Friday, April 18, 2008

TO ΠΛΟΙΟ ΘΑ ΣΑΛΠΑΡΕΙ...ΜΑΚΡΙΑ ΑΠΟ ΜΕΝΑ!

UPDATE: Μακάρι να προλάβαινα να γράψω κάτι αλλά δεν...κλέβω λοιπόν δύο λεπτάκια για να ευχηθώ σε όλους σας Καλό Πάσχα, να περάσετε τέλεια, να μην οδηγείτε μεθυσμένοι και να προσέχετε!! Επίσης, όσοι έχετε ηλικιωμένους στην οικογένεια, περάστε όσο περισσότερο χρόνο μπορείτε μαζί τους...Το Πάσχα του 2003 προτίμησα για πρώτη φορά να το περάσω στη Σαντορίνη και όχι στη γιαγιάκα μου. Ήταν το τελευταίο της και θα έχω τύψεις για όλη μου τη ζωή. Δε θα τους έχουμε για πάντα, να το θυμάστε...


Ποτέ μου δεν κατάλαβα γιατί ο κόσμος φοβάται τα αεροπλάνα! Από μικρά ακόμη η μαμά μου όταν ήταν να ταξιδέψουν για εξωτερικό, μας φιλούσε βουρκωμένη και έδινε στη γιαγιά τα βιβλιάριά τους, τα δικά μας, καθώς και οδηγίες και τηλέφωνα δικηγόρων επειδή ο Τ. που εχει κλείσει κάτι λεφτά ο μπαμπάς είναι καλός χρηματιστής αλλά μεγάλο λαμόγιο...

Χτες το βράδυ είχαμε με την παρέα αυτή τη συζήτηση, τί συζήτηση δηλαδή, όλοι είχαν πέσει πάνω μου αποκαλώντας με τρελή και προσπαθώντας να με πείσουν πως ο θάνατος από αεροπλάνο είναι ότι χειρότερο μπορεί να σου συμβεί σ'αυτή τη ζωή ενώ εγώ μόνο κι έντρομο έσκουζα πως προτιμώ να με σκοτώσει ληστής μέσα στο ίδιο μου το σπίτι με λοστό παρά να βρεθώ να ταξιδεύω ανέμελη μεσα σ'έναν ελληνικό σκυλοπνίχτη και ξαφνικά να υποψιαστώ πως το πλεούμενο αρχίζει να μπατάρει! Βέβαια σε μια τέτοια περίπτωση, ο μεγαλύτερος φόβος μου, δηλαδή ο πνιγμός, μάλλον δεν πρόκειται να πραγματοποιηθεί αφού μόλις αντιληφθώ τα σκούρα θα πεθάνω σίγουρα από συγκοπή οπότε αν το εξετασουμε απ'αυτό το οπτικό πρίσμα όντως ίσως συμφέρει ο θανατος σε πλοίο. Αν όμως τελικά είμαι πιο γερό καρύδι απ'όσο νόμιζα και δεν πάθω τη συγκοπή αλλά πνιγώ αργά και σταθερά???
Δε σφάξανε, αεροπλανάκι και πάλι αεροπλανάκι, η που θα πάς μπάμ και κάτω ή θα τα κακαρώσεις την ώρα της πτώσης, από συγκοπή και πάλι.
Ευελπιστώ να βρώ τουλάχιστον έναν υποστηρικτή εδώ μέσα!
Το επόμενο δίλημμα που ετέθη ήταν πολύ σοβαρό, αν θα προτιμούσαμε το παιδί μας να γινόταν πρεζάκι ή να κλεινόταν σε μοναστήρι. Το παίζουμε πολλές φορές με την παρέα αυτό το παιχνίδι με τα διλήμματα. Αντιπαραθέτουμε δύο και οι υπόλοιποι πρέπει οπωσδήποτε να διαλέξουν το ένα, δεν υπάρχει δεν ξέρω, δε μπορώ ν'αποφασίσω και τέτοια, κάνεις μόνο το σταυρό σου να μη σου τύχει και διαλέγεις!

Στο συγκεκριμένο παμψηφεί όλα τα λεφτά στο πρεζάκι, αφού αν το παιδί σου πέσει στα ναρκωτικά (και μακριά απ'όλους μας) τουλάχιστον υπάρχει μια ελπίδα σωτηρίας, μπορείς να βοηθήσεις, αν όμως στο ψήσει κανένας περίεργος και αποσυρθεί απ'τα εγκόσμια πρώτον γυρισμός δεν υπάρχει (εκτός από έναν παπά μοντέλο που είχα δεί στό STAR ο οποίος μία φοράει τα ράσα, μία τα πετάει και κάνει σέξι φωτογράφιση και πάει λέγοντας..), δεύτερον θα πας κι'εσύ ισόβια γιατί σιγά μην κρατηθείς, θα τον καθαρίσεις τον παιδομαζώχτη!

Αυτά. Και μη φοβάστε, δεν αυτολοβοτομήθηκα ακόμη από την πολλή δουλειά!
Απλά μόλις έκλεισα το τηλέφωνο με το Βόιδι. Πρέπει να επακολουθήσει μεγάααλο όμως πόστ και δεν προλαβαίνω!

98 comments:

koulpa said...

xaxa μαζί σου.. αεροπάνο και πάλι αεροπλάνο.. αν και με τη θάλασσα καλά τα πήγαινα.. δε συγκρίνεται.. είναι και η υποθερμία.. πριν τον πνιγμό..:):)
Καληνυχτούδια.. α και αναμένω για το βόιδι..:):)

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

Εγώ τώρα...που όλα τα φοβάμαι...τί γίνεται;
;-))))

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Artanis said...

Το συζητούσα κι εγώ με τον άντρα μου,μετά το Σάμινα, δεν υπάρχει περίπτωση να επιζήσω από ναυάγιο, ειδικά αν έχω και τα παιδιά μαζί μου...Θα παραδόσω πνεύμα, θα πάμε χαμένες και οι τρεις...
Για το άλλο, εννοείται οτι θα κάνω φόνο...Αχ. στη φυλακή θα φάω τα νιάτα μου, και δεν καπνίζω κιόλας...

Anonymous said...

Εγώ πάλι το πλοίο δεν το φοβάμαι καθόλου. Έχω μια σιγουριά πως ότι και να γίνει θα σωθώ... Ούτε το αερολπάνο το φοβάμαι... Μια αναισθησία μάλλον την έχω... Τώρα για το παιδι μου, μάλλον μοναχο θα ήθελα να το κάνω... Θα είχα την ελπίδα πως κάποια στιγμή όσως να βαριότανε και θα επέστρεφε στα εγκόσμια, ενώ ο θάνατος μπορεί να προλάβαινε την αποτοξίνωση!!

Anonymous said...

ελα ρε δεν ειναι τοσο τραγικο το θεμα του πλοιου.Μπορεις να μου πεις γιατι το πεταξες αυτο με το τηλεφωνημα και τωρα σκαω να μαθω;;;
ΕΕΕ;;

elf said...

Για το πρώτο standard αεροπλάνο. Ή που θα φτάσεις γρήγορα ή που θα φύγεις γρήγορα.

Για το δεύτερο δε ξέρω, δεν το έχω σκεφτεί ποτέ.
Και τα δυο αργός θάνατος δείχνουν. Θα προτιμήσω πάλι το αεροπλάνο.

Anonymous said...

Ισως ειμαι ειδική περίπτωση, έχω κάνει μερικές εκατοντάδες χιλιάδες μίλια με όποια αεροπορική εταιρεία μπορείς να φανταστείς
Πιό προσφατη πτήση η χθεσινή από Βουκουρέστι με ΟΑ με γυναίκα πιλότο (δεν ήξερα ότι έχει και η ΟΑ, λέγεται Καράμαλη).

Εχω νιώσει αρκετές φορές το χάδι του Θεού όπως τότε στην προσγείωση με το 717 που το δεξί φτερό γιά λιγα εκατοστά δεν ακούμπσε στο διάδρομο προσγείωσης, τότε που το 747 απογειώθηκε σαν space shuttle επειδη στον ίδιο διάδρομο αντίθετα ερχόταν άλλο, τότε που έβλεπα τους πυλώνες από το παράθυρο και η ώση με κόλλησε στο κάθισμα διότι τελείωνε ο διάδρομος.

Σκέφτηκα αρκετές φορές ότι λίγα δευτερόλεπτα αρκούν- ίσως είναι και λιγότερο αγωνιώδες.

Υπάρχουν και οι άλλοι οι μικροί καθημερινοί θάνατοι και αυτοί είναι πιό βασανιστικοί....

Stelios Frang said...

Ένας φίλος έδωσε στο γιο του, μπροστά σε ακροατήριο συγγενών και φίλων, την εξής συμβουλή, όταν ο μικρός ήταν 14-15 ετών: "Άκου να δεις, στη ζωή σου φρόντισε να γίνεις ό,τι θεωρείς καλύτερο για σένα, μόνο δύο πράγματα να μην γίνεις: Φασίστας και ομοφυλόφιλος. Αλλά αν πρέπει να γίνεις ένα από αυτά τα δύο, τότε να γίνεις φασίστας!"

? said...

είμαι κι εγώ πετοφοβικός! δεν έχω μπει και δε θα μπω ΠΟΤΕ! ο άνθρωπος δεν είναι για να πετάει..

Artanis said...

Πρόσκληση....

Ellie said...

Βασικά για να είμαι ειλικρινής ούτε το αεροπλάνο φοβάμαι ούτε τα πλοία! Άμα είναι να σου έρθει θα σου έρθει, τι να κάνεις δηλαδή; Απλά χίλιες φορές το αεροπλάνο από τους ελληνικούς σκυλοπνίχτες καθώς λες!!Να δώσω τα λεφτούλια μου στην Ολυμπιακή και να φτάσω στη Σάμο σε μια ωρίτσα να τα δώσω.Αμ να τα δώσω στον Αγούδημο και μέχρι να φτάσω στο νησί να έχει πάρει ο Γ. μετάθεση και να βρίσκεται Αλεξανδρούπολη no way!!Μια φορά τον πλήρωσα τον κύριο κι ακόμη τα κλαίω!!
Όσο για το δεύτερο, σύμφωνω κι εγώ μαζί σου. Αν μη τι άλλο, από τα ναρκωτικά (μακρυά από εμάς!) υπάρχει περίπτωση να σωθεί..
Το ζήτημα ΒΟΙΔΙΟΥ δεν το σχολιάζω... Πρέπει να την κάνω να πάω στο δικό μου βόιδι τώρα και κωλύομαι λόγω χρόνου!!

dyosmaraki said...

Και εγώ μαζί σου!!!

"Οταν πετώ από ψηλάαααα" βλέπω από κάτω μια ζωγραφιάαααα και σκέφτομαι όλα τα καλά του κόσμου. Αλλωστε είναι η μοναδική φορά που παρακολουθώ "αφ' υψηλού" τον κόσμο.

Τώρα για το δεύτερο....δύσκολα ερωτήματα μας βάζεις....
Εύχομαι να μη ζήσει κανένας γονιός ούτε τη μία περίπτωση ούτε την άλλη, είναι τραγικές και οι δυό...

Καλό ΣΚ εύχομαι

faraona said...

Patsiouraki μου
για το πρωτο ειχα φοβια τωρα δεν εχω...τωρα αν βρεθω προ των πυλων θεος φυλαξει ε δε ξερω τι θακανω ...θα δω.
Για το πλοιο ,εντελως αναισθητη κι ανεγγιχτη...ο κοσμος βογγαει με τα μποφορια εγω νανουριζομαι και κοιμαμαι του καλου καιρου.
Για το «ναρκωτικα»η «καλογερος»
ψηφιζω με τα δυο χερια καλογερος γιατι εμενα αυτο που μ ενδιαφερει πρωτο, ειναι ναναι το παιδι ζωντανο και υγειες.Και μετα ναναι ευτυχισμενο.
Φυσικα δεν μ ενδιαφερει και τιποτε αλλο.Που θαναι, με ποιον-α η ποιες θαναι, ουδολως με απασχολει.

φιλια.

geokalp said...

μου έλυσαν τη τυχόν φοβία για τα αεροπλάνα στην πρωτη μου πτήση...
από τότε, η καλύτερη μου είναι η στιγμή της απογείωσης...

επειδή όμως έχασα κάποτε μια βαλίτσα και δεν βρέθηκε ποτέ, φοβάμαι όταν είναι να παραλάβω τις αποσκευές

στο δέυτερο όμως ερώτημα... κι εγώ αεροπλάνο!!

industrialdaisies said...

Ααχαχααχαχαχαχαχαχαχαχα, ρε μαλάκα, πέθανα!!!!! Και μεις το παίζουμε το παιχνιδάκι και λιώνουμε!!!

α) Εννοείται καράβι μαρή, αφού στο καράβι βουτάς και κολυμπάς (ή επιπλέεις τέλος πάντων). Στο αεροπλάνο δεν την γλιτώνεις παιδί μου, τι θα πει μπαμ και κάτω; Τώρα θέλω να πεθάνω, τώρα πέθανα; Απαπαπα...

β) Εννοείται πρεζάκι, συμφωνώ αχαχαχα. Όχι τίποτα άλλο αλλά το πρεζάκι για να απεξαρτηθεί το πας στο 18άνω, στην κιβωτό -κάπου. Το παπαδαριό θα πρέπει να το γυρίσεις στα μπουρδέλα, να ξεπαραδιαστείς και το πιθανότερο είναι να μην πετύχεις τίποτα.

γ) Τώρα πρόλαβα να δω το προηγούμενό σου κείμενο. Ρε μαλάκα, πόσο έχεις πιάσει το πνεύμα δεν λέγεται ρε γαμώτο, έτσι είναι. Ήμουν και Σπάρτη το προηγούμενο Σ/Κ κι άκουγα τα μαλακισμένα να λένε "πάλι καφέ στην πλατεία ρε μαλάκα, το πρωί πήγαμε" και μου 'ρθε να τα κουτουλήσω, να τα πατήσω χάμω.

Κοινόχρηστα: 100 ευρώ, 60 τ/μ διαμέρισμα με φυσικό αέριο. Γαμώ την πουτ$%#^&%$@!, θα σαλτάρω όπου να' ναι.

Φιλιά Πατσιουράκι, stay cool. :)

Skouliki said...

εγω δεν φοβαμαι τπτ οτι ειναι να γινει ας γινει αν ειναι να το φοβαμαι πριν γινει τοτε χεστα

R2-D2 said...

Εγώ άργησα να σχολιάσω, και με πρόλαβε το Σκουλήκι από πάνω. Que sera, sera...

stellini said...

Αεροπλάνο αεροπλάνο.. συμφωνώ με το μια και έξω!!! Πλοία απαπαππααα!! Άσε που δεν ξέρω μπάνιο.. και θα είναι ψυχοφθόρο!

Σοφία said...

Δεν φοβάμαι ούτε τα αεροπλάνα ούτε τα πλοία. Όποιου του μέλει να πνιγεί ποτέ του δεν πεθαίνει κ.λπ. κ.λπ.

Prince Of The City said...

Ενταξει, συμφωνω ΤΡΕΛΛΑ.

Εχω κι εγω προβλημα με πνιγμο και με αναφλεξη, δηλαδη γινομαι μπουχος οταν τα ακουω...

Καλυτερα μπαμ και κατω, αυτο που ειπες.

Αν και δεν εχω προβλημα με τα Μεσα Μεταφορας, το χειροτερο μου ειναι η Εθνικη...

Με ΙΧ ή με ΚΤΕΛ, μεχρι να φτασω στον προορισμο, τρελλαινομαι απο ανησυχια....

mmexer said...

μοιάζουν τα σπίτια με σπιρτόκουτα.... μοιάζουν μυρμήγκια οι ανθρώποι (να πατήσω δυο-τρεις που τους έχω άχτι;)

Λένε -στις έρευνες- πως είναι το πιο ασφαλές μέσο στις μετακινήσεις.

Δεν έχω λόγο να μην τους πιστέψω!!


Εμένα μου αρέσει να ταξιδεύω μόνος. Όταν υπάρχει άλλος δίπλα, με αγχώνει.

Laplace said...

ΜΑΖΙ ΣΟΥ ΜΕ 1000
αεροπλανο με τρελα

Anonymous said...

Hello. This post is likeable, and your blog is very interesting, congratulations :-). I will add in my blogroll =). If possible gives a last there on my blog, it is about the Teclado e Mouse, I hope you enjoy. The address is http://mouse-e-teclado.blogspot.com. A hug.

demetrat said...

Τώρα να σου πω πως, εγώ τόχα πάει και ένα βήμα παραπέρα απ τη μάνα σου, κιάφηνα και γραπτές οδηγίες στα παιδιά;Τι θα με κάνεις θα με σκοτώσεις;
Μέχρι που έτυχε , μεγάλα πιά ,να ταξιδέψουμε και κείνα να λειπουν απ το σπίτι, έπεσε τηλεφώνημα.
-Το σημείωμα είναι κολλημένο με μαγνητάκι στο ψυγείο!!!!!!!

purple said...

εγω λεω να παρω και ενα δικο μου πιο οικονομικο θα μου ερθει απο τα πολλα πηγαινε ελα στο ¨"αισθημα"!!! αμα ειναι να ρθει το κακο δεν θα περιμενει ποτε θα μπω στο αεροπλανο!!!

Blonde said...

Λοιπόν, εγώ τη βλέπω κάπως έτσι...αν γίνει κάτι με ένα πλοίο να κολυμπάω ξέρω, μπορεί να με φάει ο καρχαρίας μπορεί και ο Ζαχαρίας αλλά εγώ τη προσπάθειά μου θα τη κάνω. Αν γίνει κάτι με το αμάξι/λεωφορείο/πούλμαν/τρένο υπάρχουν οι ζώνες, οι επιβάτες, ένας Θεός, αν γίνει κάτι με το αεροπλάνο εγω δεν ξέρω να πετάω οπότε τη πάτησα όπως και να έχει. Απαπαππαπα. Μπαίνω αλλά κάνω και το σταυρό μου πριν καθήσω.
Ούτε πρεζάκι, ούτε σε μοναστήρι, ας γίνει γκέυ το κωλόπαιδο καλύτερα. Στην πρώτη περίπτωση αν δεν προλάβεις θα το χάσεις το παιδί, στη δεύτερη θα το χάσεις έτσι και αλλιώς, στην τρίτη όμως τον παντρεύεις με μια λεσβία, κάνουν και ένα παιδί και στο κρεβάτι του χέστηκα ποιον βάζει.

ΣΠΙΘΑΣ said...

Μαζί σου, με ..αεροπλάνο!!
Βγάζω εισητήρια -))
Καλημέρα!

Agobooks said...

Δεν φοβάμαι τα ύψη!!! :)

Anonymous said...

καλά, όσοι είπατε "μαζί σου" 8α ήθελα να δω τη φάτσα σας άμα σας φώναζαν "brace brace"
βλαμμένα :P

εννοείται πλοίο ρε κούκλα τί λες κι εσύ.
προτιμάτε αυτό που δεν έχετε πιθανότητες να επιζήσετε μόνο και μόνο επειδή τρέφετε αυταπάτες ότι "δε φοβάστε" ?

έλεος, πιστεύω πως οι λογικοί άνθρωποι προτιμούν την όποια περίπτωση έχει τις περισσότερες πιθανότητες να σου παρατείνει τη ζωή.

άλλωστε, δε νομίζω να σκέφτηκε κανείς σας την (σχεδόν απίθανη) περίπτωση να προσγειωθεί το αεροπλάνο στο νερό και να πνιγείτε...
ααααααααααχαχαχαχαχα


:D

Aντώνης said...

Πρώτον, γενικώς ο ανθρωπάκος μετέωρο πλάσμα είναι. Νομίζω φοβάται το αεροπλάνο πιό πολύ γιατί στον αέρα είναι ακριβώς πιό μετέωρος από ποτέ. Δεύτερον, κι εγώ με την παρηγορία ότι θα πάω απευθείας από συγκοπή προτιμώ το αεροπλάνο από το πλοίο και την προοπτική του πνιγμού ή του φαγώματος από ψάρια (γι' αυτό νομίζω ευθύνεται και το ότι εκτεθήκαμε παιδιόθεν σε ταινίες όπως "Τα σαγόνια του καρχαρία" κι αυτό μας στιγμάτισε) Τρίτον και τελευταίο, νομίζω θα προτιμούσα το μοναστήρι από τα ναρκωτικά. Στο κάτω κάτω αν αλλάξει γνώμη μπορεί να πετάξει το ράσο. Τώρα θα μου πεις: "Κι αν όταν το πετάξει, φανούν από κάτω οι ζαρτίερες???" Ε, από τα ναρκωτικά, καλύτερο κι αυτό το βρίσκω! Χαιρετώ... Τί είπα πάλι Μεγάλη Βδομάδα!!!!

Κατουρημένη ποδιά said...

δε με νοιαζει αν θα πνιγω με το βαπορι ή πεσω με το αεροπλανο.

Ειτε το βαπορι βουλιαξει, ειτε το αεροπλανο πεσει, δικα μου δεν ειναι..

Pan said...

Καλησπέρα!

Η δικιά μου η αναισθησία δεν περιγράφεται.

Άμα σου πω τι εύχομαι την στιγμή που προσγειώνεται το αεροπλάνο και οι μαλάκες ανοίγουν τις ζώνες, θα τρομοκρατηθείς!

Μ'εμένα μέσα, έτσι;!;

Όσο αφορά στο άλλο, παιδιά δεν προβλέπεται, συνεπώς το παραβλέπω.

Φιλιά!

âlex said...

Πλοίο ρε. Τόσα χρόνια κολύμπι να τα κάνω απόσβεση.
Κολύμπα και άσε τους άλλους να πεθάνουν.
Σκάσε και κολύμπα.
Κι άμα έχω κέφια σώζω καμιά 35άρα και γίνομαι και ήρωας.

m_stelios said...

Καλημέρα!Εγώ πάλι έχω δει πλουσιοοικογένεια να είναι σε αεροπλάνο και ο παππούς να λέει έπρεπε να ταξιδέψουμε σε διαφορετικά αεροπλάνα αν πέσει αυτό σε ποιον θα μείνει η περιουσία;

Tanila said...

Alex εννοείς ότι θα σώσεις μια 35άρα;
Φρόντισε να είναι όμορφη

Anonymous said...

Gia t'aeroplano poli apla den exw epiloges. Na rthw me ploio ...pffff.... fantazese dromo? girw girw ap tin galia, givraltar oli tin mesogeio gia na kanw anastasi kai pali pisw...? paaaaapaaaapaaaaaaaaaa...

Gia to pedi? standar protimw na ton dw kalogero para na ipoferei.

Prezaki oute me sferes. Pia apotoxinwsi kai ti mou les twra!
toulaxiston kalogeros tha goustarei gia na to kanei.
Epeidi den goustarw gw?
oute na ginei pirosvestis oute mpatsos goustarw..ti leei diladi afto?

Prezaki einai poli diskoli fasi. Epiferei pono poli ki afto einai katara sta matia mou.

Kata ta alla, gousta ein afta! kai skata na trws arkei na s'aresoun!!

emena ti me noiazei? aftos na einai kala tipota allo! tha tou pigenw kana peridiko na vlepei ta egwsmia tha pernw kai tin evlogia tou kai pisw pali!!
:-)

An-Lu said...

Αεροπλάνο και πάλι αεροπλάνο!
Όσο για το δίλημμα βου, καλό είναι το μοναστήρι, μέχρι και αρχιεπισκοπίξ μπορεί να γίνει το τέκνο ;-)

diva said...

Apisteuth!
xaxaxax

manetarius said...

Αααα...με βρίσκεις σύμφωνη σε όλα!
Προτιμώ θάνατο από αεροπλάνο, όχι γιατί φοβάμαι τον πνιγμό (καθότι δεν πιάνομαι στην "πεταλούδα"!!!) αλλά τους καρχαρίες και τα λοιπά ψαρικά, που τα τρώω αβέρτα το καλοκαιράκι, οπότε κι αυτά περιμένουν την ώρα για την εκδίκηση τους!
Όσο για το δεύτερο σου δίλημμα δεν θα ήθελα να το ζήσω! Θέλει σκέψη βρε παιδί μου...μέχρι πότε μπορώ να απαντήσω;

patsiouri said...

Καλησπέρες σε όλους παιδιά, πολύ θα ήθελα να απαντήσω σε όλους αλλά πήζωωωωω, +έχω φάει από το πρωί ένα μικρό-μικρό κουλουράκι!!!

Anonymous said...

ma gia onoma tou Theou! ti dialo extra douleia kaneis re gamwto???

patsiouri said...

Την ίδια κάνω απλά ανέλαβα τα μαθήματα μιας φίλης σε φροντιστήριο γιατί ετοιμάζεται να γεννήσει και καλύτερα να μην πάρουν άλλον, καταλαβαίνεις, το υπόλοιπο προγραμμά μου ισχύει κανονικά. Εχω καταντήσει να παρακαλάω ν'αρρωστήσει λίιιιγο ένα πιτσιρίκι μπας και με δώ δυο ώρες! Πλησιάζουν και Πανελλήνιες οπότε έχω φουλάρει και τα Σ.Κ, ο λαιμός μου έχει κλέισει τελείως και γενικά...μια ομορφιά!

marilia said...

Φιλάκι και ψυχραιμία, πατσιουράκι :)

Anonymous said...

αεροπλάνο και πρεζάκι ασυζητητί.
αν και εγώ το αεροπλάνο δεν το φοβάμαι. και το καράβι μου αρέσει όταν κουνάει.
αλλά εμε΄να μου αρεσουν κι οι σεισμοί, οπότε πού να βγάλεις άκρη!!!

καλά, συνεχίζεις να κάνεις μαθήματα στο παιδί του βοϊδιού?!?!?!?
νόμιζα πως θα σταματούσες!

marianaonice said...

Δεν ξέρω γιατί αλλά προτιμώ το πλοίο, ίσως γιατί μέσα μου πάντα ελπίζω ότι δεν θα πνιγώ, αλλά θα κολυμπήσω μέχρι να με βρούν!! Το μπαμ και κάτω δεν το αντέχω! Θέλω να παλέψω πριν παραδοθώ στα φτερά του χάρου... Ίσως είναι και το ότι δεν τη φοβάμαι τη θάλασσα όσο για το πλοίο είναι σαν το σπίτι μου. Αφού μερικές φορές σκέφτομαι ότι στην προηγούμενη ζωή μου ίσως ήμουν ψάρι!!....Χα,χα,χα!!

Τώρα αν θα προτιμούσα το παιδί μου να πέσει στα ναρκωτικά ή να κλειστεί σε μοναστήρι! Σαφώς το δεύτερο!! Ζωντανό να είναι και όπου νάναι!! Και αν το θέλει σε μοναστήρι γιατί όχι!!! Αυτό να είναι ευτυχισμένο!! Η συνυφάδα μου που έχασαν το γυιό τους 19 χρονών σε τροχαίο, ξέρεις πόσες φορές μου έλεγε: Ας ήταν σε μοναστήρι και ας μη το ξανάβλεπα ποτέ στη ζωή μου! Μόνο να ήξερα ότι είναι ζωντανό και αναπνέει!! Ενώ τα ναρκωτικά φίλη μου είναι σίγουρος ΘΑΝΑΤΟΣ της ψυχής πρώτα και του κορμιού αναπόφευκτα στη συνέχεια!!
Πολύ ωραία διλήμματα μας έθεσες patsiouraki μου. Βλέπω η δουλειά δεν σε πτοεί!!
Καλή Μ. Εβδομάδα και καλή Ανάσταση!

Skouliki said...

καλο πασχα μικρη λουλου ανεβαινω θεσ/νικη

KitsosMitsos said...

Με αεροπλάνα και βαπόρια.. Ό,τι καλύτερο και όποιος αντέξει!
Πάντως τα λατρεύω τα ταξίδια με το αεροπλάνο. Γιατί σημαίνει ότι το ταξίδι είναι μακρινό και αξίζει...

kakaskimos said...

Συμφωνούσα κι εγώ με το αεροπλάνο, αλλά μετά απο ένα αεροπορικό ταξίδι που κούναγε τόσο πολύ που και οι αεροσυνοδοί δέθηκαν και προσευχόντουσαν, άλλαξα γνώμη. Πλοίο. Και στο Αιγαίο, σπάνιο να πνιγείς. Λίγο κολύμπι να ξέρεις σώθηκες.

Anonymous said...

Γιατί να φοβούνται άραγε το αεροπλάνο(μαζί τους και εγώ πριν την παρθενική μου πτήση πριν χρόνια.

Ψυχαναλυτικά το αεροπλάνο είναι ένα φαλλικό όργανο.Δεν ξέρω βέβαια αν το φαλλικό όργανο προσφέρει τρόμο.Απλά δεν μπορούμε στο αεροπλάνο να κάνουμε κάτι για να σωθούμε.Ενω΄ στο πλοίο μπορούμε να προσπαθήσουμε να κολυμπήσουμε.

Στο δεύτερο ερώτημά σου να σου δώσω μια πληροφορία.Εκτός από την μονή Εσφιγμένου,όπου οι πληροφορίες μου μου λένε άλλα,για να πας να μονάσεις σε κάποια άλλη μονή του Αγίου Όρους(μαστ περιοχή για μοναχούς)πρέπει να έχεις και στο όνομά σου και μερικά κτηματάκια ώστε να σε δεχτούν.Ενώ στην πρέζα πέφτεις πολύ πιο εύκολα με μερικά ευρώ,ΚΑί για τα δύο χρειάζεται η ψυχολογία σου να είναι στα πατώματα.

Μην λες σε παρακαλώ στο Βόιδι δύσκολες λέξεις.Μην του λες λέξεις όπως αλλοτρίωση του παιδιού της και το μπερδεύεις.Κρίμα τα παιδιά της δηλαδή.Που θα μεγαλώσουν και θα είναι δυστυχισμένα γιατί δεν έχει εμφανιστεί ακόμα ο πλούσιος τζαγκουαράτος γκριζομάλης καύλας πρίγκιπας ώστε να τις πάρει και να τις κάνει βασίλισσες.

Καλησπέρα πατσιουράκι.

ΥΓ Κοίτα να μην αργήσεις το ποστ για το Βόιδι.Με έφτιαξες σήμερα...

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Είμαι και εγώ απο αυτούς που δεν φοβούνται τα αεροπλάνα..Σκέφτομαι οτι αν είναι να γίνει στραβεί θα γίνει..Οπότε είμαι πάντα ήρεμος..
Στο δεύτερο δίλημμα προτιμώ να πάει σε μοναστήρι παρά να το δώ πρεζάκι και να βασανίζεται.
Θα προτιμούσα να βασανιστώ εγώ μόνος μου βλέποντας το παιδί μου μοναχό παρά μαζί με αυτό κα βλέποντας το να πίνει ναρκωτικά και να σέρνεται στο δρόμο.

Side21 said...

Κουβέντα που μας άνοιξες !!!
Μέρες πού 'ναι κι όλος ο κόσμος είναι υπ' ατμόν για τις πασχαλινές διακοπές...
Στατιστικά το αεροπλάνο είναι πιο ασφαλές, πιο γρήγορο, πιο άνετο και γι' αυτό το επιλέγω...
Χειρότερο πάντως απ' όλα είναι το αυτοκίνητο ...
Anyway καλή Μεγαλοβδομάδα με ότι κι αν ταξιδέψετε αρκεί ο προορισμός νά ' ναι καλός και να περάσετε υπέροχα !!!

Anonymous said...

Ποτέ μου δεν φοβήθηκα σε αεροπλάνο ( παρ΄ όλο που παλι΄΄οτερα συχνα έτυχε να πετάξω σε κα8ισμα στο πιλοτήριο)
Τρέμω τους σκυλοπνίχτες.. γι αυτό κι όποτε ετυχε να ταξιδέψω αναγκαστικά με πλοίο ποτέ δεν κλείστηκα σε καμπίνα... ( 8α ένιω8α παγιδευμένη σαν ποντικός σε φάκα)
Οσο για το παιδι-πρεζόνι versus παιδί- καλογεράκι , Πατσιούρι μου μεγάλη μπουκιά να τρώμε... Μεγάλη κουβέντα μη λέμε..Και τα δυο εξάρτηση (Όποια!) Η μια χειρότερη από την άλλη ..
Ούτε στο σκυλί του εχ8ρού μας μην την ευχόμαστε!
Κι επειδή μέρες που έρχονται όλο και κάποιοι από μας 8α ταξιδέψουν πι8ανά, εύχομαι καλό και ασφαλές ταξίδι.. ΚΑλή μας επιστροφή, όλοι ...

Dr_MAD said...

1) αεροπλάνο
2) ε, όχι και πρεζόνι! κληρικός δαγκωτό (θυμήσου το Αγγιγμα ψυχής, την Αιθουσα του θρόνου και τα Πουλιά πεθαίνουν τραγουδώντας -όλα βγαλμένα από τη ζωή)
3)πού είναι οι εξελίξεις οέο?

Anonymous said...

Ελα Παναγία μου, μέρες που ναι! Βρε τι ειν τούτα που διάβασα; Τι πτοβληματισμοί είναι αυτοί, που τους έχετε και ομαδικά; Μετά από το παιχνίδι τι ακολουθεί, αυτομαστίγωμα;

Meropi said...

Patsiouri μου γλυκό,
αεροπλάνο και πάλι αεροπλάνο. Είναι το πιο ασφαλές μέσο. Κι ας έχω λίγο ...υψοφοβία. Όποιος θέλει να κάνει ταξίδια πρέπει να το πάρει απόφαση, όπως το πήρα εγώ.
Ξέρεις τι λένε; "Έχεις δίκιο που φοβάσαι το αεροπλάνο, γιατί πρέπει να πάρεις το αυτοκίνητο μέχρι το αεροδρόμιο". Χα χα χα
Όσο για το δεύτερο δίλημμα σου. Προτιμώ την Ιεροσύνη και ας μην είμαι θρησκευόμενη. Τα ναρκωτικά κουρελιάζουν όχι μόνο το χρήστη, αλλά ολόκληρη την οικογένεια.

miss little sunshine said...

Tα αεροπλάνα είναι η μεγάλη μου αγάπη από τα γεννοφάσκια μου καθώς οι οικογενειακές καταστάσεις ήταν τέτοιες που όλοι ήμαστε στο πόδι ή μάλλον στον... αέρα χαχα. Και αν μία φορά αγαπούσα τα αεροπλάνα, η σιγουριά μου επιβεβαιώθηκε όταν ένα διάστημα έκανα την αεροσυνοδό. Είναι τόσο δύσκολο να πέσει αεροπλάνο σε χώρες οπου γίνονται υποτυπώδεις έλεγχοι πχ ΕΕ κι έτσι το πλάνο καθίσταται το πιο ασφαλές μέσο. Αλλωστε είναι μαγεία! Απο Θεσσαλονίκη που ήμουν τις προάλλες, βρέθηκα Αγγλία και μετά Γαλλία. Νικά τη φυσική αντίληψη που έχει ο άνθρωπος για το χωρο-χρόνο. Καταργεί τα φυσικά εμπόδια και το πολιτισμικό χάσμα.

Α και προτιμώ Μοναστήρι με την ευχή ότι θα καταλάβει τί μαλακία έχει κάνει και θα φύγει, τουλάχιστον θα είναι υγιής και θα μπορέσει να το κάνει. Διότι στην περίπτωση των ναρκωτικών, και να θελήσει να φλυγει, η ψυχή του θα έχει εγκλωβιστεί στο άρρωστο και νικημένο από τις ουσίες κορμί.

ΦΙΛΙ!!

rvagos said...

Επιστρέφω με την ΟΛΥΜΠΙΑΚΑΡΑ AIRWAYS,από Λονδίνο, μας έχουν σερβίρει το θαυμάσιο γεύμα και πριν αρχίσουν οι μάσες , προσδεθείτε θα έχουμε αναταράξεις.Διπλα ο Νίκος , φίλος καλός .Τι είναι τούτο Βάγγο μου? Τίποτα ρε,συνέχισε .Άπα πα , δεν πάει κάτω .Ο Νίκος , όμως μεθάει με μια δαχτυλήθρα.Του γεμίζω το ποτήρι και του λέω , ρούφεν.Η αλήθεια είναι δεν είπε κουβέντα .Ντάγκ άσπρο πάτο .Αυτό ήτανε γελούσε , τραγουδούσε!!!
Ο θεός Διόνυσος έκανε το θαύμα του.
Καλό Πάσχα, και αν πιείτε μην οδηγείτε!!!!!

NY ANNA said...

Πειράζει που εγώ δεν θέλω να πω τίποτε αυτήν τη φορά; Που το βουλώνω επιτέλους??? Χαχ! Καλέ μην τρομάζεις, δεν έχω τίποτα - κι αν είχα δηλαδή θα έπαιρνα μια ασπιρίνη, θα ξάπλωνα και θα μου πέρναγε. Απλώς, μ' έχει πιάσει η Άνοιξη κι είμαι... σκέτο νούμερο, περισσότερο απ' ό,τι συνήθως δηλαδή! Τσίρκο Μεντράνο ένα πράμα. Εξού και η μακρά απουσία. Καβάλα λοιπόν στον ελέφαντα, σου στέλνω πολλά πολλά γλυκά φιλιά μουτράκλα και σου εύχομαι Καλό Πάσχα και Καλή Ανάσταση!

maria λεμονατη! said...

το βοδι θα επρεπε να ηταν παροπλησμενο σε μοναστηρι...

mmexer said...

Λέω να περάσεις όμορφα το Πάσχα να πάρεις και καμιά ανάσα μήπως και ηρεμήσεις :)

faraona said...

Patsiouraki
σου ευχομαι
Καλη Ανασταση
Χαρουμενο Πασχα
με υγεια και αγαπη.

πολλα φιλια

Roadartist said...

Καλημερα.. Περασα να σου αφησω τις ευχες μου.. Καλη Ανασταση να εχεις, ολοθερμες ευχες :)

? said...

Καλό Πάσχα!

... said...

Καλησπέρα και καλές γιορτές να έχεις..
Μακάρι νσ μπορούσα να ταξίδευα πάντα με αεροπλάνο.
Να μην ξανάβλεπα πλοίο σκυλοπνίχτη να καθυστερεί και να κουνάει, και να σου ανακατεύει τι στομσχικό σύστημα.
Μακάρι να μην ξανάμπαινα σε βρωμερά τρένα και φυσικά να μην ξαναταλαιπωριόμουνα σε μποτιλιαρισμένες εθνικές οδούς που είναι χειρότερες από την Πατησίων.

Ο Θάνατος από αεροπλάνο, είναι καριαίος, δεν προλαβαίνεις ούτε να φοβηθείς, ούτε να καταλάβεις τι έγινε. Και φυσικά άν όλοι μετακινούμασταν αεροπορικώςμ θα ορθοπαιδικά νοσοκομεία θα ήταν άδεια και τα ασθενοφόρα θα είχαν ελάχιστη δουλειά.

******πάντα δε ήθελα να γίνω πιλότος

cinderella said...

Πατσιουράκι μου πέρασα να σε φιλήσω μιας και φεύγω για ολιγοήμερες διακοπές!! Φιλάκια όργιο μου, Καλή Ανάσταση και καλή Ξεκούραση!!!

marianaonice said...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ και ΜΙΑ ΑΝΘΙΣΜΕΝΗ ΛΑΜΠΡΗ ΣΤΗΝ ΚΑΡΔΙΑ ΣΟΥ!!
Φιλιά!

Vafman said...
This comment has been removed by the author.
Vafman said...
This comment has been removed by the author.
Vafman said...
This comment has been removed by the author.
Vafman said...
This comment has been removed by the author.
Vafman said...
This comment has been removed by the author.
Vafman said...

Πατσιουρι μου καλα δεν το συζητω μαζι σου, 7 χρονια ειμαι σε νησι και τα τελευταια 3 δεν εχω μπει σε πλοιο. Οσο για το αλλο το χειροτερο ειναι αν σου βγει πρεζακι μοναχος και τις κοβεις τις φλεβες. Αυτα καλες γιορτες καλη ανασταση απο τις βροχερες Βρυξελλες.

Laplace said...

πατσιουρακι ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ σε σενα και τους αναγνωστες σου..
θα τα πουμε συντομα,φιλια

ΠΡΟΒΑΤΟ, ΟΧΙ ΑΡΝΙ said...

Πλοίο. Γιατί μετά την ανακοπή, πριν με πάρει κάτω ο σκυλοπνίχτης και πριν την υποθερμία θα πλακώσουν τα ναυαγοσωστικά και τα ελικόπτερα και θα τη βγάλω καθαρή.

oKyrios said...

Πλοίο και Μοναστήρι
101%, δε το συζητώ.
Άσε που οι φελλοί επιπλέουν και θα κάνουμε την καλύτερη παρέα πριν γίνουμε σταρ στο STAR.
¨Οσο για τα μοναστήρια, πλάκα θα κάνεις... Ποιά είναι τα ωραιότερα μέρη της Ελλάδας, χωρις καφροτουρίστες, αμάξια, κατίνες κουβαδάκια, εφοριακούς, δημοσιογράφους, εφοριακούς κλπ κλπ.Για να μη μιλήσουμε για ποιότητα ζωής, έλλειψη άγχους και ΕΝΑΝ μόνο ...προιστάμενο (και αυτό άμα θέλουμε το πιστεύουμε)
Πως φαίνεται ότι δεν έχεις πάει στο Όρος...Η ουσιαστική χλίδα των γεμάτων ανθρώπων...Ασύγκριτο!

oKyrios said...

Α ναι! και ξέχασα τους εφοριακούς (χαχαχα)

Meropi said...

Patsiouri μου,
τι έγινε σ' έφαγε η δουλειά;;; Άντε τώρα θα κάτσεις 3 μέρες ή ούτε αυτό;;;
ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ γλυκιά μου

ΦΥΡΔΗΝ-ΜΙΓΔΗΝ said...

ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!
Να περάσεις όμορφα και χαρούμενα.

Φιλί και Γλαρένιες αγκαλιές

Princess said...

Καλα να περάσεις, κι ελπιζω να ξεκουραστεις λιγάκι.. Εχεις δικιο για το αεροπλάνο, λεω εγω που δε θελω να παω ουτε μεχρι το αεροδρόμιο. Το πλοιο δε το φοβάμαι, γιατι δε θελω να το σκεφτω (δεν ξερω και κολύμπι). Αλλα τελικά ο ιδιο μου κανει νασου πω, γιατι ποντάρω πολλά στην ιδεα της συγκοπής!

tzonakos said...

Αν και νομίζω οτι σε πλοίο θα κατάφερνα να σωθώ ίσως, προτιμώ το αεροπλάνο.
Βασικά θα τελειοποιήσω το διακτινιστήρι μου για να μετακινούμαι με ασφάλεια στο μέλλον.

Καλό Πάσχα να εχεις, με υγεία και αγάπη :]

Anonymous said...

Δεν πειράζει που λέμε όλοι τα ίδια η παρουσία μετράει έτσι δεν έιναι;

Καλή Ανάσταση λοιπόν, όπως επιθυμείς να περάσεις κι ακόμα ομορφότερα

Φιλιά

Artanis said...

Καλή μου σου στέλνω τις ευχές μου για καλή Ανάσταση και ένα χαρούμενα Πάσχα, όπως το επιθυμείς...
Φιλιά πολλά...

Anonymous said...

Καλή Ανασταση και Καλό Πάσχα...patsioyrako μου!

Dr_MAD said...

Καλή Ανάσταση και σε σένα μούτρο :-D

Και καλά τα λες. Προσοχή στο τιμόνι να γυρίσουμε όλοι σώοι και να χαιρόμαστε έστω σε αυτές τις ευκαιρίες τους κοντινούς μας ανθρώπους, αυτούς που δε θέλουν ανταλλάγματα. Αγκαλίτσα ρε

K-Top said...

Ναι ρε.. αεροπλάνο χαλαρά. Και αν μπορείς να πηδήξεις και από την πόρτα να το χαρείς και λιγάκι ακόμα καλύτερα!

Το παιδί? Πρεζάκι χαλαρά, αν έχει και κλίση στη μουσική ειδικά βάζει πολύ γερές βάσεις! :p

ΥΓ. Ξαναπέθανα στο γέλιο με το Βόιδι! Τι ιστορία και αυτή... πρέπει να το β(ο)ιδεοσκοπήσεις μου φαίνεται.

ΣΠΙΘΑΣ said...

ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ !

If...ιγένεια said...

Καλή ανάσταση με υγεία και αγάπη..

ΟΥΤΕ ΕΝΑ ΒΗΜΑ ΠΙΣΩ said...

Καλή ανάσταση και καλό πάσχα patsiouraki.Καλά να περάσεις..

Ήχος Πλάγιος. Μόνος... said...

Απίστευτη και αστείρευτη όπως πάντα.
Η πίεση της δουλειάς σε εμπνέει τελικά και δεν ειρωνεύομαι…

Εύχομαι καλή Ανάσταση να έχεις.

ZouZouna said...

... και με ένα γερό αυγό. Φιλιά

Я верю в Сталина said...

Χριστός Ανέστη! Χαρά άφθονη

Anonymous said...

Χρόνια πολλά Πατσιουράκι.Να είσαι καλά και να περνάς καλά.Το ότι τρέχεις είναι καλό.Δείχνει μία κινητικότητα αν μη τι άλλο.

Φιλιά και να προσέχεις...

kanataki said...

αφού γλύτωσα από το πολύ φαι δεν τον φοβάμαι τον πνιγμό

( γιατί μην νομίζεις.δεν ειναι και εύκολο να σου σταθεί το παιδι στο λαιμο το ένα άνω στο άλλο)

Marina said...

Χριστός Ανέστη. Ελπίζω να πέρασες καλάααα!
Λοιπόν, για το αεροπλάνο μαζί σου. Δεν μπαίνω σε καράβι που να με σταυρώσεις. Τα τρέμω τα καράβια. Την τελευταία φορά που πήγαινα Κύθνο (πρίν 10 χρόνια) οι δύο τιμονιέρηδες κάνανε αγώνα ποιός θα πρωτομπεί στο λιμάνι με αποτέλεσμα να συγκρουσθούν..τα έκανα επάνω μου ότι προσκρούσαμε σε ύφαλο!! Ναί σε ότι πετάει και κυλάει!

Ομως αν είχα παιδί καλύτερα να μονάσει παρά να πεθάνει. Στο τέλος-τέλος η επιλογή του μοναστηριού δεν σκοτώνει, κουρκουτεύει το μυαλό του αλλά δεν τον σκοτώνει.

rain said...

Πατσιουράκι κατ'αρχήν χρόνια σου πολλά και καλη πρωτομαγια (μην το ξεχάσω) και έχουμε και λέμε! ΕΠΙΤΕΛΟΥΣ ένας άνθρωπος που συμφωνεί μαζί μου! Το τι έχω ακούσει που προτιμώ το αεροπλάνο δεν λέγεται! Και δεν είναι να πνιγείς σταθερά και αργά που είναι απ'τους χειρότερους εφιάλτες αλλά και τα ζωντανά που παραμονεύουν κάτω από τα πόδια σου. Ασε ρε..Αεροπλανάκι με χίλια! Σε φιλώ

koulpa said...

Χρόνια πολλάααα:):)
καλό μήνα και καλό καλοκαίρι.. άντε να ξεκουραστείς επιτέλους:):)

mmexer said...

αφήνω ένα σχόλιο έτσι για να μην λες πως σε ξεχνάμε χαχαχα

Stefanos said...

Συμφωνώ απόλυτα.
Α. Καλύτερα αεροπλάνο παρά πνιγμός.
Β. Καλύτερα πρεζάκι παρά καλόγερος
Βέβαια αν γίνει πρεζάκι ή καλόγερος, μετα ίδια μου τα χέρια θα το πνίξω, μέσα σε αεροπλάνο που πέφτει...