Wednesday, March 5, 2008

EKEINEΣ ΚΑΙ ΕΓΩ!

Tις μισώ-τις μισώ-τις μισώ!!!!
Κάθε φορά που πλησιάζουν με πιάνει η απόλυτη άρνηση η οποία παραδόξως είναι εξαφανισμένη όλες τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου. Τις επίμαχες μέρες ειδικά, η αντικοινωνικότητά μου φτάνει στο απόγειο. Κλείνομαι σπίτι μου, αποφεύγω να συχνάζω σε μέρη με κόσμο, δε φεύγω ΠΟΤΕ το τριήμερο και ξαφνικά συνειδητοποιώ πως οι περισσότεροι φίλοι μου είναι χαζοχαρούμενοι και τι κάνω τόσα χρόνια μαζί τους και δε θέλω να τους ξαναδώ και θα βρω άλλες παρέες που θα τους κράζουν όπως κι εγώ.

Από μικρό μου την έδινε αυτή η επιμονή του κόσμου πως αυτές τις μέρες, είτε σου έχει συμβεί κάτι είτε δε γουστάρεις τέλος-τέλος βρε αδερφέ, πρέπει να μασκαρευτείς, πρέπει να διασκεδάσεις και πρέπει ΚΑΙ να χορέψεις ( ειδικά με το τελευταίο βαράω τρελό κόλλημα, το να με πρήζει κάποιος η να με τραβάει με το ζόρι να χορέψω ισοδυναμεί στα μάτια μου με το να με πεί "πουτάνα" στα μούτρα!). Η μαμά μου με έντυνε με το ζόρι, βασίλισσα της νύχτας, μάγισσα, Σπανιόλα και άλλες τέτοιες αηδίες και με ανάγκαζε να παραστώ σε όλα τα παιδικά πάρτυ της εποχής. Αν δείτε τις φωτογραφίες θα πεθάνετε στο γέλιο, ένα τσούρμο πιτσιρίκια καραγουστάρουν και διασκεδάζουν και στην άκρη της photo μία μικρή σκυθρωπή μάγισσα κοιτάζει με μίσος το φωτογράφο και του κουνάει απειλητικά το μαγικό ραβδί της, στο δρόμο που χάραξε η παλιά αγαπημένη της φιλενάδα Μάγισσα Κίρκη.
Με το πέρασμα των χρόνων βέβαια αυτά τα events κοπήκανε μαχαίρι, με εξαίρεση πέντε η έξι φορές που ψηνόμουν για την περίσταση, ντύθηκα, ήπια, χόρεψα και πέρασα υπέροχα αλλά τέτοιες περιστάσεις τις διασκεδάζω πάντα χωρίς υποχρεωτικά να είναι Απόκριες.

Ισως σ'αυτό να παίζει ρόλο και το γεγονός - ξέρω, θα φρικάρετε όλοι- πως μισώ τη λάτιν μουσική και τη λάτιν κουλτούρα γενικότερα. Μάλλον είμαι και ο μοναδικός άνθρωπος στη ζωή αυτή. Σε όποιον το λέω με κοιτάζει με οίκτο, σα να του ομολογώ πως είμαι αλλεργική στο χοιρινό από μωρό παιδί και δε μπορώ να φάω ποτέ ούτε σουβλάκια ούτε μπριζόλα...( το έχει μια φίλη μου και το βρίσκω χειρότερο κι'από τους χειρότερους εφιάλτες μου)...Οπότε τα πάρτυ και οι έξοδοι αυτών των ημερών με ανατριχιάζουν και για ένα λόγο παραπάνω, αφού εκτός από τους μισητούς μασκαράδες και το επιτηδευμένο κέφι που μου σπάει τα νεύρα, πρέπει να αντιμετωπίσω και το κακό συναπάντημα, λάτιν μουσική παντού, μοχίτος, μπουρίτος και Ζορό με Χαβανέζες να χορεύουν ευτυχισμένοι και να με κάνουν να θέλω να γυρίσω σπίτι μου να δώ τον "Τσάκι" η τουλάχιστον να μπώ στο πιο παρακμιακό μπάρ της πόλης( συστήνω ανεπιφύλακτα το Fox) όπου δεν έχουν πάρει χαμπάρι τί εποχή έχουμε και να λιώσω στη μπάρα ακούγοντας το "Κι είχε ένα φεγγάρι σαν κομμένο νύχι, άλλο να στο λέω κι'άλλο να σου τύχει...")

Τσάκωνομαι κιόλας. Ειδικά με ροπαλάδες έχω πλακωθεί άπειρες φορές. Δεν είμαι απ'αυτές τις στριμμένες που βρίζουν ακόμη κι αυτούς που τους κάνουν καμάκι, αντιθέτως! Οι ροπαλάδες όμως ανήκουν στην κατηγορία των ανθρώπων που μισώ εξίσου με τους Χρυσαυγίτες ( μα πως μου'ρθε τέτοιος συνειρμός???) Επίσης έβρισα προχτές, τις ημέρες του καταστροφικού χιονιά, κάτι βλάκες που ήρθανε με θράσσος την ώρα που προσπαθουσα να ισορροπήσω στο δρόμο και μου έριξαν μια τεράστια χιονόμπαλα στη μάπα, έτσι για να γνωριστούμε..Δεν το βρήκα αστείο, όπως φαντάζομαι δεν θα το έβρισκε αστείο κι αυτός ο παπάρας αν κάθε φορά που έβρεχε, επειδή I Love βροχή, να τον πλησιάζω και να του αδειάζω έναν κουβά βροχή στα ρούχα..Μου τη σπάνε πολύ, όχι γιατί έχουν κέφι, αλλά το ότι έχουν κέφι επειδή είναι Απόκριες, επειδή χιονίζει και γουάου!! Αντιθέτως είχα εκτιμήσει πολύ έναν τύπο που με πλησίασε μια τυχαία μέρα στο δρόμο και μου είπε "Καλημέρα, έχει υπέροχη μέρα κι εσείς είστε πολύ όμορφη κι εγώ είμαι πολύ χαρούμενος χωρις ιδιαίτερο λόγο και ήθελα να σας το πώ!"
Αν δε βιαζόμουνα μπορεί να πήγαινα και για καφέ μαζί του.

Η μαμά μου ανησυχεί. Όποτε της αναφέρω πως έβρισα μασκαρά η καλή ώρα το βλάκα με τα χιόνια, μου υπενθυμίζει πως αυτά είναι δείγματα γεροντοκορισμού και πρέπει να τα αποβάλλω, χε χε (ο καθένας με τον πόνο του..). Στιγμιαία χτες σκεφτηκα, λές να είναι έτσι???
Μετά άνοιξα την τηλεόραση και είδα τον Ψωμιάδη να κάνει δηλώσεις για τη Μακεδονία ντυμένος Ζορό και το πλήθος γύρω του να τον αποθεώνει...Έβγαλα τους φακούς επαφής, τους κολύμπησα λίγο στο υγρό τους γιατί φοβήθηκα πως έχω πάθει μόλυνση και βλέπω προβατάκια, τους ξαναφόρεσα και...συνειδητοποίησα πως δεν είμαι εγώ η γριά γεροντοκόρη...
Σας φιλώ και σ'όλους τους συμπάσχοντες καλό κουράγιο!

83 comments:

αντωνης said...

πες τα με τις χαζο Αποκριες
:)))

ανεστης said...

ΩΠΑ!!!
Όλα καλά τα λες αλλά αν νομίζεις οτι Λάτιν μουσική και κουλτούρα είναι τα καρναβαλίστικα bamboleo-bamoleia, έχεις κάνει παρέα με λάθος ανθρώπους...
Για πάρτο αλλιώς (αναλαμβάνω ιδιαίτερα)

Dr_MAD said...

Shit! Θες να αγιάσεις και δε σ'αφήνουν! Πάντως λίγο εξτραβαγκάντ το βρίσκω το όλο σου παραλήρημα :-P

PS: "Αν δε βιαζόμουνα μπορεί να πήγαινα και για καφέ μαζί του". ΜΑ ΚΑΛΑ ΠΟΣΟ ΠΙΑ ΑΤΥΧΗ ΕΙΣΑΙ? Να σου έρχεται στο πιάτο κι εσύ να έχεις meeting?

Για σένα κατέβασε λαλά

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Χαασααα...
Με τον αηδιαστικό Ζορό μου ήρθε αναγούλα.
Είναι πολύ ωραίος
ιδίως το βράδυ
τον λένε Ψωμιάδη
τον λένε Έρολ Φλυν...

Τις σιχαίνομαι, αλλά αφού αρέσκονται σε καρναβαλισμούς...υπομονή, θα περάσουν...

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιες

An-Lu said...

Η πλάκα είναι ότι την μεταμφίεσή του σε Ζορό την είχε προτείνει το ένθετο του "Πρώτου Θέματος" την Κυριακή!
Όσο για την "υποχρεωτική χαρά" έχεις κάποια δίκια...από την άλλη όμως είναι και ευκαιρία για ξεδόσιμο (ειδικά για εκείνους που ΔΕΝ βγαίνουν ΚΑΘΕ σαββατόβραδο)
;-)

Aggelos Spyrou said...

Καλημέρα!

Γράφεις πολύ ωραία, έχει λιακάδα, έχω τρελλά όμορφη διάθεση, έρχεται τριήμερο, νομίζω ότι είσαι μια κούκλα, δεν υπάρχει ιδιαίτερος λόγος να στο πω απλά έτσι θέλω!

......

...............


...........................


ΤΙ θα γίνει ρε, δεν θα πεις να πάμε για καφέ; :ΡΡΡ

:)))

maria λεμονατη! said...

ρε συ τι σουξεδακι τρελο ειναι αυτο; βρες μου το δισκο σε παρακαλω.

-εκανα ομοιοκαταληξια...θα μπορουσε να γινει και τραγουδι-

Meropi said...

Πατσιούρι μου,
κι εγώ που ερχόμουνα χαρούμενη να σου πω ότι ανέβασα αποκριάτικο ποστ και να σε προσκαλέσω να το δεις!

NY ANNA said...

Είσαι ο άνθρωπός μου μιλάμε, or what??? Λύσσα μαύρη και κακιά αυτές οι μέρες. ΠΟυ όοοολοι πρέπει να την πέσουμε την Τσικνοπέμπτη στις ταβέρνες λες και δεν τρώμε σχεδόν πάντα κρέας με... κρέας, να ντυθούμε λες και δεν είμαστε διαρκώς μασκαράδες με τον τρόπο μας ο καθένας κι όλα αυτά τα "ωραία"! Δεν ξέρω ρε συ, αλλά ποτέ δεν μου κάναν οι Αποκριές. Στριμμένο κι εγώ από μικρό. Λοιπόν, μούρη, άκου τι κάνω εγώ: κλείνω τα μάτια, παίρνω μια βαθιά αναπνοή και περιμένω απλώς να περάσουν. Είμαι πολύ αντικοινωνική το κέρατό μου; Να ΄ρθω σπίτι να σου κάνω παρέα; Χα, χα... Φιλάκι μούτρο.

Laplace said...

patsiouraki mu,pws ginetai na symfwnoume se ola?
les na eimai klwnos su?:P :P
xaxaxa ...mia apo ta idia k egw...
kwlomeres..

snikolas said...

Είδα και εγώ τον Έλληνα Ζορό και έπαθα την πλάκα μου. Τον είδα στον Λαζόπουλο και νόμιζα στην αρχή πως είναι από εκείνα τα πειραγμένα βίντεο που κάνει στην εκπομπή του αλλά μετά είδα πως είναι 100% αληθινό και φρίκαρα! Ο κόσμος δεν πάει και πολύ καλά.

Androgeos said...

Δεν έχει σχέση με το αν είναι απόκριες, χριστούγεννα ή του Αγ. Βαλεντίνου, όποιος νιώθει καλά το βλέπει σαν ευκαιρία για να το εξωτερικεύσει κι όποιος δε νιώθει καλά με τον εαυτό του και με τους άλλους παθαίνει δυό φορές κατάθλιψη και τα βάζει με τους ... εορτάζοντες. Το πρόβλημα δεν είναι η γιορτή, είναι το πώς νιώθει ο καθένας.

Για τους ... ροπαλοκρούστες και τους χιονοπεταχτές δεν μπορώ να μιλήσω, γιατί έχω μιά μουτράκλα άγρια και ποτέ δε με πλησιάζουν με σκοπό να με εκνευρίσουν!

Stefanos said...

Είσαι ο άνθρωπός μου. Το άλλο μου μισό :P ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ ΤΟ ΡΗΜΑΔΙ ΤΟ ΛΑΤΙΝ. ΔΕΝ ΤΟ ΑΝΤΕΧΩ ΜΕ ΚΑΜΙΑ ΠΑΝΑΓΙΑ! Επίσης απεχθάνομαι να χορεύω . Και το χειρότερό μου και μένα είναι να με τραβολογάνε να χορέψω! Άσχετα αν μερικές φορές σηκώνομαι μόνος μου. Αλλά τις απόκριες τις γουστάρω. Λόγω του όλου διονυσιακού κλίματος.
Το σουκού θα γίνει το έλα να δεις... :) :) :)

Stefanos said...

υ.γ : Φέτος θα ντυθώ έρως.. θα γελάσει όλος ο νομός...

patsiouri said...

-Αντώνης: Τα λεω, δεν τα λέω??/ Τόση χαρά δεν την αντέχω!

-Ανέστης: Η αλήθεια είναι πως με δέρνει σχετική ασχετοσύνη όσον αφορά στη μουσική, είμαι απο'κείνους που τους αρέσει ότι ταιριάζει στο αυτάκι τους και μόνο αυτό χωρίς να την ψάχνω ιδιαίτερα. Παρόλα αυτά θα συμφωνήσω μαζί σου γιατί τις ελάχιστες φορές που έχω αναγκαστεί να ασχοληθώ εκτεταμένα με το θέμα, λόγω φίλων μουσικών, έχω ανακαλύψει πως με υπομονή και επιμονή μπορείς να ανακαλύψεις θησαυρούς σε κάθε είδος της, τους οποίους φυσικά είναι σχεδόν αδύνατον να τους πετύχεις στο ραδιόφωνο...

-Mad: Ε καλά, είπα "μπορεί", αν το ήθελα τόσο πολύ μην ανησυχείς, δεν το'χα σε τίποτα να δηλώσω στη δουλειά ότι για μια ακόμη φορά κλείστηκα στο ασανσέρ και δεν έπιανε το κινητό!

-Γλαρένια: Αχ, το καρναβάλι θα περάσει, αυτός όμως όπως το κόβω θα μας μείνει αμανάτι να γελάνε και τα εγγονάκια σου!!!

-Αν Λου: Μα αυτό είναι που με χαλάει, ότι εκείνοι που δε βγαίνουν ΚΑΘΕ Σαββατόβραδο, επιλέγουν το ΣΥΓΚΕΚΡΙΜΕΝΟ Σαββατόβραδο και νιώθουν υποχρεωμένοι να τα γαμήσουν όλα! Το ίδιο μπορούν να κάνουν και οποιοδήποτε άλλο Σαββατόβραδο υπό την προυπόθεση ότι δε δουλεύουν Κυριακή πρωί...( όπως μερικές μερικές...)
Εσύ έχεις ντυθεί ποτέ γοργονίτσα αλήθεια?????????

patsiouri said...

-Άγγελος: Χε χε, παρ'όλο που έβγαλες τη βέρα δε μας ξεγελάς, ο ήλιος της άνοιξης φρόντισε να σου φτιάξει ένα άσπρο δαχτυλιδάκι γύρω από το χεράκι!!!
Χρόνια πολλά και απο'δώ!

-Μαρία Λεμονάτη: Άντζυ Σαμίου είναι ρε σύ, μη νομίΖεις, ενημερώθηκα, αλλά δεν ξέρω σε ποιό cd! Το νου σου στις Κυριακάτικες, όλο και κάπου θα το χαρίζουν!

-Μερόπη: Φυσικά και θα έρθω καλή μου, από την οθόνη τίποτα δε με ενοχλεί!!

-Άννα: Χο! Βλέπω είμαστε κάμποσοι! Από του χρόνου θα οργανωθούμε και θα διοργανώνουμε βραδιές όπως τα antivalentines!

patsiouri said...

-laplace: Θα ρωτήσω τη μαμά μου,κάτι παραπάνω θα ξέρει! Ξεκαθαρίζω από τώρα πως δεν πρόκειται να της επιτρεψω να σε αναγνωρίσει και να μου φας την περιουσία!

-Νικόλας: Εντάξει να μην πάει αυτός καλά, το δέχομαι, αλλά πρόκειται για εκλεγμένο αντιπρόσωπο του λαού, δεν είναι η Βροχοπούλου!
Οπότε μάλλον το πρόβλημα είναι ο ίδιος ο λαός...( που μπορεί να ψήφιζε και τη Βροχοπούλου...)

-Ανδρόγεως: Είσαι πολύ τυχερός που κουβαλάς αυτή τη μουράκλα, έχεις γλιττώσει πολλά σ'αυτή τη ζωή! Όσο για την πρώτη σου παρατήρηση, ξέρω πολύ κόσμο που περνάει καλά ΜΟΝΟ στις γιορτές, αυτό δεν είναι και τόσο φυσιολογικό νομίζω!

-Εστάριαν: Και Λάτιν και μοχίτος και μπουρίτος και νάτσος και τάνγκο ( όταν το χορεύουν άσχετοι επειδή είναι της μόδας) και σομπρέρος και...ούστ!!!! Όσο για το χορό, όπου ρέει άφθονο το αλκοόλ σηκώνομαι κι εγώ μόνη μου, ΜΟΝΗ ΜΟΥ ΟΜΩΣ!

Stefanos said...

Όπα! Τα νάτσος και η παγωμένη μπύρα, όπως και η τεκίλα είναι θρησκεία :P
και όχι, δεν είχα και στο χωριό μου νάτσος :p
Τα άλλα ούστ εις τη νιοστή και βάλε! γαμώ τη σάλσα και το "τσάτσα". Χορεύαμε και στα Τζουμέρκα τσάτσα..
Ψιτ, είσαι να σε πάω βόλτα να σου μιλάω για κεραίες :P :P :P :P

Androgeos said...

Καλό μου Πατσιούρι, είναι λογικό ο ***περισσότερος*** κόσμος να περνάει καλά ***μόνο*** στις γιορτές, λόγω της στυγνής καθημερινότητας. Δεν μπορούν να έχουν όλοι ενδιαφέροντα επαγγέλματα όπως το δικό μου! :-P

Σήμερα επί δύο ώρες έκανα αναρρίχηση για να μετρήσω μια ... πλαγιά. Και εκεί βρήκα τα πρώτα αγριολούλουδα της άνοιξης.

KitsosMitsos said...

Χαχα! Κορυφαίο! Γκάζωσε λέμε!!!
Συμφωνώ για το δήθεν των ημερών ότι και καλά πρέπει να είσαι γιορτινός κτλ κτλ. Αν θέλω να γιορτάσω, το κάνω όταν γουστάρω εγώ και μόνο! Το ίδιο ισχύει για Απόκριες, Αγίου Βαλεγδύνου κτλ κτλ.
Όσο για τα ντυσίματα, σπάνια ασχολήθηκα με το αντικείμενο. Απλώς δε μου άρεσε η ιδέα!
Λες να γίνομαι και γω γεροντοκόρη;Να μαζευτούμε να γίνουμε πολλές!!! Χαχα!
Φιλιά

ΥΓ Ραντεβού στο Κουμπανίτα για σάλσα-ρούμπα-ντούμπα...

Ο σκύλος της Βάλια Κάλντα said...

Έχεις τα δίκιο σ', μαρή μαύρη. Και πού να δείς καρναβάλι ζ'Μπάτρα! Με μία πόλη ολάκερη να μυρίζει μαυροδάφνη, ιδρωτίλα και ξερατό.
Μπλιάχχχχχχχ!

ΣΠΙΘΑΣ said...

Συμφωνώ...

Anonymous said...

καλα ρε πατσιουρι, μου θυμιζεις τον κολλητο μου. δεν θα ξεχασω τον καυγα που ειχαμε κανει οταν ΤΟΛΜΗΣΑ να φερω σερπαντονες και χαρτοπολεμο στη δουλεια και τα ανοιξα μπροστα του!! χααχαχαχαχαχαχα!
περιμενε μεχρι την καθαρα δευτερα, μετα ολα θα εχουν τελειωσει ...για φετος!

tzonakos said...

Αυτο συζητούσα απόψε με κατι συγγενείς. Δεν διασκεδάζω στις Απόκριες, ή όχι όπως νομίζω οτι θα πρεπε.
Και μακάρι να ταν σαν εσένα οι γεροντοκόρες. Εκτος κι αν ειμαι κι εγω γεροντοκόρος :)
Φιλιά patsiouri !

Σοφία said...

Έχεις σκεφτεί να έρθεις Αγγλία καθόλου; Εμείς ως καλοί προτεστάντες δεν γιορτάζουμε τις Απόκριες :-)

Προσωπικά λατρεύω τις Απόκριες, αλλά έτσι κι έτρωγα χιονόμπαλα στα μούτρα, ο τύπος που την έριξε θα μετάνιωνε την ώρα και τη στιγμή που έπιασε χιόνι στα χέρια του.

oKyrios said...

Aχ ναι πατσιουράκι και εγώ πολύ χαίρομαι τις Απόκριες και ντύνομαι και καρναβαλάκι και χορεύω (όλα μα κυρίως λάτιν που με ξετρελλαίνει κι εμένα)νομίζω ταιριάζουμε τρελλά...
Θέλεις να πάμε σε ένα πάρτυ μαζί,έλα να σού δώσω την πρόσκληση...

ΥΓ.Δε λέτε τπτ ρε γμτ και τον έχασα το Ζορρό, φτού...

? said...

συμπάσχω κι εγώ!!

rain said...

Λίγο απ'όλα. Δεν είμαι απ'αυτούς που την πάνε την καραμούζα και σέρνουν το χορό αλλά μ'αρέσει και όλη αυτή η βαβούρα να την παρακολουθώ και ενίοτε να μπω σ'αυτη αλλά όχι μέρος της.
Περιστατικό:Πάτρα, γίνεται της κυρίας αυτης το κάγκελο, τα πόδια δεν πατάνε κάτω γιατί απλά η λαοθάλασσα σε σπρώχνει από δω κι από κει κι αφού έχω αρχίσει κι εγώ να ξεσηκώνομαι πάνε να μου ρίξουνε αφρο, κλείνω τα μάτια ν'απολαύσω ότι συμμετέχω και νοιώθω ένα χέρι να με τραβά στην άκρη (σύζυγος):"να μη λερωθείς". Αφού έπνιξα κάθε δολοφονική διάθεση αποφάσισα πως τελικά δεν το΄'χω.Φλυαρώ νομίζω..Κοντεύει να τελειώσει η φάση πατσιουράκι, υπομονή..

K-Top said...

Προτείνω πάρτυ! Ο Ανέστης θα βάζει μουσική και η αφεντιά μου θα φτιάχνει μοχίτο! :p

Anonymous said...

xaxaxaxaxaaaaaaxaaaaaa!!
san ton nano ton griniari kaneis!!
pwwwwpwpwpw manoula mou mirla!!
xaxaxa...

na pas sto fox. twra.
kai na gineis prasini san tin igrasia.
Sapila!
gerontokori!

:-)

doctor said...

Τι να πω και γω ο έρμος με δύο κόρες και τα παιδικά πάρτυ μασκέ .........

doc

Βαγγέλης Μπέκας said...

Η διαφορά του Διονυσιασμoού με το Σαμανισμο είναι ότι ο πρώτος είναι μια συλλογική κάθαρση βασισμένη στην επαφή και στην ελευθερία έκφρασης ενώ ο δεύτερος είναι ατομική υπόθεση.

Κι εγώ τώρα τελευταία, Σαμανίζομαι περισσότερο κια Διονυσιάζομαι λιγότερο

Κι όσο παίρνουν τα χρόνια, το «εμπορικό ισοζύγιο» θα γίνεται όλο και περισσότερο σαμάνος.

Άμπρα καταμπρα!!

Θεός φυλάξει...

Κώστας said...

Αμα δεν σου αρέσουν τα λάτιν ,ανέβα Κοζάνη να ακούσεις χάλκινα.....

Κι εμείς εδώ πάντως έχουμε μαγαζί που δεν καταλαβαίνει απο απόκριες. Πέρισυ ενώ έξω γινόταν χαμος απο απο κόσμο και μουσικές, αυτό έπαιζε slayer.....

marianaonice said...

Νάμαι και εγώ μία από τις συμπάσχουσες!! Συμφωνώ μαζί σου και δεν είμαι ...γεροντοκόρη! Οπότε μην έχεις πρόβλημα! Οι άλλοι πρέπει να το έχουν που αγχώνονται γιατί πρέπει να διασκεδάσουν επειδή είναι απόκριες!!
Δεν το ξέραμε ότι η διασκέδαση είναι κατά παραγγελία. Και εγώ φρικάρω με τη λάτιν μουσική, όταν την ακούω από ένα οργισμένο πλήθος μασκαράδων που δήθεν ...διασκεδάζει! Όταν όμως την ακούω σε ένα μπαράκι πίνοντας το ποτό μου, δεν λέω μ΄ αρέσει...
Καλό βράδυ φίλη μου. Δεν θα το πιστέψεις αλλά όταν έμπαινα στο λινκ σου, από τα αγαπημένα μου που σε έχω, μ΄ έβγαζε στο "χοντρό όνειρο" και εγώ νόμιζα ότι δεν είχες νεώτερες αναρτήσεις! Τώρα ανακάλυψα ότι είσαι πολυγραφότατη και με ωραία γραφή που την είχα άλλωστε διαπιστώσει και από το χοντρό όνειρο...

Vafman said...

Patsiouraki καλησπέρα καταρχάς μετά από καιρό. Η αλήθεια είναι πως όλα αυτά που έγραφες είναι σαν να διάβαζα τις προσωπικές μου σκέψεις. Το χω δηλώσει άπειρες φορές πως αν γινόταν δημοψήφισμα για να καταργηθεί μια γιορτή από το ημερολόγιο το έριχνα δαγκωτό στις απόκριες. Όταν αυτές τις μέρες του χρόνου ακούσω από τα ηχεία το ασμα «Κε τελα πονκο , και τελα πονκο» νομίζω ότι βαράνε οι σειρήνες στο Βελιγράδι και πρέπει να πάμε να κρυφτούμε στα καταφύγια. Δεν μπορώ να καταλάβω τι παθαίνουν όλοι αυτές τις μέρες του χρόνου , μα καλά κλειδωμένους στο σπίτι τους είχαν. Η’ το άλλο μια χαρά κορίτσια και αγορά για πρώτη φορά στην ζωή τους πάνε να κάνουν πιάσουν κουβέντα ντυμένοι με την στολή του Μπίν Λάντεν. Ρε μπαγλαμά όλο το χρόνο που ξυριζόσουν κόντρα και παρφουμαριζόσουν σημασία δεν σου έδωσε τώρα θα την ρίξεις με την κελεμπία και το μούσι; Άσε καλή μου δεν είσαι μόνη μην σε αγχώνει αυτό κάνουμε άνετα κίνημα.

Anonymous said...

Στα εία και στο μήνυμαλ...Γιορτάω γιορτάζεις γιορτάζει κτλ.Αλήθεια...πρέπει να γιορτάζουμε σε προκαθορισμένες ημερομηνίες;

Anonymous said...

Στα είπα...ήθελα να γράψω αλλά ένεκα γιορτής λάθεψα...

mamma said...

Καλημέρα πατσιούρι.
Εγκρίνω κι επαυξάνω.
Αα, εγώ είμαι γεροντοκόρη:-)

ΥΓ. όποιος έβγαλε αυτή τη λέξη ήταν πολύυυυυυ μαλάκας

al barouak said...

Είσαι φοβερή , έχω και εγώ ένα φίλο που σιχαίνεται την latin μουσική! Αλλά γουστάρει να ντύνεται τις αποκριές, το αντίθετο εγώ γουστάρω την latin αλλά δεν ντύνομαι ποτέ! Για τον Ψωμιάδη μάλλον η αποποινικοποίηση ισχύει μόνον για αυτόν. Δεν εξηγείτε διαφορετικά. Τα λεμε

patsiouri said...

-Εστάριαν:Για μπύρα και τεκίλα συμφωνώ, τα νάτσος βρωμάνε! Α, και το Μοχίτο σιχαίνομαι!!Όσο για τη βόλτα, αμάν πια, ενδιαφέρθηκα κι εγώ για κατι μή χαζοχαρούμενο επιτέλους και μ'έχετε πάρει όλοι στο ψιλό! Που να τη βάλουν την κεραία στην ταράτσα σου και να μην πάρεις χαμπάρι κτήνος!

-Ανδρόγεως...Ω ναι, οι περισσότερες δουλειές είναι απελπιστικά βαρετές...και ναι, η δική σου φαίνεται ενδιαφέρουσα...όμως έχουν κι'άλλες μέρες να διασκεδάσουν, έτσι δεν είναι? Δε μπορεί να δουλεύουν και τις εφτά μέρες δωδεκάωρο...

-Κιτσοσμιτσος: Κι'αν τελικά αποφασίσουμε να κλειστούμε σε μοναστήρι εσένα πως θα σε λένε, η αδελφή Κιτσομίτσα??? Θα μας διώξουν!

-Ο Σκύλος της Βάσλια Κάλντα: Εχω πάει Πάτρα...στο πρώτο έτος...από τότε τις μίσησα ακόμη περισσότερο!
Παρ'όλο που δεν είχα περάσει και τόσο άσχημα αήδιασα με το σκηνικό!

-Σπίθας: Χαίρομαι πολύ....

patsiouri said...

-Lifewispers: Εύγε στο σύντροφο κολλητό σου! (Αν και είναι λίγο υπερβολή να τα πάρει με τις σεπαρντίνες, ούτε εγώ!)

-Τζονάκος: Είπες μεγάλη κουβέντα, "δε διασκεδάζεις τουλάχιστον όπως συνηθίζεται"...άρα δεν είμαστε γεροντοκόρες, χε χε!

-Okyrios: Ο Ζορό σίγουρα μα σίγουρα θα παίζει στο you tube! Αν το εντοπίσω θα στο στείλω οπωσδήποτε!

-Σοφία: Ναι, έχω έρθει Λονδίνο και μάλιστα μέσα στις Απόκριες! ! Μια χαρά! Όσο για τη χιονόμπαλα, τι να πώ, όλα από το σπίτι ξεκινάνε...φιλάκια1

patsiouri said...

-Νίκος Κ. Χα χα, αφού συμπάσχουμε όλοι θέλετε να γίνουμε φίλοι στο facebook?????? (Αστειάκι κρύο, μη βαράτε!)

-Rain: Α χα χα, χειρότερος κι'απο μένα ο σύζυγος!! Μου θύμισες τη μαμά μου, παλιά που ήταν της μόδας οι αρβύλες και ήταν ΤΟ ρεζίλι να τις φοράς καθαρές, εκείνη κάθε τρείς και λίγο μου τις έπλενε κι εγώ τσαλαβουτούσα ώρες στα λασπόνερα της γειτονιάς γιατί ντρεπόμουν να πάω σχολείο με γυαλισμένες αρβύλες!

-Ατρον: Και μετά θα σε βάλουμε κάτω να γράψεις με το ζόρι!!! Τι λές???

-Μαρία: Ο Γκρινιάρης ηταν το αγαπημένο μου στρουμφάκι, το ίδιο ισχύει και για το Νάνο και δεν καταλαβαίνω προς τι ο γέλωτας!!!
Fox δε θα πάω γιατί ανακάλυψα ένα άλλο καταπληκτικό μπάρ, τις τρελές αγελάδες! Θα ενημερώσω σύντομα!
Έρχομαι να δω πως είσαι αρρωστιάρικη παλιόγρια!

patsiouri said...

-Doctor: Όχι ρε συ, για τα παιδάκια είναι πραγματικά ότι καλύτερο! Νομίζω πως στη γιορτή αυτή θα έπρεπε να μπεί προειδοποίηση "Απαγορεύεται η συμμετοχή άνω των 18!"
Εσύ αν τις ντύσεις νοσοκόμες και να τις συνοδεύσεις, φιλιά πολλά!

-Vita Mi Barouak: Ποτέ δεν ξέρεις, μπορεί ύστερα από 20 χρόνια να σε φωνάζουμε γεροντομπεμπέκο!!! Η ζωή έχει στροφές χρυσέ μου!

-Κώστας: Λοιπόν, Κοζάνη πήγε η αδερφή μου πέρισυ που ούτε αυτή τρελλαίνεται και ξετρελλάθηκε!!! Μου ζάλισε τον έρωτα, τρείς μήνες μετά ακόμη μιλούσε για την Κοζάνη!!
Και ναι, μου είπε πως οι Απόκριες εκεί είναι πολύ διαφορετικές!

-Μαριάννα: Σ'ευχαριστώ πολύ για τα καλά σου λόγια, το Όνειρο κοιμάται ως συνήθως στα πόδια μου, σου στέλνει χαιρετίσματα και περιμένει πότε θα φύγω για τη δουλειά για να σκαρφαλώσει στο κρεβάτι μου και να συνεχίσει εκεί τον ύπνο του!
Τα μπαράκια μπορεί να είναι και το πιο όμορφο πράγμα στον κόσμο! Δυστυχώς εγώ ενηλικιώθηκα την εποχή που μεσουρανούσαν τα φρικαλέα κλάμπς , τώρα όμως η εποχές επέστρεψαν στα γούστα μου, χε χε!

patsiouri said...

-Vafman: " Όταν αυτές τις μέρες του χρόνου ακούσω από τα ηχεία το ασμα «Κε τελα πονκο , και τελα πονκο» νομίζω ότι βαράνε οι σειρήνες στο Βελιγράδι και πρέπει να πάμε να κρυφτούμε στα καταφύγια. "
Α χα χα χα χα! Μη χάνεσαι ρε σύ, όλα καλά???

-Island: Αυτό ή είχες πιεί τα μπυρόνια σου???????????

-Mamma: Επίσης ακόμη πιο μαλάκας ήταν αυτός που έβγαλε τη λέξη "ΖΩΝΤΟΧΗΡΑ"!!
Μα δεν είναι τρομακτικά μακάβριο??????
Αν ήμουν προλητική θα ήμουν σίγουρη πως ο πρώην θα πεθάνει σύντομα!

-Al Barouak:Αρα τι κάνετε εκείνες τις με΄ρες, κυκλοφορείτε δύο σε ένα?????
Όσο για το νομάρχη, πως γίνεται, κάνεις αίτηση στο κράτος για έναν ψυχάκια πως ήρθε η ώρα να τον δέσουν ή μόνο οι συγγενείς μπορούν να το ζητήσουν???????/

m_stelios said...

Δε πιστεύω να μισείς και το πέταμα του χαρταετού!

unlearn... said...

Χεχεχε....μαζί σου.Κι εμένα μου τη δίνουν αυτές οι φάσεις που όλοι είναι χαρούμενοι επειδή το επιβάλει η εποχή.Και σίγουρα αν ήμουν στη θέση σου στη φάση με τη χιονόμπαλα κι εγώ μάλλον κάπως έτσι θα είχα αντιδράσει.....αλλά βρτε πουλάκι μου......το μοχίτο τι σου έφταιξε????

industrialdaisies said...

Προτείνω την ίδρυση Συλλόγου Υποστήριξης στα θύματα Χαζοχαρούμενων Μαλακισμένων κατά την διάρκειά της αποκριάς (Σ.Υ.ΧΑ.ΜΑ.)

Anonymous said...

aderfi, xreiazomaste mia kali psyxanalysi giati genikotera kati mas pianei... px kai me ta xristugenna to idio den isxyei? gia emena nai. ha.ha. an kai merikes fores fysika kai exei plaka na ntynese, oxi omos zoro, superman, batman kai alla paidika... ;-p

Hades said...

Προσωπικά τις βρίσκω μια χαρά τις απόκριες και μου αρέσουν πολύ κιόλας! Είνια μια εξαιρετική δικαιολογία να είμαστε ντυμένοι κάτι άλλο απ'αυτό που πραγματικά είμαστε. Τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου βέβαια δεν υπάρχει καμία διαφορά: πάλι ντυμένοι κάτι άλλο είμαστε, απλά απουσιάζει η δικαιολογία.

Αναφορικά με την ιδέα σου για τους κουβάδες νερό, θα μπορούσες να την πας λίγο παρακάτω: πχ, να σπεύδεις με ένα πιστολάκι για τα μαλλιά ώστε να πάθουν και ηλεκτροπληξία! :):):)

Περί ορέξεως ουδείς λόγος, ως είθισται να λένε! :):)

Anonymous said...

χαχαχαχα....κάτι θα είχα πιεί.Δεν θυμάμαι πάντως!!!!

Άουτς...πόνεσα με το καρφί.

Φιλι...

Axis Mundi said...

τα είπες όλα!
προσυπογράφω!!!!!!
Καλό σαβ/κο και επιτέλους ζήτω το τέλος του καρναβαλιού.
Λες και δεν βιώνουμε καρναβάλι τις υπόλοιπες μέρες του χρόνου και χρειαζόμαστε και αυτό.

Anonymous said...

Τι μουρμούρα και γκρίνια είναι αυτή εδώ μέσα; Απαπα!

Τελικά είδες που νομίζεις ότι είσαι η μόνη; Ολοι λίγο πολύ, εμείς οι καθωςπρέπει ντε, την έχουμε την λόξα μας. Το ένα μας βρωμάει το άλλο μας ξινίζει. Και να σου πω και κάτι για την μαμά;

Μάλλον δίκιο έχει! Εμένα με χαλάει πολύ που το έχουμε κονσερβοποιήσει όλο το θέμα. Που τρέχουν όλοι να αγοράσουν ηλίθιες στολές και όσοι έστω αποφασίζουν να το χαρούν, δεν το χαίρονται σε όλο τους το μεγαλείο!

Τουλάχιστον εμείς που μουρμουράμε, έτσι κι αλλιώς κανείς δεν μας παίζει, οπότε μπορούμε να γκρινιάζουμε όσο θέλουμε :Ρ

φάβα said...

Υπαρχουν ακομη τετοιοι αντρες? respect!

faraona said...

Συμπασχουσα κι εγω μ ολα τα ουαου!!!γενικως.Με την αποκρια που ποτε μου δεν καταλαβα τι σημαινει ετσι που την γιορταζουν ,με τις μαζικες εξορμησεις των τριημερων...ασε με την ντροπη που νιωθω αναμικτη με αηδια οταν βλεπω τον Ζορρο ΣΤΗ θΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗ.Ενα σκετο μπλιαχ ολα!


Νασαι καλα
την καλημερα μου

Κατουρημένη ποδιά said...

πάλι εσύ??

Anonymous said...

χεχε
οκ, μαζί σου στο "πρέπει ντε καλά να διασκεδάσεις".
Αλλά μαρέσουν οι απόκριες γιατί μπορείς να βρείς διάφορα περίεργα στην αγορά που μπορείς μετά να χρησιμοποιήσεις σε ανύποπτο χρόνο.. ;)

Roadartist said...

χαχαχαχα πολύ το χάρηκα αυτό το ποστ!! Τόσο για το κείμενο σου, όσο για τα σχόλια των υπολοίπων!!
Οι μισοί μέσα στη γκρίνια, οι υπόλοιποι να τα χώνουν σε όσους γκρινιάζουν!!! χααχ
λοιπον..κάνε οτι γουσταρεις αυτές τις μέρες!!! Δεν πρέπει να υποκείπτεις σε "πρέπει" ..
Αν δεν θες μη καρναβαλιστείς.. ασε τους υπόλοιπους να το κάνουνε!!
Εγώ πάντως θα σε ακολουθήσω..γιατί πραγματικά έχω διάθεση για τέτοιες καταστάσεις εφέτος! Σουρεάλ λίγο είμαστε!
Καλο 3μερο οτι κ αν κάνεις!

K-Top said...

Νταξ... αν το τίμημα του πάρτυ είναι να γράψω και το ρεπορτάζ του, μέσα είσαι! (μα τι να κάνω... δεν είμαι blogger από τη φύση μου, σχολιαστής είμαι! :p)

Skouliki said...

και εγω για τα μπαζα τις εχω ..

καλημερες

al barouak said...

ηρθε η μερα που εγω θα χορευω λατιν και το φιλαρακι μου θα ειναι ντυμενος Dalai Lama,σε μια γωνια του μπαρ να κατεβαζει τα ποτακια του. χαμος

If...ιγένεια said...

Μια από τα ίδια και ντύθηκα με φώτοσοπ.. Δεν έχω τίποτα εναντίον της όλης κατάστασης απλά δεν μπορώ το όβερντοουζ..

If...ιγένεια said...

Μια από τα ίδια και ντύθηκα με φώτοσοπ.. Δεν έχω τίποτα εναντίον της όλης κατάστασης απλά δεν μπορώ το όβερντοουζ..

cinderella said...

Ε ναι λοιπόν!! Δε θα μπορούσα να συμφωνήσω περισσότερο! Πολύ χαρτομάνι σε σερπαντίνες, πολύ νάυλον σε στολές και πολύ κιτς απο πάνω για γαρνιτούρα!!
Οτι δεν πάμε πάντως τις Απόκριες είναι η τρανή απόδειξη οτι μεγαλώσαμε! Έστω και λιγάκιιι!!
Καλησπέρα και καλώς σε βρήκα!! :)))

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

ΚΑΛΑ ΚΟΥΛΟΥΜΑ!

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

patsiouri said...

-M.Stelios: Μου είναι παντελώς αδιάφορο γιατί και με τους γονείς μου μικρά ζήτημα να είχαμε πετάξει δύο φορές...
Γουσταρίζω όμως εκείνα τα τηλεκατευθυνόμενα αεροπλανάκια που βλέπω αυτές τις μέρες! Πόσο να κοστίζει ένα τέτοιο???

-Unlearn: Τίποτα δε μου έφταιξε, απλά δε μου αρέσει καθόλου η γεύση του! Το κατατάσσω στην κατηγορία susi, που όλοι πορώνονται και το χρυσοπληρώνουν, εγώ μόνο στο άκουσμα της λέξης θέλω να ξεράσω!

-Μαργαριτούλα: Γαμάτο!!! Μου φαίνεται πως είσαι άξια αναγνώστρια του Zaphod!! Κάθε φορά πεθαίνω στα γέλια με τους αναγραμματισμούς σας!

-Κειμ: Για τα Χριστούγεννα ισχύει...το Πάσχα πάλι το λατρεύω γιατί πάντα περνάω τέλεια, αν εξαιρέσεις το αιμοβόρο σούβλισμα του αρνιού στο οποίο αρνούμαι εδώ και χρόνια να παρευρεθώ...και όχι, δε χρειαζόμαστε ψυχανάλυση...
Φέτος είναι της μόδας να ντυθείς ΕΜΟ!

patsiouri said...

-Hades: Ε, άμα σου αρέσουν εμάς μας περισσεύει!! Δημοκρατία έχουμε! Φτάνει να μη σε βρώ (η μάλλον να μη με βρείς) με κανα ρόπαλο μπροστά μου!!Τι ντύθηκες??

-Island: Να ντυθείς ανώνυμος αλκοολικός ρε συ, χε χε!!!Καλό ξεσάλωμα!

-Axis Mundi: Ελα ντε, νομίζω πως ειδικά φέτος μ'αυτά που βλέπουμε το καρναβάλι εξαπλώνεται σε όλες τις εποχές του χρόνου!
Και τι να κλάσσει ένας Σούπερμαν μπροστά στον Άνθιμο που ωρρύεται πως όποιος υπογράψει το συμφωνητικό συμβίωσης θα είναι συνένοχος στην πορνεία και μαστροπός???????

-Freedula: Προτείνω να φτιάξουμε όλοι από κοινού και ένα νέο μπλόγκ, οι γκρινιάρηδες! Έμβλημα θα είναι το γκρινιάρικο στρουμφάκι και όποιος έχει λόγους να γκρινιάξει θα μπαίνει να εκτονώνεται! Ήδη μου έρχονται πρόχειρα 5-6 στο μυαλό!

-Φάβα: Καλώστην! Φυσικά και υπάρχουν...αντιθέτως συζητώντας με τους άντρες φίλους μου ανακαλύπτω πως οι γκόμενες έχουν γίνει λίγο κομπλεξικές τελευταία, ακόμα και στα μπλόγκς τις έχουν παρει πρέφα, κοίτα...http://reporjazz.wordpress.com/2008/01/31/%ce%94%ce%b1%cf%81%ce%b2%ce%af%ce%bd%ce%bf%cf%82/#comments!

patsiouri said...

-Faraona: Θεσσαλονίκη μένεις καλή μου??? Κουράγιο...έχουμε κι'εμείς τα σούργελα με το τσουβάλι αλλά αν είστε αναγκασμένοι να τρώτε στη μάπα όχι τον ψυχάκια αλλά τόσο κόσμο που πίνει νερό στ'όνομά του απ'ότι ακούω...μάζευτα και κάντηνα...και μη σταματήσεις ούτε εδώ!

-Κατουρημένη Ποδιά: Πώς γίνεται να ντυθείς κατουρημένη ποδιά και να σε καταλάβουν έστω και πέντε άτομα???

-Παπί!!: Μα τι έχεις βάλει με το βρώμικο μυαλό σου??? Που θα τα χρησιμοποιήσεις??? Χμ...μπορούμε να καλλιεργήσουμε τις ιδέες σου...

-Roadartist: Την επόμενη θα γράψω κάτι πιο συνταρακτικό ώστε να χωριστούμε σε στρατόπεδα και να πεσει τρελός καυγάς! Ε, ναι μωρέ, ο καθένας όπως αισθάνεται...μη νομίζεις, κι εγώ έχω περάσει κάποιες φορές καλά σε μασκ'ε πάρτυ...και για να λέμε του στραβού το δίκιο για τα παιδάκια είναι ότι καλύτερο!

-Άτρον: Επιτυχημενος σχολιαστής!!
Για να δω...

patsiouri said...

-Σκουλήκι: Σκουληκάκι δεν έφυγες εσύ??? Δεν πειράζει, μια χαρούλα άδεια πρέπει να είναι η Αθήνα έξω...

-Al Barouak: Κοίτα μην τον αφήσεις πολλή ώρα μόνο του να σας κοιτάζει που χορεύετε γιατί θα τον καταντήσεις Τριφυλλάι Λάμα!!

-Ιφιγένεια: Α γειά σου! Είπες τη μαγική λέξη, overdose...καλά να περάσεις ότι και να κάνεις!!

-Cinderella: Τουλάχιστον μεγαλώνουμε φυσιολογικά...έτσι δεν είναι??? Καλά που μου το θύμισες, ΤΟΝΟΙ πεταμένο χαρτί χωρίς λόγο!!
Καλώς βρεθήκαμε...

-Γλαρένια: Καλή Λαγάνα!!!!! Εχει και κάτι καλό η υπόθεση, τρελαίνομαι για λαγάνα, μπορώ να φάω τρείς στην καθησιά!!

faraona said...

Την εκανα και ειμαι μονιμα στν Κερκυρα πια.Εδω και 4 χρονια κι ουτε θα ξαναγυρισω πισω ποτε!


Φιλια!

patsiouri said...

Απίστευτο, τώρα ήμουν στο μπλόγκ σου! Και καλά έκανες, καληνύχτα!

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Eγώ είμαι κάθε μέρα"καρναβάλι"οπότε δεν περιμένω αυτές τις γιορτές..και να σου πώ την μαύρη μου αλήθεια μου αρέσουν κιόλας..Μας δίνεται η ευκαιρία να κάνουμε καφριλίκια και νιώθουμε για λίγο σαν παιδιά.

Equilibrium said...

Αχ κι εμένα δεν είναι οι καλύτερες μου αυτες οι μερες, ήρθε και η πνευμονία και μεκλεισε μέσα για τα καλά, άσε...


Καλά Κούλουμα! :)

kanataki said...

δηλαδή τι κακό έχει το "πουτάνα στα μούτρα"?


υγ ά! όλα κι όλα!
υγ όλο και πιο δυσνόητα είναι αυτά που γράφεις!

diva said...

patsiouri μας
σε βρίσκω απολύτως φυσιολογική
(αυτή τη πάθηση με τα μάτια νόμιζα πως την είχα κι εγώ..αλλά οκ..έτσι είναι all year long..οι μασκαράδες)

ο δείμος του πολίτη said...

Κι εγώ πάντως δε βλέπω κάτι το ιδιαίτερο στη γιορτή αυτή. Έχει μεγάλη ιστορική αξία, αλλά σήμερα πια δε σημαίνει τίποτε απολύτως. Ευκαιρίες για γλέντια έχουμε πολλές, αν και βίος ανεόρταστος, αδόκευτος οδός εστίν.

oKyrios said...

παα, μόφυγε το τσερβέλο τώρα...

Anonymous said...

Ορίστε τελειώσαμε! :)))

Καλή Σαρακοστή, άντε το Πάσχα πάλι κάτι θα βρούμε :Ρ

Ellie said...

Θα συμφωνήσω μαζί σου!!! Απόκριες έχω να κάνω από πιτσιρίκι και δεν μου λείπουν καθόλου μα καθόλου. Το τριήμερο έφυγα βέβαια γιατί ήταν ευκαιρία να δω τον καλό μου λίγο αλλά φυσικά η επιλογή έγινε με αυστηρά κριτήρια:όχι σε μέρος με καρναβάλι!!! Όπου έχει καρναβάλι εμείς αντίθετα!! Και στα latin θα συμφωνήσω...ΤΑ ΣΙΧΑΙΝΟΜΑΙ!ΤΑ ΜΙΣΩ!ΤΑ ΑΠΕΧΘΑΝΟΜΑΙ!

Sigmataf said...

Πέρασε.

patsiouri said...

-Νίκος: Η ελευθερία του ενός σταματάει εκεί που αρχίζει η ελευθερια του άλλου, χε χε!

-equilibrum: Ω γαμώτο, από την πνευμονία κι'έγώ προτιμώ τις Απόκριες!

-Κανατάκι: Δε μου αρέσει να μου πασαλείβουν τα μούτρα χωρίς να με ρωτήσουν, παιδικά τραύματα, καταλαβαίνεις...

-Diva: Ρε τη λινάτσα σουξέ...όλοι τον είδαν τελικά!

-Δείμος: Ακριβώς αυτό, ευκαιρίες ευτυχώς υπάρχουν πολλές!

patsiouri said...

-Kyrios: Μπα, και γιατί??? Με είχες για τσίρκουλο????

-Freedula: Α, όλα κι'όλα, το Πάσχα το γουστάρω, εκτός από το σούβλισμα που πάντα μου έφερνε αηδία...Ίσως επειδή η γιαγιά μου φιλοξενούσε πρώτα μερικες μέρες τα ζωάκια που προορίζονταν για τη σούβλα και τα γνώριζα, καταλαβαίνεις...μετά απ'αυτό δε μπορείς ούτε να φας εννοείται αλλά ούτε και να δείς το θέαμα...( τα άλλα παιδιά μας θεωρούσαν ανώμαλα Αθηναιάκια...)

-Ellie: Ραντεβού του χρόνου εκεί που πήγατε!

-Sigmataf: Ήρθες!

m_stelios said...

www.ouaou.gr για το τηλεκατευθυνόμενο καμιά 70 ευρά :P

marilia said...

Κι εγώ τις μισώ, τις σιχαμένες!!! Από μωρό! Από... πιο μωρό εννοώ! ;Ρ:Ρ

καληνυχτοφιλάκι