Sunday, April 22, 2007

ΕΝΑ ΕΙΝ'ΤΟ ΣΥΝΘΗΜΑ....( PART TWO)

- Δηλαδή θα σας χάλαγε πολύ αν ο γιος σας καθάριζε όσα φράγκα καθαρίζει ο Κορκολής??? ( Το εφάπαξ σου επί 10 το χρόνο ας πούμε??)
- Άκουσε να δείς κοπελιά, το πάν στη ζωή είναι να έχεις ένα κούτελο καθαρό στο χωριό, όλοι από χωριό είμαστε, δεν είμαστε? Άμα είναι να δουλεύω εγώ μεροδούλι μεροφάι για να μου φορμάρουνε το γιό, κάλλιο το ‘χω να του κόψω το λαιμό και μετά να τινάξω τα μυαλά μου στον αέρα κι εγώ ( άχ, θα πάς που θα πάς, πάρε και καμιά κατοσταριά συνάδελφους μαζί σου να κάνεις κι ένα καλό στην κοινωνία…)
-Μα…(αρχίζω και γίνομαι επιθετική…)..μπορεί να μην τον ΠΑΙΡΝΕΙ, μπορεί μόνο να τον ΔΙΝΕΙ ο γιός σας!

…το βλέμμα του σκοτεινιάζει…ο Γιώργης σταματάει να μασουλάει πασατέμπο σαν το μοσχάρι και με κοιτάζει τρομοκρατημένος…

-Στο δικό μας το σόι κούκλα…( το «μου» εξαφανίζεται) ,οι άντρες φτιάχνονται μόνο με γυναίκες, περπατημένη φαίνεσαι τελικά, τις πουστάρες ψάχτες στις κουδουνίστρες τους καλλιτέχνες, για την αστυνομία δε θ’ακούσεις κίχ…( για κάτι Αλβανάκια που έχει πάρει το αυτί μου στο αυτόφωρο τα ψυχαγωγεί το καλλιτεχνικό τμήμα της αστυνομίας μάλλον…)

Δράττομαι της ευκαιρίας και επιτέλους ολοκληρώνω το σκοπό της επίσκεψής μου!

-Ωραία…κοιτάζει τα χαρτιά που του έδωσα…θα στη φέρει ο Γιώργης από δώ σε δέκα λεπτά, μη σε κουράζουμε να τρέχεις στα γραφεία…εκλογές λοιπόν σιγά σιγά, προς τα πού κινούμαστε αν επιτρέπεται?
-Εμ…να’ξερα κι εγώ..εσείς τι προτείνετε? Γιατί (χί χί) εγώ έχω βραχυκυκλώσει, όλοι ίδιοι μου φαίνονται…
- ( απλώνεται στην καρέκλα, ανοίγει κι ένα κουμπί από το πουκάμισο και χαμογελάει αυτάρεσκα..)..αμ γυναίκες δεν είστε, τι να ξέρετε κι εσείς? Εγώ το λέω, γι άλλα είστε καμωμένες εσείς, γι άλλα εμείς, αλλά μου θέλατε και ισότητες, τι καταλάβατε? Ψοφάτε στη δουλειά ενώ βασίλισσες θα ήσασταν τώρα στα σπιτάκια σας, αραχτές, ο άντρας θα έτρεχε για όλα ( χμ..ένα δίκιο το ‘χεις…), θα αραδιάζετε και από 5 κουτσούβελα που κοντεύουν να μας φάνε οι Αλβανοί και όλη σας η έννοια..ζεστό φαγάκι μεσημέρι- βράδυ για τον αφέντη ( το’χες…) Ο δικός σου να πούμε τι ψηφίζει??
-Άχ, δεν ξέρω, δε μου λέει..
-ΚΑΙ ΚΑΛΑ ΚΑΝΕΙ κοπέλα μου! Έχει βρωμίσει ο τόπος κουλτουριάρηδες και ούτε τη γνώμη σου δε μπορείς να πείς, η δημοκρατία τους και η δημοκρατία τους, νάτηνα τώρα τη δημοκρατία τους να την έχουνε να τη χαίρονται, άντε πιά δεν τολμάμε να μιλήσουμε μη μας πούνε και…( χουντικούς, ο.κ, το’πιασα, μα τι κακοήθεια!) Εσένα δε σου λέει τι να ψηφίσεις?
-Εεε…βασικά..εγώ ψηφίζω ότι και ο μπαμπάς μου..( ο Τζεπέτο…)
-Ναι αλλά αύριο που θα’σαστε οικογένεια πρέπει και ο αρραβωνιάρης να τα τακιμιάζει με τον πατέρα σου, τα’χουνε βρεί?

Αυτό ήταν, έλεγα να φύγω ήσυχα αλλά όχι, αποφάσισα η έξοδος να είναι εντυπωσιακή!

-Πού να σας λέω τώρα…βασικά ο μπαμπάς μου δεν έχει ασχοληθεί με τα πολιτικά, έχει πολύ μεγαλύτερο πρόβλημα, βασικά ΚΑΙ η μαμά μου ΚΑΙ τα αδέρφια μου ΚΑΙ το χωριό μου ΚΑΙ η γειτονιά μου! Δε μπορείτε να φανταστείτε τι περνάω…
-Γιατί ρε κορίτσι μου, τι τρέχει? Αριστερός ο γαμπρός έ? ( αυτό το είπε ασυναίσθητα, αυτόματα κατάλαβε τι πέταξε)…δηλαδή, θέλω να πώ, συνήθως ο πεθερός είναι δεξιός και ο γαμπρός αριστερός, δηλαδής τις περισσότερες φορές έτσι είναι..( αφού την κατάλαβες τη φλόμπα σου πάλι καλά..)
-Βασικά δεν καταλάβατε, ο πατέρας μου έχει πρόβλημα με το ΧΡΩΜΑ του γαμπρού! ( πάρτο, όλο δικό σου!)
-...μένει αποσβολωμένος…δηλαδή ΤΙ ΧΡΩΜΑ ΕΙΝΑΙ??? ( μπορντοροδοκόκκινο σαν τα χαλιά της Μιραράκη..)
-Ε κύριέ μου, έξυπνος φαίνεστε και πολύ μάλιστα, εσείς τι χρώμα λέτε να είναι?
-…( δε μπορεί ούτε να το πεί…)…ΜΑΥΡΟΣ????
-Αχ ναι, και είναι τόσο καλός, δεν είναι αδικία να το περνάμε όλο αυτό???
- ..(με κοιτάζει με στιγμιαία ελπίδα..)…αθλητής έ??
-Μπά σε καλό σας..αθλήτής..καλέ αναπτήρες πουλάει στο Μοναστηράκι, μη νομίζετε, δεν είναι ασφαλισμένος αλλά το μεροκάματο βγαίνει! (…τώρα πιά με κοιτάζει με απέχθεια.και εγώ ηδονίζομαι…)…βαριαναστενάζει…
- Ε ρε τον κακομοίρη τον πατέρα σου…έ ρε το χριστιανό τι του’τυχε…ε ρε Σαμαρά να τα, να τα ρε πούστη να τα, τους βρωμιάρηδες ρε τρώνε ένα κομμάτι ψωμί και σηκωνουν μάτια και στις γυναίκες μας..έ ρε χούντα που μας χρειάζεται( αυτή τη φορά το είπε)…τι θ’απογίνουμε ρε και πόσους να μαζέψουμε…(όλα αυτά τα μουρμουράει σε στυλ μονόλογου πρίν περάσω στην αντεπίθεση αλλά με προλαβαίνει…)

Να σου πώ ρε κούκλα, μαύρα παιδιά θα κάνεις? Δε σιχαίνεσαι ρε να τον ακουμπάς?
- Μα είναι δυνατόν να σιχαίνεται κάποιος τον άνθρωπό του κύριε? Και τα παιδάκια όλα του θεού δεν είναι? (..και σε βλέπω να με συζητάς στην πλατεία του χωριού όλο το καλοκαίρι…)
-Να σου πώ, χαρτιά έχει ο δικός σου?? ( Τι αρχίδι…)
-Νομιμότατος ( εγώ όλο χαρά), και μεθαύριο που θα παντρευτούμε θα έχει και για πάντα άδεια παραμονής!
-…( έχει φρικάρει…)ρε κοπέλα μου και πως θ’ανοίξεις σπίτι? Με τους αναπτήρες? Τα παιδιά σου που θα τα κοροιδεύουν στο σχολείο και θα τα κάνουν μάυρα στο ξύλο δε σε νοιάζει? ( ποιος? τα εγγόνια σου φαντάζομαι…)
-Μα, γιατί να τα δέρνουν? Γιατί?
-…….σιωπή……αναλαμπή….ΓΙΑΤΙ ΘΑ ΕΊΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ! (γλώσσα λανθάνουσα…)….έχει βγεί από τα ρούχα του..
-Ε και τι έγινε?? ( τελικά γουστάρω πολύ να παίζω τη χαζή, είχα καιρο να εξασκηθώ!)
-…..ΘΑ ΕΙΝΑΙ ΜΑΥΡΟΙ ΛΕΜΕ!!!!! ΜΑΥ-ΡΟΙ!!!!
………………………………………………………………………………….
Εμφανίζεται ο Γιώργης, τα χαρτάκια μου είναι έτοιμα, βρίσκει τον φίλο και ανώτερό του σε κατάσταση του στυλ « μόλις είδα όραμα τον Αδόλφο και μου ψιθύρισε πως δεν είναι καθόλου μα καθόλου ευχαριστημένος μαζί μου» και εμένα να έχω χαλαρώσει στην πολυθρονίτσα, να έχω ανάψει τσιγάρο και να χαμογελάω αυτάρεσκα! Φεύγοντας του έτεινα το χέρι και μ’ένα τεράστιο χαμόγελο « Χάρηκα πάρα μα πάρα πόλύ για τη γνωριμία, θα έρχομαι πού και πού να τα λέμε!», εκείνος δεν τήρησε κάν τα προσχήματα, το τράβηξε και μουρμούρησε « στο καλό….και καλά μυαλά…» και φώναξε στο Γιώργη να κλείσει καλά την πόρτα.

Όχι πως έγινε και τίποτα σημαντικό αλλά πολύ θα ήθελα να μπορούσα να στήσω αυτί και να σας μεταφέρω την άλλη όψη της περιγραφής σά δεύτερος Κλίντ Ηστγουντ!

Καληνυχτούδια!
-

38 comments:

Anonymous said...

χαχαχα τελικά μάλλον σε κωμικό κατέληξε το όλο σκηνικο...
Ε, αμα δεν μπορεις να το αποφύγεις... απόλαυσέ το...
Ακούς εκεί μαύρα παιδιά...!!!! απαπαπαπα :-Ρ

snikolas said...

:) ε ρε γλέντια!

An-Lu said...

Καλά μιλάμε...ΕΙΣΑΙ ΟΡΓΙΟ!!!!!!!!

MTdoggie said...

ενα μικρο εγκεφαλικο επεισοδιο πρεπει να το επαθε ο κυριουλης!!ειχες τεραστια εμπνευση!!τελειο!!!

Άρης said...

χαχαχα όργιο ε όργιο μα και εσύ μαύρα παιδιά, έπρεπε να του πεις μα μόλις κάνουμε δυο τρία μαυράκια θα τα βάλουμε στα φανάρια να πουλάνε πασατεμπά και αναπτήρες, Θα σε έκλεινε μέσα. Αλλά μου άρεσε που έψαχνε και για κάποια δικαιολογία γιατί να πας με μαύρο χαχαχα αυτό το αθλητής μάλλον από τον Καρεμπεου του έχει μείνει χαχαχα

Κατουρημένη ποδιά said...

μαύρος από τη Σουηδία..

Σπιτόγατος said...

Ποοολύυυυ καλόοο!!!
Απίστευτο!
Το καλύτερο μνημόσυνο για την επέτειο!!!
;))))))

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Μπράβο! Και για τα χαρτιά του «λεγάμενου» νας πας στον μπατσούλη και να του πεις «ε, ξέρετε, τώρα που γνωριστήκαμε, θα μου νομιμοποιήσετε τον άνθρωπό μου;»

Anonymous said...

Καλά patsiouri έγραψες που να του έλεγες πακιστανός ή αλβανός νομίζω θα ήταν ακόμα χειρότερα χεχε!!

Shades said...

Του έκανες τέτοιο χουνέρι; Θα το συζητάει τώρα το περιστατικό για κανένα μήνα.. κάτι τέτοιοι τύποι στη κατοχή φορούσανε κουκούλα.

AVRA said...

xaxaxa ''θα ειναι μαυρα λεμε θα ειναι μαυρα''!!!!

πω πω ακομη γελαω!

φιλια

Άρης said...

Το ξαναδιάβασα χαχαχα, να ξαναπάς, να ξαναπάς να μας ξαναγράψεις τι έγινε ….. χαχαχαχα για θεατρική παράσταση είναι … χαχαχα

patsiouri said...

-Είδες Μάνο, άν δέν είχα κάτσει πως θα γελούσαμε όλοι μαζί τώρα??? Τέτοια θέατρα όσο είναι ακίνδυνα μόνο γέλιο χαρίζουν!

-Νικόλα, έ μα, του χρειαζόταν!

-An Lu μου την καταβρίσκω να σοκάρω τ΄ςτοιους ηλίθιους! Το προηγούμενο θύμα μου ήταν μία μαλάκω το Πάσχα που μας έπρηζε γιατί δέν παντρευόμαστε και πότε θα γίνουμε γονείς και της είπα πως ο καλός μου έχει ηπατήτιδα Β! Έπρεπε να δείς πώς το βούλωσε αμέσως τοβλήμα...

-Mt μου να τους τα κάνετε κι εσείς, απανωτά σόκ, στο μετρό, στη δουλειά παντού!

-Εντροπία μου κι όμως, είδες, όντως έψαξε δικαιολογία...

-Κατουρημένη ποδιά...τον αράπη κι άν το πλένεις...

-Σπιτόγατε ναί, έβαλα ακόμα ένα εμπόδιο στη γεφυρα του σοσιαλισμού!

-Σκύλε να ξέρεις το σκέφτηκα κι εγώ να του κλαφτώ για τίποτα τέτοιο αλλά σκιάχτηκα πως θα βάλει να με παρακολουθήσουν! Εσύ προσοχή, είσαι επικίνδυνα κοντά στο σπιτόγατο πάνω!

-Μαράκι ναί, μαλακία, Αλβανός έπρεπε, αλλά και το χρωματάκι (τους) πονάει!

-Shadeς όπως το είπα, είμαι ΣΙΓΟΥΡΗ πως θα είμαι το κεντρικό του θέμα προς συζήτηση για λίγες μέρες, φτάνει μόνο να μήν την πληρώσει κανά έρμο από αυτά με τα cd...μετά το σκέφτηκα, άν και οι μαύροι ελπίζω να έχουν τον τρόπο τους με κάτι τέτοια φασιστοειδή...

-Αυρούλα που να έβλεπες και τη φάτσα του την ώρα που ξεφώνιζε...ούτε την κόρη του στο κλαρί να είχα βγάλει, φιλάκια πολλά!

-Εντροπία κάνω συχνά πλακίτσες τέτοιου είδους, δέν το 'ξερα ότι αρέσουν τόσο να τις θυμηθώ να τις γράφω μία μία!

patsiouri said...

Εχω επίσης να σας πώ πως το πρωί έγινα θεία, οπότε αυτές τις μέρες θα τρέχω λίγο πανικόβλητη και το χειρότερο είναι πως θα φιλοξενώ και μερικούς άλλους πανικόβλητους! Ναί, ξέρω, ευχαριστούμε, άν χαθώ λιγάκι να ξέρετε δέ σας ξέχασα!

ο δείμος του πολίτη said...

Πολύ ωραίο φινάλε, εντυπωσιακό. Δε σκέφτηκες όμως ότι μπορεί να χρειαζόσασταν ασθενοφόρο; Έπρεπε να πεις Αλβανός ότι είναι άντρας σου.

Σε ένα ταξιτζή που δείχνοντάς του κάποτε μια ωραία κατάξανθη κοπέλα, μου λέει ε καλά, Ρωσίδα είναι. (Aνταπαντώ): μα αυτό κακό είναι; Παύει να είναι όμορφη;. Κάτι παθαίνει και λέει Μα είναι Ρωσίδα, πουτάνα, ρε φίλε, είναι. (Και εγώ το καλό παιδί του απαντώ) μα και η δική μου η γυναίκα, μάστορα, από την Ουκρανία είναι. Τον έσκασα.

lazinio said...

δεν τους λες και ανοικτόμυαλους..

AVRA said...

εγινες θεια? φωτο, φωτο και γρηγορα!

να σας ζησει!

Anonymous said...

Πάντως νομίζω κάποια στιγμή οι ατάκες τύπου "Ο Άντρας μου είναι μαύρος, Η γυναίκα μου από την Ουκρανία" πρέπει να σταματήσουν... Θα είχε πιο πολύ πλάκα το "Ενώ η δική σου γυναίκα που είναι ελληνίδα νομίζει ότι δεν πηδιέται με τον γείτονα? που είναι και Αλβανός..." :-p
Θα είναι πιο δυνατό το σοκ....χαχαχα

Katerina ante portas said...

Na σας ζήσει, θεία!!

Anasazi said...

Έπεσα τυχαία στο blog σου και τρελάθηκα! Τι γραφή, τι ροή, τι χιούμορ, τι άποψη! Να σου ζήσει το ανίψι. Τυχερό που έχει τέτοια θεία.

-keimgreek- said...

χαχαχαχα!!!!!!!
μπράβο! όσκαρ! όσκαρ! έπρεπε να του πεις κιόλας "ε, ξέρετε τι λένε και για τους μαύρους και το μέγεθος, δε μπορούσα να αντισταθώ".
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ.
"κι αν αποτύχει με τους αναπτήρες, μπορεί ν' ανοίξει φούρνο να κάνει μαύρα ψωμιά με συνταγή από τη Ζανζιβάρη".

Α! Θυμήθηκα μια φάση με κάποιον αιρετικό που ήθελε να μου δώσει ένα βιβλιαράκι κι επέμενε :-p Εκεί να δεις τι του είπα! λολ. αν δε το ξεχάσω θα ανεβάσω ποστ κάποια στιγμή.

patsiouri said...

Ευχαριστώ, ευχαριστώ πολύ!

-Δείμε καλό, όπως είπα και στην Mt πάνω, έτσι χρειάζονται, απανωτά σόκ όλη μέρα παντού από όλους, μπάς και πάρει κανείς χαμπάρι...

-Lazinio...άν το δείς σοβαρά θα τρελλαθείς γιατί δέν είναι και λίγοι!

-Αυρούλα μου δέ μας αφήνει ο χαζομπαμπάς να το βγάλουμε! Φοβάται ότι τα μωρά τα ενοχλεί το φλάς! Έχει βγάλει μόνο μία και την κρατάει για πάρτη του στη μηχανή του, την Παρασκευή που βγαίνουν όμως...χά!

-Μάνο πόλεμος, πόλεμος με όλα τα μέσα! Τώρα μέσα σε γραφείο μπάτσου, έ δέν του λές ότι η γυναίκα του πηδιέται με άλλον, για αλβανό δέν το συζητώ, φοβάμαι τη μπατσική μαφία!

-Κατερινάκι ευχαριστώ ευχαριστώ ευχαριστώ!!

-Anasazi τί όμορφο σχόλιο, μου έφτιαξες τη μέρα, ελπίζω να προλάβω σήμερα να βολτάρω στο μπλιγκάκι σου να δώ τί έχεις να μας πείς κι εσύ!

-Keimgreek ανέβασέ το τώρα!!! Εγώ πάντως στους θρησκόληπτους λέω πως η αδερφή μου πήγε καλόγρια στα 13 και δέν το έχω ξεπεράσει...και το μάτι μου γυαλίζει...επικίνδυνα!!!

annamaria said...

Aμαν βρε patsiouraki μας, τι μου εκανες τωρα??
Καλα τι γελιο, τι ατακες Θεε μου...
Πραγματικα τωρα,
σκεψου τη στιγμη που το καλοκαιρι στην πλατεια του χωριου του, απλωμενος σε δυο καρεκλες,
το δαχτυλιδι στο μικρο δακτυλο να γυαλιζει, να συζητα ιδρωμενος για σενα και τον "κακομοιρο" τον μπαμπα σου!!

patsiouri said...

Ο οποίος μπαμπάς μου πέθανε στο γέλιο όταν του το είπα...φιλιά Άννα Μαράκι, άν τον έψηνα κιόλας να του κάνει μιά επίσκεψη...

annamaria said...

E, oxi....:)))
Να μαζεψουμε υπογραφες να τις δειξεις στον μπαμπα σου μπας και πεισθει??
:))))

Anonymous said...

ΑΠΟΘΕΩΝΩΩΩΩΩΩΩΩΩ!!!!!!!
ΕΙΧΕ ΑΡΩΣΤΗΣΕΙ ΤΟ PC ΚΑΤΙ ΜΕΡΕΣ ΚΑΙ ΕΠΑΘΑ ΣΥΝΔΡΟΜΟ ΣΤΕΡΗΣΗΣ ΠΑΤΣΙΟΥΡΙ!!!!!!!!!

An-Lu said...

Να σας ζήσει το ανηψούδιιιιι!!!!
Γελώντας θα βγαίνει από το μαιευτήριο με σένα θεία! ;-)

Siddhartha said...

Με τον Καρατζαφέρη έγινε όλο αυτό? Έχεις ωραίο χιούμορ όμως και μπραβό. Το κειμενάκι βγήκε μονορούφι, οπότε ένα μπράβο και για το τρόπο που τα γράφεις.

Άρης said...

Πέραν της πλάκας, δεν μου λέτε κάτι τέτοια άτομα δεν πρέπει να διώκονται ;; Δηλαδή αν ένας μαύρος πέσει στα χέρια αυτού του μπάτσου τι έχει να τραβήξει. Παντού γίνονται αποτρόπαια αλλά στην Ελλάδα με τρομάζουν κάτι τέτοια…

Anonymous said...

pethenw!
ma to xristo!
ama to kanes ontws, na mou peis diefthinsi na sou steilw pralines godiva.

pethenw re malaka...
anaptires sto monastiraki?
xxaaaaaaaaaaxaxxxxxxaaaaaaa...
re ti epathe o xristianos prwi-prwi... ti tou mele n akousei...!

Anonymous said...

pethenw!
ma to xristo!
ama to kanes ontws, na mou peis diefthinsi na sou steilw pralines godiva.

pethenw re malaka...
anaptires sto monastiraki?
xxaaaaaaaaaaxaxxxxxxaaaaaaa...
re ti epathe o xristianos prwi-prwi... ti tou mele n akousei...!

Anonymous said...

sigxaritiria gia to anipsi!! :-)

(twra tha sou psilog... o k...., tha deis esi ti tha pei pedaki stin oikogeneia!!! aaaaaaaaaaxxxxxx to pa.....)

vlacha said...

Ξεσκίστηκα στα γέλια! Δεν μπορεί να σου έτυχε τέτοιος διάλογος!
Α, και το σχόλιο για την Φιλοσοφική (στο προηγούμενο ποστ) όλα τα λεφτά! Ομοιοπαθούσα! :)

patsiouri said...

-Άννα Μαρία μπά, δέν ψήνεται, απαξιεί ο μπαμπάς μου με τέτοια ζώα!

-Καλώς το Βασιλάκη! Άνοιξε κι εσύ ένα μπλόγκ βρέ, μιά χαρά σε βρίσκω και ευχαριστώ ξανά!

-Αν Λού μου ένα κουκλί είναι, δέ θα το βλέπω συχνά γιατί μένουν επαρχία,ελπίζω να μήν πάρει από τον πατέρα του που είναι τρομερά σκυθρωπός! ( κακία αλλά πραγματικότητα! )

-Εντροπία μου έμαθα πως τα φαινόμενα ρατσισμού θα ποινικοποιηθούν επίσημα από την Ε.Ε, μάλλον όχι όσον αφορά στο λεκτικό ρατσισμό όμως...Στην Ελλάδα όντως είναι φρίκη...ευελπιστώ τώρα που λόγω ανεργίας έχουν ανεβει τρελλά οι βάσεις στις σχολές της αστυνομίας ΄που έχει ακόμα περιθώριο, μήπως ξεστραβωθούν να διαβάσουν και γίνουν πιό πολιτισμένοι...

-siddhartha τί σημαίνει το nickname?? Καλωσήρθες κι ευχαριστώ πολύ! Όντως έγραψα πολύ γρήγορα, το πέταξα μέσα σε δέκα λεπτά γιατί με εκβίαζε η κυρία Μαρία από κάτω σου να το ανεβάσω Κυριακή βράδυ και έτρεχα με την ψυχή στο στόμα! Τα ξαναλέμε,όντως είμαι σίγουρη πως ο τύπος το βράδυ εμφανίζεται στο extra 3...

-Μαράκι μου καλό όντως το έκανα, το κάνω πολύ συχνά το να φρικάρω άτομα με τέτοιες αντιλήψεις, τολμώ να πώ πως είναι το χόμπι μου μάλιστα, μιλάμε για το ψέμα της αρκούδας! Περιμένω τα πραλινάκια!
Και άχ, με προκαλείς, το μωρό είναι όντως συμπαθέστατο αλλά θα το πω, ΕΛΠΙΖΩ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΚΑΝΟΥΝ ΣΑΝ ΤΑ ΜΟΥΤΡΑ ΤΟΥΣ...με προκαλείς να τους αφιερώσω ένα πόστ, χα χα!

-Βλάχα μου όλα καλά, νέες είμαστε, όμορφες είμαστε, ποιός τη γαμάει τη φιλοσοφική, αμάν πιά, ο λαμπερός κόσμος της νύχτας μας περιμένει....εσύ τί κάνεις τώρα?

tiranoulis said...

kentises exw liwsei ena tetarto sto gelio leme....oskar BRAVO!!!!

david santos said...

Hello!
I have a surprise in Greko in mine blogue
Have a good weekend

Anonymous said...

Etsi gelas kai sti zoi soy kathe mera? Giati sinithos ekeinoi poy kanoyn toys alloys na geloyn kata bathos einai oi pio melagxolikoi apo oloys.An gelas mprabo, eutyxismenos anthropos,an oxi grapse to, na se kanoyme emeis na gelaseis, se parakoloytho, mpravo gia to xioymor, tis apopseis soy, thn aythentikothta kai eilikrineia soy, mpravo,makari oles oi gynaikes na itan san kai sena kai tis kopeles edo, se diavazo syxna, synexise etsi.

patsiouri said...

-Τυρρανούλη μου η ζωή κέντησε, όχι εγώ, σ'ευχαριστώ!

-Ανώνυμε γειά σου και σ'ευχαριστώ και σένα! Επειδή στην ηλικία 22-25 και ισως και λίγο πιό μετά πέρασα πολύ χοντρά ζόρια, τα τελευταία χρόνια ναί, όντως γελάω πάρα πολύ! Η διάθεσή μου είναι απελπιστικά καλή και χαλάει σχετικά δύσκολα, είχα να εξαργυρώσω όμως πολύ πολύ μελαγχολία, ίσως γι αυτό. Παρ'όλ'αυτά, ακόμα φρικάρω εύκολα, στριμώχνομαι πάρα πολύ εύκολα, την κοπανάω από καταστάσεις για πλάκα όταν με χαλάσουν λίγο και γενικώς έχω γίνει πιό...ελαφριά...οι κρισάρες που παθαίνουμε όλοι μας βέβαια δέ λείπουν, σε κάλυψα????

-Ντέιβ αυτή την εποχή ζώ την απόλυτη πεμπτουσία της μετακίτς συντηρητικής εποχής όπως και τη μαξιμαλιστική ανύψωση της κατάργησης κάθε συγκριτικού φραγμού μεταμοντερνισμού, επίσης η μαμά μου δέ με αφήνει να ακολουθώ γηραιούς κυρίους σε ξένα blogs, φοβάται πως στο εξωτερικό κλέβουν νεφρά από τα κοριτσάκια, συνεπώς δέν έρχομαι με την καμία και άει βγάλε τα μάτια σου στο systran τώρα!