Saturday, June 30, 2007

ΕΚΛΗΣΣΗ

ΑΝ ΔΙΑΒΑΖΕΙ ΚΑΠΟΙΟΣ ΚΤΗΝΙΑΤΡΟΣ - ΔΑΣΟΛΟΓΟΣ Ή ΚΑΠΟΙΟΣ ΠΟΥ ΝΑ ΕΧΕΙ ΣΧΕΣΗ ΜΕ ΤΟ ΑΝΤΙΚΕΙΜΕΝΟ: ΟΣΑ ΕΛΑΦΙΑ ΑΠΕΜΕΙΝΑΝ ΣΤΗΝ ΠΑΡΝΗΘΑ ΕΧΟΥΝ ΑΜΕΣΗ ΑΝΑΓΚΗ ΤΡΟΦΗΣ ΚΑΙ ΝΕΡΟΥ. ΣΑΣ ΠΑΡΑΚΑΛΩ ΚΑΝΤΕ ΚΑΤΙ.

Ενημέρωση: Σύμφωνα με το Δασαρχείο, τα ζώα είναι καλυμμένα για σήμερα και αύριο. Από Δευτέρας, κανένας δεν ξέρει.


Κρατώ λοιπόν μια αμυντική στάση μέχρι να έχω νέα.


Pan
Shades
menios
Οίκος αντοχής
elafini
ion
million dollar hotel
patsiouri

34 comments:

Shades said...

Όλοι μαζί..
Κάνε λινκ να φτιάξουμε αλυσίδα.. αν θες κοίτα στο blog μου..
στείλε μέιλ σε όσους ξέρεις.. υπάρχει χρόνος.

trying escape the truth said...

Αναδημοσίευσα το κειμενάκι σας μπας και .. δεν ξέρεις ποτέ (ελπίζω να μην πειράζει!)
Η προσπάθεια τουλάχιστον αρκεί κάτι θα πετύχουμε

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

patsiouraki
ΕΥΓΕ! σε σένα,
ΕΥΓΕ! και στον Νταρκουλίνο,
Μακάρι να μπορέσουμε να κάνουμε κάτι

Γλαρένια αισιοδοξία

patsiouri said...

-Shades eyxarist;v!

-trying..κι εγώ την άδεια ζήτησα από τον Pan..είμαστε ηλίθια ώρες ώρες.

-Γλαρένια μου, μπράβο σ'εκείνον που άρχισε πρώτος, εγώ λέω να αρχίσω να οργανώνουμε από τώρα και τα σαμποτάζ προς τους επίδοξους καταπατητές, νάρκες παντού, άει στο διάολο.

Pan said...

Προς το παρόν, να μαζευτούμε την επόμενη Κυριακή και να πάμε όλοι μαζί στο βουνό επάνω, να δούμε τα χάλια μας και ταυτόχρονα πως θα προχωρήσουμε στην συνέχεια.

Αν αποφασιστεί για νάρκες, θα αρχίσω να ψάχνω.

trying escape the truth said...

Κι εγώ μέσα είμαι (και στο να πάμε να δούμε τα χάλια μας και στις νάρκες!) pan θα ξαναδιαβάσω το κείμενο με τα τηλ γιατί κάπου χάθηκα για να δω ποιόν ψάχνουμε
pats E κανείς δεν είναι τέλειος!!

cindaki said...

Παιδιά, μέσα σε ότι κάνετε! Μόνο σας παρακαλώ, αν αποφασιστεί κάτι, στείλτε ένα mail να το πάρω χαμπάρι! Αν σας είναι εύκολο...

tzonakos said...

Αλήθεια, το Δασαρχείο ειναι υπεύθυνο για τα ελάφια ;
Η κάποιος άλλος φορέας, ή τα φροντίζουν σε συνεργασία με ζωωοφιλικούς και περιβαλλοντολογικούς συλλόγους ;
Πού μπορούμε να ενημερωνόμαστε για την τύχη των ελαφιών ;
Και δεν εννοώ μόνο τωρα που ειναι φρέσκο, αλλα γενικά πού υπάρχει πληροφόρηση ;

Καλό μήνα.

Pan said...

Γεια σου πατσιουρί! Μήπως έχεις κανένα νέο τι γίνεται επάνω;

patsiouri said...

Παιδιά βρίσκομαι εκτός Αθηνών, μόλις πήρα Μενίδι αλλά δέν απαντούν τα παιδιά, τοπρωί πάντως μου είπαν πως οι ίδιοι οι κάτοικοι συγκρότησαν ομάδες και φροντίζουν να εφοδιάσουν την περιοχή με τροφή και νερό σε περίπτωση που τα ελάφια γυρίζουν στο δάσος, να ρωτήσω κι εγώ κάτι???Δέ θα έπρεπε ήδη να βρίσκονται στο ζωολογικό κήπο τα ελάφια??Εχει δίκιο ο Τζονάκος.

Pan said...

Μα γιατί νομίζεις ότι γαμήθηκε το σύμπαν να παίρνει τηλέφωνα και να στέλνει mail;;; Οι του δασαρχείου το μόνο που κάνουν είναι να διαβεβαιώνουν ότι όλα είναι εντάξει. Και πολύ φοβάμαι ότι έπεισαν και τις ζωοφιλικές οργανώσεις ότι είναι έτσι τα πράγματα. Συνεπώς, πες σε όσους γνωρίζεις στην περιοχή να συνεχίσουν, και εφόσον χρειάζονται βοήθεια να σε ενημερώσουν. Μόλις συμβεί αυτό θα μου αφήσεις μήνυμα. Και αυτό για δύο λόγους: Ο πρώτος για να κάνουμε μαζική έκκληση στα μπλόγκς για εθελοντές και ο δεύτερος για να ενημερώσουμε τις οργανώσεις ότι κάτι δεν πάει καλά.

trying escape the truth said...

Η Πάρνηθα καίγεται ακόμα ... (κεφάλια πρεπει να πεσουν)

Pan said...

Όπως έγραψα και σ'εμένα, γνωρίζω την οργάνωση, πήρα και εγώ μήνυμα από αυτούς. Αυτό που δεν γνωρίζω είναι η ανάγκη για εξειδικευμένο προσωπικό. Σου ανέφεραν κάτι τέτοιο;

patsiouri said...

Όχι εκείνοι, τα παιδιά του Μενιδίου που δέν ανήκουν σε οργάνωση αγχώνονταιγιατί δέν ξέρουν τίποτα για τα ελάφια, πχ πώς μπορείς να μήν το τρομάξεις, μόλις επικοινώνησα όμως και ο.κ, ήδη τους έκαναν μαθήματα οι εθελοντές κτηνίατροι

trying escape the truth said...

Αρα η κατάσταση προχωράει κάπως όσον αφορά τα ελάφια.

elafini said...

έχω τελευταία νέα στο blog μου...φοβάμαι όχι πολύ ενθαρρυντικά...

Anonymous said...

mpeee

Anonymous said...

paidia mi masate

Anonymous said...

πάντως εχθές το βράδυ στη ΝΕΤ στις ειδήσεις είπαν ότι όσοι γνωρίζουν κάτι και μπορούν να προσφέρουν στα ελάφια να βοηθήσουν γιατί βρίσκονται σε επικίνδυνη κατάσταση...
μακάρι να υπάρχει αίσιο τέλος...
φιλάκια....

Άρης said...

Καλά αν πιστεύετε ότι κάτι θα κάνει το δασαρχείο σωθήκαμε τώρα που έχουν γλέντια ούτε δασός υπάρχει ούτε δουλεία αλλά στο δασαρχείο (δεν ξέρω αν αληθεύει) προσλάβανε 2 καινούργια άτομα από 01.07.

Να φυλάνε τα καμένα ;;; Ποίος ξέρει ;;

mistress said...

:-((((

ο δείμος του πολίτη said...

Την καλησπέρα και την πίκρα μου αφήνω περνώντας από τη γειτονιά σου.

patsiouri said...

trying: είχε και σήμερα στα Νέα ρεπορτάζ, ειδικά για τα ελάφια έχει ανησυχήσει πολύς κόσμος...

-ελαφίνι μου το παρακολουθώ το μπλόγκ σου..μα τί γίνεται??? Υπάρχουν άπειροι εθελοντές αλλά τους περισσότερους δέν τους αφήνουν να περάσουν, αυτό γιατί???

-Keim...ούτε τσίχλα???

-spaigeck μα τί μαλάκες, δέν έλεγαν πως έχουν ήδη φτάσει οι ειδικοί από το εξωτερικό???Στο τηλ. εντωμεταξύ επαναλαμβάνουν πως όλα ο.κ λές και έχουν καταπιεί μπίπερ...

-Εντροπία μή μου αγχώνεσαι ρε σύ, έχουμε την τιμημένη αγροφυλακή...(και ας μου λύσει κάποιος την απορία, αυτά τα παληκάρια τί σκατά κάνανε από το 93 ώς σήμερα???)

-Μιστρεςς...βράστα!

-Δείμε να'σαι καλά ρε σύ, μακάρι να είχα αναρρώσει εντελώς να ήμουν μαζί με τους εθελοντές, να προσέχετε κι εκεί πάνω μήν ανηφορίσει το κακό.

Σπιτόγατος said...

Είδες τι γίνεται όταν απουσιάζεις καιρό; Χάνεις τέτοιες πρωτοβουλίες...

Τι πρέπει να κάνουμε; Κι εγώ μέσα!

Lupa said...

Κι εγώ μέσα πατς!
Είδα σήμερα στον ύπνο μου ότι με είχε πλησιάσει ένα ελάφι γεμάτο πληγές και έγώ το χάιδευα...

Πάντως σύντροφοι μην ανησυχείτε! Σώθηκε το καζίνο μας, αυτό έχει σημασία!

elafini said...

καλημέρα...άργησα λίγο να απαντήσω αλλά έπηξα τις τελευταίες μέρες...έλαβα ένα mail σήμερα απο΄εκπρόσωπο της WWF που έλεγε πως υπήρχε κόσμος (ανεπιβεβαίωτες πληροφορίες μου έγραψε) που ταίζε τα ελάφια με σπόρους και κριθάρι, πράγμα επικινδυνο για τη ζωή τους...γιαυτό θέλουν να υπάρχει συντονισμός από το Δασαρχείο ώστε να μην ανεβαίνει ο κάθε άσχετος και κάνει του κεφαλιού του...σίγουρα ο οποιοςδήποτε μπορεί να ανέβει με κάποιο τρόπο στη Πάρνηθα...αλλά η είσοδος σε συγκεκριμένα μέρη απαγορεύεται απ'ότι μου είπε (και ίσως όχι άδικα κατά τη γνώμη μου)...μου είπε πως βρίσκονται(WWF) σε στενή επαφή με το Δασαρχείο και πως θα με ενημερώσει για νεώτερα...του ζήτησα τέλος να βγάλουν κάποιες οδηγίες-ανακοινώσεις σχετικά με το τι πρέπει να κάνει ή να αποφεύγει ο κόσμος που πιθανόν βρεθεί κοντά στη περιοχή, σε σχέση με τα ζώα..αυτά προς το παρόν

patsiouri said...

Εγραψα και στον Παν πως εγώ έχω γνωστούς εθελοντές στο Μενίδι και στους Θρακομακεδόνες και αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημά τους, κόσμο έχουν αλλά ζητούν μία ενημέρωση από υπεύθυνο φορέα για το πώς πρέπει να συμπεριφερθού στα ζώα, να, πχ, αυτό που λέει η Ελαφίνι, έχουν όλη την καλή διάθεση να τα ταίσουν αλλά δέν ξέρουν τί...Εστειλα μέιλ στα κανάλια, καλώς-κακώς νομίω πως μερικές οδηγίες στα δελτία ειδήσεων είναι το πιό γρήγορο μέσον.

trying escape the truth said...

Αν και κακό μέσο το χαζοκούτι τουλάχιστον μαθαίνονται πιο γρήγορα τα νέα (αρκεί για μία φορά να πουν την αλήθεια..)

cindaki said...

lupa, αυτό ξαναπές το! Φαντάζεσαι να πάθαινε τίποτα τέτοια ομορφιά; Πως θα το άντεχε η συνείδηση μας;;;

ο δείμος του πολίτη said...

Εμείς απλά κάψαμε από υπερκατανάλωση κι έλλειθψη υπαλλήλων δυο-τρεις μετασχηματιστές της ΔΕΗ. Και μετά μας λένε στη Σταυρούπολη ότι πρέπει να δεχτούμε τον υποσταθμό που θέλουν να χώσουν δίπλα σε σχολεία, εκκλησία και πόσες ακόμα οικοδομές.

patsiouri said...

Παιδάκια δέν προλαβαίνω να απαντήσω, έχει προκύψει ένα μικροπροβληματάκι, τίποτα σοβαρό, μήν ανησυχείτε, και τραβιέμαι λιγάκι με τους γιατρούς,για έναν συγκεκριμένο που πρέπει να δώ και έχει τρελλό σουξέ πρέπει να είμαι standby,μπαίνω στα γρήγορα να διαβάσω ελαφίνι και θα τα πούμε αύριο!

elafini said...

περαστικά σου patsiouri μου...σε περιμένουμε :)

annamaria said...

Περαστικα patsioyraki μου.
Φυσικα και θα ειναι !!

tzotza said...

περαστικα φιλεναδα μου!!!
σε περιμενουμε ολοι!!!
(εχεις και fan club στο σπιτι μου περιτο να σου πω!!! :))))
φιλια πολλα!!!