Thursday, June 5, 2008

.....



Δεν ασχολήθηκα πολύ με το θέμα, μόνο λίγη τηλεόραση χτες και μια μεγάλη βόλτα στο διαδίκτυο πριν από λίγο.

Έχω πάθει σοκ. Με σχόλια σε διάφορα μπλόγκς του τύπου

"Πουστάρα και κοκκάκιας ήτανε, καλά να πάθει"

"Όποιον ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"

"Τόσοι χάνονται κάθε μέρα και σας πείραξε η παλιοαδερφή?"

"Ετσι να ξεβρωμίζει η πιάτσα και να'χει καλύτερα πρότυπα η νεολαία μας"

Επαναλαμβάνω πως έχω πάθει σοκ.

Πώς μπορεί να χωράει τόσο μεγάλη κακία σε τόσο μικρά μυαλά?

Πόσο κανίβαλοι έχουμε γίνει?

Ανακαλύπτω με φρίκη πως η βλακεία είναι τελικά μία τεράστια τρύπα στον εγκέφαλο από την οποία φυσικά σύντομα εισχωρεί και η κολλητή της, η κακία. Και μέχρι το τέλος συγκατοικούν μαζί, ευτυχισμένες.

Σε ελάχιστους αξίζει πραγματικά ένα τέτοιο τέλος. Και δυστυχώς δε θα το βρουν ποτέ.

Δεν κατάφερες να σωθείς, σώθηκες όμως από όλους αυτούς τους σκατόψυχους.

Καλό ταξίδι Κύριε Σεργιανόπουλε.

Καλό ταξίδι Κύριε Μαρκορά.

93 comments:

Princess said...

Καλο του ταξιδι patsiouri μου... Μακρια απολους αυτους που καταφέρνουνε τελικά να κάνουνε τη ζωή τόσο δυσκολη... Γιατι τα δικά του τα παθη δεν ειχαν ενοχλησει ποτε.. Γιατι τοσοι χανονται καθε μερα, αλλα εχουν την ευλογια να χαθουν σιωπηλα και ησυχα, και να μην χορευουν τα κοράκια πανω απο τα πτωματά τους... Γιατι τοχουμε τοσο ευκολο να τεντωσουμε το δαχτυλο και να δειξουμε απεναντι, μα τοσο δυσκολο να το γυρισουμε προς το μερος μας..

patsiouri said...

Δε θα το πιστέψεις! Μόλις είχα μπει στο μπλόγκ σου και είδα πως έχετε διάβασμα...Υπομονή.

purple said...

καλο ταξιδι Νικο.. κυριε Μαρκορα..

mmexer said...

Δημόσιο πρόσωπο ήτανε. Λογικό να υπάρχουν κοράκια. Ηξερε να τα αποφεύγει....
Δεν στέκομαι στην προσωπική του ζωή. Δεν με αφορά. Ξέρω πως ήταν φοβερός ηθοποιός. όχι μόνο ως Μαρκοράς. Τον είχα δει στο θέατρο αρκετές φορές.

Καλό του ταξίδι.

Skouliki said...

εχω βαρεθει να φωναζωωωωωωωω

ΜΗΝ ΕΙΣΤΕ ΧΟΥΝΤΙΚΟΙ ο καθενας κανει οτι γουσταρει με τον εαυτο του..αμαν πια αυτοι η κλασικη μαλακια του ελληνα να βαζει ταμπελα ..ελεος ..


ενας μοναχικος ανθρωπος που εψαχνε για αγαπη οπως ολοι μας ΑΛΛΩΣΤΕ

λυπαμαι για κεινον ειλικρινα εχω στεναχωρηθει με το θεμα

Live!News said...

Ντροπή να μιλούν έτσι για τον άνθρωπο.
Διαφύλαττε την προσωπική του ζωή και δεν έδινε δικαιώματα.
Όλες οι εκπομπές και όλες οι ηλίθιες τον πιάσανε στο στόμα τους και δε λένε να τον αφήσουν.

Τον σφάζουνε δεύτερη, τρίτη, τέταρτη φορά...

Αμαρτία.

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Οι τεθνεώτες δεδικαίωνται....

Αλλά αυτό το ξεχνούν οι μεγάλες ΣΟΥΠΙΕΣ των τηλεοπτικών παραθύρων....

Καλό του ταξίδι...

Anonymous said...

Στεναχωρέθηκα για το τέλος του όπως στεναχωρέθηκα και για το τέλος του χουντόδουλου.Δεν έχει σημασία τί έχει κάνει ένας άνθρωπος στην προσωπική του ζωή.Θα προτιμούσα να είναι όλοι εδώ για να μπορώ να τους ξεσκίζω(όπως τον χουντόδουλο).Το Σεργιανόπουλο τον θυμάμαι μόνο όπως και εσύ.Ως κύριο Μαρκορά.Δεν είχα ακούσει τίποτα για το τί έκανε στην προσωπική του ζωή γαιτί δεν έχω δει τηλεόραση,παρά ελάχιστα,τον τελευταίο χρόνο.Όλα τα έμαθα τώρα.Τώρα που έφυγε.Όπως τα διάβασες και εσύ.

Ζούμε σε μια τρύπα αγαπητή και όταν ένας έχει ένα ταλέντο και αρχίζει και ξεφεύγει και πάει σε άλλη τρύπα τότε βγάζουμε την κακία μας όχι για αυτόν αλλά για την αδυναμία μας.Δεν μου κάνουν εντύπωση τα σχόλια των ελληναράδων αλλά ούτε και των αγάμητων Κατινών που διάβασα σήμερα σε διάφορα μπλόγκς.Όποιος βγάζει χολή για κάτι συνήθως το φοβάται αυτό το κάτι και χειρότερα του συμβαίνει και δεν μπορεί να το αποδεχτεί.

όλοι είναι στην τρύπα τους και δεν μπορούν να καταλάβουν πως οι άνθρωποι έχουν επιθυμίες και αδυναμίες.Αδυναμία του ήταν τα ναρκωτικά κατά πως διαβάζω.Μα μεγαλύτερη ήταν η θλίψη του.

Όταν λέω σε πολλούς πως ο Ρόαν Άτκινσον έχει κάνει 2 (αν έχω διαβάσει καλά) απόπειρες αυτοκτωνίας λόγω μανιοκατάθλιψης τότε όλοι με κοιτάνε σαν να είμαι αιρετικός.Δεν μπορούν να δεχτούν πως αυτός ο άνθρωπος που βγάζει γέλιο έχει μία τεράστια θλίψη μέσα του.Δεν μπορούν να δεχτούν πως όσοι παίζουν θέατρο την έχουν και αυτήν την θλίψη.Το θέατρο απλώς είναι η ψυχοθεραπεία τους.

Γι αυτό ας σωπάσουν οι κάθε λογής ελληναράδες και ας κοιτάξουν την καμπούρα τους.Γιατί αυτή η καμπούρα κουβαλά σκατά που βρωμάν και ζέχνουν.Ας αφήσουν τον άνθρωπο να αναπαυτεί.

ampelofilosofos said...

Είναι εύκολο να κρίνουμε όταν απέχουμε μίλια μακριά από την πραγματικότητα του άλλου. Και όταν η κριτική συνδυάζεται με ΙQ τζιτζικιού δεν εκφράζει τίποτα παραπάνω από ζήλια. Ζήλια, που παρ' ότι "κοκάκιας και πουστάρα" είχε να προσφέρει το λιθαράκι του στον πολιτισμό αυτής της χώρας. Ενώ οι εν λόγο κριτές το μόνο που μπορούν να κάνουν είναι να τον διαβρώνουν.
PS: Έχεις μια πρόσκληση...

Artanis said...

Πήγε χαμένος ο άνθρωπος...Μια φίλη που η μητέρα της είναι γιατρός στο Νοσοκομείο που τον πήγαν και ήταν παρούσα στην νεκροψία/νεκροτομή, λέει οτι ήταν σφαγιασμένος...
Κρίμα, κρίμα...
Και πιο πολύ κρίμα που υπάρχουν άνθρωποι που γράφουν τέτοιες μλκιες, αλλά όπως ξέρουμε, η ηλιθιότητα είναι ανίκητη και αστείρευτη...Τίποτα δεν με εκπλήσσει...

snikolas said...

Όπως το είπες, ελάχιστοι είναι αυτοί που αξίζουν τέτοιο θάνατο και δεν θα τον βρουν ποτέ.

Tanila said...

Δε κρύβω ότι παρατηρώ με "άρρωστη" περιέργεια το θέμα.
Θέλω να μάθω και τις πιο μικρές, κίτρινες λεπτομέρειες.
Μέχρι στιγμής έχει πάρει το μάτι μου ακόμα και ότι ψώνισε πακιστανό, και ότι του ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για τη μοναξιά του, για τον φόβο του ν'αγαπήσει τους ανθρώπους, για τις κόκες, για τους γκόμενους, για το πόσο πλήρωνε την καθαρίστρια.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ γιατί σε είκοσι πέντε χρόνια από τώρα μπορεί να είμαι εγώ.

Tanila said...

Δε κρύβω ότι παρατηρώ με "άρρωστη" περιέργεια το θέμα.
Θέλω να μάθω και τις πιο μικρές, κίτρινες λεπτομέρειες.
Μέχρι στιγμής έχει πάρει το μάτι μου ακόμα και ότι ψώνισε πακιστανό, και ότι του ακρωτηρίασε τα γεννητικά όργανα.
ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ, για τη μοναξιά του, για τον φόβο του ν'αγαπήσει τους ανθρώπους, για τις κόκες, για τους γκόμενους, για το πόσο πλήρωνε την καθαρίστρια.
ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΜΑΘΩ ΤΑ ΠΑΝΤΑ γιατί σε είκοσι πέντε χρόνια από τώρα μπορεί να είμαι εγώ.

geokalp said...

έτσι αντιμετωπίζονται τα πράγματα σ'αυτή τη χώρα, γιατί σου κάνει εντύπωση;
ο σκοπός είναι να "βγούμε από πάνω"...

koulpa said...

H πολύ δουλειά με προστάτεψε από το να δώ τους σκατόμυαλους εν δράσει.. δυστυχώς ότι δε βλέπω δε πάυει να υπέρχει..

cinderella said...

Και το χειρότερο είναι πως αυτός είχε μια τόσο μετριπαθή στάση, ήταν τόσο χαμηλών τόνων που σίγουρα ένα τέτοιο τηλεοπτικό τέλος δεν του άξιζε.
Καλό ταξίδι κύριε Μαρκορά είναι το λιγότερο.
Αυτή η χώρα δεν θα μάθει ποτέ πως η ζωή του καθενός είναι ξεχωριστή και ο καθένας την κάνει οτι νομίζει. Όλα όσα ανέφερες, ατάκες δήθεν ηθικών στοιχείων είναι για φτύσιμο. Το λιγότερο.

Σοφία said...

Με κάτι τέτοια που ακούω χαίρομαι ιδιαίτερα που δεν παρακολουθώ καθόλου ελληνικές ειδήσεις (και δεν διαβάζω πολλά μπλογκ). Η βλακεία είναι όντως μια μεγάλη τρύπα... τεράστια θα έλεγα...

Anonymous said...

Γειασου αγαπητό Πατσιουράκι...σε ξέρω από πολύ καιρό από τον αγαπητό Τζονάκο μας...έχω έρθει πολλές φορές στο μπλόγκ σου...αλλά δεν έτυχε να αφήσω σχόλια..πολύ ωραίο μπλόγκ έχεις...έχεις απόλυτο δίκιο...και μένα τόσες μέρες με έχει εκνευρίσει αυτό που βλέπω στα ηλίθια προγράμματα της τιβί..αλλά βλέπεις όταν γίνονται τέτοια πράματα φρικτά (γιατί αυτό ήταν απίστευτα φρικτό)..εμείς παίρνουμε την ευκαιρία μέσα από αυτά και βγάζουμε όοοοοοοολο μας τον..'καννιβαλισμό'όοοοοοοολη μας την ανωμαλία,και όοοοοολα μας τα κόμπλεξ...το να το παίζουμε κριτές,δικηγόροι,ψυχίατροι,υδήμονεςκαι όλα αυτά είναι βλέπεις το καλυτερό μας...εγώ τί να πώ..έχω αηδιάσει αφάνταστα με όλο αυτό...σοκαρίστηκα με το φόνο του ανθρώπου που δεν ήταν και λίγο...αλλά πιό πολύ με σοκάρει η σκατοψυχιά (μετά συγχωρήσεως)ορισμένων....η αναλγησία τους,και η απίστευτη γαιδουριά τους..που κοιτάνε να κάνουν υψηλά ποσοστά και σόου...στην μνήμη ενός αδικοχαμένου...και στις πλάτες των συγγενών του που πονάνε,υποφέρουν,και περνούν δύσκολες ώρες τώρα...ΝΤΡΟΠΗ ΤΟΥΣ! ΚΑΤΑΠΤΥΣΤΟΙ...για μένα...ας αναπαυθεί η ψυχή του τουλάχιστον...ας είναι ευτιχισμένος εκεί που πήγε τώρα..γιατί εδώ...ας μη πώ καλύτερα...Αθανασία.

patsiouri said...

-Purple:'
Καλό του ταξίδι κοριτσάρα μου...

-Mmexer:
Τον έχω δεί κι εγώ στο θέατρο. Αλλά το "Δύο Ξένοι" έχει για μένα άλλου είδους συναισθηματική αξία, θα το αναλύσουμε άλλη φορά.

-Σκουλήκι:
"ενας μοναχικος ανθρωπος που εψαχνε για αγαπη οπως ολοι μας ΑΛΛΩΣΤΕ "

Ε, όχι και όλοι μας. Μερικοί κοιτάνε μόνο να ξεπεράσουν το διπλανό τους και ο πραγματικός τους στόχος στη ζωή είναι η απόλαυση της σύνταξης αφού έχουν μαζέψει πολλά πολλά λεφτά...

-Luccia:
Ακριβώς. Ενώ όταν τον είχαν τσιμπήσει για τα 34 gr όλοι αυτοί οι ανθυποδημοσιογραφίσκοι του έπαιρναν πίπες μπας και εξασφαλίσουν καμιά δήλωση, δεν τον αποκάλεσε κανείς "Κύριε Κοκκάκια"...

patsiouri said...

-Γλαρένια:
Δε συμφωνώ απόλυτα με το "οι τεθνεώτες δεδικαίωνται", π.χ αν μάθαινα πως έσφαξε κάποιος σαν κατσίκι τον Γιόζεφ-πως-τον-λε-νε που βίαζε την κόρη του στην Αυστρία, θα έγραφα ένα πόστ γεμάτο άγια χαρά...
Όταν όμως κάποιος πειράζει μόνο τον εαυτό του κι εσένα δε σ'έχει ενοχλήσει ποτέ νομίζω πως είναι ότι πιο παράλογο να του κάνεις κριτική. Ποιός, εσύ (η εγώ). Με τί δικαίωμα??? Αν δε είναι και νεκρός...μιλάμε πια για ιεροσυλία...

-Island:
Το μυαλό του Μέσου Έλληνα δεν εχει κατανοήσει ακόμη πως κάποιοι (που τις περισσότερες φορές διαθέτουν αρκετά ψηλότερο IQ έναντι του μέσου όρου, δε νιώθουν ευτυχισμένοι με το μότο δουλίτσα-λεφτάκια-σπιτάκι-σύζυγος-παιδάκια-συνταξούλα και η λαχτάρα τους αυτή για μια άλλη ζωή είναι τόσο δυνατή που τους οδηγεί στα άκρα...Και καλά κάνουν.

-Αμπελοφιλόσοφος:
Ποιά ζήλεια για το λιθαράκι πολιτισμού καλέ??? Κάτι βλαμμένοι που είδα εγώ να γράφουν comments τον ζήλευαν γιατί είχε φράγκα. Και τα χαλούσε όπου γούσταρε.

-Αρτάνις:
Απ'αυτά που άκουσα κατάλαβα κι εγώ πως πρόκειται για πραγματικό σφαγείο. Κρίμα. Ελπίζω να τον πιάσουν. Γιατί το σημαντικό της είδησης δεν είναι μόνο πως έφυγε ένας ξεχωριστός άνθρωπος, είναι το ότι ένας ψυχάκιας που δε διστάζει να σφάξει εν ψυχρώ κυκλοφορεί ανάμεσά μας.

patsiouri said...

-Νικόλας:
Δυστυχώς. Κάτι έχει πάει στραβά με την απονομή της δικαιοσύνης. Από άνωθεν εννοώ γιατί την κάτω την έχω ξεγράψει ήδη.

-Τανίλα:
Από χτες το βράδυ έχω κολλήσει κι εγώ άσχημα. Ρωτάω κι εδώ στη δουλειά συνεχώς. Κοίταξε να δεις, αν εξαιρέσω το φριχτό τρόπο θανάτου, δε με χάλαγε καθόλου να πεθάνω στην ηλικία και στη φάση του κ. Σεργιανόπουλου. Να καβατζάρω τα 60, να έχω ζήσει τις 100 ζωές από τις οποίες μάλλον δε θα ζήσω ποτέ ούτε τις 3, να έχω πετύχει σ'αυτό που γουστάρω, να έχω αποδεχτεί τα βίτσια μου και να είμαι σε θέση να πληρώνω και να τα έχω, να μην τα κλέβω από κανέναν.

Σε περίπτωση που μάθαινα πως πέθανε από συγκοπή θα το θεωρούσα ευλογία. Και τώρα το λέω πως θα προτιμούσα να πεθάνω στον ύπνο μου αύριο, παρά να αρρωστήσω σε είκοσι χρόνια και να υποφέρω.

Ο τρόπος όμως μου έχει παραλύσει τα πόδια.

-Geokalp:
...και αραχτοί στον καναπέ μασουλώντας πασατέμπο να κρίνουμε με ύφος ξερόλα τους ανθρώπους που σηκώθηκαν από τον καναπέ και τόλμησαν να ζήσουν.

-Κούλπα:
Και πολύ καλά έκανες. Αν και να σου πώ την αλήθεια κι εγώ δουλεύω όλη μέρα σήμερα,όμως θα'θελα να δώ το τελευταίο αντίο...

patsiouri said...

-Cenderella:
Εκεί που βρίσκεται εύχομαι να απαγγέλει..."Κύριε, αφες αυτοίς, ου γαρ οίδασι τι ποιούσι..."

-Σοφία:
Εχω αρχίσει και φοβάμαι και για το δικό μας αύριο. Τι θ'ακούσουν όσοι από'μας φύγουν μαγκούφηδες και χωρίς λεφτά στην άκρη..τί σενάριο έχει να πέσει...

-Αθανασία:
Σ'ευχαριστώ για τα καλά σου λόγια. Ξέρεις ποιό είναι το μεγαλύτερο πρόβλημά τους??? Πως εκείνοι καννιβαλίζουν μεν πάνω στο νεκρό σώμα ενός αξιοπρεπούς και low profile ανθρώπου, όταν όμως ψοφήσουν εκείνοι, κανείς δε θα ασχοληθεί, ούτε καν για να τους καννιβαλίσει...Κι εκεί που θα βρίσκονται θα ΕΚΛΙΠΑΡΟΥΝ ν'ασχοληθεί κάποιος με τη σωρό τους και να τους παίξει (για μια ακόμη φορά...) η τηλεόραση...

Zaphod said...

Να σεις που σε λίγο θα τον κατηγορήσουν για τον τρόπο που πέθανε!

Κατά τα άλλα συμφωνώ με το ποστ σου...

An-Lu said...

Σε ένα ακόμα στοιχείο που δεν μοιάζουμε με τους υποτιθέμενους "αρχαίους προγόνους μας" ... στο σεβασμό στους νεκρούς...

Sofia K. said...

Πες τα βρε Πατσιούρι, κι έχω φρίξει στην κυριολεξία με όσα έχω διαβάσει!!! Τέτοια κακία, τέτοια μικροψυχία...γεμίζει η ψυχή μου αηδία και οργή γι'αυτά τα ανθρωποειδή που νομίζουν ότι είναι τόσο υπεράνω που μπορούν να κρίνουν και να μιλάνε με τέτοια απέχθεια για το θάνατο (ή μάλλον τη σφαγή) ενός συνανθρώπου μας...Βέβαια, ήταν γκέι και καλά να πάθει (αν ήταν κάτι που με σκύλιασε ήταν το σχόλιο μιας Κατινάρας καπου που έλεγε πως ήταν αδερφή κι ας έμοιαζε για πολύ άντρας...λες και το να έχεις αρρενωπή εμφάνιση και συμπεριφορά αποκλείει το να είσαι ομοφυλόφιλος - γι'αυτό κάτι τέτοιοι και τέτοιες σοκαρίστηκαν από ταινίες σαν το Brokeback mountain, γιατί δεν θέλουν και δεν μπορούν να δεχτούν το γεγονός ότι ένας που είναι 2 μέτρα μποι, που σου φαίνεται πως αν του αντιμιλήσεις θα σε λιώσει, που είναι παντρεμένος με παιδί μπορεί να είναι ομοφυλόφιλος, τους τρομάζει αυτό...) Γούστο του και καπέλο του του ανθρώπου ρε γαμώτο! Πείραξε κανέναν; Προκάλεσε με την προσωπική του ζωή; Όχι!! Τότε γιατί μιλάνε όλοι αυτοί οι σκατόψυχοι;;; Άσε το άλλο, πρεζάκιας λεει και του άξιζε..όλα τα ναρκωτικά που παίρνουν οι "αθλητές" για να κερδίζουν τα μετάλλια (γιατι ναι, περί ναρκωτικών πρόκειται, και πολύ σκληρών μάλιστα..) και μετά να καμαρώνουν οι Ελληνάρες σαν ηλίθια παγώνια, αυτό δεν τους πείραξε...Όσο για τα "καλύτερα πρότυπα", ναι, με τις μίζες, τα λαδώματα, τη διαφθορά, την όμορφη ηλίθια που παντρεύεται τον πλούσιο παππού...δεν λέω, υγιέστατα πρότυπα!! Άσε άσε, έχω πάρα πολύ θυμό..."Ουαί υμίν, υποκριταί τε και Φαρισσαίοι"...Το είπες πολύ σωστά, "Σε ελάχιστους αξίζει πραγματικά ένα τέτοιο τέλος. Και δυστυχώς δε θα το βρουν ποτέ"...

Εγώ αυτό που ξέρω είναι ότι ο άνθρωπος δεν πείραξε κανέναν με τη ζωή που έκανε, παρα μόνο τον εαυτό του...κι απ΄τη στιγμή που αυτό ήταν επιλογή του, σε κανέναν δεν πέφτει λόγος παραπέρα. Έζησε όπως ήθελε, κι αυτό όλοι αυτοί οι μικρόψυχοι δεν το έχουν κι ούτε θα το έχουν ποτέ. Ο τρόπος θανάτου του με γεμίζει οργή και θλίψη, γιατί σεν κανέναν δεν αξίζει ένα τέτοιο τέλος (ίσως στο Αυστριακό τέρας Φρίτσλ - μαζί σου εκεί!!) Ελπίζω να συλλάβουν γρήγορα το δολοφόνο του, να δικαστεί και να σαπίσει στη φυλακή...γιατί όταν κάνεις μια τέτοια πράξη είσαι ικανός για πολλά...

Έχω σοκαριστεί πολύ από χτες και είμαι πολύ θλιμμένη...ακούγοντας μουσική έπαιξε τυχαία το "'Ολες του κόσμου οι Κυριακές" της Χαρούλας, που το είχα πρωτακούσει στους "Δύο ξένους", και κατασυγκινήθηκα...Μακάρι εκεί που πάει να βρει τη γαλήνη και την αγάπη που του άξιζε να έχει...Οι "Δύο ξένοι" και η δουλειά του εκεί με σημάδεψαν σε μια πολύ ιδιαίτερη περίοδο της ζωής μου, και γι'αυτό θα τον ευχαριστώ για πάντα...Καλό σας ταξίδι κύριε Σεργιανόπουλε, κύριε Μαρκορά...και να μας ρίχνετε που και που κανένα χαμόγελο από εκεί πάνω...

βιολιστης στη στεγη said...

Ο Σεργιανόπουλος έφυγε άγρια.
Λιγότερο άγρια, απο το να τον εξαθλίωνε ο αλκοολισμός ή ο καρκίνος.
Εψαχνε την ηδονή με ρίσκα. Ετυχε να πέσει στον λάθος άνθρωπο, τη λάθος στιγμή.
Οσο για την σκατοψυχία των ανθρώπων, είναι, πιστεύω, το χαρακτηριστικό γνώρισμα αυτών που είναι "λίγοι", ανεπαρκείς, άσχημοι και μίζεροι. Επιδεικνύουν, σα μοναδικό τους προσόν, τον "μάτσο" αντρισμό τους, και καλύπτουν τα κρυφοφασιστικά τους αισθήματα, κάτω απο φτηνά κηρύγματα ηθικής. Είναι ένα είδος "κυράτσας" σαν αυτές που ανέφερες σε προηγούμενο ποστ σου. Υπήρχαν, υπάρχουν και θα υπάρχουν πάντα. Ο θάνατός τους, μπορεί να μην είναι άγριος, η ψυχή τους όμως είναι. Και τους δηλητηριάζει αργά και σταθερά.
Λυπήθηκα για τον άνθρωπο.
Στους "άλλους", πετάω πετσέτα στη μούρη. Να μη τους βλέπω.

Sofia K. said...

Υ.Γ. Σου ζητώ χίλια συγνώμη για την κατάχρηση χώρου, αλλά είχα πραγματικά ανάγκη να ξεσπάσω...

Anonymous said...

Γιατί... Δεν ήταν ¨αυτό¨....
Γιατί... Υπάρχει τόση βρωμιά στον χώρο που κινήθηκε.
Γιατί...κατι μεγάλα καθηκια ( άντε να μην πω...) πήραν ένα νέο παιδί, έναν νέο ταλαντούχο ηθοποιό με όνειρα, έναν αρσενικό γεννημένο, και τον κατάντησαν να ψάχνει , μιας νύχτας ηδονή, σε μέρη ύποπτα (αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά;) Και η κόκα τι άλλο ήτανε αν όχι ένα ¨φευγιό¨ από τον εαυτό που ποτέ δεν αποδέχτηκε;
Νοιώθω πως...ηθελε να φύγει. προκαλούσε τον θάνατο του. Δεν ήθελε να ζει έτσι όπως τον μάθανε να ζει...
Ας όψονται τα... ¨μεγάλα¨ διάσημα πουσταριά, που να δείτε... θα βγάζουν δακρύβρεχτους επικήδειους, και θα εμφανίζονται συντετριμμένοι.
Αι στο διάβολο καθηκη- ηκια.
Ας βρει η ψυχή σου τη γαλήνη που είχες τοση ανάγκη, Νίκο Σεργιανόπουλε.



Πρωτη φορα γραφω εδω,( εχω έρθει αρκετές φορες, και μου αρέσει πολύ) και τι κριμα... για ενα τοσο θλιβερο θεμα.

Anonymous said...

Λυπήθηκα σα να έχασα κάποιον δικό μου άνθρωπο.
Ξέρω ότι ζούσε δυστυχισμένος, γιατί ποτέ δεν αποδέχτηκε μέσα του αυτή του την ...¨ιδιαιτερότητα;¨
Γιατί... Δεν ήταν ¨αυτό¨....
Γιατί... Υπάρχει τόση βρωμιά στον χώρο που κινήθηκε.
Γιατί...κατι μεγάλα καθηκια ( άντε να μην πω...) πήραν ένα νέο παιδί, έναν νέο ταλαντούχο ηθοποιό με όνειρα, έναν αρσενικό γεννημένο, και τον κατάντησαν να ψάχνει , μιας νύχτας ηδονή, σε μέρη ύποπτα (αυτό από μόνο του δεν λέει πολλά;) Και η κόκα τι άλλο ήτανε αν όχι ένα ¨φευγιό¨ από τον εαυτό που ποτέ δεν αποδέχτηκε;
Νοιώθω πως...ηθελε να φύγει. προκαλούσε τον θάνατο του. Δεν ήθελε να ζει έτσι όπως τον μάθανε να ζει...
Ας όψονται τα... ¨μεγάλα¨ διάσημα πουσταριά, που να δείτε... θα βγάζουν δακρύβρεχτους επικήδειους, και θα εμφανίζονται συντετριμμένοι.
Αι στο διάβολο καθηκη- ηκια.
Ας βρει η ψυχή σου τη γαλήνη που είχες τοση ανάγκη, Νίκο Σεργιανόπουλε.

Πρώτη φοραά γράφω εδώ,( εχω έρθει αρκετές φορες, και μου αρέσει πολύ) και τι κριμα... για ενα τοσο θλιβερο θεμα


Το ξαναβάζω, γιατι δεν μπηκε ολοκληρο πιο πανω.

Sandy Cheeks said...

γειά σου patsiouri,
διάβασα το ποστ σου και θέλω να πώ ότι με κάλυψε η απάντηση της "βιολιστης στη στεγη".
Δεν με φοβίζουν οι "κυράτσες" αυτές όπως τις αποκαλεί γιατί αργά ή γρήγορα θα ξαναμπούν να κρυφτούν στο καβούκι τους.
Το όλο γεγονός με συγκίνησε γιατί μου υπενθύμισε πόσο απρόβλεπτα "αιχμηρή" είναι η φύση μας.

NY ANNA said...

Αλήθεια λες; Έχουν γραφτεί τέτοια πράγματα; Έχω παρακολουθήσει ελάχιστα το θέμα, γιατί τελευταία ήμουν εντελώς πηγμένη, αλλά είναι δυνατόν να λέγονται ΤΕΤΟΙΑ πράγματα και ακόμα δεν έχει καν κηδευτεί; Ξαναρωτάω... Μπορούν να λέγονται τέτοια πράγματα; Όχι μόνον για τον ηθοποιό αλλά και για οποιονδήποτε άνθρωπο; Αξίζει σε κανέναν τέτοια αγριότητα; Δεν ξέρω τι να πω. Παρά μόνον αυτό: Όλοι αυτοί που ξεστομίζουν τούτες δω τις ύβρεις θεωρούν εαυτούς τόσο άσπιλους και "αναμάρτητους" που μπορούν με τόση ευκολία να σηκώνουν έτσι την πέτρα και να λιθοβολούν; Ειλικρινά ανατριχιάζω. Και σκέφτομαι πως τόση λεκτική μανία και εμμονή ταιριάζει μόνον σε ανθρώπους που έχουν τελικά πολλά να κρύψουν και να θάψουν μέσα τους... Αυτά. Και λυπάμαι. Κι επίσης, ας μαζέψει κάποιους τους δημοσιογράφους. Με λουρί του μπόγια κατά προτίμηση. (Είσαι όμορφη, όπως πάντα, αλλά κάποιες, είσαι πιο πολύ)

Laplace said...

καλησπερα ομορφη..
κ εγω εχω παθει σοκ αλλα περισσοτερο με τις λαμπιριδες που απο την μια ζητουσαν να βγει εξω ο 'μεγαλος ηθοποιος' κ απο την αλλη τωρα κλαινε κ λεγαν οτι επρεπε να εμενε φυλακη μπας κ γλιτωνε..τι διπροσωπια θεε μου..

âlex said...

H τηλεόραση κλείνει με το κόκκινο κουμπάκι.

Μυαλά με Θέα said...

patsiouri, καλά τα λες, ως συνήθως. διάβασε και δω (http://myalamethea.blogspot.com/2008/06/blog-post.html), αν έχεις χρόνο, κατά κάποιο τρόπο "συμπληρώνει" το δικό σου ποστ.

... said...

Σχιζοφρενικό είναι.

Από την μιά ήταν ο τελειωμένος της ζωής και από την άλλη τον ραίνουν με ροδοπέταλα....Δείχνουν την κηδεία,και ταυτόχρομα μιλάνε για για ΚΟυμουνδούρου, ορεζάκια, τραβεστί, πορνείες....τον στηρίνουν με τον Ταχτσή!!!!!

Και η πλάκα είναι ότι όσο ζούσε, δεν είχε δώσει πέρεα από το θέμα το πρόσφατο δικαστικό, καμία αφορμή για σχόλιο.

Αλλά ρε patsiouri , σε ένα κράτος που λειτουργεί χειρότερα και από παράνομο μπουρδέλο, το μόνο που θα συναντήσεις θα είναι άρρωστες τσατσάδες,συφιλιασμένες Τατιάνες, Δρούζες με τους σχιχοφρενείς πελάτες-συζύγους-νταβατζήδες τους..

Ντρέπομαι τόσο που ζω στη χώρα αυτή....

Prince Of The City said...

Αγαπουσα πολυ τον Νικο σαν ανθρωπο, χαρηκα για τη παραδοχη του, την επιτυχια του, ολα.

Τον ειχα ειδωλο!

Αλλα αγορακια ειχανε τον τραγουδιστη των Led Zeppelin εγω ειχα τον Μαρκορα.

Και ετσι καταντησα, να με φωναζουν Μαρκορα οι φιλοι μου.

Σαν ανθρωπος ηταν υποδειγμα ο Νικος. Να ναι καλα οπου παει...

mamma said...

Κρίμα.
Δεν του άξιζε τέτοιο τέλος, δεν του άξιζε διασυρμός.
Καλό δρόμο κύριε Σεργιανόπουλε.

patsiouri said...

-Zaphod:
Εμμέσως έχει ήδη κατηγορηθεί. Σαν τους βιασμούς όπου το θύμ φορούσε μίνι οπότε τα'θελε και τα'παθε.

-Αν Λου:
...και στους ομοφυλοφιλους επίσης...

-Σοφία Κ.
Γράφε κοριτσάρα μου ν'αγιάσει το στόμα σου.
Κι εμένα μια γειτόνισσά μου ούρλιαζε το πρωί: "Το βλάκα, τις ωραιότερες γυναίκες θα μπορούσε να έχει, τί τα'θελε...", λες και είναι κουμπί on off οι σεξουαλικές προτιμήσεις (και παντελώς άσχετες με το συγκεκριμένο θάνατο )

-Βιολιστής στη στέγη:
Δεν ξερω αν ήταν προτιμότερος από τον καρκίνο ένας τέτοιος θάνατος. Μόνο που σκέφτομαι πως πάλεψε για να σωσει τη ζωή του και δεν τον άκουσε κανείς να τον βοηθήσει τρέμω.
Κατα τ'άλλα θα με βρείς απόλυτα σύμφωνη. Φοβάμαι πολύ τον όχλο. Σκέφτομαι πως με μία καλή προετοιμασία θα μπορούσε να διαπράξει άνετα και λιθοβολισμό.

patsiouri said...

-Που πας μωρή...

Ακόμη και να μην παρασύρθηκε πριν χρόνια από κάποια καθίκια, είχε κάνει συνειδητές επιλογές και ζούσε σύμφωνα μ'αυτές. Και πολύ σωστά έπραττε κατά τη γνώμη μου...
Κι εγώ θλίβομαι βλέποντας φίλους να αυτοκαταστρέφονται αλλά είναι δικαίωμά τους. Μπορεί και να'χουν πιάσει το νόημα καλύτερα από'μας, που ξέρεις...
Όσο για τ'αγγελούδια που βγαίνουν και κάνουν ηθικοπλαστικές δηλώσεις...το βράδυ θα τους βρεις στη Συγγρού και μεθαύριο κατά τις 7 με την οικογένεια στον Εσπερινό πιθανόν.

-Sandy cheeks:

Όντως η βιολιστής στη στέγη τα είπε μια χαρά. Δυστυχώς όμως δε μπαίνουν στο καβούκι τους. Σε κάθε στραβή είναι εκεί να μας υπενθυμίζουν πως δεν πρόκειται να γίνει ούτε ένα βήμα μπροστά.

-Αννα:

Μα αυτό με απασχολεί με αφορμή το συγκεκριμένο περιστατικό. Κάθε στιγμή μπορεί ν'ανοίξει ένας βόθρος και να μη σταματάει να ξερνάει...άδικα και παράλογα.
Και πρόσεχε σε παρακαλώ τα κοπλιμέντα σου, θα μας περάσουν για τίποτα λεσβίες και θα'χουμε άλλα...( πλακίτσα...)

-Laplace:

Αντε με τις μαλακισμένες που το 80/100 των συντελεστών των εκπομπών τους πριν βρεθούν on air όχι 30g που ψώνιζε ο νεκρός, αλλά 300 θέλουν μπας και βγάλουν εκπομπή...

patsiouri said...

-Αλεξ:

Το ίντερνετ όμως??? Άσε, καλό να ακούγεται και η άλλη άποψη να μη νομίζουμε πως είμαστε πιά προοδευτικοί...

-Μυαλά με θέα:

Έτσι μπράβο.

-Κερμιτ:

"το μόνο που θα συναντήσεις θα είναι άρρωστες τσατσάδες,συφιλιασμένες Τατιάνες, Δρούζες με τους σχιχοφρενείς πελάτες-συζύγους-νταβατζήδες τους.."

Και όλοι αυτοί φυσικά θεωρούνται οικογενειάρχες-πρότυπα.

-Gothangel:

Και μένα μ'έχει στιγματίσει το σήριαλ στην προσωπική μου ζωή. Για πολυ καιρό ζούσα όπως ακριβώς η Μαρίνα με τον κύριο Μαρκορά, κάποιες φορές οι ομοιότητες με τρόμαζαν.Και τα ονόματα επίσης.

-Μαμμα:

Τελικά η παροιμία "Στη ζωή παίρνεις αυτό που σου αξίζει" έχει διαγραφεί προ πολλού...

rain said...

Να σου πω την αλήθεια είχα πει να μην κάνω ανάρτηση για τον αγαπημένο Σεργιανόπουλο μα ένοιωσα τόση οργή σήμερα που δεν το απέφυγα. Και ευτυχώς δεν εντοπισα τέτοιου είδους σχόλια.
συμφωνώ μαζί σου, απλά

Anonymous said...

αν εβγαιναν στη φορα τα απλυτα του star system...

faraona said...

Patsuraki μου
μα το ειπες...η βλακεια και η κακια ειναι συνωνυμα.


πολυ λυπηρο το γεγονος.Πολυ.

Skouliki said...

εγω εχω λιγο απο "μαρκορα" μεσα μου ..νιωθω το κενο απλως δεν με επιλεγει ..το ελεγχω εγω...
καταλαβαινω τι σημαινει να εισαι ερωτευμενος με το ιδεατο το τιποτα...

αλλα ξερεις αν ο κυριος που λες διπλα μου ασχολειται με τα ψιλα τα διφραγκακια του τοτε εγω δεν τον βλεπω ..ειναι κενος..δεν υπαρχει..

και ειμαι μονη μου στο παγκακι φιλεναδα και παλι με πιανεις ?


και για να επανελθω στο θεμα μας
οι προσωπικες του επιλογες δεν εχουν να κανουν με τον θανατο του ..ενημερωνω οτι μολις χτες ενας αντρας μαχαίρωσε με τον ιδιο τροπο την γυναικα του μεσα σε κεντρικο δρομο στην σαρωνιδα ..αρα το φαινομενο της βιας δεν εχει να κανει με ναρκωτικα οι αλλες ιδιαιτεροτητες ...

θα αρκεστω να πω ότι ο χειροτερος να ηταν και πάλι η εγκληματικη πραξη ειναι πολυ αγρια για να θεωρηθει απλά ενα γεγονος της ημερας.

λυπαμαι πολυ λοιπον για αυτον τον αξιοπρεπη ανθρωπο με τις ισως λάθος επιλογες κατα καιρούς που η ζωη στο τέλος ήταν σκληρη μαζι του και λυπάμαι τόσο όσο θα λυπόμουν και για έναν άγνωστο άσημο συνανθρωπο που θα πάθαινε το ιδιο

marayia said...

@topatsiouri και kermit όσο ζούσε, δεν είχε δώσει πέρεα από το θέμα το πρόσφατο δικαστικό, καμία αφορμή για σχόλιο. Δική του η ζωή και οι επιλογές καπέλο του..Δεν 8άπρεπε να πέφτει λόγος σε κανένα μας ..Κυκλοφορούν γύρω μας τόσοι που προκαλούν με πολλά και πολύ ..χειρότερα...

Ειχε την ατυχία να φύγει με βαναυσο τρόπο...
καλό σου ταξίδι Ν Σεργιανόπουλε

υγ. patsiouri μου απο λά8ος δεν κρατησα το yahoo sou. repeat epeigontws ! 2morrow there..

Ellie said...

Δεν ήμουν ποτέ της άποψης ότι ο νεκρός δικαιώνεται και πως οτιδήποτε κι αν έχει κάνει κάποιος πρέπει να ξεχαστεί μιας και πέρασε στην άλλη όχθη του ποταμού. Αλλά να έχει κάνει κάτι... Ο συγκεκριμένος ποτέ δεν έδωσε λαβή (πριν την σύλληψη) για να ακουστεί το παραμικρό για την προσωπική του ζωή. Γιατί λοιπόν τώρα τέτοια κακία από τόσους; Προσωπικά συγκλονίστηκα από τον τρόπο του θανάτου του...Τους ανθρώπους τους σκοτώνεις, τα ζώα σφάζεις.
Στο κάτω κάτω πόσοι άλλοι πέθαναν από ναρκωτικά και το γεγονός αποσιωποιήθηκε διακριτικά διακριτικά; Γιατί λοιπόν πέσανε όλοι να φάνε τον συγκεκριμένο;
Καλό ταξίδι...μακρυά από τα κοράκια!

Ellie said...

Y.Γ. Παρ'όλο που τον έχω παρακολουθήσει σε πολλές σειρές και στο θέατρο, να σημειώσω ότι πάντοτε θα μείνει στη μνήμη μου ως Κωνσταντίνος Μαρκοράς...Το γιατί είναι άλλη υπόθεση!!! :)

KitsosMitsos said...

Τα γιατί και τα πώς του καθενός είναι υπόθεσή του. Και όταν έχεις κάτι να πεις γι αυτόν, είναι προτιμότερο ενώπιος ενωπίω για να υπάρχει δράση και αντίδραση.
Όντως μπαίνει μέσα το κομμάτι των προτύπων - καθότι πολύς κόσμος επηρεάζεται σχεδόν αποκλειστικά απ'ό,τι βλέπει στο κουτί.
Αυτό όμως είναι θέμα προσωπικό του καθενός. Και σε μέρες δύσκολες σαν και αυτή φαίνεται το ποιον του καθενός...
Την καλημέρα μου.

neropistolero said...

Το θέμα δεν το έχω παρακολουθήσει. Άκουσα μόνο την είδηση. Επειδή λείπω 3 μήνες από την πατρίδα, ήδη έχω αρχίσει να ξεχνιέμαι και να νομίζω ότι τα κανάλια απλά αναφέρουν μια είδηση και τέλος.
Επανερχόμενος στην πραγματικότητα μπορώ πολύ άνετα να φανταστώ τη γίνεται από τους "ανθρώπους της τέχνης και της showbiz" που φημίζονται για τις ευγενικές ψυχές τους.
Αηδία.
Προφανώς στο γκλάμορους στυλ των μεσημεριανάδικων-κυρατσάδικων δεν ταιριάζει πχ. να διαμαρτύρεται κάποιος για το ακριβότερο γάλα στον κόσμο.

Marina said...

Στη ζωή, τιμή δεν αποδίδεται ποτέ ούτε και στον θάνατο. Πόσοι και πόσοι δεν προσέφεραν γέλιο, ήθος, ηθοποιία, χαρά στο σανίδι, εν τούτοις πέθαναν μόνοι, φτωχοί, λησμονημένοι. Οταν έμαθα για τον τραγικό του θάνατο, το πρώτο πράγμα που σκέφτηκα Πατς είναι "τώρα θ' αρχίσουν οι θρασύδειλοι να κατηγορούν αυτά που οι ίδιοι τα κρυφο-θαυμάζουν (being gay-taking drugs)
Κανείς δεν βρέθηκε όσο ζούσε να του σταθεί, ακόμη και οι παλιο-μπάτσοι τον χρήστη τσίμπησαν και διέσυραν, όχι τον έμπορο που του πούλησε τη σκόνη!
Οι ηθικολόγοι είναι οι χειρότεροι γιατί όντας βουτηγμένοι μέχρι το λαιμό στα σκατά..φωνάζουν κι απο πάνω

Marina said...

Σου έχω κάνει πρόσκληση για μπλογκοπαιχνίδι στη Καθημερινή μου Τρέλλα

fieryfairy said...

"Πουστάρα και κοκκάκιας ήτανε, καλά να πάθει"

........."Όποιον ανακατευεται με τα πίτουρα τον τρώνε οι κότες"
"Τόσοι χάνονται κάθε μέρα και σας πείραξε η παλιοαδερφή?" ktl.....

EXW PATHEI SOK! YPARXOUN ANTHRWPOI POU LENE TETOIA PRAGMATA? Patsiouri mou, exw meinei anaudi, den perimena oti tetoia kakia tha evgaine apo atoma tis simerinis epoxis. Aisxos

Μιμης Ζερβος said...

πάντως μην ανησυχείς.. θα φανε, θα φάνε - θα ασχοληθούν και γρήγορα θα μπει κι αύτός στο μεγάλο ντουλάπι της λήθης.. καλή του ώρα εκεί που είναι..

mmexer said...

όποτε θες :)
εγώ εδώ είμαι :)

Anonymous said...

H OIKODESPOINA GRAFEI STO PRESS.GR OTI PROTIMAEI TA PAIDIA THS NA EXOYN PROTYPO ENA GKEI KOKKAKIA PARA ENAN ELLINARA POY DE SHKWNETAI APO TON KANAPE.
ANTE GINE MANA MWRH KAI OTAN SOY TYXEI POY TO EYXOMAI TA XANALEME.

Anonymous said...

Καμιά φορά φτάνουμε στην άλλη άκρη.
Δεν έχω τίποτα με το συγχωρεμένο αλλά παρακολούθησα την εκπομπή του Μάκη Τριανταφυλλόπουλου για το ομοφυλοφιλικό ζήτημα.
Θέλω να πω έλεος.
Όποιον είναι Έλληνας, πατριώτης και επιθυμεί μια φυσιολογική οικογένεια κοντέυετε να τον βγάλετε αυτόν ανώμαλο πια.
Όπως πολύ σωστά είπε ο Κος Παπαργυρόπουλος είμαστε ήδη πολύ ανεκτικοί στους ομοφυλόφιλους, και στη Βουλή τους βάλαμε, και στα Δημαρχεία τους βάλαμε και στην τηλεόραση μόνο αυτούς παίζουμε.
Ε ναι λοιπόν, δεν είναι αυτή όλη η ανωμαλία πρότυπο για τα παιδιά μου.
Εχω δύο αγόρια όπως ο Κος Παπαργυρόπουλος.
Και τον στηρίζω σε αυτό που λέει, αν είναι να μου γίνουν ομοφυλόφιλοι και να τον παίρνουν μπρούμυτα, καλύτερα να τα νεκροφιλήσω.
Θα πέσετε όλοι οι "προοδευτικοί" να με φάτε αλλά να ξέρετε πως αυτό ισχύει για μεγάλη μερίδα των Ελλήνων γονιών.
Και οι ανύπαντροι όταν κάνετε παιδιά θα καταλάβετε.

Sandy Cheeks said...

@ Κώστας
Καλά να πάθεις!
Αυτός τουλάχιστο έχει μαγαζιά και χρήμα πολύ και τα λέει αυτά για να τα διαφημίσει.
Εσύ όμως είσαι για κλάμματα...
Φιλάκια!

@ patsiouri
Με την ευκαιρία θα ήθελα να μου επιτρέψετε να σας μεταφέρω τα φρέσκα νέα της ώρας:
Το Pride είχε τεράστια συμμετοχή κοινού θα τα ακούσετε από αύριο.
Εννοείται το μεγαλύτερο που έχει γίνει στην Ελλάδα, αλλά και το καλύτερο από άποψη προγράμματος και κεφιού.
Όσοι είμασταν εκεί περάσαμε τέλεια.

ria said...

δε θα πρέπει να σε ξαφνιάζει η κακία των ανθρώπων και η χαζομάρα τους. ο αϊνστάιν είπε: το σύμπαν και η ανοησία δεν έχουν όρια, για το σύμπαν δεν είμαι και τόσο σίγουρος!

καλό ταξίδι νίκο. συγνώμη αν εμείς οι ζωντανοί σε σκοτώσαμε πολλές φορές ξανά και ξανά και ξανά και πολύ πιο επώδυνα από τον δολοφόνο σου τις τελευταίες τρεις μέρες

ceralex said...

Θυμός και απορρία.
Σοκ και θλίψη
για ένα ζευγάρι μάτια που μίλαγαν για το μέσα δίχως λέξεις.

Γελοιοι παρλαπίπες... ξερολες κατακτητές της βλακείας...σκατόψυχοι! αμε στο διάολο!!

Κύριε Μαρκορά... ίσως και να γλίτωσες... ίσως και όχι... Όπως κι αν έχει... καλό ταξίδι!

ΔΙΟΝΥΣΟΣ said...

Ο Μαρκοράς στους 2 ξένους μας έδειξε την αποξένωση στη κοινωνία μας και την απελευθέρωση στο αληθινό των σχέσεων. Το σπάνιο και ακριβοθώρητο όσο και φευγαλέο του έρωτα. Εκτός του ότι πρέπει να μάθουμε να χρησιμοποιούμε σωστά ΤΟ ΧΡΗΜΑ που μας χάρισε η τέχνη πρέπει οι ηθοποιοί των ψυχών μας να μάθουν να φρενάρουν τα πάθη των ανθρώπων όπως δίδαξαν οι μεγάλοι κλασσικοί.
Χωρίς φόβο απο μηχανής θεού, μόνο σπουδάζοντας ανθρώπινη αξία. Σκέφτομαι ότι και ο δολοφόνος είχε τα δικαιώματα του όχι πικρό και αν ακούγεται......

Hades said...

Η αλήθεια είναι ότι η ανθρώπινη ζωή έχει υποβιβασθεί πολύ στις ανθρώπινες συνειδήσεις. Πλέον το να συγχέουμε τα πάντα με το τι μπορεί να υποθέτουμε πως είναι ο καθένας, είναι σχεδόν must. Πιθανώς σημείο των καιρών, το θέμα είναι πως ο καιρός δεν είναι καθόλου καλός εδώ και καιρό...

Anonymous said...

Καλησπέρα σε όλους.
Είμαι 52 ετών, μητέρα και πριν δύο χρόνια έχασα το ένα παλληκάρι μου σε τροχαίο δυστύχημα.
Το μόνο που με κρατάει στη ζωή είναι το άλλο μου παιδί.
Κύριε Κώστα είσαι ένας σιχαμένος άνθρωπος που δεν του αξίζει να λέγεται πατέρας.
Μακάρι να ζούσε το αγόρι μου κι ας ήταν ανάπηρο, κουτσό, τυφλό, εγκληματίας, δολοφόνος, ναρκομανής.
Μόνο να ανέπνεε τον αέρα που έχασε τόσο νωρίς και τόσο άδικα.
Και εγώ θα τον στήριζα σε όλα. ΣΕ ΟΛΑ, μ'ακούς;

Εσύ έχεις τα αγόρια σου γερά και αντί να κάνεις το σταυρό σου που είναι υγιή, δηλώνεις πως θα προτιμούσες να πάθεις αυτό που έπαθα εγώ σε μία τέτοια περίπτωση.
Σε μισώ.
Μακάρι να σε ξεγράψουν τα παιδιά σου.
Ηλίθιε.

Dr_MAD said...

RIP

εύχομαι και στο δικό μου χαμό να μην ακουστούν τέτοια, αλλά δεν το βλέπω. Δεν έχει όρια η ανθρώπινη κακία και κατινιά

Καλό ταξίδι

Meropi said...

Ο αναμάρτητος πρώτος τον λίθο βαλέτω...Αυτοί που βγάζουν τόση κακία, ποιος ξέρει τι σκελετούς κρύβουν στην ντουλάπα τους...

Pan said...

Γιατί πατσιουρί;

Γιατί δεν έχουν όλοι την δικιά σου οπτική;

Θα ήταν τόσο πολύ καλύτερα τα πράγματα.

m_stelios said...

Ο χειρότερος είναι ο τηλεθρήνος...Αυτό το τηλεκλάμα μου επιβεβαιώνει ότι το επίπεδο μας είναι τόσο ώστε να μας ενδιαφέρει ο διασυρμός μιας χαμένης ζωής περισσότερο από όλα τα υπόλοιπα σκατά που ανεχόμαστε σε αυτή τη κοινωνία.

patsiouri said...

-Rain:
Ευτυχώς ούτε εδώ έχει πολλά, σε άλλα μπλόγκς όμως γίνεται ο χαμός...

-Ανώνυμος:
Να'ταν μόνο του σταρ σύστεμ...θα είμασταν η πιο ήσυχη χώρα στον κόσμο.

-Faraonna:
Ναι ρε γαμώτο...ως πότε όμως???

-Σκουλήκι:
Κι εγώ έχω στοιχεία από Μαρκορά μέσα μου, και πολλοί άλλοι φαντάζομαι...κατα τ'άλλα η βία δε γνωρίζει ιδιαιτερότητες, δε βλέπουμε τι γίνεται κάθε μέρα σε "φυσιολογικές οικογένειες"?

-Χειμωνιάτικη λιακάδα:
Ακόμα και το δικαστικό δεν το θεωρώ αφορμή για σχόλια. Η ποσότητα ΄ηταν αστεία για ένα συστηματικό χρήστη, που διέθερε μάλιστα και τόσα χρήματα οπότε απλώς αντί να τρέχει καθε τρείς και πέντε για γραμμάρια ψώνισε άπαξ για δυο-τρεις βδομάδες. Για τους έμπορές που βγάζει ο Κούγιας κάθε λίγο έξω δεν μιλούν τα δελτία.

To mail υπάρχει στο προφίλ μου ρε σύ, όπως και στο σχόλιο πιο πάνω!

patsiouri said...

-;Ελλη:
Μου φαίνεται πως ο Κωνσταντίνος Μαρκοράς με τον ένα ή τον άλλο τρόπο μας έχει σημαδέψει ανεξίτηλα. Κι εμένα οι "Δύο Ξένοι" σημάδεψαν την πιο όμορφη περίοδο της ζωής μου που ήταν στενά συνδεδεμένη με το σήριαλ, τις ατάκες και τις εξελίξεις του...

-Κιτσοςμίτσος:
Ούτως η άλλως το δίπτυχο κοκκάκι-γκέι είναι πλέον το σύνηθες πρότυπο από εκείνα που προβάλλει η τηλεόραση. Πιό τίμιο όμως από τις χιλιάδες βίζιτες που σκυλοπηδιούνται με παπποούδες για μια θέση στην TV...

-Νεροπιστολέρο:
Ναι, πανικός γίνεται και μάλιστα οι πληροφορίες της αστυνομίας βγαίνουν κάθε λίγο στον αέρα σα να λένε στο δράστη "Εξαφανίσου"!
Μα στο λαμπερό κόσμο των πρωινάδικων δεν υπάρχει ακρίβεια, που την είδες????

-Μαρινάκι:
Έρχομαι στο μπλόγκ σου τώρα, μόνο που μου έχουν μαζευτεί μπορεί και δέκα προσκλήσεις για παιχνίδια που μάλλον δε θα παίξω ποτέ, οπότε καλύτερα να μην παίξω κανένα για να μην προσβάλλω και τα παιδιά που με έχουν καλέσει...για να δούμε τι είναι!

-Fierryfairy:
Μπες στο Πρέζα TV ή στο πρες gr να δείς, κι εγώ τσαντίστηκα, μου ανέβηκε τοάίμα στο κεφάλι, γι αυτό σήκωσα και ποστ.

patsiouri said...

-Μίμης Ζερβός:
Καλή του ώρα...Και ναι, έτσι θα γίνει, μόνο από τις χιλιάδες επαναλήψεις του σήριαλ θα τον θυμόμαστε.

-Mmexer:
Εσύ είσαι ο τηλεκριτικός, περιμένω αφιέρωμα...

-Ανώνυμε:
Το δικό μου το παιδί γκέι κοκκάκιας??? Σα δε ντρέπεσαι!
Για να σοβαρευτούμε, δεν το έγραψα μόνο στο press, δηλώνω υπεύθυνα κι εδώ πως δεν έχω πρόβλημα να βγει ότι να'ναι παρά να βγει σκατόψυχο σαν κι εσένα. Βλάκα.

-Κώστας:
Προσωπικά αν ήμουν παιδί σου θα προτιμούσα να με νεκροφιλήσεις ( η ακόμη καλύτερα να σε νεκροφιλήσω και να σε κληρονομήσω το συντομώτερο εγώ ) παρά να δώ αυτά τα λόγια γραμμένα από το χέρι του "πατέρα" μου. Θα έπρεπε να σου έχουν κάνει στείρωση φίλε, ντροπή σου. Μόνο γι'αυτό που έγραψες, αν υπάρχει θεός θα πέσει φωτιά να σε κάψει.

-Sandy cheeks:
Μπράβο που περάασατε καλά. Εγώ απέχω από τη νύχτα λόγω φόρτου εργασίας, σύντομα όμως θα επανέλθω δριμύτερη...μόνο που μου ήρθε η αύρα του κυρ Κώστα απότομα και μου χάλασε τη διάθεση.

patsiouri said...

-Ria:
Οπότε ίσως ο Νίκος έκανε καλά που έστω και μη οικειοθελώς τελικά προτίμησε το σύμπαν παρά την ανθρώπινη βλακεία...

-Ceralex:
"Γελοιοι παρλαπίπες... ξερολες κατακτητές της βλακείας...σκατόψυχοι! αμε στο διάολο!!"¨
Τι ωραία που θα'τανε να πάνε ξαφνικά όλοι στο διάολο...θα αισθανόμουν πως μόλις έπεσε η χούντα...

-Διονυσος:
Ο κάθε άνθρωπος έχει, η μάλλον πρέπει να έχει δικαιώματα από τη στιγμή που γονιμοποιείται το ωάριο της μάνας του. Δυστυχώς αυτό σήμερα δεν παίζει. Ποτέ δεν έχω κατηγορήσει κλέφτη. Ποτέ. Ξέρω πως η ληστεία αποτελεί μέσο επιβίωσης για πολλούς φτυσμένους της ζωής.Η δολοφονία ειναι άλλο πράγμα όμως. Και μάλιστα τέτοιου είδους δολοφονία. Ο (ενήλικος) δολοφόνος το ξέρει πολύ καλά αυτό...

-Hades:
Σωστό. Σήμερα κυβερνάνε δύο παράγοντες, το χρήμα και η σύγχιση...

patsiouri said...

-Κυρία Άννα:
Τα είπατε όλα. Δε θα προσπαθήσω να σας πω έναν καλό λόγο γιατί καταλαβαίνω. Το παιδί σας είναι πολύ περήφανο που η μητέρα του είναι μία Κυρία εκεί που βρίσκεται.
Κουράγιο και καλή συνέχεια.

-Mad:
Αμ στο δικό μου??? Αλλα τι θα μας νοιάζει??? Κι αυτοί δυο μέτρα χώμα θα παρουν...

-Μερόπη:
Γνωστό από παλιά...όποιος έχει τη φωλιά του λερωμένη είναι πολύ πιο φανατισμένος από τον αθώο...

-Παν:
Για να έχουμε σασπένς στη ζωή...αλλά πόσο να το αντέξεις το ρημάδι?

-M stelios:
Όπως γράφει ο νεροπιστολέρο πιο πάνω, για ις τιμές στο γαλατάκι του παιδιού του δε βγαίνει κανείς να θρηνήσει. Κατάντια.

Ταχυδρόμος! said...

Τί να πει κανείς για τόσο στενάχωρες καταστάσεις. Ένα είναι σίγουρο πως οι τηλεοράσεις για ακόμα μία φορά απέδειξαν πόσο κοράκια είναι..

K-Top said...

Να χειροκροτήσω για μία ακόμη φορά. Πραγματικά το σοκ των ηλίθιων είναι μεγαλύτερο και από το σοκ της είδησης.

Σημείωση για να μην ανησυχούν οι ηλίθιοι:

Aν κάνεις χρήση ναρκωτικών και έχεις περίεργα σεξουαλικά γούστα, ΔΕΝ ΠΑΣ ΓΥΡΕΥΟΝΤΑΣ ΓΙΑ ΝΑ ΣΕ ΣΦΑΞΟΥΝ!

Αν οδηγείς αυτοκίνητο δεν πας γυρεύοντας για τροχαίο.

Αν περπατάς στο δρόμο δεν πας γυρεύοντας να σου πέσει γλάστρα-κεραυνός-μετεωρίτης στο κεφάλι.

Αν κολυμπάς στη θάλασσα δεν πας γυρεύοντας για καρχαρίες.

Αν..

Αν..

Αν...

Συμπληρώστε τη λίστα, οι ηλίθιοι την χρειάζονται, δεν μπορούν να ζήσουν χωρίς ταμπέλες.

Skouliki said...

συμφωνω ομορφη ... η ζωη ειναι δυσκολη αλλωστε

Μαράκι said...

Ο άνθρωπος έφυγε και μάλιστα με τόσο άσχημο τρόπο και τα media βγάζουν είδηση πάνω στον θάνατο και οι ηλίθιοι χολή για να δικαιολογήσουν την έλλειψη εγκεφάλου.

Καιρός να τον αφήσουν όλοι να αναπαυθεί και η καημένη η οικογένεια του να ηρεμήσει.

demetrat said...

Εγώ πάλι απόρησα γιά μιά ακόμα φορά,πώς και κρατήθηκαν οι δικοί του οι άνθρωποι , και δεν τους σάπισαν στο ξύλο όλους αυτούς τους αμόρφωτους ,τους χυδαίους και τους ψευτολυπημένους.
Που τάχαμ έκαναν αφιέρωμα ξεσκίσματος σ αυτόν τον δυστυχισμένο τον άνθρωπο, και την επόμενη στιγμή φόραγαν το χι χι χι της ξανθιάς, καί πήγαιναν στο άλλο θέμα που μπορεί να ηταν κι ο σκύλος του Κωστέτσου.
Πότε θα βγεί αυτή η διαδραστική τηλεόραση παναγίτσαμ.Εχω να ρίξω κατακεφαλίδια και ν αγαλλιάσει η ψυχούλα μου, που φτιάχνομαι από τωρα.
πότε;ε;πότε;

aa-duck said...

Έχεις ορθάνοιχτη καρδιά και μυαλό, πατσιουράκι μου, και έτσι να τα κρατήσεις πάντα.

Το είναι της ελληνικής κοινωνίας όμως (και λέω ελληνικής, γιατί σε αυτήν έχω μεγαλώσει και ζήσει, δεν ξέρω πώς είναι αλλού) είναι η μανδαμ ντε κατινέ που περιέγραφες σε προηγούμενο ποστ, είναι οι αντιδράσεις για τον θάνατο του Σεργιανοπούλου.

Αν η βασική σου ασχολία δεν αφορά το πώς θα πετύχουν τα γιουβαρλάκια ή το πώς θα καταναλώσεις τα γιουβαρλάκια, τότε αυτόματα μπαίνεις στο στόχαστρο.

Η γελοιωδέστερη τοποθέτηση όλων ήταν αυτή του δικηγόρου, του Αλέξη Κούγια. Τον έφαγαν, λέει, τα πάθη του... Κοίτα ποιος μιλάει, ε; Κοίτα ποιοι μιλάνε γενικώς... Είτε όσοι πραγματικά έχουν ξεκατινιαστεί, είτε όσοι δεν θα έχουν ποτέ τα αρχδ να ζήσουν μια ζωή όπου θα κάνουν αυτό που πραγματικά θέλουν.

Τον λένε όλοι μοναχικό και προβληματικό. Δεν κατάλαβα... Όποιος διαλέγει να είναι έτσι, χωρίς ουρές, όποιος είναι αυτάρκης, είναι προς χλεύη; Μήπως προς χλεύη είναι όσοι έχουν ανάγκη τα 1002 ακουμπιστήρια για να τη βγάλουν καθαρή;

Τον λένε αδερφή και ότι ψωνιζόταν ασύστολα. Δεν κατάλαβα... Και αυτοί που είναι αντράκλες μέχρι να βρουν μια γυναικούλα που όσο πιο -ούλα και λίγη είναι, τόσο πιο εύκολα τους κάνει να βάζουν την ουρά κάτω από τα σκέλια και να γαβγίζουν σαν σκυλάκια της Πάρις Χίλτον, θεωρούν πως είναι καλύτεροι και πως είναι σε θέση να κρίνουν; Και το ότι ψωνίζονται κυριλέ και ξενογαμέ τους κάνει ξαφνικά καλύτερους από το να διάλεγαν έναν «αραβικής καταγωγής»;


Οι δειλοί είναι στην τελική αυτοί που υποτιμούν και βρίζουν όχι μόνο τον ''κ. Μαρκορά'', αλλά τον κάθε κύριο Μαρκαρά που τόσο πολύ απέχει από τις βρομερά ήσυχες ζωούλες τους (μας...)


Προσωπικά θα τον θυμάμαι πάντα σαν έναν γοητευτικό ξένο, ειδικά σε εκείνη τη σκηνή που χόρευε μαζί με τον Τόλη το «Άσε με στο μεθοκόπι, έτσι είναι οι ανθρώποι, τόσο αμάρτωλοι κι ωραίοι τόσο άνθρωποι...»

ο δείμος του πολίτη said...

Η αλήθεια ότι αδιαφόρησα. Ειδικά όταν καθημερινά η "δημοκρατία" σκοτώνει τόσο κόσμο σε όλο τον πλανήτη και ποδοπατά τόσα δικαιώματα στη χώρα μας, το θέμα χάνει την αξία του. Λυπάμαι για το χαμό ενός ανθρώπου -και δη τόσο μορφωμένου- αλλά...

Anonymous said...

ο θανατος ειναι πλεον αριθμητικο φαινομενο.

μετριεται σε ποσοστα και αυξομειωσεις.

δε φταινε-φταιμε

Anonymous said...

Επίτρεψε μου να συμφωνήσω με το όποιος ανακατεύεται με τα πίτουρα τον τρων οι κότες.
Εννοείται όμως ότι δεν επιδοκιμάζω την δολοφονία του, αλλά μετά τον θάνατό του, οι εκπομπές και τα κανάλια παρουσίαζαν έναν άνθρωπο ο οποίος είχε αποδεδειγμένες διασυνδέσεις με τον υπόκοσμο, με όλες τις αρετές του κόσμου.
Αυτά τα πρότυπα θα πάρουν τα παιδάκια που παρακολουθούσαν τις εκπομπές;

Aggelos Spyrou said...

Αναρωτιέμαι γιατί όλες αυτές οι ηθικοπλαστικές "μυξοπαρθένες" που βρίσκονται ολόγυρα, σε διαδίκτυο και μη, βγάζουν τα απωθημένα τους επάνω σε έναν άνθρωπο που δεν υπάρχει πια και όχι σε αυτούς τους γελοίους σφετεριστές της μνήμης του που το παίζουν καλά και δήθεν θλιμμένοι (π.χ. βλέπε κανάλια).

Δεν υπάρχει πιο ύπουλη επίθεση από του νέου τύπου "mobbing", επίθεση που κάνουν κάποιοι "επώνυμοι" καθοδηγητές της κοινής γνώμης (!!!) του τύπου: "ναι, ήταν πολύ καλό παιδί (περίλυπο ύφος), μπορεί να πήγαινε με άντρες, να έπαιρνε ναρκωτικά, όμως η γειτονιά λέει τα καλύτερα λόγια".

Θεωρώ απαράδεκτο το να μιλάς υποτιμητικά για ένα νεκρό ακόμα κι αν σου έχει κάνει το χειρότερο κακό. Βάλτα με τους ζωντανούς ρε παπάρι, να έχεις και τον αντίλογό σου άμα λάχει. Όσο τα περί "παραδειγμάτων για τα παιδιά" και τοιαύτα κουραφέξαλα, αν ένας γονιός δεν έχει τα αρχίδια και την ικανότητα να κρατήσει στο "σωστό δρόμο" το παιδί του, βρίσκει εύκολα άλλοθι στο πρόσωπο του κάθε δυστυχισμένου (γιατί εμένα θλιμμένος μου έδειχνε) κύριου Μαρκορά.

Σόρυ για το ύφος, έχω βαρεθεί την υποκρισία.

? said...

μακάρι να μη τα βλέπει όλα αυτά..

Anonymous said...

Προς κυρία Άννα.

Ειλικρινά στενοχωρήθηκα όταν διάβασα αυτό που γράψατε. Δεν υπάρχει χειρότερο πράγμα από ένα γονιό να χάσει το παιδί του. Γονιός είμαι και καταλαβαίνω.
Μπορεί όμως να το "χάσει" και με άλλους τρόπους, όπως κάποιους αναφέρατε. Να πάει στη φυλακή, να καταντήσει ναρκομανής και άλλα πολλά. Κι αυτά θάνατος είναι. Μέσα σ'αυτού του είδους του θανάτου λοιπόν εγώ τοποθετώ και την ομοφυλοφιλία. Δικαιωμά μου και αυτό πιστεύω σα γονιός.
Κουραγιο κυρία Άννα.

Προς Πατσιούρι:
Θα ήταν δηλαδή το καλύτερό σου να δεις την κόρη σου να ξερογλείφεται με άλλη μία; Γιατί πολύ πρόοδος πέφτει μέχρι να το ζήσουμε οι ίδιοι. Οπότε μην κρίνεις εμένα και τους πολλούς άλλους γονιούς που επαναλαμβάνω πως η τυχόν ομοφυλοφιλία του παιδιού τους θα τους επηρέαζε όσο ο θάνατός του.

Blonde said...

Γάμησέ τα...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Δυστηχώς διάβασα και εγώ αυτά τα σχόλια σε κάποια blog και πραγματικά ντρέπομαι που υπάρχουν τέτοια ζώα και κυκλοφορούν ανάμεσα μας.Πολύ θα ήθελα να βρεθεί μια απο αυτές τις κότες μπροστά μου και να το πεί αυτό..απο αυτούς τους σκατόψυχους.
Δεν με νοιάζει τι έκανε στα προσωπικά του..Τον ευχαριστώ που έκανε τόσο κόσμο να γελάει..
Ας είναι ελαφρύ το χώμα που τον σκεπάζει...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

http://www.facebook.com/group.php?gid=46603505206&ref=nf

ΤΑ ΖΩΑ ΕΦΤΙΑΞΑΝ ΚΑΙ ΓΚΡΟΥΠ ΣΤΟ FACEBOOK...

Artanis said...

Σου έχω πρόσκληση για παιχνιδάκι...Έτσι, για να αλλάξει λίγο η διάθεση...

Ηλιας....Just me! said...

Καλό σου ταξίδι λοιπόν... ¨οσο για τους σκατόψυοχους, πραγματικά δεν νομίζω πως το ανθρώπινο μυαλό μπορεί να συνεριστεί με τίποτα την μαλακία την οποία το ίδιο παράγει κατά ένα περίεργο τρόπο.... Ό,τι και να ήταν δεν είχε δώσει σε κανέναν δικαίωμα να μιλάει έτσι και να σπηλώνει το όνομα του κατ αΥΤΌΝ τον τρόπο... Τέλος πάντων θα περάσει κι αυτό το σκηνικό θα βρούν άλλο να πιάσουν.... Γιατί πέραν των σκατόψυχω οι κυρίες των μεσημεριανάδικων έχουν πάρει δέκα χρόνια ζωής από την τηλεθέαση του θανάτου του.... Σαρκοβόρα....

patsiouri said...

-Ταχυδρόμος:
Τουλάχιστον οι τηλεοράσεις έχουν κι ένα συμφέρον. Ο κόσμος που δεν έχει? Γιατί τόση κακία?

-Άτρον:
Αν έχεις μαχαίρι στο σπίτι μπορεί και να το εχεις για να κόβεις το ψωμί, όχι για να σε σφάξουν...

-Σκουλήκι:
Δύσκολη...και νομίζω πως είμαστε από τους πολύ τυχερούς (στατιστικά και παγκοσμίως..)

-Μαράκι:
Η οικογένεια μάλλον όταν συνέλθει θ'αρχίσει τα βρωμόξυλα...

-Δήμητρα:
Διαδραστική τηλεόραση έ??? Και να μπορείς να τους σφάξεις από το σπίτι κανείς δε θ'ασχοληθεί μαζί τους. Τα νέα άλλωστε θα τρέχουν τόσο γρήγορα...

patsiouri said...

-Aa duck:
ΚΕΝΤΗΣΕΣ...
ΑΠΛΑ ΚΕΝΤΗΣΕΣ...

-Δείμος:
Μα δε συζητάμε για το θάνατό του...Για την κακία που μπορεί να βγάλει ο όχλος απέναντι σε κάποιον που δεν έχει βλάψει κανέναν συζητάμε...

-Exofthalmi:
Αν φταίμε...

-Μαρουλάκος:
Ο original υπόκοσμος, δηλ. κάτι τύποι σαν τον Κούγια και τον Παπαργυρόπουλο, συνήθως δεν παθαίνει τίποτα. Άσε που τα περισσότερα εγκλήματα, ειδικά εκείνα του μαχαιριού, ως εκ θαύματος συμβαίνουν κυρίως σε φιλήσυχες οικογένειες ή συνηθισμένα ζευγαράκια. Έμαθα κι εγώ για τη δύστυχη που τη μαχαίρωσε ο άντρας της στη Σαρωνίδα...

-Άγγελος:
"Όσο τα περί "παραδειγμάτων για τα παιδιά" και τοιαύτα κουραφέξαλα, αν ένας γονιός δεν έχει τα αρχίδια και την ικανότητα να κρατήσει στο "σωστό δρόμο" το παιδί του, βρίσκει εύκολα άλλοθι στο πρόσωπο του κάθε δυστυχισμένου (γιατί εμένα θλιμμένος μου έδειχνε) κύριου Μαρκορά."

...και μόλις απάντησες στην απορία του Μαρουλάκου από πάνω. Έχω να προσθέσω πως τα παιδιά κάθε μέρα παίρνουν παράδειγμα από την τηλεόραση. Βίζιτες που κάθονται σε καναλάρχες ή γίνονται τραγουδίστριες, χαζοχαρούμενα κίτς παράσιτα...και...χρήμα...πολύ και παράνομο χρήμα...και θρασύτατη επίδειξη αυτού. Το Μαρκορά περίμεναν...

patsiouri said...

-Νίκος Κ.
Μακάρι...αν και υπάρχει και τόση αγάπη που μπορεί να δει...

-Κώστας:
Ξεπέρασες κάθε όριο. Πήγαινε σε ψυχίατρο.

-Lianne:
Και που'σαι ακόμα...

-Νίκος:
Το είδα. Τι να πω...εύχομαι να είναι ανήλικα και να μην καταλαβαίνουν...

-Αρτάνις:
Έχω μαζέψει στοκ γύρω στα 15 παιχνιδάκια καλή μου.Να τα παίξω όλα αποκλείεται, οπότε δε θα παίξω κανένα για να μην παρεξηγηθώ. Σ'ευχαριστώ όμως που με σκέφτεσαι κάθε φορά!

-Ήλίας:
Το καλύτερο σχόλιο το διάβασα για τη Λαμπίρη...Βαμπίρη...
Δεν την είδα καθόλου αλλά το φαντάζομαι πολύ άνετα...

ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΧΙ ΑΡΝΙ said...

Φτιάχνω κι εγώ ένα χάρτινο βαρκάκι και το ρίχνω στη θάλασσα. Ξέρω πως θα το βρεις, πως θαρθει σε 'σενα κύριε Μαρκορά. Μπες μέσα και κίνα το ταξίδι σου. Εύδρομο. Σ' ευχαριστώ γλυκέ άνθρωπε για το γέλιο που μου δωσες...

Να 'σαι καλά Πατσιουρί.

Ksenitemenos said...

Τί να πω κι εγώ... Λυπάμαι, γιατί ούτε εκεί που πήγε βρήκε ησυχία. Όσο για τα άλλα που ακούγονται... Και τί έγινε? Ο άνθρωπος δεν πείραξε ποτέ κανέναν και όσα χρόνια παρακολουθούσα ελληνική ΤιΒι ποτέ δεν άκουσα το οποιοδήποτε σκάνδαλο γύρω από το όνομα του. Αλλά έτσι είναι η κοινωνία μας, κακοχαρακτηρίζει την οποιαδήποτε "παρέκκλιση" ή διαφορετικότητα μπορεί να έχει κάποιος. Οπότε το μόνο που μένει να πούμε εμείς είναι, αντίο Κύριε Σεργιανόπουλε και σε ευχαριστούμε για όλες τις γλυκές στιγμές μας χάρισες όλα αυτά τα χρόνια. Και λυπόμαστε για λογαριασμό μερικών που δυστυχώς έχουμε την ατυχία να είναι ομοεθνής μας