Sunday, April 1, 2007

ΦΑΡΣΕΣ......

Έχω χρόνια να ασχοληθώ με πρωταπριλιάτικες πλακίτσες..μπορεί να έχει παρέλθει και πενταετία, ούτε που θυμάμαι.. Άσε που οι τελευταίες απόπειρες κάποιων να μου κάνουν ήταν τόσο αποτυχημένες και τόσο γελοίες που μόνο από ευγενεια και επειδή είμαι καλός άνθρωπος γέλασα λιγάκι!

Τώρα όμως την πάτησα..Προχτές που λέτε, βγήκα έξω για πρώτη φορά μετά το γαμωπυρετό που με βασάνισε όσο τίποτα άλλο φέτος, μιλάμε έβραζα στους 100 για πλάκα, είχα αυτό το φρικτό συναίσθημα που νομίζω όλοι έχουμε στις πολυήμερε ς ασθένειες, πως δε θα ξαναγίνω καλά ποτέ και τέτοια και αναρωτιόμουν πόσο αχάριστοι είναι όλοι μα όλοι οι άνθρωποι που δε μπορούν να εκτιμήσουν μία βολτίτσα στον ήλιο, ένα καφεδάκι, μία παρεούλα και όλα τα λήγοντα εις –άκι, -ούλι, -όυλης…που ο κανονικός μου εαυτός κράζει σά χυδαίες μικροαστικές εφευρέσεις που δημιουργήθηκαν για να μας κρατήσουν μακριά από τους σημαντικότατους ποορισμούς μας βεβαίως βεβαίως!

Πέμπτη βράδυ…ουάου, έξω, μεγάλη παρέα και τρελλό κέφι!! Φίλοι δικοί μου, φίλοι φίλων , άρχισαν να καταφτάνουν και οι του εξωτερικού, μια χαρά! Μέχρι που κάποια στιγμή με πιάνει η Κ. και μου λέει « Βαριέμαι, είσαι να κάνουμε καμιά πλακίτσα στη Σ??» Εγώ δεν είχα καμία αντίρρηση, η Σ. δεν είναι δική μου φίλη άλλωστε, δική τους είναι, από την άλλη τη θεωρώ και λίγο..χμ..ευάλωτη εγκεφαλικά να το πώ, φρικάρει αμέσως και με τα πάντα, ο.κ, το ιδανικό θύμα δηλαδή!
« Σούπερ» , λέει η Κ., άκου να δείς, θα πάρω το κινητό της, θα σβήσω το νούμερό σου και κλασσικά εσύ θα αρχίσεις να της στέλνεις μηνύματα τάχα μου πως είσαι ο Βασίλης από πέρισυ το Πάσχα στη Σύρο και θέλεις να τη δείς..κτλ..»Θα σβήσω και το δικό του και θα περάσω εσένα, θα πέσει τρελό γέλιο!
Όχι ρέ ( εγώ), μήπως τον γουστάρει πολύ η κοπέλα και κάνουμε μαλακία? Τα παίρνει κι εύκολα και μετά θα στραβώσει και δεν πρόκειται να μας ξαναμιλήσει..και καλά εμείς, ούτως ή άλλως δεν τα λέμε, εσάς μαύρο φίδι που σας έφαγε..
Α μπά, ένας γκόμενος που τον είχαμε γνωρίσει εδώ και ένα χρόνο είναι, βγήκανε 2-3 φορές, δεν έγινε τίποτα, εξάλλου έχει τον Κ. τώρα ρέ, έλα, χόντρυνέ το κιόλας, θα λιωσουμε σου λέω!

Μια χαρά, αρχίζω λοιπόν κι εγώ να στέλνω τα μηνυματάκια..η Σ. φρικάρει..αρχίζει τα πηγαδάκια με τις φίλες της και μου απαντάνε όλες μαζί κάτι του στυλ «Μπά, πώς και μας θυμήθηκες» και «Άχ, το Σάββατο δε μπορώ, έχω κανονίσει», κι εγώ όλο χαρά το χοντραίνω και αρχίζω τα «Άντε μωρή μπουρούχα που θα μας πείς και πώς έχεις κανονίσει», «ούστ ρε πατσαβούρα που θα σε παρακαλέσω κιόλας» και « σιγά μη βρήκες γκόμενο εσύ, αύριο θα βρεί και η γιαγιά μου δηλαδή??» Αυτή τα’χει πάρει, με βρίζει στις φίλες της, οι άλλοι έχουν πεθάνει στο γέλιο..αλλά ξαφνικά μία κοπελίτσα από την ευρύτερη παρέα πέφτει τέζα γιατί έχει ρουφήξει ότι κυκλοφορεί στο μαγαζί σε άσπρη και υγρή μορφή, οπότε τα μαζεύουμε κακήν κακώς και αναχωρούμε εσπευσμένα...δυστυχώς ξεχνώντας να αλλάξουμε τα τηλ. σ το κινητό της Σ. ή να της πούμε πως της κάναμε πλάκα…

Σάββατο, χτές δηλαδή, μεσημεράκι…Πίνω το καφεδάκι μου και διαβάζω ήσυχα ήσυχα «Ταχυδρόμο», όταν…τούτ τούτ! Μήνυμα! Στην αρχή, έχοντας ξεχάσει τη φάρσα, δε μπορώ να καταλάβω..είναι η Σ.που δεν τα λέμε σχεδόν ποτέ και γράφει «Δε μπορώ να καταλάβω την προχτεσινή σου συμπεριφορά, θέλω όμως πολύ να σε δώ..πότε θές να βρεθούμε?». Ξαφνικά τρώω φλασιά και...όχι ρε γαμώτο, δεν της το έχει πεί κανείς?? Παίρνω πανικόβλητη την Κ. που παθαίνει σόκ, όχι ρε σύ, το ξεχάσαμε, και τώρα?? Έτσι και καταλάβει πόσο ρόμπα έγινε και ειδικά σε σένα δε θα μας ξαναμιλήσει..και με το δίκιο της! Τι θα κάνουμε?? Η ώρα περνάει, η Σ. αρχίζει και παίρνει τηλέφωνα βλέποντας πως δεν της απαντάω, εγώ βρίζω την Κ..αλαλούμ δηλαδή..,μέχρι που μου ξανάρχεται ένα σπαρακτικό μήνυμα γαμώτο..»Βασίλη εγώ δεν το έχω ξεχάσει εκείνο το τριήμερο, σε ικετεύω, μόνο μία φορά θέλω να σε δώ…», το κέρατό μου μεσημεριάτικα, παίρνω πάλι την Κ. και την απειλώ: «Έτσι και μέχρι αύριο το βράδυ δεν έχεις αλλάξει τα τηλέφωνα θα την πάρω και θα της το πώ, αφού την ξέρεις, τι μαλακίες κάνεις και με μπλέκεις και μένα…»Η Κ. με ικετεύει να μην πώ τίποτα γιατί δεν πρόκειται να της ξαναμιλήσει και είναι 10 χρόνια φίλες και ναι...Κυριακή μεσημέρι που θα πάνε για καφέ όταν πάει στο μπάνιο θα τα αλλάξει τα τηλέφωνα…

Δεν ξέρω τι έκανε, πάντως εμένα σήμερα το μεσημέρι με ξύπνησε με μήνυμα ο…καινούριος έρωτας της ζωής μου: «Πάντως Βασίλη, να ξέρεις πως δεν είσαι καθόλου εντάξει…α…πρέπει να είσαι τρομερά κυκλοθμικός..εμένα όμως δεν με πειράζει!!»

ΒΟΗΘΕΙΑΑΑΑΑΑΑ!!!!!!

23 comments:

MTdoggie said...

"ευαλωτη εγκεφαλικα", μου αρεσε θα το χρησιμοποιω και εγω!!
χοντρη μαλακια παιχτηκε...αλλα ηταν πετυχημενη πολυ!!

annamaria said...

Ηθικον διδαγμα:
"καλα μας λενε γραμματοσημα"...

Καλο μηνα !!

Σπιτόγατος said...

ΧΑΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

Αφού δεν το εξασκείς το σπορ, τι ήθελες και μπλέχτηκες;;;
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!

Τώρα το μόνο που μπορείς να κάνεις είναι να το συνεχίσεις. Να τις γράψεις ότι ήταν λάθος σου που της έστειλες μήνυμα και ότι τώρα είσαι με άλλη κοπέλα και ότι δε θες να την ξαναδείς. Ζήτα της και συγγνώμη για την αναστάτωση. Αν δεν πιάσει κι αυτό, τότε το μόνο που σας σώζει είναι να βρείτε το Βασίλη...;)))))

:))))))))))))))))

Σπιτόγατος said...

Συγγνώμη: "Να ΤΗΣ γράψεις" όχι "να ΤΙΣ..."

Anonymous said...

Πωπω πάντως κι αυτή όντως πολλά εγκεφαλικά κύταρα πρέπει να έχει καμένα....

AVRA said...

περιττο να σου πω οτι ειστai βρωμοπαιδα...αυτη ηταν χοντρη πλακα!
η Κ πρεπει να της πει την αληθεια
και να υποστει τις συνεπειες!

Οσον αφορα σε σενα μικρη να γραψεις 100 φορες ...''δεν ξανακανω τετοια χοντραδα''...
ετσι για τιμωρια! :-))

lazinio said...

ψέμα στο ψέμα δηλαδή. καλή φάση ήταν.

patsiouri said...

-ΜΤ μου σού'χω και καλύτερες...θα τις δείς εν καιρώ...

-Άννα Μαράκι μου, ε όχι και όλες στον ίδιο σάκο με τη Σ...

-Σπιτόγατε εγώ να ξέρεις σκέφτηκα να αλλάξω νύμερο και λέω να το κάνω αμέσως γιατί η άλλη η ηλιθια δέν της το έχει πεί ακόμα!! Frog Mobile τί σου λέει??

-Μαράκι μου...ΝΑΙ...καλή κρυφή και αυτή γιατί είναι με ένα παιδί τώρα!!

-Αύρα μου, όπως είπα και στο σπιτόγατο δέν είναι δική μου φίλη, άν ήταν θα είχα πεθάνει από τις τύψεις..αλλά και η Κ. η κακομοίρα πού να φανταζόταν πως η φίλη της, ακόμα και τώρα που είναι σε σχέση, θα έτρεχε πίσω από ένα βλήτο που έχει να το δεί και ένα χρόνο???

-Lazinio ναί, άν ήταν καμιά πιό ζόρική φάρσα άνετα θα γινόταν μικρού μήκους!!
Άν ήταν δική μου φίλη εννοείται θα το είχα πεί..και θα ήξερα και πού τις κάνω τέτοιες πλάκες...γκρρρρρρ...

patsiouri said...

Και να σας πώ κάτι??
Ας την πληρώσει ο Βασίλης λοιπόν, ορίστε μας κοτζάμ μαντράχαλος να γνωρίζει κοριτσάκια στα νησιά και μετά να εξαφανίζεται...άαα...ευκαιρία να γίνει άντρας κι αυτός επιτέλους, χά!!

ο δείμος του πολίτη said...

Εμ, κι εσύ δεν πρόσεχες λίγο;

CrazyCow said...

Καλά αυτή έφαγε βρισίδι και γούσταρε κιόλας; Ρε τι ανώμαλες ειναι μερικές γυναίκες! :P Την εκθέτεις όμως... την εκθέτεις! :P

patsiouri said...

-Δείμε, πού να ξέρω η κακομοίρα???

-Cow οπότε όταν την πετύχεις, ούτε ηλιοβασιλέματα ούτε τίποτα...αρχίζεις τα γαμωσταυρίδια όπως είσαι!

~~kindergarden teacher ~~ said...

ΒΡΕ ΠΙΝΟΚΙΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟΟ!!ΧΕΧΕΧΕ

Κατουρημένη ποδιά said...

γαμάτη η φίλη σου η Κ. Πρώτα έκανε πλάκα στη Σ. και τώρα και οι δύο κάνουν πλάκα σε σένα..

εγώ λέω να κλείσεις ραντεβού και να στείλεις κανένα άλλο φίλο σου, λέγοντας ότι ο Βασίλης δε μπορούσε και πήγε αυτός στη θέση του.. μην πεις τίποτα όμως στη Κ. είναι ύποπτη..

η πλάκα μπορεί να κρατήσει μέχρι την επόμενη πρωταπριλιά..

snikolas said...

Μάλιστα! Δεν θα τις καταλάβω ποτέ τις γυναίκες… μα ποτέ σου λέω!

Anonymous said...

oraia, mporeis na ftiaxeis ksexoristo blog tora opu 8a anebazeis ta sms pu 8a stelnei h kopelia sto basili kai ta opoia pote de 8a lambanun apadisi? :-P

patsiouri said...

-Σεβάκι...εγώ όμως άλλαξα νούμερο!

-Κατουρημένη ποδιά, κι εγώ το είχα σκεφτεί πως μπορεί να με δουλεύουν...αλλά φεύ...δέ θα με άφηνε και να αλλάξω νούμερο...το κινητό του Βασίλη πάντως από δώ και πέρα θα είναι κλειστό...

-Νικόλα, μερικές ούτε εγώ!!

-Keimgreek δέν είμαι τόσο κακός άνθρωπος, άσε που ήταν και πολύ βαρετά, και ο Βασίλης να ήμουνα σίγά μην απαντούσα!

Anonymous said...

ΠΑΤΣΙΟΥΡΗ ΚΑΙ ΠΑΛΙ ΣΥΓΧΑΡΗΤΗΡΙΑ.ΕΧΕΙΣ ΠΟΛΥ ΓΕΛΙΟ ΑΛΛΑ ΚΑΙ ΤΡΟΜΕΡΑ ΚΟΦΤΕΡΟ ΜΥΑΛΟ. ΜΠΡΑΒΟ ΣΟΥ.
ΚΑΙ ΟΧΙ, ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ ΑΥΤΟΣ Ο ΒΑΣΙΛΗΣ,ΔΕ ΣΟΥ ΞΑΝΑΓΡΑΦΩ ΚΑΛΑ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΣΕ ΚΟΥΡΑΣΩ,ΝΑ ΞΕΡΕΙΣ ΟΜΩΣ ΠΩΣ ΙΣΧΥΟΥΝ ΠΑΝΤΑ, ΣΕ ΔΙΑΒΑΖΩ ΑΝΕΛΙΠΩΣ.

Anonymous said...

"και ο Βασίλης να ήμουνα σίγά μην απαντούσα!"
- oxi oxi ka8olu kakia :P

Anonymous said...

patsiouri πρόσεχε με τις πλακίτσες... πάντως ήταν ωραίο αυτό που κάνατε... εγώ γέλασα πολύ... καλό πάσχα
φιλάκια....

patsiouri said...

Καλό Π'ασχα παιδάκια...και καλά ταξίδια!!!
Θα τα πούμε στο cοmeback με όρεξη, φιλιά τρελλά!!

~~kindergarden teacher ~~ said...

πατσιουρακι μου καλο πασχα να περασεις
καλη ξεκουραση..
και πολλα φιλακια!

patsiouri said...

Σεβάκιιιιιιι!!!
Ευχαριστώ!!
Πάλι δέ μου ανοίγει η σελίδα σου σήμερα, ταυτόχρονα γράφαμε πρίν, θα τα πούμε σε μία βδομαδούλα, φιλιάαα πολλάαα!!!