Saturday, March 10, 2007

ΜΙΑ ΠΑΡΑΣΚΕΥΗ Η ΕΝΑΣ ΦΙΛΟΣ???

Όπως καταλάβατε την πλήρωσα ακριβά εκείνη την περίφημη Παρασκευή…όλη τη βδομάδα τρέχω σα διαδηλωτής που τον κυνηγάει μπάτσος, κυριολεκτικά και μεταφορικά…Πρίν επιστρέψουμε στο θέμα μας, ένα έχω να σας πώ και εγώ..
ΜΗΝ ΠΙΣΤΕΥΕΤΕ αυτά που βλέπετε στην τηλεόραση για τις πορείες..
Η Σκηνοθεσία είναι πιο ευρηματική και από εκείνη του Λεωνίδα και των παλληκαριών του (αν το δεί κανείς ας μας ρίξει ένα σύρμα πώς του φάνηκε!)
Και όποιος έχει χρόνο, ακόμα και αν δεν το έχει ξανακάνει, ας κατέβει έστω και σαν απλός θεατής σε μία πορεία να δεί τι γίνεται, θα αρχίσετε να αναρωτιέστε άν έχει γίνει μπέρδεμα με τις κεραίες και τόσες μέρες παρακολουθείτε ειδήσεις από μία ξένη χώρα, αυτά…


Είχαμε μείνει λοιπόν στο σημείο που ο Ν. επιτέλους εδέησε να ξυπνήσει και να έρθει να μας βρεί…Η ώρα είναι περίπου 2:30 και ο Ν. έχει ένα ταλέντο, πάντα να καταφτάνει με την ακριβώς αντίθετη διάθεση από εκείνη που έχει η παρέα του, η φύση, η μέρα, τα πουλάκια, ο θεός ο ίδιος.…Κι εκεί που χαχανίζαμε και αποχαιρετούσαμε τη φτερού ξαφνικά ακούμε τα κλειδιά του να βροντάνε στο τραπέζι, τη φωνάρα του να βρυχάται, «ένα φραπέ σχέτο βαρυ»,- ευτυχώς παρέλειψε το «τσακίσου»- και το κινητό του να κουδουνίζει με τον ήχο του «ρέκβιεμ»!
-…την τύχη μου και σήμερα, ρε πούστη μου, θα με δέσουν μία από αυτές τις μέρες, θα βουτήξω άνθρωπο, να μου το θυμηθείτε..

10 χρόνια τον γνωρίζω και ακόμα περιμένω να τον δέσουν και να υιοθετήσω το σκυλί του, είναι τόσο αγχωτικός που με έχει βάλει να υπογράψω και χαρτί πως ότι του τύχει το σχετικά συμπαθητικό σκυλάκι του θα βρεί ένα δεύτερο γονιό στο πρόσωπό μου και ένα αδερφάκι στο Χοντρό Όνειρο..

-Έγινε τίποτα πάλι?? Κακό? Εγώ (όλο χαρά) μόλις γλύτωσα τα κοινόχρηστα, τα πλήρωσε όλα κάποιος από την πολυκατοικία, όλα!
-…( με κοιτάζει με ενδιαφέρον..) ΕΜΕΝΑ αυτό το μήνα οι λογαριασμοί μου σύνολο ξεπερνούν το ενοίκιο, το διανοείσαι??? ΔΕΗ+ΟΤΕ+ΕΥΔΑΠ+ΚΟΙΝΟΧΡΗΣΤΑ είναι πιο πάνω από το ενοίκιο, κοντεύω να φλιπάρω παιδιά..
- Πού να κάνεις και κανά παιδάκι…(αστειάκια εγώ), να σε δώ κακομοίρη μου που θα τρέχεις και δε θα φτάνεις…
- ( Με αγριοκοιτάζει)..Παιδάκι εγώ?? Δεν τον βάζω στη μηχανή του κιμά καλύτερα??
Άμα ήταν έπαιρνα και στεγαστικό γιατί από παλιά στους εφιάλτες μου βλέπω το σπιτονοικοκύρη να μας μαγειρεύει φρικασέ, μόνο που τελευταία τους βλέπω σχεδόν κάθε νύχτα…

Λυπάμαι, σκόπευα να σας περιγράψω κατευθείαν την όντως δραστήρια συνέχεια της Παρασκευής μου, πιο τίμιο είναι όμως να συνεχίσω να σας μιλάω για το Ν., έναν αληθινό φίλο..το «Carpe Diem 2» μπορεί να περιμένει λίγες μέρες ακόμα, έχετε αντίρρηση??

.Είναι ο πιο σωστός και καλόκαρδος άνθρωπος του κόσμου..Κι όμως δεν τον έχω δεί ποτέ χαλαρό..πάντα υπάρχει μία σκιά στα μάτια του..πάντα στην τσίτα..
Δυστυχώς θα γίνω πεζή, αλλά αυτή η σκιά είναι το οικονομικό ζήτημα. Ο Ν.είναι 30 χρονών, ζεί σε ένα μικρό διαμέρισμα με τους δικούς του, οι οποίοι έχουν ένα ελάχιστο εισόδημα και οι δύο μαζί..Είναι και οι δύο άρρωστοι και στον άσσο. Ο Ν. αυτή τη στιγμή πληρώνει το ενοίκιό τους και συνεισφέρει αρκετά στα έξοδα του σπιτιού. Σκέφτεται να πάρει δάνειο στο όνομά του και να αγοράσει το διαμέρισμα για να περάσουν οι γονείς του τα χρόνια που τους μένουν σε ένα δικό τους σπίτι. Κάνει δύο δουλειές και είναι πάντα κουρασμένος..Δέ σπούδασε παρ’όλο που ήταν άριστος μαθητής, άρχισε να δουλεύει από τα 18 του γιατί δε μπορούσε να τους επιβαρύνει..
Είχε και έχει όνειρα, τα αναφέρει όμως πάντα γελώντας σαρκαστικά και σχολιάζοντάς τα με το μέγιστο αγγλοσαξωνικό χιούμορ του, κοφτερά αστεία που ενέχουν όση πίκρα υπάρχει μέσα και σε 3 τόνους του σχέτου φραπέ του..
Το IQ του αγγίζει την τελειότητα, όσο για τις γνώσεις του, αν παίξετε trivial μαζί του θα νιώσετε απλά ότι σερφάρετε..

Τον αγαπώ πολύ και δυστυχώς δε μπορώ να κάνω τίποτα για να τον βοηθήσω, αντιμετωπίζω κι εγώ κάποια παρόμοια προβλήματα αλλά είμαι οπαδός της χαζοχαρούμενης Πολυάννας και του παιχνιδιού της, ξέρετε, όταν γκρινιάζεις κοίτα εκείνον με τις πατερίτσες απέναντι και κάνε το σταυρό σου που δεν εισαι εσύ, κτλ.
Ο Ν. όμως δεν ακούει, είναι της λογικής του «κοίτα το πυροβολημένο που δεν ξέρει τι έχει και δίνει διαταγές και εγώ του ρίχνω δέκα χρόνια και τη γκομενά μου την πηγαίνω ακόμα σε ξενοδοχεία στην Εθνική και κάνουμε σέξ με το νταλικιέρη δίπλα να ουρλιάζει…τσολιάαααα μουουουου,…και μη χειρότερα..»

Είναι οι στιγμές που παρ’όλα τα δικά μου προβλήματα δοξολογώ τον πατερούλη και τη μανουλίτσα που αγωνίστηκαν για να μας σπουδάσουν και να αγοράσουν ένα σπίτι για να έχουμε κάτι δικό μας όταν εκείνοι δε θα υπάρχουν πιά…
Δοξολογώ την αδερφούλα μου γιατί μόνη μου δε θα μπορούσα ποτέ να συντηρήσω έστω και μία γκαρσονιέρα, μαζί δειλά δειλά καταφέρνουμε και εγκαταλείπουμε το πατρικό και μαζί αρχίζουμε να συγκατοικούμε στο «κλουβάκι μας»..Και παρ’όλο που δεν μας ενισχύουν πιά, ξέρουμε πως στα δύσκολα, αν χρειαστεί, εκείνοι θα καθαρίσουν, υπάρχουν..
Και κατηγορώ τους γονείς του Ν.και του κάθε Ν. που νομίζουν ακόμα πως τα παιδιά τα γεννάς για να έχεις περισσότερα χέρια για τα χωράφια..ά, και για να σε γηροκομήσουν…Το λέω αυτό γιατί ούσα συχνή επισκέπτρια στο σπίτι τους δεν έχω παρατηρήσει και ιδιαίτερες εκδηλώσεις εκτίμησης προς το παιδί τους. Ούτε που έχουν νοιαστεί ποτέ να σηκωθούν να πάνε μία βόλτα μήπως- λέω μήπως- ο 30χρονος γυιός τους θέλει να φέρει κάποια κοπέλα στο σπίτι.. …(Το είχαμε σκηνοθετήσει με το Ν. για να τσεκάρουμε αν θα ευαισθητοποιηθούν να ξεκατσικωθούν, αλλά μπά..) Όσο για την ψυχολογική πλευρά του θέματος, δε νομίζω να έχουν μπεί ποτέ στον κόπο να σκεφτούν πώς αισθάνεται ένας τέτοιος νέος - ο.κ, πολύς κόσμος σε αυτή την ηλικία ζεί ακόμα στο πατρικό του αλλά ο Ν. δε διακρίνει και καμία πιθανότητα αλλαγής στον ορίζοντα…
Μη με πείτε κακιά, τους ξέρω χρόνια, και εκείνους και τους χαρακτήρες τους...

Γι αυτό ας τους κουτσομπολέψουμε μερικές μερούλες, η Παρασκευή μου ήταν τόσο γλύκα που έχει χαραχτεί στο μυαλό μου με την παραμικρή λεπτομέρεια, υπόσχομαι πως δεν θα ξεχάσω τίποτα, φιλιά τρελλά!!

ΨΙΛΙΚΑΤΖΟΥ ΜΟΥ, ΕΥΧΟΜΑΙ ΚΙ ΑΠΟ ΔΩ ΤΑ ΚΑΛΥΤΕΡΑ!!
Κι αν με παίρνει καμιά ξώφαλτση, μεγάλη μου χαρά, θα έχουμε και υλικό, κρά κρά!!!

UPDATE!!!!!
Επείδή είμαι και συμπαθεστατη, πάλι είμαι καλεσμένη σε ένα παιχνίδι!!
Πρίν εγκαταλείψω τρέχοντας το σπιτάκι μου, για να επανέλθω την Πέμπτη, με την απάντησή μου καυτή καυτή, σας ανακοινώνω πως η Άννα Μαρία με προ(σ)καλεί να γράψω κάτι το οποίο θα περιέχει τις λέξεις: Εικόνες
Άκουσμα
Απεραντοσύνη
Ανάσες
Ελπίδα!
Μέχρι την Πέμπτη το μεσημέρι οπότε θα καταφέρω να ποστάρω κι εγώ, κάνω πάσα στους
pd
βατραχίτσα (10 σύνολο)
sevarose
Νικόλα
Σπιτόγατο
Μοντεχρήστο
Crazycow
και...δέ θα σας ψάχνω με το τουφέκι, όποιος άλλος θέλει, να παίξουν σε ένα κειμενάκι με τις λέξεις: Ψυχάκι
Υπομονή
Νυχτολούλουδο
Μπάτσος
Θαλπωρή!
TA ΛΕΜΕ ΠΕΜΠΤΗ, ΦΙΛΙΑ ΤΡΕΛΛΑ!!

31 comments:

snikolas said...

Δύσκολα πολύ για το φιλαράκι σου. Πολύ δύσκολα ρε γμτ.

~~kindergarden teacher ~~ said...

κακώς καθεται ακομη ο φιλος σου εκεί..ας το παρει αποφαση να την κανει γιατι δεν τον βλεπω καλα νεο παλικαριιιιιιιιι!!
καλη κυριακη μικρό μου ναχεις ,,πολυ σε παω!!
@@
<
~~~

patsiouri said...

-Ναί Νικόλα μου, πολύ δύσκολα, παρ'όλο που όποιος τον γνωρίζει τον θεωρεί ζούγκλο, για μάς που τον ξέρουμε καλά διαθέτει και άλλο ένα "ελάττωμα", είναι πολύ ευαίσθητος...αυτός σίγουρα χρειάζεται να χτυπήσει ένα τζόκερ...και να του κάτσει!

-Seva μου πώς να την κοπανήσει??Δέ μπορεί με τίποτα να συντηρήσει σπίτι, η μία δουλειά του είναι τριήμερη και η άλλη καθημερινή αλλά με πολύ χάλια χρήματα..Εδώ εμείς δύο είμαστε και όταν χαλάει κάτι στο σπίτι και χρειαστεί πχ υδραυλικός γκρινιάζουμε γιατί πέφτουμε εκτός προυπολογισμού!

Και σάν άλλος αρχιεπίσκοπος θα σου ανταποδώσω...έλα όπως θές στο blog μου Σέβα παιδί μου, κι εγώ πολύ σε πάω!!

AVRA said...

καλημερα!

οταν τα λεω αυτα με λενε κακια...ομως θα συμφωνησω μαζι σου.
Φερνουμε παιδια στον κοσμο με σκοπο να δημιουργησουμε ομορφες, ευτυχισμενες προσωπικοτητες και πανω απο ολα αυτονομες.Ο σκοπος των παιδιων δεν ειναι για να υπηρετουν, νταντευουν ή συντηρουν τους γονεις τους.Αλλο πραγμα η αγαπη και η φροντιδα και αλλο να βρισκεται ενας νεος ανθρωπος με υποθηκευμενο μελλον και μαλιστα απο την ιδια του την οικογενεια.
Ειμαι φορτσατη πρωινιατικα γιατι εχω στο μυαλο μου συγκεκριμενα παραδειγματα , περα απο αυτο που ανεφερες στο ποστ..!!

Σπιτόγατος said...

Δύσκολα πράγματα και τι να πεις...
Ό,τι και να πω εγώ δεν έχει σημασία, αφού οι δικοί μου οι γονείς με ό,τι μπορούν με βοηθούν να συνεχίσω τις σπουδές μου και να ζω αξιοπρεπώς. Δε θέλω να κρίνω άλλους γονείς που βλέπουν τα παιδιά τους διαφορετικά. Απλά χαίρομαι που δεν τους έχω. Αν τους είχα δεν ξέρω τι θα έκανα. Ίσως αυτό που κάνει ο φίλος σου. Ίσως να τους είχα παρατήσει στην τύχη τους. Άλλωστε δε θα μου είχαν προσφέρει τίποτα περισσότερο από την ύπαρξή μου. Αλλά η ύπαρξη ενός ανθρώπου δε μπορεί να είναι χρέος που θα ξεπληρώνεται με την ίδια του τη ζωή...
Αυτά.




Όσο για τους 300, να πας να τους δεις. Εμένα μου άρεσε πολύ!

Άρης said...

Τι να πεις ;; είναι αν μη τη άλλο λυπηρό να υπάρχουν τέτοιες καταστάσεις οι γονείς ίσως δικαιολογούνται από πλευράς ότι έτσι μάθανε έτσι κάνουν ίσως δεν μπορούν να κάνουν αλλιώς ….

Το 300 καλό είναι αν σου αρέσει ο Μίλερ αλλιώς λίγα πράγματα. Εγώ ως Φαν των κόμικς και του Μίλερ το ευχαριστήθηκα πάντως

patsiouri said...

Άύρα μου γειά σου και δέν είσαι καθόλου κακιά...
Εγώ συναντώ κάθε μέρα γονείς λόγω δουλειάς και ειλικρινά εσάς τις μανάδες σας θεωρώ ηρωίδες...
Νέοι άνθρωποι τρεχουν κυριολεκτικά από το πρωί ώς το βράδυ για να μή λείψει τίποτα στα παιδάκια τους και τελικά οι μόνοι που χαίρονται τα παιδιά αυτά είναι οι παππούδες, οι δάσκαλοι και οι φροντιστές, η μαμά και ο μπαμπάς απλώς δέν προλαβαίνουν...
Ακοώ να κατηγορούν τις νέες μαμάδες ότι δέν είναι κοντά στα παιδιά τους καί δέν τους μιλάνε και συγχιζομαι!!
Βρήκαμε τώρα το large το κράτος στο οποίο είναι πανεύκολο να κάνεις παιδί και μιλάμε κιόλας!
Λές και γουστάρει η καημένη να δουλεύει από το πρωί ώς το βράδυ και δέ θα ήθελε να είναι στο σπίτι με τα παιδάκια της...
Τότε γιατί όλες μα όλες προσπαθούν να μπούν στο δημόσιο??
Υπάρχει λόγος σοβαρός που λείπουν από το σπίτι ρε παιδιά!
Για πές κανένα παράδειγμα να το πώ στο μικρό να πάρει θάρρος!

-Σπιτόγατε τον έκαναν σε πολύ μεγάλη ηλικία και ήδη η υγεία του πατέρα του σερνόταν ( ο οποίος είχε ένα μαγαζί που φαλήρισε και δέν είχε βάλει τίποτα στην άκρη γιατί τα 'τρωγε με τα μωράκια)
Η μάνα πάλι ήταν από χωριό και επειδή στα 40 της που παντρεύτηκε τη θεωρούσαν γεροντοκόρη και με τον Αντίχριστο να της έλεγαν να κάνει παιδί θα το'κανε..
Αλλά βλέπω αίσθημα...μηδέν...
Θα την δώ την ταινία λοιπόν!

-Εντροπία μου δέν υπάρχει έτσι μάθανε, και οι δικοί μου την ίδια εποχή έκαναν παιδιά, είχαν τα ματάκια τους ανοιχτά και κοίταζαν πως ζούν τα παιδιά και τί έχει να προσφέρει ο υπόλοιπος κόσμος στα παιδιά του..
Η μαμά μου μάλιστα αρνιόταν πεισματικά να (με) κάνει άν δέν ερχόταν ο διορισμός της για να είναι σίγουρη πως θα υπάρχουν 2 δουλειές στο σπίτι..
Θα τη δώ λοιπόν την ταινία!

Anonymous said...

loipon pou leeeeeees...

http://www.tanea.gr/print_article.php?e=A&f=18754&m=N01&aa=5

aftoi oi 2, ekei stin fwtografia, einai pedikoi kolitoi mou filoi. me tin Xrisa eimaste mazi ap ta nipia. Ton vasili ton gnwrisa 1 likeiou, itan kolitos tou gomenou mou (pou ta eixe prin me tin Xrisa hahahaaaa!!!)
ta pedia einai asteria kai ta 2.
Foveres kardies.
I Xrisa einai ligo killer, alla gamei kai dernei. Eftase na einai actually diefthintria tis Galikis akadimias larisas, moni tis, me to spathi tis. kai believe me, den einai KATHOLOU MA KATHOLOU ligo.

prin ... kamia 10aria xronia, O vasilis ekane ena elkos sto entero, toulaxiston etsi nomizame.
To pragma sintoma pire tragikes diastaseis, tou apokalipsan oti to sikoti tou itan entelws off, oti i tha ekane metamosxefsi i bye-bye se kana xrono...
otan irthe Belgio me tin Xrisa itan prismenos kai kitrinos. Toso kitrinos....
otan to mathe i Xrisa itan eggios pia stin iakinthi (oneiro koritsi kai oneiro onoma!)
O vasilis den tha tin evgaze gia na dei tin korakla tou na kleinei ta ena...

Zitise ap tin mama tou ena kommati ap to sikwti tis, giati oi listes einai poli makries kai xronos den ipirxe (To mwro)
I mama tou agapiti mou patsiouri, eipe "oxi vasili mou, fovame" !!!!!!!!!!

hahahaaaaaaaaaaaaaaa! fovame eipe i malako!!!!!
apistefto! i mama tou eipe "psofa pedi mou!!"

kai milaw gia epifaneis lariseous me antiproswpeia kouzinwn kai koufwmatwn kai tetoia, oxi tipota malakes afragous....

o mpampas den teriaze, o aderfos arnithike.

.... kalo???? e??? pws sou fenete?

i xrisa gennise ton noemvri kai genari afise tin mikri stin mana tis kai efigan Parisi ki edwse ekeini ena kommati ap to sikwti tis kai swthike o vasilis kai mporei na pinei tin kafedara tou me tin Iakinthi na pezei 4 pleon sxedon, ston pezodromo tis papanastasiou sto Orange! (Geia sou re Vasili ! na psofisoun oi oxtroi mas!)

kai meta mou les... einai kati goneis.....

Anonymous said...

kai stin teliki, o vasilis mporei kai na tous sigxwrese, den milame peri tou thematos pote, (an kai eimai apolita sigouri oti oxi) egw pali, den mporw na min anatrixiazw otan thimame ekeino to mesimeri tou septemvri 2003 stin plateia taxidromeiou kathismenoi kai oi treis otan mou to pe....

O Theos sigxwrei i Maria oxi.
Kai poli perisotero otan prokeite gia anthrwpous pou agapei.
Teleiwse.

tiranoulis said...

bravo tou gia mena einai magas kai wraios kserei ti tha pei epiviwsi kai ektimisi.
vevaia einai asximo pou den exei prwsopiko xrono alla paralila einai kai psixara kati tetia tipakia ta goustarw poli kai tous vgazw to kapelo.
n eisai dynami kalo kouragio!!!!

PD said...

Γεια σας όλους και καλή εβδομάδα. Το παραβάρυνες βρε pats, αλλά ας είναι. My side of the story που λένε και στο χωριό μου είναι: μπαμπάκας μάγκας που πίνει ποτάμια σκοτσέζικα και τρώει κοπάδια, του γυρνάνε όλα άσχημα και μένει στον άσσο, τρέχει πιο πολύ κι από τον Βέγγο, και μανούλα άγια, ήρωας, φιγούρα που θα έκανε την Μπγιορκ στο Χορεύοντας στο σκοτάδι να μοιάζει συμφεροντολόγος, και εγώ να μένω μέχρι πριν λίγους μήνες μαζί τους, μόνο για να βοηθάω, γιατί τα λεφτά δεν φτάνουν. Το θέμα είναι πως εκείνοι όσο με έβλεπαν να μένω στάσιμος και κολλημένος εκεί, πληγώνονταν πιο πολύ, κι ένιωθαν μια γκρίζα ευθύνη πως δεν με άφησαν να ‘πετάξω ψηλά’ όπως όλοι οι γονιοί αητοί. (συγχωρέστε την καζαντζιδική μου καταβολή, αγαπημένος του μπαμπά γαρ, μπήκε στο υποσυνείδητο φαίνεται).
Μόνος πια, μακριά τους, τους βλέπω να χαμογελούν ολόκαρδα κάθε που με βλέπουν, παιδεύονται το ίδιο, αλλά χαίρονται περισσότερο, γιατί, ακόμη και χωρίς εμένα, μπορούν να ονειρεύονται καλύτερα, όταν δεν με βλέπουν να δυστυχώ μαζί τους.
Το ηθικό μου δίδαγμα: Ο άνθρωπος δεν γίνεται ποτέ άνθρωπος, το ελεύθερο πνεύμα δεν νιώθει ποτέ ελεύθερο πνεύμα, αν δεν μείνει μόνος. Αν δεν σου ζητούν να μείνεις μαζί τους, πρέπει κάποια στιγμή να φύγεις. Αν σου ζητήσουν οτιδήποτε, τρέξε. Αν πρέπει να θυσιάσεις κάτι μεγάλο, ρώτα πρώτα εκείνους αν θέλουν να θυσιάσεις την ζωή σου για εκείνους. Οι γονείς συνήθως, προτιμούν να θυσιάζονται εκείνοι για σένα. Γιατί το κάνουν καλύτερα μάλλον....

annamaria said...

Τι να γραψω τωρα εγω patsiouri μου??
Να πω ενα μπραβο στον φιλο σου??
Να το κανω, ομως Θα το πω με μιση καρδια!
Να τους εγκαταλειψει παλι ... σκληρο ειναι....
Να του ευχηθω μονο ενα καλυτερο αυριο!!
Του αξιζει !!!
Διαβασα το σχολιο της Μαριας,
επαθα, δε μπορω να σκεφτω πως υπαρχουν τετοιες μανες!!
Θα ημουν η πιο τυχερη γυναικα στον κοσμο, αν μπορουσα με τη ζωη μου να σωσω το παιδι μου!!
Θυμαμαι οταν ειχε γινει ο μεγαλος σεισμος, ενας πατερας επεσε πανω στο παιδι του για να το σωσει, τα καταφερε....ομως εχασε τη δικη του ζωη !!
Πες μου, υπαρχει ομορφοτερος θανατος για εναν γονιο??

patsiouri said...

-Μαράκι μου σοβαρά μιλάς?? Το θυμάμαι το ζευγάρι, διαβάζω τα Νέα κάθε μέρα, θυμάμαι πως είχα ΦΡΙ-ΚΑ-ΡΕΙ με την άρνηση της μάνας κι εγώ και την έβριζα την κωλογρια μέρες, το είχα πεί και σε όλους τους φίλους μου μάλιστα..
Για τον αδερφό δέ θυμάμαι να είχε γίνει αναφορά, μήπως το είχαν αποκρύψει??(γιατί εγώ για την αδερφή μου θα έδινα και τα πόδια μου, κυριολεκτώ..)

Η φίλη σου είναι και μία ξανθιά κούκλα άν θυμάμαι καλά, να της πείς από μέρους μου πως είναι ο ΤΕΛΕΙΟΣ ΑΝΘΡΩΠΟΣ, ώς γυναίκα, ώς μάνα, ώς συνάνθρωπος,ώς το πασπαρτού που λέει και ο Καρβέλας γιατί είναι τα παραπάνω -και όλα τα άλλα που αρνήθηκαν οι υπεύθυνοι- για τον άντρα της..
Τη σκατόγρια, ζεί ακόμα?? Δέν την έφαγαν οι κατάρες όλου του κόσμου??
Μιλάμε όλη η Αθήνα είχε φρικάρει όταν είχε δημοσιευτεί αυτό το περιστατικό..

Περιττό να πώ πως ούτε το Πατσιούρι συγχωρεί, θα τους ξέγραφα με το χειρότερο τρόπο και το εγγόνι τους ούτε σε φωτογραφία δέ θα το έβλεπαν, ποτέ..

-Τυρρανούλη μου για όλους μάγκας και ωραίος είναι, μέσα του είναι το θέμα πώς νιώθει που ποτέ δέν είχε τις ίδιες ευκαιρίες με όλους τους άλλους, ούτε κάν την πενταήμερη φαντάσου..

-Pd.μου είναι τέλειο αυτό που έγραψες..
Οι δικοί σου όμως, όπως αναφέρεις, δέν τα βρήκαν στραβά τα πράγματα, τους πήγαν στραβά..αυτό μπορεί να συμβεί στον καθένα από μάς και δέν αποτελεί σε καμία περίπτωση έλειψη ανευθυνότητας..
Επίσης, μόνος σου είπες πως οι δικοί σου ήταν πληγωμένοι γιατί ένιωθαν τύψεις απέναντί σου..
Άρα...ένιωθαν...περιττά τα υπόλοιπα σχόλια..Φαντάζομαι σου χαμογελούσαν κιόλας, γιατί ο φίλος μου μόνο μουρμούρα ακούει, ούτε χαμόγελα, ούτε ευχαριστώ, ακόμα και σιωπηλά..
΄΄Οτι εύχομαι για μένα το εύχομαι και για σένα στην καινούρια σου ζωή!

'Οχι Άννα Μαρία, άν και μή γονιός το πιστεύω πως δέ μπορεί να υπάρξει ωραιότερος θάνατος..
Όταν είχα διαβάσει το ρεπορτάζ που αναφέρει η Μαρία, είχα σκεφτεί πως άν είχα την ηλικία της γριάς ειδικά, θα το είχα κάνει για ο-ποιο-δή-πο-τε νέο παιδί αυτό, για οποιοδήποτε ΑΓΝΩΣΤΟ παιδί που θα βρισκόταν σε αυτή τη θέση...
Τί σκατά, ένζυμο είναι τα αισθήματα και λείπουν από μερικούς παντελώς???

Sigmataf said...

Ελα ρεεεεεεεεεεεεεεεε.

Ναιιιιιιιιιιιιιι.

Πες τα γιατί με αυτά που δείχνουν στις ειδήσεις θα σιγουρευτώ πως είμαι απο τον Κρόνο.

patsiouri said...

Πέθανε ο Κούρ-κου-λος και η Λάτση είναι μό-νη,
Μπάτσοι-γουρούνια-δο-λο-φο-νοι!

Τραγικό ρε γαμώτο αλλά όταν το άκουσα στην πορεία γονάτισα από τα γέλια!

Κατουρημένη ποδιά said...

πάρ'το. δικό σου..

(θα βάλω το λινκ και στην κοσμογυρισμένη έτσι για να γουστάρουμε)

http://download.yousendit.com/0D884A9C61498495

Υγ. εγώ άκουσα ότι πέθανε ο Κιμούλης από υπερβολική δόση ταλέντου.. Βγήκε ο Σαιξπυρ από μέσα του..

patsiouri said...

Ευχαριστώ, τρέχω!

Σπιτόγατος said...

Θα το παλέψω...
:)
Το ψυχάκι δε ξέρω τι θα το κάνω, αλλά κάτι θα βρω...

CrazyCow said...

Έχω ήδη μία πρόσκληση στην οποία δεν έχω ανταποκριθεί ακόμη... επιφυλάσομαι όμως να γράψω και τις δύο όταν βρω χρόνο... Σ'ευχαριστώ για την πρόσκληση :)

patsiouri said...

Μπορείς να υπογράψεις, χα χα!!

Anonymous said...

re xazomara! mi les tetoia ki eimai kai makria kai se pistevw!!
alitheia pethane o kourkoulos???

ppssh, exeis pouthena e-mail?

PS. I Xrisa einai pote xanthia, pote kokinomala...vasika melaxrini, sta nipia toulaxiston!
kata t alla einai teleio pedi, alla ama arxisei tin aprla agapi mou, sta katafigia!! eftixws pou gelaei poli... astamatiti leme!! kai grigora oxi malakies! o Valery leme, otan irthan Belgio, emeinan 3 meres sto spiti mas, aki stin triti mera panw mou leei o Val : "o vasilis mono ellinika milaei e?" -oxi! lew kai gw...milaei ki agglika kai germanika....
Apla den prolave!
:-)

patsiouri said...

Για το σπιτόγατο πήγαινε, ο.κ cow, δέν τρέχει, το πατσιούρι τρέχει τώρα!!

patsiouri said...

Ρε σείς, ταυτόχρονα γράφουμε όλοι και βιάζομαι κιόλας???

Μαράκι εγώ ξανθιά τη θυμάμαι την κοπέλα στην εφημερίδα, κάνω λάθος?? Αυτό που σου είπα να της πείς ισχύει, patsiouri@yahoo.com, την Πέμπτη όμως θα ξαναδώ υπολογιστή, παίξε κι εσύ στο παιχνίδι!!! Το ψυχάκι θα είναι η πεθερά της φίλης σου!!

patsiouri said...

Και ναί, άν ξανακούσεις πουθενά "Κορίτσια ο Κούρκουλος", δέ θα 'ναι για καλό!!

An-Lu said...

Ανατριχιάστικά είναι αυτά που περνά ο φίλος σου πάντως...και κρίμα διότι απ ότι φαίνεται είναι και πολύ φιλότιμο παιδί...


Όσο για την "γονεϊκή αγάπη"...είναι ένας ακόμα μύθος που καταρρίπτεται όλο και πιό συχνά...

Anonymous said...

mwrakiaaaaaaaa.....tha sas faw olaaaaaaaaaaa.........emena de me pezete................

Σπιτόγατος said...

Καλή ιδέα! Μπορεί και να υπογράψω ως Ψυχάκι...
;)

anima rana said...

ένας-ένας βρε κορίτσια! Δέχτηκα την πρό(σ)κληση της anna maria και δέχομαι και την δική σου. Στο επόμενο επεισόδιο ελπίζω να βρίσκονται και οι δικές σου λεξούλες.

οσο για τον Ν, μαζί σου κι εγώ. Νομίζουν ότι κάνουμε παιδιά για να μας υπηρετούν. Αμ, δεν είναι έτσι κύριοι..

~~kindergarden teacher ~~ said...

ΠΑΤΣΙΟΥΡΑΚΙ ελαβα το μηνυμα
εκκρεμει μια προσκληση που μου στειλαν 2 για ενα αλλο κινηματογραφικοπαιχνιδι πρωτα και μετα θα γραψω οκ ;΄

φιλακια

~~kindergarden teacher ~~ said...

σου χω και γω κατι ...ελα

patsiouri said...
This comment has been removed by the author.