Friday, July 27, 2007

ΤΟ ΠΡΟΞΕΝΙΟ ΤΗΣ .....ΑΝΑΣ!!!


Πάντα ήταν το όνειρό μου…πάντα! Όλα τα παιδιά και όλοι οι έφηβοι ήθελαν να γίνουν ηθοποιοί, τραγουδιστές, δασκάλες, δημόσιοι υπάλληλοι…εγώ εκεί! Να δουλέψω σε γραφείο συνοικεσίων! Ούτε που θυμάμαι πώς κόλλησα το μικρόβιο!
Από μικρή όμως, είχα την απορία αυτή, πώς γίνεται οι άνθρωποι να μη βρίσκουν έναν άνθρωπο να παντρευτούν, πώς γίνεται να υπάρχουν γάμοι χωρίς έρωτα, τι σόι άνθρωποι είναι αυτοί και πού στον κόρακα κυκλοφορούν την ώρα που εγώ το μόνο που ακούω από τους γύρω μου είναι πως παίζουν ταυτόχρονα σε 2 και 3 σχεσούλες και πως θα γίνει να την κάνουν με ελαφρά χωρις να φανε ξύλο!

Μισούσα και μισώ τη μισθωτή εργασία, όταν έκατσε όμως η ευκαιρία, στα 20 μου, πήγα! Ειχα στείλει βιογραφικό μου σε όλα τα γραφεία, φυσικά δε με πήρε κανείς, με πήραν όμως από μία εταιρεία που διοργάνωνε γάμους και δεξιώσεις και πανευτυχής έτρεξα! Παράτησα σπουδές, φίλους, αγόρι και συνομιλούσα όλη τη μέρα ευτυχισμένη με γαμπρούς, νύφες και πεθερικά, για ενάμιση περίπου χρόνο! Οι γνώσεις που αποκόμισα από τη δουλειά αυτή ήταν και είναι σαφως ανώτερες από οποιουδήποτε οικογενειακού ψυχολόγου, μιάς και με κάποια από τα ζευγάρια αυτά, ούσα συμπαθεστάτη, κράτησα και αργότερα μία υποτυπώδη επαφή. Μπορώ ακόμη με μία ματιά να ξεχωρίσω ποιος θα φτάσει τελικά στα σκαλιά της εκκλησίας, (ένα 20/100 των γάμων ακυρωνόταν στο παρα πεντε χωρίς ειδοποίηση φυσικά, απλά όταν έπαιρνα να τσεκάρω αυτά που είχαν κανονιστεί ένα χρόνο πρίν με λύπη άκουγα τη φαρμακερη ατακα «Παρτε τον κυριο και παρτε του και τα σωβρακα…»ή «ευτυχως κοπελα μου, ευτυχως, την πηρε χαμπαρι την ξεβρακωτη ο Γιωργης μου, και στα δικα σου!!»).

Μπορώ επίσης με την πρωτη ματια να εντοπισω ποιοι θελουν στ’αληθεια να παντρευτουν, ποιοι όχι και ποιοι εχουν συναισθηση του τι ακριβως κανουν, ποιοι θα χωρίσουν, πότε, πώς και γιατί…( στατιστικά έχω καταλήξει στο συμπέρασμα πως τους γιούς λέμε μαμόθρεφτα εδώ στην Ελλάδα αλλά οι κόρες είναι εκείνες που στυλώνουν πεισματικά τα πόδια κάτω κραυγάζοντας «Μα έχουμε σπίτι δικό μας κάτω από τη μαμά μου, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ, ΕΚΕΙ!!» και ο σώγαμπρος ή που δε θα ξυπνήσει ποτέ ή που θα βγεί για τσιγάρα με προορισμό ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ-ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ-ΤΟΝ ΑΓΥΡΙΣΤΟ! )Ξέρω επίσης με βεβαιότητα ποια μάνα –και δεν είναι λίγες- έχει και χρησιμοποιεί τα κλειδιά της-άτεκνης-κόρης της ότι ώρα της καπνίσει.

Ήθελα να μείνω εκεί για πάντα, μέχρι που οι Ρομπέν μανούλα και πατερούλης με έπιασαν από το αυτί, με έβαλαν να παραιτηθώ και με ξαναέστειλαν σαν τον κατάδικο στα κελιά της Φιλοσοφικής…γιατί «δε θα γινόμαστε εμείς ρεζίλι ότι βάζουμε το 20χρονο παιδάκι μας να δουλεύει χωρίς να έχει περάσει ούτε ένα μάθημα, πρέπει να δείς το μέλλον σουουουου!!!» (Τελευταία ξανασκέφτηκαν ψύχραιμα πως αν με είχαν αφήσει ήσυχη σήμερα θα είχα 9 χρόνια προυπηρεσίας και εξωφρενικές πιθανότητες να πάρω κάποτε σύνταξη σε σχέση με τη σημερινή μου απασχόληση…)

Την τελείωσα με άριστα τη γαμωφιλοσοφική, τα γραφεία συνοικεσίων όμως εκεί, στο μυαλό μου! Να ανοίξω δικό μου δε μπορούσα, να απασχοληθώ πουθενά δε μπορούσα, οπότε αποφάσισα να το δώ χομπίστικα το θέμα. Μάζεψα διάφορους φίλους που πετάνε τη σκούφια τους για unusual activities και αρχίσαμε να δηλώνουμε συμμετοχή σε κρουαζιερες γνωριμιών, Αίγινα Πόρο Ύδρα και τα ρέστα. Θέλαμε να γραφτούμε και σε κάποιο γραφείο έτσι ώστε να βγαίνουμε ραντεβού με τους υπόλοιπους πάντα στο διπλανό τραπέζι αλλά..το φτηνότερο ήταν 500 ευρώ το κεφάλι, είπαμε να γελάσουμε αλλά όχι κι έτσι! 3-4 φορές εμφανιστήκαμε, μετά βαρεθήκαμε, αλλά τα συμπεράσματα βγήκαν!

Σ’αυτή την απαίσια πόλη που πρέπει να αρχίσεις να σνιφάρεις και να γίνεις χίλια κομμάτια προκειμένου ΚΑΙ να δουλέψεις, ΚΑΙ να δείς όλους τους φίλους σου, ΚΑΙ να αφιερώσεις χρόνο στο έτερον ήμισυ ΚΑΙ να έχεις πλύσιμο, σίδερο, μαγείρεμα ΚΑΙ να κάνεις όλα σου τα τσεκ άπ κάθε έξι μήνες, ΚΑΙ να δείς λίγο τους καημένους του;ς γονείς σου, ΚΑΙ να διαβάσεις κανα βιβλίο, ΚΑΙ να bloggaρεις, KAI ν’ασχοληθείς με σένα…υπάρχουν άνθρωποι νέοι, εργαζόμενοι, νορμάλ και μόνοι…που επιζητούν αυτό που εμείς θεωρούμε πως όταν και αν το θελήσουμε είναι αυτονόητο…που τρέχουμε να φύγουμε όταν τα πράγματα με μία από τις γνωριμίες μας σοβαρέψουν…ΜΙΑ ΣΟΒΑΡΗ ΣΧΕΣΗ. ΚΑΙ ΦΙΛΟΥΣ. Επειδή διαθέτω μία και επειδή δεν υπάρχουν παρόμοια προβλήματα στον κύκλο μου δε φανταζόμουν πως είναι και τόσο δύσκολο…και ακόμη δεν πιστεύω πως είναι. Νομίζω πως είναι θέμα κοινωνικοποιησης, γιατί αν δεν έχεις ούτε ένα φίλο/μία φίλη, πώς γίνεται να κάνεις σχέση?? Η ακόμη και γάμο?? Αν δεν την παλεύεις με το ίδιο φύλο πώς θα την παλέψεις με το άλλο??

Αυτά σκέφτομαι και η επιθυμία μου να έρθω ακόμη πιο κοντά στα εξωγήινα αυτά όντα και να τα βοηθήσω δεν είναι πιά παιδική, μεγαλώνει χρόνο με το χρόνο! Ξέρω, δεν είναι politically correct να εγκαταλείψω αυτό που κάνω στη μέση του χρόνου, όμως κάθε καλοκαίρι ξαναστελνω 2-3 βιογραφικά στα γραφεία συνοικεσίων, έτσι για να μην ξεχνιόμαστε! Μέχρι στιγμής σιωπή…Γι αυτό λοιπόν, για μία ακόμη χρονιά, ΦΕΥΓΩ!!! Θα σας εγκαταλείψω καλά μου bloggakia, όχι εντελώς αλλά αρκετά!
Τις επόμενες ημέρες θα βρίσκομαι στην ιδιαίτερη πατρίδα μου, πνίγοντας τον καημό μου στις τοπικές εφημερίδες κοιτάζοντας αγγελίες του στυλ
«Εχω κορη στα 30, μορφωμενη, 2300 μηνιαιως, ζει στην Αθηνα και αρνειται πεισματικα το γαμο, αν εχεις γιο σε παρομοια κατασταση επικοινωνησε εδω..."

Φυσικα εγω και η παρεα μου εχουμε ταραξει τους επιδοξους συμπεθερους στα τηλεφωνηματα μεχρι να διαπιστωσουμε ποιου δυστυχισμενου παιδικου μας ισως γνωστου οι γονεις εχουν τετοια χομπι! Εχουμε εντοπισει αρκετους αφου ειναι τοσο βλακες και δινουν το σταθερο τους για συνεννοηση και στη συνεχεια ειδοποιουμε, ανωνυμα παντα, τα ανυποψιαστα εργενικα νοικοκυρια στην αθηνα, εχει πολυ γελιο γιατι ολη η πολη μαθαινει ποιοι γονεις δε μιλιουνται με τα παιδια τους και γιατι!
Μπούμερανγκ μόνο θα γυρίσει οταν θα συναντησουμε και εναν πολυ γνωστο αριθμο τηλεφώνου, εκεινον του πατρικου μας...

Ετσι δημιουργικά λοιπόν θα περάσουν οι προσεχείς ημέρες φίλοι μου, παρεούλες, μπανάκια, βουνό, ποτάκια και μ’έναν αβάσταχτο καημό να μου ροκανίζει τα σωθικά, πότε επιτέλους θα έρθει η πολυπόθητη ημέρα που αφήνοντας για πάντα πίσω μου το αντικείμενο των σπουδών μου θα χαμογελάσω σ’ένα νεαρό πλάσμα λέγοντας «Από δώ και πέρα μην ανησυχείτε για τίποτα, ΕΜΕΙΣ είμαστε εδώ για σας!!»

ΣΑΣ ΦΙΛΩ ΠΟΛΥ ΠΟΛΥ ΓΛΥΚΑ!!!!!!!!!

53 comments:

tzotza said...

καλες διακοπες να εχεις γλυκια μου!!!
ισως να χρειαστω το ειδικο 'ταλεντο' σου στο μελλον (long story dear!!!ισως ουτε και ο μιτσος μας να μη το γνωριζει ακομη..ουφ!!εχεις σκεφτει να κανεις free lancing as a atch maker??λες?? :))))
να περασεις καλα και να γεμισεις τις ταλαιωπορημενες σου μπαταριες βρε!!!
φιλια πολλα πολλα!!!

PD said...

Όλα εδώ πληρώνονται!!!
Τώρα όλοι καταλάβαμε λοιπόν μικρή μου θεία από το Σικάγο γιατί έχεις βαλθεί να μας παντρέψεις (εμένα σαν τρελή πια), και εγώ αύριο κιόλας γράφομαι συνδρομητής στις τοπικές εφημερίδες της ιδιαίτερης πατρίδας σου. (Αν ήμουν κακός άνθρωπος θα έβαζα εγώ την αγγελία πριν από τους δικούς σου, αλλά είμαι, ως γνωστόν, το καλύτερο παιδί).
Μαζί με σε, φεύγω κι εγώ pats τρελό κι αγαπημένο, θα σε ξανάβρω στους μπαξέδες.
Φιλιά και καλά μυαλά

tzotza said...

correction: MATCH maker ηθελα να πω!!!! αερα πατερα ειμαι!!!

patsiouri said...

-Τζότζα: Σοβαρά ρε σύ??? Θα σου έλεγα κρίμα αλλά εσύ και μόνο εσύ ξέρεις άν είναι όντως κρίμα οπότε δέ στο λέω ακόμη!
Σιγά μή χρειάζεσαι και προξενιό! Γυναίκα που έκανε 3 παιδιά με κολλητό του Μήτσου δικαίως θα τους έχει όλους στα πόδια της, έχεις πάρει την αντιβίωσή σου καλή μου! Θα τους δώ μεθαύριο, θα κάνω πως δέν ξέρω αν θές, φιλιά πολλά!

-Pd, μικρή μουχρίτσα, ναί ρε, θα το πάρεις το κορίτσι γιατί άν ψάξεις ποτέ για άλλη γυναίκα ούτως η άλλως θα πρέπει να επικοινωνήσει με το κορίτσι για τις οδηγίες χρήσης!!!

Να περάσετε σούπερ-σούπερ-σούπερ!!!
Κι εδώ είμαστε...

Anonymous said...

Ξέρεις τώρα εγώ σκέφτομαι... ήταν καλή η παρτίδα από την ένεση...; γιατί θα με κάνεις να πάω να πάρω κι εγώ, με τέτοια κέφια...
Κι όταν με το καλό ανοίξεις το γραφείο, φιλικές τιμές στους γνωστούς ε;
Να περάσεις καλά! Καλή αντάμωση!
Φιλάκι γλυκό!

patsiouri said...

Βικάκι μιλάμε για τρελλά κέφια, τρελλή ενέργεια, πολύ γέλιο, όλα σούπερ!! Προσπαθώ να στριμώξω τα...λιγοστά πραγματάκια μου στο σάκ βουαγιάζ μα αδύνατον! Αχ!
Όσο για την ένεση, παρ'όλο που μόλις την αντίκρυσα τα είδα όλα γιατί ήταν σάν πύραυλος και κράτησε και αρκετά, ούτε πόνεσα, ούτε μελάνιασα ούτε τίποτα! Σά να μην 'εγινε...οπότε ανανεώσαμε το ραντεβού μας για τις 20 Αυγούστου σάν δύο καλές φιλενάδες! Ψηφίζω λοιπόν ενεση και πάλι ένεση καθε μήνα και όχι το άλλο που με πονούσε φρικτά!

Αντε καλέ που έχεις εσύ ανάγκη τα προξενιά, τα μάτια σου ανοιχτά όπου και να πάς, σε φιλώ και πάλι ευχαριστώ για όλα!

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... said...

Γλυκάκι, να περάσεις υπέροχα!

Εμείς που δε βγάζουμε 2300 τον μήνα,
και που αποδεδειγμένα είμαστε κακά παιδιά
μπορούμε να στείλουμε βιογραφικό;
Αν ναι, πού;

patsiouri said...

Aχ...η κατηγορία μας καλό μου μάλλον δέχεται βιογραφικά στη...black list!!! Ρατσισμός και στα προξενιά, έχεις δεί ποτέ σε αγγελία να δηλώνει κανείς ότι παίρνει 800 το μήνα???????

Vafman said...

καλή ξεκούραση patsiouraki και καλά να περάσεις στις διακοπές σου. Αλί σε μας που μένουμε πίσω... 17 και σήμερα μετράμε...

Artemis said...

χε χε χε!!"Εχω κορη στα 30, μορφωμενη...." πολύ αστείο είναι...εγώ γελάω... αυτές έχουν τον πόνο τους αλλά τα παιδιά τους κάνουν ρεζίλι...

trying escape the truth said...

Ξερεις σε πόσους ανθρώπους θα ήθελα να τους πω ΠΗΓΑΙΝΕ ΓΙΑ ΤΣΙΓΑΡΑΑΑΑΑ???Κρίμα που πρώτον δεν μου πέφτει λόγος και δεύτερον δεν καπνίζουν!
Αν κάτι σου αρέσει σίγουρα θα είσαι πολύ πιο ευτυχισμένη και επαγγελματικά και προσωπικά από το να κάνεις κάτι που θεωρείς αγγαρία *να σαν τον Πολύδωρα ένα πράγμα ;)
Αρα go 4 it! Να περάσεις πολύ πολύ καλά και ελπίζω το ίδιο για όλους μας
Διακοπές είμαι αλλά αφού κάποιοι βλέπουν μπάλα ας δω και εγώ λίγο τ τι κάνετε!
Καλή ξεκούραση κ διασκέδαση patsiouraki (τρομερό το post)!

tzotza said...

σου εστειλα email dear μου!!!
καληνυχτα!!!

MTdoggie said...

φανατικη κατα του δικου σου γαμου ,αλλα τους αλλους τους δινεις στεγνα για την "κρεμαλα" ε????!!!! καλες διακοπες και διπλοτσεκαρε την τοπικη εφημεριδα μην δεις κανενα πολυ γνωστο αριθμο!

λόγια του αέρα said...

Καλές διακοπές patsiouraki!
Ωραία μούτρα είστε εσύ και οι φίλοι σου, τρέμε ιδιαίτερη πατρίδα, έρχεται το patsiouri και η συμμορία της!

φιλιά!

Anonymous said...

δημιουργικά δε λες τίποτα!!! πλησιάζει ο καιρός που το ΣΥΣΤΗΜΑ θα αρχίσει να δουλεύει, το ΣΥΣΤΗΜΑ που φτιάχνουμε. Θα δουλεύει με βάση ονλάιν σχεδιασμό από το κοινόβιο και σύντομα θα λέμε σε όλους "ΕΙΜΑΣΤΕ ΕΜΕΙΣ ΕΔΩ ΓΙΑ ΣΑΣ" κλπ.

Anonymous said...

καλές διακοπές!

APOTINEDRA said...

Καλές διακοπές πατσιουράκι! Ν'απολαύσεις την κάθε βουτιά σου εύχομαι!

Shades said...

Καλώς ήρθες στο blogging Γεωργία Βασιλιάδου...
Χαχαχα!!! πολύ καλό!!!

kwstask said...

Ρε paτσιουρακι εσυ που εισαι ειδικη βρες καμια καλη κοπελα και for me!Δεν με νοιαζει αν θα ναι πλουσια η φτωχαδακι.Απλως να ειναι καλη κοπελα.Δεν με απασχολει να ειναι κανα μοντελο.Απλως ομορφη να ειναι μου αρκει.Αναμενω εξελιξεις....

~~kindergarden teacher ~~ said...

τρελοπαιδοοοοοοοοοοοοοο χαχαχαχαχα..η ψυχη της παρεας εισαι τι ιδεες τρομερες΄πωπω .αλλα πανω απο ολα ξεκουρασου ..οκ;

Anonymous said...

Η τρέλα δεν πάει στα βουνά στην παρέα της Patsiouri βρίσκεται....χιχιχιχι

Να περνάς καλά καλές βουτιές και ξενύχτια σου εύχομαι

Φιλιά

vlacha said...

Καλά πατσιουράκι, με κούφανες! Μα σε γραφείο συνοικεσίων, εσένα που δεν σε ενδιαφέρει ο γάμος;
Τεσπά, καλά να τα περάσεις και να ξεκουραστείς και πραγματικά εύχομαι από Σεπτέμβρη να πραγματοποιηθεί το όνειρό σου!
Πολλά καλοκαιρινά φιλιά!

AVRA said...

η αληθεια ειναι οτι αυτο δεν το περιμενα .Το πατσιουρακι προξενητρα ?? χιχιχιχι!!

να σαι καλα γλυκεια μου και ελπιζω να περασεις σουπερ! καλη σου ξεκουραση και καλο ξεφαντωμα βεβαιως βεβαιως!!!!!

snikolas said...

Είσαι όλο εκπλήξεις! Καλά να περάσεις και καλή επιστροφή.

Anonymous said...

ειμαι σιγουρη οτι θα περασεις τελεια! Οπότε τι να πρωτο ευχηθω?
Θέλω να περάσεις πολύ όμορφα, πολύ γεμάτα και πολύ γαμάτα! και να προσέχεις!

.liketobite said...

Καλά να περνάς!

Pan said...

Κανονικά πρέπει κάπως να δώσει το δικό σου το νούμερο να δούμε μετά μέχρι που θα φτάσεις...Ακούς εκεί! Έτσι είσαι κατά του γάμου; Αντί να προσπαθείς να μεταπείσεις αυτούς που πάνε για το απονενοημένο...

Αντε βρε, καλά να περάσεις!

ο δείμος του πολίτη said...

Πολύ καλό. Γράφεις για ένα τόσο σοβαρό ζήτημα που το περνάς όμως τόσο ευχάριστα. Δεν ξέρω αν είναι η καθημερινότητα ή το ρίξιμο στη δουλειά που κάποιοι άνθρωποι ξέμειναν και χάνονται στη μοναξιά τους.

Anonymous said...

Ftou! Pali arghsa... kala na pernas koritsara mou kai koita na ksekourasteis poly poly poly (kai ase tis farses sta sympetheria paliovlameno parektos ki an meta ta grapseis me to ni kai me to sigma sto blogaki sou). :D

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Βρε αθεόφοβο πολύ ανήσυχο είσαι, σωστό ζουζούνι.
΄Αντε, να σε δούμε και με μαυρισμένο μάτι επάνω στον καυγά των ενδιαφερόμενων πλευρών.
Να την πληρώσεις εσύ τη νύφη δηλαδή;

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΧΑΡΟΥΜΕΝΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!

Γλαρένιες αγκαλιές

Άρης said...

Εντέλει αυτό το βίτσιο το μοιραζόμαστε και εμένα συνεχεία με βρίζουν τη μου ήρθε και κάνω προξενιά χαχαχα άσε που δεν έχω και επιτυχία συνήθως οι γυναίκες που προορίζω για φίλους στο τέλος; μου την πέφτουν εμένα … χμ τώρα που το σκέφτομαι έχει και τά καλά του Φιλιά

An-Lu said...

Καλά μπάνια πατς μου και με το καλό και νέα καριέρα από Σεπτέμβριο ;-)

lazinio said...

dhladi exeis protupo thn anita pania?

Кроткая said...

ΕΙΣΑΙ ΓΑΜΑΤΗ ΡΕ ΣΥ!

R2-D2 said...

Καλά, τι άτομο είσαι εσύ; Όταν διάβασα αυτό το ποστ χάρηκα ΤΟΣΟ πολύ που ξεκίνησα να ασχολούμαι με τα blogs και που σε έχω στους/στις μπλογκόφιλούς μου! Δεν έχω λόγια να σου πω πόσο μου άρεσαν τα όσα μοιράστηκες μαζί μας!

elafini said...

κοίτα να δείς που θα μαζέψεις και "βιογραφικά" από bloggers τώρα...μ'αρέσει η ενέργειά σου ;)
να περάσεις τέλεια :)

anima rana said...

ααααχ!!! Ν'αγιάσει το στόμα σου πατσιούρι!!! Τα'πες ορθά, κοφτά και τσεκουράτα! Μπράβο!!!

david santos said...

Good weekend for Greece

marilia said...

Ζουρλοπατσιουράκι μου!!!! :):):):):)

Φιλάκι γλυκό και να καλοπερνάς!!!!

tzonakos said...

Αυτο με τον ΑΓΥΡΙΣΤΟ μου άρεσε.
Αυτο με τη μάνα που μπαίνει μεσα όποτε θέλει ΟΧΙ.
Φέρε μου μία τέτοια να την κάνω να βλέπει όνειρα ! γκρρρρ ...
Πατσιουράκι μας, φιλιά !

Άρης said...

αγαπητό πατσιουρακι ελπίζω να είσαι καλά και να περνάς ακόμη καλύτερα … αλλά ανησυχώ πες ένα καλά είμαι … κάπου

Shades said...

Αγνοείτε Patsiouri μήπως το είδε κανείς?

Anonymous said...

Kala na peraseis kai na gemiseis tis mpataries sou gia ena dhmiourgiko xeimwna....

Epicuros said...

Ευτυχώς και δεν σου έπεσα στον δρόμο σου, να θέλεις να με παντρέψεις κι εμένα, τον βράχο της γεροντοπαληκαρωσύνης (το έγραψα...)! Αλήθεια, δε μας είπες τι έγινε με το θέμα υγείας που σε απασχόλησε.

~~kindergarden teacher ~~ said...

,,patsioyraki,,αρχιζω να νησυχω και δεν εχω καιτηλ τησ νικολουλη .ελπιζω να περνας καλα ,,φιλια

nakupenda said...

Καλή επιτυχία στην αναζήτηση νέας δουλειάς!!*
Αν μείνουμε κι εμείς στο ράφι κάτι θα κάνεις ε; χαχα!
Πολλά φιλιά!!!

Κατουρημένη ποδιά said...

re esu eisai kai gamw ta paidia telika. Prepei na gnwristoume. 8ere kai thn parea sou..

kala na peraseis.........

Άρης said...

aaa enteli mallon pantreutikes kai xathikes. Filia polla.

industrialdaisies said...

Χαχαχαχα, πατσιουράκι, πριν από λίγες μέρες γύρισα και είδα το κείμενό σου!

Για να μην έχεις γυρίσει ακόμη μάλλον τα περνάς υπέροχα με τις ασχολίες και τους φίλους σου.

Πάντως το επάγγελμα γνωρίζει άνθιση -δεν ξέρω πόσο καλό σημάδι είναι αυτό...

Καλημέρα!

leila said...

αχ, βρε πατσιουρι.. τι γελιο ειναι αυτο που εριξα με οσα εγραψες.. γιατι εχεις και δικιο .. και αναγνωρισα καμποσα απο οσα εχω ζησει και εγω και γνωστοι μου και φιλοι-φιλες μου..
καλα να περνας οπου πηγες..

το φτυαράτσι said...

Χαχα!Θεϊκό αυτό που κάνετε! Ούτε εμείς οι κουλοί έχουμε αρχίσει να κάνουμε κατι τέτοιο!
Την κουλημέρα μου!!!

Γιώργος said...

καλα...ε....ντρεπομαι που αργησα τοσο να διαβασω την συγκεκριμενη αναρτηση.....δυστυχως ομως πιστευω πως ειμαι και γω μελος αυτης της ομαδας που αναλυεις...
ασχημα τα πραγματα...
την καληνυχτα μου και καλο μηνα.

Anonymous said...

:)