Monday, September 14, 2009

ΕΝΑΣ ΔΙΚΗΓΟΡΟΣ ΝΑ ΜΑΣ ΔΙΑΦΩΤΙΣΕΙ





Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την αγανάκτηση που μας προκάλεσε το video-σοκ με νεαρό φαντάρο να κλωτσά μια πεινασμένη γάτα και άλλο ένα βαρύτατο περιστατικό κακοποίησης έρχεται στη δημοσιότητα και πάλι από τον ίδιο τον ΔΡΑΣΤΗ.
Ένας νεαρός Κρητικός ΕΚΟΨΕ με ψαλίδι ή άλλο αιχμηρό εργαλείο τα αυτιά ενός λευκού κουταβιού pit bull που σήμερα πλέον πουλάει έναντι 350 ευρώ!

Ο δράστης με το προφίλ ''John Kantiros'' στο Facebook δημοσίευσε φωτογραφίες ενός κουταβιού που αιμορραγεί από τα αυτιά του, σχολιάζοντας από κάτω με καμάρι και προφανή τα ψυχολογικά του προβλήματα:


John Kantiros
yeah!!!i cut the ears!!!

Παρακαλούμε προσοχή στις φωτογραφίες,είναι πολύ σκληρές.Απομακρύνετε τα παιδιά από την οθόνη.


Υπενθυμίζουμε ότι ο ακρωτηριασμός αυτιών και ουρών για λόγους αισθητικής ΚΑΙ ΜΟΝΟ όπως συνηθίζεται σε κάποιες ράτσες ή και για να μην τους τα πιάνουν τα άλλα σκυλιά σε κυνομαχίες,όπως στα pit bulls, απαγορεύεται από το νόμο και από σχετική συνθήκη που έχει υπογράψει διεθνώς η χώρα μας.Κανονικά οι κτηνίατροι που το πράττουν διώκονται αλλά δυστυχώς δεν είναι λίγοι οι άνθρωποι που το κάνουν ακόμα αυτό στα ζώα τους,απλώς και μόνο επειδή έτσι έχουν συνηθίσει να βλέπουν σε φωτογραφίες τη ράτσα του σκύλου τους,όπως και εκτροφείς που τα παρουσιάζουν έτσι σε εκθέσεις.Ελάχιστοι εκτροφείς έχουν αρχίσει να παρουσιάζουν τα σκυλιά τους με κανονικές,άκοπες ουρές και αυτιά και αυτό είναι προς τιμήν τους.

Ωστόσο ο νεαρός δράστης ξεπερνά κάθε όριο τρέλλας και έλλειψης νοημοσύνης και συνειδητοποίησης των πράξεων του,επιλέγοντας να ακρωτηριάσει το ζώο με ένα τόσο βάναυσο τρόπο!Μόνος του!Μάλιστα σε οργισμένα σχόλια φίλων του που του εξηγούν το λάθος του και τον πόνο που προκάλεσε στο ζώο,απαντά με ωχαδερφιστικές φράσεις του τύπου:

''o re man einai mia xara!!!'' και ''re des kai tis alles fotos o skilos einai skilos dn pa8eni tippota!!!!!''.
Δεν προλάβαμε να συνέλθουμε από την αγανάκτηση που μας προκάλεσε το video-σοκ με νεαρό φαντάρο να κλωτσά μια πεινασμένη γάτα και άλλο ένα βαρύτατο περιστατικό κακοποίησης έρχεται στη δημοσιότητα και πάλι από τον ίδιο τον ΔΡΑΣΤΗ.


H θρασύτητα και η έλλειψη ευαισθησίας των (όχι όλων φυσικά) ΚΡΗΤΙΚΩΝ δυστυχώς,για άλλη μια φορά γίνεται φανερή μέσα από ένα ακόμα τραγικό περιστατικό.Η μαγκιά του μικρού που προφανώς κληρονομήθηκε από τον...μπαμπά,φανερώνεται και από φωτογραφία που κρατά όπλο και το σκυλί δίπλα , όπου σχολιάζειότι θα πυροβολήσει και το σκυλί (έτσι για να δυναμώσει μάλλον!!!).


''aerovolo einai min pareksigi8oume!!!!opou na ne 8a faei kana mpalidi to skilaki!!''ΕΠΙΣΗΣ και όχι λιγότερο σημαντικό,άλλη φωτογραφία με άλλο πιτ μπουλ του νεαρού,δείχνει το ζώο να αιμορραγεί και να γλύφει αίματα από τη μουσούδα του.ΕΠΙΣΗΜΑΙΝΟΥΜΕ ΙΔΙΑΙΤΕΡΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΥΠΟΨΙΑΖΟΜΑΣΤΕ ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΝΟΜΑΧΙΩΝ.

Ο υπάνθρωπος,αφού ακρωτηρίασε το σκυλί και έγινε καλά,φροντίζοντας φυσικά να το ταϊζει ρίχνοντας κατευθείαν την κονσέρβα στο πάτωμα όπως φαίνεται του κήπου που το διατηρεί,δημοσίευσε αγγελία πώλησης σε site ζητώντας 350 ευρώ για ένα κακοποιημένο ζώο,αμφίβολης προέλευσης και φυσικά που δεν θα φταίει για όποια συμπεριφορά,ακόμα και επιθετική,εκδηλώσει στο μέλλον. Και τότε για άλλη μια φορά θα καταδικαστεί η ράτσα των τόσο γλυκών ΠΙΤ ΜΠΟΥΛ.Τα μάτια αυτού του λευκού άγγελου τα λένε όλα...
ΚΑΤΑΓΓΕΛΟΥΜΕ ΔΗΜΟΣΙΑ ΤΟ ΓΕΓΟΝΟΣ ΚΑΙ ΑΝΑΜΕΝΟΥΜΕ ΑΠΑΝΤΗΣΕΙΣ ΑΥΡΙΟ ΑΠΟ ΤΗΝ ΕΙΣΑΓΓΕΛΙΑ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΤΗΛΕΟΠΤΙΚΟΥΣ ΣΤΑΘΜΟΥΣ ΣΤΟΥΣ ΟΠΟΙΟΥΣ ΕΧΟΥΜΕ ΑΠΟΣΤΕΙΛΛΕΙ ΟΛΑ ΤΑ ΣΤΟΙΧΕΑ (ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ ΚΑΙ ΣΧΟΛΙΑ).

Για όσους ενδιαφέρονται τα στοιχεία όπως τα έχει δημοσιεύσει στην αγγελία του είναι:
ΚΑΝΤΙΡΟΣ ΓΙΑΝΝΗΣ,698....(υπάρχει),e-mail destroyer--36@hotmail.com Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από κακόβουλη χρήση. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε την Javascript για να τη δείτε.

Από το adespoto .gr
Πηγή: Γιάννης Κάντιρος.

110 comments:

K-Top said...

Σκατά στα μούτρα του κάθε ανωμαλάρα διαστημόβλαχου.. ΗΜΑΡΤΟΝ ΠΙΑ!

Το να κακοποιείς και να κρύβεσαι δείχνει ότι έχεις μία αίσθηση τουλάχιστον του τι κάνεις. Το να δημοσιεύεις και φωτος και να καμαρώνεις δείχνει πως είσαι:

1. ηλίθιος
2. ανώμαλος
3. επικίνδυνος να κυκλοφορείς ελεύθερος

Βρομιστεράκι said...

Πόσοι τέτιοι επικύνδινοι κυκλοφορούν ελέυθεροι άραγε! :(
Μπράβο patsiouri για το ποστ, ελπίζω να βρεθεί άκρη.

Laplace said...

καλησπερα πατσιουρακι κ καλη εβδομαδα
τα ειπαμε κ χθες
για πολλες σφαλιαρες το ψυχοασθενακι..
καποια ακρη θα βρεθει,το θεμα ειναι οτι υπαρχουν αρκετοι ψυχακηδες εκει εξω..
αυτος αν δεν τιμωρηθει,σκεψου τι θα κανει σε 10-20 χρονια με αυτα τα μυαλα..
σαν τον πατερα που εσερνε το παιδι του δεμενο στο αμαξι τον κοβω..

ELvA said...

Αν δεν εβλεπα τις φωτογρ.δεν θα το πιστευα! :0
Tι ψυχανωμαλοι υπαρχουν εκει εξω! Προτεινω οσοι εχουν δυνατοτητα και προσβαση να δημοσιευσουμε το θεμα σε ξενα sites & περιοδικα προστασιας ζωων, ωστε να κινηθει το θεμα και απ εξω...Τα εγχωρια ΜΜΕ ειναι απασχολημενα περισσοτερο με τις εκλογες, ενα θεμα οπου άλλα ...επικινδυνα 'ζωα', εχουν, δυστυχως προτεραιοτητα! ;(
Eιχαμε,δεν ειχαμε, παντως, παλι ρεζιλι γιναμε με τους βλαμμενους αυτης της χωρας, που ειτε με τους ταλαιπωρους μεταναστες τα βαζουν, ειτε με αθωα ζωα!

Ελεος πια! Τετοια ασυδοσια!

aKanonisti said...

Οχι δικηγόρο...
έναν εκτελεστή θέλει... να τον γαμήσει τον παπάρα...
Ελεος!!!!!!

Το κάθαρμα...
(με τρέλανες βρε... ανακατώθηκα...)

Anonymous said...

O kariolhs pou na tou kopsoune ta arxidia tou gamhmenou kai na tou ta valoun sto stoma.

patsiouri said...

Παιδιά το ανέβασα για να ξέρουμε όλοι το όνομα και την κωλόφατσά του, μην τον πετύχουμε ποτέ στο δρόμο μας...
Νομικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει.

patsiouri said...

Ούτως η άλλως, ο ίδιος δημοσιεύει τα στοιχεία του, οπότε ούτε καν έχει πρόβλημα.
Αν έχετε γνωστούς στην Κρήτη προωθήστε το παρακαλώ.

patsiouri said...

-Laplace
Βλαχαδερό ξεβλαχαδερό, τα αγγλικά του τα ξέρει και έχει και κινητό τελευταίας τεχνολογίας, το ίδιο και pc/labtop αφού ανεβάζει φωτογραφίες.
Άρα δεν είναι τίποτα κακομοίρηδες που ζουν στις σπηλιές.
Και φυσικά θα καταντήσει σαν τον πατέρα που έσυρε το παιδί του (φαντάζομαι του έχει ήδη αφαιρεθεί η επιμέλεια), τα ζώα είναι μόνο η εξάσκηση όταν είναι μικροί αυτοί οι πυρόπληκτοι.

Marina said...

Καταγγελία και άμεση μήνυση χρειάζεται ΚΑΙ ΝΑ ΤΟΥ ΠΑΡΟΥΝΕ ΤΟ ΣΚΥΛΟ. Ομως επειδή αυτοί δεν μαθαίνουν με τίποτα να μη βασανίζουν (το θεωρούν και αντριλίκι)ίσως θα ήταν σωστό τον πιάσουν κανά δυό, και να του κόψουν λίγο απο το δίκό του αυτί, το λοβό, το πτερύγιο..να δούμε αν αυτός θα πονάει..
ΚΑΘΙΚΙ!

manetarius said...

έλα ρε φίλε.. τι είν' αυτά;
Να τον πιάσουνε και να του κόψουνε τ' αυτιά του παπάρα.. να δει του αρέσει;

αι στα δγιάλα μεσημεριάτικα!

Skouliki said...

ρε δεν γιννται αυτα
τι σκατα λεμε
που ειναι ενας δημοσιος φορεας, η google, ο εισαγγελεας ..ο θεος ο ιδιος δεν ξερω να τον βαλει μεσα αυτον !!


ΔΕΝ ΔΕΧΟΜΑΙ ΡΕ ΝΑ ΖΩ ΣΤΟΝ ΙΔΙΟ ΠΛΑΝΗΤΗ ΜΕ ΑΥΤΟΝ ΛΕΜΕΕΕΕΕ

Anonymous said...

Στο facebook δεν υπάρχει διαδικασία για καταγγελίες σε παρόμοιες περιπτώσεις;

Στο blogger ανεβάζεις έναν κώλο και μπαίνεις στα των "ενηλίκων".
Εκεί δεν υπάρχει κανένας να κατεβάσει αυτό το αίσχος;

χ@χΛιΔάΚι said...

Δυστυχώς και αυτός αναπαράγεται και η φύση του το επιτρέπει!

Anonymous said...

Το θεμα ειναι να μπει ενας εισαγγελεας στη μεση να παρει το ατυχο το ζωο απο τα χερια του ψυχανωμαλου.

Tyler Durden said...

στο φέησμπουκ δεν εμφανίζεται, έχει κατέβει μετά από απανωτά ρηπόρτς

Roadartist said...

paranoia!!

Tyler Durden said...

κάλεσμα για μήνυση εναντίον του

βιολιστης στη στεγη said...

Χαλια έγινα πάλι, ρε γαμώτο!
Α, ρε κόψιμο στ' αρχίδια που τους χρειάζεται...
Να μη διαιωνιστεί αυτό το μοναδικό είδος, τουλάχιστον!

The Girl Next Floor said...

Το άτομο χρήζει ψυχιατρικής βοήθειας (εγκλεισμού κατά προτίμηση).

Νομικά δε στέκει μία απλή online καταγγελία αλλά απαιτείται μήνυση και προσκόμιση όσο το δυνατόν περισσότερων στοιχείων στον εισαγγελέα του πρωτοδικείου (Κρήτη;) όπου έλαβε χώρα το αδίκημα (διαφορετικά πώς θα λάβει γνώση ο αρμόδιος εισαγγελέας; από το facebook;). Μετά θα γίνει ανάκριση και αν κριθεί πως(ρητορικά λέω)στοιχειοθετείται ποινικό αδίκημα θα ακολουθήσει κλήση του κτήνους σε τακτική δικάσιμο και επιβολή ποινής (ελπίζω μη εξαγοράσιμης!). Χωρίς να γνωρίζω αν έχει υπάρξει προηγούμενο στην Ελλάδα και με κάθε επιφύλαξη, ο Εισαγγελέας μπορεί θεωρητικά να ζητήσει επιπλέον άρση του απορρήτου από το facebook προκειμένου να προσκομιστούν περισσότερα στοιχεία (εν προκειμένω φωτογραφίες και άλλα σχετικά δεδομένα όπως οι συνομιλίες που διάβασα και οι οποίες αποδεικνύουν δόλο). Στο εξωτερικό έχει συμβεί αυτό σε ποινικές δίκες, γι'αυτό συμπεραίνω πως κάτι τέτοιο προβλέπεται ούτως ή άλλως από τους όρους λειτουργίας του facebook.

Άσχετα από όλες αυτές τις διαδικασίες πάντως, είναι κάτι τέτοιες στιγμές που εύχομαι ολόψυχα να υπάρχει κόλαση (με κόφτες αυτιών και όλα τα απαραίτητα αξεσουάρ).

patsiouri said...

Προσωπικά θα πάω στην Κοτζιά την Πέμπτη.
Βέβαια, δουλεύω με ένα πανάρχαιο pc, δε χρησιμοποιώ στικάκια κτλ για να φέρω τα βίντεο, αλλά φαντάζομαι θα τα φέρουν οι υπόλοιποι.
Κάτι πρέπει να γίνει επιτέλους.

koulpa said...

απαπαπα αρωστησα πάλι..
περαστικά μας πατσιουριον.. καλά κάνεις και τα δείχνεις..
πέραν κοινωνικών συμβάσεων.. η φύση μας εχει χαρίσει μια συμπάθεια για όλα τα μωρά.. κάποιοι το έχουν χάσει..

Anonymous said...

ΣΚΟΤΩΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ ΟΙ ΓΟΝΕΙΣ ΣΟΥ ΡΕ ΜΑΛΑΚΙΣΜΕΝΟ.
ΣΚΟΤΩΜΑ ΚΑΙ ΚΡΕΜΑΣΜΑ ΠΟΥ ΘΕΛΟΥΝ.
ΠΟΥ ΣΟΥ ΑΓΟΡΑΖΟΥΝ ΟΠΛΑ, ΛΑΜΠΤΟΠ ΚΑΙ ΣΚΥΛΙΑ ΚΑΙ ΔΕΝ ΚΟΙΤΑΝΕ ΤΙ ΣΚΑΤΟΨΥΧΟ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ ΣΕ ΚΑΝΑΝΕ.
ΜΕΣΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΤΟΥΣ ΠΑΝΕ ΑΥΤΟΥΣ ΤΟΥΣ ΓΟΝΕΙΣ.
ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΕΧΟΥΝ ΚΙ'ΑΛΛΟΥΣ ΣΑΝ ΚΑΙ ΔΑΥΤΟΝΕ.

SkinLikeSand said...

Που θα πάει, θα τον μαζέψουν...

Anonymous said...

Νομικά δεν ξέρω τι μπορεί να γίνει Πατσιουράκι μου! Δεν είμαι δικηγόρος. Θα ξέρουν όμως να σε καθοδηγήσουν σαφώς, και θα το κάνουν πρόθυμα αν πάρεις ένα τηλέφωνο 09:00-13:00 κai 17.00-19.00 στο
210 8828855 Γραφείο Εισαγγελέως ακροάσεων Εισαγγελεία Αθηνών!
Ωστόσο βέβαια καλό θάναι να αναδημοσιευτεί το θέμα με links όπου ο καθένας μπορεί.Και ειδικά στην Κρήτη .. να κυκλοφορήσει η φάτσα του ψυχανώμαλου για να φυλάγονται από δαύτον οι ανθρωποι, να φυλάνε και τα ζωντανά τους!

Μαζί σου! Σε βάζω link σε πρωτη ευκαιρία και το προωθώ όπου μπορώ. Θα σε ενημερώσω με mail μόλις κινηθώ..αύριο .. έχω κάτι υπόψη μου..
φιλια και καλημέρα

Anonymous said...

Σε ποια πόλη της Κρήτης κυκλοφορεί ελευθερος αυτός ο ψυχανώμαλος?

Zaphod said...

!

H πλακα ειναι πως ο πιτσιρικας σίγουρα νομιζει ωπς ειναι ο σωστος και ο γαμαω της υποθεσης και οι υπολοιποι οι μαλακες....Τι να πει κανεις γαμω την μπαστουνοβλαχια μου γαμω

Artanis said...

Βασικά είναι ένας μαλάκας...Αλλά ψυχασθενής όχι, δεν το δέχομαι...Ξέρει πολύ καλά τί κάνει και γιατί...Δεν υπάρχει ακαταλόγιστο εδώ...Ένας παλιοτσόγλανος είναι...

Rodia said...

Πριν δυο τρια χρονια, όταν ενας φιλος ελεγε πως θα δουμε και "ζωντανό" φονο στο διαδικτυο, νόμιζα οτι το παράκανε. Τωρα, μετα απο αυτα που συμβαινουν, τρομαζω πως μπορει και να πραγματοποιηθει. ΦΡΙΚΗ λεμε :(

Anonymous said...

Psofa malakismeno psycho, psofa twra, de goustarw na se sinantisw pote mou kai pouthena, se fobamai aliti, fobamai opoion einai san ki'esena, katalabes???
Epikindyno diestrammeno myalo, kiniti bomba gia opoion se plhsiazwei.
Psofa!
Den einai aniliko re paidia, 19 xronwn leei oti einai.
Nick

ΒΑΣΙΛΙΑΣ ΤΗΣ ΜΟΝΑΞΙΑΣ said...

Είμαι απ' την Κρήτη και έχω το μπλογκ "Ο βασιλιάς της μοναξιάς".
Θέλω να προβάλλω το θέμα, αλλά επειδή θεωρώ σημαντική την παραπομπή των αναγνωστών στο προφίλ του νεαρού στο facebook, στην αρχική δηλαδή πηγή του θέματος, μπήκα αλλά δεν υπάρχει κανένα προφίλ στο όνομα John Kantiros. Τι παίζεται; Λες να φοβήθηκε και να κατέβασε το προφίλ του ή μήπως έχεις κάνει λάθος κάποιο γράμμα στο ονοματεπώνυμό του;

patsiouri said...

-Του κάνανε απανωτά reports ρε γαμώτο και το προφίλ του το έσβησε το ίδιο το facebook.
Διαμαρτυρήθηκαν και πολλοί γονείς που το είδαν τα παιδιά τους απ'ότι είδα στην Ελευθεροτυπία.
Θα σου στείλω εγώ μερικά λίνκς στο μπλόγκ σου...

ανεστης said...

Καλά όλα αυτά, και να τον γαμήσουμε και να τον λυντσάρουμε κλπ κλπ. Αλλά μέχρι πότε το πρόβλημα θα λύνεται(;) έτσι. Να απαιτήσουμε ΤΩΡΑ οργανωμένα την παρέμβαση εισαγγελέα, τη θέσπιση αυστηρών ποινών, να πιέσουμε τα κόμματα (προεκλογική περίοδο έχουμε) να νομοθετήσουν γι αυτά τα μαλακισμένα.

Side21 said...

Δυστυχώς υποχρεούμαι
να εκφράσω τη συμπάθειά μου
για το σκυλάκι αλλά και για το καημένο
το παλληκάρι, δυστυχία του σ' αυτήν
την ηλικία είναι προφανώς ΑΡΡΩΣΤΟ !!!
Φαίνεται άλλωστε κι απ' το nick που
διάλεξε για το mail του "destroyer" !!!

Ασκαρδαμυκτί said...

Είναι εκπρόσωπος της λεγόμενης "κληρονομικής κρητικής λεβεντομαλακίας";

demetrat said...

άν τούκοβε κανένας τα αρχίδια αυτουνού του ανίκανου, θα γινότανε βεντέτα στην λεβεντογέννα.Μη και χαθεί ο σπόρος......
άει σιχτιρ πιά ..
και καλημέρα οπωσδήποτε.
δ

βιολιστης στη στεγη said...

Ευτυχώς πατσιουράκι, ευτυχώς, κάτι έγινε με τον μαλάκα! Πήγε Εισαγγελέα το θέμα και τον τσακώσανε! Το μόνο που ελπίζω τώρα, είναι να του πάρουνε το δίσμοιρο το ζώο. Γιατί κάτι καθάρματα σαν κι' αυτόν, δυστυχώς ούτε με τιμωρία βάζουνε μυαλό...

marianaonice said...

Πατσιουράκι μου
δημοσίευσα στο μπλογκ μου και στον @ανεμο όλες τις νομικές διατάξεις, με τις οποίες πρέπει αυτός το φρικώδης τύπος να παραπεμφθεί και δικαστεί.

http://anemos5.blogspot.com/2009/09/blog-post_7971.html

leondokardos said...

Μα για τ΄όνομα του θεού, τέτοιος κανιβαλισμός !!
Τι άλλο να πω.....

habilis said...

Φρίκη.

Unknown said...

Τώρα το ποιος είναι το "ζώο" σε αυτή την περίπτωση, δε χωράει αμφιβολία...
Ελεεινός ο τύπος..

hackaday said...

Καλά μιλάμε για σαλταρισμένο. Πρέπει να ψηφιστεί νόμος "Οφθαλμός αντί οφθαλμού..." για να καταλάβει ο τσόγλανος. Καλά δεν τον έχει σταμπάρει κανένας εκεί στην περιοχή που μένει για να τον μαζέψουνε; Πολύ πιθανό να έκανε και άλλα τέτοια ανδραγαθήματα. Σημάδια της συμπεριφοράς του σίγουρα θα έδειξε και στο παρελθόν αλλά οι κλειστές κοινωνίεςείναι άστα να πάνε... Το δικαιολογούνε με: "παιδί είναι" και άλλα τέτοια.

cindaki said...

Είναι απίστευτοι όλοι αυτοί οι τύποι που τονώνουν τον ανδρισμό τους και την μαλακία τους με αυτόν τον τρόπο... Φτύσιμο θέλουν...

Olga said...

Ντρέπομαι που είμαι άνθρωπος...Τι έχουν πάθει τον τελευταίο καιρό?? Ειλικρινά κάθε φορά σοκάρομαι με αυτές τις εικόνες...
Απέχθεια, φρίκη και ντροπή...

ΥΓ. Φέτος τον Αύγουστο βρέθηκα στον Πόρο.. Εκεί είχα την χαρά να δω τον Λήο, ο οποίος είναι πολύ πολύ καλύτερα και έκανε διακοπές με την οικογένεια Καφετζόπουλου..Η αγάπη και η στοργη που ΄δεχθηκε τον έχουν μετατρέψει σε ένα πολύ ευτυχισμένο σκυλάκο.

Τα φιλιά μου

VAD said...

Δε χρειάζεται δικηγόρος,κρεμάλα στο Συνταγμα απαιτείται για τον υπάνθρωπο!

Maria Tzirita said...

Δεν ξέρω αν οι μηνύσεις θα φέρουν αποτέλεσμα, νομίζω πως το καλύτερο είναι να τον μπαγλαρώσουν και να τον σαπίσουν στο ξύλο. Και ναι, να του τα κόψουν, όπως διάβασα πιο πάνω. Ειλικρινά και με το χέρι στην καρδιά, θα γινόμουν δολοφόνος με μεγάλη ευκολία αν τον έβρισκα μπροστά μου. Κι όχι με όπλο, με μαχαίρι θα τον σκότωνα, στο παιδί μου ορκίζομαι...

Maria Tzirita said...

Οι διαχειριστές του facebook φυσικά τον έχουν διαγράψει, δεν έχει πια προφίλ εκεί. Μπορούμε να τον διαγράψουμε κι από τη ζωή;

Βρομιστεράκι said...

Πολύ μίσος ρε παιδιά...
Χαλαρώστε λίγο. Του αξίζει μεγάλη τιμωρία και είναι το μόνο σίγουρο αλλά εσείς αν τον είχατε στα χέρια σας θα τον σαπίζατε... Τι σας κάνει καλύτερους από αυτόν λοιπόν?

Laplace said...

Βρομιστεράκι+απειρο!
φαντασου,αν ετσι ειναι οι 'ευαισθητοι φιλοζωοι' φαντασου οι 'αναισθητοι εγκληματιες' πως ειναι..

marianaonice said...

@Μαρία Τζιρίτα
Καταλαβαίνω απόλυτα την οργή σου, όμως είμαι απόλυτα σίγουρη ότι τίποτε δεν θα μπορούσες να του κάνεις αν έπεφτε στα χέρια σου...
Το ξέρω γιατί κι εγώ τα ίδια λέω αλλά στο τέλος είμαι σίγουρη οτι θα λιγοψυχίσω και δεν θ' αντέξω να κάνω κακό ακόμη και σ' ένα τέτοιο ανθρωποειδές!
Γι' αυτό τουλάχιστον να τον παραδώσουμε στη δικαιοσύνη και να απαιτήσουμε να εφαρμοστεί ο νόμος και κυρίως να του πάρουν το ζωάκι!!

Τα ευχάριστα νέα όπως μας πληροφορεί ο @Ανεμος είναι ότι τον βρήκε η αστυνομία μετά από αιτησή μας, τον ενημέρωσε οτι απο εβδομάδα με εντολή εισαγγελέα θα πάρουμε το ζωάκι και δεν βγαίνει πια απο το σπίτι του.

Εγώ ακόμη και μ' αυτό είμαι ευχαριστημένη!
Φιλιά!

Aνεμος said...

ΓΙΑ ΤΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ ΜΕ ΤΟ PIT BULL
Tον βρήκε η αστυνομία μετά από αιτησή Φιλόζωων , τον ενημέρωσε οτι απο εβδομάδα με εντολή εισαγγελέα θα πάρουνε τα ζωάκια .Kατατέθηκαν σε όλη την χώρα μηνύσεις
ΑΥΡΙΟ ΘΑ ΕΧΟΥΜΕ ΦΩΤΟ ΚΑΙ ΒΙΝΤΕΟ
ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ ΤΗΝ ΙΔΙΟΚΤΗΤΡΙΑ ΕΔΩ ΜΑΡΙΑΝΝΑ ΠΟΥ ΜΑΣ ΒΡΗΚΕ ΤΟΥΣ ΝΟΜΟΥΣ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΠΑΝΩ ΑΡΙΣΤΕΡΑ ΝΑ ΤΟΥΣ ΔΕΙΤΕ
Το συγκεκριμένο τομάρι, , κόβει τα αυτιά των ζώων του ΧΩΡΙΣ αναισθητικό, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ τους φρικτούς πόνους που βιώνουν, μετά τα βγάζει φωτογραφίες μέσα στα αίματα, βάζει αγγελίες ότι τα πουλάει, λέει ότι τα πυροβολεί με αεροβόλο για να γίνουν επιθετικά και κανονίζει κυνομαχίες...
ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ .. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..
ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
το ζώο αιμορραγεί και γλύφει αίματα από τη μουσούδα του
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΝΟΜΑΧΙΩΝ. 100% ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
συγκινητικες οι εκατονταδες εκλησεις να υοθετήσουν την Ασπρούλα μεταξύ των υποφηφίων και εγώ

patsiouri said...

Χτες είχε αρκετό κόσμο, παρ'όλο που έβρεχε καρέκλες, είχε μπάλα και τα μαγαζιάήταν ανοιχτά (αρκετοί ήταν στη δουλειά).
Πολύ παρηγορητικό.
Ελπίζω αυτοί που προσφέρθηκαν να υιοθετήσουν την ασπρούλα, να ζητήσουν κάποιο άλλο από τα σκυλάκια του, αν δεν είναι οι "τυχεροί".
Μέχρι και κάποιοι αστυνομικοί στη Βεραντζέρου, έπαθαν πλάκα με το σκηνικό και είπαν να υπογράψουν και αυτοί!

Maria Tzirita said...

Χαίρομαι ιδιαίτερα με τις εξελίξεις, θα χαρώ ακόμα περισσότερο αν τον κλείσουν μέσα. Αν απλώς του πάρουν τα ζώα, μετά απο λίγο θα κάνει τα ίδια σε άλλα ζωάκια. Και βέβαια γιατί όχι και σε ανθρώπους, αφού απ'ότι φαίνεται δεν έχει ιερό και όσιο! Δεν απολογούμαι για τις δηλώσεις μου, αλλά ούτε μανιωδώς επιζητώ τη θανατική του καταδίκη. Μου είναι αδιάφορο αν θα εξακολουθεί να ζει, θέλω όμως να διασφαλιστεί ότι δε θα ξαναπειράξει κανένα άλλο πλάσμα. Γίνεται;

Aνεμος said...

@Maria Tzirita ΟΥΤΕ εγω ΑΠΟΛΟΓΟΥΜΑΙ ΚΑΙ ΛΕΩ
Το συγκεκριμένο τομάρι, , κόβει τα αυτιά των ζώων του ΧΩΡΙΣ αναισθητικό, ΑΠΟΛΑΜΒΑΝΕΙ τους φρικτούς πόνους που βιώνουν, μετά τα βγάζει φωτογραφίες μέσα στα αίματα, βάζει αγγελίες ότι τα πουλάει, λέει ότι τα πυροβολεί με αεροβόλο για να γίνουν επιθετικά και κανονίζει κυνομαχίες...
ΤΩΡΑ ΛΕΕΙ ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΑ .. ΔΕΝ ΗΞΕΡΑ..ΗΜΟΥΝ ΜΙΚΡΟΣ..ΦΤΑΙΕΙ ΠΟΥ ΠΕΘΑΝΕ Ο ΠΑΤΕΡΑΣ ΜΟΥ..
ΤΟΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ?
ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΤΙ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΜΕΜΟΝΩΜΕΝΟ ΠΕΡΙΣΤΑΤΙΚΟ
ΟΤΙ ΕΧΕΙ ΕΚΤΡΟΦΕΙΟ ΚΑΙ ΑΛΛΟ ΣΚΥΛΙ ΠΟΥ ΤΟ ΕΧΕΙ ΧΤΥΠΗΣΕΙ ΣΤΟ ΠΡΟΣΩΠΟ
το ζώο αιμορραγεί και γλύφει αίματα από τη μουσούδα του
ΔΙΟΡΓΑΝΩΣΗ ΚΥΝΟΜΑΧΙΩΝ. 100% ΚΥΡΙΕ ΕΙΣΑΓΓΕΛΕΑ
ΚΑΝΕΝΑ ΟΙΚΤΟ ΑΣ ΕΡΘΕΙ ΝΑ ΤΟΥ ΤΑ ΚΟΨΩ ΚΑΙ ΝΑ ΤΑ ΚΑΝΩ ΟΜΕΛΕΤΑ
ΑΝ ΕΙΝΑΙ ΠΑΛΙΚΑΡΙ
Να σου ξεριζωσω τα Αχαμνα
τωρα κρυφτηκες που πρεπει να αποδειξεις ποσο παληκαρι εισαι??
και το pit bull μωρακι ηταν ρε μαλακα
πως θα αντικρυσω τα ματια του?
Να του ξεριζωσω τα Αχαμνα??
Από δω και πέρα θα περνάνε καλά όλοι οι βασανιστές και οι δολοφόνοι των ζώων...Επιτελους και τιμωρία και διασυρμός...ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ

Anonymous said...

ΚΙ'ΕΓΩ ΕΧΑΣΑ ΤΟΝ ΠΑΤΕΡΑ ΜΟΥ ΣΤΑ 15.
ΔΕΝ ΑΡΧΙΣΑ ΝΑ ΤΕΜΑΧΙΖΩ ΖΩΑ.
ΙΣΑ ΙΣΑ ΤΟΤΕ ΚΑΤΑΛΑΒΑ ΤΙ ΘΑ ΠΕΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΜΕ ΣΚΥΛΟ.
ΜΕΓΑΛΗ ΠΑΡΗΓΟΡΙΑ, ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΚΑΤΑΛΑΒΑΙΝΕΙ...

spyros1000 said...

afino to idio sxolio poy afisa kai ston anemo..



ΠΟΛΥ ΚΑΛΕΣ ΟΙ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΣΤΟ ΘΕΜΑ ΤΟΥ ΜΑΝΙΑΚΟΥ,ΕΛΠΙΖΩ ΟΙ ΔΙΚΑΣΤΕΣ ΝΑ ΜΗΝ ΠΕΣΟΥΝ ΣΤΗΝ ΠΑΓΙΔΑ ΤΩΝ ΨΥΧΟΛΟΓΙΚΩΝ ΠΡΟΒΛΗΜΑΤΩΝ ΚΑΙ ΝΑ ΕΚΤΙΣΕΙ ΠΟΙΝΗ ΧΩΡΙΣ ΕΓΓΥΗΣΗ.

meta said...

Είδα το γεγονός στις ειδήσεις και σοκαρίστηκα! Αίσχος! Σίγουρα δε θα μείνει έτσι το θέμα μετά από όλο αυτόν το σάλο που έχει γίνει. Το ότι δεν έχει πατέρα σαφώς και δε δικαιολογεί την πράξη του και εγώ τον έχασα νωρίς αλλά αιμοσταγής δεν έγινα. Το σίγουρο πάντως είναι ότι είναι θέμα παιδείας καθαρά και δεν έχει να κάνει με την καταγωγή του ή οτιδήποτε άλλο.

marianaonice said...

Μπράβο σε όλους!!
Επιτέλους κάτι κάναμε εκτός από το να "βαράμε" τα πληκτρολόγιά μας!
Και αυτό πιστεύω ότι είναι μόνο η αρχή!
Είναι τόσο παρηγορητικό ότι δεν είμαστε μόνοι σε μια ζούγκλα ανθρωποειδών!

@Μαρία Τζιρίτα
Σαφώς και δεν θα απολογηθούμε κανείς μας για την έκφραση της οργής μας!!
Ας το καταλάβουν αυτό, όσοι μας θεωρούν γραφικούς ή ίσως μανιακούς με τα ζώα!
Απλά απαιτούμε σεβασμό σε κάθε μορφή ζωής!

ria said...

γεμάτη ψυχασθενείς είναι η κοινωνία μας.

αυτός έκοψε τα αυτιά του σκύλου, ο άλλος βιαζε την κόρη του...

είμαστε όλοι για το δαφνί!

If...ιγένεια said...

..............#$@@#$@#!

spyros1000 said...

ΕΓΙΝΕ ΚΑΤΙ,ΣΥΝΕΛΗΦΘΗ?
ΥΠΑΡΧΕΙ ΚΑΝΑ ΝΕΟΤΕΡΟ?

kikop80 said...

Άκου έχει ψυχολογικά!!
Δεν έχει να κάνει με βλαχιά ή επαρχία!
Γιατί άλλοι που μεγάλωσαν και στα πιο απομακρυσμένα χωριά δεν κάνουν τα ίδια?
Ξέρω βοσκούς που δεν έχουν δεί άνθρωπο (καλά σχεδόν) και δεν μπορούν να πειράξουν ούτε μυρμύγκι!
Αλλά αυτός είναι τέρας και τίποτα δεν τον εμποδίζει αύροο να τα κάνει και αλλού ή ακόμα και σε ανθρώπους!
Άτομο χωρίς ηθικά διλήματα είναι επικίνδυνο!!!!

patsiouri said...

Σπύρο έλειπα ταξίδι, τώρα θα μπω να δω τις εξελίξεις.
Πάντως στη διαμαρτυρία-μήνυση μαζέυτηκε αρκετός κόσμος.
Φαντάσου εγώ είχα αγχωθεί ότι θα αργήσω, το ραντεβού ήταν στις 8, έφτασα εννιάμιση με την ελπίδα ότι θα βρω κάποιον και είχε τόσο κόσμο που υπέγραψα στις 10:30!

Anonymous said...

απλα ειναι τα πραγματα- οποιος επιθυμεί να τον τσακίσει μπορεί να καταθέσει μηνυση
Υπενθυμίζω ότι το ελληνικό Συνταγμα προστατεύει τα ζώα (ακόμα και τα δίποδα ενίοτε)

patsiouri said...

Εχει γίνει μήνυση ανώνυμε, του κατασχέθηκαν και τα σκυλιά απ'ότι ξέρω, περιμένω νέα για την υιοθεσία τους...

Estrella is little miss Greeky said...

Έχω μείνει μαλάκας. Με έχουν καλύψει όλα τα παραπάνω σχόλια. Δεν έχω άλλα λόγια.

suspiria said...

Εχω πιτμπουλ και όταν με ρωτάνε τι ράτσα είναι και λέω "πιτμπουλ" μου λένε "ΜΑ ΑΥΤΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΔΕΝ ΕΧΟΥΝ ΚΟΜΜΕΝΑ ΑΥΤΙΑ?"

ΡΕ ΠΑΜΕ ΚΑΛΑ? ΑΕΙ ΣΤΟ ΔΙΑΟΛΟ ΜΕΣΗΜΕΡΙΑΤΙΚΑ. ΜΑΛΑΚΕΣ ΣΚΑΤΟΜΥΑΛΟΙ.

Artanis said...

Μπράβο, μου άρεσαν τα νέα σας...Αϊ στο διάλολο με τον παλιοτσόγλανο...
Φιλιά πολλά απο ΝΖ...

Aνεμος said...

ΕΙΧΑΜΕ ΕΞΕΛΙΞΕΙΣ ΜΠΕΣ ΣΤΗ ΣΕΛΙΔΑ ΜΟΥ ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ

Anonymous said...

Να του κόψουν και τα δικά του!

χωρις αναισθητικό


Παλιοτόμαρο

Λαμπηδονα said...

Συμφωνω με την trelofantasmeni.
Χωρις ελεος.

s_k said...

χριστος + αποστολος.

Trioza Urticae said...

Καλά τι το βρίζετε το παιδί;;;;;

Αμα δεν κόψει και δυο αυτια πως θα δείξει τον. .... ανδρισμό του;;;;;;

και τωρα σοβαρά:
Ελεος.
Ελεος.
Ελεος.

Τελικά η παιδεία είναι πολύ πολύ πολύ πολύ μεγάλο θέμα.....!

ioazon said...

Τελικά μήπως λειτουργεί που και που το κράτος;
http://anergoidimosiografoi.blogspot.com/2009/09/blog-post_1724.html

Dastardly Kinkajou said...

Σίγουρα αυτό που έκανε ο εν λόγω είναι αποτρόπαιο τουλάχιστον... Πρόσφατα όμως μετακόμισα, και γύρω από την πολυκατοικία μας υπάρχουν τουλάχιστον 3 σκυλιά παρατημένα σε μπαλκόνια 1x1. Το ένα από αυτά είναι ακριβώς απέναντί μας, είναι ένα τεράστιο άσπρο λυκόσκυλο, ζει μόνιμα στο μπαλκόνι, μία φορά στους 6 μήνες και που είμαι εκεί είδα μια νεαρή κοπέλα (ακόμα χειρότερα δλδ) να του δίνει νερό... το σκυλί γαβγίζει απελπισμένο μέρα-νύχτα... τουλάχιστον αυτό δεν το έχω δει να το δέρνουν με το σκουπόξυλο, όπως έκανε ένας τύπος στην πιο δίπλα πολυκατοικία, στο σκυλί του που επίσης είναι παρατημένο στο μπαλκόνι, επειδή τόλμησε το έρμο να λερώσει το μπαλκόνι... πόσο σαδιστές άνθρωποι είναι όλοι αυτοί; πόσο δυστυχισμένα είναι αυτά τα ζωντανά; και το χειρότερο είναι ότι άλλοι αυτοί έχουν και μικρά παιδιά, που παίρνουν τα κατάλληλα μαθήματα.. και η άλλη, νέα κοπέλα, δεν λυπάται αυτό που βλέπει μπροστά στα μάτια της; ντροπή πραγματικά.

zekia said...

δέ χρειάζεται δικηγόρος, ένα ψαλίδι μόνο χρειάζεται και έχω στο νου πολλά που μπορώ να του κόψω... θα του τα δώσω να τα φάει κιόλας...

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Πατσιούρι μου.... δεν άντεξα να το διαβάσω όλο... πιάστηκε η αναπνοή μου, ανέβασα ταχυκαρδία.
ΕΛΕΟΣ, τόσο διεστραμμένοι άνθρωποι κυκλοφορούν ανάμεσά μας ελεύθεροι;

Φιλί σε σένα και Γλαρένια δάκρυα για όσα άσχημα συμβαίνουν

Anonymous said...

Ακομα να αποκτησετε
Αστυνομια στην Ελλαδα?

Crazy Tourists said...

Αν είναι δυνατόν! Να του κόψουν και τα δικά του και να τον βάλουν σε ένα κλουβί με κανά πιτμπουλ απ'αυτά που "πειράζουν"...
CrazyTourist1

aris53m said...

και εδώ τι κάνουν οι αμερικάνοι παπάδες για τα σκυλιά ...

κατά τ' άλλα εμείς είμαστε οι πολιτισμένοι και οι κακοί οι αμερικάνοι είναι οι αγροίκοι...

http://www.theglobeandmail.com/video/church-opens-doors-to-dogs/article1350752/

Om said...

κάποιος που διαβάζει τα σχόλιά σας
καταλαβαίνει ότι είστε πιο επικίνδυνοι από αυτόν!

είστε το ίδιο, καταλάβετέ το!

日本ダービー said...

第77回 日本ダービー 2010 予想、オッズ、厳選買い目は?人気が平然と馬券に絡む理由とは!?見事に展開を読んで結果を的中させる

出会い said...

エロセレブとの出会いを完全無料でご提供します。逆援助で高額報酬をゲットしよう

モバゲー said...

モバゲータウンでいろんな異性と交流を深めあいませんか。異性に対して経験がない方でも簡単にお楽しみいただける、シンプルかつ効率的に優れているサイトとなっています

出会い said...

エロセレブとの出会いを完全無料でご提供します。逆援助で高額報酬をゲットしよう

スタービーチ said...

スタービーチがどこのサイトよりも遊べる確率は高いんです。登録無料で新しい恋をGETしてみませんか

出会い said...

一流セレブたちが出会いを求めて集まっています。彼女たちからの逆援助でリッチな生活を楽しみましょう

SM度チェッカー said...

最近普通のプレイに物足りなさを感じているそこのアナタ、ワンランク上のプレイをしてみませんか?そんな時の目安にSM度チェッカーを使うんです。自分の深層心理を暴きパートナーとのプレイ時のアドバイスも付きますよ!!一度どうですか

玉の輿度チェッカー said...

世の中手っ取り早く、簡単に金持ちに為ったもん勝ち!!そのためのツールが玉の輿度チェッカーです。心理カウンセラーを雇い、一人一人どうすれば人に好かれるか、最終的に結婚へのプロセスに持っていくかのアドバイスを期間限定で無料サービス中です。上手く玉の輿に乗っければ儲けもんです、一度試してみよう

mコミュ said...

mコミュは無料登録で友達を沢山作る事のできる掲示板サイトです。使った事のない人でも簡単に使う事ができるのでお気軽にお立ち寄りください

mコミュ said...

素敵な出 会 いで愛を育む♪理想の人と楽しめる関係を築きませんか?mコミュでしか味わえない幸せを掴みましょう

スタービーチ said...

スタービーチで会える!?理想の異性をGETしよう☆素敵な出会いばかりだから求めている関係も作りやすい!!貴方が求めているのはどういった恋ですか?

mixi said...

mixiをも凌駕する出会い率!!出会いをするならここしかない♪mixiより出会えてしまうこのサイト。一度ハマれば辞めれません。スタービーチで素敵な出会いをしちゃいましょう

モバゲー said...

モバゲーで出会いをすれば楽しい事は間違いありません。暑いからこそ出会いを楽しむべきなのです。登録無料で簡単に利用可能!

モバゲータウン said...

モバゲータウンでは恋愛から出合いまでのキッカケをつかめる無料のコミュニティサイトです。常時サポートスタッフが掲示板をチェック、サクラや業者を排除しておりますので安心してご利用いただけます

スタビ said...

スタビが今一番アツイのはご存じでしょうか?夏休みで出会いを探している娘とすぐに会えちゃうんです。登録無料でここまで出会える所は他には存在しません。今登録して良いパートナーに巡り合おう

スタービーチ said...

出会いのシーズン、夏到来!スタービーチでご近所さんと知り合っちゃおう!ひと夏の体験も女の子は求めている

モバゲー said...

モバゲーでついに出会いができる!?楽しめる出会い、求めていた出会いはココから始まる。素敵な出会いでまずは関係づくりwしていきましょう

gree said...

greeで素敵な時間を過ごしたい・・・そんな願望を叶えてくれるサイト誕生!!今までにないドキドキ感と興奮をこのグリーで楽しみましょう

スタービーチ said...

スタービーチで始まる素敵な出 合いをしていきませんか。楽しめる出 合いを経験するにはココから始まる!!最高の出 合いがあなたを待っている

mコミュ said...

簡単な出逢いはココでできる☆素敵な出逢いをmコミュで体験していきませんか?楽しめる出逢いを経験するならここしかない!!まずはお試しを

ツイッター said...

新時代突入!ツイッターで始まる出逢い…ここでしかできない出逢いが新しい風を巻き起こす!!素敵な巡りあわせを体験していこう!

SMチェッカー said...

あなたの秘められたSM度がわかるSMチェッカー!簡単な質問に答えるだけで自分の隠された部分が分かります!みんなで試してみよう

モバゲー said...

今やモバゲーは押しも押されもせぬ人気SNS!当然出 会いを求めてる人も多い!そこで男女が出 逢えるコミュニティーが誕生!ここなら友達、恋人が簡単にできちゃいますよ

モバゲー said...

もう夏休みも終わりに近づき、この夏最後の思い出を作りたいと焦ってる方が、モバゲーのコミュニティーに書かれてましたよ!!折角なんで夏の思い出作りに協力して自分も美味しい思いをしてみるのはどうですか?大手スポンサーサイトが付いてるので全部タダですよ

グリー said...

最近はどこのSNSサイトも規制ばっかりで、ちょっと出 合いに関して書き込みするとアク禁食らうけど、夏休み終盤に差し掛かり色々なサイトを調べた結果、グリーだけはどうも規制が緩んでるみたいです。今がチャンスの時期ですよ

ツイッター said...

ツイッターで出 合 いを求めるのです。気の合う異性と交流して楽しいひと時をお過ごしください。登録無料で使えるので気軽さは100点満点!

グリー said...

手軽に出会うのって最近はSNS系サイトですが、手当たり次第では大変ですよね?ですが長年してるとある種の法則が有るのに気づいたんですよ、今回は特別にコツを伝授します、グリーは特に簡単に出来ますよ。色々コツは有るので興味のある方はコチラに

keepcloser.com said...

Мы приглашаем вас присоединиться к новейшей социальнойсети KeepCloser.com
www.keepcloser.com

πρισκλητηριο γαμου said...

Δεν υπάρχει άλλος τρόπος απο το να κάνουμε όλοι εμείς κάτι όταν αντιλαμβάνομαστε κάτι τέτοιο. Δεν υπάρχει άλλη δικαιοσύνη δυστυχώς για τα ζώα.