Wednesday, July 11, 2007

TO POST ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΑΑΑΑΛΟΟΟΟΟ!!!

Σκηνή 1: ( Εγώ και η μαμά μου στο σαλόνι του γυναικολόγου, η βιοψία μου έδειξε ένα «θεματάκι» οπότε επισκέφτηκα τον παπάρα το συντομώτερο…)

Αφού έχω απαντήσει σε ένα κάρο ηλίθιες ερωτήσεις του τύπου: « Στην εφηβεία συνήθιζες να φοράς μπλουζάκια που αφήνουν ακάλυπτη την κοιλιά???», «Στη θάλασσα έπαιρνες δεύτερο μαγιώ για να μη στεγνώνει πάνω σου?», «Καθεσαι συχνά πάνω σε παγωμένα μάρμαρα??» (Ναι ρε φίλε, τα γουστάρω μάλιστα τόσο πολύ που πρώτα τα εντοπίζω με τα κυάλια και μετά τρέχω πάνω τους όλο λαχτάρα να τα προλάβω on the rocks…)…κτλ…και μετά από μία πολύ οδυνηρή -λόγω του ότι η κοιλίτσα δεν έχει στρώσει ακόμη- εξέταση,…να και το πόρισμα:

-Λοιπόν πατσούράκι μου,(μου χαιδεύει πατρικά τα μαλλιά) έχουμε σοβαρό πρόβλημα εδώ…Μη μου φοβάσαι μόνο, όλα θα γίνουν..
-Δηλαδή??, κράζει η mammy φρικαρισμένη, εγώ έχω παγώσει.

Μου εξηγεί μέσες άκρες με ακατάληπτη ορολογία πως υπάρχει μία μεγάλη φλεγμονή στα μητρικά μου, η οποία έρχεται σε έξαρση όταν έχω ωορηξία και εκείνη ήταν που με χτύπησε στο έντερο και προκάλεσε την όλη ιστορία και την οποία για να αποφύγουμε δεύτερο και τρίτο χτύπημα, συνεπώς και άνοιγμα (μπρρρ) πρέπει να ελέγξουμε με διακοπή της περιόδου μου..

-Χμ…(μερικές φορές με σιχαίνομαι γιατί σκέφτομαι σά βλαμμένο δεκαπεντάχρονο…, καλοκαιράκι, χωρίς περίοδο, ελεύθερο σέξ, ε δεν είναι και τόσο τραγικό…) εντάξει γιατρέ, για πόσο???
-Εεεε…βασικά..ΓΙΑ ΠΑΝΤΑ πατσιουράκι…μου εξηγεί. Θα εφαρμόσουμε τη λεγόμενη τεχνητή εμμηνόπαυση…(μα τι λέει???) Θα κάνεις κάποιες ενέσεις κάθε μήνα που θα αναστέλλουν την ωορρηξία σου και φυσικά όλη αυτή η ταλαιπωρία θα περάσει μεθαύριο που θα έρθεις να μου πείς πως θές να κάνεις παιδάκι (ποιος ήρθε???). Θα σου κάνω τότε τεχνητή ωορρηξία και όταν με το καλό κάνεις ένα, ίσως και δύο παιδάκια, θα δούμε, βουλώνουμε τις ωοθηκούλες σου να μη σε ταλαιπωρούν και…αυτό ήτανε!
-(Ψυχραιμία, προσπαθώ να το επεξεργαστώ…)..όταν λέτε ταλαιπωρία τι εννοείτε???
Γιατί εγώ δε σκοπεύω να κάνω παιδάκια ξέρετε…
-Χα χα χα εσείς τα νέα κοριτσάκια…(γελάει ο παλιορατσιστής, πόσο τσαντίζομαι που η πιθανότητα να το εννοώ δεν του περνάει από το μυαλό…)
Οι ενέσεις αυτές καλή μου έχουν και κάποιες παρενέργειες, όχι ευχάριστες, καταλαβαίνεις…ίσως δηλ. σου προκαλέσουν πρόβλημα και στην εργασία σου, τι είπαμε ότι κάνεις??? (Γάμησέ τα φίλε, δεν είμαι στο δημόσιο πάντως..)…υπομονή όμως, θα τις αντέξεις, και του χρόνου με το καλό που θα έρθει ο μικρός μας ένοικος…(άχου θα τον χτυπήσω…)
-Γιατρέ, το εννοώ πως δε θα έρθει κανένας μικρός ένοικος, υπάρχει άλλη λύση???
-Η άλλη λύση πατσιουράκι είναι η…στείρωση να στο πώ κι έτσι, και κανείς δε θα το αναλάβει στην ηλικία σου, κι εσύ τι περιμένεις να κάνεις παιδάκι, άντε ντέ!

Πετάγεται και η έξυπνη που με συνοδεύει…»Μα φυσικά και θα κάνει γιατρέ, αφού την έχει και τη σχεσούλα της!...» ( και μόνο το βλέμμα που της ρίχνω τα λέει όλα, δεν ξαναμίλησε έκτοτε…με ρώτησε μόνο μήπως θα ήθελα να δώ κάποιον ψυχολόγο!)



Σκηνή 2: (Εσύ κι εγώ, με βήμα αργό…)

Σάββατο βραδάκι, εξηγώ στον καλό μου την κατάσταση και βασικά είμαι πολύ αγχωμένη γι αυτές τις περίφημες παρενέργειες…
-Τώρα δηλαδή θα ζώ σά γριά με εμμηνόπαυση??? Ωρρύομαι. Θα έχω νεύρα σαν τη μάνα μου και θα ζεσταίνομαι και…ώ θεέ μου, εκεί δεν είναι που έχουν και μείωση της λίμπιντο??? Όχι-όχι-όχι! Δε θα φάω εγώ τα καλύτερά μου χρόνια να σέρνομαι σαν το πτώμα, θα βρώ γιατρό να το σταματησω με όποιο κόστος ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ-ΤΩΡΑ!!!
Ο καημένος έχει πάθει σόκ, πρέπει να με έχει λυπηθεί βαθύτατα, άσε που είναι και φοβητσιάρης, χειρότερος από μένα….εκτός απ’αυτό για κακή του τύχη είναι και ιππότης, οπότε τι να κάνει ο δύσμοιρος, παίρνει βαθειά ανάσα και…
-Εκτός αν κάνουμε ένα παιδάκι, τώρα κιόλας…(…………………………)
-Μπροστά στον κόσμο αγάπη μου??? Αστειεύομαι…Ντροπή!

Μου εξηγεί λοιπόν πως δε θέλει επ’ουδενι λόγο να υποφέρω και πως μπορεί ούτε αυτός να είχε σκεφτεί την οικογένεια ποτέ του αλλά αν το σκεφτόταν δεν υπήρχε περίπτωση να διαλέξει άλλη σύντροφο. Με λατρεύει, αν εγώ το θέλω, με παντρεύεται αύριο κιόλας και κάνει και κουμπάρα τη φίλη μου τη Μ. και την έχουμε και κάθε μέρα στο σπίτι μας! (τη μισεί, μιλάμε για μεγάλη στιγμή, τη βλέπει και του γυρίζουν τα’άντερα για πλάκα, μεγαλύτερη απόδειξη για την αγάπη του δεν υπάρχει στον κόσμο!) Εννοείται φυσικά πως όλα αυτά πάνε πακέτο με το μικρό ένοικο που θα φέρει τη σωτηρία μου, μπορεί να είναι φτωχός αλλά τι διάολο, ένα παιδί μπορεί να το μεγαλώσει…

Συγκινήθηκα πολύ, ξέρω πως φοβόταν μόνο που το ξεστόμιζε , ΚΥΡΙΟΣ με Κ κεφαλαίο αναφώνησαν με ζήλια και θαυμασμό κάποιες φίλες μου αργότερα…

Όπως καταλαβαίνετε η συζήτηση δε συνεχίστηκε, μόνο αγκαλιτσα και σιωπή…δε γνωρίζει για την ύπαρξη του μπλόγκ, τον ευχαριστώ όμως κι από δώ με όλη μου την καρδιά γι’αυτή την αυθόρμητη κίνηση…




Σκηνή 3: Δευτέρα βραδάκι, πλατεία Μαβίλη, με τα φιλαράκια…έχω ήδη βγάλει ιατρικό ανακοινωθέν!

-Γ: Δηλαδή τώρα θα έχεις περιορισμένη λίμπιντο??? Μπου χα χα χα χα!
-(Εγώ) Αυτό το έχουν οι γκόμενές σου αγόρι μου, να σου δώσω το τηλέφωνο του γιατρού μπάς και σώσει καμία και γ…σεις επιτέλους???
-Δ: Α χα χα, εγώ θα πάρω τη μάνα σου να της πώ πως σου κάνανε πρόταση γάμουΚΑΙ παιδιου πακέτο και είπες όχι, α χα χα! Σ’έχει αποκληρώσει μέχρι να πείς «γυναικολόγος»!!!
- Όχι ρε παιδιά, αυτή τη στιγμή καλύτερα να της πείτε πως παίρνω ναρκωτικά παρά αυτό! Άσε που μου ομολόγησε πως με έχει τάξει να πάω και στην Τήνο μέχρι το Σεπτέμβρη, θα ‘ρθει κανείς???
-Α χα χα χα όλοι, σ’έταξε??? Να σου πώ, με τα γόνατα θ’ανέβεις???? Ναι ρε, εννοείται, πάμε όλοι μαζί άμα είναι!
-Αχ ναί, να έρθετε, κι αν όλα πάνε καλά θα την τάξω κι εγώ να συχνάζει μία βδομάδα στο Dark Sun και να φιλάει ρουφηχτά όλους τους θαμώνες!!

…μέσα σε τρείς μόνο μέρες, τόσες στιγμές που μυρίζουν ευτυχία…σας φιλώ γλυκά!!!!!

100 comments:

MTdoggie said...

οντως πολυ κυριος ο συζυγος(πλακα κανω!),αλλοι θα την ειχαν κανει με ελαφρα.αφου θελετε ή μαλλον δε θελετε τα ιδια πραγματα, τα βρισκετε και ειστε ενταξει μεταξυ σας ολα καλα.μην πεις τιποτα στη μαμα ομως, γιατι μετα θα την τρεχεις και αυτη σε γιατρο....ψυχιατρο!

.liketobite said...

Ότι κι αν αποφασίσεις εύχομαι να είσαι καλά. Στη θέση σου πάντως θα έβλεπα κι άλλο γιατρό. Δεν τον αμφισβητώ αλλά θα'θελα να ακούσω κι άλλες απόψεις αν υπάρχουν.

anima rana said...

άλλοι θα έφευγαν τρέχοντας, συμφωνώ με mtdoggie.

ψάξ'το καλά πριν κάνεις οτιδήποτε, αλλά σίγουρα ΚΑΝΕ ΚΑΤΙ. Μην αφήσεις αυτό το πρόβλημα να κοιμάται, γιατί μια μέρα θα ξυπνήσει με πολύ (αλλά πολύ!) άγριες διαθέσεις.

να προσέχεις πατσιουράκι μου και ο ...."κύριος με κ κεφαλαίο" να ξέρεις ότι σίγουρα σ'αγαπά!

σμάκ!

υ.γ. θες όντως να ψάξουμε για εξπέρ γυναικολόγο??

patsiouri said...

-Mt μου έχεις δίκιο, η μαμά καίγεται για εγγονάκι αλλα δυστυχώς γι αυτήν ούτε από μένα, αλλά ούτε και από το άλλο της βλαστάρι παίζει να δεί φώς σύντομα!

-Liketobite: Μήν ανησυχείς, είμαι τόσο φοβητσιάρα που ήδη έχω κλείσει με άλλους 2 γιατρούς μέσα στη βδομάδα, ευχαριστώ!

-Βατραχάκι μου δέ μπορώ να πιστέψω πως υπάρχει τόσο ηλίθιος κόσμος...Ξέρω πολλές γυναίκες με πρόβλημα γονιμότητας που το ήξεραν πρίν καταλήξουν με κάποιο σύντροφο και όι δικοί τους τουλάχιστον σύντροφοι έχουν σταθεί στο πλευρό τους επάξια, χωρίς διαμαρτυρίες, ακόμα και έχοντας πάρει την απόφαση της υιοθεσίας ή του ότι δέ θα γίνουν ποτέ γονείς...Θλίβομαι όταν οι άνθρωποι κολλάνε σε τέτοια θέματα όταν τους χρειάζεται κάπιος δικός τους άνθρωπος...Εγώ βέβαια έχω το αντίθετο πρόβλημα!

Ευτυχώς για μένα στη συγκεκριμένη περίπτωση, ζούμε στην Ελλάδα όπου μετράει η γνωριμία...μπορεί να μή μου τρέχουν, ούτε στους δικούς μου, αλλά έχω πολλές από δαύτες..Ο γιατρός που με είδε είναι τοπ (180 επίσκεψη άν σου λέει κάτι) και τις εξετάσεις μου τις έχουν ήδη άλλοι τρείς, ο ένας στο εξωτερικό, ούτε ο Ακατανόμαστος να ήμουν!
Σ'ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!

patsiouri said...

Αν πάντως κάποια αντιμετωπίζει κάτι παρόμοιο, θα χαρώ να επικοινωνήσει μαζί μου,την άλλη βδομάδα που θα μάθω και το όνομα της ένεσης θα το δημοσιεύσω!

snikolas said...

Μμμμ… και εγώ που νόμιζα πως περνάω σκατά αυτόν τον καιρό. Patsiouraki εύχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις.

trying escape the truth said...

Koritsaki sou efxomai na perasoun ola ola me tin kalietri dinati ekvasi kai tora an thes na gineis kai mama to epomeno post tha einai na vroume onoma xixi!!

Άρης said...

Ola tha pane mia xara kai kapote tha gelas me auta pou sou simbenoun ... Pantos pare kai mia deuteri kai triti gnomi .... (sorry gia ta greeklish ;)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

patsiouraki MOY,
Είσαι φοβερή στην πένα....πληκτρολόγιο..στην προκειμένη περίπτωση)!
Ξέρεις τί σημαίνει να διαβάζω ποστ με θέμα πρόβλημα υγείας και να γελάω;...
Λοιπόν, προέχει η φλεγμονή, για την οποία θα ήθελα να δεις και άλλους γιατρούς το συντομότερο δυνατό, για να μη γίνει χρόνιο το πρόβλημα.
ΚΑΙ με τον καλό οου φύλακα και άγγελό σου, όλα τα άλλα είναι δευτερευούσης σημασίας.

Γλυκό φιλί
και
Γλαρένιες αγκαλιές

Кроткая said...

σορυ κιόλας, αλλά εγώ με την τρίτη σκηνη, πέθανα στο γέλιο. εσύ περνάς το ζόρι σου βέβαια, αλλά άμα έχεις τέτοιους φίλους, τι τους θέλεις τους εχθρούς ρε παιδί μου?

πάντως στα σοβαρά, εγώ θα έβλεπα ένα γατρό ακόμα. οκ, δεν ξέρω και πολλά για το θέμα και δεν μου έχει τύχει κάτι σχετικό, αλλά μου φαίνεται πολυ μαλακία λύση αυτή.
θα σου κάνουν τις ορμόνες άνω κάτω, και μετά θα τις επαναφέρουν για να κάνεις παιδί και μετά πάλι τα ίδια? τι είσαι, μηχανή παραγωγής παιδιών; τι αντιμετώπιση είναι αυτή; κανονικά εσύ έπρεπε να έχεις πιο πολλή σημασία από το παιδί που δεν υπάρχει ούτε καν σαν πλάνο ακόμα!
(και έλεος πια με τους γυναικολόγους που θέλουν να μας γκαστρώσουν ντε και σώνει, κι η δικιά μου τέτοια είναι κι όλο για βιολογικά ρολόγια μου λέει, σιχτίρ!).

και πότε τα κουφετάκια με το καλό?

patsiouri said...

-Νικολάκη μου τί έπαθες??? Παρατήρησα κι εγώ πως έχεις καιρό να γράψεις! Ε, όχι και τόσο άσχημα, άσε που όταν σου κάνουν βιοψία κάπου μέσα σου περιμένεις και το χειρότερο!
Τον τελευταίο καιρό ακούω τόσα απαίσια πράγματα που συμβαίνουν σε συνομηλικους μας που το δικό μου μου φαίνεται σχεδόν light...τώρα άν αρχίσω να γράφω τίποτα ασυναρτησίες να ξέρετε οι ενέσεις θα φταίνε!


-Trying...ευχαριστώ ρε σύ, βρές το όνομα γιατί έχουμε κάτι αδέσποτα στη γειτονιά, κρίμα να τα φωνάζω "ψίτ"!!!

-Εντροπία μου κλασσικά, ήδη ψιλογελάω...ότι κορόιδευα σ'αυτή τη ζωή μου ήρθε μπούμερανγκ...ακόμα και κάτι ξινογκόμενες που τις χαρακτήριζα "με εμμηνόπαυση από τα 16...", άχ!

-Γλαρένια μου δυστυχώς ειναι ήδη σοβαρό, δέν την κόβουν έτσι την περίοδο σε μία γυναίκα..εννοείται θα πάρω κι άλλες γνώμες, αλλά ότι θα πρέπει να το έχω υπο έλεγχο για όλη μου τη ζωή είναι το πλέον σίγουρο.Είσαι πολύ γλυκειά, ευχαριστώ!

patsiouri said...

Krot ταυτόχρονα γράφαμε, πές τα χρυσόστομη, όχι μόνο οι γυναικολόγοι μα ΟΛΟΙ οι γιατροί έχουν μιά ψυχωσάρα με τη μητρότητα! Αφού στο νοσοκομείο που ήμουν στην επέμβαση, η τομή στην κοιλιά μου μου έφερνε δάκρυα στα μάτια, είναι πελώρια, και εκείνοι αντί να μου συστήσουν καμιά κρέμα, κανέναν πλαστικό η κάτι τέτοιο, μου έλεγαν "Τί ωραία που θα φουσκώσει κάποτε αυτή η κοιλίτσα!" Ήταν τόσο χάλια, που μόνο ένας ανώμαλος θα μπορούσε να τη σκεφτεί φουσκωμένη!

Pan said...

Πρώτον, καταπίνω την γλώσσα (ή πληκτρολόγιο στην συγκεκριμένη περίπτωση) μου, κατεβάζω το κεφάλι και σου ζητάω συγνώμη.
Δεύτερον, συγνώμη κιόλας, αλλά γέλασα πάρα πολύ. Το κάνεις να φαίνεται σαν κάτι τελείως δευτερεύων. Μεγάλο ταλέντο αυτό!

patsiouri said...

-Pan,γιατί καλέ να ζητάς ΕΣΥ συγγνώμη επειδή ΕΓΩ σουργελεύω??
Καληνυχτούδια σε όλους!

Anonymous said...

γλυκεια μου φιλεναδα..
σου ευχομαι ολα να πανε καλα(που θα πανε ειμαι σηγουρη!!!)
να κρατησεις γερα και καλα τον ιπποτη σου γιατι ΛΙΓΟΙ υπαρχουνε στις μερες μας..
θες να κανω arrange ενα meeting η δικη σου μαμα με την δικη μου?θα εχουνε πολλα να πουμε για τις 'πεισματαρες' κορες τους!!!(και θα σε αφησει για λιγο ησυχη!!!)
φιλια και sweet dreams!!!

ps οσο αφορα τον μικρο σας μελλοντικο 'ενοικο',επειδη ειμαι φανατικη fan of motherhood,θα σε περιλαβω αλλα φορα!!!(χιχιχιχι!!!!) :))))

tzotza said...

pps εγω εκανε comment απο πριν..μη μπερδευετις!!εκανα μαλακια με το sign in..(αυτο παθαινεις οταν εχεις πολλα παιδια dear!!!)
:)))))

An-Lu said...

Κορτισάρα μου το μόνο που σου έυχομαι, είναι αίσιο τέλος σε αυτή την περιπέτεια. Καλά κάνεις και το ψάχνεις.
Σε φιλώ ;-)

Μαράκι said...

Patsiouri μου τα παιδιά δεν είναι για όλους πόσο μάλλον για αυτούς που δεν τα θέλουν, δεν πιστεύω οτι στην πορεία θα τους έρθει η διαθεση, οπότε μην ακούς κανέναν ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου.
Για τους γιατρούς αφού έκλεισες τα ραντεβού σου και έστειλες και τις εξετάσεις θα διασταυρώσεις γνωματεύσεις και θα δεις. Εμένα ο δικός μου ο γυναικολόγος πάλι έχει τόσες γέννες και αποφεύγει τις συμβουλές για εγκυμοσύνες!!

Πάντως αν έχεις καλή ψυχολογία ακόμα και τα χειρότερα νικάς so smile :))))

Anonymous said...

patsiouri...
¨εχω μείνει άφωνη, μικρή μου. Κι εσυ όπως το έγραψες το έκανες να φανεί σαν κάτι μικ΄ρο. Ψάξτο καλό μου όσο μπορείς ψάξτο.Σου έυχομαι να πάνε όλα όπως τα θέλεις...!

Σπιτόγατος said...

Παντρέψου τον! Πού θα βρεις ξανά τέτοιο κορόι...ε...άντρα;;;
Πέρα από την πλάκα, μήπως να σκεφτείς ξανά την πρόταση;

Πάντως είναι πολύ ευχάριστο που αντιμετωπίζεις με αυτή την άνεση όσα σου συμβαίνουν. Νομίζω ότι είναι και ο καλύτερος τρόπος για να τα ξεπεράσεις.

Кроткая said...

Μαράκι, "τα παιδιά δεν είναι για όλους πόσο μάλλον για αυτούς που δεν τα θέλουν, δεν πιστεύω οτι στην πορεία θα τους έρθει η διαθεση, οπότε μην ακούς κανέναν ξέρεις καλύτερα τον εαυτό σου."

πες τα ντε! να κάνεις παιδιά χωρίς να τα θες, να είσαι δυστυχισμένη κι εσύ και αυτά! Μόνο και μόνο για να ικανοποιησεις θειες, μαμαδες και ξαδέρφες που θέλουν να επιβάλλουν τα μικροαστικά τους όνειρα σε όλο τον κόσμο.

Θες παιδια; Κάντα ντε, εμένα τι με πρήζεις?

Σόρυ βρε πατσιουράκι, αλλά είμαι ομοιοπαθής σε αυτό -όπως κια όλες οι 30sth υποθέτω!

και να τον χαίρεσαι τον καλό σου, είναι πολυ καλός!

Anonymous said...

Κι εγώ πιστεύω οτι ένας δεύτερος γιατρός πρέπει να σε δει , ίσως υπάρχει καλύτερη λύση απο το να σου κόψουν τον κύκλο ...με όλες τις παρενέργειες που ακολουθούν , είσαι νέο κορίτσι και καλύτερα να το ψάξεις ακόμα.

Τώρα για τα παιδιά τι να πω , ποτέ μη λες ποτέ δεν ξέρεις μεγαλώνουμε και διαφοροποιούνται οι απόψεις μας , κράτα πάντα μια πόρτα ανοιχτή!

Πολλά φιλιά και περαστικά σου!

vlacha said...

Τρελοπατσιουράκι, θα επαναληφθώ κι εγώ λέγοντάς σου μπράβο που αντιμετωπίζεις το όλο θέμα με ψυχραιμία και χιούμορ!
Κάνω μια ευχή: Να σου πάνε όλα καλά και τα θέματα υγείας και τα αισθηματικά!

Φιλιά!

PD said...

Pats dear
συνειδητοποιείς ότι με όσα - και όπως - τα γράφεις, όλοι μας θέλουμε να έρθουμε του χρόνου το καλοκαίρι στη βάφτιση. Είσαι μια έτοιμη μάνα, ακόμη κι αν θες εκπαίδευση για σύζυγος, έχεις όλους εμάς να σου σταθούμε στις δύσκολες στιγμές της συμβίωσης. (Αν και για να είμαστε ειλικρινείς, όλοι πιστεύουμε ότι όλα θα πάνε καλά και θα σου μοιάζουν μικρότερα όταν θα μετακομίσει στον Amelie σου κόσμο κι ο "ένοικος").
Όχι πως είχα και πολλές αμφιβολίες, αλλά επιβεβαιώνεις την πίστη μου σε εσένα και την σοφία του σύμπαντος, η οποία σε φέρνει μπροστά στο υπέροχο δίλλημα του "παιδί και γάμος ή τι;" όπου όλοι φυσικά ουρλιάζουμε "να το πάρεις το παλικάρι".
Δεν θέλω να ακούσω αηδιούλες τύπου "εγώ δεν είμαι για παιδιά" και τέτοια, σκέψου απλά την γλυκιά σου μανούλα αγκαλιά με το εγγονάκι και το Όνειρο να κουνάει ουρίτσα όταν θα ταΐζεις το πιτσιρίκι αυτού του μαγικού Love Story.
Σε περίπτωση που οι παρενέργεις των φαρμάκων συνεχίσουν, και η αδικαιολόγητη σου άρνηση εμμένει, θα αναγκαστώ (όπως και πολλοί άλλοι υποστηρικτές του Κινήματος Για Έναν Κόσμο Με Patsiourόπαιδα Ανάμεσα Μας) να παραθέσουμε τα παραπάνω αποδεικτικά υπ' όψιν της μητρός σου και του ιππότη σου. Κι επειδή η Παναγιά της Τήνου είναι πραγματικά εντυπωσιακή, αλλά σε έχω για ένα πιο ήσυχο εκκλησάκι, μην πιέζεις τις καταστάσεις, γιατί το τάμα βλέπω να εξελίσσεται σε rave party.
Φιλώ σε και βάζω (την πρώτη) υποψηφιότητα για Νονός!!!

Anonymous said...

Τι να πω, ε, αυτά μόνο στις ταινίες γίνονται: σ' αυτές που... στο τέλος την παντρεύεται!

Pan said...

Κατά πρώτο, το δικό μου φαντάζει κυριολεκτικά αστείο μπροστά σε όσα αφηγείσαι.

Κατά δεύτερο, διακρίνω προθέσεις εκβιασμού ώστε να υποκύψεις στις ορέξεις της κοινωνίας περί οικογένειας, γαμου, κ.τ.λ.
Κράτα γερά!
Πιστεύω ότι ο μπλογκοαεδ πρέπει να επεκταθεί ώστε να καλύπτει και να προστατεύει τα μέλη του και σε αυτό τον τομέα.
Σε περίπτωση που θελήσεις να ξεκαθαρίσεις τους λογαριασμούς σου με τους εκβιαστές, εδώ είμαστε. Μια λέξη χρειάζεται μόνο.

patsiouri said...

-Χα χα Τζότζα, ο φίλος μας ο Μίτς όμως έχει μόνο ένα παιδάκι! Η μαμά σου γιατί σε λέει πεισματάρα καλέ??? Θέλει κι άλλα???

-Γοργονίτσα μου μιά χαρά, δέν ήρθε και το τέλος του κόσμου, τώρα άν αρχίσω και γράφω μπούρδες είπαμε, οι παρενέργειες θα φταίνε!

-Μαράκι μου συμφωνώ α-πο-λύ-τως! Γενικότερα, επειδή αυτή τη στιγμή απουσιάζει κάθε στοιχείο ρομαντισμού από μέσα μου, περισσότερο με ενδιαφέρουν οι ζαλάδες, οι εμετοί και άλλες πίπες παρενέργειες παρά η ικανότητα της μητρότητας, ειλικρινά, λυπάμαι αλλά είμαι γαιδούρα!

-lifewispers΅Κατά βάθος είμαι πολύ φοβητσιάρα, μήν ανησυχείς, το ψάχνω με 100 τρόπους!

-Σπιτογατούλη εσύ έχεις περ΄ασει πολύ χειρότερα, άρα χειροκρότημα στο comment σου απλά! Από διάθεση, φτού να μη με ματιάσω (κι εκεί!!)

patsiouri said...

-Κροτ...ώ ναί...βέβαια ο κακομοίρης ο γιατερός μου εξήγησε πως έρχεται κάθε μέρα σε επαφή με εκατοντάδες γυναίκες που δέν πά να τους πείς ότι έχουν 10 καρκίνους, ένα χρόνο ζωής ή δέν ξέρω τί, εκείνες εκεί, το βιολί τους, "παιδί θα κάνω???"
Για να κάνεις πρέπει και να'σαι καλά κούκλα μου, αλλιώς τί χρωστάει το ορφανό???

-Τρελλοφαντασμένη μου θα με δούν άλλιο 2 μέσα στη βδομάδα+μιλάω με μία κοπέλα στο τηλ.που κάνει ακριβώς την ίδια θεραπεία. Όσο για την πισινή, έχεις δίκιο, εννοείται πως κι εγώ δέ θέλω να έχω κανενός είδους "αναπηρία", άσε που το χειρότερό μου είναι το να μή μπορώ να κάνω κάτι! Προέχω όμως εγώ και το να ζώ φυσιολογικά, όχι ένα παιδί στη σφαίρα της φαντασίας, έτσι δέν είναι???

-Βλάχα μου είσαι μιά κούκλα, ευχαριστώ!

-keim...γίνονται καθημερινά, ΕΓΩ τα παρουσιάζω σάν ταινία, μιλάμε για κόσμο και κοσμάκη!!!

-Πάν μου κάτσε να συνέλθω και θα την κάνουμε Μασσονία τη μπλογκόσφαιρα! Και ΟΑΕΔ, και μπράβοι και ότι γουστάρεις!!!
Ασε που καθόλου άμελητέο δέν είναι το πρόβλημά σου, εγώ άν δέν είχα τους γονείς μου, ποιός νομίζεις πως θα μου πλήρωνε 500 ευρώ την ένεση??? Σε φροντηστήριο δουλεύω, remember??? Ένας μισθός!

patsiouri said...

Εσένα pd,χα! Θα σε περιλάβω! Σε κανά μισαωράκι θα απαντήσω και σε αυτό αλλά καί στο προχτεσινό comment σου, μή νομίζεις πως θα το άφηνα να περάσει έτσι!

Vafman said...

patsiouraki mou katarxas perastikoulia. apo ekei kai pera m aresei pou se vlepo na to diaskedazeis. oi skines pou perigrafeis einai vgalmenes apo elliniki tainia i kalista tha mporousan na ginoun. to thema tou mikrou enoikoy pou thelei na egatastathei me simvolaio gia 9 mines nomizo oti otan tha erthei i wra ekeini tha to katalaveis apo moni sou alla tora sigoura einai to teleytaio pou skeftesai... oso gia ta sxolia ton dipla min anisixeis apla zileyoyn min sou pos tha thelan kata vathos na nai stin thesi sou!!!

Vafman said...

episis pisteyo pos prepei na organosoume kinima stin blogosfaira me titlo dorean eneseis gia to patsiouri

patsiouri said...

"Δεν θέλω να ακούσω αηδιούλες τύπου "εγώ δεν είμαι για παιδιά" και τέτοια, σκέψου απλά την γλυκιά σου μανούλα αγκαλιά με το εγγονάκι και το Όνειρο να κουνάει ουρίτσα όταν θα ταΐζεις το πιτσιρίκι αυτού του μαγικού Love Story.
"

Pd μικρέ μου! Η μόνη βάφτιση που θα δείς άν συνεχίσεις το δούλεμα είναι εκείνη του κεφαλιού σου μέσα σ'ένα κουβά τεκίλα μπάς και συνέλθεις!!

Η εικόνα που μόλις περιέγραψες μου προκαλεί ηδη αηδιαστικά κύματα ναυτίας χωρίς να έχω βαρέσει ακόμη έστω και μία ένεση!!

Ελεος γλυκέ μου! Περιττό να σου πώ πως το ζηλιάρικο Χοντρό Όνειρο μάλλον δέ θα συμφωνήσει μαζί σου!

Όσο για τους υποστηρικτές του κινήματος...ούτε να το γράψω δέ μπορώ(!),δέ θα ήταν κακή ιδέα να αρχίσετε από τώρα να ενισχύετε με μετρητά το ταμείο της οργάνωσής σας, έτσι ώστε να στηρίξετε τα πατσιουρόπαιδα και τη μαμά τους άν με το καλό πάρουν σάρκα και οστά κάποτε! Φυσικά η ύπαρξη της εν λόγω οργάνωσης θα μου χρησιμεύσςει ως αποδεικτικό στοιχείο για να τσιμπήσω διατροφούλα χρυσάφι από όλους σας μαζί!

Και τέλος, ευαίσθητέ μου φίλε, νομίζω πως και ο πιό αδαής εδώ μέσα έχει καταλάβει ότι ΑΛΛΟΣ είναι έτοιμος για γονιός, όχι εγώ!

Γιατί λοιπόν να σέρνεις τη δυστυχισμένη ύπαρξή σου δεξιά κι αριστερά αναζητώντας εναγωνίως βαφτηστήρια, ανιψάκια και μωρά φιλικών ζευγαριών προκειμένου να εκτονώσεις τα ποταπά ένστικτά σου???

ΚΑΝΤΟ ΤΩΡΑ ΜΙΚΡΕ ΜΟΥ, ΜΠΟΡΕΙΣ!!!!!
( Αν δέν απατώμαι είσαι και...λογοδοσμένος, χά! Σου χρειαζόταν!)

patsiouri said...

-Vafman, φυσιολογικέ μου άνθρωπε και φίλε συγκριτικά με την από πάνω σουπιά PD!

Είσαι γλυκύτατος, είπα και παραπάνω πως όταν περιμένεις βιοψία είσαι έτοιμος για το χειρότερο, οπότε ναί, φυσικά το διασκεδάζω! Ασε που έχω χάσει κολλητή από καρκίνο, 2 φίλες και συνομήλικές μου έχουν σκλήρυνση και ένας κολλητός κάνει κάθε μήνα αιμοκάθαρση...
Αν ήταν να φρικάρω επειδή ο οργανισμός μου απαιτεί να γίνω μαμά στα καλά καθούμενα...ζήσε Μάη μου! Ασθένεια να μήν είναι, που δέν είναι, και όλα τ'άλλα γίνονται!
( δέ λές που έχω την ικανότητα να γίνω μάνα, άλλες κοπέλες και άντρες στην ηλικία μας δέ μπορούν, και το θέλουν πολύ, είναι τουλάχιστον τραγικό, γενιά Τσέρνομπιλ, τί να πείς...)

Anonymous said...

EΓΩ ΠΑΛΙ ΠΑΡΑΤΗΡΩ ΚΑΤΙ ΠΟΥ ΔΕ ΝΟΜΙΖΩ ΝΑ ΤΟ ΕΙΔΕ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ. τΕΤΟΙΟ ΥΜΝΟ ΣΤΗ ΦΙΛΙΑ, ΤΟΣΟ ΚΑΛΑ ΚΡΥΜΕΝΟ, ΛΙΓΕΣ ΦΟΡΕΣ ΕΧΩ ΞΑΝΑΔΕΙ.
ΘΗΛΥΚΕ ΚΑΠΟΥΤΖΙΔΗ..

ΝΑ ΕΙΣΑΙ ΚΑΛΑ ΜΙΚΡΗ ΜΟΥ, ΚΑΙ ΝΑ ΖΕΙΣ ΟΠΩΣ ΓΟΥΣΤΑΡΕΙΣ, ΜΕ ΤΑ ΦΙΛΑΡΑΚΙΑ ΣΟΥ, ΤΟΥΣ ΔΙΚΟΥΣ ΣΟΥ, ΤΟ ΑΓΟΡΙ ΣΟΥ, ΤΗ ΖΩΗ ΣΟΥ, ΟΛΑ ΜΑΖΙ, Η ΖΩΗ ΔΕ ΧΡΕΙΑΖΕΤΑΙ ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ.

ΚΑΙ ΑΝ ΔΕΙΣ ΤΑ ΣΚΟΥΡΑ ΣΤΗ ΘΕΡΑΠΕΙΑ ΣΟΥ ΘΑ ΚΟΙΤΑΞΕΙΣ ΜΟΝΟ ΤΟΝ ΕΑΥΤΟ ΣΟΥ, ΤΟ ΥΠΟΣΧΕΣΑΙ;

ΘΑ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΘΑ ΣΟΥ ΕΠΑΝΕΛΘΩ, ΠΑΝΕΞΥΠΝΟ ΠΛΑΣΜΑ.

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Περαστικάααααααααα...

Anonymous said...

Agapiti mou patsiourena...
patsiouraki mou...
pio poli anisixw para gelaw proswpika.

O Filos sou einai glikitatos anthrwpos, alla afto to xereis eimais sigouri.
Pithanos enas viastikos gamos na min einai epi tou parontos... kalitera na pantrefteis mia wrea mera OTAN to theliseis kai gia logous overdose erwta i kati tetoio, ki oxi apo fovo i gia na apodeixeis kati...
Outws i allws o xristianos den exei tipota na apodeixei. To xei profanws kanei mesa ap ta xronia pou eiste mazi.
Iremise ton... Ligo marihuana kati??

Kata ta alla...kati mou diafevgei. Mia flegmoni.
ok.
Kai giati ola einai ap tin anapodi s aftin tin diagnwsi??
Pia einai aftin i flegmoni pou DEN giatrevete kai pou prepei na diakopsoume tin periodo ef orou zwis gia na mporei na sinexisei na iparxei?
Kai pios ein aftos o ginekologos pou pernei 180 evrw tin visita min ta parw sto kranio twra?
na ipothesw oti einai super wow kathigitara ki oti to IKA den sta dinei pisw afta ta lefta e?

Iremia. Min to tragikopieis, alla min to geliopieeis.
Parto irema kai logika, pare gnwmes kai kane tis sigriseis pou prepei.

To thema tou pediou einai entelws sfina, kai na tou peis na pa na sinexisei ta tsipoura aftou pou sto pe...

:-)

industrialdaisies said...

Ουάου, πατσιουράκι, είσαι μεγάλο σχολείο. Διαβάζω όλο το κείμενο - διαβάζω και την τελική σου πρόταση... Και μένω κάγκελο! Και μετά ερχόμαστε και μουρμουρίζουμε εμείς επειδή δεν μας πέτυχε ο καφές... Ειλικρινά, είσαι θεά!

Μακάρι όλα να πάνε καλά. Όχι για να βάλεις ενοικιαστήριο ή αγγελία γάμου... Απλά, να σου πηγαίνουν όλα καλά γιατί σου αξίζει!

Σε φιλώ.

~~kindergarden teacher ~~ said...

..ψαχτο καλα πριν ξεκινησεις οτιδηποτε πατσιουρακι μου.. αυτο μονο
..που ειμαι σιγουρη οτι ηδη το κανεις,..και..ολα θα πανε καλα .τιποτα αλλο ...
,χαιρομαι καισε θαυμαζω που το αντιμετωπιζεις ετσι ,,

patsiouri said...

-Βασιλάκη είσαι πολύ εντάξει, και επίσης πολύ έξυπνος! Όντως, μετά τη μουρμούρα της μάνας μου και του καλού μου, τα φιλαράκια που τα γαμήσανε όλα ήταν το καλύτερο φάρμακο!! Μιλάμε για απίστευτο γέλιο εκείνο το βράδυ!

-Σκύλε ευχαριστώωωωω!

-Μαράκι μου μιά χαρά είναι ο άνθρωπος, ο γιατρός εννοώ, είναι όντως καθηγητάρα αλλά και παιδικός φίλος της μάνας μου, μήν ανησυχείς, άν υπήρχε θέμα οικονομικό θα το έκανε και τζάμπα.
Για το ΙΚΑ δέν ξέρω γιατί είμαι ασφαλισμένη μέχρι τα 35 μου στο ταμείο της μάνας μου, είναι ταμείο τραπέζης και γαμάτο, θα πάιρνα αρκετά από τα χρήματα, απλώς όχι αμέσως.

Όσο για το θέμα του παιδιού έ, δέν είναι και τόσο άσχετο. Επειδή συνήθως οι γυναίκες καίγονται να γίνουν μαμάδες,αναγκαστικά πρέπει να έχει την ωορρηξία μου σε καταστολή για να μή με μολύνει, δέ μπορεί να κάνει κάτι άλλο εκτός από το να με ανοίξει...όσο πιό γρήγορα λοιπόν τεκνοποιήσω, τόσο πιό γρήγορα μπορώ να κλείσω τελείως τις ωοθήκες και να μήν ταλαιπωρούμαι με ενέσεις και παρενέργειές τους..για καλό το λέει αλλά τα παιδιά δέν είναι φάρμακο!

Άσε που με όποιον άλλο γιατρό έχω μιλήσει, το ίδιο μου λένε, τελικά είναι αρκετά συνηθισμένο το πρόβλημα, εμείς δέν το ξέραμε, φιλάκια!

Κι εγώ πιστεύω πως για να κάνεις οικογένεια πρέπει να συντρέχουν άλλοι λόγοι, σε καμία πιθανότητα υγείας!! Μου θυμίζει αυτούς που παντρεύονται για να πάρουν μόρια στον ΑΣΕΠ, βοήθεια!

Kοίτα και την απάντησή μου στην Κροτ για να δείς τί ακούνε και οι καημένοι οι γιατροί, θα καταλάβεις!

-industrialdaisies, σ'ευχαριστώ πολύ! Το λακωνίζειν εστί φιλοσοφείν,να'σαι καλά καλό μου!
Εγραψα και πιόπάνω πως με τόσα που έχω δί και ακούσει, ένα τίποτα μου φαίνεται το θεματάκι μου!

patsiouri said...

-Σεβάκι μου εμ πώς! Μιλούσα χτές με μία φίλη που έχει μαγαζί με τεχνητά μέλη, μόλις της το είπα έβαλε τα γέλια από την ανακούφιση, εκείνη να δείς τί βλέπει κάθε μέρα, μακριά απο μάς!

Anonymous said...

δεν ξέρω τι να σου πω!!!
να γελάσω??? οκ γέλασα....
να στενοχωρηθώ???οκ στενοχωρήθηκα....
να σε λυπηθώ???
ΠΟΤΕ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Άξιος είναι ο άνθρωπος που στις δύσκολες καταστάσεις κοιτάζει θετικά τις δυσκολίες που του παρουσιάζονται και από ένα κακό αποκομίζει χίλια καλά στην πορεία...
Ευτυχισμένος είναι εκείνος που στα δύσκολα δεν κάνει πίσω και κοιτάζει αισιόδοξα το μέλλον του...
Χαρούμενος είναι αυτός που μπορεί να γελάει ακόμα και με τα κακά που του τυχαίνουν...
Τυχερός είναι ο άνθρωπος που έχει γύρω του ανθρώπους που τον αγαπούν και είναι έτοιμοι να κάνουν τα πάντα για εκείνον...
ΕΙΣΑΙ Ο ΠΙΟ ΑΞΙΟΣ, ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟΣ, ΧΑΡΟΥΜΕΝΟΣ ΚΑΙ ΤΥΧΕΡΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΠΟΥ ΓΝΩΡΙΖΩ

αν και ξέρω ότι σε τέτοιες περιπτώσεις όλοι θέλουν να σου συμπαρασταθούν και να σε συμβουλέψουν, προσωπικά δεν θα το κάνω.... νομίζω ότι κάποια πράγματα θέλουμε να τα περνάμε μόνοι μας (έστω στην αρχή), απλά και μόνο για να δώσουμε χώρο και χρόνο στον εαυτό μας να συμβιβαστούμε με ότι μας συμβαίνει. Δεν λέω να γίνουμε κρυψίνοι!
Και ξέρεις, σου αξίζει ένα μπράβο που το συζητάς γιατί υπάρχουν και μερικοί κολλημένοι που δεν θέλουν το πρόβλημα τους να βγει προς τα έξω για να μην πει τίποτα ο κόσμος...
όλα είναι μέσα στην ζωή μας....
όσο για τα παιδιά???? ποια είμαι εγώ που θα σου πει οτιδήποτε??? σαμπως εγώ θα τα μεγαλώσω???
να είσαι καλά κούκλα μου και για ότι νεότερο θα περιμένουμε...
φιλάκια....

λόγια του αέρα said...

γλυκό πατσιουράκι,
ας πω κάτι πρωτότυπο: περαστικά, μπράβο που έχεις τόσο χιούμορ και τι όμορφο που είναι να έχεις τόσους ανθρώπους να αγαπάς και να σε αγαπάνε. (ξέρω, ξέρω, είμαι η πρώτη που σου τα λέει όλα αυτά...)

Τώρα όλα τα άλλα που λέμε λόγια είναι. Αν θέλεις να κάνεις παιδιά θα κάνεις. Αν δεν θέλεις να παντρευτείς δεν θα παντρευτείς. Αν ναι, εμείς πάλι μαζί σου.
Δες τι πραγματικά θέλεις να κάνεις και κάντο, ακόμα κι αν σου φαίνεται δύσκολο, ακατόρθωτο ή τρέλα.

Πάντως ο καλός σου είναι πολύ ωραίος τύπος. Όχι μόνο γιατί συμπεριφέρεται όπως συμπεριφέρεται, λέει όσα λέει και έχει μια μεγάλη ζεστή αγκαλιά για σένα. Ξέρεις τι άλλο μου έκανε τρομερή εντύπωση; Θυμήσου πού και σε ποια κατάσταση τον γνώρισες. Μόνο ωραίοι άνθρωποι θα το έκαναν αυτό. Η καλή μέρα από το πρωί φαινόταν.

φιλιαααααααά!

leila said...

Patsiouri.. τι να πω.. θα πρωτοτυπησω και γω, και θα πω οτι μονο με το χιουμορ σου και τη δυναμη σου θα τα αντιμετωπισεις αυτα τα θεματα! Μη χανεις το κουραγιο σου! Το χιουμορ σου πανω απο ολα.. να εχεις διαθεση για ζωη, να κοιτας τα θετικα και ουχι τα αρνητικα και ολα να πανε καλα!!

K-Top said...

Εγώ προτείνω να βάλεις μερικά πατσιουροωάρια στην κατάψυξη και αν χρειαστεί στο μέλλον τα χρησιμοποιείς! :p

Άσε που μπορείς να τα χρησιμοποιείς και για να απειλείς τον κόσμο λέγοντας πως αν δεν πανε με τα νερά σου, θα αμολήσεις τα πατσιουρογονίδια!!!

Για τον γάμο, αν ήσουν άντρας θα σου έλεγα να ασπαστείς το Ισλάμ. Μία γυναίκα πάνω, μία κάτω δεν κάνει διαφορά.. :p.

Σόρρυ για την καφροαπάντηση, αλλα πραγματικά και τα 2 θέματα που θέτεις ως προβλήματα είναι τόσο σοβαρά και τόσο προσωπικά, που και 100 αιτιολογημένες γνώμες άλλων μετράνε λιγότερο μία θολά σχηματισμένη δική σου άποψη.

ο δείμος του πολίτη said...

Πάντως πάλι αφιέρωσες. Κάτσε καλά κείμενο έγραψες. Τουλάχιστον περνάς καλά, γιατί είμαστε στον κόσμο μας (ελπίζω ως τη Δευτέρα να γίνει κανένα θεϊκό θαύμα με το Υπουργείο Πολιτισμού).

kwstask said...

Πατσιουρακι περαστικα βρε!μια διορθωση για το ονομα του μπλογκ μου: απο σημερα ειναι:kinwniawramiden2.blogspot.com (Ναι,ειναι και παλι καινουργιο,αλλα περιλαμβανει και τα ποστ του παλιου...)επισης εχω αλλαξει e-mail:www.gatoylis1981@yahoo.gr. οποτε θελεις περνας καμια βολτα!

Aggelos Spyrou said...

Δεν ξέρω, με μπέρδεψες! Θέλω να σχολιάσω σοβαρά, αλλά μου έχεις δημιουργήσει και μια αστεία διάθεση. Αποφάσισα λοιπόν το σχόλιό μου να είναι σαν post σε μέγεθος, για να καλύψω πλήρως αυτό που θέλω να πω. Σου ζητώ συγνώμη εκ των προτέρων που θα περιαυτολογήσω.

Πρώτον: Όσο θα είμαστε άνθρωποι (για πάντα δηλαδή, εκτός αν μας βάλουν συντηρητικά και γίνουμε λουκάνικα), θα ακούμε για αρρώστιες όσο μεγαλώνουμε, είτε σε μας, είτε σε άλλους -ειλικρινά δεν ξέρω τί πονάει πιο πολύ, μια δική μου αρρώστια ή ενός αγαπημένου μου προσώπου.

Δεύτερον: Όσο θα είμαστε άνθρωποι (... βλ. έναρξη πρώτου σχολίου), θα ακούμε τις μαμάδες να μας λένε "παντρέψου", οι χοντρές θειάδες θα μας λένε "άντε να κάνεις ένα παιδάκι" - όλοι παραδόξως έχουμε στα σόγια μας μια χοντρή θεία που νομίζει ότι τα έχει ζήσει και τα ξέρει όλα.

Τρίτον: Επειδή γνωρίζω πολύ καλά τί γίνεται στο χώρο της υγείας, προσθέτω στις συμβουλές των συνbloggers και τη δική μου "να δεις άλλον ένα γυναικολόγο". Βέβαια, το πιο πιθανό είναι να σου πει κάτι παρόμοιο, γιατί αν δεν είναι τόσο σοβαρό το θέμα και προτείνει αυτά που προτείνει ο δικός σου, καλύτερα να δημοσιεύσεις τα στοιχεία του και να περνάμε κάθε μέρα να του ρίχνουμε ένα φτύσιμο για τη διάγνωσή του. Προσωπικά δεν εμπιστεύομαι κανένα γιατρό και ευτυχώς έχω κάποιες γνώσεις λόγω αντικειμένου σπουδών για να μπορώ να εκτιμώ κάποια πράγματα όταν τα ακούω.

Τέταρτον: Όταν παντρεύτηκα την καλή μου, το πρώτο που μου είπε είναι ότι δε θέλει να κάνουμε παιδιά, γιατί δε γουστάρει. (Τα γράφω εδώ, διότι η καλή μου ξέρει για το δικό μου blog αλλά δεν ξέρει να ψάξει για το πού αφήνω σχόλια!). Το αποδέχτηκα, όχι τόσο γιατί είχα απορρίψει την ιδέα του παιδιού, όσο γιατί έμπαινα σε έναν δεύτερο γάμο -ο πρώτος είχε λήξει άδοξα επειδή η πρώην ήθελε να ζήσει τη ζωή της, αλλά μόλις χωρίσαμε ξαναπαντρεύτηκε κι έκανε παιδί αμέσως για να... ζήσει τη ζωή της (ψυχασθένεια)- όσο επειδή ήμουν πολύ πιο φιλοσοφημένος και μέτραγε για μένα να έχω έναν άνθρωπο με τον οποίο να μοιράζομαι κοινά βιώματα. Αυτή η αίσθηση ελευθερίας μου άρεσε, και συνεχίζει να μου αρέσει διότι δε χάθηκε ποτέ. Αυτό που θα μείνει είναι ο άνθρωπός σου και εκεί είναι η πιο δύσκολη επιλογή: να βρίσκεις ανθρώπους να σε συντροφεύουν που να μη σε απογοητεύσουν ποτέ, με κοινά όνειρα και απόψεις, ανθρώπους που ο όρος "συμβιβασμός" που χαρακτηρίζει τις σχέσεις σήμερα να είναι πανεύκολος ή να μη χρειάζεται να τον σκεφτείς.

Πέμπτον: Σε κούρασα.

Έκτον: Το παιδί που αποκτήσαμε πριν από ενάμιση μήνα, με έκανε να σκεφτώ ότι δεν είμαστε έτοιμοι να γίνουμε γονείς. Λόγω της έντονης αλλαγής στη ζωή μας και της κατάθλιψης που πέρασε η καλή μου τον πρώτο καιρό από τη "σκλαβιά" που μας δημιούργησε ο ερχομός του, σκέφτηκα μήπως βιαστήκαμε, μήπως δεν το χρειαζόμασταν, μήπως είμαστε θύματα της πολύ έντονης ρατσιστικής κοινωνικής πολιτικής περί ατέκνων κλπ κλπ. Όμως, περνώντας οι μέρες, διαπιστώνεις ότι η ζωή μας είναι απλά μια εξέλιξη γεγονότων. Είτε ήθελα είτε δεν ήθελα παιδί μπορεί να ερχόταν η ρημάδα και να έκανε το δικό της. Το αν θέλεις ή όχι παιδί δεν έχει να κάνει τελικά με το αν μπορείς να το μεγαλώσεις ή όχι. Είναι σίγουρο επίσης ότι δεν ξέρεις πώς θα νοιώσεις όταν θα το δεις να σου πρωτοχαμογελάει, επειδή σε αναγνωρίζει (άσε, έγινε προχθές και είμαι χεσμένος!!!). Αυτό που φοβάσαι είναι η αλλαγή. Όπως φοβούνται κάποιοι και το γάμο. Δε σου λέω με αυτό ότι πρέπει να κάνεις παιδί, η άποψή μου είναι ζήσε όπως γουστάρεις εσύ, μόνο εσύ το ξέρεις αυτό. Απλά, βάλε στο μυαλό σου μια μέρα τον εαυτό σου σε 15 χρόνια από σήμερα, και σκέψου πώς θα ήθελες να είναι η ζωή σου. Μετά αποφάσισε. Και ΜΗΝ ΠΑΡΑΛΕΙΨΕΙΣ βέβαια, να το συζητήσεις με τον καλό σου, αν τον φαντάζεσαι εκεί σε 15 χρόνια. Έχει κι αυτός λόγο σε μερικά θέματα γιατί σε αγαπάει.Παρεπιπτόντως, προχθές έκλαψα από συγκίνηση όταν είδα το μωράκι να κοιμάται αγκαλιά με την καλή μου, κι αυτή να το χαϊδεύει στοργικά. Είπα στον εαυτό μου "στο διάολο τα κλισέ και οι απόψεις ολονών, ξεκινάς να ζεις όπως γουστάρεις κι όπου σε πάει η ζωή μετά. Την ρώτησα: "το αγαπάς το μωρό;", με κοίταξε, μου είπε: "λίγο!", ήξερα ότι εννοούσε περισσότερο από λίγο, αλλά πρόσθεσε: "εσένα σε αγαπώ πιο πολύ, γιατί σε ξέρω περισσότερο".

Τελευταίο: Στα λέω όλα αυτά επειδή σε συμπαθώ -για ανεξήγητους λόγους, ίσως μου κάνει κάτι το nιckname σου- με κίνδυνο όμως να φανώ μαλάκας έμπειρος που το παίζει δάσκαλος. Αν φανώ έτσι, σβήσε το σχόλιο-post αυτό ελεύθερα. Προχώρα τη ζωή σου χέρι χέρι με τον καλό σου, πάρε μόνη σου τις αποφάσεις για την υγεία σου και μαζί του τις αποφάσεις για την ζωή σας. Μην καταπιεστείς όμως. Γράψε όσους το παίζουν δάσκαλοι (κι εμένα μαζί) και κάνε ότι νομίζεις ότι θα σε οδηγήσει στην ευτυχία.

Είμαστε άνθρωποι κι όχι λουκάνικα. Εμείς θα τους φάμε, όχι αυτοί. Όλα θα πάνε καλά. :))))))

trying escape the truth said...

Afto pou m aresei se sena einai pou exeis apistefti dinami kai aisiodoxia opote apokleietai na min sou pane ola kala. Psit san onoma den kanei max omos>? Kati ginetai. Ti defteri gnomi tha ti stirixo ki ego apo prospiki empeiria!

kwstask said...

πατσιουρακι ακυρο το προηγουμενο σχολιο,σε οτι αφορα το μπλογκ μου.βγηκε κι αυτο οφφ,λογω κωλοgoogle profile!Το νεο μπλογκ μου(αν καταφερει να στεριωσει επιτελους!)ειναι:ellaswramiden.blogspot Ελα οποτε θελεις!

patsiouri said...

-Spaigeck καλό μου...το μόνο που δέ μοιράστηκα με κανέναν ήταν η αγωνία για τη βιοψία! Κατα τ'άλλα σιγά, ιατί να μή το μοιραστώ, ειδικά με σάς που δέ σας ξέρω και προσωπικά!

-Λόγια του αέρα: Είναι πολύ εντάξει παιδί ο καλός μου, όπως κι εγώ! Στα δύσκολα πάντα είμασταν δεμένοι σά γροθιά, στα εύκολα είναι το πρόβλημα, χωρίς πλάκα, εκεί αραιώνουμε λιγάκι!

-Λέιλα...περισσότερο και από το θάνατο ένα πράγμα φοβάμαι σ'αυτή τη ζωή, την τύφλωση...αλήθεια, νομίζω πως θα ήταν η μόνη περίπτωση που θα έχανα τελείως το κουράγιο μου, ή σχεδόν ή μόνη!

-Ατρον μου ναί βρέ, αλλά γι αυτό τα έγραψα, ν'ακούσω και καμιά γνώμη!
Τώρα τα ωάρια σε τί να μου χρησιμεύσουν άν έχω κάνει στείρωση??? Οι ενέσεις είναι το πρόβλημα, όχι η γονιμότητα, ευχαριστώ!

-Δείμε...άν δέν καεί και φέτος το Υπουργείο αυτό....ο Κωστάκης θα τα'χει δεί όλα έ??? Αυτό πρέπει να εξόργισε τους Ελληνες περισσότερο και από την Πάρνηθα, περισσότερο και από ΄πολύ χειρότερα...

Anonymous said...

κοριτσάρα μου, για εμάς.... ασφαλώς, τι κόλλημα να έχεις να μας το πεις, αλλά μπράβο σου που το μοιράστηκες με κολλητούς σου....
φιλάκια....

Anonymous said...

Aggele Spyrou,

Bravo palikari mou!
na sai kala gia to post pou egrapses.
Apo vathos kardias.

patsiouri said...

-Κωστάκη παρατηρώ πως έχεις πολύ-πολύ-πολύ ελεύθερο χρόνο!!! Μπράβο! Πέρασα και από το άλλο που μου ΄στειλες προχτές, με έσβησες???

-Αγγελε...κατ'αχήν γιατί δέ δείχνεις στην καλή σου αυτό που έγραψες??? Είναι οτι πιό όμορφο έχω διαβάσει!

Ω ναί, οι αρρώστιες και οι χοντρές θείες (μόνο μία είπες???) είναι αναπόσπαστο μέρος της ζωής...
Εχω χάσει δικό μου κόσμο, και σε μικρή ηλικία, άν μή τι άλλο οδυνηρό...η ζωή όμως δέ μπορεί να μείνει πίσω (εκτός άν είσαι η μητέρα τους...για εκείνες ναί, σταμάτησε...)

Με τους γιατρούς μωρέ όχι, στη συγκεκριμένη τουλάχιστον περίπτωση δέν είμαι τόσο καχύποπτη.. Μέχρι και ο γιατρός που με χειρούργησε στο παχύέντρο που δέν είναι γυναικολόγος μου το είχε πετάξει πς υποπτεύεται κάτι τέτοιο και πς η θεραπεία είναι αυτή...( +μου έλεγε συνέχεια τί όμορφη που θασ είμαι με το νυφικό και δέν είχα πάρει πρέφα τί εννοούσε...)
Η δεύτεη και τρίτη και τέταρτη γνώμη βέβαια, εννοείται παίζει και πόδι να σπάσεις!

Δέ φοβάμαι τις αλλάγές γενικώς..φοβάμαι πολύ όμως τις μόνιμες και αιώνιες δεσμεύσεις...Ακόμα και από ένα γάμο ο.κ, άν κάτι δέν πάει καλά την κοπανάς, δέν τρέχει...τρέχει δηλαδή αλλά δέν παίρνεις και κανέναν στο λαιμό σου..
Ενα παιδί όμως είναι ΙΣΟΒΙΑ δέσμευση, τελείωσε, το ξέρουμε όλοι. Και ετσι πρέπει να είναι.

Οχι, δέν είμαι σε φάση, ζώ τελείως διαφορετικά, από τις παρέες μου φαντάσου μόνο ένα ζευγάρι πολύ μεγαλύτεροι έχουν παιδί, οι υπόλοιποι δέν είναι κάν αρραβωνιασμένοι, ένα 60/100 δέν εχουν μόνιμη σχέση...και δέν είμαστε πιτσιρίκια...φέτος όλοι γκρίνιαζαν πως είναι καλεσμένοι σε 300 γάμους και δέν έχουν χρήματα, εγώ και οι φίλοι μου άνε να ήμασταν σε έναν...

Και τις επιλέγω τις παρέες αυτές, συνειδητά, μου αρ΄σει στο μέτρο του δυνατού να ζώ σαν έφηβη, μου ταιριάζει, πώς το λένε...

Εννοέίται πως΄΄οχι να γεννήσω, στην πόρτα μου ΄ν μου άφηνες ένα νεογέννητο στο καλαθάκι του, θα γινόμουν η καλύτερη μαμά του κόσμου! Αν μπεί στη ζωή σου μόνο του είναι διαφορετικά, όπως και με το σκυλάκι μου που δεν τα ήθελα πρίν το γνωρίσω.

Δέ μπορώ όμως να κάνω κινήσεις όπως γάμος, παιδιά κτλ τώρα, επειδή υπάρχει περίπτωση να τα θέλω σε 15 χρόνια...δέ μπορώ. Δέν το'χω και έχω άλλα άγχη αυτή τη στιγμή, επαγγελματικά ιδίως που δέ μου επιτρέπουν να πάρω τέτοιες αποφάσεις..Το ίδιο ισχύει και για τη σχέση μου,τη διατηρώ γιατί δέ χρειάζεται να κάνω καμια σχεδόν υποχώρηση, άν χρειαζόταν, που κάποτε χρειάστηκε, θα πάθαινα όπως και έπαθα νευρικό κλονισμό, αλήθεια!

Αρα το παγώνουμε, και πίνουμε στην υγειά σου και της οικογένειάς σου, γιατί κι εσύ μου είσαι απίστευτα συμπαθής!

-Trying...αχ, όλοι μου φαίνεται έχουμε προσωπικές εμπειρίες από την περίφημη δεύτερη γνώμη! Μία γνωστή που δέ μπορεί να έίνει έγκυος έχει πάει σε 3 διαφορετικούς και έχει ακούσει ήδη 3 διαφορετικές απόψεις!

-Κωστάκη ελλήφθη!

-Spaigeck..έ, την αγωνία για τη βιοψία πάντως δέν τη μοιράστηκα,χε χε! Όλα έχουν τα όριά τους!

-Μαράκι, θα τα πούμε στο bblog του Αγγελου ρέ!

Aggelos Spyrou said...

:)) οκ! αυτό ήθελα, να δω ότι συνειδητά αποφασίζεις για όλα!

Φιλιά!!! :)

Artemis said...

Πολυ μεγάλο πρόβλημα, κ εγώ π νόμιζα πως μόνο εγώ έχω...Ρε δεν κατάλαβα εσένα το πρόβλημά σου είναι απλά το να κάνεις παιδί η γενικά να έχεις ένα? Τέλειος ο ΚΥΡΙΟΣ...είσαι πολύ τυχερή που τον βρήκες...

patsiouri said...

Αρτεμι το πρόβλημά μου είναι-όπως έχω καταλάβει κι εγώ- πως ο οργανισμός μου απαιτεί να κάνω παιδί το συντομότερο! Το ωάριο που δέ γονιμοποιείται φρικάρει και με μολήνει σε απίστευτο βαθμό, μου προκάλεσε τεράστια ζημιά στο παχύ έντερο και άν δέν το ακινητοποιήσω (ή δέν το γονιμποιήσω) θα κάνει χειρότερα. Γι αυτό πρέπει να μου κόψουν την έμμηνο ρύση καθώς και την ωορρηξία, άρα δέ γίνεται με απλά αντισυλληπτικά δυστυχώς.

Κάποια στιγμή που θα είμαι σίγουρη πως δέν πρόκειται να γεννήσω άλλο παιδί, θα μου νεκρώσουν τις ωοθήκες να μήν παράγουν ωάρια και θα σταματήσει η ταλαιπωρία, δυστυχώς όμως κανείς δέν αναλαμβάνει να στο κάνει πρίν τα 40 τουλάχιστον γιατί φοβάται πως μετά θα τον κηνυγάς γιατί μπορεί να φάς καμιά φλασιά να γίνεις μάνα και τότε δέ θα γίνεται...

Εσύ τί προβλήματα εχεις καλή μου??? Σου εύχομαι να τα ξεπεράσεις το γρηγορότερο...

patsiouri said...

Σόρι, είσαι η Αρτεμις ή ο Αρτέμης??? Αν το δεύτερο άκυρο το "καλή μου "που σου πέταξα!

Anonymous said...

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΚΙ ΕΔΕΙΞΑ ΤΟ ΠΟΣΤΑΚΙ ΣΟΥ ΣΕ ΕΝΑ ΦΙΛΟ ΓΥΝΑΙΚΟΛΟΓΟ ΚΑΙ ΣΟΥ ΕΧΩ ΣΤΕΙΛΕΙ ΜΕΙΛ, ΟΠΟΤΕ ΜΠΟΡΕΙΣ ΡΙΞΕ ΜΙΑ ΜΑΤΙΑ.
ΕΠΙΣΗΣ ΕΧΩ ΝΑ ΣΕ ΡΩΤΗΣΩ ΚΑΙ ΚΑΤΙ ΕΝΤΕΛΩΣ ΑΣΧΕΤΟ, ΜΕ ΠΟΙΑ ΔΙΑΣΗΜΗ ΞΕΝΗ Η ΕΛΛΗΝΙΔΑ ΜΟΙΑΖΕΙΣ;
ΠΡΟΣΠΑΘΟΥΜΕ ΕΔΩ ΚΑΙ ΩΡΑ ΝΑ ΦΑΝΤΑΣΤΟΥΜΕ ΤΙ ΕΙΔΟΥΣ ΦΑΤΣΑ ΜΠΟΡΕΙ ΝΑ ΚΡΥΒΕΤΑΙ ΠΙΣΩ ΑΠΟ ΑΥΤΑ ΤΑ ΚΕΙΜΕΝΑ, ΜΗ ΜΑΣ ΠΕΡΑΣΕΙΣ ΓΙΑ ΑΝΩΜΑΛΟΥΣ, ΓΙ ΑΥΤΟ ΣΟΥ ΤΗΝ ΚΑΝΩ ΔΗΜΟΣΙΩΣ ΤΗΝ ΕΡΩΤΗΣΗ,ΠΟΛΛΑ ΠΟΛΛΑ ΦΙΛΙΑ!

Artemis said...
This comment has been removed by the author.
Artemis said...

Όχι, η Άρτεμης είναι δεν έκανες λάθος.. τα δικά μ προβλήματα δεν αφορούν θέματα υγείας κ μετά την διευκρίνηση σου κατάλαβα ότι τα δικά είναι απλά, καθημερινά "προβληματάκια", τουλάχιστον σε σύγκριση με το δικό σου...τεσπα μακάρι να βρεθεί μια καλύτερη λύση που θα σε βολεύει...τα λέμε...

annamaria said...

Patsiouraki μου .....
ειναι δυο-τρεις ημερες
που συνεχεια
μπαινω, διαβαζω, φευγω....
Συγχωρεσε με μα δε μπορω να σου γραψω τιποτα, ουτε καν τη γνωμη μου.
Ειναι δικη σου η αποφαση και μονο δικη σου.
Τα φιλια μου, την αγαπη μου
και κλεινω με μια ευχη...
"ο,τι θα ειναι αυτο που θα αποφασισεις να ειναι το σωστο"
ομως ποιος μπορει να ξερει ποιο ειναι το σωστο ?????

patsiouri said...

-Βασιλάκη, το είδα, ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!!!Και το φίλο σου επίσης και ΟΛΟΥΣ όσους μου έστειλαν mail αυτές τις μέρες, χίλια ευχαριστώ σε όλους σας! Είναι πολύ όμορφο αυτό που γίνεται στα blogs, που υπάρχει τόση καλή διάθεση!

Όσο για το άλλο, οι απόψεις διίστανται! Το πιό σύνηθες είναι το να μου λένε πως μοιάζω με 3 ηθοποιούς, δέν ξέρω άν τις ξέρεις, την Ιωάννα Παππά, τη Λίνα Σακκά, και μία άλλη μελαχρινή όμως που δέ θυμάμαι το όνομά της αυτή τη στιγμή, που παίζει συνήθως τη μικρή κόρη που πάει σχολείο στα σήριαλ του Κοκκινόπουλου...

Κάποιοι μαθητές μου επίσης, επειδή είμαι πετσί και κόκκαλο, ισχυρίζονται πως μοιάζω με τη Βικτώρια Μπέκαμ, εγώ όμως δέ θέλω να μοιάζω με αυτή την αλογομούρα!

-Αρτεμι, ο.κ κούκλα, καλά

-Αννα Μαράκι μου θα συμφωνήσω...άρα βασιζόμαστε στο ένστικτο, έτσ δέν είναι???

Καλά να περάσετε σου εύχομαι κι από δώ, κι εμείς θα τα πούμε!

kwstask said...

Εχω ασχημα νεα!Καιγεται ο Υμμητος!!! φλεγεται οτι δεν ειχε καει στην πιο παλια φωτια του Υμμητου!Υπαρχουν 3-ισως και παραπανω μετωπα σε Ηλιουπολη,Καρεα,Υμμητο!!!Μιλαμε για μια πολυ μεγαλη πυρκαγια!!!Επισης εκτος ελεγχου μαινεται πυρκαγια στην Ευβοια!!!Υπο ελεγχο η φωτια στο Μπατσι Σαλαμινας!Αφηστε και τιποτα ακαυτο ρεεεε!!!!Οποιος μπορει να παει να βοηθησει!!!χρειαζονται χερια!!! Κατεπειγον!!!Αυτη την ωρα η φωτια καιει το Νεκροταφειο Βυρωνα!!!(περα απο ολα τα αλλα!)

NY ANNA said...

Κατά τύχη πέρασα και είπα να...
Τελικά έμεινα, γιατί ανακάλυψα πως συμπάσχω!
(Κι έτσι καταλαβαίνεις πως δεν είσαι στον κόσμο μόνη σου).
Κι εγώ πρόσφατα πέρασα από μια παρόμοια περιπέτεια, ντάλα καλοκαίρι κι έχω τα ίδια θεματάκια με σένα. Τα είπα κι εγώ όλα στο blog μου και ησύχασα. (Θα τα δεις, αν... Με τους τίτλους "boys and girls I'm back 1@2).
Πολλά φιλιά και πολλά κουράγια.
Όλα θα πάνε καλά.
Αλήθεια.
Μια (περίπου) ομοιοπαθούσα.
(Πάντως ό,τι έχουμε, στο ίδιο μέρος το έχουμε. Στο ίδιο... σύστημα!)
Φιλιά!

patsiouri said...

-Κώστα...αντε, ο καλός θεούλης δίνει σημάδια πως πρέπει να νομιμοποιηθεί επιτέλους η καύση των νεκρών...( Τα είδα ρε γαμώτο, ΄χω πάρει και όλους τους φίλους που ζούν εκεί κοντά...)

-Νy Anna..έρχομαι! Αν έκανες και τις ενέσεις please, πές μου΄τί παρενέργειες ε'ιχες, avikap τις λένε, τα πολλά-πολλά μιλιγκράμ!

Anonymous said...

Glikia mou s efxaristw poli pou diavases afta pou egrapsa ! :D Na sai kala :) Xairomai pou mou eipes ti gnwmi sou ;)
Elpizw na pernas teleia xD

Anonymous said...

Euxomai dunamh...filakia

kwstask said...

Πατσιουρακι(λιγο σε σκιουρακι,μου θυμιζει αυτο!χι,χι,χι!)δεν υπαρχει μεχρι στιγμης επισημη εκδοχη,αλλα υπαρχουν πληροφοριες για εμπρησμο:καποιος ειπε οτι ειδε εναν μα..κα(γιατι για να καις τα δαση,μα..κας πρεπει να'σε!)με μηχανη να πεταει αναμενα τσιγαρα,ενω ταυτοχρονα εχυνε με ενα μπετονακι λαδια αυτοκινητου!!!μια αλλη αυτοπτης μαρτυρας ειπε οτι ειδε ενα ασπρο φορτηγακι με δυο επιβαινοντες,οι οποιοι πεταξαν απο το παραθυρο κατι μαυρο(στουπι πιθανον)και μετα απο 15 με 20 λεπτα ξεσπασε πυρκαγια στο σημειο!!!το καλο ειναι οτι η γυναικα εχει τον αριθ.κυκλοφοριας του οχηματος και ειπε πως θα τον δωσει στην αστυνομια,οπου και θα καταγγειλει το γεγονος!Για νεοτερα απο τη φωτια στο μπλογκ μου:kinwniawramiden.blogspot.com Αληθεια πηρατε την Γελλας???

kwstask said...

Πατσιουρακι ελα μια βολτα απο το μπλογκ.υπαρχουν νεοτερα τα οποια αναφερω....ευπροσδεκτος κι οποιος αλλος-αλλη θελει να ρθει!

annamaria said...

Bασιζόμαστε στο ένστικτο???
Δεν ξερω γλυκο μου patsiouraki τι να σου πω...
Aυτο που ξερω ομως, ειναι το πως σκεφτομαι εγω σε καποιες
"ζορικες καταστασεις"
Βαζω που λες κατω την Ανναμαρια και της λεω,
"δε μου λες κυρια μου, σημερα σκεφτεσαι και υποστηριζεις αυτο...
μαλλισταααα....
αυριο ομως
(οπου αυριο = μετα απο χρονια)
θα εισαι τοσο σιγουρη πως η επιλογη σου αυτη θα ειναι αυτη που θα σε κανει πραγματικα ευτυχισμενη" ???

lazinio said...

megalo to post einai kai arga. eixa meinei sta tou gamou. auto mallon einai to prequel.

AVRA said...

πατσιουρακι μου το ιδανικο για τον καθενα ειναι ξεχωριστο και διαφορετικο ..εσυ ξερεις καλυτερα ολα τα υπολοιπα ειναι συμβουλες κουραστικες..παρολά αυτα δεν κρατιεμαι και θελω να σου πω ....να μην βιαστεις για την οποια αποφαση και θα συμφωνησω με την ανναμαρια... το τωρα και το μετα ισως να μην ειναι ιδιο...

PD said...

Ακριβό μου Πατσιούρι
πρέπει να παραδεχτούμε όλοι πια ότι είσαι η απόλυτη ηρωίδα μας, για να μην πω η Μεσσίας μας, μιας και τα όσα τραβάς εμπνέουν σε όλους μας τις πιο βαθιές φιλοσοφικές αναζητήσεις. Από την άλλη όμως, οφείλω να αποκαταστήσω τον μύθο σου.
Βασίλη, επειδή είχα την τύχη να δω (από τις σπάνιες τυχερές στιγμές της ζωής μου), το Pats από μια απόσταση ασφαλείας (η λάμψη της κι η φωτιά της απαιτεί κάποια μέτρα) είναι κάτι ανάμεσα σε pin up girl από τα 50s (ξέρεις, χυμώδης όπου πρέπει, στενή μεσούλα, κλαρωτή φουστίτσα), barbarella (μια μπρουτάλ σεξουαλικότητα με glam στοιχεία) και Φέι Ντάναγουεϊ (κυρίως από Μπόνι και Κλάιντ και Υπόθεση Τόμας Κράουν, ξέρεις, δολοφονικό βλέμμα, χαμόγελο που σε αποχαυνώνει κτλ).
Δυστυχώς για όλους εμάς τους φανατικούς ακολούθους της (παλιότερα είχα εκφράσει την ανάγκη μου να γίνω η πέτρα πάνω στην οποία θα χτιστεί η δική της εκκλησία), ο τυχερός είναι αξιότερος, και έχω ακούσει ότι έχει και την προτίμηση του Χοντρού Ονείρου. Η μόνη λύση λοιπόν είναι να την παντρέψουμε, να την ψήσουμε να γίνει τώρα που είναι μικρό κορίτσι, μάνα, και όταν τα οικογενειακά βάρη θα τους πέσουν ασήκωτα, να εμφανιστούμε όλοι μαζί σαν άλλοι από μηχανής θεοί και να διεκδικήσουμε μια ευκαιρία στον παράδεισο που θα μας εξασφαλίσει.
(Pats μου, μόλις συνήλθα από έναν πανικό στο γραφείο, δικαιολόγησε το παραλήρημα).

patsiouri said...

-cristalin μου...είσαι πολύ πολύ μικρή για να σε βασανίζουν αυτές οι μαλακίες...και όταν μεγαλώσεις θα σε βασανίζουν άλα σοβαρότερα, γι αυτό...καλό καλοκαίρι με τις φίλες σου σε ένα υπέροχο νησί!!

-Αλεξάνδρα μου ευχαριστώ, φιλιά και καλό καλοκαίρι!!

-Κώστα...μακάρι να τα πιάσουν τα μουνόπανα να γίνει μιά αρχή...

-Αννα Μαράκι μου δικιο έχεις κι εσύ...κι εγώ δέ θα έπαιρνα τέτοιες αποφάσεις ελαφρά τη καρδία, προς θεού! Πρωτίστως ομως με ενδιαφέρει πώς θα είναι η ζωή μου από'δώ και πέρα και μετά όλα τα άλλα! (Αν πχ είναι να πάθω όλες τις παρνέργειες που έμαθα, οστεοπόρωση και άλλα τρομακτικά...το γειώνω να ησυχάσω στεγνά...)
Δέν είναι εύκολο, το ξέρω, αλλά...
Και ένα παιδί δέν είναι παυσίπονο, προς θεού...

-Λαζ...ζέστη έ??? Αντε ρέ γράψε κάτι, βαρέθηκα να μπαίνω και να συναντώ το φίλο μου τον Τσάκ!

-Αυρουλίνι μου γυρίσατε??? Όλα τέλεια??? Δέν πιστεύω πως ήταν μόνο αυτό, κάπου θα ξαναπάτε αργότερα, έ??? Ο μπουμπούκος πως πέρασε???

Όσο για τα δικά μου προς θεού, δέν παίρνω αποφάσεις ακόμα, κάτσε να δώ πως θα είμαι σε κανα χρόνο και βλέπουμε!(Μπορεί να έχω μπεί και στο δημόσιο που μου είπε ο γιατρός, χά!)

patsiouri said...

Pd μου στο έχω ξαναπεί, δουλεύεις πολύ τελευταία!! Το χρήμα δέν είναι το πάν μικρέ μου...μόνο η αρμονική οικογένεια που κατα τα φαινόμενα μέχρι του χρόνου τέτοιο καιρό θα έχεις αποκτήσει!
Κι εγώ θα γίνω η καλύτερη νονά!
Άν είναι να με αποθεώνει το βαφτηστήρι μου όπως ο μπαμπάς του βέβαια!

Μόνο αυτό το "μπρουτάλ σεξουαλικότητα" δέν κατάλαβα! Νόμιζα πως ήταν δικό σου προνόμιο, χά!

Anonymous said...

το ποστ είναι γαμάααααατοοοοοοοο!

PD said...

...της μπαρμπαρέλας dear, της μπαρμπαρέλας.
Όσο για το βαφτηστήρι σου, σε τι χρώμα το θέλεις?

Το μεγαλο μας τσιρκο said...

1ον.....ο για΄τρός σίγουρα σε χάϊδεψε πατρικά????

2ον....μεγάλο το χουνέρι με την κουμπάρα που του κάνεις ρε συ...!!!

....εύχομαι να πάνε όλα με την υγεία σου και να βρεθεί η πιο ανώδινη λύση.....και αν αυτή είναι να κάνεις παιδί τώρα(ξέρω-ξέρω...μπρρρ)...να τσοντάρουμε όλοι για τα σφηνάκια νουνού στη Μαβίλη!!
;-))))

elafini said...

ένα τεταρτιάτικο φιλί για καλησπέρα και καλή δύναμη ;)

patsiouri said...

-Αργυρούλα μπρός στα δικά σου τα ποστάκια...

-Στου πεθερού σου καλέ μου φίλε! Χωρίς να τον ξέρω μου είναι ήδη πολύ-πολύ συμπαθής!

-Τσίρκο! Καλωσήρθες!
Άστα, ούτε κάν με χάιδεψε...καταλαβαίνεις, απαγορεύεται και το σέξ προς το παρόν μετά την επέμβαση...μέχρι και στο μπαρμπα-γιατρό χτύπησε το ασεξουάλ μου!
Τα σφηνάκια νουνου δέν είναι κακή ιδέα, όχι για το μωρό της Ρόζμαρι, για μένα που κινδυνεύω έμαθα ΚΑΙ από οστεοπώρωση!!!

-Ελαφίνακι μου ευχαριστώ πολύ-πολύ-πολύ!

~~kindergarden teacher ~~ said...

καλημερουδια κιαπο ενα //χεχεχε
σε ειδα την ανναμαρια να απορεις ,,,μωρε αμα γινει εφηβη και η αλλη ναδεις συγχρονισμο ..καλα εγω
βρισκω λυση ..τιποτα νεοτερο εχεις;΄

patsiouri said...

Ναι, έφαγα την πρώτη!!
Προς το παρόν τίποτα από συμπτώματα, περιμένω, περιμένω...
Θα αρχίσω επίσης και θεραπεία για πρόληψη της οστεοπώρωσης, καλοκαιριάτικα...

nanakos said...

Εγώ Πατσιουράκι μου σ' αγαπάω, anyway!

patsiouri said...

Συμπεθεράκο μου κι εγώ σε λατρεύω, μου έχεις γίνει πάγια και διαρκής ανάγκη, σάν τον κύριο στο νέο μου ποστάκι!

Anonymous said...

Εύχομαι όλα να πάνε καλά!
Φιλάκι γλυκό!!!

patsiouri said...

Καληνύχτα Βικάκι μου! Μιά χαρά θα πάνε, ευχαριστώ για όλα!!

m13 said...

ela re mlk, de boroun na sou bgaloun ti flegmoni na teleiwneis e?

gamimeni woriksia egw kathe mina kindyneyw na pethanw apo eswt. aimoragia, an den exw aima sto douglasseio de ginetai milame...alli istoria apo kei ...

a re patsiouri, kane to paidi, na pane ola kala, ase pou ama to kaneis sta niata tha meineis KORMARA meta kai tha exeis kai POLY mikri diafora ilikias me to paidi sou pragma GAMATO :)

patsiouri said...

Μπορούν να τη βγάλουν, αλλά 1ον ΕΓΩ δέ θέλω να με ανοίξουν ΠΑΛΙ΄και δέν πρέπει βέβαια τόσο νωρίς (μου πετσόκοψαν το παχύ έντερο πρίν δύο μήνες περίπου) και 2ον και να βγάλω αυτή την επικίνδυνη, η ωορρηξία θα συνεχίσει να με μολύνει γιατί με μισεί, οπότε παίζει να δημιουργηθεί άλλη και πάει λέγοντας!

Το παιδί δέν παίζει, μ'αυτά που βλέπω φοβάμαι ότι θα πάθει προστάτη στα 12! (και θα είναι και κορίτσι)

Φιλιά και ευχαριστώ!

trying escape the truth said...

Να μαι πάλι κι εγώ! Ολα καλα θα πανε και το ξέρεις!
όσο για τα παιδάκια που θα έρθουν και εγώ ανησυχώ για αυτά όποιος και αν τα κάνει (και εκεί το γιατί μαμά ή μπαμπά θα έχει δύσκολες απαντήσεις)

Anonymous said...

Tις ευχές μου και την εμπειρία μου. πριν απο μερικά χρονια μου προέκυψε ενδομητριωση. Κύστη στην ωοθήκη 4 εκατοστών η οποία αφαιρέθηκε λαπαροσκοπικά. Μετά από 2 χρονια ξαναεμφανίστηκε και τότε ξεκίνησα ομοιοπαθητικη. Η κύστη άρχισε να μικραίνει, δεν ειχα πια κραμπες και η νόσος χαρακτηρίζεται "ανενεργή". Στην "κλασσική" ιατρική δεν υπάρχει θεραπεία για την ενδομητρίωση, μόνο χειρουργεία. Δεν μπορώ να είμαι σίγουρη αλλά μπορεί και να βοηθηθείς, και χωρίς παρενέργειες - επιπτώσεις..
Νά σαι καλά.

patsiouri said...

Aνώνυμε κι εσύ να είσαι καλά, τώρα το είδα...λαπαροσκοπικά δυστυχώς δέ γίνεται τίποτα...Εχω αρχίσει ήδη τις ενέσεις,την πρώτη ούτε που την κατάλαβα στην αρχή, μετά είχα 20 μέρες περίοδο για να καθαρίσω όμως. Χτές βάρεσα τη δεύτερη και τα'χω δεί όλα...ελπίζω να μήν εόναι όλες οι μέρες έτσι. Το καλό είναι πως η διάμετρος της κύστης μου είναι αισθητά μικρότερη..το κακό πως η άλλη πληγή στο έντερο θεωρείται ακόμη φράσκια και με τσακίζουν και οι δύο, ακόμη δέ μπορώ να τεμτωθώ το πρωί, τί δυστυχία!

Και πάλι χίλια ευχαριστώ και μακριά ξανά από μάς!

Anonymous said...

πριν από ένα χρόνο έκανα χειρουργίο (όχι λαπαροσκόπηση) στο οποίο αφαιρέθηκε κύστη μαζί με την μία μου οωθήκη η βιοψία έδειξε ενδομητρίωση (πάλι καλά)

κάποιες ενέσεις, πολλά ευρώ και αρκετές φουντωμάρες μετά έχω πάλι πόνους:/ τόσο που λέω να πάω να τα "βγάλω" όλα να ισυχάσω και ας μη σόσω να κάνω ούτε παιδιά ούτε τίποτα.

όταν έχεις πόνους για ένα χρόνο συνεχόμενα και τραβάς άλλους τόσους ακόμα χειρότερους μετά το χειρουργείο και μετά φτου και πάλι από την αρχή το τελευταίο πράγμα που σε νοιάζει είναι τι λέει η "μητέρα" και ο κόσμος γενικότερα. Εδώ έχω φτάσει στο σημείο να μη με νοιάζει ούτε καν για τον εαυτό μου ώρες ώρες, μετά μου περνάει:/

το πρόβλημα είναι ότι ακόμα και αν οι γιατροί έκαναν μια τέτοια αφαίρεση πριν τα 40 αυτό δεν λήνει τα προβλήματα, αρχίζουν άλλα μετά: απόλεια μνήμης (οκ αυτό δεν είναι και τόσο άσχημο :P), ότι τραβάει κάποια στην εμμηνόπαυση (τα ίδια με τις ενέσεις δηλαδή μιας που το ίδιο κάνουν παίζουν με τις ορμώνες σου) και μετά αρχίζουν οστεοπώροση, καρδιά, αθρίτιδα και πάει λέγοντας μόνο για ακράτια δεν έχω ακούσει κάτι αν και δεν το αποκλείω

αυτό που θέλω να πω είναι ότι μακάρι να ήταν τόσο απλά τα πράγματα αλλά δεν είναι και σήγουρα ένα παιδί δεν θα λύσει κανένα πρόβλημα

το παιδί είναι κάτι εντελώς άσχετο και πρέπει να μήνει εκτός, θα το κάνεις μόνο αν το θές εσύ και για τους σωστούς λόγους αν υπάρχουν, όχι για να μπορούν μετά να σου δέσουν τις οωθήκες, μετά όταν θα υποφέρεις από άλλα ποιος θα φταίει? η μητέρα? ο γιατρός? ή το παιδί? χα το βρήκα η άτιμη κοινωνία πάλι:P

καλά αγνώησε με πονάω και λέω μ#%$&^ςς, πάντως δεν έγραψα για να σου πω τι να κάνεις εδώ δεν ξέρω τι να κάνω εγώ, άντε και περαστικά μας :)

Anonymous said...

Who knows where to download XRumer 5.0 Palladium?
Help, please. All recommend this program to effectively advertise on the Internet, this is the best program!

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Anonymous said...

Hello. And Bye.

Anonymous said...

For people suffering from lower back pain or leg length discrepancies, the usage of shoe lifts may be very advantageous

http://www.soportevitalextremadura.es/moodle/user/view.php?id=269&course=1

Anonymous said...

Often known as shoe lifts or shoe inserts, these inserts can be made from a range of supplies such as flexible plastic, hard foam, or perhaps a combination of the two supplies

http://www.freewillblog.com/index.php/member/23841/

Anonymous said...

4 unilateral DDH patients were treated for leg-length equalization using shoe lifts

http://www.davidhust.com/member/429083/

Anonymous said...

100datingwebsites.com

Anonymous said...

Видео ютуб улётное http://youtu.be/knL93B57iiI
Прикольное видео секс http://youtu.be/X2sdWXysJIc
[youtube]knL93B57iiI[/youtube]
[youtube]X2sdWXysJIc[/youtube]
video youtube http://www.youtube.com/user/aeytovaresch/
Вот ещё прикольное Видео
http://www.youtube.com/watch?v=nRWPYYc8WCg

video Видео замена роликов