Friday, December 14, 2007

H ΜΑDAME


Δευτέρα, Σύνταγμα,ώρα 9:30 το πρωί…
Ο Χ. καταφτάνει, το καφέ έχει σχεδόν γεμίσει κι εγώ γκρινιάζω.
«…το δημόσιό σας μέσα…κι εγώ δε θέλω να πάω το απόγευμα στη δουλειά, μπορώ???»
«Να δώσεις ΑΣΕΠ αγάπη μου να διοριστείς και θα τα’χεις κι εσύ τα τυχερά σου», απαντάει ο φίλος μου που μερικές φορές νομίζω πως δεν είναι πραγματικό όν, είναι απλά ένας απεσταλμένος του κακού Θεούλη με μοναδικό σκοπό να μου τα πρήζει να δώσω κάποτε ΑΣΕΠ…
«Πάλι τα ίδια? Δε δίνω λέμε. Δεν έχω χρόνο για τόσο διάβασμα και δε με παίρνει να δουλεύω λιγότερο. Ασε που διατηρώ επικοινωνία με πολλά καράφυτα από τη σχολή, ούτε ένας δεν κατάφερε να περάσει μέχρι τώρα, σιγά μην τα καταφέρω εγώ…»
«Είσαι έξυπνη μικρή μου εσύ, θα τα καταφέρεις» (αυτή η αισιοδοξία του ώρες ώρες με κάνει να θέλω να τον πλακώσω…)
«ΔΕ θα τα καταφέρω χρυσέ μου…το να γράψω καλά είναι το πιο εύκολο της υπόθεσης. Δεν έχω ούτε ένα μόριο, ούτε γάμο, ούτε παιδιά, ούτε προυπηρεσία..τίποτα! Κι αν υποψιαστώ πως θα ρίξω τόσο διάβασμα και θα χαθώ απ’τα εγκόσμια για να μου πούν «Ξέρετε, γράψατε τέλεια, είστε στους διοριστέους αλλά όχι στους διορισθέντες…τι κρίμα, ελάτε σε 2 χρονάκια πάλι…», αν το υποψιαστώ αυτό θ’αυτοκτονήσω και θα σε πάρω κι εσένα μαζί μου που μου βάζεις φυτιλιές μπουμπούνα!»

Με το Χ. κάνουμε πολύ παρέα τα τελευταία 3 χρόνια.
Βασικά αγαπιόμαστε.
Είναι δημόσιος υπάλληλος.
Και γκέι.
Και γαμώ τα παιδιά…
Και Πασόκος , Βενιζελικός μάλιστα,(αλλά τους φίλους τους δεχόμαστε με τα ελαττώματά τους, έτσι δεν είναι???»)

«Εσύ ΘΕΣ να διοριστείς?»..με κοιτάζει ερευνητικά…
«Πριν μερικά χρόνια ούτε με σφαίρες. Εδώ που φτάσαμε…αν ήταν λίγο πιο ανώδυνη η διαδικασία…χμ..δε θα’λεγα όχι. Αλλά και να διοριστώ ρε Χ., ξέρεις τι με περιμένει? 5 χρόνια επαρχία minimum! Θα φρικάρω!»
«Αφού εσένα σ’αρέσει η επαρχία καλέ..»
«Η επαρχία,όχι η άγονη γραμμή! Ούτε τα αποκλεισμένα χωριά! Ούτε τα αστρονομικά ποσά που θα χαλάω για μετακινήσεις αφού όλη μου η ζωή είναι εδώ, remember???”
«Είναι πολύ απλό ma cherie! Θα με παντρευτείς! ( ο μισός καφές μου βγαίνει απ’τα ρουθούνια αλλά ο Χ. συνεχίζει ακάθεκτος!) Δημόσιος υπάλληλος δεν είμαι τόσα χρόνια? Πέρνα εσύ και τι σε νοιάζει! Το συντομότερο θα βρίσκεσαι και πάλι στην πρωτεύουσα λατρεμένη!»
«Αμα είναι έτσι να παντρευτούμε νωρίτερα ρε», σκάω στα γέλια, «να έχω και τα μόρια του γάμου όταν πάω να δώσω!»
«Πολύ καλή ιδέα!», σιγοντάρει, ούτως η άλλως μικρή μου δε μπορώ να ανταποκριθώ στα συζυγικά μου καθήκοντα! Θα είμαι ο πιο βολικός σύζυγος ever! Kαι το διαζυγιάκι δεν είναι τίποτα, 800 ευράκια υπόθεση! Ρε την κακομοίρα τη μάνα μου χαρές που έχει να κάνει…( η μαμά του, όχι μόνο δεν ξέρει τίποτα για την προσωπική ζωή του καμαριού της αλλά εκφράζεται τόσο άσχημα κάθε φορά που τη συναντώ όταν αναφέρεται στις νέες νοικοκυρές που είναι όλες τεμπέλες, κακομαθημένες και τα θέλουν όλα στο χέρι ενώ εκείνες τότε…που έχω μπεί ούκ ολίγες φορές στον πειρασμό να της πετάξω πως δε χρειάζεται ν’αγχώνεται αφού δε θα δεί ποτέ νέα νοικοκυρά στο σπίτι της…αλλά έχε χάρη που αγαπάω πολύ το Χ. και κρατιέμαι!)

« Η δικιά μου πάλι όχι!!!!» αλλά θα το παλέψουμε, δεν τρέχει…ξεκαρδίζομαι στα γέλια!
«Της το’χεις πεί ρε καθίκι??» γρυλλίζει ο Χ.
«Τώωωωρα, εδώ και κάτι αιώνες! Ελα ρε βλάκα, πως κάνεις έτσι, δεν τρέχει τίποτα λέμε, απολογούμαι…αλλά δε γλιτώνω το κουλουράκι που μου πετάει στη μούρη!
«Δεν ξανάρχομαι σπίτι σας ποτέ!» δηλώνει γελώντας ο Χ, ντρέπομαι!»
« Κι εγώ δε σε παντρεύομαι ρε, όχι τίποτ’άλλο, να μου βγεί και καμιά βρώμα ότι το’παθες μετά από μένα να στιγματιστώ στην κοινωνία!
«Για να μάθεις να καρφώνεις ρε τσογλάνι αυτό θα σου κάνω!», με απειλεί, άκου στη μάνα της, τι ντροπή Θεέ μου! Θα πώ μάλιστα πως μετά από σένα σιχάθηκα τις γυναίκες εντελώς!!»
….η κουβέντα συνεχίζεται σε παρόμοιο στυλ, γελάμε συνεχώς…και ξαφνικά….

«ΝΤΡΟΠΗ ΣΑΣ!!!!! Τόση ώρα σας ακούω και δεν έχω βγάλει κουβέντα, αρκετά πιά!!»
(Η φωνή ανήκει στην κυρία του διπλανού τραπεζιού που σα δεύτερος Προκρούστης πρέπει να επιμήκυνε τρομερά το αυτί της για να καταφέρει να τ’ακούσει όλα αυτά μιας και η μουσική είναι επίσης δυνατή…)
«Τα έχετε ισοπεδώσει όλα!», συνεχίζει ακάθεκτη ενώ ο σύζυγος κρύβεται πίσω από την εφημεριδα του…Νεολαία! ΝεοΛΕΡΑ πες καλύτερα! Για σένα νεαρέ μου, λυπάμαι βαθύτατα, στρέφεται στο Χ., λυπάμαι τη μάνα σου και τον κακομοίρη τον πατέρα σου! Κι έχεις και θέση στο Ελληνικό Δημόσιο ενώ τόσα παιδιά ψάχνουν για δουλειά! (ζόνγκ!) Άρρωστα πλάσματα! Στην ηλικία σας θα έπρεπε να είστε δυο κανονικοί άνθρωποι με την οικογένειά τους! Κι εσείς? Έχετε φύγει εντελώς από την πορεία σας, μιλάτε για τον ιερό θεσμό του γάμου σα να είναι παιχνιδάκι, δε σέβεστε πατρίδα, θρησκεία, γονείς, τίποτα! Κι εσύ κοπέλα της παντρειάς (εγώ είμαι αυτή) και καθηγήτρια (το αυτό!) κάθεσαι και χαχανίζεις σαν κοριτσόπουλο στις καφετέριες λέγοντας αυτά τα αίσχη! ΠΟΤΕ σου δεν πρέπει να διοριστείς! Να μάθεις τι εσύ στα παιδιά??? Αλλά βέβαια, η παγκοσμιοποίηση μας μάρανε……………………………
……………………………………………………………..και συνεχίζει ακάθεκτη το ξέχεσμα για δέκα λεπτά περίπου…εμείς δεν έχουμε συνέλθει ακόμη απ’το σόκ…
……..αλλά βέβαια, φαντάζομαι σε τι σπίτι μεγάλωσες ( για μένα πάει κι αυτό…) για να ξέρει η μάνα σου πως κάνεις παρέα και με…άντε μην πώ τώρα, πάμε Αριστείδη, πάμε!»

Βουτάει τον Αριστείδη που έχει ήδη πληρώσει (και «πληρώσει» φαντάζομαι σ’αυτή τη ζωή…) και φεύγουν! Οι λιγοστοί πελάτες εκείνης της ώρας γελάνε και μας κοιτάζουν ενθαρρυντικά, «τα καφεδάκια των παιδιών κερασμένα από μένα», λέει ένας κύριος, «μα φυσικά τα κερνάει το μαγαζί και σόρι παιδιά», επιμένει η γλυκύτατη ιδιοκτήτρια, «ε, τότε ας παραγγείλουν τα παιδιά ότι θέλουν να κεράσουμε όλοι», γελάει ένας νεαρός πιο πέρα…και μια χαρά! Γίναμε όλοι μια παρέα και το καφεδάκι κράτησε πολύ!

ΥΓ1: Μια ερώτηση madame: Την ΑΓΑΠΗ που έκοβε βόλτες πάνω απ’τα κεφάλια μας και χόρευε γύρω απ’τα φραπέ μας την πήρε καθόλου το μάτι σας το φλογοβόλο?
Αν όχι, απευθυνθείτε πάραυτα στον οφθαλμίατρο του ταμείου σας πρίν τα ενοποιήσουν και τον φάει το μαύρο σκοτάδι…(σας…)

ΥΓ2: A propos, ένα ζώο που κυκλοφορεί πρωί πρωί φορώντας στους ώμους του ένα άλλο, βασανισμένο και γδαρμένο, ζώο, κατά την ταπεινή μας γνώμη δε δικαιούται, αν μη τι άλλο, να εκφέρει και άποψη…

ΥΓ3: Η ιστορία που μόλις διαβάσατε είναι 100/100 αληθινή…

154 comments:

ΩΣΗΕ said...

Λοιπόν παντρέψου τον Χ. και θα έχετε μια φυσιολογικότατη συζυγική ζωή. Σάμπως τα ''φυσιολογικά'' ζευγάρια μπορούν ν' ανταποκριθούν στα ''συζυγικά'' τους καθήκοντα; (εδώ γελάμε). Εσείς τουλάχιστον θα κερατώνεστε χωρίς να κρύβεστε.

Θέλετε κουμπάρο;;;;;

Anonymous said...

Καλά σας είπε βρε ξεδιάντροπα. Καλά αυτός αλλά κι εσύ; Καθηγήτρια πράμα; Τι νομίζετε ότι είναι ο γάμος και τον κάνατε ένα με τον φραπέ;

Και την αγάπη σας να την περιορίσετε, ακούς; Δεν θα την αφήνετε ελεύθερη να τριγυρνά και να μπλέκει τον κόσμο! Μύγα είναι; Για όνομα του Θεού. Και λίγα σας είπε! Κακώς που δεν μίλησε και ο Αριστείδης. Κι αυτός έπρεπε να πει, αλλά δεν προλάβε υποθέτω!

Για συμμαζέψου και άντε να δώσεις κι εσύ, γιατί είναι ωραίο το ξύσιμο βρε! Ποιος μακάκας δουλεύει σήμερα; Έχει δίκιο ο Χ. ΝεοΛΕΡΑ!

Απαπα!!! :P

Καλά η φώτο είναι όλα τα λεφτά! Ωραία είναι αυτά που μας συμβαίνουν, πρέπει να τα βλέπεις από την καλή τους πλευρά. Υπάρχει, υπάρχει!

Άντε πάω να ραφτώ για το γάμο! Καλό βράδυ :)

lazinio said...

κάτσε να γράψω ένα σχόλιο τώρα που είναι νωρίς, πριν γίνουν 90

Anonymous said...

Καλησπέρες..Πολύ καλό :-)

Matrix said...

Καλησπέρα.

Εγώ πάλι γιατί νομίζω ότι αυτή η "κυρία" με το που θα πάει σπίτι θα προβληματιστεί!
Μπορεί να ξέσπασε, αλλά νομίζω της κάνατε καλό, έστω και μέσα στην πλακίτσα σας...


PS.1. Καλύτερα καθηγήτρια με άποψη για το κοινωνικό γίγνεσθαι, παρά σαν αυτές με τα γιαλάκια, που δεν έχουν ιδέα πέρα από αυτό που γράφει το τυπογραφείο τυο Οργανισμού Εκδόσεως Διδακτικών Βιβλίων... άντε λίγο και ο Μπαμπανιώτης.

...Όσο για την επαρχία, δεν το έχεις δει από σωστή σκοπιά νομίζω. ..

Pan said...

Και εσείς καθόσασταν έτσι και την κοιτάγετε;;
Και μάλιστα με την γούνα στον ώμο, την καριόλα;;;;
Γιατί δεν της έχωσες δύο μπουνίδια κατάμουτρα να πει το Δεσπότη (φτου φτου φτου μακριά από εμάς) Παναγιώτη;;;

island said...

Καλησπέρα.

Καημένε Αριστείδη τί τραβάς και δεν το μαρτυράς...Για μένα ο κακομοίτης της υπόθεσης είναι ο Αριστείδης(μετά από την πατσόγρια βεβαίως βεβαίως)που κάθεται στο καβούκι του χωρίς να αντιδρά.Στον ύπνο του ίσως έχει τις πιο αινιγματικές ονειρώξεις..αλλά στον ξύπνιο του....

Γιατί δεν την ρώτησες την κάργια τί έκανε 9.30 το πρωί και αυτή και ο άντρας της και δεν δουλεύαν;Ποιός τους πληρώνει αυτούς;Κάτι μαλάκες σαν και εμάς;(συγνώμη για το εμάς).

Ο τυπάκος φίλος σου να μην ακούει κανένα καθίκι.Να κοιτάει την πάρτη του όπως όλοι οι άλλοι τη δικιά τους.Να χαίρεται τη ζωή του.

Όσο για το δημόσιο και τις σειρήνες που ακούς για αυτό.....κλείσε τα αυτιά σου,πάρε δύο αμοξίλ των πεντακοσίων και θα σου περάσει.

Τα φιλιά μου

island

m_stelios said...

ΧΑχαχαχα καλά ρε που τους πετυχαίνεις;χΧΑΧαχαχαχαχα
Έτσι είναι μετά την εμμηνόπαυση!Ναι ρε και θρησκεία θα ισοπεδώσουμε και πατρίδα Ρε κωλόγρια και τα πάντα που τα'χετε κάνει σα τα μούτρα σας!Γερασμένες ιδέες και ζαρωμένη λίμπιντο!ΟΥΣΤ!

neropistolero said...

Ζήτω το Έθνος!

island said...

Ζήτω...

mmexer said...

Εντελώς μεταξύ μας... Καλά σου τα 'πε! Δεν βλέπεις πόσο ωραία είναι η κοινωνία; Πόσο όμορφα αγγελικά πλασμένος είναι ο κόσμος...

Συμμαζέψου! Είσαι και καθηγήτρια! :) Γιατί αν δεν το κάνεις σύντομα θα καταντήσεις μια γριά μονοδοντού που άντρα γύρευε παντού :)

Καλά τι συμμαζέψου δηλαδή που αν ήσουνα καθωσπρέπει θα της έριχνες δυο ξανάστροφες να δει το Χριστό φαντάρο και τον Αριστείδη Μπραντ Πιτ!

Anonymous said...

na to pareis to paidi. perimeno prosklitirio.

demetrat said...

καλημέρα.
Μεταξύ μας, πάρτο το πακέτο που σου δίνει το παιδί.
Μόρια είναι αυτά.
Όσο για επαρχία, δεν είναι όλες άγονες γραμμές, έλα δώ.(θα σου πω που ιδιαιτέρως).
Απόλα έχουμε.χεχε
Οσο για τη θείτσα δεν ήταν εμβολιασμένη φαίνεται, μη δίνεις σημασία.
δ.

demetrat said...

Καλά τώρα είδα τη φάτσα της μπέμπας.
υποθέτω.
ακόμα τρέχω
χεσμένο ή πεινασμένο είναι ρε παιδιά;
δ

koulpa said...

axaxaxaxa.. να κλάψω ή να γελάσω;.. Θα γελάσω... και η κυρία δεν είναι η εξαίρεση..:):)
Την καλημέρα μου:):)

K-Top said...

Εγώ πιστεύω πως, με τη δικαιολογία ότι ο σύζυγός σου δεν μπορεί να ανταποκριθεί στα σεξουαλικά του καθήκοντα, έπρεπε να την πέσεις στον Αριστείδη, να πάθει κανένα εγκεφαλικό η γριά να αρχίσει να καθαρίζει ο τόπος σιγά σιγά! :p

fish eye said...

να κατι τετοια γινονται και μετα μας παιρνει η μπαλα ολους τους σαραντα και κατι..
μα κι εσυ βρε πατσιουρι..κολλητο σου γκευ βρηκες να κανεις;και ανυπαντροι..μα πως τολατε..πως;;

Zaphod said...

:-)

Καθώς προείπαν:

Ζήτω το έθνος!
Ζήτω ο στρατός!
Ζήτω η θείτσα με την γούνα!
και
Ζήτω ο αθάνατος ελληνικός Έλληνας!!!

love&kisses
zaphod

KitsosMitsos said...

Τρίζ ζώα παρέα: αυτό που το φοράει, το καημένο το πρώην ζωντανό και αυτό που σέρνει.
Μήπως απλώς είναι σεξουαλικά καταπιεσμένη η κυρία;
Να ζήσετε!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Χαχαχαχαχααα....
Τον έρμο τον Αριστείδη λυπήθηκα....

Ρε συ, με τούτη σου την ανάρτηση τί μου θύμησες....
Επειδή μας πατάει στο λαιμό κάθε χρόνο η Εφορία, προ καιρού λέω του Γλάρου...βρε δε χωρίζουμε εικονικά... να ξελασπώσουμε;...
Ούτε να ακούσει ο άτιμος..
-Βρε καλέ μου, πάλι μαζί θα μένουμε..
Τζίφος...
;-)
Δεν έχει άδικο το φιλαράκι σου... (δώσ' του ένα φιλί από μένα), μας σπρώχνουν να εκμεταλλευόμαστε τα παραθυράκια των νόμων...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Anonymous said...

o χριστος και ο αποστολος, τι ηταν αυτο;
χαχαχαχαχα
μαζι σας , τεκνα μου!!!

snikolas said...

LOL! Καλά, εγώ σκέφτομαι τον καημένο τον σύζυγο που όντως θα πρέπει να έχει πληρώσει πολλές αμαρτίες σε αυτή την ζωή!

[είναι φορές, που σκέφτομαι πόσο πίσω μπορεί να είναι η ανθρωπότητα σε όλους τους τομείς, όταν υπάρχουν άνθρωποι που σκέφτονται με αυτόν τον τρόπο.]

patsiouri said...

_Ωσηέ: Αυτό δεν το'χα σκεφτεί, ένα δίκιο το'χεις, μέχρι και παιδί μπορούμε να αποκτήσουμε και δε θα φοβόμαστε πως θα περάσει ο έρωτας!

-Freedula: Ο "Λεβεντόπαιδό Αρίστο μπές στο μαγαζί και κλείστο" πρέπει να έχει ξεχάσει πως είναι να μιλάς!

-Λαζ!!!! Έρχομαι από'κεί! Αφού είσαι ακόμη ζωντανός...

-caspergirl: Να'σαι καλά, ευχαριστώ!

-Ματριξ: Λές??? Μπά, ίσα ίσα που την έχω όλη μέρα στο τηλέφωνο να μας κράζει στις φίλες της...
Όσο για την επαρχία κι εμένα μου αρέσει πολύ. Στην ιδιαίτερη πατρίδα μου πχ που απέχει ένα τριωράκι από Αθήνα δε θα είχα κανένα πρόβλημα να ζήσω. Αυτό που σκέφτομαι είναι το δυσβασταχτο οικονομικό κόστος του πήγαινε-έλα σε περίπτωση που πάω κάπου μακριά...Εχεις δεί τιμές εισητηρίων??? Κι εχω αγαπημένους εδώ ρε γαμώτο...
Καλωσήρθες!

patsiouri said...

-Pan: Η αλήθεια είναι πως όταν γίνομαι ρόμπα μπροστά σε κόσμο τα χάνω λίγο, γι αυτό δεν πρόλαβα ν'αντιδράσω, από αμηχανία! Όσο για το Χ. που κοντεύει να καβατζώσει τα 40, καταχάρηκε που μας αποκαλούσε "νεολαία", μόνο ευχαριστώ που δεν της είπε!

-Island: Κάτσε ρε, κι εγώ ήμουν για καφέ το πρωί, δουλεύω όμως από τη μία μέχρι τις 10 το βράδυ!!
Οι συγκεκριμένοι λογικά θα έχουν πάρει σύνταξη...ο Αριστείδης έχει πάρει σύνταξη από τη ζωή γενικώς!
Όσο για το Δημόσιο, ούτε εγώ ψήνομαι αλλά είναι τραγωδία που 3 μήνες το χρόνο είμαι άνεργη...

-Στέλιος: Α χα χα, συμφωνώ και επαυξάνω, γαμάτο σχόλιο!!!

-Νεροπιστολέρο: Ζήτω......
Είδες τα Σκόπια??? Αγαλμα του Alexander στην κεντρική πλατεία, αμ πώς!!

-Μmexer: Καλώστο! Μεταξύ μας, πιο πιθανόν ήταν να δεί το Χριστό μοντέλο του Αρμάνι παρά τον Αριστείδη Μπράντ Πίτ.....

patsiouri said...

-Κειμ: Ζηλεύεις έ??? Δε φτάνει που παντρεύονται όλοι οι φίλοι σου, πέφτω κι εγώ...το τελευταίο οχυρό!!!Πλάκα πλάκα είναι η τρίτη πρόταση που δέχομαι μέσα σε μερικούς μήνες!

-Δήμητρα: Κι εγώ με τη φωτογραφία σκιάχτηκα! Όσο για την επαρχία εξήγησα και πιο πάνω αν δείς πως με φρενάρει το δυσβάσταχτο κόστος των μετακινήσεων που θα είχα στην πλάτη μου για να βλέπω συχνά τους αγαπημένους μου, αλλιώς δεν έχω πρόβλημα...(η κολλητή μου διορίστηκε Καλαμάτα και για να βλέπει κάθε Σ.κ τον άντρα της που δουλευει εδώ σκάει 150 το μήνα!)

-Κούλπα: Θα στο πω α λα Αγγελάκας ΅Σιγά μην κλάπσω!!!!"

-Ατρον: Α χα χα! Εγώ έλεγα στο Χ. ότι έπρεπε να του την πέσει αυτός! Ποτέ δεν ξέρεις...Τότε θα το πάθαινε σίγουρα!

-Φεγγαροαγκαλιές: Κοίτα από πάνω την απάντηση μου στον Πάν να δείς γιατί παραλίγο να την φιλήσει ο κολλητός μου!

patsiouri said...

-Zaphod: Μη σου πώ πως κάτι τέτοιους πρέπει να τους κλωνοποιούμε γιατί στην ιδεατή κοινωνία θα είναι είδος υπο εξαφάνιση!

-Κιτσοσμιτσος: Α χα χα, γαμώ τα σχόλια, ευχαριστούμε, ευχαριστούμε, στις χαρούλες σας!!!!

-Γλαρένια: Λοιπόν, έχω αδερφή λογίστρια...ξέρεις πόσος κόσμος έχει χωρίσει εικονικά λόγω εφορίας??? Μιλάμε για άπειρους! Εχουν διαζύγιο και κοιμούνται μαζί...πλησιάζουν αριθμητικά αυτούς που είναι μέσα σε γάμο αλλά δεν κοιμούνται μαζί!!!
Θα τα δώσω και τα φιλάκια, ευχαριστούμε!!!

-Lifewispers: Καλή ανωμαλάρα δηλαδή είσαι και του λόγου σου!
Εκκλησία αύριο και γρήγορα!
Αν ο παπάς βιάζει κανα παιδάκι μέσα κάνε υπομονή....

-Νικόλας: Χμ...η αλήθεια είναι πως για μένα προσωπικά, αν δεν ενοχλούν, κάτι τέτοιοι είναι το αλατοπίπερο της ζωής, τους κάνω τρελό κέφι! Το κακό όμως είναι πως είναι πολλοί και ενοχλούν....

elf said...

Σε λίγο αυτή θα πεθάνει και τη θέση της θα την πάρουμε εμείς. Όσοι από εμάς επιζήσουμε. Το ερώτημα είναι, ποια θα είναι η δικιά μας αντίδραση σε όσα θα κάνουν τότε τα σημερινά μωρά.

Δεν πειράζει που δεν αντιδράσατε. Όσο καλοί ρήτορες και να είσαστε δε νομίζω πως σε 10 λεπτά μπορείτε να αλλάξετε τις ιδέες και αξίες μια ζωής, όσο λάθος ή σωστές και να είναι αυτές.
Το πολύ πολύ να έγραφε κάποιος στο blog του για έναν αστείο καυγά στην καφετέρια που είχε πάει με τη παρέα του.

Καλή επιτυχία με τις εξετάσεις :)

If...ιγένεια said...

Πω πω και δεν είπες τίποτα?? :O

nyctolouloudo said...

Πατρίδα, θρησκεία, οικογένεια!!!!

λούφα βρε..!

αχ βρε Αρίστο τι τραβάς και δεν το μαρτυράς!
τελεικά, μερικούς άνδρες πρέπει να τους κάνουν ήρωες....
και γιατί να μην το πάρεις το παιδί;
θα χαρεί και η μαμά του...
νταξ, μπορεί να πάθει εγκεφαλικό η δικιά σου αλλά θα της μιλήσεις για τα μόρια .....

Ellie said...

Για τον ΑΣΕΠ δεν έχω να δηλώσω τίποτε... αυτού του είδους τις συζητήσεις, με ακριβώς το ίδιο περιεχόμενο όμως, μα ακριβώς έχω βαρεθεί να τις κάνω. ΔΕΝ θέλω να δώσω ΑΣΕΠ, με πιάνει ταχυπαλμία και σφίξιμο στο στομάχι με το που σκέφτομαι ότι θα πρέπει να μπω σε μια διαδικασία χειρότερη κι από τις πανελλήνιες. Και καθ'ότι εύκολη ειδικότητα (φιλόλογος) το να είσαι επιτυχών και διοριστέος είναι κάτι που ανήκει στην σφαίρα της επιστημονικής φαντασίας και μόνο.

Όσο για το ζουμί της υπόθεσης, την κυρία με το ζωντανό, ή μάλλον τα ζωντανά, καθότι και ο Αριστείδης της στα ζωντανά υπάγεται, να ταν η μόνη...

Ανάλογο περιστατικό, πέρυσι τον χειμώνα ήμουν σε ένα συμπαθέστατο κατά τ'άλλα μεζεδοπωλείο στην Πλάκα με τον Γ. Πρώτος καιρός τώρα που μαστε μαζί, τα μέλια και τα σιρόπια τρέχανε από όλες τις μεριές, αλλά καθότι είμαστε σε δημόσιο χώρο, είμαστε αρκετά συμμαζεμένοι, αν εξαιρέσεις χαζά γελάκια, καμιά αγκαλιά και λοιπά χαριτωμένα ζαρζαβατικά! Μέχρι που εκεί που βρίσκομαι στο ροζ συννεφάκι μου, νιώθω να προσγειώνομαι στην καρέκλα μου και το χρυσό μου να πετάγεται επάνω, να πάρει τα τσιγάρα του. Μέχρι να πατήσω γη, προσπαθώ να καταλάβω τι έχει συμβεί και ξαφνικά ακούω μια κυριούλα απέναντι, γύρω στα 40-45 να έχει φωνάξει τον σερβιτόρο να του πει να μας κάνει παρατήρηση γιατί λέει δεν είναι υποχρεωμένοι να μας ακούνε και να μας βλέπουν και νέα παιδιά είμσατε έπρεπε να το καταλάβουμε αυτό και έναν εξάψαλμο ανάλογο της κυριούλας με το ζώον. Όλο το μαγαζί να έχει γυρίσει να μας κοιτάει με συμπάθεια και απορία, ο σερβιτόρος να έχει μείνει μαλάκας ο άνθρωπος και να μην ξέρει τι να κάνει κι εμείς να αναρωτιόμαστε τι σκατά κάναμε και προκαλέσαμε την δημοσία αιδώ. Με συνοπτικές διαδικασίες καταλήξαμε στο ότι η κυρία μάλλον είχε να δει χαρά στα σκέλια της από τότε που ήτανε μωρό και της βάζανε ταλκ να μην συγκέεται και απλά την αγνοήσαμε επιδεικτικότατα...

koulpa said...

xaxa ναι σιγά μη πληγωθώ..:):)

Vafman said...

Ρε γαμωτο σε αυτην την χωρα ουτε ενα καφε δεν μπορουμε να πιουμε με τους δικους μας ανθρωπους και να τα πουμε. Ελεος με το εθνος της κατινας στο οποιο ζουμε

maria λεμονατη! said...

α ρε πατσιουρι, πας και πεφτεις σε κατι περιπτωσεις!
κωμικοτραγικες αλλα εμενα ρε γαμωτο με στεναχωρουν, με ψυχωπλακωνουν, με πιανει ενα σφιξιμο στο στομαχι και μου κοβεται η αναπνοη - θα το συζητησω με την ψυχαναλυτρια μου-

σκεφτομαι τι πλακα θα παθαινε αν ειχα παρομοια συζητηση με τον γιαννη για να δει ποσο καλα μπορουν να παρουν τον ασχημο δρομο ΚΑΙ παντρεμενα ζευγαρια να μην ξερει που να σταθει...ή μαλλον θα το ριξει στην παγκοσμιοποιηση ή κατι τετοιο τελος παντων...
και δεν νομιζω να κατσει στο σπιτι της να σκεφτει. εδω δεν σκεφτηκε τοσα χρονια. αυτες οι περιπτωσεις ειναι ανιατες.
ο αριστειδης ειναι αξιος της μοιρας του.
τι φοροαπαλαγες εχουν τα ανυπαντρα ζευγαρια (!)ρε παιδια και με εχετε ανυσηχησει;

al barouak said...

τελικά με το δημόσιο τι έγινε; οχι τίποτα άλλο, αλλα θέλω να ξέρω αν θα έχω συνάδελφο ένα άτομο σαν και εσένα.

mamma said...

ξεκαρδιστικό περιστατικό, το μόνο άσχημο στην υπόθεση είναι που η θείτσα με τον Αριστείδη ψηφίζουν
:(

Aggelos Spyrou said...

Αφού δεν σας έβαλε φωτιά να σας κάψει με προσάναμμα την εφημερίδα του Αριστείδη...

Άσχετο: Γιατί όλες οι ηλίθιες είναι παντρεμένες με έναν Αριστείδη;

οεο;

Κατουρημένη ποδιά said...

σχόλιο νούμερο 37,

σα πυρετός ακούγεται..

Androgeos said...

Ως κλασσικό αντιδραστικό στοιχείο, θα δώσω ένα δίκιο στη γουνοφορούσα. Πάω για λίγο να σου δείξω την οπτική γωνία από την απέναντι πλευρά, τη δική της :

Πραγματικά έχουν ισοπεδωθεί τα πάντα. Προφανώς η ζωή του φίλου σου είναι γεμάτη υποκρισία. Απόδειξη το ότι ντρέπεται τη μάνα σου.

Είναι εξοργιστικό για αυτή τη γυναίκα να βλέπει ότι, έστω και στα αστεία, σκεφτήκατε να κάνετε ένα γάμο βασισμένο σε αυτή την υποκρισία και της ήρθε ρίγος τρόμου όταν πιθανότατα σκέφτηκε ότι ο εργένης γιος της, το καμάρι της, μπορεί να έχει "το ίδιο χούι" με το Χ. ... τότε ήταν που εξερράγη!

(ελπίζω να με καταλαβαίνεις)

Skouliki said...

καλημεραααααααααα

να επεμβω να δειρω κανεναν..

patsiouri said...

-Ελφ: Ναι μωρέ, είναι σα να πιάνεις τη γιαγιά που μπαίνει στην εκκλησία στα 85 της και να της λές ότι δεν υπάρχει θεός...δεν υπάρχι λόγος!

-Ιφιγένεια: Όχι, δεν είπαμε, γίνανε όλα τόσο γρήγορα, βάλε και την αμηχανία...

-Νυχτολούλουδο: Αχ αυτά τα ΜΟΡΙΑ...έχω δεί κάτι μπουμπούκια να βγάζουν ψεύτικες αναπηρίες...

-Ellie: Κι εγώ το'χω πάρει απόφαση για τον ΑΣΕΠ. Ασε που θεωρώ απίστευτη κοροιδία το να μή δημοσιεύουν τις σωστές απαντήσεις ειδικά σε θέματα ΕΝΤΕΛΩΣ ασαφή όπως η επιλογή στις διδακτικές. Χίλιες φορέςγραμματέας με 600 ευρώ, το οποίο το έχω κάνει και θα το ξανακάνω όταν χρειαστεί!

patsiouri said...

-Koylpa: Ε μα τώρα!

-Vafman: Δε μ'ενοχλεί τόσο η παρουσία τους όσο το γεγονός ότι ψηφίζουν!

-Μαρία Λεμονάτη: Περισσότερες πληροφορίες στη Γλαρένια για τις φοροαπαλλαγές, απ'ότι ξέρω αν έχεις πάνω από ένα ακίνητα που τα ζευγάρια τα δηλώνουν μαζί, συμφέρει να είσαι χωρισμένος γιατί δηλώνονται χωριστά και ενα-ένα δε φορολογούνται τόσο!

-Al Barouak: Όχι, δυστυχώς δε θα έχεις, που είσαι διορισμένος εσύ καλέ μου? (Σε ποιά πόλη εννοώ, δε θα σου κάνω κι ανάκριση για τη δουλειά σου!)

-Mamma: Απ'το στόμα μου το πήρες, μόλις το έγραψα πιο πάνω!

patsiouri said...

-Αγγελος : Γιατί, ξέρουμε κι άλλες??? Εγώ νομίζω πως πρώτη φορά γνώρισα "Αριστείδη" στη ζωή μου!

-Κατουρημένη ποδιά: Κοίτα μην κολλήσεις εσύ πυρετό και τεζάρεις τώρα που ο μικρός Λάζ θέλει ένα φιλικό ώμο!

-Ανδρόγεως: Φυσικά και σε καταλαβαίνω! Τα σκέφτομαι κι εγώ πολλές φορές τα πράγματα ώς "δικηγόρος του διαβόλου"!

-Σκουλήκι: Μέρες! Τρελό κρύο, πάω για καφέ, φιλιά!

unlearn... said...

1.Με τη φωτό τρόμαξα.Αλήθεια.

2.Καλή περίπτωση ο γάμος αν είναι προς όφελος σου και αφού προσφέρεται το παιδί και είναι καλό παιδί και σ'αγαπάει.

3.Καλά καθόσασταν τόση ώρα και την ακούγατε???Όχι οτι θα είχε ιδιαίτερο νόημα να προσπαθήσει κανείς να συζητήσει μαζί της....δε θα καταλάβαινε τίποτα...αλλά ενα χέσιμο κι απο πλευράς σας, ενας καφές-καπέλο, ή έστω να της γυρνάγατε την πλάτη και να συνεχίζατε την κουβέντα σα να μην υπάρχει....απαπαπαααα.....Χαρά στο κουράγιο σας!

Ελλάς ελλήνων αστών.

Όλε!!

al barouak said...

ερμούπολη, είναι ωραία αλλά λεω να έρθω προς κέντρο

Blonde said...

Ε, δεν είμαστε καλά, ούτε για καφέ δεν μπορείς να βγείς τη σήμερον ημέρα. Άσε πόσες φορές έχω ακούσει και εγώ μαλακίες από διάφορους. Μη δίνεις σημασία κοπέλα μου και αν σου κάθεται παντρέψου τον μωρέ τον Χ. μπές στο δημόσιο και ασε τους να λένε. Χα

Androgeos said...

Η ιστορία αυτή μου θυμίζει ένα παλιό ιντερνετικό γνωμικό :

- Όσο σοβαρά κι αν μιλάς, πάντα θα βρεθεί κάποιος μαλάκας να πάρει τα πράγματα στην πλάκα.
- Όσο κι αν κάνεις πλάκα, πάντα θα βρεθεί κάποιος μαλάκας να πάρει τα πράγματα σοβαρά.

Anonymous said...

Ερίτιμος δεσποσύνη,
μήπως θα ηδύνασθο όπως αποδεχθείτε πρόσκλησιν μου δια πάστα φλώρα εις το γνωστόν μέρος την ερχομένη Τρίτην, την ίδιαν ώρα που συνέβη το συμβάν;
Θα σάς αναμένω εντελώς ...μόνος
Γοητευμένος τα μάλλα
Ο Αριστείδης

http://okyrios.pblogs.gr

anima rana said...

Πατς, ΓΥΡΙΣΑ!!!!!

KitsosMitsos said...

Η χαρά, χαρά πάντα έχει!
Την καλησπέρα μου, έστω και σε κρύα ημέρα.

tzonakos said...

Εχω ενα πρόβλημα !
Δεν μπορώ να προκρουστο-επιμηκύνω το αυτί μου να ακούω τι λένε δίπλα.
Γι αυτό θα πάω να αγοράσω μια συσκευή ενίσχυσης του ήχου και θα δεις Πατσιουράκι αμα πετύχω καμμια κουβέντα τέτοια...

...θα σας κεράσω κατιτις μωρε, δε μπορώ εγω, ασε που δε φοράω γδαρμένο πάνω μου.
Φιλιά :)

Я верю в Сталина said...

Τη Λουκά είχατε δίπλα;;; Πάντως αυτό με το γάμο σκέψου το. Ο γάμος σκοτώνει τον έρωτα... :)

patsiouri said...

-Unlearn: Με τη φωτο τρόμαξα κι εγώ, αλήθεια!
Όσο για τη μαλάκω, αυτό κάναμε, συνεχίσαμε αμήχανοι την κουβέντα μας αλλά ήταν μικρό το μέρος και...καταλαβαίνεις...

Al Barouak: Κάτσε εκεί που είσαι, είναι σουπερ η Ερμούπολη!

-Lianne: Ούτε το ένα ούτε το άλλο θα γίνει αλλά το "σ'όποιον αρέσουμε" κι εγώ το πρεσβεύω απόλυτα!

-Ανδρόγεως: Ποσο δίκιο έχεις! Γαμάτο γνωμικό!

patsiouri said...

-Αριστείδη: Θα ήτο, ώ, τόσο μεγάλη ηδονή το ιδείν την αξοπρεπεστάτη κεφαλήν σας και το λαμβάνειν μία πάστα φλώρα ή εστω πορτοκαλάδα παρ'υμών φίλτατε....επεί όμως ού δύναμαι να κατανικήσω την φοβίαν ην αισθάνομαι προς την σύζυγον υμών, να μεταφέρουμε το ραντεβού στο "Ζώναρς" να θυμηθούμε τα παλιά???

-Βατράχι: Ήρθα!

-Kitsosmitsos: ΠΟΛΥ κρύα ημέρα, μπρρρρ!!!!Καλημέρα!

-Τζονάκος: Να πάρεις, να πάρεις, δεν ξέρεις τι χάνεις από τη χαρά του ωτακουστή!

-Dimosthenis: Χα χα χα! Δεν πειράζει, τουλάχιστον θ'αποδείξω εύκολα στο διακαστήριο πως τον έπιασα με άντρα και ξέρεις πως είναι οι Ελληναροδικαστές μ'αυτά, θα του πάρω τα σώβρακα!

O Kyrios said...

Ω αγαπημένη
Τι μου θυμήσατε...
Έξοχα, εις το Ζώναρς, λοιπόν.
(κάποια συνωνόματη σας εις παρακείμενον ιστολόγιον μού υπενθύμισε ότι αι συγκοινωνείαι είναι ...χμ, δια το πέος (ούτως ειπείν), αλλά μη ανησυχείτε είμαι ακμαιότατος πεζοπόρος, θα αναμένω εναγωνίως.
Αιωνίως υμέτερος

Dr_MAD said...

Shit! Κάπως αργά αντιλήφθηκα το θεϊκό post. Εγώ ως δημόσιος υπάλληλος προφανώς όμως δε διακαιούμαι να μιλήσω χαχαχα

PS: Οι αγάμητες είναι μάστιγα που λέει κι ο φίλος guerrero xexe

Καλημέρες και καλή εβδομάς ;-)

leila said...

ε, ρε γλεντια!!

get a life δεν βρεθηκε κανεις να πει στην μανδαμ;; οχι οτι θα καταλαβει αυτο ή οτιδηποτε αλλο, αλλα , προσθετω και αυτο στα αλλα που ηδη γραψαν οι προηγουμενοι σχολιαστές..

κλαιω απο τα γελια πατς μου.. και απο τα κλαματα.. και απο τα νευρα.. γιατι οσα λες, γινονται..

για τον ασεπ δεν θα σπαταλησω λέξη εκτός απο αυτές: τα νευρα μου!!!!

An-Lu said...

Καλά μιλάμε, αυτό κι αν είναι happening!

ΥΓ ΑΣΕΠ έδωσα κι εγώ, εξετάσεις και παραδόξως πέρασα! Ούτε μόρια είχα ούτε βύσμα ήμουν...αλλά κοίτα και σε άλλους κλάδους ΠΕ πατσιουράκι μου!

Βαγγέλης Μπέκας said...

Δεν μπορώ να πω για όλους τους gay(δεν μπορώ να ξέρω) αλλά δυο φίλους που έχω είναι και γαμώ τα παιδιά!
Βέβαια είναι αρκετά απελευθερωμένοι σαν άνθρωποι, δεν το καταπιέζουν...

Όσο για την κυρία... αν διάβαζε κανα βιβλίο... ας πούμε το περί έρωτος του Πλάτωνα... θα διαπίστωνε ότι το πέσιμο του Αλκιβιάδη στον Σωκράτη, παρουσιάζεται σαν φυσιολογικό γεγονός...

Με άλλα λόγια στον χρυσό αιώνα της Ελλάδας έπεφτε πολύ gamisi μεταξύ αντρών!

Α! Και κάτι που με ενδιαφέρει και προσωπικά. Εκείνη την εποχή οι ιέρειες δεν είχαν μούσια και κελεμπίες. Ήταν τα καλύτερα γκομενάκια της πιάτσας και ξεχαρμάνιαζαν πάνω τους κόσμος και κοσμάκης....
Να παίζε τέτοιο θέμα στις μέρες μας, θα γινόμουν «παπαδοπαίδι»...

Πρόοδος = σεξουαλική απελευθέρωση!

ΣΠΙΘΑΣ said...

Δεν ξαναβγαίνω, μαζί σου...
Ρεζίλι, μ'έκανες..

George said...

Πατρίς - Θρησκεία - Οικογένεια. Βρε κοίτα να δείς που μόλις εφτά χρόνια αρκούν να στιγματιζόμαστε ως Έθνος(πώπω τι είπα τώρα) μια ολόκληρη ζωή.
Α ρε Γιώργη Παπαδόπουλε τι μας έκανες.

? said...

ΠΑΣΟΚΟΣ-ΓΚΕΙ-ΔΗΜΟΣΙΟΣ ΥΠΑΛΛΗΛΟΣ..ούτε σε αγγελία..!!

this is a test blog said...
This comment has been removed by the author.
Κατουρημένη ποδιά said...

συντάξιμο σχόλιο νούμερο 63.

άντε και κοντεύουμε στη σύνταξη..

του λαζ θα του προσφέρω τον e-ώμο μου,,

industrialdaisies said...

Αν και το ξέρω ότι διαβάζεται σικέ... Αχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχαχα!!!!!

ΗΞ διαχρονική μου απορία είναι γιατί η στρίγγλα γίνεται αρνάκι μόνο στο έργο του Shakespear. Στην πραγματική ζωή ο Αριστείδης πληρώνει τα σπασμένα και τρώει και παντόφλα που στην κρίσιμη στιγμή δεν έπαιξε μπουνίδια για πάρτη της. Και αχ!, τι θα έκανε χωρίς μία τόσο δυναμική γυναίκα δίπλα του...

Άσε δε το άλλο, το μωρό στην φωτό με έχει κάνει να γελάω πριν ξεκινήσω το διάβασμα. Κάθε φορά είσαι κάθαρση ρε πατσιουράκι. Στην αφήγησή σου χωράνε όλα. Νεύρα, γέλια και κλάμματα..

Σε φιλώ! :)

Μαράκι said...

Καλά μιλάμε εχω πεθάνει στο γέλιο!!!!!!
Ντροπή της κοινωνίας χεχε!!!
Αρε κάτι τσίρκα που κυκλοφορουν άλλοι εχουν το όνομα και άλλοι τη χάρη.

maria λεμονατη! said...

υγ. εχω 3 φιλες που περασανε ασεπ με την 3η-4η-5η φορα δεν θυμαμαι παντως περασανε. η μια μαλιστα 4η στη σειρα καταταξης!
το ειχε εμπεδωσει μετα απο τοσες επαναληψεις...
ο τολμων νικα!
αρα ολα γινονται! (ή εχω πανεξυπνες φιλες; :p)

Marina said...

Αχαχαχα! Πολύ με έφτιαξε το άρθρο σου. Ομως οφείλω να σου επιστήσω τη προσοχή για το μέλλον σου!.
Στη θέση σου θα έδινα μεγάλη σημασία στον ΑΣΕΠ, θα σου προσφέρει τη χαρισάμενη ζωή του δημοσίου (παρακάτω θα σου παραθέσω ανέκδοτο-σεντόνι θα γίνει το σχόλιο) εφόσον και εσύ κάνεις κάποιες αβαρίες. Προσωρινές. Χρειάζεσαι άμεσα ένα μόριο στη ζωή σου. Μεγάλο. Τροφαντό αλλά όχι ιδιαίτερα ζωντανό (ξέχνα δη το "μόριο" του Χ) τη πρότασή του όμως να τη πάρεις στα σοβαρά. Τον εαυτό του σου προσφέρει με το αζημίωτο. Αυτός θα έχει μία σύζυγο και την ησυχία του απο τις λιγουριές της μάνας του για νυφούλες, κρίμα θα είναι να τη στείλει στη Μύκονο σε κανά γάμο στον Pierro θα πάθει εγκεφαλικό η γυναίκα. Εσύ πάλι δεν θα έχεις το συζυγικό "μόριο", θα αποκτήσεις όμως άλλα μόρια για άμεσο διορισμό, αν σκαρώσεις και κανένα παιδί εκεί να δείς ΝΑΑΑ τα μόρια. Με τη μάνα σου θα έχεις πρόβλημα διότι δεν είναι στραβή, άλλα τα όνειρά της για τη κορούλα της. Χμμ! Γι αυτό θα κάνεις το παιδί..να τη βάλεις να ασχολείται.
Σπαθί σου ξηγήθηκε ο Χάρης, μεγάλη του η Χάρη. Τυχερή είσαι.

Marina said...

Ανέκδοτο
Υπήρχε ένας ανάπηρος που είχε πατήσει παλιά μιά νάρκη και του είχε κόψει τα αρχ****. Με το πες-πές έβαλε έναν βουλευτή γνωστό του να του βρεί θέση στο δημόσιο και όντως του τη βρήκε. Μετά απο λίγους μήνες ο βουλευτής είπε να πάει να τον δεί στο νέο του γραφείο, πάει, του λένε "τώρα, έχει φύγει, σχόλασε", ξαναπάει τα ίδια, όποτε πήγαινε ο αναπηρος είχε φύγει. Πείσμωσε ο βουλευτής. ΄Πάει μια μέρα απο τις 6.30 το πρωι και στήνεται έξω απο τη δημόσια υπηρεσία, που θα πάει θα τον συναντήσω. Και πράγματι κατά τις 7.00 εμφανίζεται ο protege. Του βάζει τις φωνές που τη κοπανάει νωρίς απο το γραφείο, που εκείνος έβαλε ρουσφέτι για να του βρεί θέση, που τον εκθέτει κλπ, κλπ. "Δεν φταίω εγώ κύριε Βουλευτή μου", λέει ο υπάλληλος "εγώ έρχομαι κανονικά στη δουλειά στις 7 το πρωϊ, πίνω τον καφέ μου, διαβάζω την εφημερίδα μου, κατά τις 8.00 άντε να εξυπηρετήσω κανένα πελάτη και μετά..και μετά όλοι εδώ στο τμήμα αρχίζουν και ξύνουν τα αρχ***. Τι να κάμω λοιπόν εγώ ο ανάπηρος? Σηκώνομαι και φεύγω"!.

Marina said...

Και ολοκληρώνω για ν'αποφύγω τη λεμονόκουπα σχετικά με την κα Ηθικού. Κάτι τέτοιες δεν αφήνουν καρέκλα για καρέκλα ψυχιάτρου..(καλό αυτό, να μη πεινάνε και οι γιατροί).

patsiouri said...

-Ο kyrios: Πώς??? Δεν θα ορίσουμε συνάντησιν στας Κηφησιάς ινα κατηφορίσωμεν παρα της αμάξης??? Με απογοητεύετε φίλτατε!

-Mad: Οι κακογαμημένες είναι χειρότερη μάστιγα! Θυμήθηκα κάτι φίλες μου...

-Λειλα: Κι εσυ παθούσα με τον ΑΣΕΠ καλό μου??? Είσαι και παντρεμμένη γυναίκα...

-Αν Λού: Το ξέρω βρέ, κι εγώ έχω φίλους που πέρασαν με τη μία χωρίς βύσματα και μόρια και είναι μια χαρά...σε άλλους κλάδους όμως! Ο δικός μου δεν παλεύεται! Έχω το νού μου πάντως...

patsiouri said...

-Vita Mi: Εγώ λυπάμαι τα παιδιά της κυρίας αν έχει...Και γκέι να μην είναι, μπορεί απλώς να τα'χουν με κάποιον-αν που δεν εγκρίνει η μητέρα...και άντε βρες συμπαράσταση από τον Αριστείδη!

-Σπίθα: Η πρόταση ισχύει όμως, έτσι??? Βλέπω μόρια στον ύπνο μου και ηδονίζομαι!!

-Νίκος Κ. Α χα χα χα χα!
..."προσφέρει μόρια για τους διαγωνισμούς του ΑΣΕΠ σε βραχυκυκλωμένες ψυχές! " Εκεί να δείς σουξέ που θα είχε!

-George: Ο συνονόματός σου λές??? Μπα, είναι πιο βαθιές οι ρίζες!

patsiouri said...

-Κατουρημένη ποδιά: Δεν ξέρω για σένα, εγώ έπιασα δουλειά σ'ένα αναψυκτήριο στο Κορωπί κι ένας καλός κύριος μου είπε να μην ανησυχώ για τη σύνταξη!

-Industrialdaisies: Ρε συ, κι εγώ όταν το είδα το μωρό σκιάχτηκα, θυμήσου αύριο να τσεκάρεις το μέιλ σου!

-Μαράκι: Μου φαίνεται πως παίζει και να είναι το χόμπι της.Να σέρνει κάθε πρωί το δύσμοιρο Αριστείδη στο κέντρο και μόλις οι αντέννες της εντοπίσουν σκηνικό που τη χαλάει...επίθεση!

-Μαρία Λεμονάτη: Κι εγώ έχω φίλους που από τα 24 δεν κάνουν τίποτα άλλο, διαβάζουν και δίνουν ΑΣΕΠ...γαμώτο, δε μπορώ να το κάνω!

-Μαρίνα: Επειδή βιάζομαι τρομακτικά, θα σου απαντήσω αργότερα ιδιαιτέρως να τα διαβάσω και τα τρία!

oKyrios said...

Φρονώ και εγώ ότι η σχέσις μας πρέπει να λάβει πάραυτα τέλος
Δε γνωρίζω τι εστί κάμπριο αλλά σάς συνάντησα τις προάλλες εποχούμενη σε όχημα κομβερτίμπλ και δή ασκεπές. Και το χείρον ήτο ότι χαριεντιζόσασταν μετά αγνώστου ανδρός. Η συμβία μου και εγώ εμείναμε άφωνοι απο την προκλητική σας συμπεριφορά.
Αdieu mon cherie

mamma said...

@marina
Πολύ με στεναχώρησε το σχόλιό σου. Στους ψυχιάτρους-ψυχολόγους-ψυ γενικώς, με το συμπάθειο κιόλας, δεν πάνε οι άνθρωποι με υπερφίαλο εγωισμό όπως η κυρία του κυρίου, αλλά οι άλλοι...

ΥΓ. Να μην πω περισσότερα, διότι είμαι και σε ξένο σπίτι.

Anonymous said...

Πατσιούρι, καλημέρα και καλώς σε βρίσκω και σπίτι σου
Κάτι τέτοιες απαίσιες κιουρίες με γούνες και ακράτητο μουχλιασμένο συντηρητισμό, θεωρούν τους γκέι απλά ανώμαλους και διεστραμμένους, δηλαδή τους βλέπουν όπως εσύ κι εγώ βλέπουμε έναν παιδεραστή ή ένα δολοφόνο. Δεν κάνω πλάκα. Γι' αυτό η κούκλα θεωρεί ότι ο φίλος σου θα έπρεπε να αποκλείεται από τις εξετάσεις του Δημοσίου ως μη έχων τα τυπικά προσόντα (όπως ακριβώς όσοι έχουν καταδικαστεί αμετάκλητα για απάτη, κλοπή, φόνο κλπ) . Επαναλαμβάνω, δεν κάνω πλάκα. Είπες και μόνη σου ότι σας αποκάλεσε αρρώστους! Την αγάπη σας ούτε που την υποψιάστηκε, γιατί δε θεωρεί τους "τοιούτους" ικανούς για ευγενή αισθήματα, παρά μόνο για διαστροφές.
Είμαι σίγουρη ότι αυτή θα έχει διαιωνίσει το είδος της με καναδυό μαραμένα παιδάκια, που θα παλεύει να τα χώσει στο Δημόσιο βάζοντας λυτούς και δεμένους, εξού και το κόμπλεξ απέναντι στο φίλο σου, που "χωρίς να την αξίζει" (διότι είναι ανώμαλος, είπαμε!) πήρε τη θέση του παιδιού της...
Α, και κάτι ακόμα. Μη λυπάσαι τους Αριστείδηδες. Μόλις βγήκαν έξω θα της είπε "καλά τους τα'πες χρυσή μου", γιατί μόνο όσοι ταιριάζουνε συμπεθεριάζουνε στον κόσμο τούτο.

patsiouri said...

-Μαρίνα, α χα χα! Το ανέκδοτο το ήξερα αλλά γελάω με τα σχόλιά σου για το ΑΣΕΠ και τα "μόρια"!
Όντως, ποτέ δεν ήμουν της νοοτροπίας να μπώ στο δημόσιο, αλλά...να τα τώρα...με το πρόβλημα υγείας που αντιμετωπιζω αν ήμουν στο δημόσιο θα είχα δικαίωμα σε 2-3 μέρες άδεια το μήνα κατά τις οποίες δε μπορώ να πάρω τα πόσια μου. Τώρα ως ελεύθερη επαγγελματίας, ή που θα είμαι πολύ χάλια και δε θα πάω καθόλου (με συνέπεια και τα οικονομικά χάλια αφού τα χρήματα αυτά δεν θα τα δώ ποτέ αλλά και τη δυσαρέσκεια των εργοδοτών μου...)ή που θα πάω σούρνωντας και...πάλι χάλια μαύρα!
Οπότε δημόσιο rules!
Όσο για τη φάλαινα, μπορεί να μην πηγαίνει η ίδια σε ψυχολόγο μιας και κάτι τέτοιες διαθέτουν μέγιστο βαθμό αυταρέσκειας, σίγουρα ΄μως θα έχει στείλει το δύστυχο παιδί της αν έχει...ξέρεις..."Γιατρέ μου ΔΕ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΔΙΑΒΑΣΕΙ!" Οποία ανωμαλία για νέο παιδί...

-Okyrios: Μα για να σας δημιουργήσω ράγισμα...( κάποιοι απαίσιοι νεολαίοι το προφέρουν και "κάνω σπάσιμο") προέβην στην πράξιν αυτήν αγαπημένε, μα τίποτα δεν εννοείτε λοιπόν???

-Mamma: Μην το λές, είναι πολύ της μοδός οι ψυχίατροι τη σήμερον ημέρα, ιδίως για κάτι τέτοιες κυρίες που τα σκάνε για γούνα και δεν εργάζονται...Κοίτα και την απάντησή μου στη Μαρίνα, σίγουρα θα έχει στείλει κάποιον από την οικογένειά της...

-Αλλοτριωμένη: Καλωσήρθες! Δε φαντάζεσαι πόσο μα πόσο συμφωνούμε! Ιδίως τους Αριστείδηδες τους κράζω πολύ χειρότερα απ'όσο τις συμβίες τους...Γιατί στη ζωή, τεικά δεν είναι τίποτα να πατήσεις πόδι ρε φίλε, σε όλους τους τομείς...αντε να εξαιρέσω την εργασία για λόγους που όλοι καταννοούμε.
Στην προσωπική σου όμως ζωή είναι αλητεία να σε καταδυναστεύει ο οποιοσδήποτε, είτε γονιός, είτε φίλος, είτε γκόμενος, είτε σύζυγος.
Ενα κλίκ υπόθεση είναι καικρίμα που ο κόσμος δεν το'χει πάρει χαμπάρι..

(Θυμάσαι την εξομολόγηση του Αχιλλέα στα "Εγκλήματα" προτελευταίο επεισόδιο??? Λάτρεψα!!!)

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Η μαλακία τους δικαιώνει τις επιλογές σας.

Paranoia said...

φοβερή φάση η μανδάμ
αλλά τα υστερόγραφα σου,
ΟΛΟ ΤΟ ΧΡΗΜΑ

να εισαι καλά κοπελάρα μας και να σκεφείς μονάχα πως τώρα τουλάχιστον το πνεύμα σου ειναι ζωντανό,που σαν δημόσιος υπάλληλος πολύ αμφιβάλλω

τα φιλιά μου

maria λεμονατη! said...

πατσιουρακι, εχεις σκεφτει την εναλλακτικη λυση ιδιωτικη υπαλληλος σε φροντιστηριο;

demetrat said...

Πατσιούρι μου,
σε φιλώ και σου εύχομαι να περάσεις καλά ,με υγεία, υγεία υγεία. όπου και να βρεθείς.
Καλά, δε μπορώ να συγκεντρωθώ .
Που στο καλό το βρήκε αυτό το ύφος , αυτό το μωρό;;;;;;;;;;;
Τι διασταύρωσι είναι αυτή;
Θα τα πούμε μετά την πρωτοχρονιά.
δ.

ΩΣΗΕ said...

σχόλιο στο σχόλιο του mad ''αγάμητες είναι μάστιγα ''.
Μεγαλύτερη μάστιγα είναι οι κακογάμητες. Τέτοια θά' τανε και η madame του ποστ

Καλησπέρα σε όλους

Takiz said...

χαχαχχα

τη φάση!!!
καταπληκτικό???

τελικά ετοιμάζεσαι για ΑΣΕΠ??

Ελπίζω να πέρασε και ο δικός σου πυρετός.

Καλό γλυκό βράδυ και σε ευχαριστώ παρά πολύ για το μήνυμα συμπαράστασης σου.

patsiouri said...

-Σκύλος της Βάλια Κάλντα: Εκτός αν οι μαλακίες μας δικαιώνουν τις επιλογές τους...ποτέ δεν ξέρεις τα όρια της οπτικής γωνίας!

-Παράνοια: Αχ καλή μου, εγώ δεν αμφιβάλλω! Σκέφτομαι, τί ωραία να είχα μια δουλειά που να μή βγαίνω με το κεφάλι πιλάφι και να μου τρώει μόνο ένα οκτάωρο! Έτσι θ'αφιέρωνα το πνεύμα μου όπου ήθελα!

-Μαρία Λεμονάτη: Στα φροντιστήρια τα χρήματα είναι δράμα για έναν άνθρωπο που συντηρείται μόνος του. Επίσης, είσαι τρείς μήνες άνεργος το καλοκαίρι. Οπότε εγώ κάνω μόνο ιδιαίτερα και προς το παρόν δουλεύω μια χαρά. Ειμαι μεν τρείς μήνες άνεργη αλλά με παίρνει να βάζω στην άκρη για τους τρείς αυτούς μήνες. Αν ήμουν σε φροντιστήριο ειλικρινά θα έκοβα και από το φαγητό! Το κακό με τα ιδιαίτερα βέβαια είναι πως είσαι ανασφάλιστος...και ανασφαλής γενικότερα.Επίσης, αν θες κοίτα την απάντησή μου στη Μαρίνα σχετικά με το δημόσιο...δυστυχώς ο ιδιωτικός τομέας είναι αμείλικτος στα θέματα αυτά...

-Δήμητρα: Να περάσεις ΤΕΛΕΙΑ! Το μωρό είναι διασταυρωση του Τσάκι με το μωρό της Ρόζμαρι, φιλούρες!

-Ωσηε: Κοίτα και τη δική μου απάντηση στο mad!!!!! Τα μεγάλα πνεύματα....

-Takiz: I feel good!!!!!
Και ακριβώς γι αυτό ΔΕΝ ετοιμάζομαι για ΑΣΕΠ! Όχι!

Anonymous said...

Μια χαρά σε βρίσκω!

purple said...

κραταω την αγαπη που κρυβει η φιλια σας και τον τροπο που την μεταφερεις σε μας!!!
καλημερες :-)))

purple said...

κραταω την αγαπη που κρυβει η φιλια σας και τον τροπο που την μεταφερεις σε μας!!!
καλημερες :-)))

Anonymous said...

Πέρασα να σου ευχηθώ καλές γιορτές και ένα ευτυχισμένο 2008 με έναν υπέροχο γάμο με τον Χ. και διορισμό στο δημόσιο ( ολοι το θέλουμε αυτό αντε να δούμε τι θα γινει με τον ΑΣΕΠ) ...γέλασα πολύ με αυτό που πάθατε στο καφέ...η κυρία αυτή είναι αλλης εποχής...και δεν καταλαβαίνει οτι άλλαξαν τα πράγματα ...τέλος πάντων απιστευτο ποστ φιλενάδα

Την αγάπη μου και τα φιλιά μου

υγ περιμενω πρόσκληση για το γάμο εεεε?

ΩΣΗΕ said...

!!!!!!!!!! Θεά!
Χα χα χα.
Φιλακια γελαστά

nanakos said...

H κυρία είχε 100% δίκιο και συμμερίζομαι τις απόψεις της!
Στη θέση της θα σας καπέλωνα με δυό διπλούς ελληνικούς, ένα για 'σένα που δεν σφουγγαρίζεις το δωμάτιο σου και άλλον ένα για τον φίλο σου, τον τοιούτο!
Και αν θες να ξέρεις, Μαντάμ, το ζωάκι που φορούσε η κυρία ήταν το αγαπημένο της τσόου-τσόου που πέθανε από βαθιά γεράματα αλλά η κυρία δεν θέλησε να το αποχωριστεί ποτέ. Αυτό είναι αγάπη.
Αλλά εσύ πού να ξέρεις από τέτοια πράγματα που ξημεροβραδιάζεσαι στο Sodade!

A I S X O S (aka Α Ι Σ Χ Ο Σ!)

maria λεμονατη! said...

χμ...η αυτασφαλιση συμφερει;
ιδεες ριχνω, λες και δεν τις εχεις σκεφτει φανταζομαι...

προβληματισμους που ξυπνησε η μανδαμ!

ΣΠΙΘΑΣ said...

..Ισχύει, αλλά έχει και ημερομηνία λήξης η πρόταση. Μην μας πιάσουν και τα νέα μέτρα ...συνταξιοδότησης, εε

Anonymous said...

Βρε τρελοκομείο, έχω γελάσει πολύ μαζί σου. Με αυτά που γράφεις δηλ. μην παρεξηγηθούμε. Ήθελα να ξερα περνάς να ξαναδείς εκει που γράφεις ή απλά τους γράφεις; Σε χαίρομαι φιλενάδα αλήθεια. Να πας στο Στέλιο να δεις ένα σχόλιο και κάπου αλλού άφησα κάτι για σένα αλλά τώρα είναι η ώρα δύσκολη και δεν θυμάμαι! Μου φτιάχνεις το κέφι. Φιλιά

tzonakos said...

Και οχι μόνο σε σενα, και πολλών το κέφι φτιάχνει η patsiouri μας.
Ειναι πολυ ξεχωριστή και με τις ιστορίες της μας κάνει να είμαστε καλά.
Παρεμπιπτόντως Καλές Γιορτές patsiouri.

AVRA said...

μετα απο τοσες μερες η γαιδουρα τωρα καταφερα να σε διαβασω...και ημαρτον! ολα αυτα εν ετη 2007!!!!

παντως αν εχεις διαθεση η κατασταση προσφερεται για τρελο γελιο λεμε!!!!

τις καλημερες μου!

Anonymous said...

-Kiss my try: Κι εγώ μια χαρά με βρίσκω! Καλές γιορτές!

-Purple: Αυτό ακριβώς ήθελα να κρτήσετε όλοι! Να περάσεις τέλεια μικρό ερωτευμένο, φιλιά στο αμόρε!

-Τρελλοφαντασμένη: Καλές γιορτές καλό μου, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Οσο για το γάμο-υπερπαραγωγή, φυσικά και θα είστε όλοι καλεσμένοι! Η μαμά του Χ. πληρώνει όσο όσο για να τον δεί γαμπρό!

-Ωσηέ: Είδες???? Καλά Χριστουγεννα!


-Νανάκος: Να σου πώ ένα μυστικό??? Κι εγώ με την κυρία είμαι! Επίτηδες το έγραψα το πόστ, περιμένοντας με αγωνία να δώ αν θα βρεθεί κανέίς να την υποστηρίξει! Κουράστηκα ν'απαντάω σε φιλελεύθερα σχόλια από ψευτοκουλτουριάρηδες και περίμενα σα μάνα εξ ουρανού ένα γνήσιο φασισταριό σαν κι εμένα να επεμβει επιτέλους! Να'σαι καλά εν Χριστώ αδρφέ μου Νανάκε...ευτυχισμένο το 2008 με Πατρίδα, Θρησκεία, Οικογένεια και Ομοιομορφία...αμήν!

patsiouri said...

-Μαρία Λεμονάτη: Η αυτασφάλιση συμφέρει αν βγάζεις τουλάχιστον 2000 το μήνα αφού πρέπει να κάνεις και για υγεία και συνταξιοδοτικό.
Εγώ από υγεία είμαι ασφαλισμένη στο ταμείο της μαμάς μου ώς τα 35, με πολύ τσουχτερή εισφορά όμως...όσο για συνταξιοδοτικό έχω κάνει ένα αλλά ψιλοτησπλάκας που παραταύτα μου κοστίζει 200 το μήνα.
Όταν είχα ρωτήσει στο ΙΚΑ να δηλωθώ, μου ζητούσαν τα μισά απ'όσα έβγαζα σε ένα χρόνο! Και για ποιόν? Για το ΙΚΑ! Ήμαρτον!
Οπότε δεν είναι τυχαίο που αρκετός κόσμος προτιμά να δουλεύει ανασφάλιστος η με κάτι ιδιωτικές της πλάκας!
Καλά Χριστούγεννα κοριτσάκι!

-Σπίθα: Το συντομλωτερο! Μέχρι να γυρίσω από τις διακοπές να έχεις ενημερώσει τη μαμά σου!!

-Freedula:"Ήθελα να ξερα περνάς να ξαναδείς εκει που γράφεις ή απλά τους γράφεις;"
Εννοείς αν περνάω να δώ αν μου έχουν απαντήσει στα σχόλια που αφήνω???
Συνήθως ναι, αλλά μερικοί από σας ανεβάζετε τα πόστ με ταχύτητα αντιλόπης οπότε και να περάσω βρίσκομαι μπροστά σε καινούρια κείμενα και ασχολούμαι μ'αυτά και όχι με τα σχόλια 2-3 πόστ πίσω!
Μα πώς προλαβαίνετε και τα πετάτε τα πόστ έτσι???
Εγώ ένα στις 10 μέρες περίπου κι αυτό με το ζόρι!
Εσάς δε σας προφταίνω πιά! Σηκώνω τα χέρια ψηλά!
Φιλιά πολλά, σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια, θα τα πούμε στο Στέλιο, καλές γιορτές!!!!!

-Τζονάκο: Καλές γιορτες και σε σένα!!! Θα φύγεις, θα μείνεις, τί θα παίξει???? Ότι και να'ναι σου έχω εμπιστοσύνη πάντως!

-Αυρούλα: Καλημέρες! Αν δεν τα ξαναπούμε μέχρι τα Χmas να περάσετε σούπερ! Και φυσικά δεν είσαι γαιδούρα, κι εγώ το ίδιο πρόβλημα έχω, για κοίτα από πάνω!!! Φιλάκια στα αντράκια σου!!!!!

Anonymous said...

Άσε τις ευχαριστίες βρε. Και σίγουρα δεν αναφέρεσαι σε μένα, γιατί κι εγώ το ίδιο με σένα αναρτώ. Αν μου ρθει, χωρίς να πρέπει να γράψω κάτι. Εννοείται. Και για τα σχόλια δίκιο έχεις. Κι εγώ δεν προλαβαίνω. Αχ, πάλι καλά λόγα λέω τώρα και θα το πάρεις πάνω σου.

tzonakos said...

pats εδω γυρω θα ειμαι, Αθηνα βασικά και κάποιο ξεπέταγμα Βοιωτία για κοψίδια !
Θα χαιρόμουν να βρισκόμαστε.
Προϋπόθεση, να μιλάμε φωναχτά για να ακούνε στο διπλανό τραπέζι, θέλω να μου τύχει μια τέτοια κυρά !
Μποχοχοχο ...

Πάντως Καλές Γιορτές να έχεις !
Αντιλόπος Τζονάκος

Takiz said...

Patsouraki :))
Καλές γιορτές και εύχομαι να περάσεις όσο καλυτέρα γίνετε.
Θα περιμένουμε με ανυπομονησία την επιστροφή σου!!!

maria λεμονατη! said...

καλες γιορτες πατσιουρακι!!!!!!!!!!!!!!!!!

Το μεγαλο μας τσιρκο said...

Ρε συ τι θα γίνει με την περίπτωσή σου?....ως πότε θα τριγυρνάς ελεύθερη και θα συγχίζεις τις αξιπρεπείς κυρίες της Αθήνας?
Δεν βρίσκεται ένας μπόγιας να σε μαζέψει πια?

Skouliki said...

χρονια πολλα ..... και καλη χρονια

φιλακιααααααααααα

Laplace said...

Patsouraki καλώς σε βρηκα!!καλες γιορτες να εχουμε!συμφωνω για ΑΣΕΠ,κοροιδία τοσο διαβασμα παλι..
Να ρωτησω κατι,γιατι ολες οσες δεν θελουν να ονοματισουν τον δικο τους τον λενε Χ???
χαθηκε ο κοσμος να πειτε Ψ? :P
χαζη απορια,αλλα απορια..

patsiouri said...

-freedula: Το έχω πάρει πάνω μου από τότε που γεννήθηκα καλή μου, μην ανησυχείς! Την κοπανάω, τα λέμε στην επιστροφή, να περάσετε όλοι σούπερ!!

-Τζονάκε: Εγώ ως "τυχερός" εργαζόμενος, την κοπανάω σήμερα και επιστρέφω των Φώτων! Αντε βρε, να σας αφήσω να χαρείτε την άδεια Αθήνα σας! Στο απανειπείν, να περάσετε όμορφα!

-Takiz: Είμαι τόσο χάλια πάντα ψυχολογικά όταν γυρίζω που στάνταρ θα περιμένω κι εγώ να σας διαβάσω με ανυπομονησία μπάς και μου φτιάξει το κέφι, καλή διασκέδαση!

patsiouri said...

-Mαρία Λεμονάτη: Περιμένουμε περιγραφή πως είναι τα πρώτα Χριστούγεννα παντρεμμένος!!!!
Καλές γιορτές, σε φιλώ!

-Τσίρκο: Βρε άντε φάε κανα κοψίδι με τον πεθερό και μη μιλάς! Σα να σε βλέπω: "Να σας περάσω τη σαλάτα πατέρα???"
Χε χε χε,καλά Χριστούγεννα!!!

-Σκουλήκι εσένα δε σου εύχομαι να περάσεις καλά γιατί είμαι σίγουρη πως από το μόνο που κινδυνεύεις είναι η υπερκόπωση απ'τα ξενύχτια!!! Καλό 2008!!!

-Laplace: Ρε σύ, δεν είναι ο δικός μου, φίλος μου είναι και τον Λένε Χάρη, γι αυτό τον λέω Χ.! Τα λέμε στην επιστροφή, καλές γιορτές!

If...ιγένεια said...

Την καλησπέρα μου! Χρόνια πολλά και ευτυχισμένα με υγεία και αγάπη σε περίπτωση που δεν σε δω..

KitsosMitsos said...

Πέρασα να καταθέσω τις ευχές μου για τις γιορτές. Χρόνια πολλά, λοιπόν!
Την καλησπέρα μου.

Sigmataf said...

τρια-λα-λι-λα-λα
τρέχω σαν πιτσιρικάκι
ήρθαν τα Χριστούγεννα
θέλω ένα παραμυθάκι.


με χιόνι,
με γκι,
με γλυκές μυρωδιές,
με γέλια,
άχνη από κουραμπιέδες,
έντονες εικόνες
και όμορφο τέλος.





Πολλά σκαμπανεβάσματα,
αλλά...
το τέλος να είναι όμορφο!


έλα...!

marianaonice said...

Τι να πω εγώ μετά από αυτό τον ωκεανό των σχολίων; Μόνο αυτό δηλώνει ότι η madame είναι ...εκτός κόσμου!! Έχει το δικό! Χωρίς αγάπη βέβαια. Ίσως δεν την έχει γνωρίσει ποτέ γι΄ αυτό και δεν μπορεί να την αντιληφθεί όταν υπάρχει γύρω της.
Να είσαι καλά και καλό σου βράδυ.

Ellie said...

Καλά Χριστούγεννα πατσιουράκι μου!! :) Καλή χρονιά και να περάσεις υπέροχα!! :)

island said...

Καλές γιορτές αγαπητόν πατσιούριον....Καλά να περάσεις και α συνεχίσεις να φωνάσκεις!!!

ΣΠΙΘΑΣ said...

Καλά Χριστούγεννα, καλές γιορτές..
Νάσαι καλά με υγεία και ότι επιθυμείς...
(ΚΥΚΝΟΣ ΔΕΝ ΕΙΜΑΙ! Για να κυκλοφορήσω ελεύθερα στις γιορτές, έτσι;)

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Φοβερή φάτσα το μωρό.
Καλές γιορτές σου εύχομαι πατσιούρακι.

Laplace said...

patsiouraki kales giortes..XRONIA POLLA..

nyctolouloudo said...

καλές γιορτές πατσιουράκι...

με πολύ υγεία και αγάπη!

Aggelos Spyrou said...

Τις καλύτερες ευχές μου για τις γιορτές!!! :))))

koulpa said...

Kαλές γιορτές
χρόνια πολλά
καλή χρονιά
και του χρόνου διπλή
(σε γώσεις και εμπηρίες καλέ..
μη ε στραβοκοιτάς..:):)

annamaria said...

Mεσα απο την καρδια μου ευχες για ο,τι μα ο,τι θα σε κανει ευτυχισμενη!!

Anonymous said...

Εσύ μέρες τώρα αρμενίζεις σε λιμάνια ευτυχίας, αλλά εμείς σου στέλνουμε ευχές αγαπημένες!

Καλή χρονιά!

fish eye said...

ευχομαι τα πιο ομορφα χριστουγεννα..ελλα σε μενα να δεις που σουχω ενα παραμυθακι..φιλιαα!!

Dr_MAD said...

Ο τρελός γιατρός έχει το δώρο σου έτοιμο! Ανήμερα Χριστουγέννων μπορείς να περάσεις από το μέρος μου να σου υποδείξω τον τρόπο παραλαβής ;-)

Χρόνια Πολλά με Υγεία και Πείσμα για όσα γουστάρουμε. Όλα τα άλλα είναι στο χέρι μας. Κι αφήστε το 2008 να χτυπιέται πως είναι δίσεκτο...

Καλά Χριστούγενααα
Χικ!
Χοχοχο ήθελα να πω

ΩΣΗΕ said...

Hello pats, τις πιο γλυκιές ευχές για τα πιο γλυκά Χριστούγεννα

trying escape the truth said...

Ε ποτέ όμως!! Σκέψου να την είχες μάνα αυτό μόνο σκέψου οπότε ότι κι αν είπε πει ή θα πει εσύ μια χαρά είσαι τώρα τα παιδιά της δεν ξέρω!! Ποτε ο γάμος με το καλό;;;!! Να ξέρω να οργανωθώ! ΚΑλά Χριστούγεννα κοριτσάκι!!

Feidias said...

Χαχαχαχαχα καλημέρα,πολύ καλημέρα!!!Είναι απίστευτο το postaki σου με το παπάκι χαχαχα καιρό έχω να γελάσω έτσι!Για το παρόν τι να πω,,οι προλαλήσαντες τα καλύψαν όλα!ΚΑΛΉ ΧΡΟΝΙΆ ΕΎΧΟΜΑΙ ΚΑΙ ΠΆΝΤΑ ΜΕ ΥΓΕΊΑ ΚΑΙ ΑΓΆΠΗ!

Κώστας said...

Καλά Χριστούγεννα σε όλους!

oKyrios said...

Αλίμονον...
Κάθε εσπέραν μόνος εις του Ζώναρς.
Η συμβία μου μετά 53 έτη με εγκατέλειψεν, οι επιστήθιοι φίλοι επίσης.
Και εσείς, άκαρδη με απορρίψατε επιλέγοντας τον μόνον που θα μπορούσε να σας προσφέρει περισσότερα δώρα απο εμένα, τον υποτιθέμενο άγιον... Βασίλειον.(ούτε την διαφορά ηλικίας δε σκεφτήκατε, άπονη)
Συντετριμμένος Αριστείδης

KitsosMitsos said...

Χρόνια πολλά και τις θερμές ευχές μου για τις γιορτές!
Με υγεία και ευτυχία, πάνω απ'όλα.
Την καλησπέρα μου.

cindaki said...

Μάλιστα! Η κυρία τι ηλικίας ήταν;;;

Υπάρχουν πολλοί δυστυχώς εκεί έξω. Μην πτοείσαι!

Πατσουράκι μου, χρόνια σου πολλά! Καλή Πρωτοχρονιά να περάσεις, με πολλή αγάπη και πολλή χαρά πάντα γύρω σου!

Φιλιά!

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Πατσιουράκι μουυυυυ.....
ΧΡΟΝΙΑ ΠΟΛΛΑ!!!
ΧΡΟΝΙΑ ΚΑΛΑ!!!
ΜΕ ΥΓΕΙΑ, ΧΑΡΑ ΚΑΙ ΠΡΟΚΟΠΗ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

If...ιγένεια said...

Χρόνια σου πολλά με υγεία, αγάπη και ότι επιθυμείς να το πάθεις.. :)

ΣΠΙΘΑΣ said...

Να σου πώ ..που είσαι ?
Χρόνια πολλά ..αλλά έχουμε γεμίσει κύκνους και παπάκια ..
Τι θα γίνει..?

tzotza said...

χρονια πολλα πατσιουρακι μου!!!
ξερω, ξερω..ΕΚΕΙ θα εισαι τωρα και σκαω απο την ζηλεια!!!!
ισως καταφερω να ερθω και εγω για μια μερα..ετσι να κανουμε κουνια λιγακι κατω απο το τεραστιο πλατανι..αχ!!!!!

σου ευχομαι καθε ευτηχια καλη μου..ο,τι επιθυμεις για σενα και για εκεινους που αγαπας..να εχεις καλη υγεια φετος και ολα τα αλλα θα βρουνε το δρομο τους!!! (not really αλλα λεμε τωρα!!! :)))

σε φιλω γλυκα!!!
:)

NY ANNA said...

Ω ναι...
Είναι πολλοί που κυκλοφορούν
εκεί έξω...
Κι αρχίζω και τρομάζω μιλάμε.
Ξέρεις...
Πάντως, λέω να μην γκρινιάξω
σήμερα.
Οπότε...
Χρόνια πολλά και καλά φάτσα.
Ό,τι ποθεί η καρδούλα σου
να το πάθει. Και σύντομα!
Φιλιά στο μουσούδι!

ο δείμος του πολίτη said...

Το ελάττωμα είναι στο ΠΑΣΟΚος ή στο Βενιζελικός; Και ποιος είπε ότι το ΑΣΕΠ έχει αντικειμενικά κριτήρια;

ΩΣΗΕ said...

Pats,

ΚΑΛΗΗΗΗΗΗ

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

ΩΣΗΕ said...

Pats,

ΚΑΛΗΗΗΗΗΗ

ΧΡΟΝΙΑΑΑΑΑ

ΦΙΛΙΑΑΑΑΑΑΑΑ

Laplace said...

καλό 2008 να έχεις!!!

kwstask said...

Χρονια πολλα και καλη χρονια Πατσιουρακι!Οτι ποθεις!

Androgeos said...

Χαιρετώ και εύχομαι τα καλύτερα για το 2008!

Dr_MAD said...

Καλή χρονιά με Υγεία κούκλα ;-)

doctor said...

Χρόνια πολλά και καλή χρονιά!

doctor

nyctolouloudo said...

χρόνια πολλά μικρό πατσιουράκι!!!

Feidias said...

ΚΑΛΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΥΓΕΙΑ ΚΑΙ ΑΓΑΠΗ ΕΥΧΟΜΑΙ ΠΑΝΤΑ!ΚΑΙ ΓΙΑ ΟΠΟΙΟΝ ΕΠΙΘΥΜΕΙΣ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΕΥΧΟΜΑΙ!!

Anonymous said...

AGAPHHHHHH
KALH XRONIAAAAAAA

island said...

Καλή χρονιά συναγωνίστρια και ευτυχισμένος ο καινούριος Πάσχας.Να είσαι,εύχομαι,την καινούρια χρονιά καλά και να γράφεις δυνατά κείμενα.Να γελάς και να κλαίς από χαρά.

Τους αγωνιστικούς μου χαιρετισμούς.

Skouliki said...

καλη χρονια οεο

παμε για αλλαααααα

George said...

148 σχόλιο και 148 ευχές
Μια αγκαλιά ακόμη για σένα, έτσι, για το καλωσόρισμα του νέου χρόνου.

AVRA said...

γλυκο μου πατσιουρακι happy new year!!!

ο,τι ποθεις , ευχη μου!

If...ιγένεια said...

2008 ευχές ;D

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

ΚΑΛΗ ΕΛΠΙΔΟΦΟΡΑ
ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΗ ΧΡΟΝΙΑ ΜΕ ΑΓΑΠΗ, ΥΓΕΙΑ ΓΑΛΗΝΗ ΚΑΙ ΠΡΟΟΔΟ!!!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Σπιτόγατος said...

ΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ!!!!!!!!

Μα όλα σε σένα βρε παιδάκι μου;
Μάλλον, η υποσημείωση ότι η ιστορία είναι αληθινή μπήκε για να μη μας μπαίνουν υποψίες ότι τα φαντάζεσαι όλα...

Γιάννης Καραμήτρος said...
This comment has been removed by the author.
Γιάννης Καραμήτρος said...

Παλαιότερα "σνόμπαρα" το δημόσιο, όμως μετά από μερικές μικρές εμπειρίες συαλλαγών που είχα μαζί του ζήλεψα την γαλήνη των δημοσίων υπαλλήλων. Μάλιστα πριν από λίγα χρόνια στην εταιρία που δούλευα οι συνάδελφοι είχαν "πωρωθεί" για να δώσουν ΑΣΕΠ και να γίνουν καθηγητές. Τελικά πέρασαν μόνο οι δύο καλύτερες. Η μία έγινε καθηγήτρια η άλλη όχι, ευτυχώς για αυτήν μιας και είναι αστέρι στην δουλεια της.

Όσον αφορα το ζώο με τη γούνα ας μην το σχολιάσω...

SGT said...

εχω ακουσει ότι με 15 χιλ. ευρώ όλα γίνονται -και πετυχαίνεις στο ΑΣΕΠ και διορίζεσαι.

Δεν χρειάζεται να διαβάσεις. Τα ακουμπάς, πας και καταθέτεις την κολλα σου και όλα γίνονται αυτόματα