Thursday, February 22, 2007

ΣΟΦΙΣΤΙΕΣ

Δύο φίλες πίνουν καφεδάκι σε ένα συνηθισμένο καφέ του Θησείου..
Το καφεδάκι όμως δεν είναι συνηθισμένο…
Η μία από τις δύο χώρισε πρίν μία βδομάδα, όταν έμαθε πως ο καλός της υπέκυψε σε ένα νυχτερινό πειρασμό..

- Έτσι που λές, το λέω και το ξαναλέω και δεν το χωράει το μυαλό μου..με απάτησε, με απάτησε το καθίκι…ΤΟΛΜΗΣΕ ΚΑΙ ΜΕ ΑΠΑΤΗΣΕ.!
-Γαμώτο, πώς το έμαθες?
-Τι πώς το έμαθα; Τον ρώτησα και μου τα ξέρασε όλα! Είναι και άμαθος ο ηλίθιος..
-Καλά, κι εσύ πού το κατάλαβες?
-Το είχα ψυλλιαστεί παιδί μου, από μέρες, ότι κάτι δεν πάει καλά. Ήταν με μια μούρη μέχρι κάτω, δε μιλιόταν και δε με κοιτούσε στα μάτια. Πέρασα λοιπόν κατευθείαν στην επίθεση, του είπα πως τα έμαθα όλα και πως αν μου πεί την αλήθεια θα σκεφτώ να τον συγχωρήσω, ναι καλά!
-Κι αυτός δεν προσπάθησε ούτε να πεί ψέματα?
-Κι όμως όχι! Άρχισε να τραυλίζει και όταν είδα τη φάτσα του άρχισα να μαζεύω τα πράγματά μου, επι τόπου! Όταν άρχισε να με παρακαλάει δε χρειάστηκε να μου πεί άλλα..
-Καλά, εσείς σχεδόν πάντα κυκλοφορείτε μαζί, πού έγινε, με ποια? Από τη δουλειά?
-Ναι ρέ, σ’εκείνο το κολοσεμινάριο στην Πάτρα! Βγήκανε ένα βράδυ, γίνανε γκόλ και έγινε το σώσε, μου είπε..
-Κι εκεινη?
-Εκείνη είναι ένα ξέκωλο που δουλεύει στην εκεί αντιπροσωπεία, αλλά τι μας νοιάζει ποια είναι εκείνη, σημασία έχει ότι ΤΕΛΟΣ.
-Όχι ρε σύ και τέλος, τόσα χρόνια είστε μαζί, εδώ όλοι οι υπόλοιποι λέγαμε πως του χρόνου θα παντρευτείτε, και σ’αγαπάει πολύ ρε σύ..
-Μ’αγαπάει??? ΤΕΛΟΣ λέμε, ΤΕΛΟΣ. Έχω ήδη μετακομίσει στους δικούς μου και βλέπουμε, όσο για τον κύριο έχω κλείσει σταθερά, κινητή, mail, τα πάντα. Και όποιος από σας μου ξαναμιλήσει γι αυτόν θα φάει Χ επίσης……………………… η ώρα περνάει …………. δεύτερο φλιτζάνι……………………………………………….
………………………………………………..η συζήτηση χοντραίνει……………..

-Φίλη 1: Τι??? Θές δηλαδή να μου πείς πως εσύ το θεωρείς φυσιολογικό αυτό το πράγμα?? Δεν το περίμενα από σένα!
-Φίλη 2: Ναι ρε σύ, φυσιολογικό το θεωρώ. Αμάν πιά, μας μάρανε η υποκρισία όλους. Εσύ 5 χρόνια τώρα δεν έχεις σκεφτεί να το κάνεις?
-Δεν το έχω κάνει!
-Γιατί? Μόνο γιατι είχες δεσμό ή γιατί αυτοί που σου την πέφτουν είναι για κλάμματα? Εγώ ακόμα θυμάμαι το Σπύρο το χοντρό και τη ζωντανή διαφήμιση του Κλεραζίλ..
- Όχι ρε..
-Αν σου την είχε πέσει ο Νίκος δηλαδή ορκίζεσαι τώρα σε μένα εδώ ότι δε θα είχες κάνει τίποτα? Πρόσεχε, σε μένα…( το Νίκο τον αποθεώνει από το Λύκειο).
- Μπορεί να χώριζα και να τα έφτιαχνα με το Νίκο αν αυτό θές να ακούσεις.
-Μπά! Και ποιος σου είπε καλή μου πως ο Νικολάκης θα ήθελε να γίνει ο πατέρας των παιδιών σου? Για ένα βράδυ λέμε τώρα, τι θα έκανες? Αυτό το θα χώριζα που είπες κράτα το !
-Γαμώτο…δεν ξέρω…
-Ξερω ΕΓΩ όμως. Θα το είχες κάνει με όλες τις προφυλάξεις και δε θα είχε μαθευτεί τίποτα. Και μεθαύριο θα παντρευόσουν σαν την καλή χαρά, όταν περνούσαν οι τύψεις βέβαια.
-Σοβαρά ρε έξυπνη? Δηλαδή αν κατάλαβα καλά εσύ πιστεύεις πως δεν υπάρχει άνθρωπος σε αυτή τη ζωή που δεν απατάει.
-Εγώ λέω πως όλοι είναι ένοχοι μέχρι αποδείξεως του εναντίου…Έχω βαρεθεί να ακούω για τέλεια ζευγάρια τα οποία όμως δεν ξέρω αν θα συνέχιζαν να είναι τέλεια αν έμπαινε στη μέση ένα χαρτί-δύναμη.. Και η μαμα μου με τον πατέρα μου μια χαρά αγαπημένοι είναι αλλά ούτε στον πατέρα μου την έχει πέσει η Μπελούτσι ούτε στη μάνα μου ο Κούρκουλος, ο.κ? Άντε κανενας χαζός συνάδελφος, αυτός ήταν ο πειρασμός της τόσα χρόνια..
-Και τότε πως υπάρχουν οικογένειες παιδάκι μου? Τι τους δένει αν δε γουστάρονται πιά?
-Η αγάπη, η εκτίμηση, τα παιδιά, ο σεβασμός…σίγουρα θα υπάρχουν και κάποιοι που γουστάρονται μετά από 800 χρόνια γάμου και μπράβο τους, αλλά ελάχιστοι…
-Ναι αλλά πήγε με άλλη, το καταλαβαίνεις? Πώς μπόρεσε? Δε με σκέφτηκε?
-Να σου πώ, αυτό το σέξ πολύ το έχουμε θεοποιήσει, δε νομίζεις? Φυσιολογική ανάγκη είναι κορίτσι μου, όπως πάς στην τουαλέτα, του ήρθε το έκανε ο χριστιανός. Και να σου πώ και κάτι άλλο? Φυσικά και σε σκέφτηκε!! Αν δε σε σκεφτόταν θα μάθαινες κάθε λίγο και λιγάκι τα κατορθώματά του, σε επαρχία ζείς! Επέλεξε όμως ακόμα και μέσα στη σούρα του να το κάνει εκτός, εκεί που δε θα το μάθαινες ποτέ…
-Ποτέ αν…
-Αν δεν ήταν τόσο λυπημένος ώστε να μη μπορεί να κρυφτεί και να σκάνε οι τύψεις στα μάτια του…
Αν δεν ήταν τόσο τίμιος ώστε με την πρώτη να αρχίσει να κελαηδάει την αλήθεια..
Έχεις γνωρίσει κακομοίρα μου άντρα που κερατώνει συστηματικά? Είναι ικανός να σου πεί πως έτρεχε στην ασφάλεια γιατί πιάσανε τη γιαγιά του με 67 κιλά κόκα και πρέπει να τη βγάλει, τόση άνεση!!
-Και να σου πώ εξυπνοπούλι??? Αν στο έκανε εσένα ο Τ. τι θα έκανες??? Έτσι ανετούλα θα μου ήσουν?
-Όχι, θα έκανα μεγάλη μανούρα! Αλλά ξέρεις γιατί? Γιατί έτσι μου έχεις μάθει εσύ, οι φίλες μου, η μάνα μου, η τηλεόραση και η κοινωνία ολόκληρη.. Θα έκανα φασαρία μόνο για την τιμή των όπλων, δε σου κάνω πλάκα! Και όσο θα ούρλιαζα μέσα μου θα γελούσα και θα ηθελα να τον αγκαλιάσω και να βάλουμε τα γέλια μαζί για τη μαλακιούλα του…εννοείται πως δε μιλάμε για παράλληλες σχέσεις και τέτοια!
-Εννοείς πως δε θα σε πείραζε στ’αλήθεια? Δε ζηλεύεις?
-Ζηλεύω και πάρα πολύ μάλιστα! Πιο πολύ θα ζήλευα όμως αν έπαιρνε την κοπέλα και πηγαίνανε για έναν ρομαντικό καφέ, τρίωρο στη θαλασσίτσα, παρά αν καταλήγανε σε ένα κρεβάτι κουδούνια τα ξημερώματα..Το πρώτο ειλικρινά δεν θα το συγχωρούσα ποτέ! Άσε που επειδή πίνω κι εγώ αρκετά ξέρω πολύ καλά πως είναι να είσαι μεθυσμένος…
-Τότε γιατί? Εγώ γιατί χώρισα?
-Γιατί κάπου, κάποιος, κάποτε, καπως, αποφάσισε πως το σέξ είναι αμαρτία.
Και γιατί καθόμαστε και κρίνουμε τους άλλους χωρίς να έχουμε φάει εμείς ποτέ το τούβλο στο κεφάλι..
Και γιατί ντρέπεσαι να τα ξαναβρείς μαζί του μετά από αυτό γιατί έτσι σου μάθανε, πως είναι ντροπή να συγχωρείς και να καταλαβαίνεις..
-Εσύ δηλαδή σε ποια περίπτωση θα χώριζες?
-Αν το έκανε συνεχώς και με θράσος. Αν δεν έπαιρνε καμία προφύλαξη και με εξέθετε σε φίλους και γνωστούς . Αν καταλάβαινα πως δεν έχει τύψεις. Αν το μάθαινα από άλλους..Άν είχε αφήσει ανοιχτή την πιθανότητα να το μάθω από άλλους…Αν ζούσαμε σε μικρή πόλη όπως εσείς και το έκανε μέσα σε αυτή την μικρή πόλη..Άν δεν έκανε τα παντα, μα τα πάντα, για να με φέρει πίσω..
-Χμ….λές;;;



Για να μη σας τα πολυλογώ, σίγουρα καταλάβατε πως η φίλη 2 ήμουν εγώ!
Έφτυσα αίμα τρείς ώρες αλλά τελικά σχεδόν τον αθώωσα τον κατηγορούμενο…Ή τουλάχιστον μετέτρεψα το «από πρόθεση» σε «Εξ αμελείας».
Τον συμπαθώ πολύ το Μ. και την προηγούμενη μέρα είχε πέσει στα πόδια μου για να τον βοηθήσω..και τη φίλη μου την αγαπάει πολύ, το ξέρω από πρώτο χέρι..
Η ποινή που αποφασίστηκε ήταν να τον αφήσει λίγο καιρό να παρακαλάει και ύστερα, αν το αισθάνεται και η ίδια, να τα ξαναβρούν..
Εσείς τι λέτε??

Εννοείται πως όλα αυτά που της είπα ισχύουν μόνο για τους άλλους..
Γιατί εμένα ΔΕ ΜΕ ΝΟΙΑΖΕΙ ΤΙ ΚΑΝΟΥΝ ΤΩΝ ΑΛΛΩΝ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ, ΤΟ ΔΙΚΟ ΜΟΥ ΟΜΩΣ ΘΑ ΚΑΝΕΙ ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΛΕΩ ΕΓΩ!


------Μόλις διάβασα τις απόψεις περί του θέματος ενός ψυχιάτρου στα ΝΕΑ, στην επιλογή ΠΡΩΤΑΓΩΝΙΣΤΕΣ του πολύ καλού ΣΤΑΥΡΟΥ ΘΕΟΔΩΡΑΚΗ, κατεβάστε το να το δείτε, αξίζει τον κόπο!----------

25 comments:

annamaria said...

Ειχα παρα πολυ καιρο να διαβασω ενα κειμενο που θα με ταρακουνουσε!!
Το εννοω!!
Ειπες πολλες και μεγαλες αληθειες!!
Ολα αυτα που της ειπες θα πρεπει να ισχυουν οχι μονο για τους αλλους αλλα και μας... πρωτα για μας!!

Σπιτόγατος said...

Τώρα εσύ ποιανού φίλη είσαι δεν κατάλαβα καλά, αλλά τέλος πάντων...
Ελπίζω να θυμάσαι τι έλεγες αν βρεθείς κι εσύ στη θέση της φίλης Α'... ;)

snikolas said...

Πολύ δύσκολα μας βάζεις… μα πάρα πολύ δύσκολα.

CrazyCow said...

Εγώ ορκίζομαι να είμαι πιστός! Δεν θα απατήσω καμία από τις 9 γυναίκες που θα αποκτήσω γύρω στα 30 μου!

Σπιτόγατος said...

Σωστόοοοος!!!!!
Αλλά γιατί μόνο 9;;;

PD said...

Αποκτήσεις; Κτητικότητες βλέπω που δεν μας ταιριάζουν νομίζω...
Όσο για το pats, να της δώσω τον πόντο (και πολύ παραπάνω) του δίκιου και του ιδανικού, αλλά να πω ότι πάντα είναι πιο εύκολο να δίνεις συμβουλές και να δείχνεις βήματα όταν δεν μπαίνεις στην φωτιά του χορού. Κι επειδή όλοι λίγο πολύ τα έχουμε περάσει αυτά, εγώ αυτό που έχω να πω είναι ότι το δύσκολο δεν είναι να συγχωρέσεις, αλλά να προχωρήσεις χωρίς αυτό να επηρεάζει την κρίση και την σκέψη σου από το πιο μικρό μέχρι το πιο μεγάλο πράγμα.
Άσε που ένα από τα χειρότερα πράγματα που μπορεί να νιώσει κανείς είναι ‘κερατάς’ (ή αν δεν αρέσει η λέξη, απατημένος).
Φιλιά στα κερατάκια

An-Lu said...

χεχεχε...σωστή σε βρίσκω!

patsiouri said...

-Έτσι είναι Άννα Μαρία μου,ακριβώς έτσι, μόνο που όπως εύστοχα σχολίασε ο pd όταν συμβεί σε μάς, μπαίνει και το "εν βρασμώ ψυχής" στη μέση και δέν είναι τόσο απλά τα πράγματα για μας...Εγώ το πάω και πάρα πέρα, ποιός μας έκανε να πιστεύουμε πως στα 30 ή 40 ή όποτε θα βρούμε τον/την ιδανικό/η και θα κατασταλάξουμε??Και άν τύχει και ερωτευτούμε ενώ έχουμε και εγγόνια?? Δέ μας έχει υπογράψει ο θεούλης συμβόλαιο πως όλα αυτά θα γίνονται μόνο πρίν το γάμο ή τη σοβαρή σχέση!
Ευχαριστώ για τα πολύ καλά σου λόγια!

-Σπιτόγατε φίλη της φίλης μου είμαι, γι αυτό την αφήνω σε αυτόν που( ακόμα ) τη λατρεύει! Εσύ δηλαδή τί θα έκανες?? Άν συνέβαινε σε σένα τί θα προσδοκούσες να κάνει η κοπέλα σου? Να σε δεχτεί πίσω ή όχι?

_Νικόλα μου το "ποτέ μη λές ποτέ" το έχω πλέον αντικρύσει τόσες φορές και φόρα παρτίδα που οι απόψεις μου έχουν αλλάξει ριζικά για πάρα πάρα πολλά θέματα..

-Cow η πιθανότητα δηλαδή να τις αποκτήσεις μερικές και στα 25 σου ας πούμε δέν παίζει πουθενά στο χάρτη??

-Pd thanks για τον πόντο! Έχεις δίκιο, το μετά είναι ένα προβληματάκι, εγώ γενικώς είμαι της συγχώρεσης καθώς και της πολύ δυσάρεστης συγγνώμης, όμως βαθιά μέσα μου πιστευω και λίγο στο "αν σπάσει το γυαλί..."Και όχι μόνο για τις ερωτικές σχέσεις...

-An Lu, καλώστην!

patsiouri said...

Βρήκα το σχόλιο αυτό του sonstiges στο blog του preza tv,για πάρτε μιά ιδέα..

"Φίλε ΠρέζαTV, εντελώς πληροφοριακά, ο David Santos -εις εκ των σχολιαστών, άνωθι- αποτελεί ένα "καλό" παράδειγμα σύγχρονου εκδοτικού μάρκετινγκ με αδιαφανείς όρους. Έχει πάρει με τη σειρά όλα τα ελληνικά webblogs και ποστάρει την ίδια παρλαπίπα στα αγγλικά τη στιγμή που δεν καταλαβαίνει γρι ελληνικά! Η αποθέωση όμως είναι ότι σε κάθε δικό του post-ποιηματάκι υπάρχουν 20-50 comments ελλήνων bloggers που τον ευχαριστούν για τα καλά του λόγια και λυπούνται που δεν καταλαβαίνουν τι γράφει! Σε πρώτη ανάγνωση είναι αυτό που λέμε στην καθομιλουμένη "συνεννόηση κλαρίνο", για εμάς όμως που δεν παρασυρόμαστε τόσο εύκολα και δεν τρέχουμε στα τυφλά να απαντήσουμε στον πρώτο τυχόντα που αφήνει το ηλεκτρονικό του ίχνος είναι φανερό ότι ο στόχος του ποιητάκου έχει επιτευχθεί και δεν είναι άλλος από την προλείανση του ελληνικού αναγνωστικού κοινού (target group 18-35) και την εξοικίωση του στο άκουσμα του ονόματός D.Santos, όταν ενδεχομένς κυκλοφορήσει το έργου του εν Ελλάδι. Έτσι χτίζεται η αναγνωστική βάση σήμερα, αυτοί είναι οι σύγχρονοι όροι του marketing. Όλα για το πάπλωμα γίνονται, φίλε ΠρέζαTV.

2:05 μμ

annamaria said...

Kαποτε μιλουσα με μια γιαγια που ηταν πολλα χρονια παντρεμενη με τον ιδιο αντρα και της ελεγα ποσο δυσκολο ειναι στις μερες μας κατι τετοιο.
Ξερεις τι μου ειπε??
Παιδι μου, ετυχε, δε βρεθηκε στο δρομο μου αυτος που θα με εκανε να ξεχασω τα παντα.

Σπιτόγατος said...

Καλά σοβαρά μιλάς ότι έχουν τσιμπήσει δικοί μας και του αφήνουν σχόλια στο δικό του;
Μου κίνησες την περιέργεια. Τρέχω να δω...

Σπιτόγατος said...

Καλά είναι απίστευτο!
Και γαμώ τα κόλπα!
Θα κάνω κι εγώ διεθνή καριέρα μπλόγκερ!
Θα γυρίζω σε όλα τα μπλογκς του κόσμου και θα αφήνω σχόλια...
;ΡΡΡ

CrazyCow said...

pd Είναι απλά μια έκφραση :P
patsiouri εννοούσα ταυτόχρονα...

Τέλος πάντων πλάκα έκανα πιστεύω να μην το παρεξήγησαν οι γυναίκες...

Αυτός ο David Santos δεν παίζεται με τίποτα!

patsiouri said...

-Άννα Μαρία όταν ήμουν μικρούλα, είχαμε μαζευτεί το καλοκαίρι στο καφενείο του χωριού και βλέπαμε "Τόλμη και Γοητεία". Κάποια στιγμή ο Ρίτζ έσκαγε ένα γλωσσόφιλο στη Μπρούκ που κρατούσε κανα πεντάλεπτο.
Μία γιαγιά που βρισκόταν εκεί έκλεισε τα μάτια της..
Τη ρώτησα "Μα καλά βρε γιαγιά, δέν έχεις ξαναδεί φιλί στη ζωή σου?"
Μου απάντησε "Παιδάκι μου, 50 χρόνια είμαι παντρεμμένη και ο άντρας μου δέ με έχει φιλήσει ποτέ έτσι.."
Και είχε 7 παιδιά και κάμποσα εγγόνια..
Έκλαιγα για τρείς μέρες όταν το άκουσα, αν και στην τότε ηλικία μου ούτε εμένα με είχε φιλήσει κανείς έτσι!
Κι όμως, το ποσοστό αυτοκτονιών ήταν μηδαμινό εκείνη την εποχή.

-Σπιτόγατε είδες? Δέ μπήκα στο blog του, τί λέει? Θές να του πιάσεις κουβέντα να τον ψαρέψεις και αν είναι όντως έτσι να μπούμε να τον κράξουμε όλοι μαζί?

-Cow ένα θα σου πώ, άν δείς τη φωτογραφία σου στο don't date him.com μήν απορήσεις!!

Βαγγέλης Μπέκας said...

Ελπίζω να μην μπει ο Μ. τυχαία στο blog σου και μάθει πως τον δικάσετε ερήμην του σε κάποιο καφέ...

Όσο για το ερώτημά σου καλύτερα ρώτα κάποιον άλλο γιατί στα ερωτικά τα κάνω μαντάρα...

patsiouri said...

Άν κατάλαβες δέν ήταν καθόλου μα καθόλου ερήμην του! Εκείνος ικετευε δύο ώρες να γίνει κάπως έτσι η δίκη του και να γλυτώσει τη σίγουρη θανατική ποινή!

Anonymous said...

Α ρε patsiouri και το είχα φανταστει (αρα έπεσα μέσα για το systran του Πορτογάλου) αλλά είχα μια ελπίδα πως κάνω λάθος!!

anima rana said...

sorry patsiouri, αλλά δυστυχώς είμαι καθετότατη ότι αν ανακαλύψω ότι στο πρασινο γλοιώδες κεφαλάκι μου φυτρώνουν κερατάκια, θα χωρίσω οριστικά.

Και το λέω με απολυτη σιγουριά.

Δεν με χαλάει καθόλου να μείνω μόνη. ΜΑ ΚΑΘΟΛΟΥ!

Ξέρεις τι έλεγε η μητέρα μου?

Meglio sola che male accompagnata.

Καλύτερα μόνη παρά με κακή παρέα.

Και μήν με ρωτήσεις αν συνέβαινε σε εμένα αυτό (να απατήσω το σύντροφό μου) τι θα έκανα, γιατί συνέβη και αυτό που έκανα ήταν την επόμενη μέρα να τα μαζέψω και να φύγω.

Για πέντε χρόνια με έβριζε και πριν μια βδομάδα παραδέχτηκε ότι ξηγήθηκα σπαθί.

Αυτή είναι η γνώμη μου, και εννοείται ότι δεν την επιβάλλω σε κανέναν.

φιλάκια στον david santos!! σμακ

patsiouri said...

Πού χάθηκες εσύ βατραχακι?
Ομορφο να μπορείς να διατηρείς επαφή μετά από ένα χωρισμό και είναι πολύ ανώτερο το παιδί που το παραδέχτηκε..
Εμένα προσωπικά δέ μου έχει τύχει ούτε το ένα ούτε το άλλο οπότε θεωρητικά μιλάω, ήθελα απλά να σας δείξω πώς μπορείς να αλλάξεις γνώμη σε έναν άνθρωπο που είναι πεπεισμένος για κάτι αν χρησιμοποιήσεις την αλάθητη μέθοδο της μαιευτικής..

Ξέχασα να σας αναφέρω μερικές λεπτομέρειες για τη φίλη μου, όπως το ότι δέν είναι καθόλου ευχάριστη παρέα, ξενέρωτη θα τη χαρακτήριζα και καθόλου μα καθόλου κοινωνική, άρα ο άνθρωπος ο οποίος είναι τόσα χρόνια δίπλα της δέ ζεί και την ιδανική ζωή και το ξέρω, αυτό μόνο εμένα που τη ζώ χρόνια μου δείχνει πόσο την αγαπάει..

Όσο για τη μαμά σου συμφωνώ και επαυξάνω, κι εγώ είμαι του ΚΑΛΥΤΕΡΑ ΑΓΑΜΗΤΗ ΠΑΡΑ ΚΑΚΟΓΑΜΗΜΕΝΗ!

-Μαράκι ναί, είδες, κυκλοφορούν και στη wordpress κάτι τέτοιοι...

patsiouri said...

¨'Οχι, κανείς δέν ξέρει για το blog, άν ήταν θα τους έπαιρνα και τηλέφωνο να τους τα λέω κατευθείαν, καλωσήρθες!

Anonymous said...

"Μόνο γιατι είχες δεσμό ή γιατί αυτοί που σου την πέφτουν είναι για κλάμματα? Εγώ ακόμα θυμάμαι το Σπύρο το χοντρό και τη ζωντανή διαφήμιση του Κλεραζίλ.."

Είναι εξαιρετικά ρηχό να κρίνεις κάποιον μόνο από το γεγονός ότι είναι υπέρβαρος ή ότι έχει σπυριά και να τον χαρακτηρίζεις για αυτό το λόγο για κλάματα.
Μπορεί να ακουστεί περίεργο αλλά υπάρχουν και άνθρωποι που κρίνουν και εκτιμούν στον άλλο πράγματα όπως την προσωπικότητα, το χαρακτήρα,την αξιοπιστία ή την αγάπη και το σεβασμό που τους δείχνει.

patsiouri said...

Το κειμενάκι κινείτο στα πλαίσια του χιούμορ αγαπητέ Ανδρέα και ειλικρινά σου λέω πως είμαι ο τελευταίος άνθρωπος που θα έκρινα κάποιον από την εμφάνισή του.
Παραδέξου όμως πως καί εμείς καί οι παρέες μας, άπειρες φορές έχουμε σχολιάσει αγνώστους με αφορμή κάποιο εξωτερικό χαρακτηρίστικό τους μόνο για να γελάσουμε...το άν θα γίνουν ο έρωτας της ζωής μας όταν τους γνωρίσουμε είναι μία άλη ιστορία.

Εσύ όταν σε ρωτάνε άν σου αρέσει μία κοπέλα η οποία δέ σου αρέσει, ποτέ δέν έχεις στραβώσει τη μουρίτσα σου λέγοντας μπλιάχ???
Ανθρώπινο είναι και στα συγκεκριμένα παραδείγματα η φίλη μου τους αποκαλούσε έτσι ακριβώς γιατί δέν τους γούσταρε.

Έχεις την τιμή αυτή τη στιγμή να διαβάζεις μία κυρία-εμένα-που μπορεί επάξια να κορδωθεί πως εδώ και χρόνια είναι μαζί με τον πιό άσχημο-αντικειμενικά-αλλά ταυτόχρονα και με τον πιό σέξι-αντικειμενικά- άντρα στον κόσμο, σοβαρολογώ!Ο οποίος παρεμπιπτόντως πρίν γίνουμε ζευγάρι με χαρακτήριζε "σαμιαμίδι" επειδή ήμουν πολύ αδύνατη...μετά γνωριστήκαμε.

Χαλάρωσε λοιπόν, λίγο χιουμοράκι δέ βλάπτει, και τη Μαρία την άσχημη κάθομαι και χαζεύω, δέ σημαίνει όμως αυτό πως ετοιμάζομαι να ταξιδέψω για το ετήσιο προσκύνημά μου στα οστά του Αδόλφου!

Anonymous said...

Με κάλλυψες. Συγγνώμη για το επιθετικό μου ύφος αλλά αυτό το αστειάκι ήταν κάτι που με στεναχώρησε σε ένα ατά τα άλλα ενδιαφέρον και καλογραμμένο κείμενο.

patsiouri said...

Αν είναι να αρχίσουμε να τσακωνόμαστε και στα blogs σε λίγο ο μισός πλανήτης θα θέλει μία καρτέλα lexo πριν ανοίξει το pc Αντρέα μου!!
Εμένα με συγχωρείς που άργησα να απαντήσω,δέν το είχα δεί, φεύγω τώρα γιατί έχω ραντεβού με το πιθηκάκι μου, καλό σου βράδυ!!

Anonymous said...

to θεμα ειναι το ψυχικό κατά τη γνώμη μου, οχι το σαρκικο, οτι δηλαδη με την απιστια σπαει για παντα η δυαδικοτητα του ζευγους. Ακομη κι αν γι αυτον ηταν μια ξεπέτα,τωρα ειναι κατι υπαρκτο στο μυαλο και των 2, και καποιος απο τους 2 θα σπασει και, τεσπα, σκατα, θα τους στοιχειωνει φορεβα.