Monday, June 29, 2009

Ο ΡΑΤΣΙΣΜΟΣ ΚΑΙ Ο ΘΕΙΟΣ...



Ξέρω, έχω κουράσει μ’αυτό το θέμα, αλλά για μία ακόμη φορά θέλω να θυμίσω πως κατά την ταπεινή μου άποψη, εμείς οι Έλληνες ΔΕΝ είμαστε ρατσιστές με τους αλλοδαπούς. Είμαστε με τους πάντες. Και όσο γρηγορότερα το συνειδητοποιήσουμε αυτό, τόσο το καλύτερο για μας. Ο καθένας μας, λίγο περισσότερο είτε λιγότερο, είναι ρατσιστής με ότι βρίσκεται «μακριά του», έχουμε ένα τεράστιο θεματάκι με τη διαφορετικότητα, πώς να το κάνουμε.
Και φυσικά ποτέ, ποτέ δεν είμαστε ρατσιστές απέναντι σ’αυτό που αποκαλούμε «Οι δικοί μας άνθρωποι», «ο κύκλος μας». Ποτέ.


Έχουν πολύ πλάκα τα σχόλια που ακούω αυτό τον καιρό από μεγαλύτερους ιδίως σε ηλικία, όσον αφορά στους μετανάστες.
«Να τους διώξουν, όλους, εκτός βέβαια από την Καμέλια και το Μπρούνο», υπερθεματίζει μία κυρία στη γειτονιά ( η Καμέλια καθαρίζει τα περισσότερα σπίτια της γειτονιάς και ο Μπρούνο κάνει μερεμέτια, κηπουρικές και τέτοια, Έλληνα δε βρίσκεις ούτε για πλάκα). Ζουν χρόνια σ’αυτή τη γειτονιά και έχουν γίνει «δικοί μας άνθρωποι». Τα παιδάκια τους ενωμεταξύ, είναι πανέμορφα και απίστευτα ζουζουνάκια και όλοι τα ζαχαρώνουμε!
«Να διώξουμε τους άντρες που είναι εγκληματίες και να κρατήσουμε μόνο τις γυναίκες!», φωνάζει η μαμά της φίλης μου που απασχολεί δύο αλλοδαπές, μία για το σπίτι και μία για την κατάκοιτη μάνα της. «Αυτές στόμα έχουν και μιλιά δεν έχουν, να δείς τι καλά που θα’μαστε!»
« Και τα πορτοκάλια ποιος θα μου τα μαζεύει μωρή? Ο αχαίρευτος ο προκομμένος σου????» απαντάει ο σύζυγός της ο οποίος προτείνει να τους απελάσουν όλους εκτός από εκείνους οι οποίοι θα καταφέρουν να συγκεντρώσουν τουλάχιστον τριάντα ελληνικές υπογραφές από τη γειτονιά τους και τους κατά καιρούς εργοδότες τους οι οποίες θα εγγυώνται για την τιμιότητά τους!! Θα έχουν περάσει τις εξετάσεις δηλαδή!
Η γυναίκα του το βρίσκει φανταστική ιδέα: «Σωστά, την Έλενα όπου την έχω συστήσει είναι όλοι κατευχαριστημένοι, σίγουρα θα μαζέψει τις υπογραφές!!!»

Με τους «δικούς μας ανθρώπους» λοιπόν όχι, δεν είμαστε ποτέ ρατσιστές.
Στα πάτρια εδάφη μου κράζουν τους ομοφυλόφιλους, συνεχώς. Εκτός φυσικά από το γιο του Μάκη που έχει το μαγαζί με τα έπιπλα, το γιο του Σάκη που «δεν ενοχλεί» αλλά ότι κάνει το κάνει στη γειτονική πόλη και γενικότερα, οι λιγοστοί «δηλωμένοι» ομοφυλόφιλοι εκεί, εφ’όσον δεν υπέπεσαν ποτέ στο αμάρτημα του να εγκαταλείψουν την πατρίδα για κάποια άλλη πόλη, είναι μια χαρά ενσωματωμένοι στην εκεί κοινωνία. Αν βέβαια εμφανιστεί ομοφυλόφιλος φοιτητής από άλλη πόλη…μαύρο φίδι που τον έφαγε! Θα τον πιάσουν στο στόμα τους και δε θα τον αφησουν μέχρι να πάρει πτυχίο, αν αντέξει φυσικά μέχρι τότε!

Ακόμη πιο ενδιαφέρον είναι το πόστ του Mahler, που παρουσιάζει το ρατσισμό μεταξύ μεταναστών! Ρίξτε μια ματιά και στα σχόλια, είναι πολύ διαφωτιστικά!
Στο Mahler λοιπόν, ανέφερα κι’εγώ τη δική μου χρόνια εμπειρία από έναν ορκισμένο ρατσιστή, το θείο μου το Βαγγέλη…
Ο θείος μου ο Βαγγέλης είναι απίστευτα ρατσιστής με μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα..τους ανύπαντρους!!!!
Δεν τον νοιάζει τι είσαι, αν έχεις σπουδάσει, αν είσαι Έλληνας η ξένος, νόμιμος η παράνομος, αν σου λείπει πόδι η χέρι, αν πιστεύεις στο Θεό η όχι…τίποτα!
Απλώς, αν έχεις καβατζώσει τα 40 για τους άντρες και τα 35 για τις γυναίκες, δε φοράς βέρα και πέσεις στο στόμα του…τη γάμησες!!
Είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί!
Αν ακούσει «μετανάστης», θα στραβώσει τα μούτρα του.
Αν του πεις πως έχει και οικογένεια, θα του κάνει το τραπέζι, θα τον πάρει στη δουλειά του και μπορεί να γίνει και ο καλύτερός του φίλος.
Φυσικά καταλαβαίνετε ποια είναι η άποψή του για το μεταναστευτικό,
«να διώξουμε τα βρωμομπακούρια και να κρατήσουμε μόνο όποιον έχει γυναίκα και παιδί εδώ»!
"Οποιος έχει οικογένεια να νομιμοποιηθεί, τα παιδιά του να πηγαίνουν σχολείο και να παίρνει και επιδότηση! Οι υπόλοιποι όξωωωωω"!



Ξέρω, γελάτε, αλλά ο άνθρωπος είναι αρρωστάκι!
Ψηφίζει ΛΑΟΣ ( για την Οικογένεια, η Πατρίς και η Θρησκεία στα παπάρια του…) και μάλιστα θέλει να κάνει διάβημα στους υπεύθυνους του κόματος να λέγεται σχέτο «Λαικός Συναγερμός». Γιατί συμπαθεί τους παπάδες, που ΠΑΝΤΡΕΥΟΝΤΑΙ και ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ, αλλά θέλει ν’απολυθούν αμέσως όλοι αυτοί που παίρνουν βαθμό, τουτέστιν διαπράττουν το θανάσιμο αμάρτημα του να μείνουν «ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΙ ΚΑΙ ΑΤΕΚΝΟΙ»!
Αν τον ακούγατε να σχολιάζει την υπόθεση «Βατοπαίδι» θα παθαίνατε πλάκα, όλος ο κόσμος έβριζε για τη σκανδαλώδη περιουσία των μοναστηριών και ο θείος Βαγγέλης ούρλιαζε «Να τους βγάλουν έξω, να τα γκρεμίσουν τα κωλομοναστήρια τους και να τους υποχρεώσουν να παντρευτούν και να κάνουν παιδιά ρέεεεε, τα τεμπελόσκυλααααα, οι κηφήνεεεεες!!!!»

Στο σπίτι του μετά βίας γίνεται δεκτός κάποιος ανύπαντρος περασμένης ηλικίας και αυτό όταν επιμένει η θεία μου. Η μόνη περίπτωση να τον κάνεις να σε συμπαθήσει είναι να τον κοιτάξεις σαν πληγωμένο κουταβάκι και να του εξηγήσεις πως εσύ ναι, θέλεις να παντρευτείς, αλλά το να βρεις ένα σωστό εν δυνάμει οικογενειάρχη εκεί έξω είναι σα να ψάχνεις βελόνα στ’άχυρα…Τότε θα χάσει τον ύπνο του προσπαθώντας να βρει τρόπο να σε αποκαταστήσει!


Έχει πολλά κτήματα. Δουλεύει μόνο με μετανάστες. Δεν τον ενδιαφέρει η εθνικότητα, αν είσαι μετανάστης και είσαι έστω παντρεμένος και θες να κάνεις παιδί η έχεις ήδη και δουλέψεις στο θείο Βαγγέλη, είσαι άρχοντας!

Βρίσκει δουλειά και στις γυναίκες τους, η θεία μου ταίζει και ντύνει αυτές τις οικογένειες και τους πληρώνει σχετικά καλά. Οι μπάκουροι τη βάψανε! Πρέπει να είναι πολύ απελπισμένος για να προσλάβει ανύπαντρο αλλοδαπό εργάτη. Και αμέσως βάζει λυτούς και δεμένους να βρουν καμιά ανύπαντρη μετανάστρια στην περιοχή έτσι ώστε να τους κάνει προξενιό! Δύο τρεις φορές το έχει πετύχει! Τους πάντρεύει, τους βαφτίζει και τα παιδιά και όλα καλά! Αν ο μετανάστης είναι τόσο ανόητος ώστε να του δηλώσει πως εν πάση περιπτώσει εδώ δεν έχει στον ήλιο μοίρα, τι να την κάνει και την οικογένεια, πέφτει αυτόματα στη δυσμένειά του και με την πρώτη ευκαιρία αντικαθίσταται από παντρεμένο εργάτη!

Την ίδια τύχη στην εκτίμηση του θείου μου έχουν φυσικά και οι διαζευγμένοι, άχρηστα όντα που δεν κατάφεραν ούτε το αυτονόητο, να κρατήσουν μια οικογένεια ενωμένη! Επειδή όμως δείχνει κατανόηση στα νεανικά σφάλματα και τρώει και κάποιες εκλάμψεις λαρτζιάς, αν μετά το διαζύγιό σου παντρευτείς κατευθείαν και τεκνοποιήσεις κιόλας, τότε αποκαθίστασαι αμέσως στη συνείδησή του αφού έσπευσες να διορθώσεις το θανάσιμο αυτό σφάλμα σου!
Τελευταία φορά τον πέτυχα το Πάσχα, σπίτι του. Επιτρέπεται ακόμα να εμφανίζομαι μόνη (αν και μπήκα στο θανάσιμο μονοπάτι των 30+ και ούτε του περνάει από το μυαλό η πιθανότητα πως και να θέλω να εμφανίσω «κάποιον», ο «κάποιος» θα φρικάρει και η επόμενη επαφή μεταξύ μας θα είναι το γράμμα που θα μου στείλει από κάπου μακριά με την υπογραφή «Καλύτερα νεκρός παρά γαμπρός!»


Σ’εκείνο το τραπέζι λοιπόν ο θείος Βαγγέλης ανέκρινε ένα δυστυχή οικογενειακό του φίλο που μόλις είχε παντρέψει την κόρη του, ρωτώντας επίμονα «Πότε θα τη φουσκώσει».
Ο χριστιανός ψέλλισε πως δυστυχώς η κόρη του και ο γαμπρός του τους ξεκαθάρισαν να μην αρχίσουν να τους ζαλίζουν τον έρωτα για εγγονάκι γιατί δε σκοπεύουν να κάνουν σύντομα παιδί και υπάρχει η πιθανότητα να μη θελήσουν και ποτέ.
Καθισμένη κι’εγώ (δυστυχώς) δίπλα στο θείο Βαγγέλη τον άκουσα να μουρμουρίζει μέσα από τα δόντια του «Αι στο διάολο αλήτες, άχρηστοι, τεμπελόσκυλα, Καιάδας που σας χρειάζεται» και αμέσως μετά ν’ανακοινώνει δυνατά πως «Μία χούντα χρειάζεται που θα επαναφέρει τους νόμους της Αρχαίας Σπάρτης όπου αν είχες περάσει μία ορισμένη ηλικία και ήσουν ανύπαντρος αναλάμβανε η Πολιτεία να σε παντρέψει και να σε γκαστρώσει εννοείται με το ζόρι, διαφορετικά περπατούσες στο δρόμο και οι συμπολίτες σου πετούσαν πέτρες και σε έφτυναν…»
Επαναλαμβάνω, μη γελάτε! Είναι σοβαρό!

Θέλω να πω μ’όλα αυτά, πως ο ρατσισμός είναι διάσπαρτος ανάμεσά μας, εμφανιζόμενος σε εκατομμύυυυυρια μορφές. Παλιά ήμουν κι’έγώ ρατσιστρια. Με μια συγκεκριμένη ομάδα επαγγελματιών. Ο.κ, μεγάλωσα, το κατάλαβα ότι ήταν παράλογο και έστρωσα. Άλλοι (και πάρα πολλοί) είναι με τους ταρίφες. Και διάφορα άλλα.
Εγώ είμαι ρατσίστρια με ένα συγκεκριμένο ζευγαράκι που είχα πετύχει πριν κανα δυο χρόνια, να κράζουν έναν ανάπηρο που βρισκόταν στο καροτσάκι του και έτρωγε με την οικογένειά του στην Πλάκα. Το μαλακισμένο τριβόταν πάνω στην κοπέλα του και της φώναζε «Μωράκι μου πάρτον από’κει, σιχαίνομαι, δε μπορώ να φάω» και αυτή η κλώσσα γελούσε. Ευτυχώς φάγανε τα καντήλια της αρκούδας από τις γύρω παρέες.
Επίσης είμαι ρατσίστρια με όποιον χρησιμοποιεί βία, για οποιοδήποτε λόγο.
Απλά πράγματα.


UPDATE:Xα! Βλέπω ο θείος Βαγγέλης αποκτά πολλούς θαυμαστές σιγά-σιγά!
Λοιπόν, έφαγα φλασιά και θυμήθηκα το συγκλονιστικό! Το ίδιο φάρμακο ( την οικογένεια ντέ!), προτείνει και για τα ΠΡΕΖΑΚΙΑ! Τι αποτοξινώσεις, μεθαδόνες και μαλακίες...αν σπεύσουν οι γονείς τους να τους παντρέψουν, μόλις κάνουν το μωρό...αμέσως ΘΑ ΗΡΕΜΗΣΟΥΝ!!! Η οικογένεια σε ηρεμεί και σε κάνει υπέυθυνο!Αν λοιπόν έχετε στο περιβάλλον σας πρόβλημα με τα ναρκωτικά πράγμα που απεύχομαι, η λύση είναι μία: Κλείστε τον με το ζόρι ένα εξάμηνο σ'ένα δωμάτιο να καθαρίσει το αίμα του από τις ουσίες και μετά βάλτε τον/την να πηδήξει (πηδηχτεί)με το ζόρι!!
Μόλις εμφανιστεί το μωρό, τα ναρκωτικά θα αποτελούν παρελθόν φίλοι μου!

66 comments:

Litanie des Saints said...

Εντάξει, αυτό με τον θείο αρνούμαι να το πιστέψω!

Laplace said...
This comment has been removed by the author.
Laplace said...

Ο θείος μου ο Βαγγέλης είναι απίστευτα ρατσιστής με μία συγκεκριμένη κοινωνική ομάδα..τους ανύπαντρους!!!!

KAΛΑ,ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ?????
επειδη τον επιασε μαλακα αυτον η γυναικα του να την πατησουν ολοι?ΡΕ ΟΥΣΤ!μαλακα ελλ(η)εειναρα!

καλα,ολοι ειμαστε ρατσιστες με κατι..

δεν μπορω να δεχθω οτι ΟΟΟΟΟΛΟΙ ειμαστε οι καλοι ανθρωποι κ αγαπαμε τους παντες κ τα παντα..ειναι υποκριτικο αν το υποστηριξει καποιος αυτο...

πχ εγω ειμαι ρατσιστης με τους ΜΑΛΑΚΕΣ που τους ΕΞΗΓΕΙΣ 2 πραγματα κ δεν λενε να τα καταλαβουν κ φυσικα με καποια επαγγελματα...επισης με τις παρτολες..αλλα αυτο δεν σημαινει οτι εχω δικιο να τους σιχαινομαι,απλα ΔΕΝ ΜΠΟΡΩ,δεν ταιριαζουν τα χνωτα μας..

ΚΑΛΑ ΤΙ ΜΑΛΑΚΑΣ ΕΙΝΑΙ ΑΥΤΟΣ ..δεν τον ξεχασα τον θειο..αυτος χρειαζεται ειδικους απο ΗΠΑ,ΡΩΣΣΙΑ,ΙΑΠΩΝΙΑ,ΓΕΡΜΑΝΙΑ,ΓΑΛΛΙΑ κ παλι δεν θα γινει καλα....

ρε τι μαλακες ειναι αυτοι....

καλησπερα κ καλη εβδομαδα πατσιουρακι
Χορταστικοτατη αναρτηση!

Anonymous said...

ΡΕ ΣΥ ΠΑΤΣ ΔΕ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΤΑΜΑΤΗΣΩ ΝΑ ΓΕΛΑΩ!!!!!!
ΑΠΙΣΤΕΥΤΟ!!!!
ΠΟΥ ΚΥΚΛΟΦΟΡΕΙ ΑΥΤΟ ΤΟ ΛΟΥΛΟΥΔΙ????

ΕΠΕΙΔΗ ΜΟΥ ΑΡΕΣΕΙ ΝΑ ΜΠΑΙΝΩ ΣΤΗΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΑ ΚΑΤΙ ΤΕΤΟΙΩΝ ΝΟΥΜΕΡΩΝ, ΓΙΑ ΛΥΣΕ ΜΟΥ ΔΥΟ ΑΠΟΡΙΕΣ:

1 ΤΙ ΓΙΝΕΤΑΙ ΚΑΤΑ ΤΗΝ ΚΡΙΣΗ ΤΟΥ ΜΕ ΤΑ ΖΕΥΓΑΡΙΑ ΠΟΥ ΔΕ ΜΠΟΡΟΥΝ ΝΑ ΚΑΝΟΥΝ ΠΑΙΔΙΑ??? ΟΙ ΤΖΟΥΦΙΟΙ ΣΤΟΝ ΚΑΙΑΔΑ????

2 ΕΓΩ ΠΟΥ ΕΙΜΑΙ ΧΩΡΙΣΜΕΝΟΣ ΜΕ ΠΑΙΔΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΩ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΠΟΛΥ ΣΥΧΝΑ, ΠΟΥ ΕΜΠΙΠΤΩ???????

Swell said...

Μη μου γνωρίσεις ποτέ τοο θείο σου, κάηκα! Είμαι ρατσιστής με τους ταρίφες, γιατί κυκλοφορώ με μοτοσικλέτα. Αν κι έχω ΓΝΩΡΙΣΕΙ ΕΝΑΝ ΤΑΞΙΤΖΗ ΠΟΥ ΔΕΝ ΘΑ ΤΟΝ ΞΕΧΑΣΩ ΠΟΤΕ ΜΟΥ!

patsiouri said...

-Litanie:
Κι'όμως, χρυσό μου, ισχύει!
Άβυσσος η ψυχή του ανθρώπου!

-Laplace:
Χα χα, η αλήθεια είναι πως αυτός μάλλον έπιασε κότσο τη γυναίκα του, είναι μία πολύ φιλήσυχη και καλή γυναικούλα που δεν του φέρνει αντίρρηση σχεδόν ποτέ! Η πλάκα είναι πως ο θείος μου καυχιέται πως με την Ανθούλα του έχουν τον πιο πετυχημένο γάμο! Φυσικά! Αφού αποφασίζει αυτός και η Ανθούλα του λέει απλώς "Ναι"! Έτσι χαίρω πολύ, όλοι οι γάμοι στους οποίους ο ένας είναι μουγγός, πετυχημένοι είναι!
Το όνειρό μου είναι κάποτε να του ζητήσει η Ανθούλα του διαζύγιο και να πάθει αυτά που κοροιδεύει, αλλά δύσκολο!!
Κι'εγώ χαλιέμαι με μερικές κατηγορίες ανθρώπων, πχ τους θρησκόληπτους, αλλά τι να κάνω, απλώς τους αποφεύγω και προσεύχομαι να μην τους πετύχω σε καμιά δουλειά που δε θα μπορώ να τους αποφύγω!

-Ανώνυμε:
Μάλλον είσαι ο Βασίλης και ξέχασες να βάλεις το όνομά σου! Λοιπόν:

1: Δεν υπάρχει κανένα πρόβλημα αν το ζευγάρι δε μπορεί να κάνει παιδιά, απλώς πρέπει να σπεύσει να υιοθετήσει. Ο θείος έχει και μερικά καλά, λυπάται πάρα πολύ τα ορφανά, βοηθάει οικονομικά την Κιβωτό και κάτι άσυλα ανιάτων και γενικώς προτρέπει τον κόσμο προς την υιοθεσία. Και μάλλον είναι το μόνο στο οποίο συμφωνούμε!

2: Πρέπει να φροντίσεις να ξαναπαντρευτείς το συντομώτερο και να τεκνοποιήσεις κα με τη δεύτερη γυναίκα σου. Τότε είσαι ο.κ. Ακόμη πιο πολύ θα ανέβεις στην εκτίμησή του αν βρεις κάποια επίσης χωρισμένη και να μεγαλώσεις τα παιδιά της σαν δικά σου. Είναι οπαδός του "Οι ελεύθεροι με τους ελεύθερους, ο διαζευγμένοι με τους διαζευγμένους" ώστε να αποκτήσουν πάλι τα παιδιά των διαζευγμένων δύο γονείς, όλα τα'χει σκεφτεί!

Και τώρα που το θυμήθηκα, δε σας έγραψα το ΓΑΜΙΣΤΕΡΟΤΕΡΟ!!!! Πάω για update!

Laplace said...

χαχαχα πατσιουρακι ετσι κ εμενας ενας θειος μου
παντρευτηκε μια κοπελιτσα απο το χωριο κ την εχει στο τρεξιμο κ το ΠΑΙΖΕΙ ΑΝΤΡΑΣ κ εχει τετοιες αποψεις..βεβαια οχι αυτη με τον γαμο,αλλα εχει αλλες πχ αν η γυναικα βαφεται ή βαφει νυχια ή παει για καφε χωρις να ειναι παντερμενη ΕΙΝΑΙ ΠΟΥΤΑΝΑ κ διαφορα τετοια σωβινιστικα χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

ειναι αγροτης,τσιφλικας,ενθερμος υποστηριχτης του ΛΑΟΣ,της χουντας κ του Ντε γκρετσια..χαχαχα

λες να ειναι το ιδιο ατομο?κωστα λενε τον θειο σου?λες να βγουμε συγγενεις?χαχαχαχα

patsiouri said...

-Swell:
Χα χα, σε μερικά χρόνια ούτε εγώ θα γίνομαι δεκτή στο σπίτι του!
Το έχω διαβάσει το πόστ σου αυτό.
Φοβερή εμπειρία και το τέλειο μάθημα για νέα παιδιά όπως εσύ και ο φίλος σου!
Ο ταρίφας αυτός ήταν ο Τέλειος Άνθρωπος!

ΥΓ: Με το θείο βέβαια σίγουρα θα τα βρείτε σε κάτι, λατρεύει τα σκυλιά!!! Και ευτυχώς, αυτά τα στειρώνει!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Συφιλιδικοί στο μυαλό, θα έλεγα ...
Σόρυ για το θείο...αλλά λίγο πολύ ξέρουμε πολλούς από δαύτους...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

patsiouri said...

-Laplace:
Όχι, Βαγγέλη τον λένε αλλά φαντάζομαι πως κυκλοφορεί σε πολλά copy paste!!! Σιγά μην ήταν μόνο ένας!
Ο δικός μου βέβαια δεν έχει πρόβλημα με την ελευθερία της γυναίκας! Ίσα ίσα προτρέπει και εμάς τις ανηψιές και τις κόρες του, να ντύνονται όμορφα,να ταξιδεύουν, να περιποιούνται τον εαυτό τους και να διασκεδάζουν έξω με γυναικεία παρέα.
Ετσι θα βρεθεί ευκολότερα ο γαμπρός και θα ακολουθήσουν τα εγγονάκια βρέ!
Σε λίγο τσέκαρε το update που θα κάνω να δεις το κερασάκι στην τούρτα!

Laplace said...

χαχαχαχ πατσιουρακι το ΟΚΑΝΑ κ κεντρα απο το εξωτερικο για τα ναρκωτικα ΘΕΛΟΥΝ ΣΑΝ ΕΞΩΤΕΡΙΚΟ ΣΥΝΕΡΓΑΤΗ αυτον τον εκλεκτο ΕΛΛΗΝΑ..χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

νασαι καλα...γελασα πολυ!!!

για την εγκληματικοτητα να υποθεσω κ εκει προτεινει γαμο ε?
χαχαχαχαχαχα

ρε τι κομπλεξ θα κουβαλαει ο ανθρωπος!!!!

patsiouri said...

-Γλαρένια:
Όντως, το έγραψα και στο Laplace πιο πάνω, άμα ήταν μόνο ένας καλά θα'τανε να γελάμε, αλλά δυστυχώς...

-Laplace:
Χα χα, όχι, για την εγκληματικότητα ευτυχώς δεν έχει τολμήσει να το προτείνει.
Επιμένει όμως πως ο νόμος θα πρέπει να είναι πιο αυστηρός με τους εγκληματίες που έχουν παιδιά, επειδή τα παίρνουν στο λαιμό τους,
Π.χ, είσαι ανύπαντρος και κάνεις ληστεία? Δύο χρόνια μέσα.
Είσαι πατέρας και κάνεις την ίδια ληστεία?
Πέντε χρόνια μέσα γιατί ντρόπιασς την οικογένεια!
Γενικώς, όπως είπα και στο Βασίλη από πάνω, κόπτεται για τα δικαιώματα των παιδιών, πάλι καλά!
Μόνο οι αστεφάνωτοι δεν δικαιούνται να προφέρουν αυτή τη λέξη!

Side21 said...

Εγώ πάλι γιατί ;;;
κατάντησα "ρατσιστής"
με συγκεκριμένη ομάδα ανθρώπων ...
Ειμαι ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ με τους ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ !!!
Εξομολογημένη αμαρτία μου αλλά ...
είναι η ομάδα που δεν τους αντέχω !!!

Laplace said...

χαχαχα πατσιουρακι αν σε πρηζει κ εσενα να του απαντας: 'δεν παντρευομαι γιατι δεν βρισκω ανδρα σαν εσενα..σπανιζουν τετοιοι ΑΝΔΡΕΣ στις ημερες μας'
χαχαχαχαχαχα

αν κ πρεπει να ειναι τοσο βλημα που θα το πιστεψει..

An-Lu said...

Δλδ. παντρεμένη άνευ τέκνων στον Καιάδα επίσης;;;;
ΆΑΑΑαααρρργκκκκ!

patsiouri said...

-Side 21:
Ένα δίκιο το'χεις...
Ο συνολική ομαδοποίηση των ανθρώπων αποτελεί παράλογο φαινόμενο.
Υγιές είναι να πω: Είμαι ρατσίστρια με το Γιώργο ή τον Κώστα επειδή πχ έκαναν αυτό κι'αυτό.
Άκυρο είναι να πάρει η μπάλα και όποιον κάνει το ίδιο επάγγελμα με το Γιώργο ή τον Κώστα, κατάγεται από το ίδιο χωριό κτλ.
Πολύ άκυρο.

-Laplace:
Α χα χα, αυτό δεν το'χα σκεφτεί!!!! Οι κόρες του πάντως, που ευτυχώς δε ζούν μαζί του, του λένε πως τους έχει δώσει τόσο σωστες αρχές, ώστε γι'αυτό δεν παντρεύονται, ψάχνουν για το τέλειο γιατί οι Αρχές του πατέρα τους τους απαγορεύει να συμβιβαστούν με οτιδήποτε λιγότερο!

-Αν Λου:
Αν δε μπορείτε να τεκνοποιήσετε είπαμε, έχετε την πλήρη συμπάθειά του αρκεί να τρέξετε αμέσως για την αίτηση υιοθεσίας.
Το πρόβλημα είναι να μην επιθυμείτε ένα παιδί στην οικογένειά σας.
Εκεί είναι σοβαρό.
Θα καείτε στην Κόλαση!

Crazy Tourists said...

Θείος Βαγγέλης και τα μυαλά στα κάγκελα!!!

Τρελοτουρίστρια

aKanonisti said...

Πόντιος ο θείος?????
Μου θυμίζει λίγο Ψωμιάδη....
Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα

Skouliki said...

καλησπερα μικρη

* μου ελλειψες ασχετο ...


καταλήγω τελικά οτι ο ρατσισμος αντιπροσωπευει τον εσωτερικο μας φοβο ή ανασφαλεια

αυτο που δεν θελω να μου συμβει ποτε το μετατρεπω σε αρνητικη διαθεση και μερικοι απο φοβο σε ρατσισμο

ειμαι απο τα παιδια που ταμπελες δεν εβαλα ουτε θα βαλω ποτε

δεν με ενδιαφερουν οι επιλογες των αλλων οπως δεν θελω και οι αλλοι να ασχολουνται με τις επιλογες μου

Princess said...

Ειμαστε ρατσιστες σε οτι ειναι διαφορετικό απο μας: τους αλλοδαπους, τους ομοφυλόφιλους, τους ατεκνους, τους παχυσαρκους, ολους. Ο κοσμος οφειλει να πλαστει καθ εικονα και ομοιωση μας!
Respect στο μπαρμπα Βαγγελη: Αν μη τι αλλο θα μας λυσει το δημογραφικο με το ζορι. Δεν κανεις παιδιά ρε; Τωρα θα στα κανω εγω με το ζορι για να μαθεις!

αντωνης said...

Δηλωνω με παρρησια οτι πριν παντρευτω ημουν και ναρκομανης και ρεμαλι του κερατα.
Φορτσα θειε Βαγγέλα!!!

χαχαχαχαχα, καλησπερα!
:)

neropistolero said...

Θυμήθηκα τώρα το ποστ σου για το βόδι. Σόρρυ που στο θυμίζω κιόλας καλοκαιριάτικα. Τέτοια άτομα σύμφωνα με τα κριτήρια του θείου σου (δηλαδή παντρεμένοι με παιδιά-ζήτω ο Αλ Μπάντι!!!) είναι αξιόλογα άτομα. Δεν έχει σημασία τι παιδιά μεγαλώνουν, αρκεί να μεγαλώνουν παιδιά και να μη χωρίζουν.

Marina said...

Αυτόν το Βαγγέλη, ευτυχώς που τον έχετε στο σόϊ για να σας ανακατεύει και με τις απόψεις του να σας κάνει να σκέφτεσθε, τι θέλετε εσείς να πιστεύετε, να διαμορφώνετε απόψεις..Κάτι τέτοιοι ανορθόδοξοι τύποι είναι αυτοί που "ταράζουν τα νερά".

K-Top said...

Έλα τώρα, παραδέξου το... λίγος (και πολύς μη σου πω) ρατσισμός με όσους βασανίζουν ζώα και ανθρώπους ποτέ δεν έβλαψε... :)

ria said...

σόρυ φιλενάδα, αλλά όποιος πει ότι δεν είναι ρατσιστής λέει ψέματα!!!

και μιλώ συγκεκριμένα για τους αλλοδαπούς!
άλλο να δηλώνεις ότι δεν είσια και άλλο το τι πραγματικά είσαι.

και εγώ είμαι ρατσίστρια και δεν το κρύβω!!!

patsiouri said...

-Τρελοτουρίστρια:
Έτσι ακριβώς!

-Ακανόνιστη:
Χε χε, όχι, δεν είναι Πόντιος.
Αλλά αν ζούσε κατά'κει σίγουρα Ψωμιάδη θα ψήφιζε!

-Σκουλήκι:
"ειμαι απο τα παιδια που ταμπελες δεν εβαλα ουτε θα βαλω ποτε

δεν με ενδιαφερουν οι επιλογες των αλλων οπως δεν θελω και οι αλλοι να ασχολουνται με τις επιλογες μου"

Έλα ντε, το πιο απλό!
Σμάκ!

-Princess:
Όταν ο μπάρμπας ακούει στην τηλεόραση για το δημογραφικό, πέφτει σε βαθιά μελαγχολία!
Τόσος κόπος και ούτε ένα λιθαράκι, ούτε το 1,2 παιδιά που αντιστοιχεί σε κάθε Ελληνίδα να πάει στο 1,3!!

patsiouri said...

-Αντώνης:
Χα χα χα!!!!
Στοίχημα πως αν του το δείξω θα το πιστέψει!!!!
Το κακό είναι πως για να το δει πρέπει να δει και το πόστ!

-Neropistolero:
Το Βόδι!
Τί είπες τώρα!
Κάτι έχω ξεχάσει να σας γράψω!!
Τη συνταγή για τα μπάρ την είδες, ο.κ???

-Μαρίνα:
Γενικώς είναι καλό σε κάθε οικογένεια να υπάρχει και ένας τέτοιος γραφικός!!
Ετσι έχεις και κάτι να πεις με τα νορμάλ μέλη της οικογένειας όταν βρίσκεστε!
Χωρίς το θείο, οι συζητήσεις με το υπόλοιπο σόι είναι τρομερά βαρετές!

-Άτρον:
Μα το διευκρίνισα!
Είμαι με όποιον χρησιμοποιεί βία.
Αν μάλιστα προκειται για παιδάκι η ζωάκι μπορώ να γίνω πολύ αναίσθητη.
Και μην ξανακούσω επιχείρημα του στύλ "Ετσι πέφτουμε στο επίπεδό τους" γιατί άλλο είναι το κάνω πρώτος τη μαλακία και άλλο "ανταποδίδω τη μαλακία".

-Ρία:
Να με συγχωρείς αλλά εγώ δεν είμαι καθόλου.
Όλοι είναι αθώοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου.
Αν αποδειχτεί το ενάντιο, μαζί σου.
Αν όχι, ποιά είμαι εγώ που θα καταδικάσω εκ των προτέρων καποιον με βάση τη χώρα καταγωγής του?
Συμφωνώ ότι έχουν μαζευτεί άπειροι στο κέντρο της Αθήνας.
Που ζούν κάτω από απάνθρωπες συνθήκες.
Εσύ στη θέση τους τί θα έκανες?
Ρατσίστρια είμαι με αυτούς που τους πέρασαν από τα σύνορα να ξέρεις.
Και μη μου πείτε το κλισέ "Τότε πάρε πέντε έξι σπίτι σου" γιατί ούτως η άλλως αν έχω πέντε-έξι φιλοξενούμενους σπίτι μου θα πάθω νευρικό κλονισμό ακόμη και αν είναι κολλητοί μου.
Ποτέ δεν έχω φιλοξενήσει άνθρωπο πάνω από τριήμερο.
Βαριέμαι.

habilis said...

Οι Ελληνες ρατσιστές ???
ΧΑ Χα χα χα ,σε καλό σου.
Ο θείος μάλλον είναι από τις ελαφρές περιπτώσεις.

Anonymous said...

ΝΑΙ ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΚΙ, ΕΓΩ ΗΜΟΥΝ ΤΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙ!
ΚΑΤΑΛΑΒΑ, ΑΝ ΔΕΝ ΞΑΝΑΣΤΕΦΑΝΩΘΩ ΜΑΥΡΟ ΦΊΔΙ ΠΟΥ Μ'ΕΦΑΓΕ ΜΕ ΤΟ ΘΕΙΟ!
Ο ΠΟΛΙΤΙΚΟΣ ΓΑΜΟΣ ΠΙΑΝΕΤΑΙ;

ΠΡΟΣ ΡΙΑ:
ΑΠΟ ΠΟΥ ΚΑΙ ΩΣ ΠΟΥ ΒΓΑΖΕΤΕ ΤΟ ΣΥΜΠΕΡΑΣΜΑ ΟΤΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΟΛΟΙ ΡΑΤΣΙΣΤΕΣ;
ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΝΑ ΜΗ ΓΕΝΙΚΕΥΕΤΕ.
ΡΑΤΣΙΣΤΗΣ ΕΓΩ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΜΑΣΤΟΡΕΣ ΤΑ ΛΑΜΟΓΙΑ ΠΟΥ ΜΟΥ ΖΗΤΑΝΕ ΔΙΠΛΑ ΚΑΙ ΤΡΙΠΛΑ ΓΙΑ ΕΝΑ ΜΕΡΕΜΕΤΙ, ΕΙΤΕ ΕΙΝΑΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΕΙΤΕ ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ.
ΚΑΧΥΠΟΠΤΟΣ ΕΙΜΑΙ ΜΕ ΟΛΟΥΣ.
ΚΑΙ ΓΙΑ ΝΑ ΣΑΣ ΠΡΟΛΑΒΩ, ΣΤΗΝ ΚΥΨΕΛΗ ΜΕΝΩ.
ΚΑΙ ΟΙ ΔΙΠΛΑΝΟΙ ΜΟΥ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΣΥΜΠΑΘΩ ΠΟΛΥ.
ΤΟΥΣ ΔΑΝΕΙΖΩ ΚΑΙ ΖΑΧΑΡΗ ΚΑΙ ΠΙΝΟΥΜΕ ΚΑΙ ΚΑΦΕ ΑΜΑ ΛΑΧΕΙ.
ΚΑΙ ΦΥΣΙΚΑ ΕΧΩ ΚΑΙ ΓΥΝΑΙΚΑ ΓΙΑ ΤΟ ΣΠΙΤΙ ΔΥΟ ΦΟΡΕΣ ΤΟ ΜΗΝΑ ΣΤΗΝ ΟΠΟΙΑ ΔΙΝΩ ΚΑΙ ΤΑ ΚΛΕΙΔΙΑ ΜΟΥ.
ΑΝ ΜΠΕΙ ΚΛΕΦΤΗΣ ΣΤΟ ΣΠΙΤΙ ΜΟΥ ΘΑ ΤΟΝ ΚΥΝΗΓΗΣΩ ΜΕ ΤΟ ΟΠΛΟ.
ΟΧΙ ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΟΔΑΠΟΣ, ΑΝ ΕΙΝΑΙ.
ΕΠΕΙΔΗ ΕΙΝΑΙ ΚΛΕ-ΦΤΗΣ.
ΤΟ ΚΑΤΑΛΑΒΑΤΕ ΚΥΡΙΑ ΡΙΑ;
ΚΑΙ ΑΛΛΗ ΦΟΡΑ ΝΑ ΜΙΛΑΤΕ ΜΟΝΟ ΕΞ'ΟΝΟΜΑΤΟΣ ΣΑΣ.
ΟΤΑΝ ΛΕΤΕ "ΑΛΛΟΔΑΠΟΙ" ΕΝΝΟΕΙΤΕ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΓΑΛΛΟΥΣ ΑΣ ΠΟΥΜΕ;

VAD said...

Ελάτε,λεβεντόπαιδα,μην τα ρίχνετε όλα στο θείο,ας τα ρίξουμε και στον εαυτό μας,βουτηγμένοι στο ρατσισμό ειμαστε!Ψέμματα;

AATON said...

Πατσιούρι, άπαιχτη αφήγηση και ενδιαφέρον το θέμα που θίγεις.
Θα σου πώ λοιπόν, μια ακόμη παράμετρο με τη σειρά μου.
Ο ρατσισμός για τους Έλληνες του εξωτερικού.

Όταν ζούσα στην Ελλάδα, άκουγα το υποτιμητικό "Πόντιος είσαι;".
Όταν ζούσα στην Γερμανία, με φώναζαν "Λαζογερμανό".
Τώρα στον Καναδά, είμαι το "Καναδεζάκι" και πάει λέγοντας.
Ελπίζω να μην γίνω κάποια μέρα "Αφρικανάκι" γιατί δεν έμειναν και πολλά ακόμη που δεν άκουσα.

Θυμάμαι τα λόγια του τραγουδιού που τραγούδησε ο αείμνηστος Στ. Καζαντζίδης, στα Ποντιακά..

"Πατρίδα 'μ αραεύω σε
άμον καταραμένος
'σα ξένα είμαι Έλληνας
και 'σην Ελλάδαν ξένος.."

και που σημαίνει..

"Πατρίδα μου σ' αναζητώ
ωσάν καταραμένος
στα ξένα είμαι Έλληνας
και στην Ελλάδα ξένος"

Και αν κάποιος δεν με πιστεύει, ας ξενιτευτεί. Θα το νιώσει πολύ σύντομα στο πετσί του, τι σημαίνει Ελληνικός ρατσισμός. Ίσως ο χειρότερος της γής.

Καλημέρα, σε σένα προσωπικά, και σε όλους τους φίλους σου

mistiriO/S said...

Ζουν ανάμεσα μας...

Υπάρχει και μία ωραία ταινία χαβαλές του Κάρπεντερ:
http://www.imdb.com/title/tt0096256/

Unknown said...

Λοιπόν, η μαμά της φίλης σου έχει χίλια δίκια!
[Για ευνόητους λόγους ;) ]
{Επίσης πιστεύω πως ο θείος σου πρέπει να κατεβάσει τα όρια ηλικίας που δίνει… Τα έχει θέσει πολύ ψηλά…}

Ώστε λοιπόν «οι έλληνες είμαστε ρατσιστές»;
Δηλαδή είσαι κι εσύ;
Πάντως ίσως να έχεις δίκιο, μιας και η διατυπωση «οι έλληνες είναι ρατσιστές», ρατσισμό υποδηλώνει!
Απ' την άλλη δηλώνω έλλην, μη ρατσιστής, κι έχω μπερδευτεί ο άραβας!

Artanis said...

Γέλασα!!!
Δεν μπορείς να φανταστείς πόσο όμως!!!
Νά 'σαι καλά Πατσιούρι μου, σε φιλώ και γελώ...

ria said...

Για πέρνα από το μπλογκ μου που σε περιμένει κάτι τις!!!

Thanos said...

Θα μπορούσε ΑΝΕΤΑ να είναι ο θείος της Νία Βαρντάλος στο Γάμος α λα Ελληνικα 2!!

Βαγγέλης said...

Σεμνά ανηψιά γιατί σε βλέπω!
Δε φτάνει που ΕΣΥ θα καταστρέψεις το ελληνικό έθνος που δεν παντρεύεσαι και δεν τεκνοποιείς, με περιγελάς απο πάνω.
Θα σβήσουμε ρε σαν έθνος αμα δε γεννάμε λόγω υπογεννητικότητας.
Για να παω να σπρεχάρω 2 λογάκια στους γονείς σου.

Ellie said...

αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα να σαι καλά πατσιουράκι μου, με έκανες και λύθηκα στο γέλιο!!!!περιμένω τα αποτελέσματα και είναι μια εβδομάδα δύσκολη!!!!πάντως οφείλουμε να ομολογήσουμε ότι είναι ελάστικός με τις ηλικίες...!!!....!!!!!

Anonymous said...

..

tdjm said...

xaxaxaxaxaxaxa

Ωραία τώρα είμαι και στην black list του θείου Βαγγέλη!!!

Βαγγέλης said...

Γιατί βρε ξανθιά; Εσύ δεν έχεις έναν γιό;
Καλά, δε λέω, μπορούσες και καλύτερα, αλλά τέλοσπάντων.

mahler76 said...

πόστ σεντόνι άλλα πολύ κατατοπιστικό για το θέμα. Η κατηγορία επαγγελματιών που λές ήταν οι ταρίφες έτσι?
Όσο για τον Θείο μορφή. Αλήθεια αν παντρευτώ άντρα θα έχει πρόβλημα?

Ταχυδρόμος! said...

Οπότε συγχωρούμαστε λόγω εξαιρετικά μεγάλης μαλακίας;

Prince Of The City said...

Χοντρο μου ακουγεται το σκηνικο, αλλα το πιστευω....

Θειος-Να-Φυγετε-Να-Πατε-Αλλου :P

marianaonice said...

Χαχαχα!!
Μ' έφτιαξες ξημερώματα!!
Απίθανος ο θείος Βαγγελης!!
Αλλά τώρα πέρα από την πλάκα φίλη μου μεγάλες αλήθειες είπες πάλι!!
Ρατσιστές είμαστε όλοι!!
Ο καθένας με το είδος του!!
Και εγώ σαν και σένα ρατσίστρια στα τομάρια που βασανίζουν ανήμπορα πλάσματα!!

Πατσιουράκι μου, προσοχή!!
Αμα βρεις το γαμπρό όχι στο θείο Βαγγέλη!!
Παντρεμένη θα του τον παρουσιάσεις!!
Μη σου πω ούτε τότε, μη την κάνει και ψάχνεις να τον βρεις!!
χαχαχαχα!!!!

Anonymous said...

σωστη κουβεντα ειπες! ειμαστε ολοι ρατσιστες...με καποιον! (και ειναι αστειο να το λενε, ποιοι!? οι Ελληνες αυτο, που υπηρξαν -και ειναι- μεταναστες)....

Καλο μηνα!

island said...

Εγώ που παντρεύομαι σε λίγες μέρες τί θα είμαι για τον θείο σου; Μορφή πάντως είναι ο τύπος. Τον γουστάρω. χαχαχα

ΥΓ Το Βόδι ξεπερνούσε τον θείο σου κατά πολύ. Έπαιζε σε άλλο γήπεδο λέμε :)

Pan said...

Καλημέρα.

Όταν θα σε εξορίσει ο Βαγγέλας - το κανονικό του δεν μου βγαίνει με τίποτα - επειδή ξεπέρασες τα όριά του, αναλαμβάνω να σε φιλοξενήσω.

akrat said...

καλημέρα
ωστόσο θα τολμήσω να διαφωνήσω
ΣΕ ΟΡΙΣΜΕΝΕΣ ΠΛΕΥΡΕΣ...

elf said...

βρε μπας και βγάζει ποσοστά από τους γάμους και κυνηγάει τα μεγάλα bonus; :p
Έχει πρόβλημα αν είναι θρησκευτικός ή πολιτικός;

Τον φαντάζομαι με λευκά ρούχα και κουκούλα, να οργανώνει επιδρομές τα βράδια σε σπίτια ανύπαντρων. Να βάζει φωτιά σε νυφικά και γαμπριάτικα κουστούμια, καρφωμένα σε πασσάλους, στις αυλές τους.

spyros1000 said...

ΚΑΛΑ,Ο ΑΛΛΟΣ ΠΟΥ ΤΑ ΒΑΖΕΙ ΜΕ ΤΟΥΣ ΑΝΥΠΑΝΤΡΟΥΣ ΕΠΕΙΔΗ ΤΗΝ ΠΑΤΗΣΕ ΑΥΤΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΣ ΜΑΛΑΚΑΣ...
ΚΑΙ ΕΙΝΑΙ ΚΑΙ ΘΕΙΟΣ ΣΟΥ...
ΚΑΛΗΣΠΕΡΑ ΚΑΙ ΚΑΛΟ ΜΗΝΑ.

Global Greek said...

@ patsiouri, εγραψες δεκα φορες "μη γελατε σοβαρα μιλαω" αλλά δεν μπορω να κρατηθω!!!! Ενα λέω μόνο ΚΑΡΜΑ είναι και μετα απο 5 χρονάκια θα περιμενω update για τις δικές του κόρες ;-)))

Laplace said...

http://troktiko.blogspot.com/2009/07/blog-post_3313.html

πατσιουρακι,δες το

Stefanos said...

Η αλήθεια είναι πως ο θείος σου είναι από τους "άκακους" ρατσιστές. Και φαίνεται και βαρέως και γαμώ τα παιδιά γενικότερα.

Που να δεις τον πατέρα μου, που άμα τον ακούσεις να μιλάει όταν τα παίρνει θα νομίσεις ότι είναι στο τσικ να βγει έξω με καραμπίνα, αλλά σε μετανάστες και το παιδάκι τους νοικιάζει και τα δύο σπίτια -και μην ακούσω μαλακιες για γδάρσιμο αλλιώς να πάτε να βρείτε τριάρι και τεσσάρι με 240 ευρώ κοντά σε παραλία- , μετανάστες με ΙΚΑ και μπυρόνια και μεζέδες είχε για το εξοχικο κλπ κλπ..
αυτούς τους "ρατσιστές" δεν τους φοβάμαι.
Όσο για ρατσισμό μεταξύ μεταναστών : Εκεί που μένω, έχουμε από το 70 "στρατόπεδο" (ε έτσι έχει μείνει να το λέμε) πολιτικών προσφύγων. Μεγαλώσαμε και με Κούρδους και με Τούρκους και με Αιγύπτιους. (Οι Κούρδοι και οι Αιγύπτιοι ΞΕΧΩΡΙΖΟΥΝ πάρα πολύ. Δυστυχώς για τους άλλους ισχύουν αρκετά από τα στερεότυπα που έχουμε για αυτούς.) Όταν το 91 σκάσαν οι αλβανοί και έκαναν πως έρχονται προς τα κάτω, τους έριξαν όλοι οι δικοί μας ένα σουλταν μερεμέτ και έφυγαν...Τώρα έχουμε αρκετούς μεν, αλλά από αυτούς που λέει ο θείος σου κυρίως :D
Καλά ρε, αυτό το ζευγαράκι στην Πλάκα δεν τους πετάξατε τυροκαυτερές και ντοματοσαλάτες στην κασίδα τους;;;

takis said...

O θείος σου θα με έκανε μεγάλο φίλο....μέχρι βέβαια να με γνώριζε καλύτερα!....

Ασκαρδαμυκτί said...

Βλέπω πως ανεβάσαμε κι οι δυο αντιρατσιστικό θεματάκι!

Βρέθηκα πριν από λίγες μέρες σε ένα αγροτικό χωριό που φέτος είχε πρόβλημα με τη συγκομιδή γιατί "δεν ήλθαν πολλά ξένα χέρια"!
Μου έκανε εντύπωση η έκφραση αυτή! Προφανώς δηλώνει την επιθυμία των ντόπιων να έλθουν στο χωριό τους πολλά χέρια μεταναστών χωρίς το υπόλοιπο κορμί!

patsiouri said...

-Habilis:
Η αλήθεια είναι πως ο θείος είναι άκακος και δε θα έκανε ποτέ κακό σε κανέναν.
Μόνο λεκτικά ενοχλεί και αυτό αν είσαι ανύπαντρος και τον συναναστρέφεσαι κάθε μέρα!

-Βασίλη:
Δεν έχει κανένα πρόβλημα με τον πολιτικό, γάμος να'ναι κι'ότι να'ναι!!
Ωραίο σχόλιο...

-Vad:
Μακάρι να ήταν όλοι σαν το θείο.
Δε μπορεί να πειράξει ούτε κουνούπι!
Με την οικογένεια έχει ένα θεματάκι αλλά τι να κάνουμε...

- Aaton:
Δε διαφωνώ.
Διαβάζω συχνά το "Μετανάστη".
Και παλιότερα έχω ακούσει πως σε αρκετά μέρη πχ Αμερική μας αποκαλούσαν "Βρωμοέλληνες".
Μπορεί η Ελληνική Μαφία να θριάμβευε αλλά και η Ρώσικη είναι εξίσου επικίνδυνη ενώ οι Ρώσοι σα σύνολο είναι μια χαρά άνθρωποι...

patsiouri said...

-Μυστήριος:
Γαμώτο, είμαι στο αργό pc και δεν ανοίγει, αύριο όμως θα το δώ!

-Darthiir:
Είπα για τους Ελληνες γιατί αυτούς συναναστρέφομαι.
Αν ζούσα σε άλλη χώρα θα έλεγα για τους κατοίκους της άλλης χώρας.
Μου κάνει εντύπωση όμως που αρκετοί γύρω μου ναί μεν κάνουν φυλετικούς διαχωρισμούς, μην τολμήσεις όμως και ακουμπήσεις το "δικό τους" ξένο γιατί κάηκες...
Όσο για τη μαμά της φίλης μου, δεν έχει υπολογίσει πως ο σωστός ο ντόπιος θα ζητήσει και τρία χιλιάρικα από κάθε μετανάστη για την κάθε υπογραφή και έχει να υπογράψει πάαααρα πολλές φορές!

-Αρτάνις:
Για γέλια είναι, όντως!
Να του στείλουμε την Ακατανόμαστη για καφέ???????/

-Ρία:
Ήρθα και ευχαριστώ!

patsiouri said...

-Τhanos:
Δεν το έχω δει ρε γαμώτο!!!!!!!!
Χα! Θα το κατεβάσω και μετά θα του το στείλω ανώνυμα...

-Θείε Βαγγέλη:
Φαντάσου, ακόμα και οι γονείς μου, το "αίμα σου", την έχουν βαρεθεί τόσο πολύ αυτή τη μαλακία σου, που πλάκα έχει όπως και να το κάνουμε αλλά καταντάει και βαρετό όποτε συναντιέστε να γκρινιάζεις που οι νέοι δεν παντρεύονται, ώστε μας έχουν παρακαλέσει αν παντρευτούμε ποτέ να το κάνουμε κρυφά και να μή σου το πούμε!
Ετσι για να σου σπάνε τα νεύρα αιωνίως και να μην έχεις κούτελο να κυκλοφορήσεις στην κοινωνία με ανύπαντρες ανηψιές!

-Ελλη:
Καλά αποτελέσματα!
Μην ξεχάσεις να ρίξεις σύρμα!

-Tgdm:
Άστο, καταστροφή!!
Θα τον ενημερώσω φυσικά!

-Βαγγέλης:
Είδες η αχαίρευτη???
Νομίζει ότι μ'ένα γιο κάτι έκανε!
Και τόλμησε να πάρει και διαζύγιο!
Προτείνω Πάνια και γρήγορα...

patsiouri said...

-Μahler:
Όχι, δεν ήταν οι ταρίφες!
Και δε μπορώ να το πώ γιατί αυτή τη δουλειά μπορεί να την κάνει κάποος εδω μέσα!
Επίσης είμαι ρατσίστρια και με κάποιους συγκεκριμένους κάτοικους του Νομού Αττικής που πάλι δε μπορώ να πώ!
(Καλά, όχι με όλους, αλλά οι περισσότεροι είναι λίγο γάμησέ τα!).
Μμμμ...να σου πώ, αν ο θείος φτάσει σε σημείο να θεωρήσει φυσιολογική την ομοφυλοφιλία, εννοείται πως αυτόματα θα αποδεχτεί και το γάμο μεταξύ ομοφυλόφιλων και θα κάνει τα παπαραίτητα διαβήματα ώστε να επιτραπεί!
Θα του φαινόταν φριχτό σε κάποιους να ΑΠΑΓΟΡΕΥΕΤΑΙ να παντρευτούν! (και είναι...)

-Ταχυδρόμος:
Λες να το θέσουμε έτσι λοιπόν?????

-Prince of the city:
Μπά, εμένα δε μου φαίνεται χοντρό, γιατί κυκλοφορούν άπειροι τέτοιοι.
Τουλάχιστον αυτός μπορεί να είναι πρηξαρχίδας αλλά είναι άκακος και κωμικός...

patsiouri said...

-Μαριάννα:
Δυστυχώς δεν έχω το γονίδιο της νύφης, μάλλον πρόκειται για χρωμοσωμική ανωμαλία...οπότε δεν ενδιαφέρομαι να βρω και γαμπρό!!
Αν τύχει όμως, θα κάνω το γάμο στα κρυφά όπως με συμβουλεύουν οι γονείς μου...και ο θείος δε θα το μάθει ποτέ για σπάσιμο!!

-Εξώφθαλμη:
Ναι, είναι αλήθεια.
Αλλά για να μην τα ρίχνουμε όλα σε μας..και οι υπόλοιποι λαοί πλέον δεν είναι καλυτεροι.
Ειδικά η Ιταλία με έχει αφήσει μαλάκα...όχι συγκεκριμένα με το μεταναστευτικό αλλά γενικότερα...

-Island:
Ρε συ, είδες το σχόλιο του Neropistolero????
Μιλάμε έχει γίνει άλλο ένα ΘΕΙΚΟ σκηνικό με το Βόδι και αμέλησα να το ανεβάσω!
Πες μου πότε θα λείπεις ταξίδι να μην το ανεβάσω τότε και το χάσεις!!!
Ο Θείος αν διάβαζε το σχόλιό σου θα χαμογελούσε ικανοποημένος νέε μου...

-Παν:
Χα χα, ο Βαγγέλας δε μπορεί να με εξορίσει από πουθενά!
Εχουμε και κάτι κοινά περιουσιακά!
Ρε λες να κάνω Λευκό Γάμο μπάς και μου χαρίσει τίποτα από τη χαρά του??????????/

patsiouri said...

-Ακρατ:
Με μένα να διαφωνήσεις η με το θείο????
Πάσα αντίρρηση δεκτή εννοείται!!

-Έλφ:
Τον φαντάζομαι με λευκά ρούχα και κουκούλα, να οργανώνει επιδρομές τα βράδια σε σπίτια ανύπαντρων. Να βάζει φωτιά σε νυφικά και γαμπριάτικα κουστούμια, καρφωμένα σε πασσάλους, στις αυλές τους."

Α χα χα χα χα χα χα!!!!!!!!

Όχι, δεν έχει πρόβλημα με τον πολιτικό, ούτε τραβάει ζόρια όπως έγραψα Πατρίς Θρησκεία Οικογένεια!
Μόνο Οικογένεια!
(Πιο φυσιολογικό βέβαια από τα άλλα δύο...)

-Σπύρος 1000:
Σου αντιγράφω την απάντησή μου στο φίλο σου το Ρομποτάκο που σκεφτήκατε ακριβώς το ίδιο!!!

"Χα χα, η αλήθεια είναι πως αυτός μάλλον έπιασε κότσο τη γυναίκα του, είναι μία πολύ φιλήσυχη και καλή γυναικούλα που δεν του φέρνει αντίρρηση σχεδόν ποτέ! Η πλάκα είναι πως ο θείος μου καυχιέται πως με την Ανθούλα του έχουν τον πιο πετυχημένο γάμο! Φυσικά! Αφού αποφασίζει αυτός και η Ανθούλα του λέει απλώς "Ναι"! Έτσι χαίρω πολύ, όλοι οι γάμοι στους οποίους ο ένας είναι μουγγός, πετυχημένοι είναι!
Το όνειρό μου είναι κάποτε να του ζητήσει η Ανθούλα του διαζύγιο και να πάθει αυτά που κοροιδεύει, αλλά δύσκολο!!
Κι'εγώ χαλιέμαι με μερικές κατηγορίες ανθρώπων, πχ τους θρησκόληπτους, αλλά τι να κάνω, απλώς τους αποφεύγω και προσεύχομαι να μην τους πετύχω σε καμιά δουλειά που δε θα μπορώ να τους αποφύγω!"

patsiouri said...

_Global Greek:
Δυστυχώς (επειδή δε θα είναι πετυχημένο το update το λέω και μόνο γι'αυτό!) έχουν και οι δύο σοβαρούς δεσμούς και φαντάζομαι κάποια στιγμή θα τους επισημοποιήσουν.
Ελπίζω μόνο να αργήσουν λιγάκι ώστε ν'αρχίσει ν'αγχώνεται άσχημα ο Vangelle!!
Καλωσήρθες!

-Laplace:
Φιάσκο...

-Εστάριαν:
Πάρα, μα πάρα πολύ καλό σχόλιο.
Και αληθινότατο.
Το ζευγάρι έφαγε πολλά γαμωσταυρίδια εκείνη τη μέρα από τους πολλούς.
Το χειρότερο είναι ότι το κατάλαβε και ο άνθρωπος και ένιωσε άσχημα.

-Takis:
Είστε απόφοιτος Δραματικής Αγαπητέ????????

-Ασκαρ:
Πολύ εύστοχο.
Μια απορία: Πως και δεν εμφανίστηκαν στο χωριό τα "χέρια"???
Συνήθως αυτοί ψάχνουν για μεροκάματα.
Τόσο χάλια???

manetarius said...

Εγώ πάλι είμαι ρατσίστρια με τους φασίστες και με τους Ελληναράδες που περηφανεύονται για τους αρχαίους προγόνους τους ενώ οι ίδιοι δεν κάνουν τίποτα για να τους μοιάσουν κι έχουν κάνει τον κόσμο κώλο!
Ευχαριστώ και χαιρετισμούς στον πλάτανο του θείου!

Άλλωστε ας μην ξεχνάμε οτι ο μισός ελληνικός πληθυσμός είναι μετανάστες σε όλον τον κόσμο! χα!

Σε φιλώ σταυρωτά !

Aνεμος said...

αφοπλιστικο αρθρο ....

KitsosMitsos said...

Όλοι είμαστε ολίγον έως πολύ ρατσιστές. Αλλάζει απλώς το αντίπαλον δέος κάθε φορά.
Τώρα για τον θείο Βαγγέλη, τα'πανε οι προηγούμενοι. Ευτυχώς που το'χεις πάρει στην πλάκα ;-)