Saturday, February 3, 2007

ΚΑΛΩΣΟΡΙΣΑΤΕ!

Γειά σας! Όπως ήδη θα καταλάβατε είμαι το patsiouri! To blog αυτό δημιουργήθηκε σχεδόν τυχαία αφού περιφέροντας την ασχετοσύνη μου μέσα στη google αναρωτήθηκα "γιατί, οι άλλοι είναι πιό έξυπνοι και μπορούν να φτιάξουν ένα??" Προσπάθησα λοιπόν να το φτιάξω, φτιάχτηκε και όταν είπα "αρκετά με το αστειάκι " προσπάθησα να το σβήσω, αλλά φεύ, είχε ήδη καταχωρηθεί και ο blogger δέν αναγνώριζε το password με αποτέλεσμα να μπορώ να μπαίνω μόνο σάν αναγνώστρια. Χίλια ευχαριστώ κι από "δώ στην anima rana που με ξεστράβωσε και επιτέλους έγραψα δυό λογάκια!
Διαθέτω όλα τα χαρακτηριστικά ενός φρικτού blogger! Μετά το publish που θα πατήσω σε λίγο η τύχη του γραπτού μου εξαρτάται από το δίκτυο! Αγνοοώ το άν μπορώ να διαβάσω τυχόν σχόλια, πόσο μάλλον να τα απαντήσω. Για παράθεση link δέν το συζητάμε κάν, προτιμώ να βγώ για τρίωρο γεύμα με την πιό βαρετή γριά θεία μου παρά να ερευνήσω το θέμα αυτή τη στιγμή! Έχω πλάκα όμως, σιγά σιγά θα μάθω και τότε θα γράφω περισσότερο..
Χοντρό Όνειρο ονομάζεται το σκυλάκι μου που είναι η ζωή μου ολόκληρη! Είχα αποφασίσει πως άν φτιάξω ποτέ blog θα ήταν αφιερωμένο σε Εκείνη...Κάποια στιγμή θα γράψω και σε αυτό το σκελος, όταν την καταφέρω να καθίσει ήσυχη για να τη φωτογραφήσω, φοβάται τις φωτογραφίες όσο τίποτα στον κόσμο!
Και για να συμπληρώσω τη φρικτή αυτή εικόνα μου ναί, ακόμα μπαίνω με κάρτα, δέν έχω βάλει ADSL! Καλή ημέρα και καλό μήνα σε όλους σας...

16 comments:

Σπιτόγατος said...

Καλώς ήρθες στη μεγάλη παρέα μας. Μην ανησυχείς καθόλου. Σιγά σιγά θα τα παίζεις όλα στα δάχτυλα. Και κοίτα να βάλεις γρήγορα ADSL γιατί θα τη χρειαστείς σύντομα...Το βλόγιν θέλει γρήγορες ταχύτητες...:)

patsiouri said...

Άχου τί καλός, είσαι η πρώτη μου επίσκεψη και τόσο γρήγορα! Σήμερα έγραψα για πρώτη φορά, για να "χουμε καλό ρώτημα όμως γιατί απαγορεύονται τα σκυλάκια στο blog σου?? Πάω κι από κεί να σε μαλώσω!

ΥΓ:Να θυμάσαι ότι μισώ τα αλλαντικά!

---. said...

Φτου ρε γαμώτο, δεν πρόλαβα να κάνω ποδαρικό! Άσε που έχω ακούσει ότι ο σπιτόγατος είναι μαύρος. Μαύρη γάτα για ποδοαρικό καλέεεεε; Φτου φτου φτου. :PPPPPPP

Μια χαρά είναι το μπλοκάκι σου μωράκι μου. Καλορίζικο, καλοτάξιδο και καλή αρχή. :))))))

patsiouri said...

Άχου τί καλά που είστε όλα σας!! Ευχαριστώ και υπόσχομαι να είμαι συνεπής στο blogaki μου!! Δέν είναι και τίποτα τελικά, όλα μόνο του τα κάνει!!

Ευχαριστώ πολύ-πολύ Κωνσταντινάκι μου, είσαι και πολυάσχολο σήμερα, πόσα σχόλια έφτασες??? 100???

Σπιτόγατος said...

Ναι είμαι λίγο μαύρος, αλλά όσοι με ξέρουν με φωνάζουν πάντα για ποδαρικό...
Τα σκυλάκια απαγορεύονται γιατί είναι άξεστα και δεν έχουν υπομονή για πολιτισμένη συζήτηση αν συναντήσουν μια ευγενική γάτα...
Καλημέρα!

snikolas said...

Επιτέλους έκανες δικό σου blog! Καλό ξεκίνημα λοιπόν και μη μασάς, όλα θα τα μάθεις σιγά σιγά. Καλό σου μήνα.

Τζων Μπόης said...

Καλό ξεκίνημα λοιπόν, αν το βαρεθείς γρήγορα μη σε ανησυχήσει, φυσιολογικό θα είναι.

anima rana said...

ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! ΟΛΕ!!! Γειά σου Patsiouri και καλή συνέχεια!

Αχ, πόσο σε καταλαβαίνω, που η ζωή σου όλη είναι το χοντρό ονειρο. Εμένα η δική μου είναι ο Συμεών ο σκύλος (δεν είναι ακριβώς έτσι το όνομά του, αλλά... μήπως και το δικό μου είναι ακριβώς anima?)τον οποίο λατρεύω και σύντομα θα του κάνω αφιέρωμα.

Βέβαια, δεν ξέρω αν θα βάλω φώτο του, γιατί... θέλω να παραμείνουμε αφανείς και οι δυο.

Αντε, καλά γραψίματα και στη διάθεσή σου για οποιαδήποτε βοήθεια.

κουάξ!

patsiouri said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ-ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!Δυστυχώς το πατσιο΄΄υρι μετακινείται σε δύο σπίτια, ναί, εσωτερικός μετανάστης, εκ των οποίων το 1 δέ διαθέτει ούτε τηλεόραση, πόσο μάλλον pc! Γι αυτό αργώ να απαντήσω, το βράδυ όμως θα είμαι στο full σπίτι και θα σας διηγηθώ την περιπέτειά μου!!
ΔΕΝ ΕΧΩ ΛΟΓΙΑ ΓΙΑ ΟΛΟΥΣ ΣΑΣ!

CrazyCow said...

Καλώς ήρθες patsiouri και καλή αρχή :)

Αλήθεια το "patsiouri" τι είναι; ή τέλος πάντων, απο που βγαίνει;

patsiouri said...

Είσαι μικρούλης crazycow και μάλλον δέ θυμάσαι την αείμνηστη Φωτεινή Πατσιούρα και το ερωτοδικείο, ένδοξες εποχές trush tv! Επειδή λοιπόν αυτή η Πατσιούρα ήταν ΟΛΑ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και οι φίλοι μου έλιωναν στο γέλιο γιατί μπορούσα να μιμηθώ
επακριβώς τις γκριμάτσες της,μου έμεινε το παρατσούκλι! Όταν πήγα να βάλω το nickname πατσιοούρα ανακάλυψα ότι ναί, έχει και άλλους fun και με είχαν προλάβει, οπότε έμεινε το ουδέτερο γένος, αυτά και σε ευχαριστώ πολύ!!

CrazyCow said...

Φυσικά και τη θυμάμαι αν και αμυδρά γιατί όντως ήμουν πολύ μικρός τότε! Άν χορεύεις κ όπως χόρευε πληρώνω για να σε δω!

και μιας και φτάσαμε στα trash για ρίξε μια ματιά εδώ να ακούσεις να γελασεις: http://profile.myspace.com/index.cfm?fuseaction=user.viewprofile&friendid=153811253

patsiouri said...

Χορεύω ακριβώς έτσι σε συνδυασμό με το θολό μάτι!!! Λές να το κάνω επάγγελμα σάν τους σωσίες των διάσημων??? Θα το δώ τη νύχτα, φεύγω τρέχοντας!!

Katerina ante portas said...

Eγκαίνια μετ ερωτοδικείου λοιπόν!
Καλορρίζικο, με πολλά άρθρα και ακόμα περισσότερα commends!

(Γι αυτό σε διαλέξανε για νονά, βρέ, έχεις φαντασία στα..ονόματα!) :)

~~kindergarden teacher ~~ said...

,βρε καλωστοοοοοοοοοοοοοοοοο ..σε εβλεπα στο βατραχακιμετα φοβερασου σχολια ...καιρός ηταν ...να δουμε και φοβερα ποστακια ..καλοριζικοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοοο!!

patsiouri said...

ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!!!