Tuesday, January 8, 2008

ΠΑΣΧΑΛΗ, ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΡΕ!!





Όχι που θα το άφηνα ασχολίαστο! Βασικά θα το άφηνα, υφιστάμενη όμως έναν τρομακτικό καταιγισμό πληροφοριών από τη μάνα μου, τις φίλες μου, τους μαθητές μου, τους γονείς των μαθητών μου, τις θείες μου, την τηλεόραση σε όποιο κανάλι και ν'ανοίξω, την κομμώτρια, τη γυναίκα του φούρναρη και το κακό συναπάντημα...αποφάσισα πως σαν υπεύθυνη Ελληνίδα πολίτης πρέπει να πάρω κι εγώ θέση, εμ πώς!


Έχουμε και λέμε λοιπόν:




1: Προς κυρία μητέρα παιδιού Πασχάλη:


Παρ'όλο που με χαλάτε λιγότερο από τους υπόλοιπους πρωταγωνιστές της ιστορίας, θέλω να σας ψιθυρίσω κάτι στο αυτάκι! Παιδάκια δεν είμαστε, εσείς έχετε καβατζώσει τα 40 κι εγώ όπου να'ναι τα 30...άρα δεν αγνοούμε πως άν κοιτάξουμε στο Μπαμπινιώτη στο λήμμα " Πηδιέμαι μ'έναν παντρεμμένο χωρία καπότα", η ερμηνεία που θ'ανακαλύψουμε είναι η εξής: "Πηδιέμαι μ'έναν παντρεμμένο χωρίς καπότα..." Τί κουνιέστε τώρα λοιπόν???

Άρα, το θέλατε πολύ.

Έχω όμως να επισημάνω πως εκεί έξω κυκλοφορούν πολλές κυρίες με αρχίδια που επίσης το ήθελαν πολύ. Πάρα πολύ. Και ακριβώς γι αυτό το λόγο δεν κρεμάστηκαν απ' τ'αρχίδια κανενός παρά τράβηξαν μόνες τους τον αξιοπρεπέστατο αυτό Γολγοθά. Εσείς μάλλον δε θέλατε απλώς παιδί. Θέλατε το συγκεκριμένο παιδί. Το γούστο σας δεν το σχολιάζω γιατί δεν είναι δουλειά μου, μπορώ όμως τουλάχιστον να ελπίζω πως τον ερωτευτήκατε στ'αλήθεια τόσο πολύ??? Εκείνον, κι όχι κάτι άλλο που μεταφράζεται σε ζεστά ευρώ...

Για να μή γίνω άδικη όμως, σας οφείλω και ένα μεγάλο μπράβο. Επειδή συμπαθώ τους ανθρώπους που ξεμπροστιάζουν καραγκιόζηδες και διεκδικούν τα νόμιμα δικαιώματά τους. Αυτά.



2: Προς κ. Πασχάλη:

Αν ζούσε ο παππούς μου θα βέλαζε απειλητικά: "Ε ρε πίσσα και πούπουλο που του χρειάζεται.."

Σε καμία περίπτωση δε θα εννοούσε κάτι που αφορά στη φυσιογνωμία σας ή τον τρόπο με τον οποίο λικνίζεστε στην πίστα. Ούτως ή άλλως αποτελείτε πλέον αδιαμφησβήτητο μέλος της straight community. Ξέρετε τί θα εννοούσε, έτσι??? Πως φέρεστε πούστικα, εντελώς. Όχι πως είστε ο πρώτος ή ο τελευταίος, αλλά εσείς πήρατε σβάρνα και όλα τα ΜΜΕ χρυσέ μου για να μας αποδείξετε πόσο καραγκιόζης είστε! Ούτε ο αρχιεπίσκοπος να ήσασταν και να σας κατηγορούσαν πως πηγαίνετε με αγοράκια...( ποιός σας είπε αλήθεια πως μας ενδιαφέρει με τί πηγαίνετε???) Παραμένετε όμως ένας μεγάλος σε ηλικία άντρας, με άπειρα φράγκα που θεωρείται και "δημόσιο πρόσωπο", ο οποίος φύτεψε ένα παιδί και προσπάθησε να τη σκαπουλάρει σαν το τελευταίο λαμόγιο του ελέους...Αυτά. Και κρίμα.


3: Προς κ.α Πασχάλη:

Κυρ(ι)α μου, αντιπροσωπεύετε ότι ακριβώς σιχαίνομαι σ'αυτή τη ζωή. Αυτό τον ανατριχιαστικό συνδυασμό του Πατρίς-θρησκεία-οικογένεια + άρωμα εμμηνόπαυσης + κουκουλώνουμε τα σκατά για να μην έχει να πεί ο κόσμος κι ας είμαστε εμείς σμπαράλια...Μου θυμίζετε έντονα κάτι φίλους των γονιών μου στην επαρχία που μεγάλωσα- στο σπίτι και τις ζωές τους γίνεται της ανωμαλίας αλλά όταν τους πλησιάσει η κάμερα του τοπικού καναλιου ή βρίσκονται απλά σε δημόσιο χώρο, ρίχνουν κάτι τόσο εμετικά γλωσσόφιλα που ιδίως τα παιδιά τους θέλουν να ξεράσουν. Και δεν είναι οι μόνοι.

Λογικά πρέπει να πάσχετε από την ίδια ασθένεια με την Ελένη Λουκά, εθισμός στην κάμερα, δεν εξηγείται αλλιώς, ή όντως την είδατε Χίλαρι από το πουθενά...( είστε και της Ν.Δ, έ, κολλάει το πάζλ!)

Όσο για το παράδειγμα που ισχυρίζεστε πως θέλετε να δώσετε στη Νέα Γενιά...sorry!

Η νέα γενιά ξέρει μια χαρά να συγχωρεί όταν χρειαστεί, αλλά αυτό το μόττο του " Εθελοτυφλώ για να σώσω το στεφάνι μου" νομίζω πως μας προκαλεί απανωτά κύματα αηδίας...Τώρα που το σκέφτομαι, το ρήμα "εθελοτυφλώ" μόνο του μου τα προκαλεί επίσης, σε όλες τις πτυχές της ζωής.

Πιό τίμιο μου φαίνεται το να χτυπιέστε στα κανάλια επειδή συνειδητοποιήσατε πως η περιουσία κινδυνεύει να μοιραστεί τελικά στα 3! Η να είναι όλα αυτά ένα διαφημιστικό κολπάκι για να μαζευτεί λαός στο On The Rocks...

Ακούω πολύ κόσμο γύρω μου να σας χαρακτηρίζει "αξιοπρεπή". Δεν είστε. Αν ήσασταν θα καθόσασταν σπίτι σας. Και το ξέρετε. Αυτά.

78 comments:

oKyrios said...

A ρε Πάτσ...
Μάλλον όλοι εμείς, εσύ ,εγώ κάποιοι περαστικοί στα μπλόγκς είμαστε οι γραφικοί τού χωριού.Ξέρεις μού αρέσει να μπαίνω εδώ μέσα γιά βαθειές ανάσες γιατί η σκατίλα και η αηδία έξω δεν αντέχεται άλλο πιά. Η φαντασίωση μου έχει γίνει να γίνω για μιά μέρα σούπερμαν να πάρω και ενα γάντι τού μπέηζμπολ και να αρχίσω στις φάπες όποιον βλέπω μπροστά μου, μπράβο σου πού βρίσκεις το κουράγιο να σχολιάζεις, ούτε αυτό δεν αντέχω πιά. Σόρρυ που στα ζάλισα, φιλιά

Anonymous said...

βασικά, εμάς τι μας νοιάζει ποιαν πήδηξε ο Πασχάλης και αν είναι καρπερός?

χέστηκα κάπως ένα πράμα ρε παιδί μου...

(τι σύμπτωση, το ίδιο πράμα σχολιάζω κι εγώ σήμερις)

Stefanos said...

Αγαπητό Πατσιούρι, όχι πες μου θα μπορούσες εσύ να αντισταθείς σε τέτοιο άνδρα, ειδικα δε αν σου τραγουδούσε "Παααααραδώσου λοιπόοον, κάνε χώρο μωρόοοο μουυυυυυ, μην προβάλλεις αντίσταααααση γιατί θα πληγωθείιιις" (ή κάτι τέτοιο..)
Έχεις δίκιο όμως για αυτές τις απίστευτες γλυκαναλατιές τύπου "αρχετυπική ελληνική οικογένεια" , και από πίσω γαμιόμεθα στους σταύλους και στους αχυρώνες και μετά πηγαίνουμε και ρίχνουμε και ένα χέρι ξύλο στην κυρά. Αλλά δημοσίως είμεθα κύριοι, πάμε την Κυριακή στην Εκκλησία και μετά κάνουμε βόλτα στο πάρκο και πίνουμε σουμάδες και γλυκύ βραστό.
Σιχτίρ...
και μετά μας λένε εμάς οτι δε σεβόμαστε τους θεσμούς και δη την οικογένεια..

mamma said...

Πέστα πατσιούρι... γιατί εγώ έχω βαρεθεί να τα σκέφτομαι (όχι του Πασχάλη).
Σε εκατοντατριανταφυλλογλυκοφιλώ γιατί με κάλυψες α χαντρεντ περ σεντ

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Μόνο το patsiouraki MOY μπορούσε να βάλει τα πράγματ στη θέση τους. Γιατί έχει τσαγανό, διαθέτει σωστή αντίληψη, κρίση και άποψη.

Εγώ στη θέση της κυρίας (και δη ...δικηγόρου) του συγκεκριμένου κυρίου, δε θα 'χα μούτρα να ξαναδώ τον κυκλο μου όχι να εξευτελίζομαι στις κάμερες.
Κρίμα, γιατί δε σεβάστηκαν τα παιδιά τους
΄Επρεπε απλά, να βγάλουν το σκασμό και να αναλάβουν τις ευθύνες τους.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

kanataki said...

διαφωνώ κάθετα με την "Προς κα πασχάλη επιστολή", ως προς το επιχείρημα ότι θα πρεπε να ανησυχεί αν θα διαιρεθεί η περιουσία στα 3

υγ τα παιδιά της θα πρεπε να ανησυχουν!

Anonymous said...

Μα αυτό είναι το πρόβλημα της Κυρα-Πασχάλαινας, ότι τα παιδιά της θα πάρουν μικρότερο ποσοστό από την αμύθητη περιουσία των Ολύμπιανςςςς! Αυτή βαριέμαι να τη σχολιάσω, γιατί αντιπροσωπεύει ό,τι θέλω να εξαφανιστεί από το φύλο μου.
Για την "άλλη γυναίκα" είχα σκεφτεί ακριβώς τα ίδια με εσένα.
Από ό,τι μου είπε η πεθερά μου πάντως (που όσο να'ναι είναι πιο ενήμερη από εμένα στα μεσημεριανά), ο Πασχάλης δήλωσε ότι αν ήθελε να κάνει εξωσυζυγική σχέση (και όχι μία απλή ξεπέτα) θα έβρισκε 20άρα και όχι 40άρα! Κι αυτό το είπε προς υπεράσπισή του!!!
Από όσα έμαθα ότι είπε ο λεγάμενος, αυτό που πραγματικά με εξόργισε ήταν πως την ίδια λαμογιο-συμπεριφορά θα είχε και το 90% των αντρών. Φιλαράκι, να μιλάς για πάρτη σου. Οι εννιά στους 10 άντρες είναι τεράστιο ποσοστό για να είναι σαν τα μούτρα σου.

Dory said...

Πατσιούρι, καλύτερα δεν θα μπορούσες να τα πεις. Στα διάλα, έχω αηδιάσει πια με αυτά που βλέπω!

Stefanos said...

Με 40αρα πηγε ο παπάρας; ντροπή του! τοσα 20χρονα κυκλοφορούνε :P
(βεβαια που να τον ξερουν τα 20χρονα...αμα κανει emo το μαλλι μπορει...)

KitsosMitsos said...

Μήπως είναι απλό διαφημιστικό κόλπο;
Γιατί πολύ καιρό ήταν στην αφάνεια ο κύριος...

Άρης said...

Έτσι έτσι χώστε χαχαχα αυτά ακριβώς κινούν το κοινό ενδιαφέρον, Καλοοοοοοοοοοοο

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Μια 40άρα πήγε με το εφηβικό της ίνδαλμα. Μαγκιά της!
Ούτε εμένα θα με πείραζε μια βραδιά με την Ορνέλα Μούτι...

rain said...

Α!Όλα κιόλα.Σέβομαι τις ανθρώπινες αδυναμίες και ποσώς με ενδιαφέρει τι κάνει ο καθένας στο κρεβάτι του άλλά όλο αυτό το τσίρκουλο στις κάμερες γιατί ρε γαμώτο ?? Μια χαρά τα λες. ¨Οχι τίποτα άλλο αλλά είναι αντιπρόσωπος τόσο ωραίων ασμάτων, τόσο ωραίας εποχής και ξαφνικά βγάζει μόνος του τα μάτια του. Κρίμα και γιαυτόν και για την σύζυγο. Τι να πω και γιαυτήν. Μια χαρά τα είπες. Φιλιά

Laplace said...

συμφωνώ με ολα.. τι να πεις ρε γμτ..

Laplace said...

συμφωνώ με ολα.. τι να πεις ρε γμτ..

snikolas said...

Oscar ξεφτίλας όμως.

purple said...

εκτος οτι εχεις απολυτο δικαιο εχεις και ενα απιστευτο τροπο να μας τα μεταφερεις!!!!
μαζι σου patsiouri μου :-))

-keimgreek- said...

speeew

Κώστας said...

viagra πήρε???

nyctolouloudo said...

πατρίδα!!!έχω χάσει επεισόδια!!!!

μήπως κάθησαν στην ίδια τουαλέτα;

m_stelios said...

Χαχαχαχα Πατρίς Θρησκεία Τηλεόραση όπως είπε και ο Πανούσης.Τι να σου πω Πατ πέραν του ότι όλα αυτά είναι ανθρώπινα καταλήγω στο εξής: Πουτάνα Γκλαμουριά!

demetrat said...

πατσιούρι καλή χρονιά νάχεις με υγεία.
Μιά χαρούλα τα λες.
Εγώ απορώ που βρήκε τα αρχίδια ο Πασχάλης κι έκανε και παιδάκι.
Αφού τα βλέπω να τα κραδαίνει κομμένα η Πασχάλαινα κάθε φορά που δινει συνέντευξη.
Κατά τα άλλα,χέστκε η φοράδα στ΄αλών.


Προς σκύλον
Με την Ορνέλα μούτι πάω και γω.
εσύ πας με τον Πασχάλη;
:))
δ

Marina said...

patsiouri σου έχω κάνει πρόσκληση στο μπλόγκ μου

ΩΣΗΕ said...

χαχα. Είπες να κάνεις΄σχόλιο, αλλά έκανες ρε παιδί μου! Χείμαρρος!

Μην κακολογείς τα παιδιά βρε συ. Ο Πασχάλης δεν είναι και κανένα μωρό. Τον καιρό του δεν είχαν ανακαλυφτεί ακόμα οι καπότες. Έμεινε λίγο πίσω το παιδί.

Καλημερούθκια Πατς.

αντωνης said...

καλημερα
Το οτι η κυρα-Πασχαλαινα ηταν και υποψηφια βουλευτινα που το πας;

Zaphod said...

Σορι πατσιουρακι αλλά μας τα έχουν πρήξει με τα γαμησιάτικα του Πασχάλη και του κάθε Πασχάλη.

Θετικόν είναι που το τεστ ΔιΕνΈι ξεβράκωσε τον κύριο που το έπαιζε και βαρύ πεπόνι. Όσο για την "αξιοπρεπή" συμπεριφορά γενικώς θα στμφωνήσω μαζί σου ειδικώς

love&kisses
zaphod

NY ANNA said...

Προσωπικά κοριτσάρα, I dont give a fuck για το πουλί (λέμε τώρα...) του Πασχάλη. Έπειτα θεωρώ επιστημονική φαντασία το να είναι κάποιος 40 χρόνια πιστός στη γυναίκα του (μουχαααχαχ!)
Αλλά, μου ανεβαίνει η εμετίλα στο στόμα, όταν κάποιος χαρακρηρίζει "στιγμίαιο λάθος" ένα παιδί κι όταν για 2 ολόκληρα χρόνια, χωρίς καμια τσίπα πάνω του, βρίσκει βήμα στα gamo-κάναλα και διασύρει με την άνεση του λεφτά, του gamao kai derno, του "ιερού οικογενειάρχη" και την επίφαση του δημοσίου προσώπου, τη γυναίκα που διάλεξε να γamisi. Τη λέει παρανοϊκή, τρελή κι ένα σωρό κοσμητικά επίθετα, με πρώτο άρχοντα και οδηγό το σούργελο τη γυναίκα του, που είχε την αλαζονεία να νομίζει πως είχε βάλει σε καραντίνα και σε πλήρη έλεγχο την τσουτσού του συζύγου της. Πόσο παρανοημένη γκόμενα πρέπει να είσαι για να νομίζεις κάτι τέτοιο; Οι μόνοι σίγουροι-ες για πίστη είναι αυτοί-ές που την έχουν ξαπλάρει στα νεκροταφεία - μπρρρρρρρρρ! Όλοι οι άλλοι-ες είναι άνθρωποι με σάρκα και οστά, έχουν όνειρα, επιθυμίες, πάθη και λάθη. Το ζήτημα είναι κάθε φορά πόσα arxidia έχουμε να χειριστούμε τη ζωή μας και την εξέλιξή της.
Χαααααααχχχχχ! Το ευχαριστήθηκα. Ευχαριστώ γλυκό μου Πατσ και συγνώμη για την αθυροστομία αλλά με ξέρεις τώρα εμένα έτσι;
(Α, και κάτι ακόμα: δεν θεωρώ άμοιρη ευθυνών τη μητέρα. Τα ήθελε κι αυτηνής ο κώλος. Παρόλα αυτά, κανένας δεν δικαιούται να τη διασύρει έτσι και να την λέει τρελή)

patsiouri said...

-Okyrios: Ετσι όπως πάει, δεν είσαι μόνος, η μισή Ελλάδα είναι μ΄σα στα νεύρα έτοιμη να πλακώσει την άλλη μισή! Ελπίζω να νικήσουν οι δικοί μας!

-Κροτ: Εχει θεαματικότητα ο Πασχάλης καλή μου...κατά βάθος αυτό είναι το πρόβλημα, πως υπάρχουν ΑΠΕΙΡΟΙ εκεί έξω που τους νοιάζει...

-Εσταρινάκης: Μπα, θα αντιστεκόμουν στον Πασχάλη, προτιμώ τον Τουρνά! Η μέση πως πάει ρε σύ?
(Τώρα που το σκέφτομαι ψύχραιμα, όντως προτιμώ τον Τουρνά!)

-Μαμμα: Χαίρομαι που σε κάλυψα καλή μου!

-Γλαρένια: Ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια! Ακριβώς έτσι, βγάζουμε το σκασμό και αναλαμβάνουμε τις ευθύνες μας, όλοι...

patsiouri said...

-Kανατάκι: Κάτι τέτοιες μέγαιρες ανησυχούν πάρα πολύ για το "μετά θάνατον", είναι θέμα prestige! Ασε που αυτή σιγά μην έχει δουλέψει και ποτέ, μάλλον από την ΑΕΠΙ τον Ολύμπιανς θα συνταξιοδοτηθεί, οπότε...

-Αλλοτριωμένη: Α χα χα, έτσι είπε το σούργελο? Θέλει και εικοσάρα??? Πω πω! Και μετά σου λέει από που παίρνουν θάρρος! Και θεωρεί πως αντιπροσωπεύει και ο σύνολο, ήμαρτον!

-Dory: Εγώ έχω αηδιάσει με την πόρωση που έχει πάθει ο κόσμος, δεν είναι πιά φυσιολογικό!

-Εσταρινάκης: Α χα χα χα!

-Kitsosmitsos: Ναί, κι εγώ το σκέφτηκα, δεν ξέρω αν γίνεται το αδιαχώρητο στο on the rocks αλλά κάτι τέτοια οι managers τα επιννοούν με το κιλό!

patsiouri said...

-Εντροπία: Ναί, δυστυχώς αυτά πλέον κινούν το ενδιαφέρον, τί κάνουμε??? Σε φιλώ!

-Ο σκύλος: Ούτε εμένα με τον Μάικλ Ντάγκλας αλλά δε θα τον άφηνα να με πεί και σχιζοφρενή!!

Rain: Εγώ απορώ πως θα ζούν αυτοί οι δύο αλλοτριωμένοι άνθρωποι μαζί όταν μάλιστα φύγουν από το σπίτι και τα παιδιά τους...μόνο για λεφτά θα συζητάνε φαντάζομαι, θλιβερό!

-Laplace: Ναί ρε γαμώτο, το κακό είναι πως γύρω μου ακούω να τους θεωρούν και υπόδειγμα οικογένειας!

-Νικόλας: Και Χρυσό Βατόμουρο πειθούς!

patsiouri said...

-PURPLE: Μακριά απο μάς, φιλιά σ'ΕΚΕΙΝΟΝ!

-Keim: Πρόσεχε λοιπόν τί κάνεις στο κρεβάτι-υπερπαραγωγή!

-Κώστας: Στάνταρ! Και μετά μας παραμυθιάζουν για υπογονιμότητες και μαλακίες!

-Νυχτολούλουδο: Α χα χα! Μπορεί να της έδωσε και τον αθώο κρίνο των αθώων τραγουδιών της προπολεμικής εποχής!

Stelios: Ε μα για μια γκλαμουριά ζεί πλέον ο Έλληνας!

? said...

επιτέλους ένα σωστό ΧΩΣΙΜΟ! Τύφλα να χει το STAR!

patsiouri said...

-Δήμητρα: Εγώ απορώ που βρήκε η Πασχάλαινα τ'αρχίδια να ζεί τόσα χρόνια μ'αυτή την κινούμενη σεξοβόμβα, χα χα! Φιλιά πολλά!

-Μαρίνα: Ήρθα!

-Ωσηε: Καλό, χα χα χα, ούτε τα τέστ DNA βέβαια, άφωνος θα εχει μείνει ο άνθρωπος!

-Αντώνης: Είχα δεί το ψηφοδέλτιό της, δίπλα στο όνομα έγραφε "Σύζυγος Πασχάλη", άντε μωρέ η Χίλαρι!

-Zaphodaki: Καλησπέρες!!!

-Αννα:Μόνο αυτό σου λέω, πάλι έδωσες ρεσιτάλ!!!

Anonymous said...

Καρδιά μου! Θεά όπως πάντα! Να αγιάσει το στοματάκι σου εγώ αυτό έχω να πω μόνο. Και πιο πολύ τα έχω κι εγώ με αυτή την γελοία τη γυναίκα του, που δεν της έφτασε όλη η ξεφτίλα, αντί να τον φτύσει που την γελοιοποιούσε τόσους μήνες δημόσια, τον υπερασπίστηκε για να μην χάσει τα ευρώ. Δεν έχει όρια η αηδία.

Αντε και καλή μας χρονιά.

Takiz said...

Αδιάφοροι άνθρωποι.
Και όχι μόνο αυτούς, αλλά όλους εκείνους που υποστηρίζουν το χαζοκούτι να παίζει κάθε μέρα τέτοιες παπαριές.

leila said...

η αδιαφορια μας προς απαντηση τους πατς μου!
ειναι γελοιοι ολο το σετ των εμπλεκομενων κατα τη δικια ου γνωμη.. ο καθενας κανει οτι τον συμφερει, λεει οτι αηδία του κατέβει στο τσερβέλο του και οι δημοσιογραφοι ως συνηθως τριβουν τα χερια τους!

Βαγγέλης Μπέκας said...

Εμείς έχουμε επίπεδο.

Δεν μας ενδιαφέρει ποια πήδηξε ο Πασχάλης, αλλά αν κάποιος πήδηξε τον Πασχάλη...

Άκης said...

Ν'αγιάσει το στόμα σου που λένε καί στο χωριό μου αν καί δέν βλέπω να ιδρώνει το αυτάκι τους.Ίσα ίσα χαίρονται την δημοσιότητα που παίρνουν.Η καλύτερη δημοσιότητα-διαφήμιση είναι η αρνητική όπως μας λέγανε καί στο κολλέγιο(Δέν πήγα ποτέ αλλά είναι πιασάρικο)αχαχαχαχαχ..Ο μέν Πασχάλης χαίρεται που επιτέλους έφυγε η ρετσινιά του πούστη απο πάνω του άσχετα αν καραγκιοζοποιήθηκε όσο δέν πάει.Η δε κυρία(κυρία?λέμε τώρα)είμαι έγκυος απο τον Πασχάλη, επιτέλους σιγουρεύτηκε καί αυτή ότι το παιδί είναι του πασχάλη.Το π με μικρό καί όχι κεφαλαίο.Επιτέλους αναγνωρίστηκαν οι κόποι της καί δέν είναι μια απλή π.....α αλλά η π....α του πασχάλη.Καί με την βούλα δηλαδή.Ευτυχώς για την γυναίκα γιατι πως θα ζούσε σε αυτή την κοινωνία με την ρετσινιά της ανύπαντρης γυναίκας.Αυτά είχε να κράξει ο Άκης!
Την καλησπέρα μου.Ωραίο blog.Πρώτο μου πέρασμα αυτό.

Άκης said...

Ανύπαντρης μητέρας.Ήμουν εν βρασμώ ψυχής καί έκανα το λαθάκι μου.:P

An-Lu said...

Έχω γλυτώσει τη θέαση του όλου σόου, καθόσο που χρόνος για τιβί. Ο απόηχός του όμως με οδήγεί στο αυτό συμπέρασμα με σένα...δλδ "Πού πας ρε Καραμήτραινα;"

Pan said...

Καλησπέρα.

Δεν πας καλύτερα σε ένα θέατρο;

Τόσες ωραίες παραστάσεις παίζουν.

Sigmataf said...

Όταν πηγαίναμε μαζί σχολείο...

καθόσουνα στο διπλανό θρανίο...

και όταν μου έδινες το βιβλίο,

μου έλεγες σ' αγαπώ!



Pop culture empire.









έτσι, όπως πρώτα.

Αχ και να φορούσε η σαπίλα καπότα.

Δεν θα αναπαραγόταν τόσο ραγδαία.





Ρε παιδιά...
Είπε ο Τζιμάκος
"Γαμάτε γιατί χανόμαστε"
και εδώ, άλλοι γαμάνε και άλλοι χάνονται στα γαμησιάτικα.



;)

island said...

Αγαπητό πατσιουράκι.Δεν μπορώ να καταλάβω το μένος σου.Όλα στη σημερινή ζωή είναι δούνε και λαβείν.Η τύπισσα λοιπόν αυτής της εβδομάδας έδωσε κωλαράκι(και όχι μόνο...συγνώμη για το όχι μόνο)για να πάρει σε είδος.Χρήμα γκλαουριά και ότι άλλο συνάδει μία σχέση με τον κύριο παραδώσου λοιπόν...

Τα εν οίκω μη εν δήμω καλά κρατούν ακόμη και εις την Αθήναν και οχι μόνο στα χωριά.Αλλά(πάντα υπάρχει και ένα αλλά)όταν τα εν οίκω κινδυνεύουν να μοιραστούν και εις έναν άλλο διάδοχο τότες το πράμα σταματά να είναι μη εν δήμω και γίνεται μη άλλο εν δήμο δεν αντέχω.

Χώστα πατσιουράκι αβάδιστα(και ξέχνα φυσικά το πρώτο μου σχόλιο)γιατί βλέπεις πως υπάρχουν καραγκιόζηδες και καραγκιο-Ζήνες που δεν διτάζουν να φέρουν στον κόσμο ένα παιδί λες και είναι οι ντομάτες που ψωνίω από τον μπακάλη.

Εγώ πέρα από τον τραγέλαφο της υπόθεσης σκέφτομαι πραγματικά το παιδί που θα γεννηθεί(αν προλάβει και δεν ριχτεί από την μάνα)και που θα έχει μία μάνα με τέτοια πρότυπα και θα προσπαθεί να ορθοποδήσει σε μία δύσκολη κοινωνία.

Και τέλος το διαφημιστικό την συγκεκριμένη χρονική στιγμή είναι ον τάιμ και εύστοχο.Άρα έχει ου Πασχάλς και καλό μανατζαρέο(γιατί αν περίμενε χωρίς ίντιγκα να γεμίσει το μαγαζί θα πλανούσε πλάνην οικτράν).

Τα φιλιά μου

Skouliki said...

καλα το λες μωρακι ..σκεψου και εμενα που δουλευω στην τηλεοραση και πρεπει να τα τρωω στην μαπα καθε μερα ολα αυτα

Dr_MAD said...

"Όταν το κάναμε μαζί στο Ρίιο,
δεν πρόσεχα και στό'βαζα με μπριο,
κι όταν μου έφερες ντι-ενέι,
είπα και το οκέι


Σιγά τα αυγά

fish eye said...

εγω ειμαι με την τυπισσα που το εβγαλε σε ολα τα καναλια..μονο μ αυτην..εχει τσαγανο και καλα κανει..
η συζυγος ας τα να πανε..ο τραγουδιστης ακατανομαστος!!
χα χα

koulpa said...

Για τη μαμά του παιδιού του πασχάλι δεν μπορώ να εκφέρω γνώμη.. μπορεί και να την παραμύθιαζε κι αυτή ότι θα χωρίσει.. έχω δει πολλύ έξυπνες κατα τα άλλα γυναίκες να παραμυθιάζονται από πολλύ χειρότερους ψεύτες.. και ο συγκερκιμένος απέδειξε ότι είναι σχεδόν όσο καλός όσο ένας πολιτικός..
Η κ.πασχάλι ως δικιγόρος και πολιτικός έχει βρει μιά χαρά την κλήση της..
Ο πασχάλις.. επέστρεψε με σημαία την αγία οικογένεια.. για να αγκίξει τη γενιά του.. που το 60-70 δεν ήξερε ποιός το κάνει με ποιόν και τώρα σοκάρονται όταν ακούνε κακές λέξεις..
Δύο χρόνια κορόϊδευε όλο τον κόσμο κατάμουτρα.. θα έκανε μεγάλη καριέρα σα πολιτικός ή μεγαλοδημοσιογράφος..
Την καλημέρα μου:):)

patsiouri said...

-Freedula: Ναί, αηδία δεν είναι, βλέπω τέτοια φαινόμενα τόσο συχνά γύρω μου και φρικάρω, νόμια πως σαν κοινωνία πλέον έχει σταματήσει να μας ενδιαφέρει τόσο το τί θα πεί ο κόσμος...

-Takiz: Μα την τηλεόραση το κοινό της τη φτιάχνει...δυστυχώς! Αλλιώς σιγά μη βρίσκανε βήμα όλα τα σούργελα...

-Vita Mi Baroyak: Ελπίζω να τον πηδήξει η εφορία! Πού τα βρίσκει ο Πασχάλης 15000 το μήνα, έεεε??? Ξέρω κι άλλους που ζούν από ΑΕΠΙ, δεν πιάνουν τόσα!

-Λέιλα: Ελα ντέ, μαθαίνουν τα γαμησιάτικα του Πασχάλη και νομίζουν πως πάνε γραμμή για το Πούλιτζερ κι αυτοί οι γελοίοι...
Από την άλλη, φαντάσου τί φριχτό να έχεις βγάλει σχοή δημοσιογραφίας, να έχεις όνειρα και οι μόνες θέσεις που σου προσφέρονται να είναι..."ο άνθρωπος που έψαξε τα σκουπίδια του Πασχάλη", τραγικό!

-Ακης: Γαμάτο σχόλιο, καλωσήρθες!
Ε ναί, κάπω΄ς έτσι συμβαίνει γενικώς στην ελληνική κοινωνία, όχι μόνο στην περίπτωση του Πασχάλη...

patsiouri said...

-Aν Λού: Ούτε εγώ τα έχω δεί, μου τα έχουν εξηγήσει λεπτομερώς! Και η κομμώτριά μου τρώει το κέρατο της αρκούδας από τον άντρα της, οπότε όταν τη βλέπω έχω βαρεθεί να την ακούω να περνάει από σαράντα κύματα "τα τσουλάκια που του κουνιούνται" χωρίς να σκεφτεί πόσο πιό εύκολο είναι να μαζέψει το λιγούρι της! Τώρα δε μ'αυτό, ταυτίστηκε πλήρως, είμαι σίγουρη πως κατέβασε την εικόνα της Παναγίας από την κρεβατοκάμαρα και ανέβασε τη φωτογραφία της γυναίκας του Πασχάλη!

-Παν: Αυτό είναι ακουστικό και είναι τζαμπέ! Μεθαύριο όμως θα πάω Τζιμάκο Luna Dark!΄Θα επακολουθήσει πόστ!

-Sigmataf: Απίστευτο! Λοιπόν ναί! ΘΑ ΠΑΩ ΣΤΟ ΤΖΙΜΑΚΟ! Εσείς????

-Island: Μ'αυτό το πόστ δεν είχα σκοπό να ασχοληθώ αποκλειστικά με τον Πασχάλη! Στόχος μου ήταν να κράξω όλες αυτές τις παρόμοιες περιπτώσεις που κυκλοφορούν, και είναι άπειρες..ο σύζυγος που γαμάει δεξιά κι αριστερά αλλά μπροστά στη σύζυγο κάθεται σούζα, η σύζυγος που ξέρει πολύ καλά τί γίνεται αλλά κανει την πάπια και κάνει και ηθικοπλαστικά κηρηγματα όπου σταθεί και βρεθεί και...ο τρίτος άνθρωπος που άλλοτε τον λυπάμαι και άλλοτε...ζόνγκ!
Είναι συνολική λοιπόν η κριτική, χα χα!

patsiouri said...

-Σκουλήκι: Τί κάνεις στην TV σκουληκάκι μου??? Κουράγιο!!!

-Mad:Σιγά τ'αυγά...επακριβώς!

-Φεγγαροαγκαλιές:¨Οντως, κι εγώ ηδονίζομαι όταν σκάνε μύτη τέτοια σκανδαλάκια! Ειδικά από φίλους των γονιών μου, χε χε!!

-Κούλπα: Ναί, όντως, δεν το είχα σκεφτεί πως ίσως την παραμύθιαζε, γιατί κι αυτό συμβαίνει πολύ πολύ συχνά! Όντως! Αν 'όμως όχι, είναι για πολλές μπάτσες κι αυτή!

ο δείμος του πολίτη said...

Βασικά δεν ασχολούμαι καθόλου. Όπως στρώνουμε κοιμόμαστε. Εδώ ο κόσμος χάνεται, και ο Πασχάλης το DNA του.

Άκης said...

Καλώς σας βρήκα patsiouri! :)

ΣΠΙΘΑΣ said...

Καλώς, πολύ καλώς τα λές....
Δεν μ' ενδιαφέρει το θέμα αυτό καθ'εαυτό.
Η υποκρισία σ'όλες της μορφές της, όμως να αναδεικνύεται..
Επειδή είναι πιά κανόνας τέτοιες συμπεριφορές, τις περνάμε και στο ντούκου.
Διαφωνώ ! Το θέμα δεν είναι ηθικοπλαστικό, αλλά το ότι έχουμε "αποδεχτεί" πράγματα αναξιοπρεπεί, που στην καθημερινότητα μας κυριαρχούν και μετά ...πάπαλα.
Τι μιλάμε, μόνο για μαγγίνες και ζαχόπουλους..? Μαζί πάνε και τόνα φέρνει τ' άλλο.

koulpa said...

Δε ξέρω κι εγώ.. υποθέσεις κάνω.. αλλά τον τρόμαξε το μάτι μου.. απίστευτος ψεύτης.. οι πολιτικοί και οι δημοσιογράφοι κάπου φαίνονται.. μακράν ο πιό επιτυχημένος.. ανερθράστος ψεύτης..
Την καληνύχτα μου:):)

Στάθης Χαϊκάλης said...

Εξαιρετικό το post, με πολύ αδρεναλίνη τα comments. Μια καλή ιδέα είναι να δούμε που θα μπορούσαμε να διαθέτουμε το χρόνο μας, σε πιο δημιουργικές ενασχολήσεις, από το να ακούσουμε κι άλλο περί Πασχάλη ή περί Ζαχόπουλου... Εχουν σοβαρές πλευρές και τα δύο θέματα. Το θέμα είναι αν τους αξίζουν 30' λεπτά από το χρόνο μας ή 3 ώρες...

Blonde said...

Μια χαρά τα είπες και το δικαίωμα να τα λέμε μας το δώσανε αυτοί που βγαίνουν στα κανάλια και ρεζιλεύοντε από μόνοι τους. Εγώ το ξαναλέω, αν ο Πασχάλης έλεγε εξαρχής "Την ξέρω, δεν θέλω να ασχοληθείτε με τη περίπτωση, είναι μια κατάσταση που με φέρνει σε δύσκολη θέση κτλ", εμείς θα λέγαμε "Ενταξει, άντρας είναι, έκανε μια βλακεία, στη γυναίκα του είναι το θέμα, αν θα τον συγχωρέσει ή όχι, εμάς πολύ που μας νοιάζει, ούτε ο πρώτος ούτε ο τελευταίος". Τώρα έβαλε τα μάτια του και έβγαλε τα μάτια του και έγινε ρόμπα.

Anonymous said...

Ο καθένας κανει ότι θέλει καί ειναι ελεύθερος γι'αυτό αλλα ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΣΤΙΓΜΙΑΙΟ ΛΑΘΟΣ ένα παιδί.

tzonakos said...

Δεν περίμενα να ασχοληθείς με αυτό το θέμα, αλλα εσυ το έκανες με τον δικό σου σπαρταριστό τρόπο.
Αναρωτ5ιέμαι με πόσες και πόσους παντρεμένοι / ες πήγαν χωρις καπότα και δεν το μάθαμε.
Αλλα γιατι να το μάθουμε ;
Προσωπικό τους θεμα, ε ;

Ellie said...

Πειράζει που το σκανδαλάκι συνέπεσε με τις νέες εμφανίσεις του Πασχάλη;Λέω εγώ τώρα...Κατά τ' άλλα βέβαια, έγινε και αυτό ύψιστο εθνικό θέμα...

Skouliki said...

καλημερα κανω εναν ερανο για καφε

δωσε καλεεεεεε.......λο

Anonymous said...

Ανθρώπινα είναι όσα συμβαίνουν.
Δεν κατηγορώ κανέναν, αφού πέρα από τον τρόπο παρουσίασής τους από τα κανάλια, είναι πράγματα που συμβαίνουν στην ζωή.
Είναι λογικό και ανθρώπινο να είσαι παντρεμένος, ή να έχεις σχέση και να ποθήσεις άλλη (ή άλλον) σεξουαλικά και όχι μόνο και να πας μαζί της (του). Άλλωστε ο γάμος πλέον είναι ένας ξεπερασμένος θεσμός που δεν έχει θέση στην κοινωνία μας.
Είναι κατανοητή η θέση της γκόμενας που πήγε με κάποιον που τον ήθελε και ας ήταν παντρεμένος, από την στιγμή που και αυτός ήθελε.
Μεμπτό μόνο το γεγονός ότι μάλλον κράτησε ένα παιδί - καρπό της σχέσης αυτής, όταν το έτερον ήμισυ δεν συμφωνούσε προφανώς.
Κατανοητή και η θέση της συζύγου που παραμένει δίπλα στον σύζυγό της. Τόσα χρόνια μαζί, γιατί να τα χαλάσει λόγω μιας τόσο φυσιολογικής πράξης από μέρους του όπως είναι το σεξ. Αφού θέλουν να είναι μαζί, λογικά αντιδρά, πέρα από το στερεότυπο, με απάτησες, άρα πρέπει να χωρίσουμε. Ξεπερασμένο.
Λογικές και οι αντιδράσεις τους μπροστά στις κάμερες. Μια ξεφτιλισμένη κοινωνία που το σεξ το θεωρεί βρώμικο τελικά και όχι αιτία χαράς, διασκέδασης και ολοκλήρωσης, θέλει "δικαιολογίες" από κάποιους που προσπέρασαν τα πρότυπά της και τους κανόνες της.
Δεν θα πουν ψέματα οι πρωταγωνιστές της πράξης αυτής; Δεν θα προσπαθήσουν να κοροιδέψουν την κοινωνία που κοροιδεύει τον εαυτό της από μόνη της με τους γελοίους κανόνες της;

patsiouri said...

_Δείμος του πολίτη: Ελα ντε, λες και δεν έχουμε άλλα προβλήματα, αλλά βλέπεις το σέξ έχει σουξέ.

-Ακης: Για να σας βρούμε κι εμείς...

-Σπίθας: Κι εγώ, με αφορμή το συγκεκριμένο θίγω το θέμα της υποκρισίας γενικότερα..γιατί στην κοινωνία του 2008 οι άνθρωποι νιώθουν ακόμη την ανάγκη να απολογηθούν για τις πράξεις τους στο κοινωνικό σύνολο? Να διαφημστούν το καταλαβαίνω, ώς εκεί όμως...

-Κουλπα: Όντως, θρασύτατος ψεύτης! Και χωρίς λόγο! Εγώ άν είχα κάνει τέτοια μαλακία ούτε κάν στον άντρα μου δε θα είχα το κουράγιο να πώ ψέμματα!

-Στάθης Χαικάλης: Καλώς μας βρήκες! Μα εδώ ασχολούνται μ'αυτά άνθρωποι που αποδεδειγμένα ΔΕΝ έχουν χρόνο! Συμπέρασμα: Ενδιαφέρουν πολύ τον κόσμο αυτά τα σκηνικά...ε, το συγκεκριμένο βέβαια δεν έχει καμία σχέση με την υπόθεση Ζαχόπουλου η οποία αγγίζει τους ωραιότατους φόρους που ελαφρύνουν όλο και περισσότερο την τσεπούλα μας, του Ζαχοπουλου είναι εθνικό θέμα...

patsiouri said...

-Lianne: Μα δεν είναι τυχαίο πως υπάρχουν και πολλοί διάσημοι άνθρωποι που δεν έχουν δείξει ΠΟΤΕ ούτε τη μούρη τους στην τηλεόραση, πχ δεν ξέρω πως είναι φατσικά ο Φώτης Γεωργελές γιατί το έχει επιλέξει ο ίδιος! Μ'αυτή τη λογική, όποιος θέλει να μήν εκτεθεί, δεν εκτίθεται...οπότε άλλα λόγια ν'αγαπιόμαστε!

-sarafof: Τα είπες όλα...ελπίζω να μην τα μάθει ποτέ το παιδάκι όλα αυτά...αν και δύσκολο.

-Τζονάκος: Με αφορμή το θέμα, θέλησα να κράξω όλη αυτή την παντρεμενουποκρισία που ζώ από μικρή, ειδικά στην επαρχία. Όπως λέει πολύ σωστά ο Όσκαρ πιό κάτω, κάτι τέτοιοι τύποι σαν και δαύτον, τη γυναίκα του και τους ανώνυμους ομοίους τους, πάνε όλη την κοινωνία πίσω αφού επιμένουν να προτιμούν τον υποκριτικό σεβασμό στείρων θεσμών, παρά τη δύναμη της ειλικρίνειας, μεταξύ τους και προς τους τρίτους. Με τσαντίζει απίστευτα αυτό το πράγμα εν έτει 2008...

-Ellie: Φυσικά και δεν πειράζει! Αφού αυτό ήταν το ζητούμενο!

-Σκουλήκι: Πήζεις και σήμερα σκουληκάκι μου???? Ρε σύ, το μπλόγκ της Ιφιγένειας γιατί δεν ανοίγει?

-Όσκαρ: "Μεμπτό μόνο το γεγονός ότι μάλλον κράτησε ένα παιδί - καρπό της σχέσης αυτής, όταν το έτερον ήμισυ δεν συμφωνούσε προφανώς."
Εχεις απόλυτο δίκιο και το θέμα σηκώνει νέο πόστ. Κι εγώ διαφωνώ μ'αυτή την πλήρη ελευθερία της μητέρας να αποφασίζει και να διατάζει όσον αφορά στον ερχομό ενός παιδιού στον κόσμο, με μοναδικό πλεονέκτημα πως η ίδια κυοφορεί ενώ κατά τ'άλλα το παιδί ανήκει εξίσου και στους δύο...
Εκτός πιά αν αποφασίσει ΜΟΝΗ ΤΗΣ, ΜΕ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΗΣ να επωμιστεί το βάρος αυτό, αν ο πατέρας για οποιουσδήποτε λόγους δεν επιθυμεί να έχει σχέση...
Φασιστικό βέβαια κι αυτό, εφ'όσον και να μην έχει σχέση, ο άνθρωπος θα γνωρίζει πως κάπου κυκλοφορεί ένα δικό του παιδί...είτε τον επηρεάζει, είτε όχι.
Προσπαθώ να καταλάβω όμως κάποιες κυρίες που σε μία τέτοια "τυχαία" εγκυμοσύνη, ίσως βλέπουν την τελευταία τους ευκαιρία να γίνουν μητέρες, ειδικά όταν είναι και κάποιας ηλικίας, οπότε δε μπορώ να τις κατηγορήσω αν τελικά το κρατήσουν, με δική τους οικονομική και προσωπική ευθύνη.
Δεν ξέρω, συμωνείς???
Θα το έχω υπόψην μου για το μέλλον το θεματάκι, καλωσήρθες!

tzonakos said...

Ok, αυτά που έγραψε ο "oscar" θα ηθελα να τα γραψω και εγω και φαντάζομαι και άλλοι.

If...ιγένεια said...

Να του πάρει τα σώβρακα παρακαλώ, ευχαριστώ..

MTdoggie said...

ξεφτileeeeee!!μου αρεσει που πριν βγει το dna χτυπιοταν το ζευγος σαν χταποδι στα καναλια οτι ψευδεται αυτη με το παιδι.τα νουμερα! και καλα η γυναικα του ηταν ζωο και δεν ειχε παρει πρεφα οτι 4 χρονια ο αντρας της ξενοπηδουσε, ο αλλος ο παπαρας γιατι δεν κραταγε μια πισινη???πολυ γελιο η ολη ιστορια αλλα φτανει πια,βαρεθηκα να ακουω για εξωγαμα και για αυτοκτονιες αυτον τον καιρο στην τιβι!!!

Ηλιας....Just me! said...

όπως και να έχει, δε νομίζω ότι χρειαζόταν τόση πολλή διαφήμιση για τα παιδιά του Πασχάλη τις γκόμενες, τις πρώην και τις νυν και αει... Λίγος σεβασμός τουλάχιστον στο παιδάκι που είτε γεννήθηκε από σπόντα είτε ηθελημένα εν τέλει γεννήθηκε και δεν φταίσει σε τίποτα να πληρώνει τα γαμησιάτικα των γονιών του....

kat. said...

περσινά ξυνά σταφύλια..
που τον θυμήθηκες τον πασχαλάκο; (ουάου..)
όπου να'ναι σκάνε νέα θέματα/ εξώγαμα!
όρεξη να έχεις να περιμένεις!
στη προκειμένη ο "κύριος" που αναφέρεις σε σχέση με τους επόμενους είναι ο πιο.. αξιοπρεπής!

tzotza said...

loipon einai sxedon 3 to prwi, exei kollhsei to daneiko laptop tou adelfou mou (kai grafei mono sta agglika twra!) pou to exw giati exei kollhsei kai to diko mou prin kanena mhna (kai akomh na to ftiaksw!) kai prospathw na mh gelasw dynata meta apo ayto to post giati exw kai poly dynato gelio kai tha ksypnhsw ola ta paidia edw sto spiti kai tha me kynhgane..ase pou meta den tha theloune na ksanakoimhthoune kai thn ebapsa entelws tote giati den eimai pia pitsirika kai to xreiazomai ton upno gia eunohtous logous!!! (esu den ksereis apo auta patsiouraki mou..oute ta prwta -anta den exeis ftasei akomh!!!)

uperoxo post!!!eipes ola auta pou elega kai egw ston eayto mou autes tis meres!!!ma kanena allo thema den exei apasxolhsei toso poly olo ton kosmo autes tis meres!!!den me rwtane pia oi goneis pws pane ta paidia tous sta agglika..me rwtane an ematha gia ton pasxalh!!!eleoooos!!!!

mia omorfh kalhmera filenada moy!!!
se filw!!
:)

Anonymous said...

@patsiouri

Ολόκληρο post μπορεί να είναι αυτό το θέμα, όπως είπες.
Προσωπικά, νομίζω ότι κάθε περίπτωση διαφέρει και δεν μπορούμε να πούμε για κάθε έναν το ίδιο πράγμα.
Γενικά το να γίνεις γονιός είναι μια διαδικασία πολύ σοβαρή, ειδικά στις μέρες μας.
Πιστεύω ότι ένα παιδί χρειάζεται δύο γονείς για να μεγαλώσει σωστά, χωρίς αυτό να είναι κανόνας. Έχω γνωρίσει πολλούς "άξιους" (και άξιες φυσικά) για να γίνουν γονείς και από μόνοι τους.
Οι γυναίκες έχουν όντως το πάνω χέρι σε περίπτωση εγκυμοσύνης. Διαλέγουν τι θα κάνουν, πολλές φορές ανεξάρτητα από τα θέλω του άντρα. Δεν είναι θέμα "τελευταίας ευκαιρίας" λόγω ηλικίας. Είναι θέμα αν όντως σαν προσωπικότητες και σαν άτομα είναι άξιες να αναθρέψουν σωστά ένα παιδί, αποκλειστικά με τις δικές τους και μόνο δυναμεις. Αν είναι και το έχουν σκεφτεί σοβαρά και έχουν μετρήσει τις δυνάμεις τους, ας το κάνουν, ανεξαρτήτως ηλικίας. Ο πατέρας στην συγκεκριμένη περίπτωση είναι στην απ' έξω στο θέμα της απόφασης για το αν θα γεννήσει τελικά η μάνα το παιδί του. Άδικο εν μέρει, αλλά από την άλλη, δεν μπορεί να υποστηρίξει κανείς ότι δεν υπάρχουν τρόποι να μην έρθει στην κατάσταση αυτή, αρκεί να έχει λίγο μυαλό στο κεφάλι του. Τρόποι αντισύλληψης υπάρχουν και είμαστε όλοι ενημερωμένοι πλέον και αυτό δεν μπορεί να το αρνηθεί κανείς.

Anonymous said...

polu kala ta les! (panta ta amoira tekna tin plironoun tin nufi)

patsiouri said...

Η βιολογία ε΄χει το πιό μεγάλο δίκιο απ'όλους! Δές το θετικά, τουλάχιστον είναι έναμωρό που δε θα αγχωθεί ποτέ για το μέλλον του! Τα πνευματικά δικαιώματα και το ΑΕΠΙ που θα εισπράττει ισχύουν για 100 χρόνια μετά το θάνατο του Πασχάλη!

Anonymous said...

xaxa ontws den tha anxothei an kai nomizo oti tha ta dwsei ola stous psuxiatrous kai meta gia na bgalei ta pros to zein tha poulaei ta moutra toy stin tv fwnazontas imoun gios tou pasxlh kai apokalontas ton mpampa gia na anebasei ta noumera mazi me to karbelaki jounior kai to paidi tou boskopoulou...! Etsi einai. Oi epoxes den allazoun, oute k to xepoulima sta mesimeriana...!

Hades said...

Πρόλαβε και βγήκε και το σχετικό ανέκδοτο κιόλας: τα παιδιά του Ζεβεδαίου ποιον είχανε πατέρα; Τον Πασχάλη!
Κατά τα λοιπά, δεν μπορώ να πω ότι με εντυπωσιάζει η όλη ιστορία. Αν δεν μας ενδιέφερε να μαθαίνουμε λεπτομερώς τα πάντα για τη ζωή του άλλου, η μεσημβρινή τηλεοπτική ζώνη θα είχε κλείσει πάραυτα εδώ και πολύυυυυυ καιρό. Ξενοπηδήματα, παρανομοπηδήματα και γενικά πάσης λογής πηδήματα παλαιολιθικόθεν ελάμβαναν χώρα.

Anonymous said...

Ένα θα ήθελα να διάβαζαν ο Πασχάλης και η Κυρ(ι)ά του το μπλογκ σου !

Αλλά αυτοί δεν έχουν ντροπή αν είχαν δεν θα έκαναν και έλεγαν οσα είδαμε στην Τιβι

Anonymous said...

patsiouri, ωραίους φίλους έχουν οι γονείς σου στο χωριό! Να τους χαίρεστε.
Και αφού είσαι γνώστης του προφίλ τέτοιων γραφικών και αφού ταυτόχρονα ανακάλυψες την Αμερική μας τα αναλύεις και τσίλικα. Άξια...

... said...

Το γελοίο της υπόθεσης είναι μα βγαίνεις στην Τατιάννα Στεφανίδου πριν από έναν χρόνο με την γυναίκα σου, να χτυπιέσαι πως μια άγνωστη σε κατηγορεί ότι είσαι ο πατερας του παιδιού της και μετά από έναν χρόνο, όταν αποδεικνύεται ότοι την έχεις κάνει την κουτσουκελα, να ζητάς από τα ΜΜΕ να σε αφήσουν ήσυχο.

Μα καλά ρε μεγάλε, πλάκα μας κάνεις; Φυσικά και δεν θα σε αφήσουν ήσυχο.

Δεν το συζητώ για την κερατού που βγήκε και είπε τις πίπες της αρκούδας;; Κρίμα γιατί είναι και δικηγόρος

Ούστ

MATRIX said...

Δε τρέχει τίποτα! Η περίπτωση του Πασχάλη είναι μία ακόμη από τις τόσες περιπτώσεις που δε χρειάζονται άλλοθι για να επιβεβαιώσουν τον κανόνα! Επιβεβαιώνονται από μόνες τους! Το κέρατο στο γάμο είναι κανόνας και αν βρείτε εξαίρεση, σας δουλεύουν κι εσάς!