Tuesday, February 12, 2008

ΠΕΤΑΕΙ...Ο ΧΡΟΝΟΣ?????


Μάλλον ναί, δεν εξηγείται αλλιώς! Από το πρωί σπάω το κεφάλι μου να θυμηθώ τί συγκλονιστικό έκανα τις δύο τελευταίες εβδομάδες χωρίς να προλάβω να καθαρίσω το σπίτι, να μαγειρέψω οτιδήποτε μου παίρνει πάνω από ένα τέταρτο, να δώ έστω και μια ώρα τηλεόραση, να σερφάρω στα μπλογκάκια σας, να πάω τη μαμά μου εκείνη τη βόλτα στα μαγαζιά που της είχα υποσχεθεί...Η απάντηση είναι μία σε πολλές γλώσσες, τίποτα! Nothing, rien, zero, nada! Αδυνατώ να θυμηθώ...Να πώ ότι δούλεψα πολύ παραπάνω, μπά, το πολύ ένα διωράκι την ημέρα επιπλέον. Ότι ξεσκίστηκα στις εξόδους? Μπά, 3-4 φορές βγήκα, τα συνηθισμένα δηλαδή.

Παρεμπιπτόντως μή χάσετε Τζίμη Πανούση που κεντάει αλλά και την καινούρια του Μπάρτον, ειδικά ο Τζόνι Ντέπ φέτος είναι όλα τα λεφτά!

Το αποτέλεσμα είναι ένα και θλιβερό, απλά ξυνόμουνα και ούτε καν συνειδητά. Επέστρεψα στην παλιά αγαπημένη συνήθεια του κοιτάζειν το ταβάνι χωρίς να κάνω τίποτα και μετά από ένα δίωρο να πετάγομαι πανικόβλητη και να τρέχω σαν το Βέγγο γιατί πέρασε η ώρα και θ'αργήσω...Να'ναι το κρύο, να'ναι η υπνηλία,να'ναι η συσσωρευμένη κούραση? Ίσως, η αίσθηση του χρόνου πάντως έχει χαθεί παντελώς!Ανακάλυψα επίσης πως όλο αυτό το διάστημα κάπνισα πολύ παραπάνω απ'όσο συνηθίζω, άρα η απουσία συντονισμού του χρόνου είναι ΚΑΙ βλαβερή. Γι αυτό σιγά σιγά πρέπει- για μια ακόμη φορά- να επανέλθω.

Και αναρωτιέμαι, οι περισσότεροι από 'σας που έχετε ενδεχομένως πιο απαιτητικές δουλειές, που κάνετε τις δουλειές του σπιτιού κάθε μέρα, που έχετε παιδάκια, πως την παλεύετε αυτές τις μέρες του χρόνου που ένα τετράωρο ισοδυναμεί με μία ώρα της κανονικής ζωής σας????


SOS from patsiouri!
Update: Αν και τώρα που προσπάθησα να ενημερωθώ για τα κοινά, αήδιασα τόσο πολύ, που δηλώνω πως προτιμώ να επισημοποιήσω τη σχέση μου με το ταβάνι μου δόξη και τιμή...

71 comments:

Άκης said...

Εγώ πιστεύω ότι τα βρήκες και τα κάνεις!Γιατι αν σε "κυνηγούσαν" οι υποχρεώσεις καί δέν είχες άλλες επιλογές αυτό θα έκανες!Βέβαια σε καταλαβαίνω και δέν είσαι παράλογη.Εγώ πιστεύω ότι ο καιρός φταίει.Με τόσο κρύο έξω που όρεξη για βόλτες ή για δουλειά...

Anonymous said...

ωχ ωχ ωχ πατσιουρακι..
αυτο συμβαινει ειτε γιατι εισαι στα προθυρα υπερκοπωσης, ειτε γιατι εισαι στα προθυρα αρνησης. I ve been there ai anagnvrizv ta symptvmata, πςερισσοτερο για το δευτερο σκελος.
επισης, εινα βασικο τι ωρες δουλευεις. εγω δεν εχω κανει τιποτα συνταρακτικο για πανω αποενα μηνα, αν εξαιρεσω τις προάλλες που πήγα για ψωνια.
περναει ευκολα αυτο, αρκει να θες.εχω [περασει και 2 μηνες σερι ετσι.
δε σε φοβαμαι,αλλα για δες τι γινεται..
(ασε που οι 3-4 φορες εβδομαδιαιως για μενα ειναι ονειρο θερινης νυκτος, πως τα καταφερνεις;)

An-Lu said...

Φάση είναι, θα περάσει ;-)

? said...

έχεις και NOVA βλέπω από τη φωτό :-p έτσι, ο χρόνος περνάει και δε το καταλαβαίνουμε.Δυστυχώς όμως περνάει κι η ζωή μας χωρίς να κάνουμε κάτι διαφορετικό..SOS κι από τον Νίκο Κ.!!

Stefanos said...

Άκου να σου πω, ή εσύ μιμείσαι τη ζωή μου, ή εγώ τη δική σου. Και επειδή εγώ δε ξέρω τι κάνεις, ΛΕΓΕ ΡΕ που έχεις κρύψει την κάμερα σπίτι μου;
(επίσης αν παρακολουθούσες χτες βράδυ κατά τις 11, σε διαβεβαιώ ότι αυτή την άθλια πυτζάμα τη φοράω μονο κανα δυό φορές το χρόνο άμα κρυώνω ιδιαιτέρως)

rain said...

Είναι κατι συνηθισμένο αυτό που περιγράφεις. Περνάει και μετά επανέρχεται δυναμικά. Ασε που ώρες ώρες τα πάντα λειτουργούν στον αυτόματο ακόμα και συ. Αντε καλέ! Τίποτα δεν είναι..That's life my friend.. Και βγήκες κιόλας..

marilia said...

Κι εγώ το παθαίνωωωωωωωωωω!!! Και απορώ πώς ευχή τα καταφέρνω να μην κάνω τίποτα και να μην προλαβαίνω να διαβάσω για την επόμενη μέρα!

Πατσιουράαααααααααακι μουουουουουουου! ουάααααααααααα! Λες να 'ναι πολύ σοβαρό, καλέ;

Ουλπ! :S

Feidias said...

Το σπιτάκι σου έιναι τούτο???Είναι πολύ όμορφο όπως είναι έτσι από πέτρα.
Σε νιώθω γιατί αυτές τις μέρες έχω ανακαλύψει κι εγώ όλες τις ατέλειες που έχει το ταβάνι του σπιτιού μου να σου πω...αλλά δε κρατάει και πολύ δε χρειάζεται πανικός,αν είσιαι άνθρωπος που κάνεις γενικώς πράγματα,θα επανέλθεις έιναι σίγουρο,εγώ που δεν έχω δουλειά τώρα και ψάχνομαι,έχω αρχίσει και νιώθω απίστευτη παράδοση στη μοίρα μου και δεν έχω όρεξη ούτε να ζωγραφίσω ούτε τίποτα,αλλά πρέπει να αυτοχαστουκίζεσαι καμιά φορά και να κάνεις κάτι με το ζόρι αλλιώς...δε λέει!Κάτι θα βγει,από το τίποτα...έτσι δεν είναι?
Λοιπόν ξεκόλα και επανέλα(σορρυ Μr Μπαμπινιώτη) παιδί μουου,άντε λέμεε...
Φιλιά αγαπητό πατσιούρι

koulpa said...

Τι λές τώρα.. εγώ (που όσο να πεις είμαι κοντά στο φυζίκ της αρκούδας) έχω πέσει σε χειμερία νάρκη..:):)
Περαστικά μας και καληνύχτα:):)

Kostas Skiadas said...

Συχνά είναι αυτή ή αίσθησις ματαιότητος πού σέ καθηλώνει, όταν επαναλαμβάνεται κανείς, όταν παραμένει στάσιμος χωρίς κάτι καινούργιο, χωρίς νά προστίθεται κάτι στά ήδη υπάρχοντα, όταν οί παραστάσεις είναι ίδιες.
Οί μεγάλες πόλεις καί ιδιαιτέρως ή Αθήνα έχουν τό περιβάλλον εκείνο τό οποίο βοηθά στήν άσχημη ψυχική διάθεση.

roadartist said...

οκ καταγράφτηκε!! Πανουσης + τιμ μπαρτον!! :)

ΣΠΙΘΑΣ said...

Πλάκα μας κάνεις; Τι άλλο κάνεις, άλλες φορές, δηλάδή.!
Εγώ μόνο τον Τζ.Ντεπ, πρόλαβα, αλλά αρκετό ήταν..
Καλά ο Τιμ Μπάρτον ..τι να πείς. Κορυφή!
Συμφωνώ..καταπληκτική ταινία.

M said...

Αυτές οι φάσεις (που τις περνάω κι εγώ συχνά - πυκνά τον Χειμώνα) είναι ένας από τους λόγους που δεν θέλω να κάνω παιδιά!

Anonymous said...

Πατσιούρι, κι όμως όταν έχεις πολλά που σε κυνηγάνε, πολύ θα ήθελες να κοιτάς το ταβάνι και να χαλαρώσεις, αλλά... νιετ.

Πάντως, απόλαυσέ το, μην έχεις τύψεις. Για να το κάνεις, πάει να πει πως σε αυτή τη φάση το χρειάζεσαι.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Πρωί γραφείο, απόγευμα και πέρα σπίτι (δουλειές, blogging κατά διαστήματα ανάμεσα στα μαγειρέματα και ό,τι προκύψει... από επισκέψεις ή καμιά έξοδο μιλάω παιδί μου....)
;-)

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

maria λεμονατη! said...

σε καταλαβαινω απολυτα . -

mamma said...

Εμένα μου συμβαίνει κάθε φορά που έχω στρέψει την προσοχή εντός μου και δεν το παλεύω γιατί όποτε συμβαίνει σημαίνει πως το έχω ανάγκη. Από κει προκύπτει και η ελλάτωση ταχυτήτας (τετράωρο=μια ώρα κανονικής ζωής).
Όσο για το τι κάνω εγώ με το παιδί και τις δουλειές και το γραφείο και τα λοιπά, προσπαθώ να τα πετρορίχνω όσο περισσότερο γίνεται γιατί ξοδεύομαι απίστευτα να προσπαθώ να έχω τα έξω καλά και τα μέσα ανάκατα. Φυσικά το παιδί (που είναι πάνω και από τη ζωή μου) εισπράτει απόσταση (=απόρριψη) αλλά με λίγη εμπειρία το χειρίζεσαι αρκετά καλά ώστε να είναι όσο το δυνατόν ανώδυνο.

Ο εαυτός μας χρειάζεται φροντίδα που μόνο εμείς οι ίδιοι μπορούμε να του προσφέρουμε.
Άρα ένα έχω να πω: ασχολήσου με τον εαυτόν σου, του το χρωστάς!

Zaphod said...

Μπα το κωλόκρυο και ο χειμώνας φταίνε. Και γω τα ίδια. Ταβανοσκόπηση ή δουλειά και ουδέν πλέον. Περιμένουμε καλύτερες μέρες και πιο καλοκαιρινές!!!

(ρε συ πως τα καταφέρνουν στις Βορειότερες χώρες;;;; Μπρρρρρρρρ)

love&kisses
zaphod

KitsosMitsos said...

Χρειάζονται και αυτές οι περίοδοι για να ξελασκάρει λίγο το μυαλό. Δε γίνεται να δουλεύει συνέχεια στα κόκκινα!
Την καλημέρα μου.

MTdoggie said...

κατι γινεται οντως με το χωροχρονο, ουτε εγω μπορω να συντονιστω. μαλλον ειναι το ζαβλακωμα απο τη θερμανση στα σπιτια τωρα που κανει πολυ κρυο εξω!

Σοφία said...

Βρε παιδιά, πώς τα καταφέρνετε με την ταβανοσκόπηση; Όσες φορές το έχω δοκιμάσει, μετά από 5-10 λεπτά με έχουν πιάσει σπασμοί. Αν δεν έχω κάτι να ασχοληθώ, έστω ένα βιβλίο να διαβάσω, δεν αντέχω!

Anonymous said...

Πατσιουράκι είναι φάση.Θα περάσει κάποια στιγμή.Μα δεν είναι όμορφα να κοιτάς το ταβάνι σαν πρεζάκι και να περνά η ώρα χωρίς να το καταλάβεις;

Θα περάσει πατσιουράκι και αφού δεν μπορείς να κάνεις αλλιώς γιατί δεν το απολαμβάνεις;Έτσι όπως λένε γι αυτούς που δεν μπορούν να ξεφύγουν από μία κατάσταση και τους λένε να τ απολαύσουν...

ΥΓ...ρε....μας γαμάνε κι το απολαμβάνουμε γι αυτό δεν αντιδρούμε τόσα χρόνια...τη βρήκα την αιτία!!!!

Φιλί Πατσιούρι

patsiouri said...

-Άκης: Σ'αυτό δεν έχεις άδικο! Το μυστικό μου είναι πως προσπάθώ να μου φορτώνω, στο μέτρο του εφικτού και πλήν δουλειάς, όσο λιγότερες υποχρεώσεις γίνεται! Να φανταστεις, στις εκπτώσεις βγήκα για ψώνια, όλες κοίταζαν τις τιμές για να αγοράσουν, εγώ κοιτούσα ποιά ρούχα δε θέλουν σίδερο!

-Lifewispers: 3-4 φορές μέσα στις ΔΥΟ εβδομάδες βρε, είπαμε! Πάντως εκείνος που θέλω να στραγγαλίσω είνα ιο κολλητός μου που κάνει δυο δουλειές και βγαίνει ΚΑΘΕ ΜΕΡΑ...του φτάνει ένα τρίωρο ύπνος μόλις, εμένα θα με πήγαιναν τέσσερις, σε φιλώ!

-Αν Λου: Το ξέρω γοργονάκι μου, υποψιάζομαι πως φταίει και ένα ύπουλο συνάχι που μου έχει κατσικωθεί, δεν εκδηλώνεται αλλά και δεν εξαφανίζεται!

-Νίκος Κ.: Κι όμως, δεν έχω Nova και δε βλέπω τηλεόραση! Και η βλακεία μου φτάνει στο τρισμέγιστο όταν βλέπω να διαφημίζονται εκπομπές στην τηλεόραση που θα ήθελα΄να δώ κι εγ'ω αναρωτιέμαι "Μα πότε ήταν αυτό, καλά εγώ που ήμουν???" Μα φυσικά σπίτι!

patsiouri said...

-Εστάριαν: Είπαμε, κι εγώ βαριέμαι αλλά βάζουμε και κανα πληντύριο, η πυτζάμα σου έχει κάνει ανταύγειες από το σούρσιμο!
(Γιατί δεν πήγατε Τζιμάκο καλέ? Είπε και για το αγαπημένο μας θέμα, τον Άλεξ, ούτε να το ξέραμε!)

-Rain: Έτσι ακριβώς, στον αυτόματο!
Κάνω μια ώρα για να φτιάξω μια μακαρονάδα! Αφού το έχετε πάθει όλοι δεν πειράζει, φιλάκια!

-Μαριλίτσα: Εντωμεταξύ δεν είναι πολύ σπαστική αυτή η ύπουλη δουλειά μας που έχεις και ένα κάρο διάβασμα και για την επόμενη? Ο άλλος πάει στο γραφείο, φεύγει, τσούπ, τελείωσε, με τη δουλειά ξανασχολείται την επομένη!
Μου φαίνεται πως τελικά κάπως έτσι περνάει η ώρα, με το ν'αγχώνομαι τί πρέπει να ετοιμάσω για την άλλη μέρα!

-Φειδίας: Δεν είναι το σπιτάκι μου, είναι το σπιτάκι του οποίου το ταβάνι θα ήθελα να κοιτάζω αυτές τις μέρες! Τί δουλειά ψάχνεις αν επιτρέπεται να έχουμε το νού μας? Το ξέρω οτι θα περάσει,ελπίζω μαζί με το συνάχι που μου'χει σπάσει τα νεύρα, φιλιά πολλά!

patsiouri said...

-Κούλπα: Χα χα χα, τυχερά ζωντανά που κοιμούνται έξι μήνες! Και πόσο κολόφαρδη η χελώνα που την προίκισε ο Θεούλης με τζάμπα τροχόσπιτο!

-K.s: Εχεις απόλυτο δίκιο και καλωσήρθες! Τώρα που το ξανασκέφτομαι ίσως συμβαίνει επειδή έχω καιρό να φύγω Σαββατοκύριακο, για να το μεθοδεύσω!

-Roadartist: Για το Τζιμάκο διάβασα κάτι κριτικές πριν πάω και είχα απογοητευτεί, αλλά τελικά όχι μόνο δεν έκλαψα τα λεφτά μου, ξεσκίστηκα αντίθετα στο γέλιο και προβλιματίστηκα, once again..Όσο για το Μπάρτον, κοίτα τί θα απαντήσω από κάτω στο Σπίθα!

-Σπίθας: Κάτι φίλοι που τους έπρηξα να πάνε να το δούν με πήρανε τηλ. χτες και με σκυλόβρισαν, μου είπαν πως μεγαλύτερη μαλακία δεν έχουν δεί στη ζωή τους και αν με ξανακούσουν για έργο να τους κοπέι σύρριζα!
Άσε που αποκλείουν το να ξαναφάνε μπιφτέκια ή κεφτεδάκια η κρεατόπιττα μέσα στο 2008!

patsiouri said...

-Μ: Μόνο παιδιά? Εγώ σ'αυτές τις φάσεις δε θέλω να κάνω ούτε παιδιά ούτε μπάνιο ακόμα! Τί βαρεμάρα Θεέ μου!Καλημερούδια!

-Krot: Μωρέ εκνευρίζομαι να περνάει η ώρα έτσι+ τσαντίζομαι όταν κάτι δεν μπορώ να το ελέγξω καλή ώρα! Κατα τ'άλλα, επειδή δουλεύω 2-10, όλο το πρωί είναι διαθέσιμο για το προσφιλές μου χόμπι, δεν αγχώνομαι!

-Γλαρένια: Ότι ετοιμαζόμουν να σε προσθέσω στο update μου! Αμ εσύ έχεις και πέντε, ή μάλλον δέκα χέρια βοήθειας στις δουλειές του σπιτιού τυχερέ άνθρωπε!!!Εγώ θα λούφαρα πολύ άνετα κάνοντας την απασχολημένη και αναθέτοντας εργασίες!

-Μαρία Λεμονάτη: Viva la ταβανοθεραπεία συντρόφισσα!!

patsiouri said...

-Μαμμα: Γι αυτό ρωτάω πως τα βγάζετε πέρα όταν εξαρτώνται κι άλλοι από'σας σε τέτοιες φάσεις...Εγώ μια χαρά τη χειρίζομαι εκτός απ'τ'ότι τα παίρνω με τον εαυτό μου! Να προσέχετε, φιλάκια πολά!

-Zaphod: ΔΕΝ τα καταφέρνουν! Εχεις δεί τα ποσοστά αυτοκτονιών τους? Το Ιράν θα έπρεπε να τα έχει, όχι αυτοί! Μαμά μου!

-Kitsosmitsos: Καλώστο! Τέλειωσε η φωτογράφηση????? Όντως, καλό είναι το κατέβασμα της παροχής πού και πού, άντε και στα δικά σας!

-Mtdoggie: Ο χώρος και δή ο προσανατολισμός, είναι μια άλλη πονεμένη ιστορία, μα ΠΟΛΥ πονεμένη!
Απορώ πως κάποιοι δε χαλαρώνουν ούτε δευτερόλεπτο...καλημερούδια!

-Σοφία: Ελα να μαζευτούμε να σε μυήσουμε όλοι μαζί εν Χριστώ αδερφή μας! Χωρίς πλάκα πάντως, αν εξαιρέσεις αυτές τις φάσεις, κι εγώ σαν κι εσένα είμαι!

-Island:Δεν είναι κι άσχημη η ζωή από την οπτική πλευρά του πρεζακίου, λές?????
Όσο για το συμπέρασμά σου, μάλλον θα ξυπνήσουμε τελικά γιατί τεέυταία μας γαμάνε χωρίς σάλιο κιόλας!

tzotza said...

να πω και εγω τα two cents μου..
εγω φιλεναδα μου δεν προλαβαινω...
εχω ουτε ξερω ποσα πληντηρια ασηδερωτα..
τα παιδια μου δεν κανουνε τιποτα!!!(τα λυπαμε μωρε..εχουνε καιρο να κανουνε δουλειες!)
τωρα που εφυγε το μυστικο μου για καμια 20τοσο μερες, κοιμαμαι γιατι πριν ουτε αυτο εκανα(αφου εβγαινα μετα τις 1230 για να μη λειψω απο το σπιτι!)
το μπλογκ μου οκ κατι κανω αλλα σε αλλους δεν πολυ προλαβαινω να πηγαινω (και λυπαμαι γιαυτο!!)
προσπαθω να οργανωσω το μασκε παρτι που θα κανει η μεγαλη μου και φυσικα θα ντυθουμε οσοι μεγαλοι θα ερθουνε (θες να ερθεις???θα περασουμε τελεια!!!)
αλλα περναει η μερα και εγω δεν εχω κανει και πολλα..μη νομιζεις..μαρεσει να κοιταω τον τοιχο (εχω σχεση με τον τοιχο..αφου το ταβανι τον εχεις πιασμενο εσυ!!!)και χανομαι και ουτε ξερω τι σκεφτομαι και πως περναει η μερα και παντα αργω μετα σε ολα..μα παντα...ουφ...τι να κανουμε ομως..ετσι ειναι αυτα...ελα απο δω να κανουμε παρεα καλε!!ειναι λιγο ακαταστατο το σπιτι μου αλλα οκ, τι να κανουμε τωρα????ετσι ειναι αυτα!!!(παντως αληθεια στο λεω..οποιο καφε θες εχω...:)))))
σε φιλω και dont worry..
:))))

Laplace said...

τις καλημερες μου πατσιουρακι!καλο ειναι να ξυνεσαι 2 εβδομαδες,μην ξεχαστουμε κ ξυνομαστε για χρονια ειναι το θεμα :P
βλεπε πολιτικους.. P

m_stelios said...

Βάση προσωπικής εμπειρίας 2 πράγματα μπορεί να συμβαίνουν από την ρουτίνα.Ή κατάθλιψη ελαφριάς μορφής με πολλά υπαρξιακά του στυλ τι σκατά κάνω στη ζωή μου μέρα μπαίνει μέρα βγαίνει ή περιμένεις κάποιο μεγαλεπήβολο στόχο σου να ολοκληρωθεί. Εκ των πραγμάτων και της φύσεως της μορφής των ανωτέρω παθών δεν μπορείς να κάνεις τίποτα παραπάνω από το να "περιμένεις" και να περι-συλλογίζεσαι. Ένα καλό ενδιαφέρον χόμπι αυτό το καιρό θα σε βοηθούσε.Διαφορετικά αν βρεις κάτι άλλο let me know.

maria λεμονατη! said...

αλλωστε και ο σωκρατης που ολη μερα βολοδερνε στην αγορα το προφιλ αργοσχολου δεν θα ειχε; και ω! τι δικαιωση!

lucky star said...

Γειά σου patsiouri μας!!!

Θέλω να σου πώ πόσο πολύ σε καταλαβαίνω...μου συμβαίνει αρκετές φορές κι εμένα. Ενω έχεις τόσα πράγματα στο μυαλό σου, τα οποία θές να κάνεις, ξαφνικά συνειδητοποιείς ότι πέρασε τόσος καιρός και εσύ zero, null, μηδέν...Μην ανησυχείς, θα συμβεί αυτό που είπε και η rain, ότι μετά το εγερτήριο από τον λήθαργο, επανέρχεσαι δυναμικά....

Πάντως είναι κάτι που πρέπει να προσέξουμε, γιατί περνάει ο χρόνος χωρίς να έχουμε κάνει κάτι...

Καλή συνέχεια

Hades said...

Σε'μένα πάντως έχω διαπιστώσει ότι ο χρόνος πετάει όταν έχω πολλές σκοτούρες στο μυαλό μου, ή όταν τρέχω ανηλεώς στη δουλειά. Για το δεύτερο δεν μπορώ να κάνω και πολλά είναι η αλήθεια, αλλά όσον αφορά το πρώτο, όσο δεν αντιμετωπίζω τα θέματα που με απασχολούν συνεχίζει να τρέχει στους ίδιους γρήγορους ρυθμούς. όταν ασχολούμαι, τότε επανέρχεται στα φυσιολογικά του.
Και συνήθως κυλάει απολαυστικά αργά. :)

Stefanos said...

Δεν πήγαμε Τζιμάκο για δύο λόγους,
α. Ψόφησε ο Zaphod στον καναπε του
β. Το έτερο μέλος της παρέας τρομοκρατήθηκε απο τα δυσμενή σχολια περίπ αράστασης και παραιτήθηκε.
οχι πως και εγώ είχα ιδιαίτερα κέφια, αλλά τουλάχιστον μπορούσαν να με πείσουν :P

NY ANNA said...

Λοιπόν, άκου μουτράκλα τι θα κάνεις... Θα βγαίνεις τις καθημερινές και το Σ-Κ που βγαίνουν όοοοολοι θα την αράζεις σπίτι, με DVD, φίλους, συγγενείς, gomenous, ό,τι σου βρίσκεται τέλος πάντων. Επίσης, το Σ-Κ μπορείς να κάνεις και κάποιες δουλειές του σπιτιού και να μαγειρεύεις κανένα ζεστό φαγάκι της προκοπής για να το χαίρεσαι με την ησυχία σου ή με όσους αγαπάς. Προσωπικά, απ' όταν ανακάλυψα αυτό το βιολί (εδώ και πάααααρα πολύ καιρό δηλαδή, γιατί ποτέ δεν συμπάθησα το πήξιμο και την πολυκοσμία των Σ-Κ που βγαίνουν όοοοολοι και που η λογική του βγάλε το χέρι σου να βάλω το κεφάλι μου μέσα στο χάος, βασιλεύει...) περνάω πολύ καλύτερα. Γιατί κι έχω βγει, έχω δει, έχω απολαύσει και νιώθω "γεμάτη" και χαίρομαι και το σπίτι μου όταν οι άλλοι "έξω" αλαλάζουν. Γιατί γλυκό μου, όταν αφού δεν πρόκειται για σεξ, αυτό βγάλε το χέρι σου για να βάλω το κεφάλι μου που επικρατεί παντού τα Σ-Κ, με νευριάζει τρελά! Χα, χα, χα... Am I bad or what??? Αλλά τι περίμενες τώρα από μένα; Αααααα, έχω δει τα πάντα από Τιμ Μπάρτον, κυρίως όταν συνεργάζεται με Ντεπ. Είναι στο πρόγραμμα ο "Sweeny" λοιπόν, αλλά για καθημερινή πάντα. Όσο για τον Τζιμάκο; Την αμαρτία μου θα την πω: έχω να τον δω από φοιτήτρια. Μ' έχει ξενερώσει και λίγο που επαναλαμβάνεται, οπότε δεν προβλέπεται. Θα προτιμήσω να στηθώ στην ουρά για να γιαουρτώσω με πήλινο τον Κλαδά. Έτσι ώστε όχι μόνο να τον πονέσει το πήλινο και να του αφήσει σημάδι, αλλά και να του κολλήσει γερά η πέτσα!!!!!! Πάλι τα κέρατά μου έγραψα. Sorry ε; Αλλά με ξέρεις... Άμα βρω θέμα... Φιλιά μούτρο!

tzonakos said...

Ασε, κι εγω μια απο τα ίδια με το σπίτι. Δεν καταλαβαίνω τι κάνω και τελικά δεν εχω τον χρόνο να τελειώσω δουλειές του σπιτιού.
Το άλλο θέμα, ειναι ενα τεράστιο σκάνδαλο. Καθαρό δείγμα του οτι πολιτικάντες και Τράπεζες κάνουν απλά ΟΤΙ ΘΕΛΟΥΝ.
Αν βγει άκρη στο θέμα αυτο εμένα να μου τρυπήσετε την μύτη του μπλόγκ.

ΣΠΙΘΑΣ said...

Ε,,ΌΧΙ!
Να τόλεγε ένας, γούστα είναι..αλλά μου λές "φίλοι" ..δηλαδή, μερικοί..
Δεν συμφωνώ, ειδικά για αυτό το έργο.
Ύμνος στην αγάπη ..αλλά Τιμ Μπάρτον.
Ανήκει στα αριστουργήματα, γνώμη μου και απόλυτος.
υ.γ Για άλλα έργα ..μπορεί και να δεχόμουν, άλλη άποψη..για αυτό το έργο δεν το συζητώ.

island said...

Γι αυτό λες ότι νιώθω κάτι πόνους πίσω και είμαι και υπερβολικά τυχερός(εκ του κωλόφαρδος);

Όλα αυτά τα πρεσ τζι άρ τί είναι;Έγκυρη ενημέωση;Πάντως αν όντως αληθεύει ότι ήταν μάρτυρας υπεράσπισης της τράπεζας ο Κλαδάς(χθες έβγαλε ανακοίνωση όπου τα διαψεύδει...και δεν έχω και πολλούς λόγους να τον πιστέψω)θέλει κρέμασμα.Αν και δεν πιστεύω να προέβει σε τέτοιο ατόπημα.Καθίκι μπορεί να είναι...μαλάκας όμως όχι.

demetrat said...

Μιά χαρά σε βρίσκω.
Γιά σκέψου, να σου άρεσε να ακούς τα κοινά ,και να μην είχες ώρα ούτε για ένα φλερτάκι με το ταβάνι.
α κιόταν φτάσεις στο σημείο του γλαρώματος, σκέψου την αμμουδιά με τους φοίνικες.:)
δ.

Pan said...

Πατσιουράκι έπαθα σοκ.

Το υστερόγραφο...

Γαμώ την ψυχή του μέσα.

Takiz said...

Σκεφτικές να πας κάπου διακοπές.

Έτσι ρε παιδί μου να κανείς ένα restart!!
Φροντίδα κα προδερμ δεν θέλουν μόνο τα μωρά.

unlearn... said...

Πετάει, πετάει...!

(και μεταξύ μας καλά κάνει για να φτάσουμε γρήγορα γρήγορα στην άνοιξη και το καλοκαίρι.Ω ναι!)

Dr_MAD said...

Αν είναι αυτό το σπίτι σου χωρίζω και σε παντρεύομαι. Τα γενέθλια σήμερα είναι μη σκας

Ξαναστέλνω το ασθενοφόρο του κεφιού
Με τίποτα δεν τρώγεσαι εσύ
Αθεράπευτη

ίου ίου ίου ίου

mmexer said...

Α κι εγώ μια απ' τα ίδια κάνω... Ξεχνάω τι έκανα τις προηγούμενες μέρες αφού δεν έκανα τίπτα και προχωράω στις επόμενες χαχαχα:)

Παραιτήθηκα πρόσφατα απ' τη δουλειά και κάαααααααθομαι!! μα είναι υπέροχο! Σε καμια δυο μέρες δεν θα ναι αλλά προς το παρών το απολαμβάνω!:)

ΩΣΗΕ said...

den ksero pats. Alla afto me to xrono einai apistefto. Tha ta tinaksoume kai akoma tha psaxnoume stalies eleftherou xronou. Mexri kai tora pou eimai diakopes prospatho se treis meres na ta kano ola kai telika den ksekourazomai... eimaste arrostoi...


filia apo Amsterdam

patsiouri said...

-Τζότζα: Το τελευταίο που με απασχολεί σ'αυτή τη ζωή είναι ΄το να είναι το σπίτι ακατάστατο, είχα μια σκασίλα! Αράχνες να μην πιάσει μόνο γιατί γενικώς τη βρώμα δεν την αντέχω!
Να περάσετε σούπερ, εγώ το Σ.Κ θα πάω ΕΚΕΙ...έχουμε μάλλον αναδάσωση...

-Laplace: Κι όμως, ξέρω πολύ κόσμο που έχει κατεβάσει παροχή τα τελευταία πέντε χρόνια τουλάχιστον...θλιβερό δεν είναι???
Όσο για τους πολιτικούς άστο...(καλέ με ποιό κόμα βάζει αυτός ο μικρούλης ο κούκλος να τον ψηφίσω???)

-M.Stelios: Η αλήθεια είναι πως δε με χαλάει καθόλου αυτό που κάνω! Μόνο που τσαντίζομαι γιατί μετά το άραγμα τρέχω πανικόβλητη γιατί δεν έχω κάνει τίποτα! Αν είχα και χόμπι θα πάθαινα εικονική υπερκόπωση! Όταν βρω το φάρμακο πάντως θα στο στείλω!

-Μαρία Λεμονάτη: Α χα χα, και να'ταν μόνο ένας! Ο Νεύτωνας που ολημερίς σάπιζε κάτω από τις μηλιές (σίγουρα μ'ένα μπάφο στο χέρι) τί σου λέει???

patsiouri said...

-Σταυρούλα: Καλωσήρθες! Ναί, είναι πολύ άτιμο πράγμα να περνάει ο χρόνος σου έτσι. Από την άλλη, γιατί πρέπει ντε και καλά να σκοτωθείς να κάνεις κάτι??? Αραζα κύριοί μου, άραζα, τί να κάνουμε? Γι'αυτό προσπαθώ να μη δημιουργώ υποχρεώσεις παραπάνω απ'όσες μπορώ ν'αντέξω, το άγχος με τρελλαίνει!

-Hades: Σίγουρα τα μοντάρεις τα πράγματα απολαυστικά αργά...το καταλαβαίνω από τα πόστς υπερπαραγωγές που γράφεις! Μέχρι να τελειώσω το διάβασμα-επανέρχομαι στο προβληματάκι μου- έχει περάσει η ώρα και πρέπει να φύγω! Μήπως φταίς εσύ τελικά???????/

-Εσταριαν: Να πάτε σήμερα που είναι και του Αγ.Βαλεντίνου βρε! Πρώτον κάτι πρέπει να κάνετε κι εσείς, δεύτερον ο Τζιμάκος σίγουρα ΘΑ κράξει ΚΑΙ τους ερωτευμένους!

-Αννα: Αυτό το κάνω εδώ και χρόνια! Τα Σάββατα συχνάζω μόνο στο σπίτι μου η σε φιλικά σπίτια, στην καλύτερη των περιπτώσεων σινεμά! Το κακό είναι πως και πάλι περνάει η μέρα σφαίρα κατά πρώτον γιατί σίγουρα δουλεύω δυο-τρείς ωρίτσες Σάββατο και Κυριακή και κατα δεύτερον γιατί διαβάζω γύρω στις 5 εφημερίδες με τα περιοδικά τους!!!
Κυριακή βραδάκι όμως πάντα παίζει μπαρότσαρκα τρελή, σε φιλώ!

patsiouri said...

-Τζονάκος: Δε μιλάω για τον Κλαδά για να μη γίνομαι άδικη εφ'όσον δεν έχει αποδειχτεί τίποτα, αλλά...κάποια μέρα στην Αθήνα θα στηθεί μια γκιλοτίνα...(ελπίζω εκεί να πάθουν αυτό που τους αξίζει ΚΑΙ οι δουλειές του σπιτιού...)

-Σπίθας: Ειδικά η τελευταία σ΄κηνή κατατάσσεται στα φαβορί των ύμνων της αγάπης, έτσι δεν είναι???
Δεν ξέρω ρε γαμώτο τι κόλλημα φάγανε, τελευταία φορά το είχα πάθει παμπάλαια με το θάνατο στη Βενετία που είχα φάει το κράξιμο της αρκούδας και με είχαν κάνει ρόμπα μέσα στο σινεμά!

-Island: Κι εμένα μου φαίνεται χοντρό, μαλάκας μπορεί να είναι, ηλίθιος όμως δε μου φαίνεται. Το λίνκ το έβαλα για να δείξω πως και ο Κλαδάς να μην είναι, κάποιος φταίει που τα φράγκα έμειναν στην τράπεζα και το μωρό δεν ταξίδεψε, αντίθετα με άλλους ήδη καταδικασμένους και πολύ μεγαλύτερους που όπως σχολίασα και στα παιδιά ταξίδεψαν με τους φόρους μας, ντροπή...

-Δήμητρα: Βασικά, χτες που σε διάβασα έκλεισα τα μάτια και φαντάστηκα εκείνο το κατσίκι, έφτασα μέχρι και στο τσιγαράκι της χώνεψης!!

patsiouri said...

-Παν: Όντως, γαμώ την ψυχή του και να πάθει το ίδιο (ο ίδιος, όχι το παιδί του), όποιος κι αν είναι...
Δεν είδα Μάκη βέβαια για να έχω και δική μου άποψη.

-Takiz: Η αλήθεια είναι πως χρειάζομαι επειγόντως διακοπές, όχι για ξεκούραση, αλλά γιατί έχω καιρό να φύγω...μμμ...μάλλον το βρήκες!! Συζητάω για Λετονία, αλλά δε μπορώ να λείψω τις απαιτούμενες μέρες ρε γαμώτο γιατί το Πάσχα θα κάθομαι ούτως η άλλως 15 μέρες και είναι γυφτιά να τους κρεμάσω έστω και για 5...

-unlearn: Σωστά, εσύ θα έχεις και το ανηψάκι τώρα! Γρήγορα να πετάξει να τρέξεις στα μητρικά σου ένστικτα, για να μην τα πώ θείτσικα, χε χε!!!

-Mad αγαπημένε καταρχήν χρόνια πολλά!!!!! Θα σε στενοχωρήσω όμως, δεν είναι το κανονικό μου σπίτι, είναι ένα από τα 5 εξοχικά μου...έχουμε άλλα 12 αλλά δυστυχώς θα τα κληρονομήσουν τα αδέρφια μου...βέβαια αν σε πειράζει, μπορώ να πληρώσω κάτι φουσκωτά που ξέρω να το κανονίσουν...αμα είναι για το στεφάνι...τί λες θησαυρέ μου????

-Mmexer: Ενα θα σε ρωτήσω. Η στιγμή που τους λές ότι παραιτείσαι δεν είναι το αποκορύφωμα της ηδονής??? Ειδικά αν είναι τίποτα λαμόγια που όμως δε μπορούν να κάνουν χωρίς εσένα και τους αφήνεις ακάλυπτους???
Το έχω κάνει 2-3 φορές και κάθε φορά ήταν καλύτερη απο την προηγούμενη!!!

-Ωσηε: Ρε σύ, αυτό με τις διακοπές είναι απίστευτο τρυπάκι! Βέβαια το έχω ξεπεράσει εδώ και χρόνια. Παλιά έτρεχα σα χαζό να δώ, να κάνω, να ράνω...υπερκόπωση! Τα τελευταία δύο χρόνια έχω επισκεφτεί ένα νησί, από ένα πενθήμερο κάθε φορά, και έχω δεί μόνο το μέρος που μένω. Και κάθε μέρα στο ίδιο μπάρ. Στο συνιστώ! Ούτως η άλλως, όσο και να τσακιστούμε, δεν θα προλάβουμε να τα δούμε όλα ποτέ...

industrialdaisies said...

Τον είδα τον Τζίμη και ήταν, για ακόμη μία φορά, εκπληκτικός. Δεν υπάρχουν λόγια, ο άνθρωπος σκίζει.

Όσο για τον χρόνο. Κι εγώ αναρωτιέμαι πατσιουράκι τι διάολο γίνεται. Έχω βάσιμες υποψίες ότι μία παγκόσμια συνομωσία καθυστερεί τα ρολόγια όταν δουλεύουμε και μετά τα τρέχει για να ξαναπάμε στη δουλειά μας. Δεν εξηγείται αλλιώς το φαινόμενο λέμε!

Φιλιά!

elf said...

Μμμ… το ποιο λογικό συμπέρασμα από τα λεγόμενά σου είναι πως κάνουν πειράματα στο ταβάνι σου εξωγήινοι, για να δουν αν μπορεί να σου τραβήξει τη προσοχή.
Αν παρατήσεις το βλέμμα σου να κολλάει στο φλιτζάνι με τον καφέ για πάνω από 8 λεπτά χωρίς να κάνεις τίποτα, μάλλον έχει πέσει σοβάς στην κούπα. Άδειασε το στο νεροχύτη και φτιάξε άλλο...

Hades said...

Η αλήθεια είναι ότι το συγκεκριμένο που αναφέρεις (περί "υπερπαραγωγών") είναι πραγματικά ιδιάζουσα περίπτωση: στην πραγματικότητα γράφω απίστευτα γρήγορα (εξ ου και τα τελείως ηλίθια ορθογραφικά λάθη που κάνω, πχ αναγραμματισμοί κλπ). Βέβαια αν αυτό το συνδυάσεις με το γεγον΄ςο ότι ο χρόνος ρέει αργά εις τον Κάτω Κόσμο, τότε έχω την ιδιαίτερη χαρά να μου περισσεύει ακόμη περισσότερος για να κάνω ό,τι άλλο γουστάρω!
Κι αναφορικά με το αν φταίω, ανέκαθεν οι άνθρωποι τα έριχναν όλα στους θεούς, οπότε γιατί αν μην ισχύει και τώρα; :):):):)

demetrat said...

Νομίζω πως είσαι σε πάρα πολύ καλό δρόμο.
Από κάπου ξεκινήσαμε όλοι, και μετά πήγαμε στην έρημη απέραντη αμμουδιά με τις φοινικιές και την αιώρα.:))
δ

kat. said...

όταν λες "χρόνο";
σε τι αναφέρεσαι; δεν την ξέρω αυτή τη λέξη. και σίγουρα δεν με ξέρει και εκείνη! φτάνω σε σημείο που ζηλεύω τους άνεργους.. νοσταλγώ να κάνω μια βόλτα μόνη μου χωρίς λόγο στο κέντρο της αθήνας! θέλω να με απολύσουν!!
όλα αυτά σου λένε κάτι;
και για να σου λύσω κάποιες απορίες, δεν έχω οικογένεια, παιδιά, φοβερές υποχρεώσεις! μια απαιτητική δουλειά μόνο που μου αποσπάει χώρο, χρόνο.. τη ζωή μου ολόκληρη!!

If...ιγένεια said...

Ο χρόνος είναι μεγάλος μπαγάσας.. Εκεί που νομίζεις ότι τον έχεις εξαφανίζεται..

Κώστας said...

Εσύ κοιτάς το ταβάνι, Εγώ κοιτώ την ντουλάπα...

Ξέρω ότι μόλις θα αρχίσει η ντουλάπα να μου μιλάει, τότε θα είμαι κι επίσημα σχιζοφρενής....

Aggelos Spyrou said...

Μια χαρά σε βρίσκω! Έγραψες και νέο post! :)))

R2-D2 said...

Αχ, πετάει ο πούστης ο χρόνος, πιο γρήγορα και από τον Superman...

Τι νέα από το ταβάνι;

patsiouri said...

-industrialdaisies: Εγώ νομίζω πως πρέπει να διεκδικήσουμε από την παγκόσμια διακυβέρνηση, τη μείωση των ημερών του χρόνου και την αύξηση του 24ώρου σε 30ωρο τις ημέρες που μένουν! Δεν παλεύεται αλλιώς! (Και δε βλέπω σε τί μπορεί να βλάψει το μέτρο αυτό, μόνο που θα μεγαλώνουμε πιο γρήγορα!)

Όσο για το Τζιμάκο, καλά, στο στόρι Μέγας Αλέξανδρος που είναι και το αγαπημένο μου είχα πέσει κάτω από το κάθισμα απ'τα γέλια!

-Ελφ: Χο χο χο, και γιατί ειδικά το ταβάνι??? Τί συμφέρον έχουν?

-Hades Δε μπορώ να κάνω διάλογο μαζί σου χωρίς το κομποσχοίνι μου, πετάγομαι ευθύς αμέσως Βουκουρεστίου, λες να πετύχω τίποτα στη Luis Vitton???

-Δήμητρα: Ε, από το κατσίκι μέχρι τις Φοινικιές υπάρχει και μια Α απόσταση, ούφ, πάλι δούλεψα σήμερα!!!

patsiouri said...

Kat: Μήπως ήρθε η ώρα ν'αρχίσεις να μοιράζεις βιογραφικά κοριτσάρα μου?????
Την έχω περάσει κι εγώ αυτή τη φάση, ευτυχώς όχι για πολύ καιρό, για δύο χρόνια μόνο, ΖΗΛΕΥΑ τους άνεργους τρομερά...
Τελευταία δουλεύω πιο ΄χαλαρά, με έσοδα της Πλάκας βέβαια αλλά δε μπορούσα να κάνω αλλιώς για λόγους υγείας...
Από του χρόνου όμως που μάλλον θα επιστρέψω κι εγώ στον πλανήτη 9 το πρωί με 10 το βράδυ, θα σε πάιρνω τις Κυριακές να πηγαίνουμε να κοιτάμε νοσταλγικά τον κλείστό ΟΑΕΔ...

-Ιφιγένεια: Και δεν εξαγοράζεται με τίποτα ο άτιμος, στην Ελλάδα αν λαδώσεις τα έχεις όλα, εκτός απ'αυτό!

-Κώστας: Καλό!!! Δεν έρχεσαι κι'απο'δω γιατί το ταβάνι μου νοιώθει μοναξιά κι εγώ ευτυχώς δε μπορώ ακόμη να κάνω διάλογο μαζί του???

-Αγγελος: Είμαι στη φάση της επανένταξης, θα γράψω κι άλλο πολύ σύντομα! Φιλάκια στα μουτράκια που σε περιμένουν και καταριούνται κι'αυτά το χρόνο σου!

-R2D2: Αστα, νομίζω πως έφαγα χυλόπιττα, μου ψιθύρισε πως βαρέθηκε να ασχολούμαι μαζί του και σιχτίρισε να με βλέπει, λέω να σιδερ...μπρρρρρ...ούτε να το προφέρω δε μπορώ...φιλάκια!

industrialdaisies said...

Γιατί ρε συ, το πλιάτσικο που σκαρώνει στον Πλιάτσικα και το συνάφι του ή το θάψιμο για τα σκάνδαλα και τον νεοελληναρά μαλάκα που φέρεται όπως φέρεται δεν τα σπάει; Άσε σου λέω, πέθανα! Είναι εγγύηση ο τύπος.

island said...

Και πάλι μου φαίνεται κουλό μία τράπεζα να κρατήσει 120 εκατ/ρια δραχμές λες και της λείπουν ή λες και είναι ένα αξιοζήλευτο ποσό όπου θα σωθεί και αξίζει να κάνει την μπινιά.Είναι λίγα τα χρήματα αυτά για να κάνει μία μπινιά η τράπεζα.Δεν ξέρω.Κάτι άλλο είναι που δεν πάει το μυαλό μου ακόμα

Hades said...

Χμ, σκόρδο δοκίμασες; Καλά, όχι ότι θα κάνει δουλειά, αλλά έτσι για την προσπάθεια... :):):)

demetrat said...

η συνταγή έφτασε;
δ

Blonde said...

Μαγκιά σου patsiouraki, άσε εμάς που τρέχουμε από το πρωί μέχρι το βράδυ και δεν μπορούμε να χαλαρώσουμε στιγμή... Θα έρθει και η δικιά μας εβδομάδα. BTW δεν ζηλεύω καθόλου που το έξινες...@

Skouliki said...

γαματος ο τζιμακος τον εχω και στο δικο μου με τα καγκελααα

ρε γυναικα εμεις ποτε θα σουλατσαρουμε λιγακι

... said...

Έχεις σκεφτεί ότι το σώμα σου σου φωνάζει "άσε με λίγο να χαλαρώσω και να κωλοβαρέσω";
Και πολύ καλά κάνεις.
Τώρα πως τα καταφέρνουν αυτοί με τα πολλά παιδάκια, τις πολλές δουλειές και τις πολλές γκόμενες!!!χε χε, έ μην σε απασχολεί και πολύ.
Κάποιοι γουστάρουν την ταλαιπωρία και παίρνουν και πολύ ενδιαφέρον από αυτή, σε σημείο που άν τους λείψει αυτή, πλακώνονται στα αντικαταθληπτικά...
Και γενικά, το "όλη μέρα τρέξιμο", είναι μιας πρώτης τάξεως δικαιολογία και ευκαιρία, να κουκουλώνεις προβλήματα, να μην πολυασχολείσαι με το έτερόν σου ήμισυ γιατί το χεις βαρεθεί, κλπ κλπ κλπ.....
Λες να βαλα ιδέες στους/στις πανδτρεμένους/ες;;

Καλημέρα

patsiouri said...

-Industrialdaisies: Εγγύηση δε λες τίποτα! Αμ το σχήμα οξύμωρο "να ζήσουν τα πρεζάκια"!!!

-Island: Ίσως να είναι πιο απλό, απλά κάποιοι να βαρέθηκαν να ασχοληθούν...

-Hades: Το τζατζίκι επιτρέπεται???

-Δήμητα: Μόλις κοίταξα και όχι, δεν έφτασε, ούτε στα bulk την έχει πετάξει, δεν ξέρω γιατί...

patsiouri said...

-Lianne: Για τρίψε λιγάκι το θερμόμετρο! Πρόσφερε έναν πυρετό στον εαυτό σου, δε χρειάζεται να τον ανεβάσεις στ'αλήθεια!

-Σκουλήκι: Έχω ένα hangover ελλεινό από χτές το βράδυ!Εσείς δε σουλατσάρατε???

-Kermit: Νομίζω πως έχεις δίκιο! Η αδερφή μου είχε μία προισταμένη παντρεμμένη μ'ένα βλάκα και δεν είχε καμία όρεξη να πηγαίνει σπίτι! Τους είχε τρελλάνει στα meetings! Με το που πήγαινε 6 η ώρα και τα μάζευαν τα κακόμοιρα τα παιδιά να πάνε επιτέλους σ[πιτάκια τους, έσκαγε αυτή και "Επ, πού πάτε, έχουμε να μιλήσουμε για το prozect"! Η κακομοίρα η μικρή είχε λιώσει, κάθε μέρα 10 το βράδυ έμπαινε σπίτι. Με το που πήρε διαζύγιο η σκύλα, πριν μερικούς μήνες, 5 και 3 λεπτά τα μαζεύει και φεύγει γιατί επιτέλους μένει μόνη της!

Συμπέρασμα: Κύριε Καταλληλότερε, οι άσχημοι γάμοι αυξάνουν την παραγωγικότητα! Αντικίνητρα για τα διαζύγια τώρα!

Hades said...

Φυσικά και επιτρέπεται το ιερόν τζατζίκιον, πρώτη ύλη του μέγα Σουβλακέα γαρ.

+Τσίκνισον+Τζατζίκισον+Σουβλόγησον+

Blonde said...

Λες ε?