστροφές) δεν θεωρήθηκε ποτέ διαταραχή ή δυσλειτουργία. Αντιθέτως, για την απουσία σεξ ή για την υποτονική επιθυμία έχουν γραφτεί τα άπειρα... και δεν βάζω μέσα και τις κουβέντες στα μεσημεριανά κουσκουσάδικα, γιατί τότε ο αριθμός θα έπιανε πολλά ψηφία!

πάντα ορεξάτη να είσαι κοπέλα μου! φτου φτου!!

Anonymous said...

10 χρόνια συμπληρώνω φέτο... τη πανα.. χαϊκή μου

Sigmataf said...

Καλή βδομάδα!



;)

? said...

ε είσαι κι εσύ μια απαίσια σεξομανής!!!

Anonymous said...

ΕΙΣΑΙ ΘΕΑ!!!!
ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ!!!
Η Α ΚΑΙ Η Γ ΕΙΝΑΙ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΟΥΤΣΟ!
ΤΗ ΦΙΛΗ ΣΟΥ ΑΣΤΗΝ, ΘΑ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΗΣ ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΝ ΤΟΝ ΒΡΕΙ ΔΕΝ ΤΡΕΧΕΙ, ΚΑΝΕΙΣ ΔΕΝ ΕΠΑΘΕ ΤΙΠΟΤΑ ΕΠΕΙΔΗ ΕΧΑΣΕ ΤΟ ΔΡΟΜΟ ΤΟΥ!

K-Top said...

Μπουρδουκλώνουμε απλά πράγματα μου φαίνεται...

1. Σεξ σκέτο.
Τρόπος που περνάμε ευχάριστα την ώρα μας, πως λέμε βλέπω μια ταινία, παίζω γκρινιάρη κλπ.

2. Σεξ + έρωτας
Καλή φάση, πιο δύσκολη να την πετύχεις από την 1 όμως. (Εικάζεται ότι στην Ελλάδα είναι δυσκολότερο να πετύχεις το 1 χωρίς να πουλήσεις και λίγο 2).

3. Αυνανισμός
Χρησιμοποιείται σαν εναλλακτικό του 1 όταν υπάρχουν πρακτικά προβλήματα (το βασικότερο ότι για σεξ χρειάζεται τουλάχιστον άλλος ένας).

4. Έλλειψη του 1,2,3
Δες ενδοκρινολόγο, μπορεί να έχεις ορμονικό πρόβλημα! :p

ΥΓ. Πρέπει κάποτε να ανεβάσω αυτό το ποστ περι σεξ, δυτικής κουλτούρας, κομπλεξ κλπ.

demetrat said...

Βρε πουλάκι μου , τι σεξομανής μου τσαμπουνάς.Mιά χαρά σε βρίσκω.
Δηλαδή τι θα μπορούσε άλλο να θέλει ένα ερωτευμένο ζευγάρι.
Αυτα που περιγράφεις, είναι στις άλλες κατηγορίες.
Ξέρεις γιά πόσους λόγους, μπορεί εκείνη να παντρευτεί εκείνον;
εκτός από το θεληματικό του πηγούνι;
θα ήταν ενδιαφέρον να γράψεις εσύ για αρχή καμμιά 30αριά λόγους, και μεις να συμπληρώσουμε τους υπόλοιπους.
Σε πληροφορώ πάντως πως ο έρωτας μειοψηφεί ως αιτία , ακόμα και για να κάνεις σχέση.
σε φιλώ , και μη μασάς.
δ.

Humma Kavula said...

Πάντως σίγουρα είναι μία συνήθεια που γίνεται λατρεία και πιστεύω οτι όλα τα στερητικά σύνδρομα θα μπορούσα να τα περάσω με θαυμαστή υπομονή αλλά όχι την αγαμία. Τελικά έχουν εξαφανισθεί μόνο οι δεινόσαυροι και όχι οι παρθένες όπως έλεγε και το γνωστό ανέκδοτο. Εγώ είμαι μαζί σου.

Pan said...

Γιατί να είμαι το 70 και όχι το 69;;;
ΓΙΑΤΙ:::::

Ακούς εκεί σεξομανής!

Manos S. said...

Συγγνώμη για την λέξη...ΑΛΛΑ Γ@Μ@τη "ιστορία" !!! :)

patsiouri said...

-Βιργινία: Καλωσήρθες! Εμένα μου φαίνεται ακατανόητο,αλλά άν δεν το είχα κάνει μέχρι σήμερα δέν ξέρω πως θα μου φαινόταν. Μάλλον, όπως τη φίλη μου, περισσότερο θα με ενοχλούσαν οι άλλοι που θα ήξερα πως με συζητάνε, παρά αυτό καθ'αυτό!

Dory: Τι ακριβώς λένε τα μεσημεριανά επ'αυτού??? Πεθαίνω ν'ακούσω!

-Ανώνυμε αγάμητε: Αν δε σου λείπει, καλά κάνεις! Αν σου λείπει, κυνήγα το! Δεν είναι πάντως και το πιο τραγικό πράγμα στον κόσμο, κοίτα την περίπτωση Α!

-Sigmataf: Καλή βδομάδα και σε σένα με υπέροχες μελωδίες! (Και τρελό σέξ!)

patsiouri said...

-Nίκος Κ: ΚΑΙ εγώ??? Ποιός άλλος??

-Βασίλης: Που χάθηκες εσύ???
Η Α ναί, η Γ. η κακομοίρα δεν ξέρεις γιατί έτσι...

-Ατρον: Ναι, ναι, ναί, να το ανεβάσεις το πόστ! Πάντως και με το γιατρό μου που αναγκαστικά τα λέμε κάθε βδομάδα, έχω φρυάξει! (μ'αυτά που μου λέει επί του θέματος εννοώ!)

-Δήμητρα: Μειοψηφεί ως αιτία??? Μαμά μου!! Όσο για τους τριάντα λόγους, υπάρχουν και παραπάνω???

patsiouri said...

-Ηumma Kavula: Όταν βγήκα από το νοσοκομείο έπρεπε να κόψω για 3 μήνες το σέξ, τον καφέ, το κάπνισμα και το φυσιολογικό φαγητό! Σε πληροφορώ πως το σέξ ήταν το λιγότερο από στερητικής απόψεως! Σίγουρα έφταιγε και το γεγονός πως το σώμα ήταν τόσο ταλαιπωρημένο και πονούσα πολύ οπότε ούτε κάν το σκεφτόμουν...αλλά και το τσιγάρο που νόμιζα πως θα ήταν τραγικό, δεν ήταν...
Με τον καφέ παραλίγο να τρελλαθώ! Η έλειψη καφείνης ήταν το χειρότερο στερητικό που εχω βιώσει!
Όπως και με το φαγητό, γιατί ΠΕΙΝΟΥΣΑ, έβλεπα ψωμάκι και ήθελα να κλάψω...
Το αλκοοόλ πέρασε και δεν ακούμπησε, ανακάλυψα πως κι ένα χρόνο να μην πιω πότό τελικά δεν έχω πρόβλημα!

-Παν: Χα χα χα, εμείς είπαμε, δεν έχουμε πρόβλημα, μας φορμάρει ο Αλογοσκούφης καθημερινά!

-Μάνος: Χαιρόμαστε που σου άρεσε και καλωσήρθες! Αλλά νομίζω πως εχουμε γράψει και καλύτερα! Πλάκα είχε πάντως και αν κρίνω από την ανταπόκριση σας νοιάζει όλους, χα χα! (Πάλι καλά γιατί πήζω και δεν πρόκειται να γράψω κάτι άλλο αυτές τις μέρες!)

~~kindergarden teacher ~~ said...

πωωωωω δεν προλαβαινω και τα 74 να διαβασωωω,,,τρεχωωωω
παντως εγω νορμαλοτατη σε βρισκω χεχεχεχεχε

καλοσου μηνα γλυκια μουυυυυυυυυυ!!

demetrat said...

Γιά ξεκίνα να δούμε τι θα βγεί;
εγώ έτσι πρόχειρα απο μόνη μου ,κατεβάζω τώρα καμμιά 12αριά.
Εκτός του έρωτος.
:)δ.

R2-D2 said...

Είσαι μια απαίσια σεξομανής! Αν δεν ταιριάζαμε, δεν θα μπλογκο-συμπεθεριάζαμε!!!

Aggelos Spyrou said...

Sex maniac.

Δεν ειν' κακό...

:)

patsiouri said...

-Σεβάκι! Ποιά 74??? Καλό μήνα!

-Δήμητρα: Μόνο τα φράγκα (για κάποιους) μπορώ να σκεφτώ! Αντε και την ανεπιθύμητη εγκυμοσύνη...

-R2D2: Τουλάχιστον θα έχουμε παρέα στα καζάνια της κολάσεως!

-Άγγελος: Προφανώς υπάρχουν και χειρότερα...καλημερούδια!

Anonymous said...

Με λύπη θα σου πω Πατσιουράκι πως είσαι ......σεξομανής !



χιχιχι

ΣΠΙΘΑΣ said...

Τι έγινε τελικά ;
Έχασα επεισόδια..τα βρήκαμε τα ταμπού σου ή χάθηκαν ...παντελώς;
Για να ξέρουμε :-))

demetrat said...

Θα σου πω για τις γυναίκες. Εντάξει;
Λοιπόν ξεκινάω, και διόρθωσέ με.

1.τα φράγκα του κυρίου
2.η δύναμι της εξουσίας του κυρίου
3.το οιδιπόδιο (μου θυμίζεις το μπαμπά μου.
4.η μοναξιά.
5.Να φύγουμε από τον έλεγχο του μπαμπά και της μαμμάς.
6.το ράφι είναι στενό πιά.
7.θέλω να γίνω μάννα.
8.η εύρεση εργασίας(παίρνεις μόρια)
9.η περιέργεια,αντί να πάμε εκδρομή διαρκείας, δεν κάνουμε κανα γάμο να δούμε πως είναι;
10.η ανία.τι να κάνω γιά να περνάει η ώρα..δόξη και τιμή.
11.Κάτι πρέπει να γίνει .Μιά και τάχουμε 10 χρόνια δε παντρευόμαστε κιόλας;
12.από ζήλεια, γιατί είναι παντρεμένη η φιλενάδα μου.


ουφ κουράστηκα.
περιμένω συμπλήρωμα.
καλό βράδυ.
δ.:))

~~kindergarden teacher ~~ said...

82 eginannnnn
ta sxolia soy kale den ta prolavenoooo..hihihi

Κατουρημένη ποδιά said...

να γίνω φίλος σου ή βοηθός του γυναικολόγου σου;

patsiouri said...

-Τρελλοφαντασμένη: Εγώ να δείς πόσο βαθύτατα λυπάμαι!

-Σπίθας: Χάθηκαν μαζί με τον ελεύθερο χρόνο μου αυτές τις μέρες γαμώτο, κι εγώ έχω χάσει επεισόδια απο τα μπλόγκ σας!

-Δήμητρα: Κοίτα να δείς που βλέποντάς τα...έχεις δίκιο!Γαμώτο...

-Σεβάκι: Εδώ δεν τα προλαβαίνω εγώ που είμαι και οικοδέσποινα υποτίθεται!

-Κατουρημένη ποδιά: Το πρώτο ευχαρίστως! Όσον αφορά στο δεύτερο...έχω μάθει πως πληρώνει χάλια...και δε μπορείς να φανταστείς τί κονομάει το καθοίκι!

Βαγγέλης Μπέκας said...

Ντροπής πράγματα!

NY ANNA said...

Ένα θα σου πω αγάπη μου:
ΕΙΣΑΙ Ο ΔΙΚΟΣ ΜΟΥ ΑΝΘΡΩΠΟΣ!!!!!
Τέλος!
Αυτό τα λέει όλα. Νομίζω.
Και όπως πάντα: LOVE Ua!

NY ANNA said...

Ααααααα... Και κάτι ακόμα!
Να κλείσω θέση δίπλα δίπλα
άμα μας "υποχρεώσουν" σε
απο-σεξ-ωση, κατά το αποτοξίνωση!
Αλλά μππππππππααααααα! Σιγά μην τους κάτσουμε αγάπη μου. Τρέχουμε πιο γρήγορα, νομίζω!
Κι άλλο φιλί!

Anonymous said...

Γεια
Για τη φίλη σου θέλω να πω,που δεν...Για κάποιο λόγο αυτή η κοπέλα θέλει να παραμείνει παιδί και δε θέλει να γίνει γυναίκα.Όπως και νάχει,καλό θα ήταν να μιλήσει με κάποιον ειδικό,γιατί όσο και να μην το θεωρεί προβλημα,κάτι συμβαίνει.Συνήθως οι γυναίκες που δεν αποδέχονται τη σεξουαλικότητα είναι επειδή είχαν κάποιου τύπου τραυματική εμπειρία στην εφηβεία και προσπαθούν να μείνουν ΄στην κατάσταση του παιδιού για πάντα...
φιλικά
:)

patsiouri said...

-Vita Mi: Θα πάω να εξομολογηθώ λοιπόν αύριο...

-Νy Anna: Όπως λέει και η Θεοπούλα-Σπιτόγατος...καλέ κόβεται το σέξ???

-docktalk: Αν όμως είναι ευτυχισμένη έτσι όπως είναι γιατί να μην την αφήσουμε στην ησυχία της αντί να της επισημαίνουμε έστω και έμμεσα πως κάτι δεν πάει καλά???

SGT said...

πέσανε όλοι να την φάνε την κοπέλλα

Να την γνωρίσεις σε εμένα πατσιουρι μου

Εγω πάλι είμαι στο άλλο άκρο- εχω βαρεθεί το παθιασμένα κολασμενο σεξ που όμως δεν έχει τίποτα να το ακολουθεί