Friday, June 29, 2007

ARE YOU MY DESTINY???????




Δύσκολα μου βάζετε Γλαρένια και An Lu μου!
Διότι τέλειος άντρας δεν υπάρχει, είναι μία έννοια τόσο σχετική όσο και η θερμοκρασία….νά, ακούσαμε και το αμίμητο «Επιτέλους η θερμοκρασία θα πέσει στους 39…» + 3 χωρίς την Πάρνηθα, 42! Άρα το άλλοτε 39 μεταφράζεται πλέον ως 42 αλλά και ως δροσιά, άρα ο Μίστερ Πέρφεκτ εκφράζει ένα ολότελα σχετικό μέγεθος!

Πάμε λοιπόν στο τέλειος για μένα…χα! Μεγαλύτερη παγίδα! Διότι σε αυτή τη ζωή κυκλοφορούν και άνθρωποι με βίτσια καλές μου! Ενας από αυτούς είναι και το Πατσιούρι…εν συντομία λοιπόν θα σας παραθέσω ένα μίνι βιογραφικό της σχέσης μου με τον άνθρωπο που με βασανίζει και τον βασανίζω τα τελευταία 8 χρόνια, αλλά που προφανώς κατ’εμέ ενσαρκώνει ότι πιο ταιριαστό σε μένα εχει εμφανιστεί στη ζωή μου τα χρόνια αυτά!

-Το πράγμα βρωμούσε από την αρχή. Γνωριστήκαμε στο νεκροταφείο…και μην τολμήσει να γελάσει κανείς! Λίγες ώρες μετά την κηδεία της πολυαγαπημένης μου ξαδέρφης, όταν έπεσε ο ήλιος, επέστρεψα στον τόπο του εγκλήματος να κλάψω με την ησυχία μου. Αμ δε! Η θεσούλα ήταν κατειλημμένη από ένα μηχανόβιο καμιά δεκαριά χρόνια μεγαλύτερό μου που επίσης έκλαιγε με λυγμούς…Όπως καταλαβαίνετε το πρώτο μας ραντεβού κατά βάση πραγματοποιήθηκε στο ειδυλλιακό αυτό μέρος όπου και μείναμε συζητώντας μέχρι την ανατολή του ηλίου…

-Ημουν μικρή, τον έβλεπα σά θεό. Ότι έλεγε για μένα ήταν ποιήμα, νόμος, σωστό…Κι εκείνος μ’έβλεπε σά γυναίκα και παιδί του μαζί…

-Λάτρεψα τα ελαττώματά του…πολλές φορές άδικος, αυστηρός, τίμιος μέχρι αηδίας, σοβαρός, ιδεολόγος, αυστηρός κριτής για τους πάντες και τα πάντα..ξέρω πως μοιάζουν με προτερήματα αλλά όταν συνυπάρχουν στον άλλο 100/100 σε κάνουν να αισθάνεσαι πολύ μικρός…

-Ετσι λοιπόν στην πορεία ανακάλυψα πως δεν είναι τέλειος..γιατί μεγάλωσα. Μεγάλωνα συνειδητοποιώντας πως ναι, κι εκείνος μπορεί να κάνει λάθος…κι εκείνος μπορεί να έχει άδικο…και τρόμαζα ακόμη και να το παραδεχτώ. Την πρώτη φορά που ανακάλυψα πως εγώ έχω δίκιο και όχι εκείνος, ένιωσα σά να ανακάλυψα την πυρίτιδα…και ήταν ένα πρόβημα γιατί έτσι προέκυψε και ένα νέο του ελάττωμα..η ισχυρογνωμοσύνη..

-Τα χρόνια πέρασαν…ο χαρακτήρας μου διαμορφώθηκε πλήρως και δυστυχως για τον καλό μου εξελίχτηκα στο ακριβώς αντίθετό του, μη σας πώ πως το δημιούργημα ξεπέρασε το δημιουργό! Και τότε ανακάλυψα πως απλά ημασταν διαφορετικοί, τόσο απλό!
Και δύο αντιθετες δυνάμεις μέσα στο ίδιο δοχείο δε συνυπάρχουν, το γνωρίζουμε όλοι αυτό1

-Προσπαθήσαμε να χωρίσουμε άπειρες φορές, να συμβιώσουμε άλλες τόσες! Φιάσκο! Το μεγαλύτερο διάστημα που αντέξαμε χωριστά ήταν 6 μήνες, στο ίδιο σπίτι 4! Υπάρχει θέμα, αγαπιόμαστε, αλλά δε μπορώ να ζήσω μαζί του, αισθάνομαι πως μου σκοτώνει τον αυθορμητισμό, τη βλακεία, την κοινωνικότητα και τη μεγάλη αγκαλιά που έχω την ανάγκη κάθε ώρα και στιγμή να εξωτερικέυσω.

Κι εγώ του σκοτώνω όμως την απόλυτη ανάγκη του να είναι μοναχικός, ακοινώνητος, σκληρός και αδέκαστος, να ζεί όπως έχει επιλέξει, κοντά σ’αυτούς που έχει επιλέξει και με τον τρόπο που έχει επιλέξει…και με το σατανικό χιούμορ του να στηλιτεύει όλες τις ασήμαντες λεπτομέρειες που απαρτίζουν την πολύ σημαντική για μένα ζωή μου!

Γιατρέ μου είμαστε καλά?????

Γι αυτό λοιπόν κορίτσια μου, καταλήγω στο συμπέρασμα πως ο ορισμός του τέλειου άντρα κατά σατανική σύμπτωση συμπίπτει απόλυτα με τα λόγια της μακαρίτισσας της γιαγιάς μας!

«Καλό παιδί να’ναι……» ( που είναι )

Και αυτά τα ύπουλα αποσιωπητικά αποτελούν τις επιλογές της μοίρας για την κάθε μια μας! Σας αφήνω τώρα γιατί έρχεται να με παρει, φιλάκια!

31 comments:

Aggelos Spyrou said...

Με παίρνει να σχολιάσω?

Με παίρνει!

Υπάρχει ο έρωτας. Η αγάπη. Η συνήθεια. Ο συμβιβασμός. Ο φόβος της μοναξιάς. Τα ταμπού. Η κοινωνία. Η ηλικία. Η ανασφάλεια. Ο εγωισμός. Το χρήμα. Η... μαλακοπιτουρίαση. Ο μαζοχισμός.

Όλα τα παραπάνω μας κάνουν να είμαστε μαζί με έναν άνθρωπο.

Μεγαλώνοντας, διαγράφουμε μία μία τις παραπάνω λέξεις, συνειδητοποιώντας και ανακαλύπτοντας το τί θέλουμε.

Διαγράφουμε, ευχόμενοι αυτό που θα μείνει τελικά να είναι η αγάπη, ο έρωτας, άντε και ένα από τα άλλα.

Είναι περίεργο με ποιούς ανθρώπους ταιριάζουμε. Από πείρα, (δεν είμαι και γέρος βέβαια, 35 ετών είμαι με 2 γάμους), λέω ότι άλλους ανθρώπους ερωτευόμαστε, άλλους ποθούμε παράφορα, κι άλλους αγαπάμε και κάνουμε οικογένεια.

Ναί. Θέλει και τύχη. Καλό παιδί νά 'ναι...

patsiouri said...

Στο τσάκ με πρόλαβες! Είναι! Παραείναι θα έλεγα καλό παιδί! Τί τα θές, κάπου διάβαζα πως το ιδανικό είναι να περνάς τέλεια με κάποιον μή τέλειο!

35 και δύο γάμοι??? Πότε πρόλαβες καλέ???

Anonymous said...

o teleutaios antras pantos olwn mas einai o Xaros. mpu.xu.xu.xu.

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... said...

Για κάποιον παράξενο λόγο σε χαίρομαι.
Ίσως πάλι εκείνος ο λόγος ο παράξενος να έχει και όνομα.
Να ονομάζεται.. πάθος...

snikolas said...

Αν εξαιρέσεις το σημείο νεκροταφείο*, πάνω κάτω όλοι έχουμε ζήσει παρόμοιες καταστάσεις. Είναι μέσα στην ζωή, η μάλλον για να το θέσω καλύτερα ΕΙΝΑΙ η ζωή.

*Ξέρω και άλλους που γνωρίστηκαν έτσι και μιλάμε δεν είναι μόνο ένα σκασμό χρόνια μαζί αλλά και αγαπιούνται πάρα πολύ μετά από τόσα χρόνια γάμου.

An-Lu said...

Απ ότι βλέπω, πρόκειται για σχέση ΠΑΘΟΥΣ γλυκιά μου Πάτς!
;-)

Άρης said...

Όμορφα πολλή όμορφα, τόσο άσχημα μου ακούγονται που μου θυμίζουν τη δικιά μου σχέση 8 χρόνια 5 εγώ πλέον, εκείνη στον κόσμο της, απόμακρη, εσωστρεφής, μια φίλη πραγματική από το σχολείο, κατά τα άλλα μόνο γνωστές λίγο πολλή . Εγώ βουλευτής καλοχαιρέτας χαχαχα τεσπα

Όμως τα αντίθετα έλκονται … ίσως αυτό να είναι … Είμαστε το ένα μισό και αυτά που δεν είμαστε εμείς το συμπληρώνουν εκείνοι.

Άστα.

Βρε μήπως να τους γνωρίσουμε χαχαχαχα

Άρης said...

Αααα κάτι ακόμη που μου είπε ο παππούς μου οι γυναίκες λέει είναι σαν ένα σακί με 100 φίδια τα 95 είναι τόσο δηλητηριώδη που αν σε δαγκώσουν πεθαίνεις αμέσως τα 5 προλαβαίνεις δεν προλαβαίνεις να πας νοσοκομείο … Με άλλα λόγια φίδια δηλητηριώδη είσαστε όλες χαχαχαχα

patsiouri said...

Μόλις ξαναδάβασα το πόστ μου και είναι μία μπούρδα και μισή! Απορώ άν βγάλατε νόημα, συγγνώμη, γράφτηκε μέσα σε 10 λεπτά!

-Keim...γι αυτό ακριβώς προτιμώ να ζώ με κύριο γνώμονα στην καθημερινότητά μου το μπου χα χα! Πρόσφατα δέ που πρόλαβα να δώ και το δρεπάνι...θα εξελιχτώ σε χαζοχαρούμενο 100/100 και γουστάρω!

-Ηχος πλάγιος μόνος: Κι εγώ με χαίρομαι! Ναί, παίζει πολύ πάθος, όντως!

-Νικόλα: Συμφωνώ απολύτως, στη ζωή πρέπει να δοκιμάζεις πάντα προπάντων το διαφορετικό από σένα! Τώρα για μετά από πολλά χρόνια..χμ...δέ νομίζω, άσε που τα σχέδια μου γενικότερα τραβάνε το πολύ μέχρι Σεπτέμβρη!

-Αν Λού: Τρομερό πάθος χρυσή μου, αλλά μου βγήκε ερημίτης, τί να τον κάνω! Κάποτε είχα γνωρίσει το Χρόνη Μίσσιο, το συγγραφέα, μου είπε λοιπόν πως επειδή αυτός και η γυναίκα του πάντα ήταν τα δύο άκρα, καλή ώρα, ζούν εδώ και χρόνια αυτός στο Καπανδρίτι απομόνωση και εκείνη Κολωνάκι όπου δουλεύει, καφεδιάζει και ψωνίζει τις καθημερινές και Παρασκευή απόγευμα πάει και τον βρίσκει! Διόλου δέ με χάλασε!

-Εντροπία μου εμείς οι κοινωνικοί άνετα συνυπάρχουμε! Δύο μοναχικοί όμως, μου φαίνεται πώς δέ θα την πάλευαν, θα έτρωγαν ο ένας τις σάρκες του άλλου! Ανατρίχιασα, μπρρρρ!!!!

Να σου πώ, ο παππούς σου μόνο για τιςγυναίκες ξέρει παροιμίες, για το ασθ...ούπς, σόρι, ισχυρό ήθελα να πώ, φύλο nada????

~~kindergarden teacher ~~ said...

..Mια χαρα σας βρισκω αυτη ειναι σχεση ..ενα ειναι σιγουρο δεν θα βαρεθεις ποτες μαζι
του ...

Pan said...

Δεν βρίσκω το πόστ στο οποίο αναφέρεσαι. Καλύτερα ανέβασε πάλι ότι μπορείς. Αν σου κάνει το κείμενό μου, ανέβασέ το και εκείνο.

patsiouri said...

-Παν είναι ακριβώς το προηγούμενο από εδώ που σχολίασες, αλλά ο.κ, το στέλνω τώρα σε μέιλ στα παιδιά και το κάνω κι εγώ update.

-Σεβάκι ναί, το καλό είναι πως τουλάχιστον δέν καταπιεζόμαστε, διακοπές μαζί αλλά και χώρια απαραιτήτως, έξοδοι το ίδιο...(εγώ δλδ γιατί αυτός άλλο που δέ θέλει να μένει μέσα!),διαφορετικές πόλεις, μιά χαρά!

ΚΑΝΤΕ ΚΙ ΕΣΕΙΣ UPDATE ΤΗΝ ΕΚΚΛΗΣΗ ΤΟΥ ΠΑΝ ΟΣΟΙ ΤΟ ΔΕΙΤΕ ΚΑΙ ΘΕΛΕΤΕ!

Pan said...

Α, καλά, μην μου δίνεις και πολλή σημασία. Το βρήκα, ευχαριστώ. Θα το βάλω το συντομότερο.

trying escape the truth said...

Τα διαφορετικά πάντα έλκονται (ένα φρένο στον αυθορμητισμό όλοι το χρειάζονται όπως και λίγη κοινωνικότητα στη μοναξιά) Αρα μου φαίνεται ιδανικός ο συνδυασμός σου :-)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Tο ότι το έγραψες μέσα σε 10', δείχνει τον αυθορμητισμό σου και τη γνησιότητα, του ...κατατεθέντος σήματός σου..
"..και μην τολμήσει να γελάσει κανείς!..."
Αμ δε!
... τόλμησα και γέλασα...
Χα!
Εν μέρει συμφωνώντας με τον ΄Αγγελο Σπύρου, πιστεύω πως πρώτα :
Υπάρχει μόνο ο έρωτας.
Στην πορεία έχεις να αντιπαλέψεις με τα θεριά:
".. Ο φόβος της μοναξιάς. Τα ταμπού. Η κοινωνία. Η ηλικία. Η ανασφάλεια. Ο εγωισμός. Το χρήμα. Η... μαλακοπιτουρίαση. Ο μαζοχισμός."
΄Εχει προκύψει εν τω μεταξύ και "Η συνήθεια"
Αφού διαγράψεις όσα γίνεται και κρατήσεις αυτά που θα συμβιβαστείς μαζί τους (τα πλέον ανώδυνα)

Ε, τότε μιλάμε ΓΙΑ ΑΓΑΠΗ!

Γλαρένιες αγκαλίτσες

vlacha said...

Το έχω δει κι εγώ πολλές φορές το σκηνικό, τα ανόμοια έλκονται. Κι άλλες φορές συμβιώνουν για μια ζωή κι άλλες φορές χωρίζουν! Το μόνο σίγουρο είναι ότι ζούνε έντονα! Οπότε απόλαυσε την κάθε στιγμή... Κι όπως έλεγε κι η γιαγιά μου "Ο γάμος (σχέση/συμβίωση για μας) είναι λαχείο"!

AVRA said...

ο ερωτας, το παθος , η αγαπη...ειναι εννοιες απλες και πολυπλοκες ταυτοχρονα!
κανεις δεν ξερει που θα βγει μια τετοια ιστορια ....

το ιδανικο οπως πολυ σωστα ειπες ειναι κατι σχετικο...το ιδανικο μας ειναι οτι πιο ταιριαστο στον καθενα μας ξεχωριστα χωρις κανονες...

Anonymous said...

patsiouri αναρωτιέμαι....
τι σημαίνει Mr Perfect? Πως θα βρω το Mr Perfect όταν εγώ είμαι η Mrs Worst??? (και mega bitch πολλές φορές θα έλεγα!!!) Γιατί να περιμένω από κάποιον να είναι τέλειος??? Τι να τον κάνω τον κύριο τέλειο, να με πιάνει κατάθλιψη όταν εγώ δεν θα μπορώ να σταθώ άξια στις προσδοκίες του???
όχι, όχι, όχι pats....!!! Να είναι κι αυτός ένα ρεμάλι για να μπορώ να του τι λέω μερικές φορές, να γινόμαστε κώλος και μετά να κάνουμε make up sex και να το ευχαριστιόμαστε κιόλας!!! Ακούς εκεί Mr Perfect!!!
και επειδή εγώ είμαι πολύ δεμένη με τις αδερφές μου.... το δικό μας ρητό είναι...
" όλα τα γουρούνια την ίδια μούρη έχουνε!!!"
οικογενειακό σλόγκαν!!!!
χαίρομαι που τα βρίσκετε όπως τα βρίσκετε και περνάτε υπέροχα και παθιασμένα!!!
φιλάκια....

Anonymous said...

kai mono m'afto pou egrapses, an imoun antras kai malista o dikos sou tha s'erwtevomouna gia tin aiwniotita.
afto itan mia ap tis pio wrees erwtikes exomologiseis pou exw akousei...

Anonymous said...

καλημέρα και καλόμήνα! Αυτό ήταν ένα κείμενο πάθους, ελευθερίας, ανεξαρτησίας και έρωτα. Πραγματικά απολαυστικό και ανιδιοτελές. Άλλωστε ποιος θα μπορουσε να ζει με ένα απολύτως ίδιο άτομο?
Κανεις. τραστ μι.

patsiouri said...

-Trying...όντως πολλές φορές τα διαφορετικά έλκονται, το θέμα είναι να υπάρχει και ένας σεβασμός στη διαφορετικότητα του άλλου, και μακριά από κτητικές αντωνυμίες!

-Γλαρένια μου θα συμφωνήσω, απλά είμαι κι εγώ παράξενη, θέλω κάθε μέρα να αλλάζω εικόνες, προς θεού όχι αντικείμενο! Εκείνος πάλι όχι! Μιά χαρά είναι που ζούμε χώρια, που μπορεί να περάσουμε και κανα εξάμηνο χωρισμένοι, αλλά όταν ζείς στο ίδιο σπίτι ή πχ έχεις παιδιά, τουλάχιστον για το πρώτο πίστεψέ με, υάρχει πρόβλημα!

-Βλάχα νομίζω εμείς οι δύο τα'χουμε ξαναπεί γι αυτό το θέμα! Θυμα΄μαι καλά????
Όλες οι σχέσεις είναι Λόττο όπως έχουμε καταντήσει, όχι μόνο οι ερωτικές, εδώ υπάρχουν αδέρφια που έχουν να μιλήσουν δέκα χρόνια!

-Αυρούλα μου ναί, κανείς δέν ξέρει και κανείς δέ χρειάζεται να ξέρει!

patsiouri said...

-Σπαι έχεις τρελλά κέφια και τρελλή ρέντα τελευταία, κεντάς λέμε!!! Φιλιά στα αδερφάκια!

-Μαράκι μου άχ τί καλή! Κάντη copy paste αν θές, ποτέ δέν ξέρεις τί θα βρεθεί μπροστά μας, χε χε! Να στον στείλω διακοπές, ο χαρακτήρας του μιά χαρά ταιριάζει με τις βροχούλες σας!!

-lifewispers: Καλό μήνα σε όλους μας! Ανεξαρτησία πάνω απ'όλα, συμφωνώ! Π.χ άν δέν έρχεται μαζί ο καλός σου σε όλα τα πάρτυ που εσύ καίγεσαι να πάς, δέ σημαίνει πως δέν αγαπιέστε ή δέν τα πάτε καλά!

Ο κολλητός μου μου κλαιγόταν προχτές γιατί σ'ένα πάρτυ παιδικού τους συμμαθητή που είχαν κανονίσει να του κάνουν τα απίστευτα όταν έφυγε ο πολύς κόσμος, το σχέδιο ναυάγησε γιατί οι συνοδευόμενοι από κοπέλες που είχαν δεί τον εορτάζοντα μία φορά και άν στη ζωή τους, αναγκάστηκαν να φύγουν γιατί η καλή τους σκυλοβαριόταν και με το δίκιο της!

Γιατί λοιπόν αγοράκι μου καλό τη σέρνεις μαζί?? Θα βρεθείτε αύριο, δέ θα πάθετε τίποτα και θα τα πείς και με την άνεσή σου με τα φιλαράκια!

Κι εσύ ρε κακομοίρα γιατί πάς?? Αφού το ξέρεις πως δέν θα ξέρεις κανέναν, ο δικός σου θα ξέρει αρκετούς, θα μείνεις και λίγο μόνη σου, θα νυστάξεις και θα σούρεις και τον κακομοίρη που περνάει καλά να φύγετε, αμαρτία!

Ο φίλος μου Γ.περιμένει αντρική άποψη για το μανιφέστο του!

.liketobite said...

Για μένα υπάρχουν δύο ειδών σχέσεις: οι συμβατικές και οι χημικές. Οι πρώτες χαρακτηρίζονται από λογική, αγάπη, έρωτα, συμβιβασμούς. Γενικά έχουν μια ισσοροπία ακόμα κι αν μιλάμε για ανόμοια πράγματα. Οι άλλες χαρακτηρίζονται από πάθος, ρυθμό, ένταση, το συναίσθημα ότι πετάς. Σε ανεβάζει. Και κάποια στοιχεία της μιας δεν αναιρούν στοιχεία της άλλης. Αλλά δεν συνυπάρχουν όλα μαζί. Νόμος της φύσης. Όσα πιο πολλά πιάσεις τόσο το καλύτερο. Κι αν όμως έχεις λίγα απ'αυτά φύλαξέ τα. Είναι πολύτιμα.

Νά'στε πάντα καλά.

Anonymous said...

Ti les mwre! tha apokamei!
Me tis klimatikes sinthikes mas mexri ki o Micky Mouse me xanax tha itan...

patsiouri said...

-like to bite ναί, το έθεσες πολύ καλά. Λέγανε και παλιά πως οι γάμοι από προξενιό πετύχαιναν πιό πολύ από τους άλλλους γιατί το ζεύγος είχε τον ίδιο κοινό στόχο, τη δημιουργία οικογένειας, ενώ οι ερωτευμένοι κάποια στιγμή που περνάει ο έρωτας ξεγυμνώνονται...

Αυτά που έχουμε τα φυλάμε όσο μπορούμε, βοηθάνε και οι χωρισμοί-υπερπαραγωγή, μή νομίζεις, αλλά και μαζί να μήν είμαστα καλά θα είμαστε, τουλάχιστον είμαστε δύο άνθρωποι που τα έχουν καλά ο καθένας με τον εαυτό του!

-Μαράκι Μπά, θα καραγούσταρε, κανείς δέ θα τον τράβαγε να χοροπηδάει στα μπαράκια με τόση βροχή!

Anonymous said...

Αφού τον αποκαλείς "ότι πιο ταιριαστό σε μένα εχει εμφανιστεί στη ζωή μου", ε τι να σχολιάσει κανείς!
Και αφού περάσατε και την καταραμένη επταετία (στα πολλαπλάσια του 7 χωρίζουν οι περισσότεροι!!), καλά το πάτε!
Απόρώ μόνο πώς αντέχεις!
Να 'στε καλά!
φιλια

patsiouri said...

Έχω συνηθίσει παπί μου και τώρα δέ θα άντεχα το να έχω κάποιον που να θέλει να κάνουμε τα πάντα μαζί!

Αν χωρίσουμε, ή θα μείνω μόνη μου, ή θα βρώ κάτι σε ναυτικό, δύτη στο εξωτερικό,στρατιωτικο που να βγαίνει μόνο Σ.κ,πιλότο, ή να μένει σε διπλανή πόλη ή και στο εξωτερικό να δίνουμε ραντεβού στις πρωτεύουσες όπως η Μόνικά και ο Κασέλ! Στάνταρ!

Anonymous said...

ΠΑΤΣΙΟΥΡΙ ΕΙΣΑΙ Η ΙΔΑΝΙΚΗ ΓΥΝΑΙΚΑ!

ΕΠΙΣΗΣ ΠΕΣ ΣΤΟ ΦΙΛΟ ΣΟΥ ΠΩς ΟΛΑ ΑΥΤΑ ΠΟΥ ΑΝΑΦΕΡΕΙ ΕΙΝΑΙ ΗΛΙΘΙΕΣ ΑΥΘΥΠΟΒΟΛΕΣ ΤΙΣ ΟΠΟΙΕΣ ΕΠΙΒΑΛΛΟΥΜΕ ΣΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΜΑΣ ΚΑΙ ΤΟΥΣ ΑΛΛΟΥΣ ΧΩΡΙΣ ΠΡΑΓΜΑΤΙΚΑ ΚΑΝΕΝΑ ΛΟΓΟ.

ΕΙΜΑΙ ΑΡΡΑΒΩΝΙΑΣΜΕΝΟΣ, ΕΙΜΑΣΤΕ 10 ΧΡΟΝΙΑ ΜΑΖΙ, ΠΟΤΕ ΜΑ ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΧΟΥΜΕ ΕΞΑΝΤΛΗΣΕΙ ΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΜΟΝΟ ΟΙ ΔΥΟ ΜΑΣ. ΠΑΝΤΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΚΑΤΙ ΚΑΙ ΣΑ ΖΕΥΓΑΡΙ ΑΛΛΑ ΚΑΙ Ο ΚΑΘΕΝΑΣ ΜΕ ΤΗΝ ΠΑΡΕΑ ΤΟΥ. ΥΓΙΕΙΝΑ ΠΡΑΓΜΑΤΑ.ΤΟ ΙΔΙΟ ΙΣΧΥΕΙ ΚΑΙ ΓΙΑ ΤΙΣ ΕΞΟΔΟΥΣ ΜΑΣ.

ΚΑΙ ΕΚΝΕΥΡΙΖΟΜΑΙ ΑΠΙΣΤΕΥΤΑ ΟΤΑΝ ΚΑΠΟΙΟΙ ΦΙΛΟΙ ΜΕ ΑΠΟΚΑΛΟΥΝ "ΤΥΧΕΡΑΚΙΑ" ΠΟΥ ΜΕ ΕΧΕΙ "ΛΑΣΚΑ" ΚΑΙ ΟΤΑΝ ΔΙΝΟΥΝ ΣΥΜΒΟΥΛΕΣ ΣΤΟ ΚΟΡΙΤΣΙ ΜΟΥ ΛΕΓΟΝΤΑΣ ΤΗΣ "ΜΑΖΕΥΤΟΝ ΛΙΓΟ, ΣΦΙΞΤΟΥ ΛΙΓΟ ΤΑ ΛΟΥΡΙΑ' ΛΕΣ ΚΑΙ ΕΙΜΑΙ ΣΚΥΛΟΣ!!!!

ΜΙΖΕΡΑ ΑΝΘΡΩΠΑΚΙΑ ΠΟΥ ΑΛΛΗΛΟΚΑΤΑΠΙΕΖΟΝΤΑΙ ΧΩΡΙΣ ΛΟΓΟ, ΜΕΧΡΙ ΚΑΙ ΣΤΗΝ ΤΟΥΑΛΕΤΤΑ ΜΑΖΙ ΠΑΝΕ ΑΛΛΑ ΣΥΝΗΘΩΣ ΑΥΤΟΙ ΕΙΝΑΙ ΠΟΥ ΧΩΡΙΖΟΥΝ ΜΙΑ ΩΡΑ ΑΡΧΙΤΕΡΑ, ΝΑ ΤΟ ΞΕΡΕΙΣ...

Μαράκι said...

Patsiouri ετοιμάσου σε ενάμιση μήνα πάνω κάτω σας μπαστακώνομαι χοχο!!

Ο καθένας έχει τη σχέση που του ταιριάζει όπως νοιώθει άνετα, δεν μπορεί επειδή το 80% λειτουργεί με έναν Α τρόπο το ίδιο να κάνει και το υπόλοιπο 20%.

Οσο για το που θα βρεις το αμόρε σου έ οχι νεκροταφείο δεν περίμενα αλλα τι σημασία έχει, εμένα έσπασε ο διάολος το ποδάρι του και το βρήκα στην Αθήνα που δεν γούσταρα να πατάω το πόδι μου και τώρα κατεβαίνω να μείνω...

Αν δεν ρισκάρεις και δεν το δεις με λίγη τρέλλα απλά θα ζήσεις μια συμβατική ζωή.Κρίμα που ζούμε μόνο μια και δεν μπορούμε να τα διορθώσουμε στην επόμενη.

Anonymous said...

Pedia, ti leme twra! i moira einai mistirio pragma.
Nekrotafeio o enas, gipedo o allos, egw pali irtha stis 31 maiou tou 96 sto belgio gia ena gamotraining pou tha kratouse 6 mines, kai eimouna sxedon aravwniasmeni pro trietias me kapion allo.
Itan paraskevi vradi. Perase to Sav/kiriako asxeta me tourismo dwthe keithe, kai tin deftera to prwi parousiastika stin etaireia pou me perimenan.
Eipa Kalimera -scuse, eipa BONJOUR- kai mou aplwthike ena xeri mprosta mou pou mou eipe kati akatalavistiko se apsoga gallika pou den epiana mia -mallon onoma epitheto kai kana kalwsirthes- kai ektote pane 11 xronia pou to krataw akoma. To xeri. To idio. Mono pou pia katalavenw ti mou leei! :-)

Ama to xei i moira sou pedi mou...

Apla an ixera ekeini tin paraskevi pou me xeretouse i mana mou fevgontas ap tin Larisa oti den tha xanagirnousa den xerw an tha eixa ontws figei. Den nomizw.
Xwris afto na enoei oti metaniwnw gia ton antra mou i to pedi mou.
Apla i diadromi itan palouki.

Anonymous said...

Na pw k gw me ti seira mou? Ta xa enamisi xrono me enan 6 xronia megalitero mou pou eimastan opws akrivws k seis. Egw zitaw afthormitismo kai aftos einai nwxelikos, kleismenos sto spiti klpklp. Ton agapaw PARA poli alla dn antexw na eimai mesa se 4 toixous monimws kathws k peripou 100 pragmata akomi sta opoia diaferoume. K aftos m agapaei k leei pws dn tha mporouse na m allaksei me tipota.

To pragma omws me tin anorganwsia k tin mouxla parapige k apofasisa pia na ton afisw. Oristika.

Ton agapaw alla dn mporw na kleinw ta matia sto gegonos pws ontws dnn einai o teleios (oute kan..) gia mena.

Lew asinartisies????? PEITE MOU GIATRE!